Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #200 : Sierpień 23, 2012, 12:37:51 » |
|
U mnie nic sie nie pokazuje, ale poprostu zawiesza sie, dlatego czesto robie kopie wypowiedzi. Dzis tez zawiesil sie, potem byly dwie wypowiedzi, wiec jedna usunelam, czyli wyladuje na smietniku. Czasami tak wyprawia, zwlaszcza, gdy pisze cos radykalnego°° 
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #201 : Sierpień 23, 2012, 13:19:26 » |
|
u mnie wszystko Ok, mam avasta, i możliwie jak najwięcej rzeczy poblokowanych, w tym również niektóre kawałki zaczytywanych stron, także ściągam tylko to, na co pozwalam, a stronki mam "gołe", bez reklam i udziwnień.
Z avasta jestem bardzo zadowolony, przesiadłem się na niego, bo nie muli kompa,
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2012, 13:20:02 wysłane przez barneyos »
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #202 : Sierpień 23, 2012, 16:59:00 » |
|
..juÂż siĂŞ nie pokazuje 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #203 : Październik 16, 2012, 11:50:33 » |
|
Darek, skrypt Âłyka tylko 20 000 znakĂłw, daÂłby chyba radĂŞ na 2 razy.
jest wydÂłuÂżone do 40 000 wystarczy sprĂłbowaĂŚ 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #204 : Październik 16, 2012, 11:52:01 » |
|
A nie dawno mi odwalaÂło!
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #205 : Listopad 04, 2012, 16:49:39 » |
|
szkoda, ¿e nie dzia³a na 64-bit  od czego jest emulator 32 bit wiem, wiem, odpale to na innym kompie trochê póŸniej, bo w trybie zgodnoœci te¿ nie rusza.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #206 : Grudzień 08, 2012, 09:40:11 » |
|
Kochani ,mo¿e ktoœ wie Jak usun¹Ì Policja Wirus ?
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #207 : Grudzień 08, 2012, 10:40:45 » |
|
nie wiem chanell moÂże hwdp..?
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #208 : Grudzień 08, 2012, 10:53:39 » |
|
nie wiem chanell mo¿e hwdp..? ha ha ha  problem w tym ¿e nie mozna po³aczyc siê internetem ,bo od razu wyskakuje ci komunikat ,zap³aÌ 300 euro kary.Najlepsze jest to ze policja wie o tym trojanie i nic z tym nie robi. Tu macie informacje ,jak¹ uda³o mi siê znaleŸÌ.Wklejam link , ku przestrodze dla innych. http://usunwirusa.pl/policja-wirus/Na szczêscie to nie mój komp jest zainfekowany Acha ,podobno dostaje siê do kompa przez gry w programie Jawa  ps; dalej czekam na wasze podpowiedzi 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2012, 10:54:49 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #209 : Grudzień 08, 2012, 10:57:31 » |
|
pewnie s³u¿by go zmajstrowa³y, ¿eby nas odci¹Ì od sieci 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #210 : Grudzień 08, 2012, 11:28:01 » |
|
Chanell, ten sposób ze strony na któr¹ siê powo³a³aœ jest dobry. To znaczy generalnie trzeba mieÌ nagrany program usuwaj¹cy tego wirusa na CD, ewentualnie na pendrive na innym komputerze. Lepiej na CD, bo stare komputery w trybie awaryjnym nie odpalaj¹ USB. Inna mo¿liwoœÌ istnieje te¿ je¿eli komputer pracuje lub mo¿na go pod³¹czyÌ do lokalnej sieci komputerowej. wtedy mo¿na zmapowaÌ obcy dysk z programem antywirusowym, lub nawet przej¹Ì zdaln¹ obs³ugê zainfekowanego komputera, jeœli zdalna obs³uga by³a na nim przewidziana. Wtedy jest te¿ mo¿liwoœÌ zmapowania zainfekowanego dysku - jeœli zostanie w³¹czone udostêpnianie - przeskanowanie go, oraz usuniêcie wirusa pracuj¹c z drugiego komputera. Mo¿na te¿ próbowaÌ przez bezpoœrednie po³¹czenie kablowe z drugim komputerem, najlepiej przez USB, bo ³¹cze szeregowe odpada, ale to sporo zabawy z konfiguracj¹ po³¹czenia. W ka¿dym razie trzeba mieÌ odpowiedniego antywirusa na CD, pendrive, lub drugim komputerze.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #212 : Grudzień 16, 2012, 16:28:46 » |
|
Bardzo dziekujĂŞ za pomoc Szmer  przekazaÂłam dalej i dla siebie teÂż zapisaÂłam......w razie gdyby 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|