PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #25 : Maj 14, 2012, 17:36:53 » |
|
Fair LadyNerki trzeba przeplukiwac, jak w toalecie, czyscic, wtedy i ta prostata bedzie miec sie dobrze. To 1 i 2 czakra zasilaja ten region ciala. SÂłyszaÂłem, Âże piwo mocne dobre jest na przepÂłukanie nerek. songoZabieg chirurgiczny Co do trzeciego oka to proszĂŞ racz mi wybaczyĂŚ szacowny songo (tym barziej, Âże rozumiem iz autorem nie jesteÂś), Âże troszkĂŞ hm wesoÂłe jest w ,,Twoim" poÂście opisane. ZresztÂą czĂŞsto spotykam siĂŞ z podobnymi opisami innych tzw guru szczegĂłlnie ,,buddyjskich" Zastanawiam siĂŞ czy to Âściema, czy gÂłupota czy jakieÂś dziwne dziaÂłanie majÂące na celu odstraszenie ludzi. Fakt, czakram, czy centrum mocy, czy nad zmysÂł (jak zwaÂł tak zwaÂł) odp za nad widzenie umieszczony jest w miejscu miĂŞdzy brwiami na czole ale proszĂŞ.... Dalej idÂąc tym tropem zrĂłbmy sobie ,,maÂły" zabieg chirurgiczny na klatce piersiowej by Âłatwiej nawiÂązywaĂŚ kontakt z Sercem... Ok troszkĂŞ siĂŞ uÂśmiaÂłem oczywiÂście z lamĂłw tybetaĂąskich
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 14, 2012, 17:37:06 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #26 : Maj 14, 2012, 21:43:04 » |
|
Lamy tybetanskie:) to chyba dziury wierca w czaszkach, no i ... proby musza przechodzic, np. ujarzmienie zmyslow, czyli akt wspolzycia z cieniem, prawie jak u skull&bones - psst! ale boje sie o tym pisac, bo D. nie spi - czuwa!;)
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #27 : Maj 15, 2012, 08:17:18 » |
|
To wyÂślij mi linka na priv ja chĂŞtnie poczytam MoÂże mi siĂŞ czakra u podstawy krĂŞgosÂłupa otworzy
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #28 : Lipiec 28, 2012, 11:22:27 » |
|
Znalazlam dosc kontrowersyjny artykul , pewnie nie zaskoczy on np. szacownego Przebisniega itd. itp Technika uwolnienia siĂŞ od lĂŞku i emocji strachu "To, czego najbardziej siĂŞ boisz, stanie siĂŞ twoim doÂświadczeniem".
Dla jednych technika moÂże okazaĂŚ siĂŞ zupeÂłnym kosmosem, dla drugich uwolnieniem na zawsze. Jej wadÂą jest to, Âże nie kaÂżdy moÂże jÂą wykonaĂŚ, ale kaÂżdy moÂże sprĂłbowaĂŚ. Zasada dziaÂłania jest bardzo prosta. Zlokalizuj uczucia lĂŞku i strachu w Twoim ciele. ZauwaÂż dokÂładnie gdzie siĂŞ pojawiajÂą i jak reagujÂą Twoje oÂśrodki energetyczne. NastĂŞpnie po³ó¿ siĂŞ i mentalnie wypchnij poza ciaÂło czakramy, ktĂłre sÂą odpowiedzialne za uczucie strachu i rozpuœÌ je w swoim ciele eterycznym. CzynnoœÌ moÂże zaj¹Ì nawet kilka prĂłb i godzin. MoÂże zaistnieĂŚ potrzeba powtĂłrzenia techniki co jakiÂś czas, nawet do pó³ roku, aÂż energetyka zaakceptuje nowy stan jako "normalny". JeÂżeli podczas pierwszych prĂłb odczujesz silny bĂłl na poziomie neuronowym, oznacza to, Âże Twoje meridiany przypominajÂą w tym miejscu gotowane spaghetti, czyli wymagajÂą udroÂżnienia. Gdy nie masz czakramĂłw odpowiedzialnych za pochÂłanianie i uwalnianie niskich wibracji – uczucie lĂŞku, strachu znika bezpowrotnie. Pozostaje jedynie mĂłzg, ktĂłry prĂłbuje wymusiĂŚ reakcje w ciele, ktĂłre nie nastĂŞpujÂą, bo nie ma punktu energetycznego, ktĂłry tym steruje. Kolejnym dobrym krokiem moÂże byĂŚ usuniĂŞcie programu wyzwalajÂącego lĂŞk na poziomie osobistej matrycy, aÂżeby uspokoiĂŚ brykajÂący mĂłzg. LĂŞk i strach przewaÂżnie pojawiajÂą siĂŞ w czakramach nr 2 i 3, zatem rozpuszczenie tych czakramĂłw zlikwiduje przy okazji moÂżliwoœÌ wampiryzmu energetycznego (brak czakry nr.2 – nie ma siĂŞ gdzie do Ciebie pod³¹czyĂŚ aby wysysaĂŚ energiĂŞ). Docelowo warto rozpuÂściĂŚ wszystkie czakramy oprĂłcz 1 i 7 i "wymieszaĂŚ" je w ciele eterycznym, a nastĂŞpnie po³¹czyĂŚ strumienie energetyczne wpadajÂące przez 1 i 7 na wysokoÂści starego czakramu numer 3. KonsekwencjÂą jest "bycie" i odczuwanie caÂłym sobÂą, a nie poÂśrednimi oÂśrodkami energetycznymi. Docelowo czÂłowiek nowej cywilizacji bĂŞdzie pozbawiony czakramĂłw, gdzie w zamian wyksztaÂłca siĂŞ oÂśrodek centralnego czucia w postaci duÂżej czakry na wysokoÂści klatki piersiowej o Âśrednicy okoÂło 50 cm, niepodatnej na agresje energetyczne i uszkodzenia. Technika sprawdzona, przepracowana i przeĂŚwiczona przez autora bloga oraz kilka osĂłb z branÂży. Zaleta: SkutecznoœÌ techniki = 100 %. Wada: Niestety naleÂży to wypracowaĂŚ samemu. Jako ciekawostka na koniec, technika psychologiczna „Brak potrzeb": Brak potrzeb oznacza wielkÂą wolnoœÌ. Po pierwsze, uwalnia ciĂŞ od lĂŞku, Âże jest coÂś, czego mieĂŚ nie bĂŞdziesz; od lĂŞku, Âże moÂżesz utraciĂŚ coÂś, co juÂż masz,od lĂŞku, Âże gdy zabraknie ci czegoÂś, nie bĂŞdziesz mĂłgÂł byĂŚ szczĂŞÂśliwy. zrodlo http://whitedevas.eu/?p=302
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #29 : Lipiec 28, 2012, 11:36:19 » |
|
Bardzo ciekawe Laguna_ ja o czyms podobnym pisalam na watku o Shaolinie. Te osrodki wlasnie nazywa sie tam dan-tianami sa trzy, jakies 10 cm ponizej pepka, potem na wysokosci klatki piersiowej (jak Ty piszesz), a trzeci miedzy brwiami i ja wlasnie czuje tam silna wymiane energetyczna. Indywidualna! Sile! Czakry zas lacza sie jak korale nanizane na sznur z innymi, polaczenie szeregowe (faliste).
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #30 : Lipiec 28, 2012, 12:01:43 » |
|
To tak, jakby chcieÌ usun¹Ì neurony przewodz¹ce ból, by siê go pozbyÌ. Jednak, czy w ten sposób zniknie Ÿród³o bólu? Strach jest sygna³em, zmusza do rozpoznania i zmiany w sobie. Gdy sztucznie pozbêdziemy siê mo¿liwoœci jego odczuwania, czy potrafimy siebie zmieniÌ? Mo¿e nie powinniœmy likwidowaÌ nieprzyjemnych odczuÌ, bo nie dowiemy siê, co nam dolega? I przy okazji mo¿emy skutecznie siebie zablokowaÌ. Ale mo¿e siê mylê?
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #31 : Lipiec 28, 2012, 20:11:34 » |
|
Proszê szacowna ptak nie obraŸ, siê ale pozwolê sobie powiedzieÌ i¿ strach wyp³ywa troszkê z lenistwa. Bardzo przepraszam ,ale na potwierdzenie tego pozwolê sobie dodaÌ, ¿e jest to skutek braku dzia³anie (sprawdzenia )przychodz¹cego ostrze¿enia i¿ czegoœ tam siê nie zauwa¿a. Ostrzenie siê powtarza, ¿e tak siê wyra¿ê zwiêksza natê¿enie a wiêc si³ê ra¿enia. Serce - drugi mózg reaguje itd itd itd... Oczywiœcie nie mam na myœli tego co jest wkodowane w podœwiadomoœÌ. Szacowna Laguna troszkê siê mylisz gdy¿ moja wiedza na temat tzw technik jest raczej nêdzna, gdy¿ akceptuj¹c innoœÌ drogiego cz³owieka stwierdzi³em i¿ dla ka¿dego co innego, Suma summarum najlepsze dla mnie by³y nie powiem techniki ale powiem Ìwiczenia, które wykonywa³em adoptuj¹c na w³asny u¿ytek to co robi³ mój wujek jeden czy drugi albo moja ,,szalona" babcia Najwiêksza moja wiedza ta materialna dotyczy piwa wiêc nie wchodzê na odpowiedni dzia³ nie chc¹c wyjœÌ na zarozumia³ego to pa PS Wielce szacowna ptak mo¿e siê mylê wiêc z góry przepraszam gdy¿ uraziÌ Ciebie wielce szacowna absolutnie bym nie chcia³
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #32 : Lipiec 29, 2012, 00:05:15 » |
|
ProszĂŞ szacowna ptak nie obraÂź, siĂŞ ale pozwolĂŞ sobie powiedzieĂŚ iÂż strach wypÂływa troszkĂŞ z lenistwa. PS Wielce szacowna ptak moÂże siĂŞ mylĂŞ wiĂŞc z gĂłry przepraszam gdyÂż uraziĂŚ Ciebie wielce szacowna absolutnie bym nie chciaÂł Wielce szacowny przebiÂśniegu! Po pierwsze - ptak siĂŞ nie obraÂża Po drugie - z pewnoÂściÂą nie na Ciebie Po trzecie - wiĂŞc przepraszaĂŚ nie musisz, ani z gĂłry ani z doÂłu Po czwarte – nie rozumiem, dlaczego absolutnie byÂś nie chciaÂł mnie uraziĂŚ (tzn. nie do koĂąca rozumiem) Po piÂąte – zgadzam siĂŞ, co do powiÂązania strachu z lenistwem, z dalszymi konsekwencjami tego Po szĂłste – ÂżyczĂŞ Ci beczki piwa no i pa
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : Lipiec 29, 2012, 10:59:45 » |
|
cyt przebisnieg NajwiĂŞksza moja wiedza ta materialna dotyczy piwa , bo piwko w swoich zwiazkach ma dzialanie rozluzniajace i jak sie napijesz, to znikaja stresy, miesnie odpoczywaja, endrofiny ciesza sie, serotonina wypycha adrenaline, i wogole jest fajnie! Czyli sumujac: strach pokona ... piwko! Jestem ZA! //"Boisz sie wasc! niiieee - zarzyj, tabaaakiii "//
|
|
|
|
|
|
|
hiacynt
Gość
|
|
« Odpowiedz #34 : Lipiec 29, 2012, 11:03:29 » |
|
cyt przebisnieg NajwiĂŞksza moja wiedza ta materialna dotyczy piwa , bo piwko w swoich zwiazkach ma dzialanie rozluzniajace i jak sie napijesz, to znikaja stresy, miesnie odpoczywaja, endrofiny ciesza sie, serotonina wypycha adrenaline, i wogole jest fajnie! Czyli sumujac: strach pokona ... piwko! Jestem ZA! //"Boisz sie wasc! niiieee - zarzyj, tabaaakiii "// To piwko pokona strach. Tak zresztÂą juÂż siĂŞ dzieje choĂŚ nie zawsze w pozytywnych aspektach... ZaÂżyj waĂŚpanna(waĂŚpani)....pĂłki jeszcze prawo pozwala...
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2012, 11:08:35 wysłane przez hiacynt »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #35 : Lipiec 29, 2012, 11:19:28 » |
|
To tak, jakby chcieÌ usun¹Ì neurony przewodz¹ce ból, by siê go pozbyÌ. Jednak, czy w ten sposób zniknie Ÿród³o bólu? Albo wyciecie zoladka lub watroby , bo tam odczuwamy strach (przynajmniej niektorzy), sa jednak ludzie , ktorzy odbieraja te wszystkie odczucia przez czakre 4 . Wypieranie bedzie zawsze wypieraniem , przynajmniej dla mnie. Lady - efekt koncowy osiagniety naturalnym rozwojem bez sztucznych "operacji"jest OK , o ile taki masz na mysli. (to oczywiscie moje odczucia) Przebisnieg - czasami jest milo sie mylic ..
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
|
« Odpowiedz #36 : Lipiec 29, 2012, 11:34:00 » |
|
hiacynt To piwko pokona strach. Tak zresztÂą juÂż siĂŞ dzieje choĂŚ nie zawsze w pozytywnych aspektach...
ZaÂżyj waĂŚpanna(waĂŚpani)....pĂłki jeszcze prawo pozwala... Trafne spostrzezenie! Prawo wcina sie w zycie osobiste i nawet sfere intymna! Full control. Czas najwyzszy zmienic takie prawo, ale w zamian nastepuje oglupianie i ubezwlasnowolnienie WOLNEJ WOLI. To nic innego jak nowoczesna krucjata, chec zawladniecia cudzym. Oj, miarkujcie sie wacpanowie! I jak pan Michal Wolodyjowski rzekl powtorze: "Oj Michalku dala ci Bozia mierna posturke, oj mierna, wiec wyucz sie szabelka robic, bo jak nie beda sie ciebie bali, to sie beda z ciebie smiali, a tys nie mydlek jakowy jeno rycerz." Laguna_Lady - efekt koncowy osiagniety naturalnym rozwojem bez sztucznych "operacji"jest OK , o ile taki masz na mysli. (to oczywiscie moje odczucia) bez ingerencji z zewnarz (controllingu, jak przy chowie trzody chlewnej dla przykladu). Bycie soba w swoim domu.
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #37 : Lipiec 31, 2012, 17:42:30 » |
|
Bycie soba w swoim domu Prawda tak otworzyĂŚ siĂŞ nie w domu hm.... To by siĂŞ na dziwili Ci co myÂślÂą, Âże widzÂą z kim maja do czynienia. Zobaczcie czego to siĂŞ nauczyliÂśmy .... Normalnie dualizm w materii to pa
|
|
|
|
|
|
|
|