Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 20:44:20

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wkrótce kolejna sesja.(Warszawa)  (Przeczytany 30291 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
komandos040
Go¶æ
« : Czerwiec 19, 2009, 17:49:40 »

W niedzielê, 21 czerwca odbêdzie siê w Warszawie publiczna prezentacja "Projektu Cheops", oraz publiczna sesja chanelingu telepatycznego z Lucyn± £obos.  W spotkaniu wezm± udzia³: Lucyna £obos, William Brown, Iwona Stankiewicz i Andrzej Wójcikiewicz. 

Jestem ciekaw, co tym razem powiedz±. Du¿y u¶miech
Pozdrawiam. Cool
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 19, 2009, 20:14:17 »

Có¿, a¿ ci¶nie siê na usta pewien cytat "Ludwiku Dornie, Sabo... nie id¼cie t± drog±..."
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 20, 2009, 06:58:22 »

jezeli jest taka mozliwosc to prosze o zadanie tych pytan enkiemu

* Czy Neandertalczyk by³ pierwsz± wersj± cz³owieka? T±, która nie uczy³a siê najlepiej?
    * Czy Homo Sapiens jest drug± wersj± cz³owieka powsta³± dziêki spó³kowaniu Enki z neandertalsk± kobiet±?
    * Czy czynnik Rh krwi zosta³ nam po naszych ma³pich przodkach?
    * Czym jeszcze siê od nich ró¿nimy?

komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 20, 2009, 09:34:15 »

jezeli jest taka mozliwosc to prosze o zadanie tych pytan enkiemu

* Czy Neandertalczyk by³ pierwsz± wersj± cz³owieka? T±, która nie uczy³a siê najlepiej?
    * Czy Homo Sapiens jest drug± wersj± cz³owieka powsta³± dziêki spó³kowaniu Enki z neandertalsk± kobiet±?
    * Czy czynnik Rh krwi zosta³ nam po naszych ma³pich przodkach?
    * Czym jeszcze siê od nich ró¿nimy?

Pytania ciekawe, ale ja raczej nie bêdê na tej sesji w Wawce.
Tu jest najlepszy moment dla sióstr i braci z Warszawy i okolic.U¶miech

A wiêc, czekamy na efekty z tej sesji.
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2009, 09:34:39 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 20, 2009, 10:11:18 »

No coz,kolejna sesja, a na transkrypt trzeba bedzie czekac nastepny miesiac.Nie mam
zielonego pojecia po co PCH nowe sesje,pewnie dla spedu nowych kursantow Silvy.
P.Lusia powinna juz dawno zastopowac,bo ostatnie 20,30 przekazow to posmiewisko,bez zadnych korzysci a ze szkoda dla Projektu Wykopalisk.
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2009, 10:40:28 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
£owca
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 21, 2009, 01:18:00 »

Przypomina mi siê film 101 Dalmatyñczyków Du¿y u¶miech
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 21, 2009, 07:01:11 »

Pytanie jest trochê bez sensu, poniewa¿:

To po spó³kowaniu bia³ych Annunaki (a nie samego Enki) z czarnymi, stwarzanymi in¿ynieri± genetyczn± kobietami, pigmejkami  (tzw.Grzech Pierworodny) powsta³ bia³y bêkart tzw. rasa bia³a i pozosta³e grupy krwii inne ni¿ 0 (12 tys lat temu).
Innymi s³owy to nas bia³ych trzeba uznac za drug±, przypadkow± i bardzo niedoskona³± genetycznie wersjê inteligentnego Homo sapiens.
Jednak po 12 tys. lat "mieszania genów" niemal ka¿dy na Ziemii nosi w sobie piêtno tego grzechu i jest mieszañcem.
Pe³ne wyja¶nienie tutaj:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2367.0

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2009, 07:11:01 wys³ane przez JACK » Zapisane
£owca
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 21, 2009, 13:55:02 »

Ciekawe jak tam na balu. Du¿y u¶miech
Mo¿e dowiemy siê jaki¶ i¶cie `Tajemniczych` informacji ¿e powali nas Enki na kolana? Chichot
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 21, 2009, 21:52:05 »

No i po balu.U¶miech
A wiêc czekamy na relacje i konkrety, tych co byli.U¶miech
Pozdrawiam. Cool
wunjo
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 29, 2009, 07:53:04 »

Czy wiadomo co¶ o dacie pojawienia siê warszawskiej sesji na stronie PCH? Za wszelkie informacje z góry dziêkujê.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 29, 2009, 20:19:43 »

Z regó³y ok. miesi±ca trwa nim pojawi siê ona w formie czytanej.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
forrest
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 29, 2009, 20:41:13 »

Mi siê najbardziej podoba³o o budz±cym ze snu g³osie "dajê tobie dzban" U¶miech
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 30, 2009, 06:17:55 »

a mi siê podoba³y pytania o zmianach zawodu i wykupieniu mieszkania ;P

i kochany Enki nie pomóg³ ;P

i ciekawostk± jest, ¿e chrzest wymy¶lili kap³ani... ciekawa koncepcja ;P

memphis
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 30, 2009, 18:27:39 »

Widze, ze 718sty zadal dwa pytanka. Ciekawe czy zadowolony z odpowiedzi...
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 30, 2009, 19:28:48 »

Reakcja ludzi po przeczytaniu sesji nr 101 Projektu Cheops

http://www.youtube.com/watch?v=Zc109wKFR9o
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 30, 2009, 21:46:30 »

a dla mnie ta sesja to kupa G...a. ponad po³owa pytañ to smieci.

rozwalaja mnie pytania typu " o enki pokaz mi sciezke bo nie wiem którêdy isc przez zycie" -rany co za masakra albo- " czy w tym roku sp³ace kredyt" -niezly koles- " lub -"czy móg³by¶ ustalic g³ówny cel w moim ¿yciu" - ja sam ci moge cel ustawic jak chcesz,a pytania o prace -- to juz przegiecie na maksa.  nie macie pracy to idzcie do OHP

ludzie co wy za pytania zadajecie

zostalo niby 3 lata bardzo ma³o, a dowodów jak nie by³o tak nie  ma.

pytan o nibiru - 0 dlaczego???
pytan o przysz³o¶æ polski - 0
wogóle jakies pytania o przyszlosc - 0
pytanie sprawdzajace wiarygodnosc enkiego -0

w której¶ sesji by³o pytanie o powód¼ w polsce w tym roku za spraw± meteorytu enek odpowiedzia³ cyt" chcieli byscie takiej atrakcji ale nic z tego" a tu masz po³udnie polski p³ywa moze nie za sprawa meteorytu ale powódz jest

tak wiec jak dla mnie sesja lipa
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 30, 2009, 22:54:40 »

No to gdzie by³e¶ Kosynierze drogi,gdy na sesji Ciê nie by³o?

Trzeba pilnowaæ takich spraw a nie w nie¶wiadomo¶ci sobie bimbaæ.

No ale nic to.W przysz³o¶ci trzeba bêdzie zadzia³aæ i przekazaæ pytania.

JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Lipiec 01, 2009, 08:20:10 »

Jakie pytania taka sesja.
Mia³em nadziejê, ¿e bia³y bêkart Annunaki sprê¿y siê i zada jakie¶ rozs±dne pytania i znowu przeliczy³em siê.Klops.
Ta odpowied¼ by³a do¶c szczera.
Bardzo dziêkujê. Kolejne pytanie od Danki: Witaj drogi En-Ki. W jaki sposób ludzko¶æ, która przejdzie na wy¿szy poziom rozwoju duchowego, bêdzie pomocna innym istotom zamieszkuj±cym kosmos?
EN-KI:
D³ugo jeszcze na to istoty ludzkie musz± czekaæ, ¿eby w piêædziesiêciu procentach zrównaæ siê z istotami zamieszkuj±cymi kosmos. Dla nich - na dzieñ dzisiejszy - jeste¶cie jak „ma³e przedszkolaki”, albo jeszcze nawet - dzieci, które dopiero co „raczkuj±”. Czyli - „du¿a woda” musi pop³yn±æ, zanim osi±gniecie trochê doskona³o¶ci.
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Lipiec 01, 2009, 16:35:50 »

a zebys kocie wiedzia³ ze przeka¿e U¶miech wiem ze duzo ciekawych pytan padlo w tych 100 sesjach i ciezko cos zmotaæ ale teraz warto pytac o niedaleka przyszlosc o to aby enki poda³ dowody tego co ma sie stac w roku 12 bo jak dalej ludzie beda pytac o prace lub sciezki przez zycie to obudza sie zdziwieni w roku 13 i pomysla czy aby cos nie mialo sie wyda¿yæ w 2012 Co¶
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Lipiec 01, 2009, 16:58:15 »

A mi siê wydaje,¿e Lucia powoli zmienia taktykê,im bli¿ej 2012 tym jakby coraz to mnie straszy kataklizmami,tylko przechodzi na raczej na "duchowo¶æ" roku 2012.
Trel
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Lipiec 01, 2009, 19:40:26 »

Dla mnie osobiscie ta sesja przypomina ocenzurowan± scene.Gdy cenzuruje sie pytania ,pozostaja tylko te najglupsze i najmniej wnoszace.I w ca³ej sesji nie widzia³em chodzby jednego godnego uwagi pytania.Dlatego uwazam ze sesja 101 to kompletne dno i uwazam ze dno wynik³e z cenzury pytañ.Na forum pad³o wiele ciekawych pytañ i wiele pytañ bezposrednich.W sesjach nigdzie nie ma pytañ bezposrednich sa tylko nacechowane przekonaniem,a w tej sesji nawet takie sie nie pojawi³y.Chodz nie podzielam tutaj entuzjazmu do pana Kap³ana i jego wypowiedzi to niestety musze szczerze przyznac ze by³y to dwa najsensowniejsze pytania w ca³ej sesji co swiadczy ca³kowicie o jej poziomie.Z czystej przekory powiem ze ubawi³y mnie odpowiedzi Enkiego na pytania Kap³ana (taka totalna zlewa).Niemniej dla mnie osobiscie by³a to czysto ocenzurowana szopka,ktorej poziom wynik³ w³asnie z cenzury.Ale kazden oceni to sobie wedle w³asnych doswiadczen.Mnie osobiscie ta sesja oddala od Enkiego i jego przekazów i PCH i dok³adnie tak ja odebra³em.Poprostu zwyk³a sciema.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Lipiec 01, 2009, 20:02:31 »

Gdyby pytania w Warzawie by³y cenzurowane,to mieliby¶my prawdopodobnie jaki¶ sygna³ od kogo¶,¿e jego pytania nie przeczytali.

Ale tak nie bêdzie,bo wszystkie by³y przeczytane.

To nie wina ¶ciemy,jak piszesz kolego Trelu.To miêdzy innymi Twoja wina,bo pytañ nie zada³e¶ a odpowiedzi na nie

oczekujesz.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Lipiec 01, 2009, 20:05:32 »

Ja i moja rodzina mamy k³opoty finansowe - d³ugi, bardzo powa¿ne. Czy te d³ugi sp³acê w tym 2009 roku? Czy mogê oczekiwaæ pomocy? Jest to dla mojej rodziny bardzo wa¿ne.

EN-KI:
Na to pytanie Ryszardzie tobie tutaj nie odpowiem - z prostej przyczyny. Nie dam wszystkim tej satysfakcji i tej porady, aby mogli z niej skorzystaæ. Ty prosisz i ty chcesz, ¿ebym w pewnym sensie - da³ tobie to rozwi±zanie, jak z tego k³opotu wyj¶æ. Pomogê, ale przyjed¼, spotkaj siê ze mn±, a radê dostaniesz - jak sobie z tym poradziæ. S³ucham.

Oto moj faworyt z sesji 101. P.Lusia miala szanse wykazac sie i udzielic wszystkim rad w czasach kryzysu.. i powiedziec:poniewaz pomagacie PCH,wiec dla tych na sali jak i dla wszystkich,ktorzy
czytaja sesje,daje wam pare rad jak wyjsc z dlugow i jak pomoc sobie przetrwac finansowo.Nie
wazne,czy bylyby to tzw.dobre rady,cos warte,czy tylko zyczenia.Liczylyby sie dobre intencje
z serca pochodzace,z troski Opiekuna Ludzi o ludzi.Ale nie.Przyjdz na sesje prywatna, zaplac
60 PLN, a otrzymasz o co prosisz.I jak tu wierzyc w opieke,milosc Samcia do ludzi i w to,ze
mamona nie ma zadnego znaczenia..?Nijak.
Pozdrawiam.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Lipiec 01, 2009, 21:17:10 »

Gdyby pytania w Warzawie by³y cenzurowane,to mieliby¶my prawdopodobnie jaki¶ sygna³ od kogo¶,¿e jego pytania nie przeczytali.

Ale tak nie bêdzie,bo wszystkie by³y przeczytane.

To nie wina ¶ciemy,jak piszesz kolego Trelu.To miêdzy innymi Twoja wina,bo pytañ nie zada³e¶ a odpowiedzi na nie

oczekujesz.

Kocie, wyluzuj, przypomnê Ci posty niejakiego Grzegorzgti który wyra¼nie powiedzia³, ¿e pytanie znajomej zosta³o OCENZUROWANE - nie zadano go. Proste - cenzura niewygodnych pytañ istnieje - dowód wskaza³em. I ¿adne Twoje marudzenia tego nie zmieni±.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Lipiec 01, 2009, 21:36:32 »

Wyluzowujê siê zatem i twierdzê,¿e na sesji w Warszawie,bo o niej mowa nie by³o cenzury pytañ do En-Ki.

Twój dowód wiêc nie dotyczy sesji o której mowa.

Jnne sesje to inna sprawa.

Mog³o byæ zadane zbyt du¿o pytañ i nie by³o mo¿liwo¶ci na wszystkie odpowiedzieæ.Nie ma to nic wspólnego z cenzur±.

Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: