Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 09, 2025, 20:59:51

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Antygrawitacja  (Przeczytany 46398 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #25 : Październik 08, 2008, 22:14:18 »

Widze helikopter  Szok , stealtha i ufo...

OstroÂżnie Channel, bo zaraz ktoÂś podrzuci zÂłotÂą rybke ktĂłra moze okazaĂŚ sie 'przeterminowana'  DuÂży uÂśmiech
Krons
Gość
« Odpowiedz #26 : Październik 09, 2008, 05:42:59 »

OstroÂżnie Channel, bo zaraz ktoÂś podrzuci zÂłotÂą rybke ktĂłra moÂże okazaĂŚ siĂŞ 'przeterminowana'  DuÂży uÂśmiech

No tak...ale zauwaÂż,Âże z tego co mamy teraz jest wiecej problemĂłw niÂż poÂżytku.Teraz nie dziwiĂŞ siĂŞ takiemu bytowi jak EN-KI co chciaÂł wĂłwczas powiedzieĂŚ przez sÂłowo "rozwĂłj duchowy".Trzeba sie nauczyĂŚ kontrolowaĂŚ takie rzeczy,dorosnÂąc do nich.NaziÂści kiedy zbudowali swĂłj pierwszy taki pojazd nie potrafili go kontrolowaĂŚ umysÂłem wiĂŞc zastosowali silne elektromagnesy,przez ktĂłre i tak nie dawaÂło siĂŞ dostatecznie manewrowaĂŚ no i okozaÂło to siĂŞ klapÂą UÂśmiech
Stanley
Gość
« Odpowiedz #27 : Październik 16, 2008, 20:26:00 »

"...
W lipcu1932 roku zapytano Cayce`ego,- w jaki sposĂłb byÂła budowana Wielka Piramida w Gizie?
- OdpowiedziaÂł: "Przy uÂżyciu tych samych siÂł natury, ktĂłre powodujÂą, Âże Âżelazo pÂływa. W ten sam sposĂłb kamieĂą unosi siĂŞ w powietrzu. Zostanie to odkryte w 58-m."
...
- Weber donosi o pracy z 1958 roku, dotyczÂącej odkrycia i wytwarzania fal grawitacyjnych, stwierdzajÂąc, Âże "przedstawiono metody (wytwarzania fal grawitacyjnych), wykorzystujÂące napiĂŞcia wzbudzone elektrycznie w krysztaÂłach". RĂłwnieÂż Furth donosi o najnowszych eksperymentach z ciÂśnieniem magnetycznym, ktĂłre porusza gĂłry metalu lub plazmy dla potrzeb inÂżynierĂłw, a atomy dla fizykĂłw" - koniec cytatu.

Jeœli pójdziecie za tropem dojdziecie do Thomas`a Towsend`a Brown`a i zasady nazwanej "efektem Biefelda-Browna", dziêki której przeprowadzi³ on kilka publicznych prezentacji swojego wynalazku. W momencie kiedy naukowcy ujrzeli spektakularn¹ lewitacjê sporej œrednicy dysku poruszaj¹cego siê po okrêgu, natychmiast postanowiono utajniÌ dalsze jego wystêpy publiczne i prezentacje. Od tamtej pory œlad po jego wynalazku zagin¹³.
Nic nie musimy juÂż wynajdywaĂŚ, poniewaÂż Seven Greer ze swoim Disclosure Projekt juÂż siĂŞ tym zadaniem zaj¹³.  A jeÂśli pamiĂŞta ktoÂś "Nie do Wiary" z Lucjanem ÂŁÂągiewkÂą( L.ÂŁ - teÂż ciekawy zbieg okolicznoÂści, a moÂże to wcale nie jest przypadek), to pamiĂŞta rĂłwnieÂż dobrÂą radĂŞ "SÂługusĂłw  Wielkiego Brata", Âże jeÂżeli nie zamknie ust na temat swojego "pĂŞdnika", to znajdzie siĂŞ w piachu wraz ze wszystkimi bliskimi, bo Âświatem rzÂądzi ropa i tak ma pozostaĂŚ". - W Âżadnym archiwum nie mogĂŞ tego programu odszukaĂŚ w tej chwili, albo nie wiem gdzie szukaĂŚ, - niemoÂżliwe, by przepadÂł bezpowrotnie.

Pozdrawiam.   
« Ostatnia zmiana: Październik 16, 2008, 20:28:04 wysłane przez Stanley » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #28 : Październik 16, 2008, 20:35:33 »

CzeœÌ Stanley Uœmiech
PamiĂŞtam ten program ,bo jak go nie pamiĂŞtaĂŚ !!! Tyle ciekawych wynalazkĂłw i w dodatku tanich w eksploatacji,jak np.zderzak samochodowy ktĂłry tak niweluje skutki zderzenia Âże nawet nie widaĂŚ gdzie byÂło uderzenie !!.
Nie mogÂłam sobie przypomnieĂŚ nazwiska tego pana.Bardzo dziĂŞkujĂŞ za przypomnienie.oze ktoÂś wie co siĂŞ z nim dzisiaj dzieje?
Pozdrawiam serdecznie chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Stanley
Gość
« Odpowiedz #29 : Październik 16, 2008, 21:59:15 »

Witaj >Chanell<

Nadal szperam wszĂŞdzie za tym filmem. Na razie odnalazÂłem to:

"Rivera WysÂłany: Sob Wrz 06, 2008 3:12 pm
To znaczy moj znajomy mi mowil o tym polskim naukowcu i pamietam ze cos mowil ze nie zyje. Ale to tylko jego slowa, nie sadze by to byla prawda, oby nie. Zebym nie zostal zle zrozumiany.
Forrest - dzieki za pomoc
edit: na szczescie zyje:" - koniec cytatu

To byÂł jeden z postĂłw na wÂątek z forum "prawda.pl" gdzie byÂłem zaskoczony wiadomoÂściÂą o Âśmierci L. ÂŁÂągiewki, wiĂŞc wpisaÂłem tam mojÂą uwagĂŞ:
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=3714&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

- w wÂątku znajduje siĂŞ sporo ciekawych info na temat. Pozdrawiam CiĂŞ

PozostaÂłych LDW i OS rĂłwnieÂż.
Krons
Gość
« Odpowiedz #30 : Listopad 13, 2008, 12:07:02 »

Taa...a za tego Dr.InÂż.Jana PajÂąka wynalazcĂŞ pĂŞdnika zwanego jako Komora Oscylacyjna teÂż siĂŞ wziĂŞlo to "agenturowe" szykanowanie,pomimo Âże oficjalnie w telewizji nie zaprezentowaÂł swojego odkrywczego wynalazku,ale nie spodziewaÂłem siĂŞ ,Âże dobiora siĂŞ do pana L. ÂŁÂągiewki.Dolicha... o ilu 'naukowcĂłw mĂŞczennikĂłw' musi jeszcze byĂŚ by w koĂącu wszyscy ludzie dostrzegli prawdĂŞ,ktĂłrÂą gloszÂą?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #31 : Listopad 13, 2008, 13:12:15 »

Kiedy Czlowiek nauczy sie korzystac z wiedzy a nie wykorzystywac ja przeciw innym ( czytaj rowniez  przeciw sobie), wowczas otworzy sie przed nim do niej dostep.

Kiara
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #32 : Grudzień 01, 2008, 17:36:15 »

We WrocÂławiu 8 - 9 listopada 2008r. odbyÂło siĂŞ z inicjatywy Janusz ZagĂłrskiego ''8 Forum
Niekonwencjonalnych Wynalazkow Konstrukcji i Pomys³ów''.
WÂśrĂłd zaproszonych goÂści byÂł oczywiÂście Lucjan ÂŁÂągiewka.WidziaÂłem go osobiÂście,jest
pe³en ¿ycia i nowych pomys³ów.Prawd¹ jest ¿e ciê¿ko chorowa³ ale miejmy nadziejê ¿e
zrealizuje swoje nowe Âżyciowe plany.
PoniÂżej program z tego bardzo ciekawego spotkania.
http://www.wynalazki.com/ UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech Jesli klikniemy na obrazek Forum, zobaczymy caÂły
program, miedzy innymi;rozmowa ze StanisÂławem Szczepaniakiem,Adamem Szynkiewiczem i
Lucjanem ÂŁÂągiewkÂą.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2008, 17:45:11 wysłane przez janusz » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #33 : Grudzień 01, 2008, 17:51:29 »

Janusz ,to jest dopiero wstep do tego co sie przed ludzmi odsloni.

Kiara UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2008, 23:59:08 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #34 : Grudzień 01, 2008, 19:28:17 »

To fakt, mimo wszystko jednak bardzo ciekawe.
(przepraszam, nie jestem Januszem) DuÂży uÂśmiech
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #35 : Grudzień 01, 2008, 21:54:19 »

Na w/w forum poruszany byÂł temat antygrawitacji.Ciekawy,wÂłasny projekt pojazdu typu
''UFO'' zaprezentowaÂł wiĂŞzieĂą z zakÂładu karnego /skazany na doÂżywocie/ Jan Kolano.
Jego wynalazkiem zainteresowali siĂŞ Amerykanie.Pojazdem tym w ciÂągu 1,5 miesiÂąca
mo¿na dostac siê na Marsa.W ci¹gu 25 lat odsiadki autor projektu osi¹gn¹³ wiedzê równ¹
wspó³czesnym fizykom.Aby odkupiÌ swoje winy,sam bêd¹c osob¹ niepe³nosprawn¹ proje-
ktuje urzÂądzenia,ktĂłre mogÂą pomĂłc w Âżyciu codziennym inwalidom np.protezy rÂąk i nĂłg,
wspomagane nowoczesnÂą elekronikÂą.
Organizatorzy forum i wiele osĂłb ze Âświata nauki stara siĂŞ o przedterminowe zwolnienie Jana Kolano z zakÂładu karnego.
Pozdrawiam Janusz.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #36 : Grudzień 01, 2008, 22:44:10 »

Na w/w forum poruszany byÂł temat antygrawitacji.Ciekawy,wÂłasny projekt pojazdu typu
''UFO'' zaprezentowaÂł wiĂŞzieĂą z zakÂładu karnego /skazany na doÂżywocie/ Jan Kolano.
Jego wynalazkiem zainteresowali siĂŞ Amerykanie.Pojazdem tym w ciÂągu 1,5 miesiÂąca
mo¿na dostac siê na Marsa.W ci¹gu 25 lat odsiadki autor projektu osi¹gn¹³ wiedzê równ¹
wspó³czesnym fizykom.Aby odkupiÌ swoje winy,sam bêd¹c osob¹ niepe³nosprawn¹ proje-
ktuje urzÂądzenia,ktĂłre mogÂą pomĂłc w Âżyciu codziennym inwalidom np.protezy rÂąk i nĂłg,
wspomagane nowoczesnÂą elekronikÂą.
Organizatorzy forum i wiele osĂłb ze Âświata nauki stara siĂŞ o przedterminowe zwolnienie Jana Kolano z zakÂładu karnego.
Pozdrawiam Janusz.
Witaj Janusz UÂśmiech
Dlaczego Jan Kolano dostaÂł doÂżywocie ?  MusiaÂł na to zasÂłuÂżyĂŚ !! Skoro jednak w ten sposĂłb chce odkupic swoje winy to chwaÂła mu za to.Jednak nie wiemy tego czy teraz umiaÂłby ÂżyĂŚ na wolnoÂści.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #37 : Grudzień 02, 2008, 23:55:30 »

Witaj Chanell. UÂśmiech
Nie wiem co zrobi³ w m³odoœci Jan Kolano ,ale musi¹³ to byÌ napewno bardzo z³y uczynek.
ObserwujÂąc go,stwierdziÂłem,Âże nauka staÂła siĂŞ jego pasjÂą i napewno bĂŞdzie  umiaÂł wykorzystaĂŚ
na wolnoÂści swoje zainteresowania dla dobra innych.
Krons
Gość
« Odpowiedz #38 : Styczeń 15, 2009, 18:42:43 »

JeÂśli ktoÂś chciaÂłby rozpocz¹Ì swojÂą przygodĂŞ z atygrawitacjÂą to moÂżna zcz¹Ì np. od tego co jest na tym filmie: http://pl.youtube.com/watch?v=dr-ENCWe3Bg&feature=related  UÂśmiech CoÂś mi siĂŞ zdaje,Âże jeszcze ludzie powrĂłcÂą do starych "ceglastych" telefonĂłw DuÂży uÂśmiech

Jest jeszcze jedna informacja na temat antygrawitacji gdyÂż odkryto jÂą nawet na ...owadach

Od wielu lat najwiĂŞkszym marzeniem fizykĂłw jest odkrycie tajemnicy antygrawitacji. Jak siĂŞ okazuje, natura sekret ten doskonale zna - ale zdradziÂła go tylko... jednemu gatunkowi owadĂłw. I jednemu czÂłowiekowi, rosyjskiemu entomologowi Wiktorowi Grebiennikowi. Zanim jednak opiszĂŞ, na czym owa tajemnica polega, pozwĂłlcie, Âże przedstawiĂŞ wam sylwetkĂŞ tego badacza.

Wiktor Stiepanowicz Grebiennikow (1927-2001) by³ rosyjskim naukowcem, naturalist¹ i entomologiem, który skonstruowa³ platformê lewitacyjn¹ (nazwan¹ przezeù "latad³em"), której dzia³anie opiera³o siê na fragmentach pszczelich gniazd i wytwarzanym przez nie tzw efekcie struktury jamy. Grebiennikow opisa³ szczegó³owo swój wynalazek w wydanej w 1988 roku ksi¹¿ce "Moj mir" (Mój œwiat). W ksi¹¿ce opisa³ szczegó³owo poczynione odkrycia oraz wra¿enia z lotu nad okolic¹, w której znajdowa³o siê jego laboratorium.

LatadÂło

WróÌmy jednak do wspomnianego na pocz¹tku artyku³u urz¹dzenia zwanego latad³em (ró¿ne Ÿród³a podaj¹ ró¿ne okreœlenia - "latad³o", "grawitoplan" lub "grawitolot"). Latem 1988 roku, gdy Grebiennikow przygotowywa³ siê do obserwacji mikroskopowych, jego uwagê zwróci³y struktury znajduj¹ce siê na spodzie chitynowych pokryw okrywaj¹cych skrzyd³a owadów. Entomolog postanowi³ sprawdziÌ, czy te chitynowe struktury mog¹ pe³niÌ rolê nadajnika EPS. Gdy Grebiennikow u³o¿y³ chitynowe elementy jeden na drugim, jeden z nich wysun¹³ siê z jego pêsety, uniós³ siê, zawis³ nad identycznym elementem chitynowego pancerzyka, po czym opad³ na stó³ mikroskopu.

Zaskoczony Grebiennikow zwi¹za³ kilka chitynowych elementów przy pomocy cienkiego drucika. Na tak powsta³y chitynowy blok nie móg³ opaœÌ nawet tak relatywnie ciê¿ki przedmiot, jak pinezka, gdy¿ jakaœ tajemnicza si³a podrzuca³a j¹ do góry. Gdy zaœ Grebiennikow przymocowa³ pinezkê do spiêtego drucikiem chitynowego "panelu", ta na kilka chwil... znik³a z pola widzenia!

Plonem póŸniejszych prób Grebiennikowa by³o latad³o - platforma antygrawitacyjna wykorzystuj¹ca do dzia³ania pewien okreœlony wzór owadzich mikrostruktur. Grebiennikow skonstruowa³ latad³o w taki sposób, aby mo¿na by³o kontrolowaÌ sposób lotu (poziomy lub pionowy), prêdkoœÌ, wznoszenie i opadanie. Osi¹gi latad³a by³y imponuj¹ce - Grebiennikow podaje w swojej ksi¹¿ce "Mój œwiat", ¿e prêdkoœÌ na wysokoœci 300 metrów dochodzi³a a¿ do 2400 km/h. Wed³ug entomologa, platforma wytwarza³a podczas lotu ochronne pole grawitacyjne, które odcina³o s³up grawitacji Ziemi. Oznacza³oby to, ¿e latad³o porusza³o siê we w³asnej przestrzeni, które otwiera³o tu¿ przed sob¹, a zamyka³o tu¿ za sob¹, tworz¹c coœ w rodzaju kokonu grawitacyjnego.

Urz¹dzenie porusza³o siê bezg³oœnie, a jego dzia³aniu towarzyszy³y ró¿ne ciekawe efekty. Na przyk³ad latad³o momentami by³o praktycznie niewidzialne i nie rzuca³o cienia, zaœ eksperymentom z latad³em towarzyszy³y zak³ócenia w up³ywie czasu - na pocz¹tku lotu zegarek Grebiennikowa spieszy³ siê, pod koniec zaœ pokazywa³ godzinê prawid³owo. Grebiennikow u¿ywa³ latad³a g³ównie w celach entomologicznych, ¿eby szybko siê przemieszczaÌ pomiêdzy stworzonymi przez siebie rezerwatami.

Odkrycie odrzucone przez naukĂŞ akademickÂą

Niestety, jak to bywa w przypadku naukowcĂłw, ktĂłrzy siĂŞ sporadycznie "wyÂłamujÂą", ogÂłaszajÂąc odkrycie czegoÂś, co przeczy znanym prawom fizyki, takÂże odkrycie efektu struktury jamy spotkaÂło siĂŞ z odrzuceniem przez naukowcĂłw akademickich. Co prawda opatentowano skonstruowany przez Grebiennikowa neutralizator bĂłlĂłw gÂłowy, nigdy jednak nie zaakceptowano istnienia zjawiska EPS. Wiktora Grebiennikowa wciÂągniĂŞto na "czarnÂą listĂŞ" pseudonaukowcĂłw.

Powoli jednak naukowcy, co prawda nieœmia³o, ale wycofuj¹ siê ze swych negatywnych opinii. Profesor Aleksander Konkretnyj z Rosji stwierdzi³, ¿e "najwidoczniej jakiœ efekt jednak zaobserwowano", zaœ pracownik rosyjskiej Akademii Medycznej Jurij Czeredniczenko po œmierci Grebiennikowa opublikowa³ artyku³, w którym stwierdzi³, ¿e wynalazek entomologa nie jest tylko wytworem jego fantazji, a ludzie, którzy tak s¹dz¹, "pope³niaj¹ gruby b³¹d".

ByĂŚ moÂże wkrĂłtce rĂłwnieÂż i nam, zwykÂłym "szaraczkom", dane bĂŞdzie poznaĂŚ tajemnice zwiÂązane z efektem struktury jamy. Waldemar Gajewski, doktor filologii rosyjskiej i badacz alternatywnych ÂźrĂłdeÂł energii, czyni starania majÂące na celu wydanie "Mojego Âświata" w Polsce. "PracĂŞ tĂŞ pragnĂŞ opublikowaĂŚ przede wszystkim ze wzglĂŞdu na przesÂłanie, jakie niesie ludziom XXI wieku" - mĂłwi doktor Gajewski w wywiadzie dla "Nieznanego ÂŚwiata". "Bo nasz gatunek stale narusza rĂłwnowagĂŞ biologicznÂą w Przyrodzie, skazujÂąc na zagÂładĂŞ siebie i niszczÂąc Âżywe organizmy wraz z zakodowanymi w nich informacjami. A przeciez istoty te stanowiÂą istnÂą kopalniĂŞ odkryĂŚ i wynalazkĂłw, wliczajÂąc w to najwiĂŞkszÂą z tajemnic warunkujÂącÂą istnienie WszechÂświata - sekret grawitacji".

Wiecej info na stronie: http://www.paranormalium.pl/724,24,artykul.html

Jaczekam z niecierpliwoœcia na t¹ ksi¹¿kê.Oby tylko ja napisano ze wszystkimi szczegó³ami,a nie..."powycinaj¹" sobie najwa¿niejsze opsy.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2009, 18:52:01 wysłane przez Krons » Zapisane
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #39 : Styczeń 15, 2009, 19:16:28 »

Co do antygrawitacji "maszynowej", to nie wiem, nie znam siĂŞ. Z tego, co pamiĂŞtam, byÂło kilka przypuszczeĂą, Âże to juÂż moÂżliwe, Âże siĂŞ da, jednak nigdy nie wyszÂło to poza przypuszczenia i domysÂły. Ale mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ.

Natomiast co do antygrawitacji "ludzkiej" (innymi s³owy - latanie), to z jednej strony wydaje siê to kuriozalne, z drugiej... hmmm. Kluczem by³oby wytworzenie w ciele odpowiedniego pola magnetycznego. Badania nad efektem placebo pokazuj¹, ¿e sama nasza podœwiadomoœÌ mo¿e zmieniÌ fizyczne w³aœciwoœci naszego cia³a. Czy te¿ mo¿e zmieniÌ pole magnetyczne - nie wiem.
Krons
Gość
« Odpowiedz #40 : Marzec 01, 2009, 15:53:16 »

Masz na myÂśli tÂą sytuacjĂŞ pokazanÂą na tym o http://www.youtube.com/watch?v=BN5L5pFoZlA filmie? Kiedy ja go oglÂądaÂłem doszukiwaÂłem siĂŞ w nim ÂżyÂłek wĂŞdkarskich,ale za duÂżo by ich tam musiaÂło byĂŚ i byÂły by widoczne.
zuza
Gość
« Odpowiedz #41 : Marzec 03, 2009, 14:03:58 »

Witaj Krons :0
w Misji jest opisane takie "latadÂło", kaÂżdy z mieszkaĂącĂłw planety ma je do swojej dyspozycji; cudnie UÂśmiech siĂŞ nim lata; autor je dokÂładnie opisuje...
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2009, 14:05:55 wysłane przez zuza » Zapisane
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #42 : Marzec 04, 2009, 12:33:01 »

Masz na myÂśli tÂą sytuacjĂŞ pokazanÂą na tym o http://www.youtube.com/watch?v=BN5L5pFoZlA filmie? Kiedy ja go oglÂądaÂłem doszukiwaÂłem siĂŞ w nim ÂżyÂłek wĂŞdkarskich,ale za duÂżo by ich tam musiaÂło byĂŚ i byÂły by widoczne.

Wiesz, ja to analizujê raczej pod k¹tem parapsychicznym, nie odwo³ujê siê do filmików z YT, bo tam ju¿ wiele by³o œmieci i fikcji Uœmiech Ale ogólnie rzecz bior¹c zastanawiam siê, do jak du¿ego pu³apu mo¿liwe jest wp³ywanie na swoje cia³o, czy by³oby mo¿liwe wytworzenie w nim takiej energii, by przezwyciê¿yÌ grawitacjê. Có¿, trzeba nad tym popracowaÌ Uœmiech
Leszek
Gość
« Odpowiedz #43 : Marzec 04, 2009, 13:02:13 »

NapĂŞd antygrawitacyjny. Seria Enigma na WP.PL:

http://wp.tv/i,ENIGMA,catid,39053,klip.html?ticaid=679be
Symeon
Gość
« Odpowiedz #44 : Lipiec 11, 2009, 11:38:24 »

Przewidywana odpowiedÂź: "nie jesteÂście na to gotowi" vel "aleÂż juz macie w tajnych laboratoriach"

Raczej to drugie.
Takie obiekty lataj¹ce budowali ju¿ Niemcy w czasie II wojny œwiatowej, w g³ównej mierze przyczyni³ siê do tego niejaki Victor Schauberger, którego odkryciami interesowali siê po wojnie tak¿e Amerykanie.

http://discaircraft.greyfalcon.us/Viktor%20Schauberger.htm
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #45 : Lipiec 11, 2009, 17:52:58 »

nie jest mozliwe stworzenie antygrawitacji - sztucznej, mechaniczneji.., jedynie mozna to osiagnac w duchowy sposob
Constantin
Gość
« Odpowiedz #46 : Sierpień 13, 2009, 17:26:43 »

Jakie jest hasÂło do archiwum rar?
Andtrax Skyaler
Gość
« Odpowiedz #47 : Styczeń 05, 2010, 00:43:45 »

hihi filmik na temat napĂŞdu antygrawitacyjnego
http://wp.tv/i,Enigma-Naped-antygrawitacyjny,mid,273101,klip.html?_ticrsn=3&ticaid=69679
gdyby Niemcom udaÂło by siĂŞ to trochĂŞ wczeÂśniej dziÂś na caÂłym Âświecie byÂł by jĂŞzyk niemiecki  a wielu z nas by nie istniaÂło
 a i juÂż wiecie jak zobaczycie ufo to muszÂą byĂŚ amerykanie JĂŞzyk

quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #48 : Styczeń 05, 2010, 02:03:50 »

jasne...MrugniĂŞcie grawitacja to BĂłg:)
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #49 : Styczeń 05, 2010, 05:55:37 »

czy coÂś takiego jak ANTY-grawitacja faktycznie istnieje?, a moÂże akcelerator grawitacji??
z praw znanej nam fizyki- kiedy ciaÂło przestaje byĂŚ przyciÂągane przez np. ziemiĂŞ?
odp.- kiedy jego masa bĂŞdzie rĂłwna lub wiĂŞksza od niej(ziemi)
jak uzyskaĂŚ takÂą masĂŞ?
odp.- ciaÂło poruszajÂące siĂŞ z prĂŞdkoÂściÂą ÂświatÂła lub zbliÂżonÂą do niego osiÂąga nieskoĂączonÂą masĂŞ E=MC2
jak uzyskaÌ tak¹ prêdkoœÌ na ziemi
odp.- posiadaj¹c odpowiednie wirówki np. z wiruj¹c¹ rtêci¹(prêdkoœÌ liniowa zamieniona na k¹tow¹)
czy ktoÂś tego prĂłbowaÂł?
http://pufoc.republika.pl/v7_orgv.htm

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Strony: 1 [2] 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: