Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 06:54:52

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wkrótce kolejna sesja.(Warszawa)  (Przeczytany 30352 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Lipiec 01, 2009, 22:24:04 »

Nie, inne sesje to nie inna sprawa - ¶wiadczy to o cenzurowaniu pytañ, podejrzewam, ¿e tych niewygodnych b±d¼ demaskuj±cych - tak to przedstawia³ grzegorzgti. yhym... pewnie z powodu tak du¿ej ilo¶ci pytañ Lusia/spó³ka sobie od³o¿y³a to zapytanie.

Rozumiem Kocie, ¿e sam zbiera³e¶ wszystkie pytania podczas ostatniej sesji i sam je odczytywa³e¶...
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Lipiec 02, 2009, 09:41:21 »

Witam.
Zauwa¿y³em w tej sesji, taki specyficzny naturalny styl odpowiedzi.
Czekam na kolejne sesje, oraz stan zdarzeñ w kolejnych m-cach.
I nie ma co gdybaæ co by by³o gdyby, lecz ¶ledziæ w skupieniu ci±g wydarzeñ na ¶wiecie i u nas w Polsce.
Jak na razie jest spokój, poza kilkoma "podtopieniami" w ró¿nych rejonach Polski.
Mam osobi¶cie parê pytañ na kolejn± sesjê, i tym razem pojadê, bo to mi siê ci±gle na my¶li nasuwa i spokoju nie daje, a to jednak sprawy dla mnie kluczowe i rodzinne poniek±d.
Pozdrawiam. Cool
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Lipiec 02, 2009, 09:59:03 »

moje pytanie na kolejn± sesjê:

ile muszê wp³aciæ na konto PCH aby zostaæ uratowanym w 2012 roku? ;P
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #28 : Lipiec 02, 2009, 10:09:31 »

I po co Ci te sarkazmy?
W sesjach jest wystarczaj±co to wyja¶nione, równie¿ w mojej sesji ta sprawa jest poruszona.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
LINDA
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Lipiec 02, 2009, 12:03:07 »

moje pytanie na kolejn± sesjê:

ile muszê wp³aciæ na konto PCH aby zostaæ uratowanym w 2012 roku? ;P
Trzeba pojechac na sesje prywatna...wystarczy 60 z³...Ja zapyta³am wprost Lucyny ..jak± mam szanse przetrwac rok 2012
Odowiedzia³a ze sam fakt ze tu jestem(na sesji prywatnej)juz swiadczy o tym ze tak bedzie.Jest to oczywiscie na mojej kasecie.S³ów dok³adnie nie przytoczy³am ale sens odpowiedzi by³ taki w³asnie.

Wkurza mnie fakt ,ze wielu zwolenników PCH równiez ma watpliwosci ,zataja niektóre, niekorzystne dla sesji prywatnej informacje,bo tak jest im na reke.Szczególnie ci, którzy na sesjach prywatnych byli.Przeciez na pytania osobiste, zadawane Lucynie odpowiedzi s± równie wymijaj±ce i ogólnikowe jak na sesjach ogólnych.
Jak mozemy dojsc do prawdy, skoro tak ma³o obiektywizmu jest w wypowiedziach zwolenników Pch.
Moze cos jest prawda a cos nie jest..?  Najgorsza jest slepa wiara.Jak mamy to odkyc ..skoro piszemy tutaj tylko to co jest dla nas wygodne.Jakim prawem ja mam byc chroniona,nie jestem zwolennikiem ani przeciwnikiem,tylko i wy³acznie
obserwatorem.Zap³aci³am jednak za sesje prywatn± i takie zapewnienie dosta³am....Bardzo bardzo to dziwne...
 :)Ja osobiscie mam wazne powody by jeszcze o szczególach nie pisac...ale niebawem jesli tu zostane,postaram sie pisac prawde U¶miech U¶miech
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Lipiec 02, 2009, 14:19:10 »

Czyli wychodzi na to,¿e aby prze¿yæ 2012 rok nale¿y po prostu wpa¶æ do Lucynki na sesyjkê,zap³aciæ 60z³, i wtedy ma siê zapewnion± ochronê.
Przynajmniej taniej ni¿ u Geryla Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2009, 14:19:28 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Lipiec 02, 2009, 14:25:17 »

Cytat: LINDA
Wkurza mnie fakt ,ze wielu zwolenników PCH równiez ma watpliwosci ,zataja niektóre, niekorzystne dla sesji prywatnej informacje,bo tak jest im na reke.

Je¶li to do mnie, to trochê niecelnie. Du¿y u¶miech
Fakt, jestem zwolennikiem z w±tpliwo¶ciami, ale nic nie ukrywam.

Nie wiem co Ciê tak rozsierdzi³o, ale ja wskaza³em tylko na niepotzrebny sarkazm ze strony Val'a.
Za¶ sprawa tego, ze nie pieni±dze maj± wp³yw na przetrwanie tej zmiany niejednokrotnie by³y podkre¶lone w sesjach.
Fakt bycia w danym miejscu (sesja publiczna b±d¼ prywatna) mo¿e ¶wiadczyæ o tym i¿ zmierzasz w dobrym kierunku, czyli wst±pi³a¶/³e¶ na drogê rozwoju duchowego, który mo¿e zapewniæ przetrwanie, a nie ¶mieszne 60 z³. Tak nale¿y rozumieæ tê wypowied¼.
 Moim zdanie oczywi¶cie.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Lipiec 02, 2009, 14:39:17 »

Cokolwiek Czlowiek zrobi dla obudzenia swojej swiadomosci jest dobre. Gdy jest ona juz obudzona, wybieraj droge zgodna z Twoja wiedza oraz systemem wartosci.

Naprawde zadnemu CZLOWIEKOWI nic nie grozi. Duszy posiadajacej ISKRE BOZA nie mozna zniszczyc.

Ta wiedza powinna sie wpisac w kazda Ludzka swiadomosc, wszyscy jestesmy wybrani, wszyscy jestesmy chronieni z powodu faktu bycia Stworzeniem Boskim.

A ten tajemniczy znak? To plomien milosci Stworcy zawsze plonacy w naszych sercach.

Pora przekroczyc granice strachu i zrozumiec iz musi sie cos zakonczyc ( tymbardziej iz wszyscy twierdza iz nie jest teo dobre dla nas) i ustapic miejsca NOWEMU , ktore bedzie budowane z pelnej wiedzy , opartej na Boskim systemie wartosci oraz napelniane miloscia, ktora zaczynamy rozumiec i odczowac.

Kiara U¶miech U¶miech
LINDA
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Lipiec 02, 2009, 14:40:07 »

U¶miech
CZy móg³bys  podzielic sie z nami tymi watpliwosciami....bede bardzo wdzieczna.... U¶miech U¶miech U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Lipiec 02, 2009, 14:53:39 »

A ja bêdê wdziêczny,gdy Ty Lindo podzielisz siê swoimi w±tpliwo¶ciami i bêdziesz pisaæ prawdê.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #35 : Lipiec 02, 2009, 20:30:00 »

U¶miech
Moje w±tpliwo¶ci wynikaj± bardziej z kulturowego wychowania ni¿ z w±tpliwo¶ci co do s³uszno¶ci kierunku PCH i s³ów En-ki'ego. Jak zdecydowana wiêkszo¶æ Polaków zosta³em wychowany w taki a nie inny sposób, i choæ od dziecka przeciwstawia³em siê temu, to jednak zawsze co¶ tam zapad³o cz³owiekowi w mózgownicy. Odpowiedni sposób edukacyjny zrobi³ swoje, choæ - mo¿e zabrzmi to pysza³kowato - jak przygl±dam siê ogó³owi naszego spo³eczeñstwa, to jestem bardzo wdziêczny Opatrzno¶ci, ze tamta strona jednak w wiêkszym stopniu dociera³a i mam nadziejê dociera do mnie niz do wiêkszo¶ci.
St±d moja otwarto¶æ na Inno¶æ, choæ ze wspomnianych wzglêdów podszyta ostro¿no¶ci±.

LINDA
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Lipiec 02, 2009, 20:44:17 »

A ja bêdê wdziêczny,gdy Ty Lindo podzielisz siê swoimi w±tpliwo¶ciami i bêdziesz pisaæ prawdê.
Nie mam takiej wiedzy jak Ty,mój rozwój duchowy jest napewno daleko w tyle za twoim.wiec zadawa³am pytania na sesji prywatnej czysto osobiste...i uwierz mi prosze moje rozczarowanie by³o wielkie ..bo odpowiedzi by³y bardzo bardzo bardzo
nietrafione...Natomiast za nic na swiecie, nie chcia³abym obrazic twoich uczuc..mówie tylko,  ze byæ moze nie wszysto co nam przekazuja jest prawd±.Jesli chcemy prawde poznac ..musimy mówic o rzeczach ,które sa czasami dla nas niewygodne. U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #37 : Lipiec 02, 2009, 21:03:22 »

Darku  U¶miech
Podobnie jak Ty i pewnie wiêkszo¶æ forumowiczów,zosta³am wychowana w wierze katolickiej.Podobnie jak Ty,mam w±tpliwo¶ci i niejednokrotnie zastanawia³am siê po co mi to wszystko.Po co wchodzê na to i inne podobne fora ? Jednak co¶ mnie przyci±ga i zawsze przyci±g³o  do takigo rodzaju wiedzy.Moja mama by³a bardzo wierz±ca ,ale to nie przeszkadza³o jej wierzyæ w nadprzyrodzone zjawiska,biegaæ raz w miesi±cu na Wawel do czakramu i wierzyæ w UFO.Ba!! nawet je raz widzia³a.Nikomu siê nie zwierzy³a ,tylko mnie i zawsze mog³am z ni± pogadaæ na te tematy.To ona naprowadzi³a moje my¶li na kosmos.Zawsze wierzy³a ze nie jest¶my sami w kosmosie i ¿e Pan Bóg stworzy³ tak¿e ¿ycie na innch planetach.Za to w³a¶nie jestem jej wdziêczna.
Ka¿dy ma jakie¶ w±tpliwo¶ci i ja te¿.Narazie uczê siê  i czekam,mam wra¿enie ¿e jeszcze co¶ dla mnie jest przewidziane,ale nie wiem co.Muszê siê uzbroiæ w cierpliwo¶æ,czekaæ i uczyæ siê od innych.U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
LINDA
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Lipiec 02, 2009, 21:18:00 »

U¶miech
Moje w±tpliwo¶ci wynikaj± bardziej z kulturowego wychowania ni¿ z w±tpliwo¶ci co do s³uszno¶ci kierunku PCH i s³ów En-ki'ego. Jak zdecydowana wiêkszo¶æ Polaków zosta³em wychowany w taki a nie inny sposób, i choæ od dziecka przeciwstawia³em siê temu, to jednak zawsze co¶ tam zapad³o cz³owiekowi w mózgownicy. Odpowiedni sposób edukacyjny zrobi³ swoje, choæ - mo¿e zabrzmi to pysza³kowato - jak przygl±dam siê ogó³owi naszego spo³eczeñstwa, to jestem bardzo wdziêczny Opatrzno¶ci, ze tamta strona jednak w wiêkszym stopniu dociera³a i mam nadziejê dociera do mnie niz do wi.
U¶miech
Moje w±tpliwo¶ci wynikaj± bardziej z kulturowego wychowania ni¿ z w±tpliwo¶ci co do s³uszno¶ci kierunku PCH i s³ów En-ki'ego. Jak zdecydowana wiêkszo¶æ Polaków zosta³em wychowany w taki a nie inny sposób, i choæ od dziecka przeciwstawia³em siê temu, to jednak zawsze co¶ tam zapad³o cz³owiekowi w mózgownicy. Odpowiedni sposób edukacyjny zrobi³ swoje, choæ - mo¿e zabrzmi to pysza³kowato - jak przygl±dam siê ogó³owi naszego spo³eczeñstwa, to jestem bardzo wdziêczny Opatrzno¶ci, ze tamta strona jednak w wiêkszym stopniu dociera³a i mam nadziejê dociera do mnie niz do wiêkszo¶ci.
St±d moja otwarto¶æ na Inno¶æ, choæ ze wspomnianych wzglêdów podszyta ostro¿no¶ci±.
.
Wiesz....Liczy³am na konkrety.Mam rozumiec, ze co do s³ow Lucyny i przekazów nie masz zadnych w±tpliwo¶æi?
Nigdy nie zdarzy³o siê nic co spowodowa³oby wzmozon± czujnosc,co zachwia³o twoj± wiarê?
Naprawdê nie ma nic takiego.Jezeli jest, to pisz o tym tutaj....
Nie uwazasz,ze gdy zadajesz osobiste pytanie typu,,kim by³em w poprzednim zyciu,,i dostajesz odpowiedz, to czy  mozna sprawdziæ prawdziwo¶æ tej odpowiedzi...NIE....Natomiast gdy zadaje pytanie o konkretn± sytuacje moich najbli¿szych,
,to wiem czy ktos mówi  prawde czy nie...Najgorzej jest jednak , :)gdy wykreca sie od odpowiedzi..

==============================================================

« Odpowiedz #39 : Lipiec 02, 2009, 22:27:19 

--------------------------------------------------------------------------------

Przyjdzie nam wszystkim obudziæ sie w 2013 roku .przeciagnac leniwie..i powiedziec ..zycie jest piekne...Tylko zaraz trzeba szybko dodac...juz nigdy nie bede taka naiwna...naiwny...zycze Wam tego.Moze lepsze to ..niz nie byc wybranym...?   

{color=green]Scali³em posty
Darek[/color]
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2009, 21:42:52 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #39 : Lipiec 02, 2009, 21:55:33 »

Oczywi¶cie, ze ka¿demu, komu dane bêdzie do¿yæ tego okresu (mówiê o ludziach, którzy nie zgin± w wypadkach, nie ±, nie odbior± sobie ¿ycia, nie zostan± zamorodwani do tego czasu), przyjdzie te¿ obudziæ siê nastêpnego dnia po.
I wierzaj mi, dufam, ¿e wszyscy, ca³a ludzko¶æ obudzi siê nastêpnego ranka.(bez za³ogi DZi u drzwi  Du¿y u¶miech).
Moim skromnym zdaniem nie bêdzie to ¿aden koniec ¶wiata. Bêdzie jaka¶ bardzo powa¿na zmiana, ale ostaniemy siê, przynajmniej zdecydowana wiêkszo¶æ.
Takie jest moje prywatne zdanie, i nie jest istotne, czy Twój rozwój duchowy jest sprowokowany przez En-Ki, Plejadjan, Jahve, czy jeszcze jaki¶ inny czynnik, wa¿ne ¿e¶ cz³eku wst±pi³ na tê ¶cie¿kê.

JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Lipiec 03, 2009, 08:22:17 »

"Naprawde zadnemu CZLOWIEKOWI nic nie grozi. Duszy posiadajacej ISKRE BOZA nie mozna zniszczyc"

Problem polega na tym, ¿e  u 80 procent  z 6,5 miliarda obecnie ¿yj±cych osób dusza jeszcze nie zaiskrzy³a, dlatego, ¿e dopiero 100 lat temu liczba ludzi zaczê³a dramatycznie rosn±c. Ci "nowi" nie s± obudzeni.
Wniosek.
Skoro macie w±tpliwo¶ci co do samego projektu Cheops to zajmijcie siê po prostu samym przebudzaniem ludzi.
To jest priorytet, obecnie ju¿ nie na dzi¶, a na wczoraj!!!

Wiêc zadam Wam proste pytanie. Co wed³ug was nale¿y teraz zrobic, aby obudzic te 5 u¶pionych miliardów? Rozmowy o duchach i inkarnacjach raczej nie pomog± na tym poziomie ¶wiadomo¶ci.
Moje zdanie jak to zrobic pewnie znacie:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2367.0

Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Lipiec 03, 2009, 12:00:09 »

Wiêc zadam Wam proste pytanie. Co wed³ug was nale¿y teraz zrobic, aby obudzic te 5 u¶pionych miliardów? Rozmowy o duchach i inkarnacjach raczej nie pomog± na tym poziomie ¶wiadomo¶ci.

Trzeba natychmiast 5 miliardow ludzi przekonac,zeby pedzili na sesje prywatne do
p.Lucyny Lobos.Kasa bedzie taka,ze wystarczy mamony nawet na koparke zaprezentowana przez Kaplana 718.Kot ma tu olbrzymie szanse sie wykazac. Du¿y u¶miech
Pozdrawiam.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Lipiec 03, 2009, 13:03:26 »

Kahuna podejzewam Cie o chec zamachu na Lucyne Cool , przeciez Ona fizycznie nie wytrzyma tylu sesji, wiesz jak sa wyczerpujace energetycznie Z politowaniem

Tu by trzeba bylo z 1000 klonow zatrudnic.... Mrugniêcie U¶miech
 No to oczywiscie zartem.
Sprawa jest prosta ziarno posiane nawet na zyzna ziemie nie wszystkie wykielkuje....  Dlaczego? Wina ziemi?

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Lipiec 03, 2009, 22:56:57 »

Kahuna podejzewam Cie o chec zamachu na Lucyne Cool , przeciez Ona fizycznie nie wytrzyma tylu sesji, wiesz jak sa wyczerpujace energetycznie Z politowaniem
yyy.... te "prawdziwe" czy udawane?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2009, 22:57:22 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Lipiec 04, 2009, 00:11:59 »

Tu by trzeba bylo z 1000 klonow zatrudnic....   

Masz bardzo dobre obliczenia,Kiara.Z klonami nie ma juz obecnie zadnych
problemow i 1000 klonow na stadionach 100- tysiecznikach,zalatwi sprawe
w ciagu 5 sesji.Popieram ten pomysl jak najbardziej. Du¿y u¶miech
Pozdrawiam.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Lipiec 04, 2009, 07:00:06 »

"Sprawa jest prosta ziarno posiane nawet na zyzna ziemie nie wszystkie wykielkuje....  Dlaczego? Wina ziemi?"
Oczywi¶cie zawsze tak mo¿na mówic, ¿e nic siê z tym odpadowym ziarnem  (lud¼mi) nie da³o zrobic.
 Niestety to tylko pój¶cie na ³atwiznê i przy okazji oczywista nieprawda.

Podstawowe pytanie jakie zostanie zadane po Waszej smierci fizycznej bêdzie brzmia³o:
Ilu ludziom pomog³e¶ przebudzic siê, skoro ty wiedzia³e¶ o co chodzi ?
odp. umar³ego delikwenta:
 Nie wiem, ale za to  indywidualnie rozwija³em siê duchowo, to chyba jest najwa¿niejsze......No co, a nie jest tak ? 

« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2009, 07:01:12 wys³ane przez JACK » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Lipiec 04, 2009, 09:17:06 »

"Sprawa jest prosta ziarno posiane nawet na zyzna ziemie nie wszystkie wykielkuje....  Dlaczego? Wina ziemi?"
Stawia³bym na to, ¿e ziarno jest nic nie warte - zbutwia³e, sple¶nia³e i do tego oszukane.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Lipiec 04, 2009, 19:49:01 »

A co za tym idzie,po 8 latach dzialalnosci PCH i P.Lucyny,rezultaty sa -
jakie sa.Nic dodac,nic ujac.
Pozdrawiam.
Ogmios
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Lipiec 05, 2009, 19:08:43 »

A jakich rezultatow oczekujemy?
Czas, i to juz niedlugi, zweryfikuje wszystko...
Tego jestem pewnym
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Lipiec 05, 2009, 19:12:21 »

Ale¿ czas JU¯ weryfikuje, pewne daty, terminy podawane przez ekipê pch ju¿ minê³y, a po apowiedzianych wydarzeniach ani ¶ladu...
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: