t0m3k12
Gość
|
 |
« : Wrzesień 29, 2008, 19:33:11 » |
|
Czy ktoœ ju¿ zada³ pytanie En-ki czy istnieje antygrawitacja ? Jezeli nikt nie zada³ tego pytania to mo¿na by by³o spytaÌ sie czy takowa antygrawitacja istnieje, a je¿eli istnieje to jak ona dzia³a i jak z niej skorzystaÌ. Gdybyœmy byli wstanie posi¹œÌ wiedze o antygrawitacji, nie widze problemow z samochodami nie uzywajacymi opon, lecz z unoszacymi sie 10 cm nad asfaltem  Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 29, 2008, 22:38:12 wysłane przez chanell »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 29, 2008, 19:38:27 » |
|
>tOm< po co pytaÌ o to na sesjach. Przeczytaj o plejadjanach, tam doœÌ dokladnie staraj¹ siê naprowadziÌ rozmówców na odpowiednie w tej sprawie wnioski. Co zaœ tyczy pojazdów, na wszystko przyjdzie czas. Spokojnie, dziœ mamy wa¿niejsze rzeczy "na g³owie".
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 30, 2008, 13:32:31 » |
|
Przewidywana odpowiedÂź: "nie jesteÂście na to gotowi" vel "aleÂż juz macie w tajnych laboratoriach"
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 30, 2008, 21:30:31 » |
|
Przewidywana odpowiedÂź: "nie jesteÂście na to gotowi" vel "aleÂż juz macie w tajnych laboratoriach"
Z pewnoÂściÂą amerykanie majÂą kilka popsutych spodkĂłw, w swoich labolatoriach  (s51)
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 01, 2008, 10:38:53 » |
|
Witam. Pozwolisz że zaspokoję twoją ciekawość. Na początek obejrzyj ten dokument Projekt Ujawnienie. http://video.google.pl/videoplay?docid=808393514949778004W tym dokumencie zobaczysz naukowca który da ci odpowiedź na nurtujące cię pytanie. Więcej jest w wywiadach Projektu Camelot. Z tego co wiem to na 100% są dwa laboratoria które oficjalnie się tym zajmują Boeing i Lockheed Martin w Skunkworks. Swego czasu nie pamiętam dokładnie ale chyba około 2005 była afera ze szwedzkimi naukowcami którzy zaobserwowali znaczny spadek masy na kilku piętrach powyżej przedmiotów znajdujących się ponad wirującym układem nadprzewodników zanurzonych w ciekłym azocie. Miał być z tego Nobel, ale po pierwszym artykule w New Scientist natychmiast wojsko skasowało laboratoria i uciszono szybko naukowców. Teoretyczne modele z tego co wiem zakładają że antygrawitacja ma więcej wspólnego z geometrią niż się nam wydaje. Nie zobaczymy jakichkolwiek wyników dopóki istnieje system. Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2008, 10:49:07 wysłane przez redmuluc »
|
|
|
|
|
t0m3k12
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 01, 2008, 13:54:10 » |
|
Te glupki kryjÂą prawde! Ogladalem na discovery - Pogromcy mitow jak probowali stworzyĂŚ antygrawitacje  OczywiÂście juz przy skÂładaniu sprzetu juz robiÂło sie bardzo ciekawie. Przy eksperymencie byÂło kilku naukowcow. Lecz nie pokazali co sie dziaÂło na koniec. Powiedzieli ze nie chca nic taiĂŚ i ze magnesiki itd. nic nie maja wspolnego z antygrawitacja. Oczywiscie zachowywali sie z usmiechem na twarzy jak by cos odkryli, a ludzkosc o tym otwarcie nie wiedziala.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 01, 2008, 14:11:21 » |
|
Skoro coÂś odkryli to chyba nie takie gÂłupki, prawda? CoÂś kolego zbyt Âłatwo przychodzÂą Ci podobne epitety...
|
|
|
|
|
|
|
Joel
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 01, 2008, 15:26:01 » |
|
Nie jestem w temacie i nie wiem o czym gadacie, lecz zahacze tylko o sprawe prawdy i glupkow.
Otoz moim zdaniem glupkami nie byli wtedy kiedy ta prawde odkryli, lecz wtedy kiedy ja zaczynali ukrywac.
Pozdrawiam, Joel.
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 01, 2008, 15:45:37 » |
|
Nie jestem w temacie i nie wiem o czym gadacie, lecz zahacze tylko o sprawe prawdy i glupkow.
Otoz moim zdaniem glupkami nie byli wtedy kiedy ta prawde odkryli, lecz wtedy kiedy ja zaczynali ukrywac.
Pozdrawiam, Joel.
Szczera prawda;]
|
|
|
|
|
|
|
t0m3k12
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 01, 2008, 16:15:15 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2008, 16:15:31 wysłane przez t0m3k12 »
|
|
|
|
|
|
t0m3k12
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 01, 2008, 16:43:19 » |
|
SÂłyszalem o tej teorii. Rowniez slyszalem ze niemcy porzucili projekt ufo ze wzgledu na sytuacje w jakiej sie znajdowali. Lecz jednego niemca rosjanie wzieli, ktory znal mniej wiecej budowe tego o to pojazdu. Gdy doszli dosc daleko mieli tylko problem ze sterowaniem. ByÂły pokazywane filmiki na discovery jak majstrekowali. Niemcy ponoc chcieli zrzucac bombki tym zrecznym ufokiem. Ale rosjanie uzywaja ten pojazd do podgladywania sasiadow.
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 01, 2008, 20:32:41 » |
|
CzeœÌ niemieckich naukowców zwineli te¿ amerykanie do swoich laboratoriów, w zamian za ukrycie przed Norynberg¹.
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 02, 2008, 16:57:08 » |
|
Pozdrawiam, Joel.
A nie przyszÂło ci do gÂłowy, Âże mogÂą mieĂŚ powĂłd? MoÂże wÂłaÂśnie gÂłupkami byliby robiÂąc inaczej, hm? I ci inteligentni i wyksztaÂłceni ludzie nie podjĂŞli takiej decyzji na podstawie jakiegoÂś widzimisia. Strasznie wy prĂŞdcy do oceniania, a tyle mĂłwicie o rozwoju...
|
|
|
|
|
|
|
Joel
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 02, 2008, 20:06:42 » |
|
Odnies sie tez do tego co napisalem wyzej - ze w temacie nie jestem oswojony, wiec prawdopodobnosc, ze sie myle moze byc wieksza niz zwykle. To byla zwykla mysl, ktora dotyczyla tych "Zlych naukowcow", a nie tych co chca zataic rozne fakty dla naszego "dobra", bo tacy tez napewno istnieja - moj blad, ze tego nie zaznaczylem. I co to ma sie do slow o rozwoju przyjacielu ?! I czy ja jestem taki predki do oceniania ? Pozdrawiam, Joel.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2008, 20:07:58 wysłane przez Joel »
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 02, 2008, 21:51:02 » |
|
Skoro napisaÂłeÂś, Âże to "gÂłupki" ... I to nie bĂŞdÂąc 'oswojony w temacie', to troszkĂŞ prĂŞdki jesteÂś, tak 
|
|
|
|
|
|
|
Joel
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 02, 2008, 22:12:10 » |
|
No tak masz racje, lecz to mi wpadlo do glowy i naznaczylem, ze moge sie mylic  Wiec jesli sie myle, nalezy mnie po prostu poprawic  Wiec moze innaczej to sformuluje Czy madre jest by wiedze o antygrwitacji - utrzymywac w tajemnicy ?! PS. Glupki Cie tak urazily  Odnioslem sie do postow wyzej, gdzie i tam te glupki wystepuja  Jesli jeszcze bedziesz mial jakies posty do napisania w tym temacie - prosze na PW  Nie bedziemy tu smiecic Pozdrawiam Serdecznie, Joel.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 03, 2008, 15:20:53 » |
|
Ciekawi mnie czy to ja nie umiĂŞ szukaĂŚ, czy usunĂŞli ten post. ChciaÂłem wkleiĂŚ link do tematu, jak zrobiĂŚ statek o takim napĂŞdzie, powiedzmy "samemu". SzukaÂłem na SMN, ale nie ma. ZamieÂściÂłem ten link na starym foru, chyba w dwĂłch miejscach i teÂż nie ma. Jeden z tematĂłw na poprzednim forum chyba sam zaÂłoÂżyÂłem "ZrĂłbmy sobie ufo" czy coÂś takiego.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 03, 2008, 15:53:46 » |
|
i co nie ma?  spytaj Tomka ,albo Solo co siĂŞ z nimi staÂło ?
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 03, 2008, 16:25:46 » |
|
Ciekawi mnie czy to ja nie umiĂŞ szukaĂŚ, czy usunĂŞli ten post. ChciaÂłem wkleiĂŚ link do tematu, jak zrobiĂŚ statek o takim napĂŞdzie, powiedzmy "samemu". SzukaÂłem na SMN, ale nie ma. ZamieÂściÂłem ten link na starym foru, chyba w dwĂłch miejscach i teÂż nie ma. Jeden z tematĂłw na poprzednim forum chyba sam zaÂłoÂżyÂłem "ZrĂłbmy sobie ufo" czy coÂś takiego. Dariuszu wyszukiwarka na starej stronie (jak pewnie kazdy wie) nie dziaÂła, wiec tam najlepiej szukaĂŚ po opcji 'znajdz wszystkie posty' danej osoby. Jak sobie dasz swĂłj profil, to bedziesz miec liste i tam powinno to gdzies byĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 03, 2008, 21:07:31 » |
|
DziĂŞki Enigma. Zaraz wyprĂłbujĂŞ. Jeszcze raz szczere dziĂŞki Enigmo, dziĂŞki Tobie znalazÂłem i pozwolĂŞ sobie zamieÂściĂŚ sposĂłb jak zrobiĂŚ wÂłasny spodek. Nie znam angielskiego ale chyba opiera siĂŞ na antygrawitacji: http://www.projectcamelot.net/ralph_ring.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 03, 2008, 21:48:06 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Krons
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 06, 2008, 12:16:48 » |
|
To prawda.Naziœci czesto wybierali siê w czasie wojny do tybetu,lub nawet przed jej rozpoczêciem.Na polecenie Himmlera Ahnenerbe wys³a³o ekspedycjê do Tybetu, której celem by³o zbadanie tajemnic lamow i odnalezienie œladów czystej rasy germaùskiej (liczono na mo¿liwoœÌ zdefiniowania Germanina i odnalezienia kryteriów jego rasowej czystoœci). Uwa¿ano, ¿e w tych nieznanych górach zachowa³ siê stary rytua³ nordycki. W Europie zaœ prowadzono poszukiwania szlaków wêdrówek Ariów, staraj¹c siê udowodniÌ ich wiêŸ z kultur¹ germaùsk¹. W Ahnenerbe prowadzono tak¿e badania natury ezoterycznej i okultystycznej. Na pocz¹tku 1942 roku Ahnenerbe zosta³o po³¹czone z Instytutem Wojskowych Badaù Naukowych zajmuj¹cym siê miêdzy innymi eksperymentami medycznymi i badaniami dla wojska. Dyrektorem tego instytutu, bardzo zaanga¿owanym w te dzia³ania, by³ Standartenfßhrer-SS Wolfram Sievers, pe³ni¹cy funkcjê sekretarza generalnego Ahnenerbe. Sievers zosta³ skazny za zbrodnie przeciwko ludzkoœci na karê œmierci (w procesie nazistowskich lekarzy) 20 sierpnia 1947. Powieszono go 2 czerwca 1948 Powodem tych wycieczek musia³o byÌ te¿ coœ jeszcze... W Tybetaùskiej Lhasie stosunkowo niedano Chiùczycy odkryli sanskryckie manuskrypty, w których znajdowa³y siê instrukcje budowy statków miêdzygwiazdowych(!) o napêdzie antygrawitacyjnym, a Ramajana zawiera m.in. szczegó³owy opis podró¿y na Ksiê¿yc w Vimanie i walki, do jakiej tam dosz³o z pojazdem powietrznym Aœwinów (Atlantydów).Ten napêd jest oparty o system analogiczny do laghimy, nieznanej mocy ego istniej¹cej w psychice cz³owieka, na ,,sile odœrodkowej zdolnej do pokonania wszelkiego ci¹¿enia grawitacyjnego". Wed³ug hinduskich joginów ta w³aœnie laghima umo¿liwia ludziom lewitacjê Wiele staro¿ytnych pism po chodz¹cych z Indii obfituj¹ w opisy lataj¹cych pojazdów, zwanych Vimana. Czy te opisy s¹ tylko fantastycznymi legendami? Wiele wskazuje, ¿e tak nie jest i ¿e dawne cywilizacje dysponowa³y technikami nawet przewy¿szaj¹cymi wspó³czene wspania³e osi¹gniêcia. Wydaje siê te¿, ¿e nasi ufolodzy powinni zwróciÌ wiêksz¹ uwagê na mo¿liwoœÌ, i¿ przynajmniej niektóre z wspó³czeœnie obserwowanych NOL-i mog¹ pochodziÌ nie tyle od obcych cywilizacji, co od naszych dalekich przodków. Wizerunki znalezione na belce stropowej w œwi¹tyni Nowego Królestwa (New Kingdom Temple) sprzed 3000 lat w Abydos, kilkaset mil na po³udnie od Kairu. WidaÌ na nich pojazdy przypominaj¹ce wspó³czesne lataj¹ce maszyny¯rud³o: http://www.eioba.pl/a78029/wimana_latajace_pojazdy_starozytnosci
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2008, 12:30:37 wysłane przez Krons »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 08, 2008, 08:12:11 » |
|
Taaak .....wkurza mnie to Âże moÂże ktos jest w poÂśadaniu takich pojazdĂłw i technologii ktĂłre zastÂąpilyby dotychczas znane ÂźrĂłdÂła energii i nie podzieli siĂŞ tÂą wiedzÂą z ludzkoÂściÂą. JA CHCĂ PRAWDY !! CHCECIE PRAWDY ? CHCEMY PRAWDY !! MoÂże dosyc juÂż ukrywania przed ludÂźmi prawdy o naszej przeszÂłoÂści.Zaczynam siĂŞ czuĂŚ jak zwierzÂątko w klatce ,ktore karmi siĂŞ jakimis ochÂłapami i ktĂłre czaka az pan mu coÂś rzuci.
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
redmuluc
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 08, 2008, 08:28:50 » |
|
Taaak .....wkurza mnie to Âże moÂże ktos jest w poÂśadaniu takich pojazdĂłw i technologii ktĂłre zastÂąpilyby dotychczas znane ÂźrĂłdÂła energii i nie podzieli siĂŞ tÂą wiedzÂą z ludzkoÂściÂą. JA CHCĂ PRAWDY !! CHCECIE PRAWDY ? CHCEMY PRAWDY !! MoÂże dosyc juÂż ukrywania przed ludÂźmi prawdy o naszej przeszÂłoÂści.Zaczynam siĂŞ czuĂŚ jak zwierzÂątko w klatce ,ktore karmi siĂŞ jakimis ochÂłapami i ktĂłre czaka az pan mu coÂś rzuci.
I tutaj zacytujê redaktora naczelnego œwiatowego wydania magazynu NEXUS, który w wywiadzie telewizyjnym powiedzia³. "Wiedza bêdzie teraz dawkowana ludziom ma³¹ ³y¿eczk¹ od herbaty, abyœmy siê nie ud³awili."
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 08, 2008, 08:35:44 » |
|
Czesc redmuluc  Pewnie ma racjĂŞ ,bo gdybysmy nagle siĂŞ niÂą zachÂłystnĂŞli to niektĂłrzy potracilby zmysÂły;)
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 08:36:18 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|