Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:39:09

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Kosmiczne DNA CZ£OWIEKA, pochodzenie BIA£YCH LUDZI  (Przeczytany 217496 razy)
0 u¿ytkowników i 14 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Pa¼dziernik 24, 2009, 09:09:18 »

"Na arce Noego znajdowalo sie dokladnie 8 ludzi"
- to tylko opowie¶c z dawnych lat.
W rzeczywisto¶ci potop prze¿y³o o wiele wiêcej ludzi ró¿nych ras . My¶lê, ¿e na ca³ym ¶wiecie by³o to  co najmniej parê tysiecy.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Pa¼dziernik 24, 2009, 10:36:18 »

Pytam w kontek¶cie DNA cz³owieka. Je¶li zosta³o ono "ska¿one" , to ile potrzeba czasu, aby sta³o siê czê¶ci± natury, zasymilowa³o siê z jej prawami ?
z "natura" ta tez modyfikowana zasymiluje sie predko na tyle, aby pierwsze medale wreczono komu trzeba. Zmiany zewnetrzne wyjda po latch, zmiany duchowe...chyba powinienes sam wiedziec.
No w³a¶nie nie wiem.
W swoim pytaniu zawar³em tak± nie¶mia³± ideê, ¿e czyste DNA istoty ludzkiej  zosta³a w³a¶nie "ska¿one" obcymi genami. Dokonywano tego nie raz i nie dwa, a ¶wiadcz± o tym poprzedzaj±ce homo sapiens , wymar³e ludzkie gatunki. Dopiero ten obecny ludzki eksperyment pozostawiono w ziemskiej probówce , gdy¿ rokuje jakie¶ nadzieje . Jakie nadzieje ?
Mam takie wewnêtrzne przekonanie, jak wielu tutaj na tym forum ludzi ( jak równie¿ wiêkszo¶æ uczciwie wierz±cych w Boga na przyk³ad ), ¿e oprócz istoty cielesnej, umys³u oraz ego , moj± prawdziw± natur± jest ¶wiadomo¶æ - wolna od ograniczeñ istota ¶wiat³a /dusza.
Dopiero homo sapiens zadawa³ sobie pytanie o to KIM JESTEM i CO JA TU ROBIÊ.
Dlaczego mam to cia³o , które mnie wiêzi ? Chcia³bym tu oddaæ w pe³ni ideê, ¿e grzech pierworodny to zmiksowanie ducha i cia³a, zwi±zanie ich ze sob± na czas ludzkiego ¿ycia. Nad t± kwesti± zastanawia³o siê tak¿e wielu duchowych nauczycieli,a w tym miêdzy innymi Jezus, gdy mówi³ : "Je¶li cia³o powsta³o z powodu ducha, to cud; je¶li duch dla cia³a, to jest cud cudów. Ale dziwiê siê temu: jak tak wielkie bogactwo zamieszka³o w tej nêdzy". i dalej  "(..) Skoro poznacie samych siebie, wtedy bêdziecie poznani i bêdziecie wiedzieæ, ¿e jeste¶cie synami Ojca ¿ywego. Je¶li za¶ nie poznacie siebie, wtedy istniejecie w nêdzy i sami jeste¶cie nêdz±".
Pyta³em o czas asymilacji nowo powsta³ej istoty, a Ty mi odpowiedzia³e¶ "predko na tyle, aby pierwsze medale wreczono komu trzeba ". A je¶li nie chodzi o ¿adne medale, tylko o wykszta³cenie siê nowego organizmu, narodziny kosmicznej cywilizacji ?
Cz³owiek ma dokonaæ odkrycia w³asnej , wewnêtrznej , prawdziwej istoty, wydobycia jej z wewnêtrznych mroków, aby sta³a siê ¶wiat³em i dokona³a samo-przemiany .  Jeste¶my zupe³nie now± ras±, ludzk± ras± - po raz kolejny obdarzon± woln± wol±. Mo¿liwe, ¿e ostatnim z serii eksperymentów na Ziemi, po poprzednich pora¿kach ( potop, zniszczenie Atlantydy ).
frosk24
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Pa¼dziernik 24, 2009, 12:18:42 »

Na arce Noego znajdowalo sie dokladnie 8 ludzi
Noe, jego zona, trzech synow Noego i ich zony

Rdzen I Ging sklada sie z 8 trigramow
Ojciec Niebo, Matka Ziemia, trzech synow i trzy corki

je¿eli potop zabi³ wszystkich i zosta³o tylko ów 8 ludzi to do odrodzenia gatunku ludzkiego znowu musia³o doj¶æ do kazirodztwa a prawda jest ¿e ten potop by³ tylko w pewnym regionie ¶wiata o ile wogule siê wydarzy³
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #103 : Pa¼dziernik 24, 2009, 14:40:04 »

Witam wszystkich,
swiat materialny to odzwierciedlenie mysli naszego myslacego ducha. O jakosci tego swiata decyduje
dojrzalosc twego ducha. Im bardziej rzadza nami dogmy, bezmyslnie powtarzane cudze mysli tym
koslawy ten swiat. Czyli permanentnie realizuja sie sie nasze wlasne proroctwa. Jesli w tym swiecie
szukamy recept i rozwiazan to szybko da sie zauwazyc, ze tylko te , ktore wylacznie nas dotycza
spelniaja sie najlepiej. Cala reszta to ocean paradoksow, sprzecznych teorii, dualizmow. Choc jak sie
przyjrzec to z tego oceanu jeszcze wystaja jak twarde skaly mitologie, swiete ksiegi i na koncu gwiazdy.
"Je¶li cia³o powsta³o z powodu ducha, to cud; je¶li duch dla cia³a, to jest cud cudów. Ale dziwiê siê temu: jak tak wielkie bogactwo zamieszka³o w tej nêdzy". i dalej  "(..) Skoro poznacie samych siebie, wtedy bêdziecie poznani i bêdziecie wiedzieæ, ¿e jeste¶cie synami Ojca ¿ywego. Je¶li za¶ nie poznacie siebie, wtedy istniejecie w nêdzy i sami jeste¶cie nêdz±".
i tu jest to powiedziane. Dodam tylko, ze cud cudow nie istnieje.  U¶miech
Poniewaz duch przekonany jeszcze jest w prawdziwosc materii ktora permananetnie stwarza, to
ta materia jest z nim sprzezona dodatnio. To wyznacza granice egzystencji tej materii, bo ona
nieuchronnie prowadzi do kolapsu a potem do kolejnego cyklu.
Jesli zajrzec na fora naukowe na calym swiecie to dokladnie widac nastepujacy obraz. Mimo ilosciowego postepu wynikajacego z doswiadczenia jest calkowity zastoj jakosciowy. Nikt nie wie
co to jest masa, foton, atom, magnetyzm, promieniotworczosc, proznia, swiadomosc.......istnieja tysiace teorii
oraz miliony faktow doswiadczalnych.
Pyta³em o czas asymilacji nowo powsta³ej istoty, a Ty mi odpowiedzia³e¶ "predko na tyle, aby pierwsze medale wreczono komu trzeba ". A je¶li nie chodzi o ¿adne medale, tylko o wykszta³cenie siê nowego organizmu, narodziny kosmicznej cywilizacji ?
Pewnie kolejny raz, matka Ziemia przyjmie do siebie te marne prochy po kolejnych idiotach.

je¿eli potop zabi³ wszystkich i zosta³o tylko ów 8 ludzi to do odrodzenia gatunku ludzkiego znowu musia³o doj¶æ do kazirodztwa a prawda jest ¿e ten potop by³ tylko w pewnym regionie ¶wiata o ile wogule siê wydarzy³
do arcyciekawych wnioskow mozna dojsc przekladajac biblie czy mitologie jak 1:1 tylko, ze jest to
wylacznie intelektualny smiec. Jakie narzedzia taki wynik. frosk24 bez urazy, to tylko tak ogolnie.
pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 24, 2009, 15:13:25 wys³ane przez acentaur » Zapisane
frosk24
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Pa¼dziernik 24, 2009, 19:46:55 »

ja siê wcale nie obra¿am jak pisa³em wy¿ej chyba zabiorê siê do napisania czego¶ o religii i biblii ale muszê przerzuciæ kupê materia³u
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #105 : Pa¼dziernik 24, 2009, 21:32:27 »

Witaj frosk24
ja siê wcale nie obra¿am jak pisa³em wy¿ej chyba zabiorê siê do napisania czego¶ o religii i biblii ale muszê przerzuciæ kupê materia³u
no to masz piatke!  Du¿y u¶miech gdy bedziesz przekopywal te materialy pamietaj, ze bylo juz paru przed Toba.
A wiec gdy tylko przyjdzie Ci do glowy jakas zwariowana mysl, natychmiast uczep sie jej i postaraj
dalej rozwinac. Powodzenia.
pozdrawiam
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Pa¼dziernik 25, 2009, 08:30:13 »

"Chcia³bym tu oddaæ w pe³ni ideê, ¿e grzech pierworodny to zmiksowanie ducha i cia³a, zwi±zanie ich ze sob± na czas ludzkiego ¿ycia"

Drogi East'cie,
 to zmiksowanie cia³a i ducha   ma miejsce przy narodzinach czegokolwiek ¿ywego .
Grzech pierworodny, o którym siê rozpisujê, czyli powstanie rasy bia³ej naj³atwiej moim zdaniem wyja¶nic prostym jêzykiem Wereszczagina.
Powolnie i stopniowo rozwijaj±ce siê m³ode duchy ludzkie my¶liwych-zbieraczy otrzyma³y nagle, nowe za szybkie  do  swoich mo¿liwo¶ci samochody  ( cia³a z za dobrym mózgiem).
Te samochody by³y jednak  trochê za szybkie co grozi³o rych³ym zniszczeniem toru treningowego (planety).
Dlatego postanowiono nieco zmniejszc moc tych nowych samochodów  poprzez z³e paliwo (zbo¿a glutenowe) i doprowadzac do wiêkszej ilo¶ci mniejszych  i mniej gro¿nych wypadków (wojenek)  poprzez pomieszanie jêzyków.
Po tych niezbêdnych zmianach nowe bia³e samochody sta³y siê ca³kiem dobre do treningu m³odych jeszcze niedorozwiniêtych dusz, choc z góry wiadomo by³o, ¿e tylko pewien procent m³odych kierowców wykorzysta owe samochody we w³a¶ciwym celu i bêdzie systematycznie podnosic swoje kwalifikacje.
Od razu widac by³o jednak, ¿e wielu m³odych kierowców  zajmie siê tylko rywalizacj±, wy¶cigami  i wielokrotnym rozbijaniem samochodów raz po raz (reinkrnacja) nie ucz±c siê przy tym niczego konkretnego.
Wiedziano jednak ju¿ wtedy ¿e w 2012 roku nast±pi oczyszczenie ziarna od plew, dlatego warunkowo zdecydowano siê na ten eksperyment trenningowy dla m³odocianych kierowców z planety Ziemia.
Tak naprawdê (plan dla Ziemii sprzed grzechu pierwododnego) mia³ byc zupe³nie inny.
M³odzi kierowcy z toru Ziemia mieli byc w ca³o¶ci przeniesieni na inny, najpewniej podwodny tor treningowy (wodn± planetê), bo takich torów jest najwiêcej (75% wszystkich ¿ywych planet). Dalsze treningi mieli odbywac przy pomocy ma³ych ³ódek podwodnych.
Tor treninngowy Ziemia mia³byc natomiast oddany dla bardziej zaawansowanych kierowców (Syriusz B)
To by³o racjonalne dzia³anie poniewa¿ okres u¿ytkowania  dotychczasowego  toru  kierowców z Syriusza koñczy³ siê.
I wtedy sta³o siê to co wiemy- grzech pierworodny. Kierowcy z Ziemii dorwali siê do nowych bia³ych samochodów.By³y to ca³kiem szybkie i niebezpieczne sk³adaki.
M³odzi zaczêli szybko siê uczyc i kilku Starych Kierowców od dawna je¿dz±cych na bia³ych superbolidach z mi³o¶ci± spojrza³a na swych m³odych  na¶ladowców z Ziemii.
Czê¶c m³odych Ziemian pokaza³a ,¿e maj± spory talent, dlatego Starzy Kierowcy poprosili Miêdzygalaktyczny Zwi±zek Motorowy o dalsze treningi dla ziemskich kierowców i nie umieszczanie ich w ³odziach podwodnych.
Zarz±d zwi±zku motorowego ustali³ - OK  niech je¿dz± do 2012 roku
Potem dokonamy podzia³u. Tych co daj±  nadziejê na bycie dobrymi kierowcami   zostawimy na Ziemii i bêd± trenowac razem z Syriuszem B,a resztê wsadzimy do ³ódek podwodnych, bo do treningu na kierowcê sportowego siê nie nadaj±.
Tym m³odym co maj± talent damy nowe szybsze bolidy, które od lat przygotowuje Syriusz B.
Choc bazuj± na p³ycie pod³ogowej starych, ziemskich bia³ych bolidów (DNA), s±  o wiele lepsze i szybsze (IQ 300, pe³na zdolno¶c do telepatii). Te nowe bolidy bêd± docelowo (w d³u¿szej perspektywie czasowej) podstawowym narzêdziem trenningowym dla obydwu grup kierowców (  zdolni Ziemianie i Syriusz B)  na planecie Ziemia.

O nowych bolidach mo¿na poczytac na www.zetatalk.com
    To tzw. hybrid program.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 26, 2009, 07:13:29 wys³ane przez JACK » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Pa¼dziernik 25, 2009, 11:31:16 »

hehe , motoryzacyjne porównania na pewno przemówi± do wyobra¼ni wielu ludzi lepiej ni¿ naukowy be³kot o DNA.
Podoba mi siê taki punkt widzenia.
Osobi¶cie zmodyfikowa³bym nieco ten wywód. Te nowe superbolidy ju¿ nie s± bia³e. Ca³e zespo³y kierowców z ró¿nych kontynentów wymienia³y siê czê¶ciami tak, ¿e powstawa³y coraz to bardziej "kolorowe" bolidy. Pomimo niewielkich ró¿nic  wszystkie one maj± tê sam± blokadê . Chocia¿ s± superszybkie to wykorzystuj± jedynie  3% wszystkich swoich mo¿liwo¶ci ( zablokowane DNA ). Czas nauki dla kierowców/dusz dobiega koñca. Wkrótce rozpocznie siê prawdziwa jazda. ¦wiadomi kierowcy bêd± ostro¿nie testowaæ nowe, odblokowane mo¿liwo¶ci swoich bolidów, za¶ nie¶wiadomi wcisn± gaz do dechy zabijaj±c siê na pierwszym lepszym zakrêcie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Pa¼dziernik 25, 2009, 20:53:21 »

Na szczescie plany Syriuszan B rozwialy sie w pyl i sami juz utracili mozliwosc "jazdy " swoimi bolidami na ziemi.
Ludzie na ziemi otrzymaja nowe "samochody" ale nie z projektu Syriuszan B , tylko z projektu Stworcy.
Tego juz sie zmienic nie da, czy ktos chce czy nie.

Kiara U¶miech U¶miech
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Pa¼dziernik 26, 2009, 07:04:17 »

"plany Syriuszan B rozwialy sie w pyl i sami juz utracili mozliwosc "jazdy " swoimi bolidami na ziemi"
Co¶ mi siê wydaje Kiaro, ¿e nie jest to takie pewne.
Osobi¶cie my¶lê, ¿e co najmniej pewna czê¶c kierowców z Syriusza trafi tutaj na pewno po 2012, chocby za swój wk³ad w produkcjê nowego bolidu (hybrydy ludzkiej) przeznaczonego  do trenningu na torze Ziemia w nowej erze .
Ju¿ teraz niektórzy Syriuszanie je¿dz± na naszych sk³adakach (np. Putin)

Wydaje siê jednak, ¿e o  liczbie kierowców z Syriusza zadecyduje ilo¶c ziemskich kierowców,  posiadaj±cych dyplom ukoñczenia podstawowego kursu jazdy.

"Te nowe superbolidy ju¿ nie s± bia³e. Ca³e zespo³y kierowców z ró¿nych kontynentów wymienia³y siê czê¶ciami tak, ¿e powstawa³y coraz to bardziej "kolorowe" bolidy. Pomimo niewielkich ró¿nic  wszystkie one maj± tê sam± blokadê . Chocia¿ s± superszybkie to wykorzystuj± jedynie  3% wszystkich swoich mo¿liwo¶ci ( zablokowane DNA )"
East
Piszesz oczywi¶cie nie o superbolidach, a o nielegalnych sk³adakach, które rzeczywi¶cie s± teraz  po 12 tysi±cach lat produkcji i eksploatacji niemal we wszystkich odcieniach têczy.
Mo¿liwo¶ci sk³adaka s± rzeczywi¶cie du¿e i w wiêkszo¶ci prawie niewykorzystywane. Tylko niektórzy ziemscy kierowcy posiedli umiejêtno¶c jazdy po innych wymiarach co jest mo¿liwe nawet niezbyt dobrze skonfigurowanym napêdzie bia³ego lub lekko podkolorownego sk³adaka. Wymaga to jednak treningu specjalnych technik eksploatacji, jak. np DEIR  p. Wereszczagina.
Superbolidy to inna bajka. Pog³oski mówi± , ¿e Syriusz B od dawna je tworzy - st±d tyle tzw. wziêc przez obcych na ca³ym ziemskim globie.
Te nowe bolidy maj± podobno super parametry. Z chêci± bym siê takim przjecha³, choc wiem, ¿e jak na moje obecne umiejetno¶ci jest jeszcze trochê za szybki.
Choc kto wie. Mo¿e jakbym nie wciska³ od razu calego gazu do dechy na pierwszej jedzie to bym siê tak szybko nie rozbi³.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 26, 2009, 07:11:56 wys³ane przez JACK » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Pa¼dziernik 26, 2009, 10:02:00 »

Witaj Jacek.

Wiem dokladnie o czym pisze , znam osobiscie jeden "prototyp " zenski i historie jego uszlachetniania na ziemi. Wiem co sie tam robi i w jaki sposob, okrucienstwo , okrucienstwo i jeszcze raz okrucienstwo.

Widzisz te doskonale bolidy moga byc uzywane tylko i wylacznie w okreslonych parametrach ziemskich.
Nasze przejscie w 4 wymiar rozklada je na pierwiastki i elemety i to doslownie.
Nie uzyskali pierwowzoru DNA , z ktorego tworzy sie energetycznie wytrzymale bolidy. Z tego ktore maja juz sie nie da, to kolejna kopia z kopi, czas trwalosci minol.
Nic nie pomoze wchodzenie w wysoka wibracje 4 wymiaru rozpuszcza spoiwa 3, to tak jak bys chcial lody upiec.Mozna zrobic super , hiper lody , ale w piekarniku juz po nich.Ale to ich problem , nie mozna niewolic ludzi.
Te wszystkie elemety tlumacza Wam dobitnie dlaczego niektore Byty za wszelka cene chca powstrzymac proces podnoszacej sie wibracji Ziemi i Ludzi i wlaczyc jakies energetyczne zabezpieczenia, ktore otocza nas energia odbijajaca strumien energii Boskiej podnoszacy wibracje Ziemi i Ludzi.
Bo dla nich to kataklizm konczacy ich zycie i wladze na ziemi nad LUDZKOSCIA.
Nie moga zyc w wyzszej czestotliwosci i robili i robia wszystko by ja powstrzymac.

Nie pomoga super bolidy , nie przejda w wyzszy wymiar, teraz energia zasilajaca je to czakra serca , u nich to splot sloneczny. A one nie osiadaja czakry serca, nie ma juz miejsca zasilania.

Cala zabawa roznych " naukowych poszukiwan" ludzi trudniacych sie sw. geometria polegala na stworzeniu idealnej energetycznej kopi nowego bolidu na podstawie badania parametrow PRAWDZIEWGO CIALA LUDZKIEGO Z BOSKIM DNA i jego wszystkich energetycznych zachowan, chodzilo o stworzenie takiej idealnej kopi dla Syriusza B.

Niestety nie wiele to dalo , bo ci "wspaniali poszukiwacze" typu Winter nie dostali sie do czakry serca , nie otworzyli dostepu do niej a tam jest depozyt wiedzy calkowitej o stworzeniu w materji.
Na wszystko jest odpowiedni czas ( ustawienie planet wzgledem Gwiazdy Jasnej) , czas mija zaczyna sie inny etap.
Prototypy zostaly , ale zaczely sie juz sypac, nie da sie ich reanimowac , bo zwyczajnie brak czesci zamiennych o parametrach wytrzymujacych nowe warunki energetyczne.

Kiara U¶miech U¶miech U¶miech

ps, Czy bedzie nowy bolid? Tak on juz jest , ale tylko i wylacznie dla CZLOWIEKA Z BOSKA SEKWECJA DNA, bo zasilanie , polaczenie z energia jest wylacznie przez czakre serca.
Po roku 2012 spadna " maski ochronne" z tych starych wersji i ukaze nam sie nowa.
Na ktora ludzkosc pracowala wieloscia swoich wcielen przez eony lat ziemskich.
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #111 : Pa¼dziernik 26, 2009, 10:18:25 »

O kogo moje oczy widz±. Cze¶æ Kiara Du¿y u¶miech

No ja te¿ s³ysza³em du¿o o bolidach szczególnie Formu³y 1...
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Pa¼dziernik 26, 2009, 22:36:01 »

O kogo moje oczy widz±. Cze¶æ Kiara Du¿y u¶miech

No ja te¿ s³ysza³em du¿o o bolidach szczególnie Formu³y 1...

Czesc! Tak szybko zwiales poprzednio ze nie zdazylam Ci odpisac na ostatnie P.W.
Ach z tymi bolidami caly czas sie scigaja , i co? Leca z toru jeden za drugim..... Mrugniêcie U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 26, 2009, 22:36:25 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Pa¼dziernik 26, 2009, 23:18:25 »

jack, dziêki Tobie ¶ci±gn±³em  sobie DEIR I Wereszczagina .Ten cz³owiek to  nie twórca bolidów. To pirat heheh  Mrugniêcie

Piszesz: "Tylko niektórzy ziemscy kierowcy posiedli umiejêtno¶c jazdy po innych wymiarach co jest mo¿liwe nawet niezbyt dobrze skonfigurowanym napêdzie bia³ego lub lekko podkolorownego sk³adaka. Wymaga to jednak treningu specjalnych technik eksploatacji, jak. np DEIR  p. Wereszczagina."

Wed³ug  mnie to dopiero  pocz±tek
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Pa¼dziernik 26, 2009, 23:33:32 »

Rosjanie "æwicz±" Wiereszczagina od wielu lat, ciekawe, ¿e nikt go nigdy nie widzia³ i choæ ksi±¿eczki s± przednie, to wydaje mi siê, ¿e pracuje nad nimi ca³y sztab ludzi. Przyjechali do Warszawy i bardzo szybko wyjechali, ci±gnie siê za nimi jaki¶ smród. Nie rozumiem o co posz³o, ale wiem ¿e dysponuj± i u¿ywaj± potê¿nej broni magicznej. Po tym wszystkim mam pewien dystans do ca³ej tej literatury, ale w wielu momentach bardzo mnie zainspirowali.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Pa¼dziernik 27, 2009, 00:39:05 »

Niestety nie wiele to dalo , bo ci "wspaniali poszukiwacze" typu Winter nie dostali sie do czakry serca , nie otworzyli dostepu do niej a tam jest depozyt wiedzy calkowitej o stworzeniu w materji.

Winter i Haramain maj± ponoæ byæ w Polsce w 2010 roku.
Czy bêdziesz na tym spotkaniu, aby powiedzieæ im wprost co my¶lisz i  czujesz ?
Ps.
Zmiana czêstotliwo¶ci energii, czyli tzw. ''przej¶cie na wy¿szy wymiar'' wi±¿e siê z rozk³adem dos³ownie wszystkiego co sztuczne, czyli nie-naturalne.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2009, 00:41:09 wys³ane przez Silver » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Pa¼dziernik 27, 2009, 07:47:29 »

Jezeli bede w tym czasie w Polsce Winterowi powiem to wprost w oczy  , tak oczywiscie ze tak.

Natomiast o Harmain paktycznie nie wiem nic nie moge dyskutowac o jego pracy tak jak o pracy Wintera.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. east jak sie wplaczesz w Deir  Wereszczagina , bedzie Ci bardzo ciezko z tego wyjsc, badz ostrozny.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2009, 07:50:38 wys³ane przez Kiara » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Pa¼dziernik 27, 2009, 08:15:55 »

Kiaro,
Je¿eli mo¿esz to napisz co¶ wiêcej o Wereszczaginie.
Co do poprzednich postów.
 To mi³o s³yszec, ¿e nasze bia³e lub lekko podkolorowne sk³adaki, maj± w sobie jakie¶ tajne czê¶ci  (generatory mi³o¶ci), których Syriusz B nie potrafi  skopiowac.
Mimo wszystko jeszcze dlugo mo¿emy je¼dzic w tym co mamy obecnie, zanim opanujemy wszystkie tricki konieczne do przej¶cia na wy¿szy level.
Co do Wintera, to rzeczywi¶cie chyba mu ¼le z oczu patrzy.
East
Poza trenningiem nowych technik jazdy, pewnie dostrzegasz tak¿e potencjalne korzy¶ci p³ynace ze stosowania najlepszej klasy paliwa.
Tu tkwi± du¿e rezerwy.
Nasycone kwasy t³uszczowe o d³ugich ³añcuchach s± podobno 40 razy lepszym paliwem od powszechnie stosowanej przez Homo sapiens glukozy.
wêglowodany-mokry wêgiel
t³uszcz nasycony- wêglowodory- paliwo wysokiej klasy.
Ju¿ "staro¿ytni" Polacy zauwa¿yli, ¿e jak kto¶ t³usto je, to ma olej w g³owie.
Polecam pozycjê:
http://www.optymalni.org.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=13

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2009, 08:20:11 wys³ane przez JACK » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Pa¼dziernik 27, 2009, 22:22:17 »

Deir poczytujê sobie od czasu do czasu, ale tylko czê¶æ Isz± na razie. Kiaro, je¶li jest to manipulacja to jest ona bardzo sprytna i na razie zawoalowana ( jestem dopiero na 50 tej stronie ). Wiele æwiczeñ , które tam proponuj± na przyk³ad na poczucie w³asnego subtelnego cia³a energetycznego jest ogólnie dostêpna w innych ¼ród³ach - ¿adne rewelacje jak dot±d.  Do¶æ inspiruj±ce s±  techniki , dziêki którym mo¿na siê obroniæ przed psychomanipulacj±.
 Co ciekawe, Wereszczagin mówi du¿o o Dalszym Polu Energoinformacyjnym, dostêpnym dla ka¿dego, którego czêsci± jeste¶my my sami. Przypomina mi to niektóre przekazy religijne gdzie  mówi siê o Bogu (DEIR) i dzieciach Bo¿ych, ale jest to tym samym.
Wiem jedno - gotowych recept nie ma. Wszystko jest dostêpne wewn±trz mnie samego i tylko ja sam wiem, jak tam siê dostaæ. Gdyby by³o inaczej to ju¿ od dawna ¿adne Przebudzenie siê nie by³oby mo¿liwe.

JACK ciekawie piszesz o tych kwasach t³uszczowych U¶miech T³uszczyk jest wiêc cool i wraca do ³ask Mrugniêcie
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Pa¼dziernik 28, 2009, 07:02:41 »

A propos t³uszczów nasyconych (bez wi±zan podwójnych pomiêdzy atomami wêgla), bo to one maj±  byc teraz cacy.
Nienasycone musi utylizowac w±troba, co ju¿ nie jest takie dobre.
W "¯yciu bez pieczywa" dr Lutza  napisano co¶ w tym stylu- pierwsze co zauwa¿ymy badaj±c wnêtrze mitochondrium komórkowego, to to ¿e zosta³o ono zaprojektowane by spalac t³uszcz.
A mitochondria to nasze g³ówne elektrownie. S± praktycznie w ka¿dej komórce.
Co do Wereszczagina
Co by nie mówic DEIR to techniki stworzone przez wojskowych, tak¿e do ataku.
(has³o z ok³adki I czê¶ci - Broñ psychotroniczna, tajemnica wojskowych badañ na Syberii)
 Autor na ka¿dym kroku przestrzega jednak, aby nie wykorzystywac tego w z³ym celu.
Praktycznie pominiêty  jest tu  temat  mi³o¶ci bezwarunkowej. Nie pokazano struktury i funkcjonowania wy¿szych wymiarów. Autor kilka razy zaznacza, ¿e jaki¶ tam aspekt wiedzy z premedytacj± pomin±³. Wygl±da to jak przyspieszony kurs pocz±tkowy dla ateistów z by³ego bloku wschodniego. Mimo wszystko znacz±cy kurs.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 28, 2009, 07:14:22 wys³ane przez JACK » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Pa¼dziernik 28, 2009, 08:07:49 »

Jack,
masz racjê, je¶li bierzemy pod uwagê brak duchowego zaanga¿owania (w pocz±tkowej fazie)w wojskowych eksperymentach, to szybko zauwa¿ymy konsekwencje tych dzia³añ. Wielu z tych pionierów skoñczy³o w wariatkowie, wielu zginê³o bez wie¶ci, ale trzon informacji poszed³ dalej i toruje sobie drogê w spo³eczeñstwie. Niew±tpliwie jest to broñ, narzêdzie dla bardzo zdyscyplinowanych i m±drych ludzi, bardziej niebezpieczna ni¿ brzytwa.

Kwasy omega 3 to, najwy¿szej jako¶ci paliwo dla naszych komórek.
http://www.olejlniany.zdrowe-produkty.pl/index.php?go=wyklady-drbudwig4

east
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Pa¼dziernik 28, 2009, 11:06:20 »

DEIR  rzeczywi¶cie mo¿e staæ siê superbroni±. U¿yta w celu niszczenia bêdzie znacznie gorsza ni¿ cokolwiek mo¿na do tej pory by³o sobie wyobraziæ. I niekoniecznie u¿yta w celach militarnych. W pierwszej czê¶ci Wereszczagin wspomina , ¿e wielu ludzi , polityków, ale nie tylko - LUDZI Z TELEWIZJI - jak o nich pisze, pobiera³o nauki, ale poprzestawali tylko na czê¶ci dotycz±cej manipulacji. Mo¿na spokojnie za³o¿yæ, ze dzisiejsza telewizja jest narzêdziem poprzez które broñ MASOWEJ KONTROLI ( tak bym j± nazwa³ ) jest w tej chwili powszechnie stosowana i ci±gle siê j± ulepsza (obraz High Definition , "lepsze" telewizory) .
Niektórzy wysnuli by wiêc wniosek, ¿e nale¿a³oby siê zaopatrzyæ w tê wiedzê, aby móc siê skutecznie broniæ przed manipulacj±. I zaprowadzi nas to do sytuacji w której teraz znajduje siê spo³eczeñstwo USA, gdzie ka¿dy mo¿e kupiæ sobie karabin szturmowy do obrony przed nadpodbudliwym s±siadem. St±d ju¿ kroczek do ¿ycia w strachu, wci±¿ na granicy cienkiej , czerwonej linii.
I nadal zasilamy nasz grzech pierworodny.

Przy ca³ym podziwie dla DEIR , utwierdza mnie to w przekonaniu ,¿e ju¿ od dawna, od dziecka, jeste¶my wyposa¿eni w osobistych ochroniarzy, którzy zawodowo MOG¡ zaj±æ siê naszym bezpieczeñstwem, a nawet pomoc± w innych sferach ¿ycia. Wszystko co musimy zrobiæ to ¦WIADOMIE ich - nasze Anio³y - przywo³aæ i poprosiæ o pomoc w ochronie.
Niektórzy mog± u¶miechaæ siê teraz pod nosem. Eech, znowu te anio³y, bajki, z których east nie wyrós³ do tej pory.

Mo¿liwe, lecz w moim przekonaniu  prawdziwa rzeczywisto¶æ przerasta najpiêkniejsze fantazje.

Pisa³em wcze¶niej o tym, ¿e tylko ja sam znam klucz do swojego prawdziwego ¶wiata. Nie do koñca jest to prawda. Nie zna go moje ego, nie zna go umys³, którego u¿ywam, chocia¿ oba nas³uchuj± uwa¿nie ( a kto ich uwa¿nie nas³uchuje ?) ... zna go tylko moja prawdziwa istota i wierzê, ¿e ujawni, kiedy reszta mnie bêdzie ¶wiadomie  gotowa.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Pa¼dziernik 28, 2009, 15:07:17 »

Ka¿dy ma swojego "OCHRONIARZA" Du¿y u¶miech, ci z wiekszym do¶wiadczeniem na polu reinkarnacji maj± naprawdê dobrych.
Do¶wiadczeni galaktyczni podró¿nicy s± powiadamiani wcze¶niej o mo¿liwych zagro¿eniach, wypychani z niebezpiecznych rejonów poprzez "przypadkowe" zdarzenia.

U¶miecham siê pod nosem, kiedy widzê jak east widzi wiêcej ni¿ inni Mrugniêcie

PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Pa¼dziernik 28, 2009, 23:33:27 »

Mo¿liwe, lecz w moim przekonaniu  prawdziwa rzeczywisto¶æ przerasta najpiêkniejsze fantazje.
jak i w moim do¶wiadczeniu.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Pa¼dziernik 29, 2009, 08:04:49 »

Ostatnio te¿ ci±gle zdarzaj± mi siê jakie¶ "przypadki". Niektóre naprawdê niesamowite.
 Gdy  przeanalizowa³em swoj± przsz³o¶c, to okaza³o siê, ¿e tak naprawde od samego poczatku tak by³o.
Do my¶lenia zmusi³a mnie min. ksia¿ka, prawdziwego eksperta od tych spraw, Rudolfa Steinera pt."Duchowi przewodnicy cz³owieka"
http://www.wydgenesis.nazwa.pl/genesis/product_info.php?cPath=27&products_id=68
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 29, 2009, 08:08:20 wys³ane przez JACK » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: