Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:59:47

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowy Regulamin i pf  (Przeczytany 75175 razy)
0 u¿ytkowników i 9 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Pa¼dziernik 18, 2009, 15:09:39 »

I jak Chanell, nadal podtrzymujesz, ¿e 718 w pe³ni sobie zas³u¿y³ i wywi±zuje siê z powierzonego mu przez Was zaufania. Mo¿esz uczciwe to stwierdziæ?

Barbarax, czy Ty potrafisz czytaæ po polsku? Dlaczego usilnie wmawiasz mi odczucia którym jawnie zaprzeczam na forum - zarówno pisaniem i zachowaniem. Powiedz mi teraz czy jak mam do Ciebie podchodziæ: uwa¿aæ, ¿e du¿e trudno¶ci sprawia Ci czytanie/rozumienie prostych zdañ, czy te¿ rozumiesz je ale du¿± rado¶æ sprawia Ci przekrêcanie moich s³ów aby przedstawiæ mnie w z³ym ¶wietle?

Phi, dlaczego masz mi za z³e s³owa których sam u¿ywasz? Napisa³em dlaczego wiele z Twoich wywodów uwa¿am za bzdury i to po tym jak prosi³em o wyja¶nienie, dawa³em okazjê do udowodnienia.

718 - ¿e te¿ nie zach³ysn±³e¶ siê wypowiadaj±c s³owo cham. Przecie¿ to Twoja wizytówka - wulgaryzmy i wyzwiska, rozwydrzony bachor, któremu wszyscy przytakuj± mówi±c: "on ma taki sposób wyra¿ania siê, trzeba to zrozumieæ". Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam zamiaru tego "rozumieæ", daj±c mu poczucie bezkarno¶ci. To dlaczego hipokrycie, odmawiacie takiego sposobu innym? Nagle znalaz³ siê wzór kultury i szacunku, obroñca kobiet - sam wielokrotnie siê z nimi k³óc±c [oczywi¶cie nie z tymi które Ciê popieraj±]. No i które z moich s³ów s± chamskie? Bo jako¶ nie widzê. Mo¿esz konkretnie wskazaæ?
A tego typu pseudo-przeprosiny zachowaj dla przyjació³.

Tak, wyra¼nie sobie za¿yczy³em aby moje punkty pozostawiæ w spokoju - nie chcê w ¯ADEN sposób uczestniczyæ w tym ¿a³osnym i sprzecznym z regulaminem przedstawieniu.
Darek t³umaczy siê brakiem czasu - zwyk³a manipulacja i ¿enada - wszak 718 mia³ na swoim koncie tyle minusów co wszyscy inni u¿ytkownicy razem wziêci. I dlaczego przeciwnik punktów nadal je przyznaje?

I 718, nie myl opatrzno¶ci z kolesiostwem. Podejrzewam, ¿e 718 jako pierwszy dost±pi³ ca³kowitej abolicji [niezgodnej z aktualnym stanem regulaminu] bo by³ o w³os od wywalenia. A jak widaæ pok³adane w nim nadzieje zawiód³.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #76 : Pa¼dziernik 18, 2009, 15:32:50 »

Arteq ,jak ju¿ pisa³am nie popieram wyzwisk na forum,ale ka¿demu trzeba daæ "drug±" szansê.Otrzyma³y j± te¿ inne osoby ,wiêc dlaczego Kap³an mia³by jej nie otrzymaæ Co¶ Jak znowu narozrabia to pewnie dostanie minusa.Koniec offtpa..........

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Pa¼dziernik 18, 2009, 15:35:39 »

Phi, dlaczego masz mi za z³e s³owa których sam u¿ywasz? Napisa³em dlaczego wiele z Twoich wywodów uwa¿am za bzdury i to po tym jak prosi³em o wyja¶nienie, dawa³em okazjê do udowodnienia.
Ty najwyra¼niej po prostu nie masz mo¿liwo¶ci zrozumienia tego, co siê tobie t³umaczy.
Nigdy nie da³e¶ mi odczuæ, ¿e o cokolwiek "prosisz".
Da³e¶ mi natomist odczuæ, ¿e "¿adasz", ze usi³ujesz szantazowac owymi ¿±daniami itd. nie maj±c na uwadze, czy ktokolwiek jest zainteresowany pod±¿ania TWOIM tokiem podej¶cia do tematu, twoimi normami i konwenansem.

I w³asnie fakt, ¿e brak chêci uczestnictwa w Twojej grze umys³u
wykorzystujesz prostacko i chamsko w³a¶nie jako rzekomy dowód na potwierdzanie Twoich racyjek - ¶wiadczy o Twoim chamstwie i intencjach burackich.

To przyjmij do wiadomo¶ci chocia¿ tyle, ¿e:
wisi mi jakich s³ów u¿ywasz,
A mam Ci za z³e nie s³owa jakich u¿ywasz - a intencje z jakimi ich u¿ywasz.
nie mam ci za z³e, ¿e okazujesz swoje chamstwo.. bo mo¿e to wynik ró¿nicy wra¿liwo¶ci.
m.in. dlatego uwa¿am ¿e nie wszyscy powinni siê bawiæ razem w tej samej piaskownicy.

Bo s± piaskownice z piaskiem drobnym i z gruzem.. mo¿e rozejrzyj sie za gruzem,
a tam Twoje talenty i innym i Tobie wiêcej po¿ytku i rado¶ci przysporz±.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 15:37:23 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Pa¼dziernik 18, 2009, 15:37:39 »

Arteq ,jak ju¿ pisa³am nie popieram wyzwisk na forum,ale ka¿demu trzeba daæ "drug±" szansê.Otrzyma³y j± te¿ inne osoby ,wiêc dlaczego Kap³an mia³by jej nie otrzymaæ Co¶ Jak znowu narozrabia to pewnie dostanie minusa.Koniec offtpa..........
Ale to nawet nie druga czy trzecia, tylko ju¿ n-ta... Przy której s³owo zaufanie nale¿y zmieniæ na naiwno¶æ?
aha, dostanie minusa [Darek twierdzi, ¿e ich nie bêdzie], a gdy zbli¿y siê do progu 50... abolicja, bo trzeba daæ szansê i tak w kó³ko...

Czy uwa¿asz, ¿e w tym w±tku, w którymkolwiek miejscu odezwa³em siê do Ciebie chamsko? Je¿eli tak to w którym?

Phi, ja natomiast mam ma³y ¿al za brednie które wt³aczasz ludziom do g³owy. ¦mieszy mnie ¿e Twoja kreacja wspania³o¶ci i niepowtarzalno¶ci tak ³atwo rozpada siê w gruz [skoro ju¿ o nim mówimy]. Smutne, ¿e ka¿d± próbê weryfikacji odpowiadasz agresj± i ... brakiem argumentów. Takie zachowanie jest chyba bli¿sze "buractwu"...
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 15:43:41 wys³ane przez arteq » Zapisane
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Pa¼dziernik 18, 2009, 15:45:04 »

"króliczkowi z playboya" ju¿ dziêkujemy.......
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #80 : Pa¼dziernik 18, 2009, 15:52:11 »

Czy uwa¿asz, ¿e w tym w±tku, w którymkolwiek miejscu odezwa³em siê do Ciebie chamsko? Je¿eli tak to w którym?
czy to do mnie Co¶ Bo je¶li tak ,to nigdy siê do mnie chamsko nie odezwa³e¶,co najwy¿ej zaczepnie,ale to juz inna bajka.

"króliczkowi z playboya" ju¿ dziêkujemy.......
i ja dziêkujê Chichot i pozdrawiam
Koñczê dyskusjê w tym temacie.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Pa¼dziernik 18, 2009, 17:38:17 »

Kochani, to wlosy deba staja na glowie, chcecie rozwoju duchowego, niektorzy sa z KK. Jednak wybaczyc , dac szanse innym,
nie ten adres. To ze wszyscy jestesmy na tym forum  i bez nas to forum by tak nie wygladalo. To forum ma juz ladna historie.
Wybaczcie, wiele osob bylo, przyszli nowi, kazdy dzien przynosi cos nowego i wszyscy stajemy sie tu jak rodzina.
Nie wyobrazam sobie tego forum np. bez Artka. Chociazby najbardziej nudny dzien byl na forum, jesli Artek pisze, to znaczy
zycie wkracza. Mora, wspaniala postac, kto nie zna Mory ile napiec wniosl w ostatnim roku. Mlody czlowiek, ciekawy zycia i wszystkiego co mu obce. Niekiedy moze i denerwuje, jednak nie mozna sie na niego gniewac, dojzewa , zawsze wraca do
nas , i zawsze sie ciesze jesli tak jest. Od mometu kiedy go poznalam do dzisiaj, zmienil sie bardzo , zawsze pisze bardzo duzo, zaklada mnustwo tematow z niego tryska energia. Kaplan, kiedy przypominam sobie jego, a dla mnie pierwsze wystepy tu na forum, to jest dzien do nocy. W tak krodkim czasie zmienil sie tak bardzo na pozytywne, dalej przedstawia swoje
zainteresowania ale w innym stylu, spokojnie i nawet ciekawie. Oby szlo tak dalej. Chanel, osoba bardzo spokojna, mila, nasze sloneczko. Janneth, kobieta wyzwolona, mloda wie czego chce i do czego dazy.
Tak kazdy sie stara na tym forum aby wszystko szlo dalej, niekiedy cos denerwoje, ma sie juz dosc , mysli sie o porzuceniu forum, jednak po przespaniu nocy, zalancza sie komputer i znowu patrzy sie co nowego, co mozna napisac, kto znowu napsocil. Mysle ze to dobrze ze Darek likwiduje minusowe punkty, zaczniemy od nowa . Przez ten czas poznalismy sie doskonale, nalezymy do tego forum i mysle ze czas najwyzszy przestac More scigac, z Kaplanem w potyczki sie wdawac i stwazac atmosfere ze swiat sie wali, a on wcale sie nie wali, on poprostu zyje. To dobrze ze kazdy ma soje zdanie, swoje zainteresowania i ze tu mozemy sie razem spotykac i wymieniac swoje wiadomosci, zainteresowania.
         Jakos tak popisalam sobie troche, naprawde wszystkich was bardzo lubie i ciesze sie ze was poznalam i ze dalej bedziemy sie poznawac i zrastac dzieki temu forum. Pozdrawiam wszystkich Rafaela
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #82 : Pa¼dziernik 18, 2009, 18:50:50 »

Nie bêdziemy usuwaæ ni przenosiæ ¿adnego z napisanych do tej pory postów, choæ ca³o¶æ bardziej pasuje do w±tku masz co¶ do mnie.
Jednak od tej pory wszystkie animozje przenie¶cie pod wskazany adres.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 18:51:46 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #83 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:00:10 »

Wyra¼nie prosi³em aby moje punkty zostawiæ w spokoju - co najmniej do czasu zmian w regulaminie. Nie potrzebujê ¿adnej "³aski". Kto sobie na co zas³u¿y³ to niech ma.
Zastanawiam siê równie¿ dlaczego - skoro punkty s± "be" i Darek d±¿y do ich wycofania - to nadal tymi punktami operuje? Czy to nie ob³udne?

Tak Rafaelo, to ja m.in. "podpadam" pod kk. 718 dostawa³ wiele szans i je marnowa³, nadal to robi - co widaæ kilka postów wy¿ej. Rozchodzi siê równie¿ o uczciwo¶æ, konsekwencjê i przestrzeganie zasad na które zgodzili¶my siê. Rozchodzi siê równie¿ o to aby nie przyzwalaæ na bezkarno¶æ, nie przyklaskiwaæ jej, bo to prowadzi do degeneracji i patologi.   
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #84 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:09:08 »

Drogi Artqu,

ale MY - WY nie mamy NIC do gadania, na forum nie ma demokracji! Admin jest bogiem i mo¿e wszystko, nasze "zgadzanie siê" nie ma znaczenia, Dariusz tutaj rz±dzi - i to chyba wszystko ju¿ w tej kwestii...

718'
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:30:13 »

Wobec tego niech przyzna w oczy: "regulamin to pic na wodê, bêdê robi³ co mi siê ¿ywnie podoba". Darek, powiedz - podpisujesz siê pod tym? Uwa¿asz ¿e regulamin Ciê obowiazuje czy te¿ nie. Proszê, szczerze i jednoznacznie.

718, to dlaczego tak lamentowa³e¶, wierzga³e¶ i p³aka³e¶ gdy admin który zgodnie z Twoimi s³owami "mo¿e wszystko, nasze "zgadzanie siê" nie ma znaczenia" stosowa³ wobec Ciebie sankcje i to ZGODNIE z regulaminem, hê? Matko, co za ob³uda.
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:34:02 »

Arteq masz dzisiaj z³y dzieñ ... widaæ to po wypowiedziach. Nie dawaj innym odczuæ swojej flustracji. Wiesz, ¿e to i tak nie zmieni stosunku osób które ju¿ i tak za d³ugo siê znaj± i nie trzeba nic nikomu udowadniaæ.

Jeste¶ osob± bardzo inteligentn± wiêc nie zmieniaj innych.

pzd Maciej
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:49:27 »

Nie, to nie ja mam z³y dzieñ. Jak widzê to co¶ niedobrego dzieje siê z pewnymi osobami. Nie jestem sfrustrowany, mo¿e nieco zaskoczony. Có¿, chcia³bym aby niektórzy nieco siê zmienili i przejrzeli na oczy, dla dobra swojego i ogó³u.
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #88 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:52:47 »

Arteq Mrugniêcie siebie nie mo¿esz zmieniæ poprzez odpowiednie podej¶cie do drugiej osoby, a chcesz zmieniaæ "¶wiat" ? Czy my¶lisz, ¿e wszyscy inni s± "burakami" i nie wiedz± co robi± ?
Forum to tylko miejsce do wyra¿ania swoich pogl±dów, a nie wiec wyborczy.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #89 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:55:33 »

aktualny regulamin to regulamin tomka, Dariusz pracuje nad w³asnym - nie takim chorym jak ten niby-obcecny...

718'
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:00:02 »

Ju¿ to napisa³em. Bêdzie nowy - bêdzie obowi±zywa³. Aktualnie bazujemy na najbardziej aktualnym, który widnieje z zak³adce "regulamin". I chêtnie zobaczê jakie nowatorskie zmiany bêd± skoro aktualny jest "chory"...
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #91 : Pa¼dziernik 18, 2009, 22:03:26 »

Je¶li chcesz zmieniæ ¶wiat, zacznij od siebie... U¶miech

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Pa¼dziernik 26, 2009, 13:43:15 »

Dlaczego otrzyma³em -1pf za w±tek o akcji znicz?
Czy za ka¿dy watek który nie spodoba siê moderatorom otrzymuje siê ujemne punkty?
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #93 : Pa¼dziernik 26, 2009, 13:50:29 »

Kamil, spieszê z wyja¶nieniem Chichot :
1. Z³ama³e¶ regulamin w dwóch punktach otwieraj±c ten temat, a mianowicie:
- "Zwalczane bêd± wszelkie przejawy chamstwa, obra¿ania i wy¶miewania innych u¿ytkowników."
- "Wszelkie osoby dzia³aj±ce w jakikolwiek inny sposób na niekorzy¶æ Forum zostan± ukarane."
2. Nie jest mi wiadome, aby jakikolwiek moderator tego forum umar³, a tylko wówczas zapala siê znicze.
3. Nie bêdê tolerowa³a ¿adnych u¿ytkowników, którzy buntuj± resztê. Ka¿dy przejaw takiego zachowania bêdzie karany z mojej strony i mam nadziejê, ¿e ze strony innych moderatorów tak¿e.

A po czwarte - nie rozumiem Twoich pretensji, czy to nie w³a¶nie Ty dzisiaj napisa³e¶:
  -3pf hmm.......
 Nie podoba siê ta trójk±,jaka¶ taka no....nijaka....
Wiêksz± sympatiê  mal do liczby "4" jak ju¿.
Wygl±da zdecydowanie powa¿niej,i do "czwórki" mam wiêkszy sentyment.
Wiêc proszê hienê o dodatkowy punkcik.
Tak,czwórka bêdzie fajniejsza....
To dzie³a! Raz!

Mówisz i masz.

PS. Mo¿e jak przestaniesz mnie prowokowaæ, to przerwa nie bêdzie potrzebna.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #94 : Pa¼dziernik 26, 2009, 13:57:25 »

Kamil, spieszê z wyja¶nieniem Chichot :
1. Z³ama³e¶ regulamin w dwóch punktach otwieraj±c ten temat, a mianowicie:
- "Zwalczane bêd± wszelkie przejawy chamstwa, obra¿ania i wy¶miewania innych u¿ytkowników."
- "Wszelkie osoby dzia³aj±ce w jakikolwiek inny sposób na niekorzy¶æ Forum zostan± ukarane."

Gdzie w usuniêtym przez Ciebie temacie by³y tre¶ci chamskie,obra¿aj±ce i o¶mieszaj±ce innych u¿ytkowników?
Gdzie dzia³am na niekorzy¶æ forum bo nie wiem?

2. Nie jest mi wiadome, aby jakikolwiek moderator tego forum umar³, a tylko wówczas zapala siê znicze.

To jest cywilizowana,kulturalna forma protestu.
Nikt z PZPN nie umar³ a kibice reprezentacji Polski zorganizowali podobn± akcje.
nikt ich za to nie aresztowa³ ani policja nie spa³owa³a.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 26, 2009, 13:57:48 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Pa¼dziernik 26, 2009, 13:58:08 »

w wypadku Kamila my¶la³em, ¿e dacie mu bana za "akcjê znicz" - Kamil jest hardcorem widaæ, a tutaj takich temperuj±  Z³y

718'
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #96 : Pa¼dziernik 26, 2009, 14:06:35 »

Gdzie w usuniêtym przez Ciebie temacie by³y tre¶ci chamskie,obra¿aj±ce i o¶mieszaj±ce innych u¿ytkowników?

Chamstwem jest zapalanie zniczy ¿yj±cym osobom i nie ulega to ¿adnym w±tpliwo¶ciom, ¿e nie mia³e¶ czystych intencji tworz±c ten w±tek.

Gdzie dzia³am na niekorzy¶æ forum bo nie wiem?

Nie s±dzi³am, ¿e to bêdzie trzeba wyja¶niaæ, ale skoro dyskutant nie rozumie, to wyt³umaczê pierwszy i ostatni raz:
Podwa¿aj±c zdanie administratorów i moderatorów dzia³asz na niekorzy¶æ ca³ego forum, bo przysparzasz im dodatkowej pracy zwi±zanej ze swoim nieodpowiednim, wulgarnym i prowokacyjnym zachowaniem tutaj.
Ponadto tworz±c tego typu tematy buntujesz niejako innych u¿ytkowników, którzy dziêki Twoim wybrykom równie¿ s± nara¿eni na ostrze¿enia. Niepotrzebny nam tu taki dym.

To jest cywilizowana,kulturalna forma protestu.
Nikt z PZPN nie umar³ a kibice reprezentacji Polski zorganizowali podobn± akcje.

Ju¿ wczoraj mia³am Ci napisaæ, ¿e prezentujesz zachowanie typowego pseudokibica na meczu pi³karskim, które to zachowanie z pi³k± no¿n± nie ma nic wspólnego. To forum nie jest boiskiem, a Ty nie stoisz na trybunach z flar± w d³oni.
Widaæ, sk±d bierzesz wzorce zachowañ, ale zapewniam Ciê, ¿e nie jest to najlepszy autorytet.

w wypadku Kamila my¶la³em, ¿e dacie mu bana za "akcjê znicz" - Kamil jest hardcorem widaæ, a tutaj takich temperuj±  Z³y

718'

Widzisz... A tu taka niespodzianka! Tylko jedno ostrze¿enie. Lito¶ciwa dzisiaj jestem.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Pa¼dziernik 26, 2009, 14:10:30 »

Kamil jest nowy do¶æ i nie widzia³ jakie tu by³y hardcory, ja mia³em 6 banów ³±cznie ze starym forum na fora.pl Du¿y u¶miech

nie chwalê siê, to informacja trudno publicznie dostêpna - je¶li kto¶ zapyta to odpowied¼ otrzyma, albo je¶li sam napiszê bo dystans do siebie wa¿na sprawa Jêzyk

718'
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Pa¼dziernik 26, 2009, 14:18:02 »

."nowy" regulamin.

"Nowy" Regulamin, jak i inne narzêdzia.. NIC tu nie zmieni.
Wszystko zale¿y od jako¶ci ludzi, którzy sie nim pos³uguj±.. zarówno z jednej jak i drugiej strony

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Pa¼dziernik 26, 2009, 15:04:19 »

DOK£ADNIE! potrzebujemy "NOWYCH" ludzi, ¿eby siê zmienili ONI a nie regulamin

mówiê tak¿e o sobie U¶miech

718'
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: