komandos040
Gość
|
 |
« : Czerwiec 19, 2009, 17:49:40 » |
|
W niedzielĂŞ, 21 czerwca odbĂŞdzie siĂŞ w Warszawie publiczna prezentacja "Projektu Cheops", oraz publiczna sesja chanelingu telepatycznego z LucynÂą ÂŁobos. W spotkaniu wezmÂą udziaÂł: Lucyna ÂŁobos, William Brown, Iwona Stankiewicz i Andrzej WĂłjcikiewicz. Jestem ciekaw, co tym razem powiedzÂą.  Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 19, 2009, 20:14:17 » |
|
Có¿, a¿ ciœnie siê na usta pewien cytat "Ludwiku Dornie, Sabo... nie idŸcie t¹ drog¹..."
|
|
|
|
|
|
|
kosynier
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 20, 2009, 06:58:22 » |
|
jezeli jest taka mozliwosc to prosze o zadanie tych pytan enkiemu
* Czy Neandertalczyk by³ pierwsz¹ wersj¹ cz³owieka? T¹, która nie uczy³a siê najlepiej? * Czy Homo Sapiens jest drug¹ wersj¹ cz³owieka powsta³¹ dziêki spó³kowaniu Enki z neandertalsk¹ kobiet¹? * Czy czynnik Rh krwi zosta³ nam po naszych ma³pich przodkach? * Czym jeszcze siê od nich ró¿nimy?
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 20, 2009, 09:34:15 » |
|
jezeli jest taka mozliwosc to prosze o zadanie tych pytan enkiemu
* Czy Neandertalczyk by³ pierwsz¹ wersj¹ cz³owieka? T¹, która nie uczy³a siê najlepiej? * Czy Homo Sapiens jest drug¹ wersj¹ cz³owieka powsta³¹ dziêki spó³kowaniu Enki z neandertalsk¹ kobiet¹? * Czy czynnik Rh krwi zosta³ nam po naszych ma³pich przodkach? * Czym jeszcze siê od nich ró¿nimy?
Pytania ciekawe, ale ja raczej nie bĂŞdĂŞ na tej sesji w Wawce. Tu jest najlepszy moment dla siĂłstr i braci z Warszawy i okolic.  A wiĂŞc, czekamy na efekty z tej sesji. Pozdrawiam. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2009, 09:34:39 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 20, 2009, 10:11:18 » |
|
No coz,kolejna sesja, a na transkrypt trzeba bedzie czekac nastepny miesiac.Nie mam zielonego pojecia po co PCH nowe sesje,pewnie dla spedu nowych kursantow Silvy. P.Lusia powinna juz dawno zastopowac,bo ostatnie 20,30 przekazow to posmiewisko,bez zadnych korzysci a ze szkoda dla Projektu Wykopalisk. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2009, 10:40:28 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
ÂŁowca
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 21, 2009, 01:18:00 » |
|
Przypomina mi siĂŞ film 101 DalmatyĂączykĂłw 
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 21, 2009, 07:01:11 » |
|
* Czy Homo Sapiens jest drug¹ wersj¹ cz³owieka powsta³¹ dziêki spó³kowaniu Enki z neandertalsk¹ kobiet¹?
Pytanie jest trochê bez sensu, poniewa¿: To po spó³kowaniu bia³ych Annunaki (a nie samego Enki) z czarnymi, stwarzanymi in¿ynieri¹ genetyczn¹ kobietami, pigmejkami (tzw.Grzech Pierworodny) powsta³ bia³y bêkart tzw. rasa bia³a i pozosta³e grupy krwii inne ni¿ 0 (12 tys lat temu). Innymi s³owy to nas bia³ych trzeba uznac za drug¹, przypadkow¹ i bardzo niedoskona³¹ genetycznie wersjê inteligentnego Homo sapiens. Jednak po 12 tys. lat "mieszania genów" niemal ka¿dy na Ziemii nosi w sobie piêtno tego grzechu i jest mieszaùcem. Pe³ne wyjaœnienie tutaj: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2367.0
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2009, 07:11:01 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
ÂŁowca
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 21, 2009, 13:55:02 » |
|
Ciekawe jak tam na balu.  MoÂże dowiemy siĂŞ jakiÂś iÂście `Tajemniczych` informacji Âże powali nas Enki na kolana? 
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 21, 2009, 21:52:05 » |
|
No i po balu.  A wiĂŞc czekamy na relacje i konkrety, tych co byli.  Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
wunjo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 29, 2009, 07:53:04 » |
|
Czy wiadomo coÂś o dacie pojawienia siĂŞ warszawskiej sesji na stronie PCH? Za wszelkie informacje z gĂłry dziĂŞkujĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 29, 2009, 20:19:43 » |
|
Z regó³y ok. miesi¹ca trwa nim pojawi siê ona w formie czytanej.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
forrest
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 29, 2009, 20:41:13 » |
|
Mi siĂŞ najbardziej podobaÂło o budzÂącym ze snu gÂłosie "dajĂŞ tobie dzban" 
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 30, 2009, 06:17:55 » |
|
a mi siĂŞ podobaÂły pytania o zmianach zawodu i wykupieniu mieszkania ;P
i kochany Enki nie pomĂłgÂł ;P
i ciekawostkÂą jest, Âże chrzest wymyÂślili kapÂłani... ciekawa koncepcja ;P
|
|
|
|
|
|
|
memphis
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 30, 2009, 18:27:39 » |
|
Widze, ze 718sty zadal dwa pytanka. Ciekawe czy zadowolony z odpowiedzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
kosynier
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 30, 2009, 21:46:30 » |
|
a dla mnie ta sesja to kupa G...a. ponad poÂłowa pytaĂą to smieci.
rozwalaja mnie pytania typu " o enki pokaz mi sciezke bo nie wiem którêdy isc przez zycie" -rany co za masakra albo- " czy w tym roku sp³ace kredyt" -niezly koles- " lub -"czy móg³byœ ustalic g³ówny cel w moim ¿yciu" - ja sam ci moge cel ustawic jak chcesz,a pytania o prace -- to juz przegiecie na maksa. nie macie pracy to idzcie do OHP
ludzie co wy za pytania zadajecie
zostalo niby 3 lata bardzo maÂło, a dowodĂłw jak nie byÂło tak nie ma.
pytan o nibiru - 0 dlaczego??? pytan o przysz³oœÌ polski - 0 wogóle jakies pytania o przyszlosc - 0 pytanie sprawdzajace wiarygodnosc enkiego -0
w ktĂłrejÂś sesji byÂło pytanie o powĂłdÂź w polsce w tym roku za sprawÂą meteorytu enek odpowiedziaÂł cyt" chcieli byscie takiej atrakcji ale nic z tego" a tu masz poÂłudnie polski pÂływa moze nie za sprawa meteorytu ale powĂłdz jest
tak wiec jak dla mnie sesja lipa
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 30, 2009, 22:54:40 » |
|
No to gdzie byÂłeÂś Kosynierze drogi,gdy na sesji CiĂŞ nie byÂło?
Trzeba pilnowaĂŚ takich spraw a nie w nieÂświadomoÂści sobie bimbaĂŚ.
No ale nic to.W przyszÂłoÂści trzeba bĂŞdzie zadziaÂłaĂŚ i przekazaĂŚ pytania.
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 01, 2009, 08:20:10 » |
|
Jakie pytania taka sesja. MiaÂłem nadziejĂŞ, Âże biaÂły bĂŞkart Annunaki sprĂŞÂży siĂŞ i zada jakieÂś rozsÂądne pytania i znowu przeliczyÂłem siĂŞ.Klops. Ta odpowiedÂź byÂła doÂśc szczera. Bardzo dziĂŞkujĂŞ. Kolejne pytanie od Danki: Witaj drogi En-Ki. W jaki sposĂłb ludzkoœÌ, ktĂłra przejdzie na wyÂższy poziom rozwoju duchowego, bĂŞdzie pomocna innym istotom zamieszkujÂącym kosmos? EN-KI: DÂługo jeszcze na to istoty ludzkie muszÂą czekaĂŚ, Âżeby w piĂŞĂŚdziesiĂŞciu procentach zrĂłwnaĂŚ siĂŞ z istotami zamieszkujÂącymi kosmos. Dla nich - na dzieĂą dzisiejszy - jesteÂście jak „maÂłe przedszkolaki”, albo jeszcze nawet - dzieci, ktĂłre dopiero co „raczkujÂą”. Czyli - „duÂża woda” musi popÂłyn¹Ì, zanim osiÂągniecie trochĂŞ doskonaÂłoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
kosynier
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 01, 2009, 16:35:50 » |
|
a zebys kocie wiedziaÂł ze przekaÂże  wiem ze duzo ciekawych pytan padlo w tych 100 sesjach i ciezko cos zmotaĂŚ ale teraz warto pytac o niedaleka przyszlosc o to aby enki podaÂł dowody tego co ma sie stac w roku 12 bo jak dalej ludzie beda pytac o prace lub sciezki przez zycie to obudza sie zdziwieni w roku 13 i pomysla czy aby cos nie mialo sie wydaÂżyĂŚ w 2012 
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 01, 2009, 16:58:15 » |
|
A mi siê wydaje,¿e Lucia powoli zmienia taktykê,im bli¿ej 2012 tym jakby coraz to mnie straszy kataklizmami,tylko przechodzi na raczej na "duchowoœÌ" roku 2012.
|
|
|
|
|
|
|
Trel
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 01, 2009, 19:40:26 » |
|
Dla mnie osobiscie ta sesja przypomina ocenzurowanÂą scene.Gdy cenzuruje sie pytania ,pozostaja tylko te najglupsze i najmniej wnoszace.I w caÂłej sesji nie widziaÂłem chodzby jednego godnego uwagi pytania.Dlatego uwazam ze sesja 101 to kompletne dno i uwazam ze dno wynikÂłe z cenzury pytaĂą.Na forum padÂło wiele ciekawych pytaĂą i wiele pytaĂą bezposrednich.W sesjach nigdzie nie ma pytaĂą bezposrednich sa tylko nacechowane przekonaniem,a w tej sesji nawet takie sie nie pojawiÂły.Chodz nie podzielam tutaj entuzjazmu do pana KapÂłana i jego wypowiedzi to niestety musze szczerze przyznac ze byÂły to dwa najsensowniejsze pytania w caÂłej sesji co swiadczy caÂłkowicie o jej poziomie.Z czystej przekory powiem ze ubawiÂły mnie odpowiedzi Enkiego na pytania KapÂłana (taka totalna zlewa).Niemniej dla mnie osobiscie byÂła to czysto ocenzurowana szopka,ktorej poziom wynikÂł wÂłasnie z cenzury.Ale kazden oceni to sobie wedle wÂłasnych doswiadczen.Mnie osobiscie ta sesja oddala od Enkiego i jego przekazĂłw i PCH i dokÂładnie tak ja odebraÂłem.Poprostu zwykÂła sciema.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 01, 2009, 20:02:31 » |
|
Gdyby pytania w Warzawie byÂły cenzurowane,to mielibyÂśmy prawdopodobnie jakiÂś sygnaÂł od kogoÂś,Âże jego pytania nie przeczytali.
Ale tak nie bĂŞdzie,bo wszystkie byÂły przeczytane.
To nie wina Âściemy,jak piszesz kolego Trelu.To miĂŞdzy innymi Twoja wina,bo pytaĂą nie zadaÂłeÂś a odpowiedzi na nie
oczekujesz.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 01, 2009, 20:05:32 » |
|
Ja i moja rodzina mamy kÂłopoty finansowe - dÂługi, bardzo powaÂżne. Czy te dÂługi spÂłacĂŞ w tym 2009 roku? Czy mogĂŞ oczekiwaĂŚ pomocy? Jest to dla mojej rodziny bardzo waÂżne.
EN-KI: Na to pytanie Ryszardzie tobie tutaj nie odpowiem - z prostej przyczyny. Nie dam wszystkim tej satysfakcji i tej porady, aby mogli z niej skorzystaÌ. Ty prosisz i ty chcesz, ¿ebym w pewnym sensie - da³ tobie to rozwi¹zanie, jak z tego k³opotu wyjœÌ. Pomogê, ale przyjedŸ, spotkaj siê ze mn¹, a radê dostaniesz - jak sobie z tym poradziÌ. S³ucham.
Oto moj faworyt z sesji 101. P.Lusia miala szanse wykazac sie i udzielic wszystkim rad w czasach kryzysu.. i powiedziec:poniewaz pomagacie PCH,wiec dla tych na sali jak i dla wszystkich,ktorzy czytaja sesje,daje wam pare rad jak wyjsc z dlugow i jak pomoc sobie przetrwac finansowo.Nie wazne,czy bylyby to tzw.dobre rady,cos warte,czy tylko zyczenia.Liczylyby sie dobre intencje z serca pochodzace,z troski Opiekuna Ludzi o ludzi.Ale nie.Przyjdz na sesje prywatna, zaplac 60 PLN, a otrzymasz o co prosisz.I jak tu wierzyc w opieke,milosc Samcia do ludzi i w to,ze mamona nie ma zadnego znaczenia..?Nijak. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 01, 2009, 21:17:10 » |
|
Gdyby pytania w Warzawie byÂły cenzurowane,to mielibyÂśmy prawdopodobnie jakiÂś sygnaÂł od kogoÂś,Âże jego pytania nie przeczytali.
Ale tak nie bĂŞdzie,bo wszystkie byÂły przeczytane.
To nie wina Âściemy,jak piszesz kolego Trelu.To miĂŞdzy innymi Twoja wina,bo pytaĂą nie zadaÂłeÂś a odpowiedzi na nie
oczekujesz.
Kocie, wyluzuj, przypomnĂŞ Ci posty niejakiego Grzegorzgti ktĂłry wyraÂźnie powiedziaÂł, Âże pytanie znajomej zostaÂło OCENZUROWANE - nie zadano go. Proste - cenzura niewygodnych pytaĂą istnieje - dowĂłd wskazaÂłem. I Âżadne Twoje marudzenia tego nie zmieniÂą.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 01, 2009, 21:36:32 » |
|
WyluzowujĂŞ siĂŞ zatem i twierdzĂŞ,Âże na sesji w Warszawie,bo o niej mowa nie byÂło cenzury pytaĂą do En-Ki.
TwĂłj dowĂłd wiĂŞc nie dotyczy sesji o ktĂłrej mowa.
Jnne sesje to inna sprawa.
MogÂło byĂŚ zadane zbyt duÂżo pytaĂą i nie byÂło moÂżliwoÂści na wszystkie odpowiedzieĂŚ.Nie ma to nic wspĂłlnego z cenzurÂą.
|
|
|
|
|
|
|
|