Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #200 : Sierpieñ 23, 2012, 12:37:51 » |
|
U mnie nic sie nie pokazuje, ale poprostu zawiesza sie, dlatego czesto robie kopie wypowiedzi. Dzis tez zawiesil sie, potem byly dwie wypowiedzi, wiec jedna usunelam, czyli wyladuje na smietniku. Czasami tak wyprawia, zwlaszcza, gdy pisze cos radykalnego°°
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #201 : Sierpieñ 23, 2012, 13:19:26 » |
|
u mnie wszystko Ok, mam avasta, i możliwie jak najwięcej rzeczy poblokowanych, w tym również niektóre kawałki zaczytywanych stron, także ściągam tylko to, na co pozwalam, a stronki mam "gołe", bez reklam i udziwnień.
Z avasta jestem bardzo zadowolony, przesiadłem się na niego, bo nie muli kompa,
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 23, 2012, 13:20:02 wys³ane przez barneyos »
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #202 : Sierpieñ 23, 2012, 16:59:00 » |
|
..ju¿ siê nie pokazuje
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #203 : Pa¼dziernik 16, 2012, 11:50:33 » |
|
Darek, skrypt ³yka tylko 20 000 znaków, da³by chyba radê na 2 razy.
jest wyd³u¿one do 40 000 wystarczy spróbowaæ
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #204 : Pa¼dziernik 16, 2012, 11:52:01 » |
|
A nie dawno mi odwala³o!
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #205 : Listopad 04, 2012, 16:49:39 » |
|
szkoda, ¿e nie dzia³a na 64-bit od czego jest emulator 32 bit wiem, wiem, odpale to na innym kompie trochê pó¼niej, bo w trybie zgodno¶ci te¿ nie rusza.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #206 : Grudzieñ 08, 2012, 09:40:11 » |
|
Kochani ,mo¿e kto¶ wie Jak usun±æ Policja Wirus ?
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #207 : Grudzieñ 08, 2012, 10:40:45 » |
|
nie wiem chanell mo¿e hwdp..?
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #208 : Grudzieñ 08, 2012, 10:53:39 » |
|
nie wiem chanell mo¿e hwdp..? ha ha ha problem w tym ¿e nie mozna po³aczyc siê internetem ,bo od razu wyskakuje ci komunikat ,zap³aæ 300 euro kary.Najlepsze jest to ze policja wie o tym trojanie i nic z tym nie robi. Tu macie informacje ,jak± uda³o mi siê znale¼æ.Wklejam link , ku przestrodze dla innych. http://usunwirusa.pl/policja-wirus/Na szczêscie to nie mój komp jest zainfekowany Acha ,podobno dostaje siê do kompa przez gry w programie Jawa ps; dalej czekam na wasze podpowiedzi
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 08, 2012, 10:54:49 wys³ane przez chanell »
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #209 : Grudzieñ 08, 2012, 10:57:31 » |
|
pewnie s³u¿by go zmajstrowa³y, ¿eby nas odci±æ od sieci
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #210 : Grudzieñ 08, 2012, 11:28:01 » |
|
Chanell, ten sposób ze strony na któr± siê powo³a³a¶ jest dobry. To znaczy generalnie trzeba mieæ nagrany program usuwaj±cy tego wirusa na CD, ewentualnie na pendrive na innym komputerze. Lepiej na CD, bo stare komputery w trybie awaryjnym nie odpalaj± USB. Inna mo¿liwo¶æ istnieje te¿ je¿eli komputer pracuje lub mo¿na go pod³±czyæ do lokalnej sieci komputerowej. wtedy mo¿na zmapowaæ obcy dysk z programem antywirusowym, lub nawet przej±æ zdaln± obs³ugê zainfekowanego komputera, je¶li zdalna obs³uga by³a na nim przewidziana. Wtedy jest te¿ mo¿liwo¶æ zmapowania zainfekowanego dysku - je¶li zostanie w³±czone udostêpnianie - przeskanowanie go, oraz usuniêcie wirusa pracuj±c z drugiego komputera. Mo¿na te¿ próbowaæ przez bezpo¶rednie po³±czenie kablowe z drugim komputerem, najlepiej przez USB, bo ³±cze szeregowe odpada, ale to sporo zabawy z konfiguracj± po³±czenia. W ka¿dym razie trzeba mieæ odpowiedniego antywirusa na CD, pendrive, lub drugim komputerze.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #212 : Grudzieñ 16, 2012, 16:28:46 » |
|
Bardzo dziekujê za pomoc Szmer przekaza³am dalej i dla siebie te¿ zapisa³am......w razie gdyby
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
|