Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:24:53

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Antygrawitacja  (Przeczytany 44412 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
t0m3k12
Go¶æ
« : Wrzesieñ 29, 2008, 19:33:11 »

Czy kto¶ ju¿ zada³ pytanie En-ki czy istnieje antygrawitacja ? Jezeli nikt nie zada³ tego pytania to mo¿na by by³o spytaæ sie czy takowa antygrawitacja istnieje, a je¿eli istnieje to jak ona dzia³a i jak z niej skorzystaæ. Gdyby¶my byli wstanie posi±¶æ wiedze o antygrawitacji, nie widze problemow z samochodami nie uzywajacymi opon, lecz z unoszacymi sie 10 cm nad asfaltem Jêzyk

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 29, 2008, 22:38:12 wys³ane przez chanell » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 29, 2008, 19:38:27 »

>tOm<
po co pytaæ o to na sesjach. Przeczytaj o plejadjanach, tam do¶æ dokladnie staraj± siê naprowadziæ rozmówców na odpowiednie w tej sprawie wnioski.
Co za¶ tyczy pojazdów, na wszystko przyjdzie czas. Spokojnie, dzi¶ mamy wa¿niejsze rzeczy "na g³owie".
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 30, 2008, 13:32:31 »

Przewidywana odpowied¼: "nie jeste¶cie na to gotowi" vel "ale¿ juz macie w tajnych laboratoriach"
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 30, 2008, 21:30:31 »

Przewidywana odpowied¼: "nie jeste¶cie na to gotowi" vel "ale¿ juz macie w tajnych laboratoriach"

Z pewno¶ci± amerykanie maj± kilka popsutych spodków, w swoich labolatoriach  Du¿y u¶miech (s51)
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 01, 2008, 10:38:53 »

Witam.

Pozwolisz że zaspokoję twoją ciekawość.
Na początek obejrzyj ten dokument
Projekt Ujawnienie.
http://video.google.pl/videoplay?docid=808393514949778004
W tym dokumencie zobaczysz naukowca który da ci odpowiedź na nurtujące cię pytanie.
Więcej jest w wywiadach Projektu Camelot.
Z tego co wiem to na 100% są dwa laboratoria które oficjalnie się tym zajmują Boeing i Lockheed Martin w Skunkworks.
Swego czasu nie pamiętam dokładnie ale chyba około 2005 była afera ze szwedzkimi naukowcami którzy zaobserwowali znaczny spadek masy na kilku piętrach powyżej przedmiotów znajdujących się ponad wirującym układem nadprzewodników zanurzonych w ciekłym azocie. Miał być z tego Nobel, ale po pierwszym artykule w New Scientist natychmiast wojsko skasowało laboratoria i uciszono szybko naukowców. Teoretyczne modele z tego co wiem zakładają że antygrawitacja ma więcej wspólnego z geometrią niż się nam wydaje. Nie zobaczymy jakichkolwiek wyników dopóki istnieje system.
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 01, 2008, 10:49:07 wys³ane przez redmuluc » Zapisane
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 01, 2008, 13:54:10 »

Te glupki kryj± prawde! Ogladalem na discovery - Pogromcy mitow  jak probowali stworzyæ antygrawitacje U¶miech Oczywi¶cie juz przy sk³adaniu sprzetu juz robi³o sie bardzo ciekawie. Przy eksperymencie by³o kilku naukowcow. Lecz nie pokazali co sie dzia³o na koniec. Powiedzieli ze nie chca nic taiæ i ze magnesiki itd. nic nie maja wspolnego z antygrawitacja. Oczywiscie zachowywali sie z usmiechem na twarzy jak by cos odkryli, a ludzkosc o tym otwarcie nie wiedziala.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 01, 2008, 14:11:21 »

Skoro co¶ odkryli to chyba nie takie g³upki, prawda? Co¶ kolego zbyt ³atwo przychodz± Ci podobne epitety...
Joel
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 01, 2008, 15:26:01 »

Nie jestem w temacie i nie wiem o czym gadacie, lecz zahacze tylko o sprawe prawdy i glupkow.

Otoz moim zdaniem glupkami nie byli wtedy kiedy ta prawde odkryli, lecz wtedy kiedy ja zaczynali ukrywac.

Pozdrawiam,
Joel.
Hironobu15
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 01, 2008, 15:45:37 »

Nie jestem w temacie i nie wiem o czym gadacie, lecz zahacze tylko o sprawe prawdy i glupkow.

Otoz moim zdaniem glupkami nie byli wtedy kiedy ta prawde odkryli, lecz wtedy kiedy ja zaczynali ukrywac.

Pozdrawiam,
Joel.

Szczera prawda;]
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 01, 2008, 16:15:15 »

O to linki do tego ciekawego odcinka pogrowmcow mitow zdrywanego z Discovery PL w formacie RMVB w bardzo dobrej jakosci:
http://rapidshare.com/files/129589946/Mythbusters.S04E15.PL.Urzadzenie.antygrawitacyjne.part1.rar
http://rapidshare.com/files/129600475/Mythbusters.S04E15.PL.Urzadzenie.antygrawitacyjne.part2.rar
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 01, 2008, 16:15:31 wys³ane przez t0m3k12 » Zapisane
Aryjski_Tradycjonalista
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 01, 2008, 16:23:25 »

Jasne ¿e istnieje, istnieje teoria spiskowa która g³osi ¿e nazi¶ci pod koniec wojny dysponowali pojazdami antygrawitacyjnymi napêdzanymi par± zjonizowanej rtêci (plazm±).

Odsy³acz: http://www.greendevils.pl/rozne/hyperborea/nowa_szwabia/1_nowa_szwabia.html
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 01, 2008, 16:43:19 »

S³yszalem o tej teorii. Rowniez slyszalem ze niemcy porzucili projekt ufo ze wzgledu na sytuacje w jakiej sie znajdowali. Lecz jednego niemca rosjanie wzieli, ktory znal mniej wiecej budowe tego o to pojazdu. Gdy doszli dosc daleko mieli tylko problem ze sterowaniem. By³y pokazywane filmiki na discovery jak majstrekowali. Niemcy ponoc chcieli zrzucac bombki tym zrecznym ufokiem. Ale rosjanie uzywaja ten pojazd do podgladywania sasiadow.
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 01, 2008, 20:32:41 »

Cze¶æ niemieckich naukowców zwineli te¿ amerykanie do swoich laboratoriów, w zamian za ukrycie przed Norynberg±.
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 02, 2008, 16:57:08 »

Pozdrawiam,
Joel.
A nie przysz³o ci do g³owy, ¿e mog± mieæ powód? Mo¿e w³a¶nie g³upkami byliby robi±c inaczej, hm? I ci inteligentni i wykszta³ceni ludzie nie podjêli takiej decyzji na podstawie jakiego¶ widzimisia.

Strasznie wy prêdcy do oceniania, a tyle mówicie o rozwoju...
Joel
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 02, 2008, 20:06:42 »

Odnies sie tez do tego co napisalem wyzej - ze w temacie nie jestem oswojony, wiec prawdopodobnosc, ze sie myle moze byc wieksza niz zwykle. To byla zwykla mysl, ktora dotyczyla tych "Zlych naukowcow", a nie tych co chca zataic rozne fakty dla naszego "dobra", bo tacy tez napewno istnieja - moj blad, ze tego nie zaznaczylem.

I co to ma sie do slow o rozwoju przyjacielu ?! I czy ja jestem taki predki do oceniania ? U¶miech

Pozdrawiam,
Joel.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2008, 20:07:58 wys³ane przez Joel » Zapisane
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 02, 2008, 21:51:02 »

Skoro napisa³e¶, ¿e to "g³upki" ... I to nie bêd±c 'oswojony w temacie', to troszkê prêdki jeste¶, tak Mrugniêcie

Joel
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 02, 2008, 22:12:10 »

No tak masz racje, lecz to mi wpadlo do glowy i naznaczylem, ze moge sie mylic U¶miech Wiec jesli sie myle, nalezy mnie po prostu poprawic U¶miech Wiec moze innaczej to sformuluje

Czy madre jest by wiedze o antygrwitacji - utrzymywac w tajemnicy ?!

PS. Glupki Cie tak urazily U¶miech Odnioslem sie do postow wyzej, gdzie i tam te glupki wystepuja U¶miech Jesli jeszcze bedziesz mial jakies posty do napisania w tym temacie - prosze na PW U¶miech Nie bedziemy tu smiecic

Pozdrawiam Serdecznie,
Joel.

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 03, 2008, 15:20:53 »

Ciekawi mnie czy to ja nie umiê szukaæ, czy usunêli ten post.
Chcia³em wkleiæ link do tematu, jak zrobiæ statek o takim napêdzie, powiedzmy "samemu". Szuka³em na SMN, ale nie ma. Zamie¶ci³em ten link na starym foru, chyba w dwóch miejscach i te¿ nie ma. Jeden z tematów na poprzednim forum chyba sam za³o¿y³em "Zróbmy sobie ufo" czy co¶ takiego.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 03, 2008, 15:53:46 »

i co nie ma?Co¶ spytaj Tomka ,albo Solo co siê z nimi sta³o ?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 03, 2008, 16:25:46 »

Ciekawi mnie czy to ja nie umiê szukaæ, czy usunêli ten post.
Chcia³em wkleiæ link do tematu, jak zrobiæ statek o takim napêdzie, powiedzmy "samemu". Szuka³em na SMN, ale nie ma. Zamie¶ci³em ten link na starym foru, chyba w dwóch miejscach i te¿ nie ma. Jeden z tematów na poprzednim forum chyba sam za³o¿y³em "Zróbmy sobie ufo" czy co¶ takiego.

Dariuszu wyszukiwarka na starej stronie (jak pewnie kazdy wie) nie dzia³a, wiec tam najlepiej szukaæ po opcji 'znajdz wszystkie posty' danej osoby. Jak sobie dasz swój profil, to bedziesz miec liste i tam powinno to gdzies byæ
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 03, 2008, 21:07:31 »

Dziêki Enigma.
Zaraz wypróbujê.

Jeszcze raz szczere dziêki Enigmo, dziêki Tobie znalaz³em i pozwolê sobie zamie¶ciæ sposób jak zrobiæ w³asny spodek. Nie znam angielskiego ale chyba opiera siê na antygrawitacji:

http://www.projectcamelot.net/ralph_ring.html
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 03, 2008, 21:48:06 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Krons
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 06, 2008, 12:16:48 »

Jasne ¿e istnieje, istnieje teoria spiskowa która g³osi ¿e nazi¶ci pod koniec wojny dysponowali pojazdami antygrawitacyjnymi napêdzanymi par± zjonizowanej rtêci (plazm±).

Odsy³acz: http://www.greendevils.pl/rozne/hyperborea/nowa_szwabia/1_nowa_szwabia.html

To prawda.Nazi¶ci czesto wybierali siê w czasie wojny do tybetu,lub nawet przed jej rozpoczêciem.Na polecenie Himmlera Ahnenerbe wys³a³o ekspedycjê do Tybetu, której celem by³o zbadanie tajemnic lamow i odnalezienie ¶ladów czystej rasy germañskiej (liczono na mo¿liwo¶æ zdefiniowania Germanina i odnalezienia kryteriów jego rasowej czysto¶ci). Uwa¿ano, ¿e w tych nieznanych górach zachowa³ siê stary rytua³ nordycki. W Europie za¶ prowadzono poszukiwania szlaków wêdrówek Ariów, staraj±c siê udowodniæ ich wiê¼ z kultur± germañsk±. W Ahnenerbe prowadzono tak¿e badania natury ezoterycznej i okultystycznej.
Na pocz±tku 1942 roku Ahnenerbe zosta³o po³±czone z Instytutem Wojskowych Badañ Naukowych zajmuj±cym siê miêdzy innymi eksperymentami medycznymi i badaniami dla wojska. Dyrektorem tego instytutu, bardzo zaanga¿owanym w te dzia³ania, by³ Standartenführer-SS Wolfram Sievers, pe³ni±cy funkcjê sekretarza generalnego Ahnenerbe. Sievers zosta³ skazny za zbrodnie przeciwko ludzko¶ci na karê ¶mierci (w procesie nazistowskich lekarzy) 20 sierpnia 1947. Powieszono go 2 czerwca 1948
Powodem tych wycieczek musia³o byæ te¿ co¶ jeszcze...

W Tybetañskiej Lhasie stosunkowo niedano Chiñczycy odkryli sanskryckie manuskrypty, w których znajdowa³y siê instrukcje budowy statków miêdzygwiazdowych(!) o napêdzie antygrawitacyjnym, a Ramajana zawiera m.in. szczegó³owy opis podró¿y na Ksiê¿yc w Vimanie i walki, do jakiej tam dosz³o z pojazdem powietrznym A¶winów (Atlantydów).Ten napêd jest oparty o system analogiczny do laghimy, nieznanej mocy ego istniej±cej w psychice cz³owieka, na ,,sile od¶rodkowej zdolnej do pokonania wszelkiego ci±¿enia grawitacyjnego". Wed³ug hinduskich joginów ta w³a¶nie laghima umo¿liwia ludziom lewitacjê

Wiele staro¿ytnych pism po chodz±cych z Indii obfituj± w opisy lataj±cych pojazdów, zwanych Vimana. Czy te opisy s± tylko fantastycznymi legendami? Wiele wskazuje, ¿e tak nie jest i ¿e dawne cywilizacje dysponowa³y technikami nawet przewy¿szaj±cymi wspó³czene wspania³e osi±gniêcia. Wydaje siê te¿, ¿e nasi ufolodzy powinni zwróciæ wiêksz± uwagê na mo¿liwo¶æ, i¿ przynajmniej niektóre z wspó³cze¶nie obserwowanych NOL-i mog± pochodziæ nie tyle od obcych cywilizacji, co od naszych dalekich przodków.

Wizerunki znalezione na belce stropowej w ¶wi±tyni Nowego Królestwa (New Kingdom Temple) sprzed 3000 lat w Abydos, kilkaset mil na po³udnie od Kairu. Widaæ na nich pojazdy przypominaj±ce wspó³czesne lataj±ce maszyny

¯rud³o: http://www.eioba.pl/a78029/wimana_latajace_pojazdy_starozytnosci

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 06, 2008, 12:30:37 wys³ane przez Krons » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 08, 2008, 08:12:11 »

Taaak .....wkurza mnie to ¿e mo¿e ktos jest w po¶adaniu takich pojazdów i technologii które zast±pilyby dotychczas znane ¼ród³a energii i nie podzieli siê t± wiedz± z ludzko¶ci±.
JA CHCÊ PRAWDY !! CHCECIE PRAWDY ? CHCEMY PRAWDY !!
Mo¿e dosyc ju¿ ukrywania przed lud¼mi prawdy o naszej przesz³o¶ci.Zaczynam siê czuæ jak zwierz±tko w klatce ,ktore karmi siê jakimis och³apami i które czaka az pan mu co¶ rzuci.

Ksiêga Koheleta 3,1
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 08, 2008, 08:28:50 »

Taaak .....wkurza mnie to ¿e mo¿e ktos jest w po¶adaniu takich pojazdów i technologii które zast±pilyby dotychczas znane ¼ród³a energii i nie podzieli siê t± wiedz± z ludzko¶ci±.
JA CHCÊ PRAWDY !! CHCECIE PRAWDY ? CHCEMY PRAWDY !!
Mo¿e dosyc ju¿ ukrywania przed lud¼mi prawdy o naszej przesz³o¶ci.Zaczynam siê czuæ jak zwierz±tko w klatce ,ktore karmi siê jakimis och³apami i które czaka az pan mu co¶ rzuci.

I tutaj zacytujê redaktora naczelnego ¶wiatowego wydania magazynu NEXUS, który w wywiadzie telewizyjnym powiedzia³.
"Wiedza bêdzie teraz dawkowana ludziom ma³± ³y¿eczk± od herbaty, aby¶my siê nie ud³awili."
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 08, 2008, 08:35:44 »

Czesc redmuluc U¶miech
Pewnie ma racjê ,bo gdybysmy nagle siê ni± zach³ystnêli to  niektórzy potracilby zmys³y;)
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2008, 08:36:18 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: