kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #50 : Kwiecień 19, 2009, 16:50:43 » |
|
Manipulujesz wynosz¹c autorytet swojej wiedzy,jako argument,ze b³êdne sa informacje w temacie Nibiru.
Ty nic nie wiesz na temat Nibiru.
Kilka lat temu nie wiedziaÂłeÂś jeszcze o Nibiru a dziÂś wypowiadasz siĂŞ na temat jej grawitacji i toru lotu.
JeÂśli wydaje Ci sie coÂś dziwnym,to czy oznacza,Âże to nie moze istnieĂŚ?
UwaÂżam,ze na sesji otrzymaÂłbyÂś odpowiedz na swoje pytania.
Ty siê boisz iœÌ ale ja to rozumiem.
Musia³byœ cofn¹Ì wszystkie niegodziwoœci,które we wiadomym kierunku z klawiatury Twojej wysz³y.
Zachowujesz sie tak,jaj SĂŞdzia w SÂądzie,ktĂłrego nie interesuja dowody niewinnoÂści,bo od Ciebie wyrok juÂż zapadÂł.
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Gość
|
 |
« Odpowiedz #51 : Kwiecień 19, 2009, 17:01:31 » |
|
Hej Kot!
A jak z TwojÂą wiedzÂą o Nibiru? UwÂżasz Âże te krĂłciĂłtkie 4 wersety gdzie pada to sÂłowo - spoÂśrĂłd tysiĂŞcy innych wersetĂłw na sumeryjskich tabliczkach opisujÂą planetĂŞ? Czy moÂże nie szukaÂłeÂś za dÂługo i bĂŞdziesz wciskaÂł ludziom kit Âże o Nibiru napisano caÂłe poematy? Ten twĂłr istnieje tylko w gÂłowach Sitchina, fanĂłw PCH i niedoinformowanych ludzi ktĂłrzy sÂą za sÂłabi Âżeby poszukaĂŚ w ÂźrĂłdÂłach....
pozdrawiam
p.s. zalecam zmianê polityki i przyjêcie koncepcji ¿e Nibiru to eteryczna planeta, s¹dz¹c po podchwyceniu pomys³u przez g³ównego Kap³ana powinno pójœÌ g³adko i obciach w 2012 bêdzie mniejszy...
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #52 : Kwiecień 19, 2009, 17:03:21 » |
|
Manipulujesz wynosz¹c autorytet swojej wiedzy,jako argument,ze b³êdne sa informacje w temacie Nibiru.
Kilka lat temu nie wiedziaÂłeÂś jeszcze o Nibiru a dziÂś wypowiadasz siĂŞ na temat jej grawitacji i toru lotu.
To ty manipulujesz. Arteq ma zupeÂłnÂą racjĂŞ. Skoro Enki zacz¹³ gadaĂŚ o grawitacji Nibiru i jej torze lotu to Arteq na podstawie swojej wiedzy ma prawo oceniĂŚ czy to jest moÂżliwe i oficjalnie nie jest to moÂżliwe. A wiedzĂŞ z kosmosu od Enkiego ktĂłry sobie jÂą wyssaÂł z palca zostawmy na drugi plan bo to kompletne kÂłamstwo. I to co Enki powiedziaÂł to kompletny absurd bo to nie moÂżliwe aby PLANETA leciaÂła zygzakiem i nie miaÂła grawitacji. KaÂżde ciaÂło we wszechÂświecie oddziaÂłuje na siebie wzajemnie. SÂłoĂące utrzymuje na swojej orbicie wszystkie inne planety ktĂłre takÂże oddziaÂłujÂą na siebie. ZaÂś to nasza planeta za pomocÂą SIÂŁY GRAWITACJI utrzymuje nasz ksiĂŞÂżyc. Nawet pomniejsze komety majÂą wÂłasnÂą grawitacje i oddziaÂłujÂą na inne obiekty. Po za tym Enki wspomniaÂł Âże za Nibiru leci ogon meteorytĂłw. Skoro tak to Nibiru MUSI mieĂŚ GRAWITACJĂ! Bo inaczej te Meteoryty by nie mogÂły trzymaĂŚ siĂŞ tej planety.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #53 : Kwiecień 19, 2009, 17:25:03 » |
|
JeÂśli wydaje Ci sie coÂś dziwnym,to czy oznacza,Âże to nie moze istnieĂŚ?
UwaÂżam,ze na sesji otrzymaÂłbyÂś odpowiedz na swoje pytania.
Ty siê boisz iœÌ ale ja to rozumiem.
Musia³byœ cofn¹Ì wszystkie niegodziwoœci,które we wiadomym kierunku z klawiatury Twojej wysz³y.
Zachowujesz sie tak,jaj SĂŞdzia w SÂądzie,ktĂłrego nie interesuja dowody niewinnoÂści,bo od Ciebie wyrok juÂż zapadÂł.
Hej Kocie jeszcze ci nie przeszÂło z tÂą Nibiru? KaÂżdy kto choĂŚ trochĂŞ zna prawa fizyki wie,Âże w 2012 Âżadna planeta do nas nie przyleci. NaprawdĂŞ jeszcze w to wierzysz?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #54 : Kwiecień 19, 2009, 17:45:33 » |
|
Hej Kocie jeszcze ci nie przeszÂło z tÂą Nibiru? KaÂżdy kto choĂŚ trochĂŞ zna prawa fizyki wie,Âże w 2012 Âżadna planeta do nas nie przyleci. NaprawdĂŞ jeszcze w to wierzysz? [/quote] Tu siĂŞ Kamilu rozpĂŞdziÂłeÂś,ze hoho. Czyli kaÂżdy,kto coĂŚ trochĂŞ zna prawa fizyki,to wie,Âże w 2012 roku Âżadna planeta do nas nie przyleci. JesteÂś nieziemski,bo inne prawa logiki krĂłlujÂą w Twojej wypowiedzi. 
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #55 : Kwiecień 19, 2009, 17:48:43 » |
|
dobra kot, a teraz napisz coÂś z sensem
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #56 : Kwiecień 19, 2009, 18:09:42 » |
|
~arteq, czy nie by³o tak, ¿e znów da³eœ siê wci¹gn¹Ì w bezsensowne sprzeczki i znowu przeoczy³eœ mój post? 
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #57 : Kwiecień 19, 2009, 18:28:47 » |
|
Kocie ja jestem nieziemski? To ty wierzysz w nibiru,moÂże masz tam kolegĂłw? Jak im tam jest Ammuniaki czy jakoÂś tak  PozdrĂłw tam ich 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2009, 18:29:42 wysłane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #58 : Kwiecień 19, 2009, 18:38:56 » |
|
Postaram siĂŞ o najnowszy "Pakiet lekcji fizyki dla ziemian"z dopiskiem"do uÂżytku po 2012r." 
|
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #60 : Kwiecień 19, 2009, 19:08:48 » |
|
Tom1ek, z Twoim postem i 4 odpowiedziami/punktami siê zgadzam, kolejne te¿ czyta³em. Czy dyskusja jest bezsensowna? takie aktualnie przyjmuje znamiona pomiêdzy mn¹ a Kotem ze wzglêdu na podejœcie do sprawy - ja mówiê: samcio ³¿e, bo [tutaj konkretne argumenty], natomiast Kot w odpowiedzi: mylisz siê; nie uwa¿a³o siê na fizyce; manipulujesz wiedz¹ [bez podania jakichkolwiek kontrargumentów]. W takim przypadku dyskusja mija siê z sensem - Kot nie podejmie rzeczowej dyskusji na argumenty bo zapewne zdaje sobie sprawê, ¿e polegnie w kwestii nibiru. Zaprzecza dla samej zasady - albo z czystej z³oœliwoœci albo z czerpania radoœci z przepychanek albo z fanatycznego zaœlepienia.
KoĂączÂąc: czy nibiru moÂże istnieĂŚ? Tak. Nikt nie potrafi udowodniĂŚ, Âże nieistnieje. Czy rzekoma nibiru moÂże byĂŚ zgodna z opisami samcia/lusi - Nie. Dlaczego nie - opisywaÂłem powyÂżej. Dodatkowo samcio przeczy sam sobie.
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #61 : Kwiecień 19, 2009, 20:38:30 » |
|
Tom1ek: Cytat: Enki - sesja100Nie ma swojej orbity, nie ma swojej siÂły przyciÂągania, tak jak posiadajÂą wszystkie inne planety uÂłoÂżone w takim porzÂądku. Wszystko ma zwiÂązek.
Nie ma - ale nie ma takiej (w taki sposĂłb) jak jÂą posiadajÂą wszystkie inne planety w naszym ukÂładzie sÂłonecznym. To stwierdzenie o ró¿nicy pomiĂŞdzy Nibiru, a "naszymi" planetami - a nie o tym, Âże jest ona poza wszelkimi prawami fizyki DuÂży uÂśmiech Tomek, odpowiem Ci tak - gdyby chodziÂło o to, Âże Nibiru ma INNÂĄ grawitacjĂŞ (inny rodzaj? yyy....oookkkk) byÂłoby: "nie ma swojej siÂły przyciÂągania, tak IEJ jakÂą posiadajÂą inne planety" W zdaniu, ktĂłre przytoczyÂłeÂś, sÂłowo "tak" wyraÂźnie podkreÂśla wskazanie RĂÂŻNICY miĂŞdzy Nibiru a innymi planetami. I tÂą ró¿nicÂą miaÂłoby byĂŚ POSIADANIE grawitacji. To jasno wynika ze zdania, nie ma co robiĂŚ karkoÂłomnych (nad)interpretacji... (tak zrozumiaÂłem TwojÂą wypowiedÂź, jeÂśli gdzieÂś coÂś przeinaczyÂłem, to z gĂłry popraw i przepraszam  )
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2009, 20:39:07 wysłane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
forrest
Gość
|
 |
« Odpowiedz #62 : Kwiecień 19, 2009, 20:52:11 » |
|
Myœlê, ¿e tu mo¿e byÌ tak, ¿e odpowiedzi zawieraj¹ w sobie pewne skróty myœlowe - tam, gdzie nie ma ryzyka, ¿e coœ zostanie opacznie zrozumiane. Czyli np. jak EnKi powiedzia³, ¿e Nibiru nie ma swojej orbity, to z pewnoœci¹ chodzi³o mu o to, ¿e Nibiru nie ma orbity ko³owej. Podobnie mo¿e byÌ z t¹ grawitacj¹. Jak ktoœ by³ na sesji publicznej, to mo¿e dostrzeg³, ¿e czasem Lucyna £obos przekazuj¹c odpowiedzi szuka odpowiedniego s³owa - np. zaczyna jedno s³owo i od razu sprostowuje, mówi¹c inne s³owo. Nie wszystkie zdania s¹ tak p³ynnie i pewnie wypowiedziane - mo¿na odnieœÌ wra¿enie, ¿e niektóre wypowiedzi s¹ przekazane z pewnym trudem, je¿eli mo¿na to tak nazwaÌ. Wydaje mi siê, ¿e tu móg³by siê wypowiedzieÌ psycholog stosuj¹cy hipnozê - jak np. £ucja Szajda - czyli ktoœ z doœwiadczeniem. Chodzi mi o to, ¿e mam wra¿enie, ¿e sposób komunikowania siê z Duchami za poœrednictwem medium somnambulicznego mo¿e mieÌ pewne niedoskona³oœci, które przynajmniej w przypadku niektórych mediów trzeba wzi¹Ì pod uwagê. A je¿eli chodzi o rysunki, to oczywiœcie jest to tylko schematyczna ilustracja przerysowana z tego, co w czasie tej rozmowy by³o narysowane - przecie¿ nikt nie utrzymuje, ¿e planety znalaz³y siê teraz w takiej konfiguracji, ¿e wszystkie by³y u³o¿one na jednej linii. Co do daty widocznoœci Nibiru go³ym okiem i liczby naziemnych obserwatoriów, które obserwuj¹ Nibiru, to rzeczywiœcie jest to zastanawiaj¹ce.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #63 : Kwiecień 19, 2009, 20:55:21 » |
|
Na jednaj z ostatnich sesji nie widzia³em aby Lucyna by³a wprowadzana czy wyprowadzana z hipnozy. Je¿eli przyj¹Ì Twoj¹ uwagê jako ca³kowicie poprawn¹ wychodzi na to, ¿e niczemu co padnie z ust Lucyny nie mo¿emy do koùca wierzyÌ.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #64 : Kwiecień 19, 2009, 20:57:48 » |
|
En-Ki mĂłwiÂł na jakiejÂś sesji,ze bardzo trudno jest precyzyjnie okreÂślaĂŚ czas,ktĂłry w jego wymiarze nie istnieje,jak w naszym.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #65 : Kwiecień 19, 2009, 20:59:31 » |
|
nie wiem ~Tene, Enki znowu wyraziÂł siĂŞ nieprecyzyjnie i teraz kaÂżdy znowu moÂże to sobie interpretowaĂŚ jak chce
a jeÂśli chodzi o Nibiru - to musi mieĂŚ przyciÂąganie a o co dokÂładnie chodziÂło Samuelowi... - nie wiem
dla mnie juÂż jakby co EOT ja po prostu czekam do 2012 i tyle
EOT pozdrawiam
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
forrest
Gość
|
 |
« Odpowiedz #66 : Kwiecień 20, 2009, 00:11:37 » |
|
Allan Kardec "KsiĂŞga MediĂłw", strona 394: Pytanie do Ducha: Dlaczego powaÂżne Duchy, przeczuwajÂąc jakieÂś wydarzenie, zwykle nie podajÂą jego daty? Nie mogÂą tego zrobiĂŚ, czy nie chcÂą? OdpowiedÂź wywoÂłanego Ducha: Jedno i drugie. W niektĂłrych przypadkach mogÂą wywoÂłaĂŚ u was przeczucie czegoÂś, co siĂŞ wydarzy: wtedy jest to dla was ostrzeÂżenie. JeÂśli zaÂś chodzi o okreÂślenie czasu, to czĂŞsto nie majÂą prawa tego zrobiĂŚ. Niejednokrotnie takÂże nie sÂą w stanie, bo same nie wiedzÂą. Duch moÂże przewidzieĂŚ, Âże jakaÂś rzecz bĂŞdzie mieĂŚ miejsce, lecz jej dokÂładny czas zaleÂży odwydarzeĂą, ktĂłre siĂŞ jeszcze nie dokonaÂły, i ktĂłre zna tylko BĂłg. (...)
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #67 : Kwiecień 20, 2009, 06:58:04 » |
|
Forrest, Tom1ek - popieram tu zdanie Arteq'a. Je¿eli przyjmiemy, ¿e byt mówi dok³adnie to, co chce powiedzieÌ, wychodzi na to, ¿e En-ki k³amie (i s¹ na to dowody z sesji). Jeœli z kolei zrzucimy wszystko na niedoskona³oœÌ medium, niedoskona³oœÌ przekazu etc, to musimy przyj¹Ì, ¿e WSZYSTKO, co mówi En-ki/Lucyna, mo¿e byÌ k³amstwem (czy raczej w tym wypadku z³ym przekazem). Tak czy owak, wniosek jest jeden - przekazom ufaÌ nie mo¿na, jakiekolwiek by by³y powody.
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Gość
|
 |
« Odpowiedz #68 : Kwiecień 20, 2009, 10:13:15 » |
|
Hej Kot!
A jak z TwojÂą wiedzÂą o Nibiru? UwÂżasz Âże te krĂłciĂłtkie 4 wersety gdzie pada to sÂłowo - spoÂśrĂłd tysiĂŞcy innych wersetĂłw na sumeryjskich tabliczkach opisujÂą planetĂŞ? Czy moÂże nie szukaÂłeÂś za dÂługo i bĂŞdziesz wciskaÂł ludziom kit Âże o Nibiru napisano caÂłe poematy? Ten twĂłr istnieje tylko w gÂłowach Sitchina, fanĂłw PCH i niedoinformowanych ludzi ktĂłrzy sÂą za sÂłabi Âżeby poszukaĂŚ w ÂźrĂłdÂłach....
pozdrawiam
p.s. zalecam zmianê polityki i przyjêcie koncepcji ¿e Nibiru to eteryczna planeta, s¹dz¹c po podchwyceniu pomys³u przez g³ównego Kap³ana powinno pójœÌ g³adko i obciach w 2012 bêdzie mniejszy...
MoÂże dokÂładniej to uzupeÂłniĂŞ. OdrobiÂłem lekcje. Z opisĂłw Dr. Michaela Haisera sÂłowo Nibiru dotyczy pewnego miejsca w naszym ukÂładzie sÂłonecznym. Miejsce skrzyÂżowania. Nigdy nie oznaczaÂło u SumerĂłw planety ani w Âżadnym innym jĂŞzyku. PodkreÂślam wyraÂźnie wg Sitchina Nibiru miaÂła wrĂłciĂŚ w 2003 roku. Zapisy astronomiczne SumerĂłw sÂą bardzo obfite, ale o Nibiru bardzo rzadkie. Wiadomo o tym z prac Benno Landsbergera juÂż od 1961 roku. Sitchin dopuÂściÂł siĂŞ naduÂżycia sumero-akadyjskiego sÂłownictwa. Zapisy astronomiczne sÂą znane juÂż od 1936 roku. BabiloĂąska astronomia wspomina jedynie o Nibiru mimochodem tylko pod kontekstem Âże jest to MUL.APIN ("Gwiazda PÂługa"). Nibiru potocznie po sumeryjsku znaczy “prom, brĂłd”; “przeprawianie siĂŞ promem” oraz “miejsce skrzyÂżowania”. SÂłowo NIBIRU w astronomicznym znaczeniu jest poprzedzane sÂłowem “MUL” - GWIAZDA. Lub inaczej “NEBERU” to gwiazda – teksty mĂłwiÂą nam Âże to czysty punkt. NIBIRU poprzedzone przez “d” oraz “MUL”, odnosi siĂŞ do bĂłstwa i gwiazdy. Sumero akadyjskie teksty klinowe przedstawiajÂą mylÂący obraz Nibiru. KtĂłry moÂżna interpretowaĂŚ wielorako jak: "skrzyÂżowanie" albo "dzielÂący siĂŞ" punkt ktĂłry jest gwiazdÂą, bogiem i albo Jowiszem [Mardukiem] albo Merkurym albo OBIEMA NA RAZ. ReasumujÂąc nigdy nie byÂło mowy o planecie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2009, 10:28:38 wysłane przez redmuluc »
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #69 : Kwiecień 20, 2009, 19:06:59 » |
|
Cytat Arteq’a: Na jednaj z ostatnich sesji nie widziaÂłem aby Lucyna byÂła wprowadzana czy wyprowadzana z hipnozy. JeÂżeli przyj¹Ì TwojÂą uwagĂŞ jako caÂłkowicie poprawnÂą wychodzi na to, Âże niczemu co padnie z ust Lucyny nie moÂżemy do koĂąca wierzyĂŚ Kahuna, wiec tak: Cytuj 1.Czy jest obecna osoba wprowadzajaca Lucyne w stan odmiennej swiadomosci tak jak na sesjach publicznych to robi Iwona Stankiewicz,czy Lucyna robi to sama?
Nie, nie ma nikogo takiego. Cytuj 2.Czy Lucyna wklada ciemne okulary i ma je na nosie podczas calej sesji?
Nie, nie uÂżywaÂła takich przy mnie. Okulary miaÂła, lecznicze. Ja rĂłwniez. Cytuj 3.Jak reaguje Lucyna na pytania – chodzi o mimike twarzy,czy otwiera oczy ,czy sie usmiecha,smuci,zlosci itp..itd..?
No có¿, jest ca³y czas powa¿na, oczy ma wciaz otwarte i nie okazuje zewnêtrznych oznak emocji. Cytuj 4.Czy mowi swoim glosem,czy glos jej jest zupelnie zmieniony i nie przypomina jej natu? ralnego. Mówi swoim naturalnym g³osem, choÌ zdecydowanie wolniej ni¿ w normalnej rozmowie.
To sa odpowiedzi na moje pytania zadane Dariuszowi po sesji prywatnej.
Pozostawiam powyzsze bez komentarza.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2009, 19:16:50 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #70 : Kwiecień 20, 2009, 19:21:20 » |
|
No to po co to wszystko wypisaÂłeÂś? Takie mÂądre przemilczenie,Âże niby wnioski sÂą oczywiste? Nie szkoda roboty? 
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #71 : Kwiecień 20, 2009, 20:12:49 » |
|
Takie mÂądre przemilczenie,Âże niby wnioski sÂą oczywiste?
Nie szkoda roboty?
Nie szkoda.Kumaci to zrozumieja i wyciagna odpowiednie wnioski.Tobie szkoda tlumaczyc,bo jestes uparty jak…kot?Cos tu nie pasuje.. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #72 : Kwiecień 20, 2009, 20:19:27 » |
|
I w tej chwili,kto za kumatego siĂŞ uwaÂża powinien pomyÂśleĂŚ:"TEN KAHUNA TO TĂGI ÂŁEB-CAÂŁY CZAS GÂŁOWÂĄ KRĂCI".
Cytatu z Nikodema Dyzmy zaczerpn¹³em,bo podpasowa³ mi do sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #73 : Kwiecień 20, 2009, 21:41:57 » |
|
Kot.Mozemy to ciagnac w nieskonczonosc i nie interesuje mnie juz co Ty masz do powiedzenia, tylko czy znajdzie sie jakis mod,ktory wreszcie uzna Twoje posty za offtopy. Moje wnioski to: 1.Nie ma zadnego Opiekuna Ziemi,samcia,Enki’ego. 2.Lucyna wymysla to wszystko sama-nieudolnie bo nieudolnie,ale sama . 3.Do wystepow “publicznych”czyli sesji byla przygotowywana przez aktorki. 4.Na sesjach publicznych jest osoba wprowadzajaca i ciemne okulary tylko dla efektow teatralnych,zbudowania atmosfery tajemniczosci,ze to niby duch- -samcio komuniluje sie z nia naprawde,dla uwiarygodnienia farsy. 5.Na sesjach prywatnych nie ma osoby wprowadzajacej,co jest potwierdzeniem punktu 1. 6.Lucyna klamie,zaprzecza sobie samej,zmienia terminy Nibiru bo Nibiru nie ma,nie pamieta o czym mowila w poprzednich sesjach,bo musialaby zapamietac wszystkie pytania i odpowiedzi z wszystkich 100 sesji – co jest dla niej raczej niemozliwe.No i ta jej “wiedza”czyli ignorancja we wszystkich dziedzinach jakie porusza. 7.Juz na tym forum,nie tak dawno,poruszalismy z Redmuluc’iem,ze En-ki,Annunaki, Nibiru zostaly skradzione Zecharii Sitchinowi,z jego ksiazek a raczej bajek To tyle.Jesli moderator uzna ten post za offtop,to prosze o przeniesienie go do topiku np:”Czy lucyna klamie,czy nie”lub o podobnej tematyce. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2009, 21:47:53 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #74 : Kwiecień 20, 2009, 21:45:12 » |
|
Kahuna - w peÂłni zgoda, jedynie co do punktu:
3.Do wystepow “publicznych”czyli sesji byla przygotowywana przez aktorki.
mam pewne wÂątpliwoÂści, bo akurat na to potwierdzenia nie ma, mogÂła siĂŞ sama wyuczyĂŚ roli. ALe ten akurat punkt jest maÂło istotny, reszta waÂżniejsza - a tu juÂż trudno zaprzeczaĂŚ.
|
|
|
|
|
|
|
|