Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 09:42:15

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: WATYKANSKA MAGIA ?  (Przeczytany 88102 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« : Kwiecieñ 02, 2009, 22:42:32 »

Sekrety Watykanu kryja wiedze magiczna.
Warto poznac chociaz malenka czaseteczke tego o czym nie mamy pojecia. A mowi sie nam rzeczy zupelnie inne, absolutnie nie majace zwiazku z tym co ukrywa Watykan.

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.thehiddenrecords.com/vatican_solution.htm&ei=Ji_VSe6EB4-OjAe885T9Dg&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.thehiddenrecords.com/vatican_solution.htm%26hl%3Dpl%26lr
%3D%26sa%3DG

Jak bardzo polaczony jest Watykan z Orionem,i naszym opiekunem Ziemi Samuelem -Enki? Gdzie plynie energia pobierana od ludzi? I co znacza te wszystkie symbole?
Czy jest ktos , kto moze odpowiedziec na te pytania?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2009, 22:44:56 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Kwiecieñ 02, 2009, 22:54:03 »

Pozwolê sobie nie¶mia³o zgadn±æ - czy¿by¶ to Ty Kiaro mia³a ochotê odpowiedzieæ na te pytania. Jak rozumiem oczywi¶cie jak zwykle bezstronnie, jasno i przejrzy¶cie. Chêtnie pos³ucham.  Du¿y u¶miech
Neo Killuminati
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Kwiecieñ 03, 2009, 21:14:22 »

Heh , ja sie nie o¶miele odpowiedzieæ na tep ytania z braku wiedzy ale fajnie by³oby gdyby kto¶ spróbowa³ , ciekawy temat z t± energi± i Orionem , swoj± drog± zawsze zastanawia³ mnie Jan Pawe³ 2gi przecie¿ musia³ posiadaæ ogromn± wiedze z tym zwi±zan± i jak On to prze³o¿y³ na swoj± misje .
Moze spróbujesz Kiaro odpowiedzieæ na tee pytania , chêtnie pos³ucham rónie¿ U¶miech
pozdro
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Kwiecieñ 03, 2009, 21:35:36 »

http://www.keyofsolomon.net/ i http://www.thehiddenrecords.com/

powy¿szy temat podrzuci³em Kiarze ja U¶miech przeczyta³em OBIE strony, a czy znam angielski dobrze? t³umaczê okultystyczne publikacje z angielskiego na polski i je wydaje po polsku w swoim tajemnicznym podziemnym wydanictwie...

< http://www.thehiddenrecords.com/vatican_secret.htm >
< http://www.thehiddenrecords.com/vatican_solution.htm >
< http://www.thehiddenrecords.com/vatican_page3.htm >

P.S. nie u¿ywam translatora - wiêcej miesza ni¿ t³umaczy!

Kap³an 718'
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2009, 21:44:11 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Kwiecieñ 03, 2009, 21:58:47 »

Przedstawione w linku zarysy i owszem mo¿na skojarzyæ z kluczem. Natomaist opisywanie kszta³tów na gwiazdach z pasa oriona - to ¶mieszne, wszak tworz± liniê prost±. Na tych gwiazdach mo¿esz opisaæ wszystko co chcesz, poczynaj±c od butelki wódki, poprzez dowoln± trasê a koñcz±c na wahad³owcu.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Kwiecieñ 03, 2009, 22:06:34 »

czekamy zatem na inne komentarze - te trzy linki u góry to ca³o¶c czê¶ci watykañskiej odkrycia tamtego pana - ³±czy siê z tym co Kiara wie ju¿ od dawna - wiemy gdzie idzie ENERGIA WIERNYCH oraz CZYM JEST KLUCZ ¦W. PIOTRA I CO OTWIERA U¶miech

718'
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Kwiecieñ 03, 2009, 22:15:02 »

Ja mysle ze nadeszla pora na samodzielne myslenie i wyciaganie wnioskow. Oj wielka pora.
Ja nie musze byc "dzieckiem do bicia" dla nikogo. Juz wielokrotnie wypominano mi ze sie wpycham ze swoja wiedza wbrew woli innych.
Zatem, ja wiem, ty wiesz. To po co o tym dyskutowac? Informacja zostala podana, kazdy niech korzysta ze swojej bazy wiedzy i wyciaga samodzielne wnioski.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 04, 2009, 11:24:23 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Neo Killuminati
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Kwiecieñ 03, 2009, 23:14:24 »

uuuu widze obozy a raczej namioty Du¿y u¶miech rozstawione .. a tak przecie¿ m±dre forum wiêc po co , co to za cechy charakteru sie tu objawiaja .. hm Mrugniêcie Sekrety Watykanu ......
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Kwiecieñ 04, 2009, 00:25:31 »

uuuu widze obozy a raczej namioty Du¿y u¶miech rozstawione .. a tak przecie¿ m±dre forum wiêc po co , co to za cechy charakteru sie tu objawiaja .. hm Mrugniêcie Sekrety Watykanu ......

Co Ty wymyslasz? jakie namioty? Pora na myslenie, jest informacja, pora na refleksje. Nic wiecej.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 04, 2009, 00:26:02 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Kwiecieñ 04, 2009, 03:08:40 »

przet³umaczê tamte teksty za jaki¶ czas i umieszczê online (za zgod± autora rzecz jasna!)

718'
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Kwiecieñ 04, 2009, 06:05:21 »

no to czekamy:)
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Kwiecieñ 04, 2009, 06:41:15 »

orionidzi wskazuja na plejadan, a plejadanie na oriona U¶miech
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Kwiecieñ 04, 2009, 07:55:26 »

ska s± plejadanie ? Chichot bo siê za bardzo na tym nie znam ... Wiêc tak bardizej rozwinê moje pytanie rzekomo ¶wiatem rz±dz± gady czyli annunaki czyli orioni tak? je¿eli ¼le napisa³em proszê o korketê
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Kwiecieñ 04, 2009, 10:49:31 »

Muszin, nie przejumuj siê, ma³o kto siê w tym nie gubi. Jak poczytasz sesje to sam samcio z Lucynk± maj± z tym problemy kto jest za a kto przeciw - i sami zmieniaj± obozy.
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Kwiecieñ 04, 2009, 17:07:09 »

ale wiesz artequ czytam tyle tego o tych kosmitach itd ale tylko tutaj uzywamy oficjalnych nazw wiem tyle ¿e kasjopejanie ostrzegaja nas przed orionami ale nie wiem czy orioni to annunaki, a ci z kolei nas stworzyli xD
Neo Killuminati
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Kwiecieñ 04, 2009, 19:04:18 »

A wiesz dlaczego pewnie jest tak pomieszane ? I Oni nie s± okre¶leni jednorazowo ?

Pewnie dlatego ¿e te Plejady czy pas Oriona maj± miliony lat ¶wietlnych szeroko¶ci hehehe Du¿y u¶miech;D
Na samej Ziemi zastanów sie czy kto¶ z plejad by móg³ okre¶liæ czy Ci ludzie ¶a dobrzy ? CZy nie ? Du¿y u¶miech

A moze teraz na jakims ¶wiadomo¶ciowo - my¶lowym forum sie zastanawiaj± czy Ci Ziemianie s± dobrzy ? czy nie ? Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Kwiecieñ 04, 2009, 19:17:32 »

To mo¿e tak:
gdzie p³ynie energia?

wed³ug tego obrazka byli¶my/jeste¶my po³±czeni z Syriuszem, Orionem, Alpha Draco i czym¶tam jeszcze...
Draco - mi³o¶ciwie nam króluj±cy od tysiêcy lat, aczkolwiek do¶æ nieliczni,prawilne gady
Orion - cz³ekopodobni z gadzimi genami - Annunaki g³ówni przedstawiciele (niektórzy skrzy¿owani z Syriuszem, matka Enkiego by³a z Syriusza), w wiêkszo¶ci popaprañcy nie wiedz±cy co to mi³o¶æ i kombinuj±cy ostro ze z³otem które przed³u¿a ich ¿ycie w nieskoñczono¶æ, ale zdarzaj± siê bardziej ludzkie frakcje. Wszyscy mamy ich geny, alleluja!
Syriusz - rozwiniête humanoidy lub czasem pra-przodkowie delfinów i wielorybów, je¶li ju¿ mieszaj± to w t± lepsz± dla nas stronê...
A powi±zanie Watykanu ze wszystkim?
Ma³o buduj±ce, frakcja syntetyków z Draco i Oriona, naprawdê ciê¿ki klimat, bardzo podobny do "Enkiego" przemawiaj±cego przez Pani± Lucynê. Uwa¿aæ na ko¶cio³y i du¿o przebywaæ na s³oñcu.
Pozdrawiam wszystkich
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Kwiecieñ 04, 2009, 19:39:08 »

Dziêki rados³aw U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Kwiecieñ 04, 2009, 19:47:43 »

Moja energia nigdzie nie p³ynie gdy tego nie chcê...
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Kwiecieñ 04, 2009, 19:54:09 »

A kiedy siê ostatnio wkurzy³e¶?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Kwiecieñ 04, 2009, 20:05:54 »

Przestanie plynac gdy zakonczysz zycie.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 04, 2009, 20:06:24 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Kwiecieñ 04, 2009, 20:32:02 »

Wiesz, teoretycznie mo¿na zrobiæ tak, by nie p³ynê³a, gdy siê tego nie chce, aczkolwiek uwa¿am, ¿e by³oby to niebotycznie trudne, potrzebowa³by¶ niesamowitej samokontroli. Wystarcz± najl¿ejsze emocje, my¶li, intencje - i ju¿ energia p³ynie. Wprawdzie to, ¿e mia³aby p³yn±æ do Oriona, Plejad, czy w inne tego typu miejsca w³o¿y³bym miêdzy bajki, ale ¿e p³ynie, to akurat jest fakt.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Kwiecieñ 04, 2009, 21:35:05 »

my¶lê, ¿e urzeczywistniony (o¶wiecony) nauczyciel buddyjski BY£ BY W STANIE to zrobiæ - sprawiæ by energia p³ynê³a i nie p³ynê³a na ¿yczenie - to ju¿ s± przymioty bosko¶ci i raczej za ¿ycia fizycznego nie da siê tego osi±gn±æ, o i Chrystus by móg³ to zrobiæ na ¿yczenie te¿ - widzisz siê Mora w TYM gronie?

U¶miech
Neo Killuminati
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Kwiecieñ 04, 2009, 22:50:26 »

Draco - mi³o¶ciwie nam króluj±cy od tysiêcy lat, aczkolwiek do¶æ nieliczni,prawilne gady
Orion - cz³ekopodobni z gadzimi genami - Annunaki g³ówni przedstawiciele (niektórzy skrzy¿owani z Syriuszem, matka Enkiego by³a z Syriusza), w wiêkszo¶ci popaprañcy nie wiedz±cy co to mi³o¶æ i kombinuj±cy ostro ze z³otem które przed³u¿a ich ¿ycie w nieskoñczono¶æ, ale zdarzaj± siê bardziej ludzkie frakcje. Wszyscy mamy ich geny, alleluja!
Syriusz - rozwiniête humanoidy lub czasem pra-przodkowie delfinów i wielorybów, je¶li ju¿ mieszaj± to w t± lepsz± dla nas stronê...
Ma³o buduj±ce, frakcja syntetyków z Draco i Oriona, naprawdê ciê¿ki klimat, bardzo podobny do "Enkiego" przemawiaj±cego przez Pani± Lucynê. Uwa¿aæ na ko¶cio³y i du¿o przebywaæ na s³oñcu.
Pozdrawiam wszystkich

W takim razie mó♥g³by¶ powiedziec co my¶lisz oty m :
1. z kim kontaktuje sie z tych istot które poda³e¶ pani Barbara MArciniak , kto skontaktowa³ sie z panem Georgem Greenem .. nie wiem czy czyta³ê¶ jego ksi±zke lub s³ucha³e¶ audycje... jak nie to polecam :
http://www.youtube.com/watch?v=xwJh-SjvyPg

2. Wiêc powstaje pytanie którzy to kieruj± siee mi³o¶ci± ? Którzy nas 'kochaj±' w normalny sposób w my¶³ zasady jedno¶ci ?
Bo z tego co poda³e¶ ma³o jest tych którzy doszli wysokiego poziomu rozwoju duchowego ....

3. I najwa¿niejsze sk±d informacje os³oñcu ? I co z tym jest zwi±zane ?

Ps , z tym koscio³em wiemy ... to jest raczej forum satanistyczne jesli patrzec z perspektyw kosciola Du¿y u¶miech wiec spoko Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 04, 2009, 22:54:24 wys³ane przez Neo Killuminati » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Kwiecieñ 05, 2009, 18:47:45 »

Temat diabolicznie ciekawy, ale zaczyna zbaczaæ z toru. Tematy Plejadjan i innych cywilizacji juz istniej± wiêc polecam klikanie o tym we wspomnianych.
To samo tyczy s³oñca.
Pozdrowionka od "stró¿a porz±dku". Mrugniêcie
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: