nagumulululi zacznijmy od tego iz ja nie traktuje Ewangelji jako w 100% zrodlo prawdziwej informacji. One byly napisane na zamowienie jednej osoby by podniesc religje chrzescijanska do rangi judaizmu i mialy plagiatowac 5-cio ksiag Tory. Ukrywaja wiec prawde calkowita, eksponujac obrazy malo znaczace ale niezbedne w ksztaltowaniu zaplanowanego obrazu chrzescijanstwa.
Natomiast to co ja bym Ci powiedziala odczytujac ten fragmet , bylo by dla Ciebie absolutnie nie do przyjecia ( zreszta nie tylko dla ciebie teraz).Wszystko ma swoj czas,wypowiem sie na ten temat gdzies za dwa miesiace.
Jakie szczegoly z zycia MM i Jezusa chcial bys poznac?
MM decyzja sanchendrynu czasowo zostala "przekazana" ( z pewnych wzgledow musiala wyrazic zgode) jako zona ( do dzisiaj zachowalo sie to prawo w judaizmie , chociaz obecnie nie stosowane)Jego mlodszemu bratu Jakubowi. Urodzila mu corke Tamar, miala pierwsza corke Sarene z Jezusem, urodzila ja w wieku okolo 17 lat. Sarena to rowniez imie prawdziwe MM , wszystkie kolejne zwiazane sa z funkcjami kaplanskimi, piastowanymi w zakonie lub poza nim.
Na Jezusie doknano wowczas mordu rytualnego ( kastracji, decyzja sanchendrynu) , On oficjalnie mial dwoch synow z MM, oficjalnie tez wiedziano iz ich pierwsze dziecko Sarena umarla w wieku niemowlecym ( informacja taka byla jedyna opcja by uchronic jej zycie).
Przeciwnicy Jezusa nie chcieli za nic dopuscic by przetrwala Jego i MM linnia genetyczna.
Linia Jego brata byla juz inna opcja i polityczna i genetyczna, nie mniej jednak niezbedna dla czasow nam wspolczesnych.
Co sie stalo w tym czasie z Jezusem? Wykorzystal cala moc energetyczna cierpienia ( glownie duchowego, odebrano mu wszystko co bylo dla niego najcenniejsze, ukochana) do transformacji ciala fizycznego w cialo subatomowe. Mial udowodnic iz jest to mozliwe , zrobil to, wpisal w pole morfogenetyczne ten wzorzec jako przyszlosciowa mozliwosc dla Ludzkosci.
Stal sie niebezpieczny dla Judaizmu, podwazyl tym aktem przymierze z Bogiem Mojzesza. Czlowiek stawal sie prawie rowny Bogu, nalezalo wytrzec z pamieci Ludzi i Ziemi wiedze o tym wydarzeniu , roli MM ( czyli kobiety) , a wiedze o zyciu i dzialaniu Jezusa tak zmienic by mogla sluzyc religji , dzieki ktorej mozna bylo wladac miljonami ludzi.
Stworzono wiec mit cierpienia dla milosci i z milosci.
I stalo sie, jednak ta cala maskarada miala wyznaczony czas , 2000 lat. Po 2000 lat prawda miala powrocic na Ziemie, ponownie twarza w twarz stanely przed soba te same dwie opcje. Jedna miala "wszystkie" ziemskie mozliwosci do dyspozycji , a druga tylko prawosc , milosc i godnosc.
Jak myslisz, ktora wygrala? Pierwsza (zwana opcja Samuela) , czy druga ( zwana opcja MM i Jezusa), obydwoch przedstawiciele sa fizycznie na Ziemi.
Oczywiscie ze wygrala opcja Jezusa, czas Samuela sie wypelnil, on musi odejsc z Ziemi , i odchodzi zalatwiajac jeszcze swoje sprawy dla wlasnego dobra.
I niech tak bedzie, niech stanie sie obecnie wszystko co jest tylko mozliwe dla niego. Jednak musi odejsc , bo inaczej Jego Energia ( Samuela) ulegla by unicestwieniu. Czyli stracil by swoja dotychczasowa osobowosc, zaczol by tworzenie jej od zera.
Sarena i Tamar dwie corki MM i dwoch braci ( historia ta zostala "opowiedziana " w malym kosciolku we Francji. Wielu boryka sie z odczytem wymysla rozne bzdury , a nieznajac calej historji poprostu nie wie co znacza rzezby i malowidla),pokazane sa tam dwa rody i dwie linie genetyczne wywodzace sie od jednej i tej samej kobiety Sareny znanej jako MM.
Linia Sareny zostala ukryta w rodzie znanym nam pod nazwa Cyganie. Oni doskonale wiedza kim byla ich ksiezniczka SARA.
Linia Tamar to linia angielskich i francuskich kroli, ale to nie jest linia DNA Jezusa, i ten malenki szczegol jest skrzetnie ukrywany, a Cyganow sie nienawidzi, odbiera im prawo praktycznie do wszystkiego , poniza i osmiesza.
To oni potrafili dochowac tajemnicy do czasow obecnych i ukryc tak corke Jezusa by mogla byc protoplastka Jego rodu, by Jego linia genetyczna dotrwala do naszych czasow.
Oczywiscie , nie wszystko moge jeszcze napisac, jeszcze nie, badz cierpliwy w tym roku bedzie ujawninych i potwierdzonych sporo rzeczy.
Jezeli istnieje zrodlo zapisane tych informacji , ktore ja naisalam teraz ( inne niz moje) to wskaz mi je prosze.
Kiara
ps Janusz , MM ( lub Energia ktora wielokrotnie byla juz na ziemi , i jako MM tez) nosi jedno z imion , Polnocny Wiatr, Roza jest jej odwiecznym symbolem.Jednak kierunek przemian mial sie dokonac dopiero w nam wspolczesnych czasach. Ten wir ,ktory wyznaczyl by przyszlosc Ziemi mogl byc wciagajacy , lub wynoszacy.Tak naprawde kierunek z wciagajacego byl odwrocony na wynoszacy dopiero na jesieni ubieglego roku. Tak wiec informacje pozostawione istnieja , ale niosa w sobie dwojakosc mozliwosci.
Wiesz czym siê ró¿ni prawda od dywagacji? Ró¿ni siê tym ¿e gdy cz³owiek przeczyta prawdê i zrozumie "zadr¿y".
"Niech ten, który szuka, nie ustaje w poszukiwaniu a¿ znajdzie. I gdy znajdzie, zadr¿y, a je¶li zadr¿y, bêdzie siê dziwi³ i bêdzie panowa³ nad Pe³ni±".
))), choæ przyznam ¿e nie wglêbia³em siê w ró¿ne teorie rodziny Jezusa. Przyznam ¿e czyta³em wielokrotnie podobne wywody w ro¿mnych spekulacjach i dlatego mo¿e nie jest to dla mnie zaskoczenie. Ale kto wie, mo¿e co¶ w tym jest, choæ nie rozumiem ¿e dopiero za 2 miesi±ce co¶ napiszesz na powy¿szy temat. Nie rozumiem zbytnio w±tku z Samaelem, który opisujesz. Zreszt± nie chcê siê rozposywaæ na ten temat.
Tak zapytam czy aby nie masz d³ugich czarnych w³osów, "charakterystycznego nosa", dziwnie wymawiasz r? Mo¿e jeste¶ cygank±?
))).