Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:26:12

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowy Regulamin i pf  (Przeczytany 75121 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Pa¼dziernik 18, 2009, 00:07:45 »

Artqu, nie denerwuj siê tak, Darek na pewno zd±¿y skasowaæ Twoje ujemne punkty przed przylotem Planety X.                                                             Ty tymczasem ciesz siê, ¿e to w³a¶nie on zosta³ Adminem, a nie np. ja, poniewa¿ robi³abym to znacznie d³u¿ej.
A tymczasem daj sobie na wstrzymanie, bo z³o¶æ piêkno¶ci szkodzi. Mrugniêcie Chichot Du¿y u¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #51 : Pa¼dziernik 18, 2009, 00:10:11 »

Odpowiada mi umiejêtne i artystyczne przedstawienie piêkna kobiecego cia³a.To powa¿ny magazyn ,nie jakis tam CKM ,CATS czy inne badziewia.Cz³owieku czy ty siê kiedy¶ usmiechasz ? Daj¿e (powiedzenie krakowskie) spokój z tymi punktami i szczegó³ami.Wiêcej luzu i usmiechu,strasznie jestes sztywny i zasadniczy.

U¶miechnij siê  Chichot Chichot Chichot  Pozdrawiam króliczek Jêzyk ups  przepraszam przyjació³ka króliczka
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 00:14:13 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Pa¼dziernik 18, 2009, 00:14:33 »

Artqu Chichot, wszyscy Ciê pozdrawiamy i ¿yczymy Ci u¶miechu na twarzy i....jak zwykle pozytywnego spojrzenia na ¿ycie i na siebie. U¶miech Chichot Du¿y u¶miech Buziak
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Pa¼dziernik 18, 2009, 00:52:54 »

arteq jeste¶ chamem! z pyskiem do kobiet?!

fora ziomek pomyli³e¶ chyba  Z³y

DLA WSZYSTKICH BÊDÊ MI£Y A DLA ciebie NIE!!!

zas³u¿y³e¶ sobie na to, swoimi DWOMA TYSI¡CAMI POSTÓW...

718'
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Pa¼dziernik 18, 2009, 06:25:01 »

A mnie szczerze pisz±c bardzo dziwi zachowanie administracji...
Zaczynaæ amnestiê od Kap³ana który mia³ prawie 50 punkcików na minusie?
To s± chyba jakie¶ kpiny...
To tak jakby zaczynaæ wypuszczanie z wiêzieñ najgorszych zwyrodnialców, morderców czy gwa³cicieli podczas gdy np drobnych d³u¿ników zostawiaæ na koniec...
No ale takie prawo adminów - tu demos nie ma swego g³osu i trzeba siê dostosowaæ ;P

Administracja jest stronnicza ale nic dziwnego - to forum ezotryków i zawsze przedstawiciele tego ró¿nobarwnego (acz w pora¿aj±cej wiêkszo¶ci - ró¿owego) grona bêd± faworyzowani...

Szkoda tylko, ¿e nowi forumowicze jak zobacz± posty Kap³ana to pomy¶l± ¿e jest on szanowanym cz³onkiem tego forum, podczas gdy jego zachowanie wielokrotnie dowiod³o ¿e tak nie jest (te -47 punktów z niczego siê nie wziê³o...)
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Pa¼dziernik 18, 2009, 07:34:43 »

:)arteq jeste¶ chamem! z pyskiem do kobiet?!

fora ziomek pomyli³e¶ chyba 

No teraz Kap³ane przesadzi³es..Okazuje sie ,ze tak jak mówi Val Dee nie wszyscy Cie znaj±.Zaufalismy Ci a Ty to zaufanie masz gdzies.Nie masz prawa tak do nikogo sie odnosic...Kazdy cz³owiek jest warto¶ciowy a szczególnie Atreq.Jego win± jest w tym wypadku tylko to ,ze jest inny niz Ty.Czasem tez drastycznie sie z nim nie zgadzam,ale nie uzywam do do dyskusji takich form wypowiedzi.Teraz wed³ug mnie Artkowi nalez± sie przeprosiny.Nie wiem czy to wystarczy.Jezeli nie to chyba sprawiedliwie by by³o
licznik w³±czyæ od -47.Nie tylko ja pewnie jestem zawiedziona,ale wiele osób ,które za Toba sie wstawia³y, by Ci te punkty anulowac. Szok Szok Szok
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 07:35:40 wys³ane przez Linda » Zapisane
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Pa¼dziernik 18, 2009, 09:20:32 »

D¿izas. Chanell i Barbarax przesadzacie. Uczepi³y¶cie siê artqa który chcê wyja¶niæ sprawê z Dariuszem. Jak dla mnie ostatnie 14 postów które by³y prowokacj± w stronê artqa powinno siê usun±æ[oprócz ostatnich dwóch postów]).

Dariusz z czasem my¶lê ¿e jak napisa³ ¿e usunie wszystkie minusy to usunie. Mo¿e was to nie zadowoli ale mo¿e czasem lepiej zacz±æ wszystko od nowa z zerowym kontem? Daæ szansê.

Gdyby nie ³askawo¶æ Dariusza to bym teraz nie pisa³ tego postu...
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Pa¼dziernik 18, 2009, 09:38:23 »

Torton - Mora, a nie zauwa¿y³e¶, ¿e to Arteq uczepi³ siê Dariusza? Sam za chwilê argumentujesz, ¿e skoro Dariusz napisa³, ¿e usunie wszystkie minusy, to usunie.
A wiêc w czym jest problem?
Co takiego ma wyja¶niaæ Arteq z Dariuszem? Sam sobie zaprzeczasz.
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Pa¼dziernik 18, 2009, 09:44:06 »

Barbarax nie przekrêcaj mojej wypowiedzi. Arteq rozmawia z Dariuszem na temat usuwania PF i jak przeczytasz dwa razy post artqa to mo¿esz zrozumiesz co chce On wyja¶niæ. A wiesz gdzie jest problem. Poka¿e Ci go...

Artqu, nie wiem czy w tym wirze pieniactwa zauwa¿y³e¶ post Dariusza, w którym pisze, ¿e sukcesywnie kasuje minusy?
Czy to z tym masz problem, ¿e nie od Ciebie rozpocz±³ kasowanie ujemnych punktów?
Ledwie Dariusz zacz±³ pe³niæ funkcjê Admina, a Ty nie mog³e¶ wytrzymaæ sekundy bez zrobienia awantury o............cokolwiek?
Czy wiêc Twoj± dewiz± jest :"Najwa¿niejsze, aby siê co¶ dzia³o"? Smutny Smutny Smutny

I Po Co siê czepiasz artqa? Po co siê wtr±casz?

Mo¿e w³a¶nie twoj± dewiz± jest "Najwa¿niejsze, aby siê co¶ dzia³o?" Jak dla mnie post Chanell i Barbarax to zwyk³y offtop, prowokacja tylko po to aby artqa zdenerwowaæ.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Pa¼dziernik 18, 2009, 10:00:58 »

Moim skromnym zdaniem ca³a ta "afera punktowa" by³a zupe³nie niepotrzebna i szczerze mówi±c je¶li ju¿ zdecydowano siê na przeprowadzenie "amnestii" to ok,ale nie w taki sposób.

Zobaczcie Kap³anowi który mia³ na koncie  a¿ -47pf bardzo szybko darowano wszystkie przewinienia (-47 to ju¿ recydywa)-zosta³ objêty amnesti± w pierwszej kolejno¶ci,
natomiast Arteq któremu przydarzy³ siê jaki¶  ma³y of-top i dosta³ za to -1pf teraz musi czekaæ na wyzerowanie konta,uwa¿am,¿e jest to bardzo  niesprawiedliwe,to Arteqowi i innym u¿ytkownikom  którzy maj± -1 nale¿y siê pierwszeñstwo w "amnestii forumowej"
Mam nadziejê,¿e to nieporozumienie zostanie jak najszybciej wyja¶nione.

Darek U¶miech Uwa¿am ze bardzo dobrze zrobi³es usuwaj±c punkty karne ,osobom które wyra¼nie wykaza³y skruchê i poprawê w zachowaniu.

Czy wed³ug Ciebie tak wygl±da wyra¿anie skruchy i poprawa w zachowaniu?
Spójrz co napisa³ 718

arteq jeste¶ chamem! z pyskiem do kobiet?!

fora ziomek pomyli³e¶ chyba  Z³y

DLA WSZYSTKICH BÊDÊ MI£Y A DLA ciebie NIE!!!

zas³u¿y³e¶ sobie na to, swoimi DWOMA TYSI¡CAMI POSTÓW...

718'

¯enada!

U¶miech
Powiem tylko ¿e zawsze chcia³am byæ króliczkiem Pleyboya 
Pozdrawiam ciê adminie   Twój króliczek Pleyboya  

Oj Chanell ,Chanell,o tak odwagê to Ciê nie pos±dza³am....króliczek pleyboya...czy napewno o tym samym my¶limy... Chichot Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

Ha ha ha Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech oczywi¶cie ¿e co¶ pokrêci³am (wypi³am za du¿o wina),przecie¿ chodzi³o o przyjació³ króliczka Du¿y u¶miech ale..... skoro ju¿ napisa³am ¿e chcia³abym byæ króliczkiem Pleyboya  to s³owa nie wycofujê bo to prawda Du¿y u¶miech a co mi tam Jêzyk   Wnisek ? nie mogê piæ Jêzyk

I my¶lisz,¿e jeste¶ zabawna???
Daj sobie na wstrzymanie i  przestañ siê ju¿ o¶mieszaæ tutaj na tym forum!!!! Z³y

771
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 10:02:30 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Pa¼dziernik 18, 2009, 11:19:31 »

a mo¿e dlatego zosta³o mi darowane to bo jeszcze na starym forum by³em aktywny i od TRZECH LAT w pewnym sensie siedzia³em w PCH - mój styl jest kontrowersyjny ale nie liczy siê forma ale TRE¦Æ a ta podobno dla pewnych osób jest ciekawa...

to tyle, nie czujê siê winny wiêc nie bêdê siê broniæ!

a do nowicjuszy - mój spór z artqiem siêga roku 2005 jako¶ i tak to wygl±da, dla mnie ten go¶æ jest ZEREM...

i wolno mi tak pisaæ, mam powody, ¿eby tak pisaæ, doprowadzi³ do tego, ¿e KIARA przerwa³a swój niesamowity w±tek KOD PESZEROWY

2000 postów artqa, tyle ile lat chrze¶cijañstwo toczy ludzko¶æ, niczym rak, zabija nas powoli...

718'
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #61 : Pa¼dziernik 18, 2009, 11:28:19 »

Mora powtórzy³e¶ tylko to co napisa³a Barbarax
zauwa¿y³e¶ post Dariusza, w którym pisze, ¿e sukcesywnie kasuje minusy?
Moznaby zapytaæ cie o to samo
Po co siê wtr±casz?
Ja ciebie nie zaczepiam wiêc odczep siê ode mnie ok ?

kamil771 To czy ja siê o¶mieszam czy nie to ju¿ moja sprawa ! Z³y Moim zdaniem ty w swoich wypowiedziach o gwa³cie prostytutki osmieszy³e¶ siê bardziej ,ale ja ci tego nie napisa³am.Oczywi¶cie masz racjê co do Kap³ana 718,nie powiniem wyzywac Artqa bo to nie przystoi na forum.

Do Darka U¶miech Proszê o usuniêcie mioch wypowiedzi nie zwi±zanych z tym tematem ,chyba ¿e dostane od ciebie polecenie to usunê je sama.

Pozdrawiam

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Pa¼dziernik 18, 2009, 11:34:30 »

Kap³anie,
nikt nie jest zerem...
Prawd± jest tylko to, ¿e s± ludzie którzy nie wnosz± na forum niczego oprócz pieniactwa i destrukcji.
Ci ludzie powinni byæ napiêtnowani, powinni mieæ swiadomo¶æ swego postêpowania.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Pa¼dziernik 18, 2009, 11:35:05 »

Dariuszu, a ja proszê o nie usuwanie moich postów, poniewa¿ stanê³am w obronie nowego ADMINISTRATORA, którego od samego pocz±tku chc± sobie co niektóre osoby podporz±dkowaæ. Po usuniêciu w/w moich postów pozostan± tylko takie, które krytykuj± administracjê - a o to chodzi w³a¶nie w/w osobom.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #64 : Pa¼dziernik 18, 2009, 11:54:56 »

Cytat: Kamil
natomiast Arteq któremu przydarzy³ siê jaki¶  ma³y of-top i dosta³ za to -1pf teraz musi czekaæ na wyzerowanie konta,uwa¿am,¿e jest to bardzo  niesprawiedliwe,to Arteqowi i innym u¿ytkownikom  którzy maj± -1 nale¿y siê

Rozumiê wasze zdanie, jednak wynika ono z zewnêtrznego ogladu sprawy. Nie znacie wielu szczegu³ów, a jednym z nich jest to iz >arteq< sam na pw napisa³ mi ze nie chce by usuwaæ jego minusa. Oczywi¶cie ze usunê, tylko ze w tym wypadku zwolni³ mnie z natychmiastowego dzia³ania w jego sprawie. Skupiam siê na innych, którzy na bierzaco wpadna mi na ekran.
Nie siedzê przed kompem tylko po to by usuwaæ, czyniê to przy okazji.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Pa¼dziernik 18, 2009, 12:09:41 »

okej, mia³em na my¶li to, ¿e arteq zachowa³ siê po chamsku odnosz±c siê do kobiet w taki sposób i ogólnie tak go widzê na forum

czy tu nie wolno mieæ w³asnego zdania i go wyra¿aæ?!

przepraszam artqa, ¿e siê chamsko zachowuje i niech ma to na uwadze, ¿e jest tak widziany tu na forum - nie tylko przeze mnie...

...
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Pa¼dziernik 18, 2009, 12:39:15 »

Kap³anie spójrz pierw na siebie...
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Pa¼dziernik 18, 2009, 12:47:12 »

jestem chamski NO I Co¶??

masz z tym problem? ja nie mam, jestem kontrowersyjny i czy to znaczy, ¿e jaki¶ pseudo admin tomek (z powodu sprzeczki naszej na pw) musi mi dawaæ hurtem -20 PF?!

zastanówmy siê gdzie jest granica, kole¶ sobie nie poradzi³ i tyle, odszed³ i...

i na tym skoñczê lepiej Jêzyk

718'
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Pa¼dziernik 18, 2009, 12:47:38 »

A co z punktami dodatnimi?..
ja mia³em dwadzie¶cia pare in +
i po jakich¶ kretyñskich prowokacjach artqa zosta³y zlikwidowane.

Czy bêd± mo¿e przywracane?

Co do postaw artka, kap³an tu sie rycersko wstawia za kobietami jedynie,
ale osobi¶cie  zgadzam siê, ¿e postawy artqa  takie w³a¶nie s±.

Napadacie na kaplana 718, bo jest bezopsredni.. bo nie daje siê wci±gaæ w grê konwenansu.

Ale czy nie jest CHAMSTWEM komentowanie w stylu:
"wasze bzdury", "wypociny", "popapraniec" ..itd.
Jest to chamstwo ..i to o tyle perfidne, ¿e "zgodne" z liter± regulaminu,
bo zadne z tych okre¶leñ nie podpada pod tzw."wulgaryzmy",
niemniej jest to wyraz zarozumia³o¶ci, pychy i kompletnego braku szacunku,
czyli jednak podpada pod personalne(w regulaminie: obrazanie) ataki, oceny.

A jesli sie poczu³ "obrazony" tym, co TU ROBI, to:
Cytat: kaplan 718
przepraszam artqa, ¿e siê chamsko zachowuje i niech ma to na uwadze, ¿e jest tak widziany tu na forum - nie tylko przeze mnie...
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 12:52:11 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Pa¼dziernik 18, 2009, 13:04:40 »

jestem chamski NO I Co¶??

masz z tym problem? ja nie mam, jestem kontrowersyjny i czy to znaczy, ¿e jaki¶ pseudo admin tomek (z powodu sprzeczki naszej na pw) musi mi dawaæ hurtem -20 PF?!

zastanówmy siê gdzie jest granica, kole¶ sobie nie poradzi³ i tyle, odszed³ i...

i na tym skoñczê lepiej Jêzyk

718'
Nie To Ty masz problem Cz³owieku. Szacunek do ludzi to pierwsze wa¿na cecha któr± powiniene¶ pokazywaæ. Chamstwem niczego nie udowodnisz. I To Ty powiniene¶ siê zastanowiæ siê gdzie jest granica dobrego zachowania. Gdzie jest granica Dobra... i Z³a...
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Pa¼dziernik 18, 2009, 13:06:23 »

Cytat: Kamil
natomiast Arteq któremu przydarzy³ siê jaki¶  ma³y of-top i dosta³ za to -1pf teraz musi czekaæ na wyzerowanie konta,uwa¿am,¿e jest to bardzo  niesprawiedliwe,to Arteqowi i innym u¿ytkownikom  którzy maj± -1 nale¿y siê

Rozumiê wasze zdanie, jednak wynika ono z zewnêtrznego ogladu sprawy. Nie znacie wielu szczegu³ów, a jednym z nich jest to iz >arteq< sam na pw napisa³ mi ze nie chce by usuwaæ jego minusa. Oczywi¶cie ze usunê, tylko ze w tym wypadku zwolni³ mnie z natychmiastowego dzia³ania w jego sprawie. Skupiam siê na innych, którzy na bierzaco wpadna mi na ekran.
Nie siedzê przed kompem tylko po to by usuwaæ, czyniê to przy okazji.

Dziêkuje za wyja¶nienie Mrugniêcie Je¶li tak to w porz±dku.

Edit

Channel,moje posty o gwa³cie na prostytutkach by³y wyrazem osobistego sprzeciwu i obrzydzenia na taki  wybór sposobu ¿ycia,takie kobiety s± dla mnie ZEREM,podobnie jak "króliczki z playboya" graj±ce w jaki¶ filmach erotycznych itp...
Zerem przez du¿e Z!
Mam nadziejê,¿e my¶limy podobnie....
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 13:49:15 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Pa¼dziernik 18, 2009, 13:23:43 »

Torton vel Mora - nie ma dobra i z³a!

to primo i póki co TO ZROZUM TO...

718'
east
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Pa¼dziernik 18, 2009, 13:31:03 »

tom1ek , administratorze , proszê , aby¶ sam stosowa³ siê do punktu regulaminowego  pt "Zakaz spamowania poprzez pisanie kilku wiadomo¶ci pod rz±d (nale¿y u¿ywaæ opcji edycji/modyfikacji)" ( kilka postów wy¿ej )  Mrugniêcie
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Pa¼dziernik 18, 2009, 13:33:37 »

Jak dla mnie to najwiêksze braki w wychowaniu i kulturze posiada Kap³an. Pewnie niektórym z Was to nie przeszkadza dopóki g³osi pogl±dy Wam podobaj±ce siê.
Tylko ¿e zauwa¿cie ¿e jak widzicie na chodniku go¶cia przeklinaj±cego, wyzywaj±cego przechodniów to raczej (mam tak± nadziejê) nie my¶licie sobie: "och. jaki on oryginalny i kontrowersyjny". Ja my¶lê "ale to cham i prostak" i patrzê z odraz±. A tu na forum takie osoby nie do¶æ ¿e s± obejmowane amnesti± to jeszcze stawiane za wzór rycersko¶ci...

No brawo.

Ale wracaj±c do tematu - skoro Kap³an mia³ tyle punktów ujemnych to chyba mia³ wystarczaj±co du¿o czasu aby móc je zlikwidowaæ poprzez zdobywanie punktów dodatnich - jak nie chcia³ albo nie umia³ tego zrobiæ to jego wy³±czny problem a nie administracji.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Pa¼dziernik 18, 2009, 13:44:37 »

to wy³±czny problem starego admina (east - tomek nie jest ju¿ adminem!)

uwzi±³ siê na mnie - mieli¶my sprzeczkê na pw i to ostr±, ale nie chce tego wywlekaæ jednak, generalnie to go¶æ min±³ siê z powo³aniem, tak na prawdê to wzi±³ sobie za cel daæ mi -50 pf i zbanowaæ wieczy¶cie, ca³e szczê¶cie, ¿e opatrzno¶æ chcia³a inaczej  Chichot

718'
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: