Rafaelo, już napisałem, że Lucyna może dowolnie ustalać ceny za dowolne usługi - i tego się nie czepiam. Jestem natomiast za rzetelnością i nazywaniem rzeczy po imieniu. Wydaje mi się również, że starasz się z Lucyny robić ofiarę całego tego cyrku jakim jest niewątpliwie pch. Gdyby Lucyna nie chciała mogłaby spokojnie odejść i po sprawie. Taki naprawdę to szkoda mi Lucyny bo dała się najzwyczajniej w świecie opętać. Proszę również abys wskazała kto w takim razie Twoim zdaniem pociąga za sznurki w PCH skoro - jak sugerujesz Lucynka jet tylko "biednym, wykorzystywanym" pionkiem?
Jak dla mnie Lucyna ponosi odpowiedzialność za oszukiwanie ludzi poprzez wbijaniem im do głowy bredni jakiegoś demona.
Co do wynagrodzenia - zaznaczam, że na marginesie bo jak już wspomniałem Lucyna może dowolnie ustawiać sobie stawki. Nieprawdą jest, że zgarnia te 60 zł jak to niektórzy sugerują i już pewnie pomnożyli to przez osiem godzin dziennie i dwadzieścia dni w miesiącu. Idę o zakład, że Lucyna niestety nie dostaje więcej na rękę niż max. 30 PLN. I nie zapominajmy, że jeżeli rzeczywiście jest masaż a nie pogadanka z demonem to jest to ciążka fizyczna praca. To tyle aby uczciwie przedstawić sprawę.
Powiem tyle jestem zwolennikiem PCH ale to mnie powaliło to możesz dopiero nazwać głupota własna
Jak dla mnie Lucyna ponosi odpowiedzialność za oszukiwanie ludzi poprzez wbijaniem im do głowy bredni jakiegoś demona.
Jak dla mnie nie musisz słuchać Panin Lucyny bo możesz uważać to za jakieś głupoty ale ja w to wierze , wiec proszę cie lepiej ty już nic nie pisz .
Ty chyba nie widziałeś osoby opętanej przez złego ducha bo ja widziałem wiec ...
PS. Bez urazy ale to już mnie wkuwszy lekko mówiąc i poczułem się jakbym to mnie tak oczerniano o takie coś wiec trochę pomyśl zanim coś następnym ranem napiszesz , bez urazy ale to tylko moja szczerość nie miałem na celu cie upokorzy czy obrazić ALE WIĘCJ DO TWOJEGO POZIOMU SIĘ NIE ZNIŻĘ I CIE NIE SKOMENTUJE JAK COŚ NAPISZESZ NA "SWOJA OBRONĘ".
Pozdrawiam