Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 15:49:32

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Egipski akumulator  (Przeczytany 43451 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #25 : Styczeń 02, 2009, 02:45:40 »

skoro akumulator to mam pytanie, myÂślĂŞ, Âże do Kiary - czym jest ENERGIA ELKTRYCZNA tzw. prÂąd???

chodzi mi o to czym jest w istocie, jakoœ nie potrafiê tego do koùca poj¹Ì - wyglada mi to na intensywn¹ materializacjê energi mocno skondensowanej - dlatego zabija ale konkretnie to tego nie ³apie a¿ tak - a wiem, ¿e Egipcjanie dobrze wiedzieli czym jest pr¹d - odnaleziono w Œwi¹tyni Hatszepsut szklann¹ baùkê z jakimœ drutem w œrodku (na œcianach s¹ malunki przedstawiaj¹ce "¿arówkê" w kwiecie lotosu z ognistymi wê¿ami wewnatrz) - a to by³o... 5000 LAT TEMU!!!

KapÂłan 718'
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #26 : Styczeń 06, 2009, 16:30:13 »

Czy to ma cos wspĂłlnego z piramidami Yantra (tzw wczeÂśniej horusa)

http://www.yantra.pl/piramidy/modele.html

A ja w ogóle jestem ciekawa, co myœlicie o piramidach Yantra. Mo¿e wiecie te¿, na czym polega ró¿nica miêdzy nimi a piramidkami opartymi o wymiary Wielkiej Piramidy w Gizie?
sarah54
Gość
« Odpowiedz #27 : Styczeń 06, 2009, 16:43:03 »

W ostatnio przeczytanej biografii M. Curie- SkÂłodowskiej (noblistka, chemik, fizyk. badacz fenomenu promieniowania) przeczytaÂłam, Âże Maria wielokrotnie uczestniczyÂła, jako badacz i naukowiec w seansach spirytystycznych. Niestety na publikacje z tych sesji nie natrafiÂłam.
 PiszĂŞ o tym w temacie energii piramid bo naukowcĂłw i "naukowcĂłw? mamy wielu na Âświecie.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2009, 18:05:43 wysłane przez sarah54 » Zapisane
Blad
Gość
« Odpowiedz #28 : Styczeń 24, 2009, 13:31:13 »

http://www.smog.pl/wideo/8311/za_chwile_dalszy_ciag_programu_seans_spirytystyczny/   DuÂży uÂśmiech ZÂły
« Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2009, 13:31:35 wysłane przez Blad » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #29 : Styczeń 24, 2009, 14:57:43 »

Fajna szopka.
Tak myÂślĂŞ, Âże to jakiÂś kabaret. Wie ktoÂś jaki?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2009, 15:08:48 wysłane przez Dariusz » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #30 : Styczeń 24, 2009, 17:05:09 »

MoÂże nie tyle kabaret co program pt. "za chwilĂŞ dalszy ciÂąg programu". ÂŁadnych kilka lat temu byÂł emitowany w sobotnie popoÂłudnia na TVP program 2. PomysÂłodawcami/wykonawcami byli Wojciech Mann [prezenter radiowej trĂłjki], Krzysztof Materna oraz  SÂławomir SzczĂŞÂśniak. Ubawu byÂło co niemiara - sÂłynne operacje i gabinet lekarski z siostrÂą IrenÂą Sumiasty.
Kilka lat póŸniej  SÂławomira SzczĂŞÂśniak i Grzegorz Wasowskiego [syn znanego kompozytora i twĂłrcy tekstĂłw] zaÂłoÂżyli KOC [takÂże program na TVP2].
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #31 : Styczeń 24, 2009, 17:12:54 »

DziĂŞki arteq.
Tajpan
Gość
« Odpowiedz #32 : Luty 25, 2009, 23:11:30 »

Kap³anie 718'-(nie wiem czy o t¹ definicje chodzi) pr¹d to pojêcie orjêtacyjne, tak naprawdê mo¿na to wyt³umaczyÌ na przyk³adzie rzeki (sam kiedyœ tego nie rozumia³em), w rzece p³ynie woda, dlaczego?? bo z jednej strony jest za du¿o wody, a z drugiej za ma³o i woda d¹¿y do równowagi (jak wszystko) i dlatego siê ona przelewa i wytwarza pr¹d rzeki (nie jest to pr¹d elektryczny)jak wsadzisz rêkê to czujesz napór wody to energia czyli pr¹d rzeki niesie ze sob¹ energiê(kinetyczn¹). Teraz przejdŸmy do pr¹du elektrycznego(teraz mo¿emy sobie to wyobraziÌ) jest to równie¿ przep³yw tylko nie p³ynie woda tylko elektrony, przep³ywaj¹ one po orbitach walencyjnych atomów w przewodniku z miejsca gdzie jest ich wiêcej do miejsca gdzie jest ich mniej(z jednego koùca na drugi np. kabla)(to jest pr¹d sta³y)(taki jak w bateriach) pr¹d elektryczny równie¿ niesie ze sob¹ energiê i ta energia zasila nasze urz¹dzenia, w koùcu iloœÌ elektronów z jednej i z drugiej strony siê wyrównuje pr¹d znika i energia te¿, a drugi rodzaj pr¹du(pr¹d zmienny) to równie¿ taki sam przep³yw tylko ró¿ni siê tym ¿e siê zmienia, czyli raz p³ynie w jedn¹ stronê a raz w drug¹(jak na urz¹dzeniu jest napisane 50Hz to znaczy ¿e taka zmiana nastêpuje 50 razy na sekundê)
dziĂŞki temu elektrony siĂŞ nie wyczerpujÂą tylko ciÂągle sÂą (prawie) tym samym miejscu,tylko sobie "drgajÂą" raz tu raz tam, i nie musimy stale dostarczaĂŚ elektronĂłw do sieci wystarczy tylko dostarczyĂŚ energie(wprawiĂŚ elektrony w ruch) i tym zajmujÂą siĂŞ prÂądnice.
Ksi¹¿kowa def. Pr¹d to ukierunkowany przep³yw elektronów.
Mam nadzieje Âże o to chodziÂło i Âże pomogÂłem UÂśmiech
Pozdrawiam.
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #33 : Luty 26, 2009, 16:45:04 »

Korekta.
1. Elektrony niosÂące prÂąd pochodzÂą z orbit walencyjnych, ale ogĂłlnie rzecz biorÂąc, sÂą one caÂłkowicie swobodne, dlatego nazywamy je elektronami swobodnymi.
2. Energia nie znika. Zostaje wypromieniowana, zamieniona w energiĂŞ chemicznÂą itp.
3. Pr¹d nie zmienny lecz przemienny. Pr¹d zmienny w zasadzie mo¿e byÌ odcinkami sta³y i wci¹¿ p³yn¹Ì w jednym kierunku. To zasadnicza ró¿nica. Lecz pr¹d przemienny jest typem pr¹du zmiennego.
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 16:45:40 wysłane przez Hans Olo » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #34 : Luty 26, 2009, 17:34:25 »

polecam bibliotekê i ksi¹¿kê wydan¹ w 1956 "ABC Radio Amatora".
Tam ³adne rysuneczki i przystêpne wyjaœnienia zagadnienia. Jakoœ w póŸniejszych czasach to pok¹plikowano.

[Ra-di-O] przypis PHI-Ri-OO-RA. MrugniĂŞcie
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #35 : Luty 26, 2009, 17:49:59 »

W póŸniejszych czasach wprowadzono tranzystory zamiast lamp i to jest ca³a zmiana.
Betti
Gość
« Odpowiedz #36 : Lipiec 31, 2009, 22:49:55 »

NiezwykÂła technologia w StaroÂżytnoÂści
PoniedziaÂłek, 08 Czerwiec 2009 00:00 Administrator
Email Drukuj PDF

Dowody obecnoÂści zaawansowanych technologii tysiÂące lat wstecz w Indiach i Egipcie stajÂą siĂŞ oczywiste, gdy prĂłbujemy odzyskaĂŚ...
...mo¿liwoœci Staro¿ytnych. Liczba œwi¹tyù w Indiach jest tak du¿a, ¿e trudno jest uwierzyÌ, by powsta³y przy u¿yciu prymitywnych technologii. Niektóre z nich zosta³y odtworzone przez wspó³czesnych bogatych przemys³owców z Indii. Poch³onê³o to ogromne iloœci zasobów, a tak¿e 30 lub wiêcej lat, by odtworzyÌ choÌby czêœÌ budowli. To da³o podstawê, by poj¹Ì, jak¹ technologi¹ musieli dysponowaÌ ludzie z Indii i Egiptu, by umo¿liwiÌ powstanie tak wielu imponuj¹cych konstrukcji.
http://www.nadnaturalne.pl/

Granit jest jednym z najtwardszych znanych materia³ów. Staro¿ytni Egipcjanie i hindusi potrafili izolowaÌ go od ska³ macierzystych oraz nadawaÌ kszta³ty jakby by³ z drewna. Granit jest bardzo ciê¿ki, jednak staro¿ytny lud Azji móg³ manipulowaÌ blokami o wadze powy¿ej 50 ton w pozycji 180 stóp nad ziemi¹ i transportowaÌ je nawet 600 mil od kamienio³omu. Mogli wierciÌ i rzeŸbiÌ w granicie, jednak wed³ug historycznych danych jedyne wykonane w tamtych czasach narzêdzia by³y wykonane z miedzi.

W XXI wieku, przy uÂżyciu najnowszych osiÂągniĂŞĂŚ techniki nie jesteÂśmy w stanie powtĂłrzyĂŚ osiÂągniĂŞĂŚ StaroÂżytnych Egipcjan i Hindusow. Nie rozumiemy jak pracowali, ani po co tworzyli wszystko to, co do dziÂś moÂżemy zobaczyĂŚ w Indiach i Egipcie. Ludzie, ÂżyjÂący na poczÂątku znanej nam historii, uÂżywali metod pracy, ktĂłre byÂłyby nam bardzo pomocne w dzisiejszych czasach, gdybyÂśmy tylko wiedzieli, jakie to metody.

Grupa Hinduskich i Egipskich naukowców, ostatnimi czasy zbada³a czêœciowo tê wspania³¹ architekturê. Odkryli coœ, co wprawi³o ich w ogromne zdumienie. Konstrukcja podstawy i obci¹¿enie noœników s¹ dok³adnie takie same! Wewnêtrzne granitowe formacje, nie nara¿one na warunki pogodowe i tarcie atmosferyczne zachowa³y ostre krawêdzie. Krawêdzie te, s¹ niemo¿liwe do osi¹gniêcia bez u¿ycia tak zaawansowanej technologii jak laser.

Literatura obu krajów wskazuje na Bogów z "Niebios". W hinduskiej epopei "Ramayana" most ³¹cz¹cy Indie ze Sri Lank¹ zosta³ stworzony nad oceanem, by przenieœÌ ¿o³nierzy i zaopatrzenie wojenne na Sri Lankê. Nawet dziœ, przy u¿yciu technologii XXI wieku by³oby to niewykonalne.

Wed³ug historyków z Egiptu i Indii oba kraje nie utrzymywa³y ze sob¹ kontaktu. Co naprawdê stworzy³o wszystkie te cuda?Czy to zwyczajne zbiegi okolicznoœci? Naukowcy powoli zaczynaj¹ braÌ pod uwagê mo¿liwoœÌ, ¿e pozaziemscy "Bogowie" byli zaanga¿owani w tworzenie tych konstrukcji na ca³ym œwiecie. Majowie i inne cywilizacje, które rozumia³y pojêcia takie jak "zero" i "nieskoùczonoœÌ" posiadaj¹ na swoich terenach podobne budowle.

Istnieje teoria, ¿e istoty ludzkie ewoluuj¹ równolegle na ca³ym œwiecie. To jednak nie wyjaœnia dlaczego konstrukcje stworzone przez ludzi na ró¿nych kontynentach tysi¹ce lat temu s¹ tak podobne.

ÂŹrĂłdÂło: http://theunexplainedmysteries.com
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 01, 2009, 20:57:50 wysłane przez Betti » Zapisane
lukasz245
Gość
« Odpowiedz #37 : Sierpień 25, 2009, 17:55:32 »

buhahaha  ludki z Indii to nie indianie tylko hindusi , a tak apropos to ludzi kilka tysiecy lat temu nie ograniczly terminy jak w dzisiejszym budownictwie wiec mogli budowac nawet kilkadziesiat lat i nie przeszkadzalo to im bo dla nich wazne bylo ze osiagna w koncu cel a nie ze 2 czy 3 dni beda strata kilku czy kilkunastu tysiecy ( pieniazkow ) np zlotych dlatego tez ich budowle byly niemalze doskonale , budowano z poswieceniem a nie dla zyskow , tak se tylko mysle  DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #38 : Sierpień 25, 2009, 22:02:25 »

Przyjmijmy , Âże to , co interpretujemy jako ÂżarĂłwka w egipskiej piramidzie rzeczywiÂście niÂą jest. W jaki sposĂłb zatem byÂłaby ona zasilana ? Daeniken wszĂŞdzie widzi przewodniki i kondensatory, ale w nich rĂłwnieÂż skÂądÂś musiaÂłby pÂłyn¹Ì prÂąd. Mocy, jaka musiaÂłaby byĂŚ uÂżyta  nie wyjaÂśniajÂą gliniane ogniwa galwaniczne. Chyba ,Âże weÂźmiemy pod uwagĂŞ, Âże wĂłwczas miaÂło miejsce maksimum aktywnoÂści sÂłonecznej.
cyt
"John E. Eddy oszacowa³ œredni poziom aktywnoœci S³oùca na przestrzeni 7500 lat (b). Od pocz¹tku XIV do koùca XVI w. mia³y miejsce dwa zaniki aktywnoœci, nazwane Minimum SpÜrera i Minimum Wolfa, oddzielone okresem oko³o 100 lat (na wykresie s¹ one nierozró¿nialne). Wczeœniej S³oùce znajdowa³o siê w fazie wzmo¿onej aktywnoœci, zwanej Maksimum Œredniowiecznym, które nast¹pi³o po Minimum Œredniowiecznym. D³ugookresowe zmiany aktywnoœci w jeszcze dawniejszych czasach nosz¹ miano: Minimum Greckie, Homera i Egipskie oraz Maksimum Rzymskie, Stonehenge, Piramid i Sumeryjskie. "
http://www.wiw.pl/astronomia/0706-c3-slonce.asp
WĂłwczas w kaÂżdym kawaÂłku metalu mogÂły zostaĂŚ wzbudzone elektrony , a co za tym idzie - popÂłyn¹Ì prÂąd. Piramida , dziĂŞki swoim wÂłaÂściwoÂściom, mogÂła te zjawiska energetyczne dodatkowo wzmacniaĂŚ ( linie geomantyczne zbiegajÂące siĂŞ w Wielkiej Piramidzie w Gizie ). W  polu magnetycznym Ziemi mĂłgÂł pÂłyn¹Ì wtedy silny prÂąd .  Zjawisko przepÂływu prÂądu w polu magnetycznym jest dzisiaj przedmiotem komercyjnych zastosowaĂą z ktĂłrych jedna nazywa siĂŞ WiTricity
"WiTricity wykorzystuje obiekty, które rezonuj¹. Dwa takie obiekty, których rezonans ma tê sam¹ czêstotliwoœÌ, wymieniaj¹ energiê bardzo efektywnie, a jednoczeœnie niemal nie oddzia³uj¹ z innymi obiektami."
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/witricity;-;bezprzewodowy;prad,167,0,246183.html

Ju¿ Nikola Tesla kombinowa³ z przesy³aniem pr¹du na odleg³oœÌ za pomoc¹ pola magnetycznego.
CzyÂżby Egipcjanie rĂłwnieÂż posiadali wiedzĂŞ na temat rezonansu magnetycznego ?

« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2009, 22:04:05 wysłane przez east » Zapisane
lukasz245
Gość
« Odpowiedz #39 : Sierpień 25, 2009, 22:22:13 »

piramida rzeczywiscie jest aku , przez ponad pol roku nie zuca wcale cienia ( moge sie mylic ) przez tyle tysiecy lat jest pewnie tak naladowana ze szok i pewnie ma jakies zabezpieczenie ktore oddaje naddatek energii , wiec jezeli w piramidzie byly zarowki wiec wystarczylo je tylko przylozyc do piramidy i juz swiecily  DuÂży uÂśmiech , chcialbym nawiazac do promieniowania z kosmosu ktore to dolatuje do ziemi , dolatuje rowniez do innych planet wiec nie ma sie co ekscytowac i gdyby nie " wiatr sloneczny " prawdopodobnie byloby ono kilkaset razy wieksze
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #40 : Wrzesień 01, 2009, 17:21:01 »

Beti UÂśmiech bardzo ciĂŞ proszĂŞ popraw tych Indian na HindusĂłw,bo to moÂżesz tylko ty zrobiĂŚ Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Betti
Gość
« Odpowiedz #41 : Wrzesień 01, 2009, 20:53:34 »

Mieszkam we wloszech i tu na hindusow mowisi indianie ,wiec z tad te przejezyczenie DuÂży uÂśmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #42 : Listopad 04, 2009, 22:43:18 »

Cytat: kapÂłan718
skoro akumulator to mam pytanie, myÂślĂŞ, Âże do Kiary - czym jest ENERGIA ELKTRYCZNA tzw. prÂąd???
Kiara dzieli prÂąd na prÂąd BoÂży (iskra BoÂża) i prÂąd bezboÂżny(elektryczny) ZÂły.. jednoczeÂśnie na fali przesaÂła takie przkonanie, Âże ten pierwszy jest zÂłocisto-sÂłoneczny i gorÂący a drugi niebiesko-turkusowy i chÂłodny.

Ale mnie to nie przekonuje, bo widzĂŞ Âże tu zlewajÂą siĂŞ dwa zjawiska w takowÂą interpretacjĂŞ. ChoĂŚ na pewno istnieje taki poziom, punkt widzenia, gdzie tak to wÂłaÂśnie wyglÂąda.
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2009, 22:45:22 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
poufne
Gość
« Odpowiedz #43 : Listopad 04, 2009, 23:44:51 »

JeÂżeli chodzi o energiĂŞ wytwarzanÂą lub ÂściÂąganÂą przez piramidĂŞ to nie mam wÂątpliwoÂści w jej dziaÂłanie. Zapytacie skÂąd to wiem, odpowiem wam Âże postanowiÂłem siĂŞ osobiÂście przekonaĂŚ. ZbudowaÂłem z drewna wiernÂą kopie piramidy Cheopsa, ustawiÂłem jÂą zgodnie ze wskazĂłwkami i postanowiÂłem sprawdziĂŚ jak dziaÂła i czy dziaÂła. Efekty byÂły zaskakujÂące, poniÂżej postaram siĂŞ opisaĂŚ wszystko najlepiej jak potrafiĂŞ.

Jestem po kursie Reiki i dziêki temu potrafiê wyczuÌ energiê jako wibracje, ciep³o albo ³¹cznie. Kiedy w³o¿y³em rêkê do piramidy poczu³em niewiarygodne ciep³o, jakbym trzyma³ kubek z gor¹c¹ herbat¹. Ciep³o to utrzymywa³o siê jeszcze przez d³u¿sz¹ chwilê po wyjêciu d³oni. To samo sta³o siê jak w³o¿y³em praw¹ d³où. Drugi raz nie poczu³em takiego ciep³a. Czu³em siê wtedy jakby ktoœ siê ze mn¹ przywita³ i jakbym "uruchomi³" tê piramidê na odbiór energii Uœmiech

Kolejny ewenement, który powtarza siê za ka¿dym razem jest zwi¹zany z medytacj¹. Pewnego dnia postanowi³em postawiÌ swoj¹ piramidê na stoliku, który stoi zaraz obok mojego ³ó¿ka, i oddaÌ siê cowieczornej medytacji. Wszystko przebieg³o fajnie, jak zawsze, jednak nastêpnego dnia obudzi³em siê niewiarygodnie wyspany, wypoczêty i pe³en energii. Wszystko by³oby normalne gdyby nie fakt ¿e spa³em tylko nieca³e 4 godziny.
Z peÂłnÂą pewnoÂściÂą mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże dziaÂłanie piramidy moÂże skrĂłciĂŚ sen przez nadmierne naÂładowanie organizmu energiÂą. ChociaÂż z drugiej strony moÂżna domniemywaĂŚ, Âże tyle powinniÂśmy spaĂŚ skoro organizmowi wystarczy tylko tyle odpoczynku.
Eksperymentowa³em tak przez tydzieù i za ka¿dym razem siê sprawdza³o, spa³em od 4-5 godzin i by³em niewiarygodnie wyspany. Mo¿e nie wyjœÌ jedynie wtedy jak podczas medytacji nie nawi¹¿emy swoistej wiêzi z piramid¹ lub bêdziemy ma³o skupieni.

PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #44 : Listopad 04, 2009, 23:55:19 »

a jakie by³o po³o¿enie Twojego ³ó¿ka wzglêdem piramidki i wzglêdem stron œwiata?
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 00:00:32 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
poufne
Gość
« Odpowiedz #45 : Listopad 05, 2009, 00:41:36 »

Łóżko znajduje się po północnej stronie piramidy. Piramida ustawiona bokami względem stron świata. Za każdym razem do ustawiania używam kompasu (który dobrze działa). Jeżeli chodzi o ułożenie łóżka względem stron świata, to głową na wschód, nogami na zachód. Nie zwracam uwagi na pozycje północ południe. Chociaż jak medytuje to zawsze twarz mam skierowaną na północ.
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 00:44:02 wysłane przez poufne » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #46 : Listopad 05, 2009, 00:49:40 »

£ó¿ko znajduje siê po pó³nocnej stronie piramidy. Piramida ustawiona bokami wzglêdem stron œwiata. Za ka¿dym razem do ustawiania u¿ywam kompasu (który dobrze dzia³a). Je¿eli chodzi o u³o¿enie ³ó¿ka wzglêdem stron œwiata, to g³ow¹ na wschód, nogami na zachód. Nie zwracam uwagi na pozycje pó³noc po³udnie. Chocia¿ jak medytuje to zawsze twarz mam skierowan¹ na pó³noc.

a sÂłabo juÂż kontaktujĂŞ, wiĂŞc edytnĂŞ to co mi chodziÂło przy okazji, bo musze coÂś teÂż sobie przypomnieĂŚ, Ddobranoc

edit: Czyli rozumiem Âże masz piramidĂŞ na poÂłudniu od siebie.

KiedyÂś robiÂłem ciekawy experyment ze spaniem w precyzyjnym kierunku ustawianym co do 1o
jako poÂłaczenie astrologii i feng shui i pracy na subpunktach "0".
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2009, 01:08:42 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Agawa
Gość
« Odpowiedz #47 : Listopad 06, 2009, 10:35:17 »

mam takie pytanie, czy wierzchoÂłek Twojej piramidy
jest rĂłwnolegÂły do Âśrodka podstawy, tak jak to podobno nie jest w oryginale?
poufne
Gość
« Odpowiedz #48 : Listopad 06, 2009, 11:59:16 »

Tak jest, chociaÂż nie ma to wiĂŞkszego znaczenie. NajwaÂżniejsza jest podstawa. PoczÂątkowo wierzchoÂłek byÂł posklejany taÂśmÂą klejÂącÂą i byÂł trochĂŞ powykrzywiany i wtedy teÂż dziaÂłaÂła
Agawa
Gość
« Odpowiedz #49 : Listopad 06, 2009, 23:35:05 »

Tak jest, chociaÂż nie ma to wiĂŞkszego znaczenie. NajwaÂżniejsza jest podstawa. PoczÂątkowo wierzchoÂłek byÂł posklejany taÂśmÂą klejÂącÂą i byÂł trochĂŞ powykrzywiany i wtedy teÂż dziaÂłaÂła
w takim razie teÂż wyprĂłbuje :]
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: