Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 04, 2025, 14:15:05

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WSPOLCZESNA HISTORIA SWIATA PISANA SW. GEOMETRIA......  (Przeczytany 65810 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #75 : Listopad 02, 2012, 11:34:40 »

O kurcze, ty by siĂŞ zgodziÂło z pewnym moim odczuciem, Âże "jest tu obecny jakiÂś drugi rodzaj energii, ktĂłrego nie rozumiem, nie potrafiĂŞ zdefiniowaĂŚ".

W trakcie pomiarĂłw radiestezyjnych miaÂłem silne odczucie, Âże energia w tym miejscu jest "wielopoziomowa/wieloskÂładnikowa", tzn. to co na ziemi, nie koniecznie pokrywa siĂŞ z tym co pod ziemiÂą albo w powietrzu.

To bardziej skomplikowana sprawa niÂż myÂślisz o to miejsce, o dostĂŞp do niego  w przestrzeni toczÂą siĂŞ walki ,czasowo moÂżna odebraĂŚ teÂż nakÂładanie energii Haarpu, usiÂłowania  blokowania pÂłynÂącej energii z kosmosu.
Mo¿esz te¿ odbieraÌ strumieù kosmiczny który ma po³¹czenie przez to miejsce z j¹drem ziemi on mo¿e byÌ silniejszy lub s³abszy zale¿nie od przep³ywu energii.

SÂą jeszcze inne czynniki ale....

Natomiast piramidka na wodzie... piramida to symbol wiedzy , idealnie okrÂągÂła wyspa ( jak dawno temu Santorini) to symbol kwiatu Âżycia , ziarna Âżycia , ktĂłre w odpowiednim czasie astronomicznym ( dlatego nazywa siĂŞ roboczo wyspÂą astronomĂłw)  miaÂła byĂŚ zapÂłodniona depozytem wiedzy z piramidki i energiÂą kosmiczna , by daĂŚ wzorzec Âżycia "nowemu czÂłowiekowi"..... ale piramidka nie jest caÂła , ma wyciĂŞta z siebie czêœÌ, czyli nie jest wzorcem wiedzy kompletnej , nie moÂże nastÂąpiĂŚ zapÂłodnienie wiedza caÂłkowitÂą.
No to o co chodzi? jaki wzorzec nowego czÂłowieka miaÂł byĂŚ powoÂłany do istnienia? Kto stworzyÂł taki program?

Kto pobieraÂł caÂły czas energiĂŞ z tego miejsca, kto stworzyÂł obrĂłt wiru w kierunku odwrotnym do wskazĂłwek zegara i ciÂągnÂą Âł energiĂŞ z ziemi, blokowaÂła jej przepÂływ do jÂądra?

I jeszcze jedna sprawa ten sztuczny staw , czy jak wolisz jezioro, ma specjalne  uÂłoÂżenie dna powodujÂące tworzenie siĂŞ wirĂłw i bardzo silnej energii wody.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Kate
Gość
« Odpowiedz #76 : Listopad 02, 2012, 15:04:19 »

cyt Kiara

I jeszcze jedna sprawa ten sztuczny staw , czy jak wolisz jezioro, ma specjalne  uÂłoÂżenie dna powodujÂące tworzenie siĂŞ wirĂłw i bardzo silnej energii wody.

To pierwszy stopien, od tego zaczyna sie budowe takich ogromnych modeli przestrzennych.
Sama symbolika to tylko czesc, wazna jest kolejnosc nakladania sie elementow nosnych (glownych, bazowych).

Na niebieskiej tablicy podane sa okreslenia tekstowe i symboliczne 12 "filarow", wg mnie odczyt nalezy zaczynac od dolu listy.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #77 : Listopad 02, 2012, 15:36:28 »

GdzieÂś na forum byÂły tematy zwiÂązane z energiÂą wody i filmiki o facecie ktĂłry opracowaÂł system uksztaÂłtowania dna tak by woda miaÂła naturalna moc energetycznÂą i byÂła Âżywa wodÂą. Ta wiedza jest wykorzystana w budowie tego jeziorka , ma ono bardzo silne prÂądy wodne utrzymujÂące staÂły poziom energii w nim. Pytanie tylko dlaczego to zrobiono , dlaczego zainwestowano wiele milionĂłw ( wĂłwczas franko) w tÂą bioarchitektĂłrĂŞ?
Kto posiadaÂł  wiedzĂŞ o tym miejscu i do czego chciaÂł jÂą wykorzystaĂŚ, komu zaleÂżaÂło aÂż tak na zaistnieniu tej budowli iÂż dokonaÂł takiego przedsiĂŞwziĂŞcia?

CzĂŞÂściÂą tej odpowiedzi sÂą udziaÂłowcy w budowie inwestorzy materialni oficjalni i nieoficjalni i oczywiÂście projektanci.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Kate , tak tworzy siĂŞ od podstaw czyli od pierwszej czakry na ziemi, czakry Âżycia. CzakrĂŞ Âżycia symbolizuje koÂło z piĂŞcioma ramionami czyli pentagram Venus.
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2012, 15:39:19 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kate
Gość
« Odpowiedz #78 : Listopad 02, 2012, 21:00:44 »

Ciesze sie, ze zrozumialas moje przeslanie.
Informacje szczegolowe dostepne sa na forum sw. geometrii (wracaj!!)
Wtedy podyskutujemy uczciwie.

Tyle interesujacych watkow czeka!

Kiara
Gość
« Odpowiedz #79 : Listopad 04, 2012, 13:52:03 »

Informacja dla wszystkich sfrustrowanych i wystraszonych domysÂłem iÂż jestem obecna pod innym nickiem na forum Âśw. geometria.... nie nie jestem nie byÂłam nigdy oprĂłcz Kiara i nie zamierzam byĂŚ.
Nigdy na Âżadnym innym forum nie uÂżywaÂłam innego nicku jak Kiara i nie zamierzam go zmieniĂŚ.
Naprawdê nie musicie siê trz¹œÌ ze strachu i¿ tam wrócê i zacznê pisaÌ rzeczy , które wam siê w g³owach nie mieszcz¹...... wystraszeni frustraci mog¹ spaÌ spokojnie....

Kate dziĂŞkuje za zaproszenie ale nie. JeÂżeli chcesz ze mnÂą podyskutowaĂŚ o jakimÂś interesujÂącym CiĂŞ temacie to , tu proszĂŞ.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 13:53:20 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #80 : Listopad 04, 2012, 19:05:13 »

Informacja dla wszystkich sfrustrowanych i wystraszonych domysÂłem iÂż jestem obecna pod innym nickiem na forum Âśw. geometria.... nie nie jestem nie byÂłam nigdy oprĂłcz Kiara i nie zamierzam byĂŚ.....(..)  wystraszeni frustraci mogÂą spaĂŚ spokojnie....

"frustraci" CI dziĂŞkujÂą i wdziĂŞczni sÂą dozgonnie DuÂży uÂśmiech

A nie jest to tak czasem, Âże siĂŞ po prostu boisz tego co by Twoje "prawdy" powaliÂło z ÂżelaznÂą konsekwencjÂą nieubÂłaganej logiki i tym co pÂłynie z Natury , z samego rdzenia rzeczywistoÂści ?

Czy nie dlatego siĂŞ ,Kiaro , wysÂługujesz takimi zwrotami jak " wystraszeni frustraci" .... ?

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #81 : Listopad 05, 2012, 19:34:07 »

Hm jak na kogoÂś kogo nie ma mocne wrĂŞcz bym rzekÂł materialne DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #82 : Listopad 26, 2012, 22:35:47 »

Cergy jeszcze raz - ciekawe zdjęcie z efektami (celowo wstawiam takie duże, choć z dopasowaną rozdzielczością)

Adres zdjęcia: http://pliczek.net/download.php?id=39496

I teraz tak - poprosiłem profesjonalistów o opinie na temat zdjęcia (osoby te profesjonalnie zajmują się obróbką obrazów cyfrowych), oto co zauważyli:

1. jaśniejszy łuk schodzący z lewego górnego rogu - efekt błędu soczewki
2. dwie fioletowe plamy w prawej części nieba, tuż nad trawnikiem - błędy optyki aparatu.
3. biała smuga w centrum nieba - typowa smuga kondensacyjna przelatującego samolotu.
4. biała kropka na niebie w linii prostej mniej więcej w połowie pomiędzy fioletową plamą a smugą samolotu - i tu zagwozdka, biały obiekt niewiadomego pochodzenia, który "otoczony" jest jakimś ciemniejszym polem, zostawia wokół siebie wyraźny ciemny obraz.

W razie czego chętnym udostępnię zdjęcie w oryginalnej jakości HD.
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2012, 22:36:33 wysłane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Strony: 1 2 3 [4] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: