Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 08:29:08

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowy Regulamin i pf  (Przeczytany 75580 razy)
arteq
Gość
« Odpowiedz #75 : Październik 18, 2009, 15:09:39 »

I jak Chanell, nadal podtrzymujesz, Âże 718 w peÂłni sobie zasÂłuÂżyÂł i wywiÂązuje siĂŞ z powierzonego mu przez Was zaufania. MoÂżesz uczciwe to stwierdziĂŚ?

Barbarax, czy Ty potrafisz czytaÌ po polsku? Dlaczego usilnie wmawiasz mi odczucia którym jawnie zaprzeczam na forum - zarówno pisaniem i zachowaniem. Powiedz mi teraz czy jak mam do Ciebie podchodziÌ: uwa¿aÌ, ¿e du¿e trudnoœci sprawia Ci czytanie/rozumienie prostych zdaù, czy te¿ rozumiesz je ale du¿¹ radoœÌ sprawia Ci przekrêcanie moich s³ów aby przedstawiÌ mnie w z³ym œwietle?

Phi, dlaczego masz mi za zÂłe sÂłowa ktĂłrych sam uÂżywasz? NapisaÂłem dlaczego wiele z Twoich wywodĂłw uwaÂżam za bzdury i to po tym jak prosiÂłem o wyjaÂśnienie, dawaÂłem okazjĂŞ do udowodnienia.

718 - ¿e te¿ nie zach³ysn¹³eœ siê wypowiadaj¹c s³owo cham. Przecie¿ to Twoja wizytówka - wulgaryzmy i wyzwiska, rozwydrzony bachor, któremu wszyscy przytakuj¹ mówi¹c: "on ma taki sposób wyra¿ania siê, trzeba to zrozumieÌ". Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam zamiaru tego "rozumieÌ", daj¹c mu poczucie bezkarnoœci. To dlaczego hipokrycie, odmawiacie takiego sposobu innym? Nagle znalaz³ siê wzór kultury i szacunku, obroùca kobiet - sam wielokrotnie siê z nimi k³óc¹c [oczywiœcie nie z tymi które Ciê popieraj¹]. No i które z moich s³ów s¹ chamskie? Bo jakoœ nie widzê. Mo¿esz konkretnie wskazaÌ?
A tego typu pseudo-przeprosiny zachowaj dla przyjació³.

Tak, wyraÂźnie sobie zaÂżyczyÂłem aby moje punkty pozostawiĂŚ w spokoju - nie chcĂŞ w ÂŻADEN sposĂłb uczestniczyĂŚ w tym ÂżaÂłosnym i sprzecznym z regulaminem przedstawieniu.
Darek tÂłumaczy siĂŞ brakiem czasu - zwykÂła manipulacja i Âżenada - wszak 718 miaÂł na swoim koncie tyle minusĂłw co wszyscy inni uÂżytkownicy razem wziĂŞci. I dlaczego przeciwnik punktĂłw nadal je przyznaje?

I 718, nie myl opatrznoÂści z kolesiostwem. Podejrzewam, Âże 718 jako pierwszy dostÂąpiÂł caÂłkowitej abolicji [niezgodnej z aktualnym stanem regulaminu] bo byÂł o wÂłos od wywalenia. A jak widaĂŚ pokÂładane w nim nadzieje zawiĂłdÂł.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #76 : Październik 18, 2009, 15:32:50 »

Arteq ,jak juÂż pisaÂłam nie popieram wyzwisk na forum,ale kaÂżdemu trzeba daĂŚ "drugÂą" szansĂŞ.OtrzymaÂły jÂą teÂż inne osoby ,wiĂŞc dlaczego KapÂłan miaÂłby jej nie otrzymaĂŚ CoÂś Jak znowu narozrabia to pewnie dostanie minusa.Koniec offtpa..........

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #77 : Październik 18, 2009, 15:35:39 »

Phi, dlaczego masz mi za zÂłe sÂłowa ktĂłrych sam uÂżywasz? NapisaÂłem dlaczego wiele z Twoich wywodĂłw uwaÂżam za bzdury i to po tym jak prosiÂłem o wyjaÂśnienie, dawaÂłem okazjĂŞ do udowodnienia.
Ty najwyraÂźniej po prostu nie masz moÂżliwoÂści zrozumienia tego, co siĂŞ tobie tÂłumaczy.
Nigdy nie daÂłeÂś mi odczuĂŚ, Âże o cokolwiek "prosisz".
Da³eœ mi natomist odczuÌ, ¿e "¿adasz", ze usi³ujesz szantazowac owymi ¿¹daniami itd. nie maj¹c na uwadze, czy ktokolwiek jest zainteresowany pod¹¿ania TWOIM tokiem podejœcia do tematu, twoimi normami i konwenansem.

I wÂłasnie fakt, Âże brak chĂŞci uczestnictwa w Twojej grze umysÂłu
wykorzystujesz prostacko i chamsko wÂłaÂśnie jako rzekomy dowĂłd na potwierdzanie Twoich racyjek - Âświadczy o Twoim chamstwie i intencjach burackich.

To przyjmij do wiadomoÂści chociaÂż tyle, Âże:
wisi mi jakich s³ów u¿ywasz,
A mam Ci za zÂłe nie sÂłowa jakich uÂżywasz - a intencje z jakimi ich uÂżywasz.
nie mam ci za z³e, ¿e okazujesz swoje chamstwo.. bo mo¿e to wynik ró¿nicy wra¿liwoœci.
m.in. dlatego uwaÂżam Âże nie wszyscy powinni siĂŞ bawiĂŚ razem w tej samej piaskownicy.

Bo sÂą piaskownice z piaskiem drobnym i z gruzem.. moÂże rozejrzyj sie za gruzem,
a tam Twoje talenty i innym i Tobie wiĂŞcej poÂżytku i radoÂści przysporzÂą.

« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 15:37:23 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #78 : Październik 18, 2009, 15:37:39 »

Arteq ,jak juÂż pisaÂłam nie popieram wyzwisk na forum,ale kaÂżdemu trzeba daĂŚ "drugÂą" szansĂŞ.OtrzymaÂły jÂą teÂż inne osoby ,wiĂŞc dlaczego KapÂłan miaÂłby jej nie otrzymaĂŚ CoÂś Jak znowu narozrabia to pewnie dostanie minusa.Koniec offtpa..........
Ale to nawet nie druga czy trzecia, tylko ju¿ n-ta... Przy której s³owo zaufanie nale¿y zmieniÌ na naiwnoœÌ?
aha, dostanie minusa [Darek twierdzi, ¿e ich nie bêdzie], a gdy zbli¿y siê do progu 50... abolicja, bo trzeba daÌ szansê i tak w kó³ko...

Czy uwaÂżasz, Âże w tym wÂątku, w ktĂłrymkolwiek miejscu odezwaÂłem siĂŞ do Ciebie chamsko? JeÂżeli tak to w ktĂłrym?

Phi, ja natomiast mam maÂły Âżal za brednie ktĂłre wtÂłaczasz ludziom do gÂłowy. ÂŚmieszy mnie Âże Twoja kreacja wspaniaÂłoÂści i niepowtarzalnoÂści tak Âłatwo rozpada siĂŞ w gruz [skoro juÂż o nim mĂłwimy]. Smutne, Âże kaÂżdÂą prĂłbĂŞ weryfikacji odpowiadasz agresjÂą i ... brakiem argumentĂłw. Takie zachowanie jest chyba bliÂższe "buractwu"...
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 15:43:41 wysłane przez arteq » Zapisane
kamil771
Gość
« Odpowiedz #79 : Październik 18, 2009, 15:45:04 »

"krĂłliczkowi z playboya" juÂż dziĂŞkujemy.......
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #80 : Październik 18, 2009, 15:52:11 »

Czy uwaÂżasz, Âże w tym wÂątku, w ktĂłrymkolwiek miejscu odezwaÂłem siĂŞ do Ciebie chamsko? JeÂżeli tak to w ktĂłrym?
czy to do mnie CoÂś Bo jeÂśli tak ,to nigdy siĂŞ do mnie chamsko nie odezwaÂłeÂś,co najwyÂżej zaczepnie,ale to juz inna bajka.

"krĂłliczkowi z playboya" juÂż dziĂŞkujemy.......
i ja dziĂŞkujĂŞ Chichot i pozdrawiam
KoĂączĂŞ dyskusjĂŞ w tym temacie.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #81 : Październik 18, 2009, 17:38:17 »

Kochani, to wlosy deba staja na glowie, chcecie rozwoju duchowego, niektorzy sa z KK. Jednak wybaczyc , dac szanse innym,
nie ten adres. To ze wszyscy jestesmy na tym forum  i bez nas to forum by tak nie wygladalo. To forum ma juz ladna historie.
Wybaczcie, wiele osob bylo, przyszli nowi, kazdy dzien przynosi cos nowego i wszyscy stajemy sie tu jak rodzina.
Nie wyobrazam sobie tego forum np. bez Artka. Chociazby najbardziej nudny dzien byl na forum, jesli Artek pisze, to znaczy
zycie wkracza. Mora, wspaniala postac, kto nie zna Mory ile napiec wniosl w ostatnim roku. Mlody czlowiek, ciekawy zycia i wszystkiego co mu obce. Niekiedy moze i denerwuje, jednak nie mozna sie na niego gniewac, dojzewa , zawsze wraca do
nas , i zawsze sie ciesze jesli tak jest. Od mometu kiedy go poznalam do dzisiaj, zmienil sie bardzo , zawsze pisze bardzo duzo, zaklada mnustwo tematow z niego tryska energia. Kaplan, kiedy przypominam sobie jego, a dla mnie pierwsze wystepy tu na forum, to jest dzien do nocy. W tak krodkim czasie zmienil sie tak bardzo na pozytywne, dalej przedstawia swoje
zainteresowania ale w innym stylu, spokojnie i nawet ciekawie. Oby szlo tak dalej. Chanel, osoba bardzo spokojna, mila, nasze sloneczko. Janneth, kobieta wyzwolona, mloda wie czego chce i do czego dazy.
Tak kazdy sie stara na tym forum aby wszystko szlo dalej, niekiedy cos denerwoje, ma sie juz dosc , mysli sie o porzuceniu forum, jednak po przespaniu nocy, zalancza sie komputer i znowu patrzy sie co nowego, co mozna napisac, kto znowu napsocil. Mysle ze to dobrze ze Darek likwiduje minusowe punkty, zaczniemy od nowa . Przez ten czas poznalismy sie doskonale, nalezymy do tego forum i mysle ze czas najwyzszy przestac More scigac, z Kaplanem w potyczki sie wdawac i stwazac atmosfere ze swiat sie wali, a on wcale sie nie wali, on poprostu zyje. To dobrze ze kazdy ma soje zdanie, swoje zainteresowania i ze tu mozemy sie razem spotykac i wymieniac swoje wiadomosci, zainteresowania.
         Jakos tak popisalam sobie troche, naprawde wszystkich was bardzo lubie i ciesze sie ze was poznalam i ze dalej bedziemy sie poznawac i zrastac dzieki temu forum. Pozdrawiam wszystkich Rafaela
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #82 : Październik 18, 2009, 18:50:50 »

Nie bêdziemy usuwaÌ ni przenosiÌ ¿adnego z napisanych do tej pory postów, choÌ ca³oœÌ bardziej pasuje do w¹tku masz coœ do mnie.
Jednak od tej pory wszystkie animozje przenieÂście pod wskazany adres.
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 18:51:46 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #83 : Październik 18, 2009, 20:00:10 »

WyraÂźnie prosiÂłem aby moje punkty zostawiĂŚ w spokoju - co najmniej do czasu zmian w regulaminie. Nie potrzebujĂŞ Âżadnej "Âłaski". Kto sobie na co zasÂłuÂżyÂł to niech ma.
Zastanawiam siê równie¿ dlaczego - skoro punkty s¹ "be" i Darek d¹¿y do ich wycofania - to nadal tymi punktami operuje? Czy to nie ob³udne?

Tak Rafaelo, to ja m.in. "podpadam" pod kk. 718 dostawaÂł wiele szans i je marnowaÂł, nadal to robi - co widaĂŚ kilka postĂłw wyÂżej. Rozchodzi siĂŞ rĂłwnieÂż o uczciwoœÌ, konsekwencjĂŞ i przestrzeganie zasad na ktĂłre zgodziliÂśmy siĂŞ. Rozchodzi siĂŞ rĂłwnieÂż o to aby nie przyzwalaĂŚ na bezkarnoœÌ, nie przyklaskiwaĂŚ jej, bo to prowadzi do degeneracji i patologi.   
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #84 : Październik 18, 2009, 20:09:08 »

Drogi Artqu,

ale MY - WY nie mamy NIC do gadania, na forum nie ma demokracji! Admin jest bogiem i moÂże wszystko, nasze "zgadzanie siĂŞ" nie ma znaczenia, Dariusz tutaj rzÂądzi - i to chyba wszystko juÂż w tej kwestii...

718'
arteq
Gość
« Odpowiedz #85 : Październik 18, 2009, 20:30:13 »

Wobec tego niech przyzna w oczy: "regulamin to pic na wodĂŞ, bĂŞdĂŞ robiÂł co mi siĂŞ Âżywnie podoba". Darek, powiedz - podpisujesz siĂŞ pod tym? UwaÂżasz Âże regulamin CiĂŞ obowiazuje czy teÂż nie. ProszĂŞ, szczerze i jednoznacznie.

718, to dlaczego tak lamentowaÂłeÂś, wierzgaÂłeÂś i pÂłakaÂłeÂś gdy admin ktĂłry zgodnie z Twoimi sÂłowami "moÂże wszystko, nasze "zgadzanie siĂŞ" nie ma znaczenia" stosowaÂł wobec Ciebie sankcje i to ZGODNIE z regulaminem, hĂŞ? Matko, co za obÂłuda.
Dry007
Gość
« Odpowiedz #86 : Październik 18, 2009, 20:34:02 »

Arteq masz dzisiaj zÂły dzieĂą ... widaĂŚ to po wypowiedziach. Nie dawaj innym odczuĂŚ swojej flustracji. Wiesz, Âże to i tak nie zmieni stosunku osĂłb ktĂłre juÂż i tak za dÂługo siĂŞ znajÂą i nie trzeba nic nikomu udowadniaĂŚ.

JesteÂś osobÂą bardzo inteligentnÂą wiĂŞc nie zmieniaj innych.

pzd Maciej
arteq
Gość
« Odpowiedz #87 : Październik 18, 2009, 20:49:27 »

Nie, to nie ja mam z³y dzieù. Jak widzê to coœ niedobrego dzieje siê z pewnymi osobami. Nie jestem sfrustrowany, mo¿e nieco zaskoczony. Có¿, chcia³bym aby niektórzy nieco siê zmienili i przejrzeli na oczy, dla dobra swojego i ogó³u.
Dry007
Gość
« Odpowiedz #88 : Październik 18, 2009, 20:52:47 »

Arteq MrugniĂŞcie siebie nie moÂżesz zmieniĂŚ poprzez odpowiednie podejÂście do drugiej osoby, a chcesz zmieniaĂŚ "Âświat" ? Czy myÂślisz, Âże wszyscy inni sÂą "burakami" i nie wiedzÂą co robiÂą ?
Forum to tylko miejsce do wyraÂżania swoich poglÂądĂłw, a nie wiec wyborczy.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #89 : Październik 18, 2009, 20:55:33 »

aktualny regulamin to regulamin tomka, Dariusz pracuje nad wÂłasnym - nie takim chorym jak ten niby-obcecny...

718'
arteq
Gość
« Odpowiedz #90 : Październik 18, 2009, 21:00:02 »

JuÂż to napisaÂłem. BĂŞdzie nowy - bĂŞdzie obowiÂązywaÂł. Aktualnie bazujemy na najbardziej aktualnym, ktĂłry widnieje z zakÂładce "regulamin". I chĂŞtnie zobaczĂŞ jakie nowatorskie zmiany bĂŞdÂą skoro aktualny jest "chory"...
Thotal
Gość
« Odpowiedz #91 : Październik 18, 2009, 22:03:26 »

JeÂśli chcesz zmieniĂŚ Âświat, zacznij od siebie... UÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
kamil771
Gość
« Odpowiedz #92 : Październik 26, 2009, 13:43:15 »

Dlaczego otrzymaÂłem -1pf za wÂątek o akcji znicz?
Czy za kaÂżdy watek ktĂłry nie spodoba siĂŞ moderatorom otrzymuje siĂŞ ujemne punkty?
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #93 : Październik 26, 2009, 13:50:29 »

Kamil, spieszĂŞ z wyjaÂśnieniem Chichot :
1. ZÂłamaÂłeÂś regulamin w dwĂłch punktach otwierajÂąc ten temat, a mianowicie:
- "Zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa, obraÂżania i wyÂśmiewania innych uÂżytkownikĂłw."
- "Wszelkie osoby dzia³aj¹ce w jakikolwiek inny sposób na niekorzyœÌ Forum zostan¹ ukarane."
2. Nie jest mi wiadome, aby jakikolwiek moderator tego forum umarÂł, a tylko wĂłwczas zapala siĂŞ znicze.
3. Nie bĂŞdĂŞ tolerowaÂła Âżadnych uÂżytkownikĂłw, ktĂłrzy buntujÂą resztĂŞ. KaÂżdy przejaw takiego zachowania bĂŞdzie karany z mojej strony i mam nadziejĂŞ, Âże ze strony innych moderatorĂłw takÂże.

A po czwarte - nie rozumiem Twoich pretensji, czy to nie wÂłaÂśnie Ty dzisiaj napisaÂłeÂś:
  -3pf hmm.......
 Nie podoba siĂŞ ta trĂłjkÂą,jakaÂś taka no....nijaka....
WiĂŞkszÂą sympatiĂŞ  mal do liczby "4" jak juÂż.
WyglÂąda zdecydowanie powaÂżniej,i do "czwĂłrki" mam wiĂŞkszy sentyment.
WiĂŞc proszĂŞ hienĂŞ o dodatkowy punkcik.
Tak,czwĂłrka bĂŞdzie fajniejsza....
To dzieÂła! Raz!

MĂłwisz i masz.

PS. MoÂże jak przestaniesz mnie prowokowaĂŚ, to przerwa nie bĂŞdzie potrzebna.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #94 : Październik 26, 2009, 13:57:25 »

Kamil, spieszĂŞ z wyjaÂśnieniem Chichot :
1. ZÂłamaÂłeÂś regulamin w dwĂłch punktach otwierajÂąc ten temat, a mianowicie:
- "Zwalczane bĂŞdÂą wszelkie przejawy chamstwa, obraÂżania i wyÂśmiewania innych uÂżytkownikĂłw."
- "Wszelkie osoby dzia³aj¹ce w jakikolwiek inny sposób na niekorzyœÌ Forum zostan¹ ukarane."

Gdzie w usuniĂŞtym przez Ciebie temacie byÂły treÂści chamskie,obraÂżajÂące i oÂśmieszajÂące innych uÂżytkownikĂłw?
Gdzie dzia³am na niekorzyœÌ forum bo nie wiem?

2. Nie jest mi wiadome, aby jakikolwiek moderator tego forum umarÂł, a tylko wĂłwczas zapala siĂŞ znicze.

To jest cywilizowana,kulturalna forma protestu.
Nikt z PZPN nie umarÂł a kibice reprezentacji Polski zorganizowali podobnÂą akcje.
nikt ich za to nie aresztowaÂł ani policja nie spaÂłowaÂła.

« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2009, 13:57:48 wysłane przez kamil771 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #95 : Październik 26, 2009, 13:58:08 »

w wypadku Kamila myÂślaÂłem, Âże dacie mu bana za "akcjĂŞ znicz" - Kamil jest hardcorem widaĂŚ, a tutaj takich temperujÂą  ZÂły

718'
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #96 : Październik 26, 2009, 14:06:35 »

Gdzie w usuniĂŞtym przez Ciebie temacie byÂły treÂści chamskie,obraÂżajÂące i oÂśmieszajÂące innych uÂżytkownikĂłw?

Chamstwem jest zapalanie zniczy ÂżyjÂącym osobom i nie ulega to Âżadnym wÂątpliwoÂściom, Âże nie miaÂłeÂś czystych intencji tworzÂąc ten wÂątek.

Gdzie dzia³am na niekorzyœÌ forum bo nie wiem?

Nie sÂądziÂłam, Âże to bĂŞdzie trzeba wyjaÂśniaĂŚ, ale skoro dyskutant nie rozumie, to wytÂłumaczĂŞ pierwszy i ostatni raz:
Podwa¿aj¹c zdanie administratorów i moderatorów dzia³asz na niekorzyœÌ ca³ego forum, bo przysparzasz im dodatkowej pracy zwi¹zanej ze swoim nieodpowiednim, wulgarnym i prowokacyjnym zachowaniem tutaj.
Ponadto tworzÂąc tego typu tematy buntujesz niejako innych uÂżytkownikĂłw, ktĂłrzy dziĂŞki Twoim wybrykom rĂłwnieÂż sÂą naraÂżeni na ostrzeÂżenia. Niepotrzebny nam tu taki dym.

To jest cywilizowana,kulturalna forma protestu.
Nikt z PZPN nie umarÂł a kibice reprezentacji Polski zorganizowali podobnÂą akcje.

JuÂż wczoraj miaÂłam Ci napisaĂŚ, Âże prezentujesz zachowanie typowego pseudokibica na meczu piÂłkarskim, ktĂłre to zachowanie z piÂłkÂą noÂżnÂą nie ma nic wspĂłlnego. To forum nie jest boiskiem, a Ty nie stoisz na trybunach z flarÂą w dÂłoni.
WidaĂŚ, skÂąd bierzesz wzorce zachowaĂą, ale zapewniam CiĂŞ, Âże nie jest to najlepszy autorytet.

w wypadku Kamila myÂślaÂłem, Âże dacie mu bana za "akcjĂŞ znicz" - Kamil jest hardcorem widaĂŚ, a tutaj takich temperujÂą  ZÂły

718'

Widzisz... A tu taka niespodzianka! Tylko jedno ostrzeÂżenie. LitoÂściwa dzisiaj jestem.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #97 : Październik 26, 2009, 14:10:30 »

Kamil jest nowy doœÌ i nie widzia³ jakie tu by³y hardcory, ja mia³em 6 banów ³¹cznie ze starym forum na fora.pl Du¿y uœmiech

nie chwalĂŞ siĂŞ, to informacja trudno publicznie dostĂŞpna - jeÂśli ktoÂś zapyta to odpowiedÂź otrzyma, albo jeÂśli sam napiszĂŞ bo dystans do siebie waÂżna sprawa JĂŞzyk

718'
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #98 : Październik 26, 2009, 14:18:02 »

."nowy" regulamin.

"Nowy" Regulamin, jak i inne narzĂŞdzia.. NIC tu nie zmieni.
Wszystko zaleÂży od jakoÂści ludzi, ktĂłrzy sie nim posÂługujÂą.. zarĂłwno z jednej jak i drugiej strony

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #99 : Październik 26, 2009, 15:04:19 »

DOKÂŁADNIE! potrzebujemy "NOWYCH" ludzi, Âżeby siĂŞ zmienili ONI a nie regulamin

mĂłwiĂŞ takÂże o sobie UÂśmiech

718'
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: