Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:17:59

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowe rangi na forum  (Przeczytany 6039 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« : Kwiecieñ 02, 2009, 20:34:52 »

daje w załączniku razem z min. ilością wiadomości i aktualną ilością członków - do obejrzenia dla zainteresowanych

[za³±cznik usuniêty przez administratora]
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 20:35:51 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Kwiecieñ 02, 2009, 22:32:18 »

Fajne mi siê podobaj±.  U¶miech

Pozdro
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Kwiecieñ 03, 2009, 00:24:53 »

Ale moze nie maszyna do pisania ( bo to takie techniczne), moze mogl by byc ; natchniony pisarz ?

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Kwiecieñ 03, 2009, 08:45:43 »

Cytat: Kiara
Nie wiedzialam iz mozna takie rangi wylaczyc, dowiedzialam sie teraz, beda wylaczone ( nie znam sie na tym , jak znajde kogos kto to zrobi stanie sie), niebawem.
Zarzuci³em Ci hipokryzjê w zwi±zku z krytykowaniem rang na tym forum przy jednoczesnym wprowadzeniu je na swoim:

Kiaro, nie wierzê w Twoj± uczciwo¶æ/prawdziwo¶æ w temacie rang. Wyja¶niê dlaczego - gdyby rzeczywi¶cie przeszkadza³y Ci na Waszym forum rangi, no chocia¿ w czê¶ci w jakiej piêtnowa³a¶ to na tym forum - zwróci³aby¶ na to uwagê 718 i poprosi³a aby co¶ z tym zrobi³ i by³oby po temacie. Fakt, ¿e rangi nie zniknê³y na Waszym forum nawet po tym jak tutaj zosta³o powiedziane i wyja¶nione, ¿e to technicznie mo¿liwe utwierdza mnie w tym przekonaniu.

Nadal utrzymuj±cy siê stan udowadnia Twoj± dwulicowo¶æ. Oczywi¶cie to Wasze forum i mo¿ecie sobie robiæ na nim co chcecie, ale mniej ob³udy, mniej ob³udy. To tyle ode mnie.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2009, 08:54:00 wys³ane przez arteq » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #4 : Kwiecieñ 03, 2009, 08:46:33 »

Ale moze nie maszyna do pisania ( bo to takie techniczne), moze mogl by byc ; natchniony pisarz ?

Kiara U¶miech U¶miech

eee, chyba nie - bo nie zawsze taki ktoś, kto ma dużo postów będzie "natchnionym" Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2009, 08:47:03 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Kwiecieñ 03, 2009, 10:30:41 »

Kiara U¶miech U¶miech

eee, chyba nie - bo nie zawsze taki kto¶, kto ma du¿o postów bêdzie "natchnionym" Jêzyk

No to moze byc sam pisarz, ale nie jakas maszyna. Maszyna to cos co pisze automatycznie i bezmyslnie, ja mysle ze wiekszosc tak nie pisze.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Niestety na tym typie forum jak mam nie moge nic zmieniac, nie jest to mozliwe . Tak wiec nie moge rowniez wycofac tych rang.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2009, 10:34:49 wys³ane przez Kiara » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #6 : Kwiecieñ 05, 2009, 19:09:25 »

No to moze byc sam pisarz, ale nie jakas maszyna. Maszyna to cos co pisze automatycznie i bezmyslnie, ja mysle ze wiekszosc tak nie pisze.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Niestety na tym typie forum jak mam nie moge nic zmieniac, nie jest to mozliwe . Tak wiec nie moge rowniez wycofac tych rang.

"pisarz" ju¿ jest przy przedostatniej randze, bo "skryba" jest tym samym

co do rang, to mo¿esz je edytowaæ jak chcesz, na twoim forum jest napisane, ¿e masz forum oparte na "SMF 1.1.8" - czyli dok³adnie jak nasze. Je¶li ty nie mo¿esz edytowaæ rang, to napisz do admina (Arcykap³an), on mo¿e.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Kwiecieñ 05, 2009, 19:44:49 »

I to by by³o na tyle w temacie Kiary "chcê ale nie mogê".
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: