Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Marzec 30, 2009, 14:49:59 » |
|
gwiazdki s± jak najbardziej ok.. rangi tekstowe uwa¿am za zbyteczne, lecz je¶li ogó³ je przeg³osuje toi by³bym za nazewnictwem oscyluj±cym wokó³ propozycji muszina - przy czym ew. mogliby¶my je troszkê pozmieniaæ (kolejno¶æ szczebli lub dodaæ inny stopieñ) niech jaki¶ mason siê wyjawi i powie jakie oni maj± szczeble wtajemniczenia
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Marzec 30, 2009, 15:30:33 » |
|
Nie wiedzialam iz mozna takie rangi wylaczyc, dowiedzialam sie teraz, beda wylaczone ( nie znam sie na tym , jak znajde kogos kto to zrobi stanie sie), niebawem. Nie krytykowalam tego co bylo naturalne na tym forum ( owe gwiadki, stworzone dla forum) , ale to co chcecie steorzyc jako dodatkowe wartosciowanie ludzi. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Marzec 30, 2009, 15:33:21 » |
|
OMG! A ty dalej swoje. <no comment>
|
|
|
|
|
|
|
muszin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Marzec 30, 2009, 15:36:47 » |
|
przecie¿ my chcemy zmieniæ tylko te naturalne ¿eby by³o ciekawiej a nie nudne nwoicjusz
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Marzec 30, 2009, 15:55:45 » |
|
Kiaro, nie wierzê w Twoj± uczciwo¶æ/prawdziwo¶æ w temacie rang. Wyja¶niê dlaczego - gdyby rzeczywi¶cie przeszkadza³y Ci na Waszym forum rangi, no chocia¿ w czê¶ci w jakiej piêtnowa³a¶ to na tym forum - zwróci³aby¶ na to uwagê 718 i poprosi³a aby co¶ z tym zrobi³ i by³oby po temacie. Fakt, ¿e rangi nie zniknê³y na Waszym forum nawet po tym jak tutaj zosta³o powiedziane i wyja¶nione, ¿e to technicznie mo¿liwe utwierdza mnie w tym przekonaniu. Nie wiedzialam iz mozna takie rangi wylaczyc, dowiedzialam sie teraz, [...] My¶lê, ¿e jest to rozpaczliwa i nieudolna próba ratowania reputacji. No chyba, ¿e zaczê³o to Ci przeszkadzaæ dopiero od chwili w której udowodniono Ci hipokryzjê i wybiórczo¶æ ocen, co stoi w oczywistej sprzeczno¶ci do deklarowanego przez Ciebie "uduchowienia" - wtedy cofam powy¿szy akapit.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2009, 16:11:03 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Marzec 30, 2009, 15:56:29 » |
|
Nie ¿ebym co¶ do kogo¶ mia³ ale dziwi mnie wynik ankiety. d) nie chcê ¯ADNYCH rang - 5 (33.3%) Piszê na innych forach i ludzie zachowuj± siê wrêcz odwrotnie chc± mieæ jakie¶ kolorowe obrazki itd. aby by³o ciekawej a tutaj... Dziwne...
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Marzec 30, 2009, 16:53:25 » |
|
nie ma opcji "obojêtne mi to" wiêc nie wiem co zaznaczyæ
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #32 : Marzec 30, 2009, 18:15:50 » |
|
nie ma opcji "obojêtne mi to" wiêc nie wiem co zaznaczyæ
wtedy nie g³osuj
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #33 : Kwiecieñ 02, 2009, 18:54:21 » |
|
G³osowanie skoñczone. Podsumowuj±c: ZA rangami : 1+3+8 = 12 osób PRZECIWKO rangom = 7 osób Wybrano rangi zarówno graficzne, jak i tekstowe.================================================== nowe rangi bêd± bardziej po prostu opisem jak du¿o u¿ytkownik napisa³ na forum - jak zwyk³y licznik wiadomo¶ci, tyle ¿e tekstowo/graficzny: Nowicjusz Obserwator Rozmowny Dyskutant Gawêdziarz Gadu³a Wielki Gadu³a Skryba, jakich ma³o Maszyna do pisania... specjalnie takie, ¿eby nikomu siê ju¿ fa³szywie nie kojarzy³y z "wa¿no¶ci±" danej osoby, jak np. dotychczasowe <Boss> itp.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:09:14 wys³ane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Kwiecieñ 02, 2009, 18:56:31 » |
|
Głosowanie skończone. Podsumowując: ZA rangami : 1+3+8 = 12 osób PRZECIWKO rangom = 7 osób Wybrano rangi zarówno graficzne, jak i tekstowe.================================================== nowe rangi będą bardziej po prostu opisem jak dużo użytkownik napisał na forum - jak zwykły licznik wiadomości, tyle że tekstowo/graficzny: Nowicjusz Rozmowny Dyskutant Gawędziarz Gaduła Wielki gaduła Skryba, jakich mało Maszyna do pisania... specjalnie takie, żeby nikomu się już fałszywie nie kojarzyły z "ważnością" danej osoby, jak np. dotychczasowe <Boss> itp. ja za nowicjusza bym dał "nieśmiały"
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:17:27 wys³ane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #35 : Kwiecieñ 02, 2009, 18:58:16 » |
|
dobry pomysł, tylko "nieśmiały" kojarzy się wielu osobom negatywnie (bardziej niż nowicjusz)
więc prosiłbym wszystkich o jakieś jeszcze inne propozycje zamiany - może wymyślimy coś jeszcze lepszego
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 18:59:08 wys³ane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:01:12 » |
|
dobry pomys³, tylko "nie¶mia³y" kojarzy siê wielu osobom negatywnie (bardziej ni¿ nowicjusz)
wiêc prosi³bym wszystkich o jakie¶ jeszcze inne propozycje zamiany - mo¿e wymy¶limy co¶ jeszcze lepszego
mo¿e (milcz±cy) obserwator? ps. tomek, dlaczego ja mam wiêcej gwiazdek ni¿ ty ??
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:01:41 wys³ane przez Micha³ »
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #37 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:08:12 » |
|
"obserwator" jest świetne! dzięki! zmieniam... ================================== //bo zostałeś adminem albo* //tutaj wyświetla mi gwiazdki, jako "moderatora lokalnego" tego działu - o modzi lokalni mają 6 gwiazdek *należy wybrać prawidłową odpowiedź
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:08:42 wys³ane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:11:22 » |
|
za wielki gadu³a --> wygadany
ostatnia ranga --> mistrz pióra (klawiatury)
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:14:29 wys³ane przez Micha³ »
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #39 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:15:25 » |
|
za wielki gaduła --> wygadany
to to samo co gaduła poza tym "Wielki Gaduła" ma dwa znaczenia - to celowe albo pozytywne - przymiotnik "wielki", którym określamy sławne/znane/szanowane osoby albo "wielki gaduła" czyli... ktoś komu "się gęba nie zamyka" - i ludzie daliby wszystko żeby wreszcie był cicho edycja: ale zmienię z "Wielki Gaduła" na "Wielki gaduła"
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:17:12 wys³ane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #40 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:16:00 » |
|
za wielki gadu³a --> wygadany
to to samo co gadu³a poza tym "Wielki Gadu³a" ma dwa znaczenia - to celowe albo pozytywne - przymiotnik "wielki", którym okre¶lamy s³awne/znane/szanowane osoby albo "wielki gadu³a" czyli... ¿e "komu¶ siê gêba nie zamyka" - i ludzie daliby wszystko ¿eby wreszcie by³ cicho a mo¿e byæ ranga "forumowy wyjadacz" ?
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #41 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:22:22 » |
|
my¶la³em o tym, ale chyba ju¿ zostawiê tak, jak jest teraz i zabieram siê za robienie odpowiedników graficznych
|
|
|
|
|
|
|
muszin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:23:24 » |
|
na graficzne te¿ podawac pomysly?
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #43 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:28:26 » |
|
to ja mam jeszcze jedno pytanie:
jakie bêd± przedzia³y pomiêdzy coraz to wy¿szymi rangami?? chodzi mi o skale "od do".
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #44 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:44:56 » |
|
graficznie - tekstowo - min. ilość wiadomości (w miarę rozwoju forum może ulec zmianie): - Obserwator - 0 - Rozmowny - 50 - Dyskutant - 200 - Gawędziarz - 400 - Gaduła - 700 - Wielki gaduła - 1000 - Skryba, jakich mało - 1500 - Maszyna do pisania... - 2000 i specjalne: - lokalny - globalny - ja i stolo edycja: jak ktoś ma inne, ładniejsze "gotowce" graficzne, to może tu zapodać
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:46:27 wys³ane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:47:05 » |
|
to jeszcze tylko ponad 700 postów ¿eby mieæ taki fajny wska¼nik edit: te daj± rade. ale ja wola³em gwiazdki
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 19:47:39 wys³ane przez Micha³ »
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #46 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:50:00 » |
|
to jeszcze tylko ponad 700 postów ¿eby mieæ taki fajny wska¼nik edit: te daj± rade. ale ja wola³em gwiazdki mo¿e i tak, ale ju¿ ponad pó³ roku mamy gwiazdki i ju¿ siê nam chyba znudzi³y
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:51:19 » |
|
aaaa, to Wy o takich gwiazdkach... :d
|
|
|
|
|
|
|
Bober
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Kwiecieñ 02, 2009, 19:51:23 » |
|
new age wkracza - nowe odznaczenia od kiedy bêd± one obowi±zywaæ ? bo zak³adam ¿e to ostateczna decyzja i wygl±d ?!
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #49 : Kwiecieñ 02, 2009, 20:25:23 » |
|
gotowe właśnie skończyłem
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 20:25:55 wys³ane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
|