Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 11, 2025, 05:59:28

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Strasburg przed szczytem NATO zmienia siĂŞ w fortecĂŞ.  (Przeczytany 14231 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #25 : Marzec 31, 2009, 20:23:29 »

Radek - fakt, nieco siĂŞ zagalopowaÂłem, przyznajĂŞ.

nie tylko ty UÂśmiech powracamy do tematu panowie ?  UÂśmiech
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #26 : Marzec 31, 2009, 20:38:14 »

jak juÂż wspomniano teorie spiskowe sÂą Âśmiesznie bo nie poparte Âżadnymi dowodami

rĂłwnie dobrze ja mogĂŞ sobie wymyÂśliĂŚ np. Âże Ziemia jest pÂłaska i tajne stowarzyszenie do ktĂłrego naleÂżaÂł np Kopernik przekÂłamaÂło rzeczywistoÂśc by podniszczyĂŚ wpÂływ KoÂścioÂła

a to, Âże ktoÂś powie, Âże nie ma dowodĂłw to trudno - prawda zostaÂła skrzĂŞtnie ukryta

smieszna teoria prawda?

co do atakĂłw terroeystycznych

powiedz Âże to nic nie znaczy - Âże to tylko pic na wodĂŞ rodzinom tych ludzi ktĂłrzy zgineli w Madrycie, Nowym Jorku czy na Bliskim Wschodzie...
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #27 : Marzec 31, 2009, 20:51:01 »

rĂłwnie dobrze ja mogĂŞ sobie wymyÂśliĂŚ np. Âże Ziemia jest pÂłaska i tajne stowarzyszenie do ktĂłrego naleÂżaÂł np Kopernik przekÂłamaÂło rzeczywistoÂśc by podniszczyĂŚ wpÂływ KoÂścioÂła

a to, Âże ktoÂś powie, Âże nie ma dowodĂłw to trudno - prawda zostaÂła skrzĂŞtnie ukryta

O, œwietny przyk³ad. I takie w³aœnie "teorie spiskowe" piêtnujê (tego typu). Nie umia³em dobraÌ s³ów, a widzê, ¿e prosty przyk³ad wszystko wyjaœni³ Uœmiech

EDIT: Sorki MichaÂł za ciÂągniĂŞcie offtop'a, ale po prostu musiaÂłem jeszcze to dopisaĂŚ. Ale juÂż sza, nie odzywujĂŞ siĂŞ MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2009, 20:51:43 wysłane przez Tenebrael » Zapisane
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #28 : Marzec 31, 2009, 21:03:04 »

Wracajac do tematu puszczanie w mediach nale¿±cych do rz±dz±cych nami od tysiêcy lat ludzi klipów o nadzwyczajnych przygotowaniach ró¿nych spec-grup do ewentualnych ataków terrorystycznych jest WMAWIANIE LUDZIOM ¯E TERRORYZM JEST JAKIM¦ WIÊKSZYM PROBLEMEM TEGO ¦WIATA.
pozdrawiam

p.s. Tene nie przejmuj siĂŞ, polecam wiĂŞcej przyrody a mniej internetu
Leszek
Gość
« Odpowiedz #29 : Marzec 31, 2009, 21:07:05 »

Problem z manipulacjÂą i spiskami jest taki, Âże idealna manipulacja i idealny spisek Z DEFINICJI pozostaje niewykryty, a wydarzenia, ktĂłre ktoÂś zaplanowaÂł i ktĂłrymi manipulowaÂł traktowane sÂą przez "ludzi z zewnÂątrz" jako "naturalny bieg rzeczy".
Dlatego trudno jest w tej materii coœ orzekaÌ. Tym bardziej, ¿e czêsto idealnym spiskom i manipulacjom towarzyszy starannie zaplanowana wielopoziomowa dezinformacja. Dlatego udowodnienie czegokolwiek jest tutaj dosyÌ karko³omne. Ka¿de ³¹czenie ze sob¹ jakichœ faktów mo¿na bowiem t³umaczyÌ jako "radosn¹ twórczoœÌ" interpretatora tych faktów lub po prostu jako czysty "zbieg okolicznoœci".

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2009, 21:07:49 wysłane przez Leszek » Zapisane
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #30 : Marzec 31, 2009, 21:51:03 »

Dotykasz Leszek sedna problemu!
Trzeba byæ do¶æ mocno oderwanym od rzeczywisto¶ci ¿eby wymagaæ DOWODÓW.
PragnĂŞ jednak zauwaÂżyĂŚ Âże np. o winie chociaÂżby wg naszego prawa decydowaĂŚ mogÂą rĂłwnieÂż POSZLAKI.
SÂądy w naszym kraju wlepiajÂą czasem doÂżywocie bo po prostu przyglÂądajÂą siĂŞ sytuacji, analizujÂą wszystkie opinie na dany temat i orzekajÂą werdykt bez najmniejszych dowodĂłw, NA PODSTAWIE ZAOBSERWOWANYCH DANYCH NA TEMAT DANEJ SYTUACJI...
I takiego podejÂścia ÂżyczĂŞ wszystkim przeciwnikom teorii spiskowych, pozdrawiam
Mora
Gość
« Odpowiedz #31 : Marzec 31, 2009, 23:58:24 »

Domagasz siĂŞ dowodĂłw Val Dee a moÂże Ty ich po prostu nie widzisz.

SpĂłjrzmy choĂŚby na przykÂład ataku na WTC.

Wszystko dziaÂło siĂŞ podczas ĂŚwiczeĂą lotniczych.

Dlaczego kontrola lotĂłw nie zareagowaÂła na fakt pojawienia siĂŞ dwĂłch samolotĂłw ktĂłre leciaÂły tam gdzie nie powinny?

W takim wypadku powinno zostaĂŚ to wysÂłane do dowĂłdca lotnictwa wojskowe i w ciÂągu 5-6 minut samoloty powinny byĂŚ juÂż w drodze do tych samolotĂłw.

WedÂług "ÂświadkĂłw" w Pentagon uderzyÂł Beoing ale spĂłjrzcie na tÂą dziurĂŞ?

Widzicie gdzieÂś tam Âślady po OGROMNY samolocie? Bo ja nie.

Czy nie jest to dziwne Âże pojawiajÂą siĂŞ sprzeczni Âświadkowie?

Jedni twierdzÂą Âże sÂłyszeli wybuchy w WTC w Âśrodku budynku.

Ja nie wiem te nieÂścisÂłoÂści ktĂłre siĂŞ pojawiajÂą nie majÂą dla Ciebie znaczenia?

ÂŻe Armia najpotĂŞÂżniejszego mocarstwa Âświata nie potrafiÂła obroniĂŚ kraju przed dwoma samolotami?

PrzecieÂż to Âśmieszne i to jest wÂłaÂśnie Âśmieszne.

SÂą filmy wystarczy poszukaĂŚ gdzie sÂą pokazane dowody.

Có¿ je¿eli dla Ciebie to nie s¹ dowody to nie wiem czego ty oczekujesz?

A moÂże siĂŞ boisz Âże to mogÂłoby siĂŞ okazaĂŚ prawdÂą?
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #32 : Kwiecień 01, 2009, 21:29:06 »

Domagasz siĂŞ dowodĂłw Val Dee a moÂże Ty ich po prostu nie widzisz.

SpĂłjrzmy choĂŚby na przykÂład ataku na WTC.

Wszystko dziaÂło siĂŞ podczas ĂŚwiczeĂą lotniczych.

Dlaczego kontrola lotĂłw nie zareagowaÂła na fakt pojawienia siĂŞ dwĂłch samolotĂłw ktĂłre leciaÂły tam gdzie nie powinny?

W takim wypadku powinno zostaĂŚ to wysÂłane do dowĂłdca lotnictwa wojskowe i w ciÂągu 5-6 minut samoloty powinny byĂŚ juÂż w drodze do tych samolotĂłw.

WedÂług "ÂświadkĂłw" w Pentagon uderzyÂł Beoing ale spĂłjrzcie na tÂą dziurĂŞ?

Widzicie gdzieÂś tam Âślady po OGROMNY samolocie? Bo ja nie.

Czy nie jest to dziwne Âże pojawiajÂą siĂŞ sprzeczni Âświadkowie?

Jedni twierdzÂą Âże sÂłyszeli wybuchy w WTC w Âśrodku budynku.

Ja nie wiem te nieÂścisÂłoÂści ktĂłre siĂŞ pojawiajÂą nie majÂą dla Ciebie znaczenia?

ÂŻe Armia najpotĂŞÂżniejszego mocarstwa Âświata nie potrafiÂła obroniĂŚ kraju przed dwoma samolotami?

PrzecieÂż to Âśmieszne i to jest wÂłaÂśnie Âśmieszne.

SÂą filmy wystarczy poszukaĂŚ gdzie sÂą pokazane dowody.

Có¿ je¿eli dla Ciebie to nie s¹ dowody to nie wiem czego ty oczekujesz?

A moÂże siĂŞ boisz Âże to mogÂłoby siĂŞ okazaĂŚ prawdÂą?

bojĂŞ siĂŞ

a o jakim modelu boeinga mĂłwimy?
Mora
Gość
« Odpowiedz #33 : Kwiecień 02, 2009, 04:13:34 »

Beoing 747 czy jak to siĂŞ tam nazywaÂło bo wedÂług oficjalnej wersji taki wÂłaÂśnie samolot uderzyÂł w pentagon.
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #34 : Kwiecień 02, 2009, 15:55:41 »

dalsz¹ czêœÌ offtopow¹ z tego tematu mo¿na prowadziÌ tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2264.new#new
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: