Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 17:19:07

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WSPOLCZESNA HISTORIA SWIATA PISANA SW. GEOMETRIA......  (Przeczytany 65869 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Silver
Gość
« Odpowiedz #50 : Lipiec 11, 2009, 00:43:39 »

Strach jest elemetem blokujacym rozwoj, gdy czlowiek wychodzi z jednej opcji pojawia sie nastepna.
Kiedy sie konczy? Gdy zaczynamy wierzyc iz wszystko jest naszym dobrem, i to co jawi sie zlem i to co uznajemy za dobro.

A ja czekam z wielkÂą niecierpliwoÂściÂą, aÂż ktoÂś tutaj wreszczcie napisze jak sobie poradziĂŚ z tym strachem (lĂŞkiem ) zamiast powtarzaĂŚ w kó³ko to samo, Âże lĂŞk jest przeszkodÂą w rozwoju czÂłowieka.
Przepraszam bardzo, ale myÂślĂŞ, Âże wczoraj ÂżeÂśmy siĂŞ chyba nie urodzili i wiemy
co to jest lĂŞk, jak i wiemy o tym, Âże stanowi on przeszkodĂŞ w doÂświadczeniu miÂłoÂści, o ktĂłrej tu tyle poezji zostaÂło napisanych.
Tylko, Âże nikt nawet nie mrugn¹³  jak rĂłwnieÂż wielu ''oÂświeconych''
, ktĂłrych mieliÂśmy przyjemnoœÌ oglÂądaĂŚ  na ró¿nych tutaj prezentowanych filmach co zrobiĂŚ ze swoim lĂŞkiem.
Poprostu czysty paradoks, wiemy o tym, tylko  nie wiemy co z tym zrobiĂŚ.
Jedyne sÂłowo, ktĂłre znalazÂłem  lub usÂłyszaÂłem, to brzmiaÂło - pozbyĂŚ siĂŞ lĂŞku.Ale to nie prawda, Âże czegoÂś moÂżna siĂŞ pozbyĂŚ, bo to nie fura Âśmieci
 ktĂłrÂą moÂżna wyrzuciĂŚ do kosza.
Jak moÂżesz coÂś  ze swojej ÂświadomoÂści siĂŞ pozbyĂŚ, skoro lĂŞk jest czeÂściÂą Twojej ÂświadomoÂści, jest czĂŞÂściÂą Ciebie.
Wci¹¿ piszemy, czytamy i ogl¹damy - mi³oœÌ, wspó³czucie, empatia to droga do celu, droga do wszystkiego.
Ale to tylko opis, a nie Âżadne jakiekolwiek narzĂŞdzia do tego, aby ''odszedÂł''  lĂŞk i nadeszÂła miÂłoœÌ !

No wiĂŞc czekaÂłem, ale teraz juÂż w koĂącu napiszĂŞ w jaki sposĂłb odreagowaĂŚ lĂŞk.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2009, 00:50:33 wysłane przez Silver » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #51 : Lipiec 11, 2009, 02:23:32 »

Sadzilam ze kazdy wie jak to robic  ( pozbywanie sie stanow lekowych), kazdy doswiadcza tego codziennie, jest to naturalnoscia zycia.

Codziennie zblizamy sie do sytuacji , ktorych w jakis sposob sie boimy, tylko konfrontacja z nimi porzez przezycie tych zdarzen pozbawia nas leku. Nic wiecej. Jezeli ktos boi sie ciemnosci ,zeby sie przestac jej bac , musi wejsc w nia i pobyc ,az zobaczy, poczuje iz sama ciemnosc nie jest straszna.
Jak to zrobic fizycznie? Albo po malutku zaciemniajac swiatlo, albo po malutku , krok po kroku zblizac sie , wchodzic do ciemnego pomieszczenia. Nie mniej jednak ( co kolwiek jest tym lekiem) , trzeba sie fizycznie zmierzyc z tym zdarzeniem i wyjsc z niego juz bez strachu. Czyli poznac je calkowicie.
Czy to trudne? Dla jednych tak , dla innych mniej.
Nie mniej jednak w swiecie fizycznym musza zaistniec poznawcze  zdarzenia fizycznie.
Kazda wiedze ( naprawde na kazdy temat) osiaga sie przez konfrontacje ze zdarzeniem, z lekiem tez tak trzeba.

Wszak wszystko jest w Tobie, co za problem masz z wydobyciem tej wiedzy na powierzchnie?
Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Widzisz ja te wszystkie procesy opisuje z autopsji , ja juz je przeszlam , tu i teraz w tym zyciu. Dlatego z czystym sumieniem moge powiedziec ja wiem , gdyz stalo sie to moja wiedza. Wlacznie ze srebrnym sznurem. Nie sa to tylko symulacje graficzne ani domysly na podstawie analizy cudzych doswiadczen.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2009, 09:03:23 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #52 : Lipiec 26, 2009, 21:11:16 »

Był taki czas, że z rozdziawioną gębą gapiłem się na prawo i lewo skrętne spirale , których animacje zamieszczał Leszko. Drapałem się w głowę i zachodziłem o co tu chodzi. Te złote i srebrne sznury  Kiary bardzo przypominają  mi owe spirale . Wszak "sznur"  to zapleciona spiralnie lina z , nomen omen,  "duszą" w środku.
Kiara pisze, że
" wszystko jest naszym dobrem, i to co jawi sie zlem i to co uznajemy za dobro. Akceptacja to sw. slowo naszych czasow "
, a Leszko cytuje Dana Wintera, który wypowiada się w podobnym duchu :
"I wtedy możesz odpowiedzieć Diabłu
który mówi: "Zabiorę ci duszę."|I twoją odpowiedzią może być:
"Ach... Wiem kim jesteś,|jesteś iskrą w moim oku."

i w tym samym duchu odnajduję słowa Silvera :
"Tymczasem wiele dusz wchodzi tu z innym programem , który na przykład brzmi: moja wewnętrzna ścieżka mocy zaczyna się we mnie i kończy się we mnie. A to oznacza wszystko ! Oznacza wszystko, ponieważ nic nie mamy do stracenia, jak i nie mamy do zyskania, czyli wszystko czego potrzebujemy jest w nas."
Bardzo cenię sobie Dana Wintera. Dzięki niemu dowiaduję się więcej o tym jak działa moje serce, w jaki sposób rośliny korzystają z ciągu fibonnaciego, świętej geometrii, dlaczego niektóre kształty bardziej nam sprzyjają energetycznie , a inne mniej. Uwielbiam też czytać Kiarę - o sznurach, miłości i astralach w ten jej bardzo kobiecy , intuicyjny , a więc niewytłumaczalny logicznie sposób przekazywanej wiedzy serca.
Wszystko to jest ważne , wszystko funkcjonuje i objawia się , krąży wewnątrz mnie i wokół mnie, przenika mnie. Wszystko to i nawet więcej jeszcze  mam przed sobą niczym na szwedzkim stole. I cokolwiek jeszcze się przejawi , będzie tak samo uprawnione do życia. Oto stoję u źródła , a ono uwalnia z siebie kolejne fascynujące teorie, które "znajduję" na mojej drodze do "Syjonu", drodze ku Pełni..

"Niech ten, który szuka, nie ustaje w poszukiwaniu aż znajdzie. I gdy znajdzie, zadrży, a jeśli zadrży, będzie się dziwił i będzie panował nad Pełnią". Ewangelia Tomasza

Silver ,owo "drżenie" może być mylnie odbierane jako strach.
Moim sposobem na pozbycie się lęku jest przyjęcie postawy Obserwatora zjawisk , rzeczy i siebie - swojego ego, które poddaje się lękom. Ten , który w Tobie obserwuje, nie jest egotycznym umysłem. To istota wolna od lęku. Ona jest wieczna,  pochodzi ze Źródła. To jesteś prawdziwy TY.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2009, 21:21:11 wysłane przez east » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #53 : Lipiec 27, 2009, 00:49:57 »

east UÂśmiech
mam tak samo jak TY...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #54 : Wrzesień 15, 2009, 14:17:48 »

Wiecie co , 13 wrzesnia odbyla sie pielgrzymka mlodziezowa  pod te 12 slupow w Cergy i odprawiono tam msze poswiecona Naszej Pani ( nie mylic z Matka Jezusa, bo to nie to samo chociaz kk usiluje ujednolicic to miano).

Bywam w tym miejscu , znalazlam sie zupelnie "przypadkowo" rowniez w trakcie tej mszy.
Jestem ciekawa , kto to wymyslil i dlaczego?
Rozne sa miejsca pielgrzymek , bardzo rozne ,  ale zazwyczaj zwiazane z miejscami objawien , lub polaczone religijnym kultem. A tu? Nic..... 12 kolumn ......

Czyzby tak bardzo brakowalo energii?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 07, 2010, 11:32:41 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #55 : Wrzesień 04, 2011, 12:18:08 »

Chyba ju¿ pora o¿ywiÌ nieco ten temat ¿eby zrozumieÌ dlaczego wa¿na jest Europa i jak ograbiano j¹ z energii , gdzie jest konkurencyjnoœÌ , czy jest naprawdê?

Czy teÂż tylko wszystkie sznureczki trzymane sÂą przez jednÂą rĂŞkĂŞ pociÂągajÂącÂą za nie w celu rozegrania jakiejÂś sytuacji w jakimÂś miejscu dla tworzenia konkurencyjnoÂści napĂŞdzajÂącej ten biznes?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #56 : Marzec 24, 2012, 13:39:50 »

Moje codzienne i co nocne wycieczki sÂą skromniutkie zazwyczaj w krĂŞgu tych 12 kolumn czasami perfekcyjny krÂąg tej wysepki z piramidÂą po lewej stronie.
Ale tam ju¿ muszê dop³yn¹Ì.. :wink: Chichot i czasami robiê to pomimo zakazu.

Zastanawia mnie caÂły czas jak dostaÂły siĂŞ na niÂą dzikie krĂłliki :co: ktĂłre hasajÂą sobie po niej z luboÂściÂą.

12 colonnes Cergy

http://www.youtube.com/watch?v=iJrzz2RxXd4&feature=related

W krĂŞgu tych kolumn pÂłynie niesamowita energia.

A w zesz Âłym roku byÂło troszeczkĂŞ jak w gĂłrach..... Chichot

Snowboard Cergy Pontoise 12 colonnes

a to jest targ w miasteczku... lubiĂŞ ten orientalny klimat Chichot
http://www.youtube.com/watch?v=sK26uMZ-XHc&feature=related

Na koĂącu reportaÂżu facet pyta dziewczynĂŞ czy jest tutejsza? bowiem on myÂślaÂł iÂż jest we Francji.. on szuka Francji... :cfaniak: - peÂłna konsternacja dziewczyny- facet twierdzi iÂż zagubiÂł siĂŞ w przestrzeni ... myÂślaÂł iÂż jest we Francji :co: Chichot a tu orient w swojej krasie! ÂŚwiat siĂŞ zmienia....
http://www.youtube.com/watch?v=CUBU9tC6FPQ&feature=related

Ach.. i jeszcze zegar , najwiĂŞkszy w Europie. nie wiem czy z tego powodu czas tu wolniej czy szybciej pÂłynie? Ale Axe majeur, to Axe majeur....

Pendule gare Cergy Saint Christophe

http://www.youtube.com/watch?v=EtyT2TQri4M&feature=related

Axe Majeur - Rencontre entre l'espace et le temps

http://www.dailymotion.com/video/xjb65p_axe-majeur-rencontre-entre-l-espace-et-le-temps_news

Spotkanie z przestrzeniÂą i czasem.

« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2012, 13:48:29 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #57 : Marzec 24, 2012, 13:41:56 »

Darku nie scalaj tego proszĂŞ.

Takie sobie ciekawostki....
http://secretebase.free.fr/complots/edifices/axemajeur/axemajeur.htm

niby nic...
http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=fr&u=http://secretebase.free.fr/complots/edifices/axemajeur/axemajeur.htm&ei=R8NtT__SNoW7hAfLtOGTBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCUQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://secretebase.free.fr/complots/edifices/axemajeur/axemajeur.htm%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D8t6%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26channel%3Ds%26prmd%3Dimvns

"CHRISTOPHER wywodzi siê z greckiego Christos (Chrystus) i phorein (zu¿ycie), czyli powiedzenia, ten , kto niesie Chrystusa, w aluzji do legendarnego giganta pierwotnie o nazwie "Forsaken", który pomóg³ przenieœ Dzieciê Jezus przez rzekê . Na symbolicznej reprezentacji Krzysztofa z Licji lepiej znany jako œwiêty Krzysztof sprawia wra¿enie , ¿e istnieje zwi¹zek z egipskiej ikonografii Boga Anubisa z przewoŸnikiem duszy po œmierci. Mo¿e on byÌ równie¿ pod³¹czony do grecko-rzymskiej mitologii z Charona, przewoŸnika dusze przez rzekê Styks. "....

Taki ma³y przypadek jedyny koœció³ w miejscu mojego urodzenia jest pod wezwaniem œw. Krzysztofa. Etymologia s³owa cergy wi¹¿e siê te¿ z celtyckim cerg- kr¹g, ko³o.

Obraz sw. Krzysztofa namalowany jest przez Âświetnego malarza J.H.Rosena.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Henryk_Rosen

http://pl.wikipedia.org/wiki/Podkowa_Le%C5%9Bna

Zastanawia mnie dalej jaki ma zwiÂązek Podkowa z Cergy ( jeszcze nie do koĂąca to wiem) i na czym polega zatoczenie tego krĂŞgu w ktĂłrym punktem wspĂłlnym jest Âśw. Krzysztof i pewna data , ale nie tylko to

lubiĂŞ takie zagadki , wprost uwielbiam! :jupi:

* coÂś znalazÂłam! a to ciekawostka , psio gÂłowy Âśw. Krzysztof z AteĂąskiego muzeum!

http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awi%C4%99ty_Krzysztof

No , no niezÂłe zaczyna mi coÂś ÂświtaĂŚ..... :wink: Chichot

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cynocefal

no to idziemy dalej... czemu nie? :co: Chichot
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2012, 13:51:58 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #58 : Marzec 26, 2012, 02:17:27 »

Dalszy ci¹g symbolicznych obiektów na ziemi , które s¹ kontynuacj¹ przesz³oœci w teraŸniejszoœci. wszystko co zosta³o zbudowane i usytuowane w okreœlonym czasie w okreœlonym miejscu ma wp³yw na obieg energii na ziemi a tak¿e na jej przep³yw do innego wymiaru. S¹ to punkty po³¹czeniowe , które transmituj¹ energiê w nieznane nam miejsca.

http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=fr&u=http://secretebase.free.fr/complots/edifices/edifices.htm&ei=hcFvT7GjBsLH0QWim9WNAg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CDkQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dsekret%2BAxe%2BMajeur%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DkDK%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26channel%3Ds%26prmd%3Dimvns

bardzo interesujÂące...

Katedry ró¿ i inne symbole
Tajemnica Sub Rosa

Dzia³ki ró¿ diffrÊrentes mieÌ punkty po³¹czenia,
podstawÂą "maszyna", ktĂłry wykorzystuje Telluric i kosmiczny

Z tego naturalnego pokory, który pasuje do ich jak fryz, mnisi twierdz¹, ¿e "tajemnica katedr" zosta³a znaleziona. Nie mniej! Francuzów, prawie przez przypadek, odkry³, ¿e geometryczny œcie¿ka ³¹czy katedry. Mnisi szybko umieœciÌ na komputerze, aby zweryfikowaÌ tê hipotezê. W rzeczywistoœci s¹ one katedry, które zosta³y zbudowane na wczeœniej istniej¹cej trasie nazwali Ró¿a Matki Bo¿ej. Z jednej strony dlatego, ¿e zdecydowana wiêkszoœÌ katedr s¹ dedykowane Matce Bo¿ej. A po drugie, ta szczególna konfiguracja (rys. 3) reprezentuje ciêcie wzros³a efectivement w dwóch prostopad³ych do ³odygi. Ró¿a jest synonimes wieków tajemnicy i tajemnicy.

Kiedy jesteœ trochê orientuje siê w geometrii, patrz¹c na mapê, na której rozsianych wszystkie katedry (ok. 200 we Francji), jeden Hästens, aby przejœÌ szanse, które powinny pozwoliÌ na rysunek figury, punktów jest wiele. W rzeczywistoœci, ta linia pochodzi od z³o¿onej fabu³y, która jest prosta 5 ramienna gwiazda (pentalha, pentagram).

fig1: The Pink 5-ramiennym

fig2: pojedynczy ró¿owy.

fig3: Rose katedr

Ilustracje: Christian Michel Soulier "ROSE Matki BoÂżej"

NarysowaÌ okr¹g, w którym budujemy 5 ramienna gwiazda, rozszerzenie jednej rêki. Pary¿ jest centrum, a dok³adniej transept przejœcie z Notre Dame. Gwiazda obraca siê wokó³ jego œrodka, gdy rozszerzenie spotyka katedrê, widzimy, ¿e pozosta³e cztery oddzia³y po³¹czyÌ katedry (rys. 1). Nale¿y zauwa¿yÌ, ¿e ¿aden oddzia³ wpada w pustkê, z których ka¿da obejmuje katedrê. Amazing! Jeszcze bardziej zdumiewaj¹ce: du¿e miasta (Cannes, Roubaix, Lille, Einal), którzy nie maj¹ katedrê, nie s¹ na trasie.

5 ramienna gwiazda to rodzaj algorytmu matematycznego, w ktĂłrym budujemy Rose. Rose katedr jest superpozycjÂą kilku ÂścieÂżek (patrz prosty wykres na rys. 2). Nasi mnisi chciaÂłbym powiedzieĂŚ, Âże "jest to dar od Boga do naszych czasĂłw." Dla myliĂŚ, jakoÂś w swojej duchowej nĂŞdzy i ubĂłstwa moralnego. Jeden z innych przyczyn.

ROSE Prorocze

Mówi¹c w ten sposób, nasz religijny przypomina nam, ¿e Bóg przemawia do ludzi. Tak wiêc wyjaœniÌ za pomoc¹ mnóstwa niuansów, które katedry, to Bóg, który zainspirowa³ ich: lokalizacja, trasa, objêtoœci. Jeœli mamy w¹tpliwoœci, ¿e s¹ szybkie do retorty ", ale wszystko zosta³o powiedziane w Biblii". Przez to maj¹ na myœli, ¿e w planach katedr znaleŸÌ uk³ad œwi¹tyni Salomona. Dlaczego Bóg ustanowi³ w najdrobniejszych szczegó³ach budowy swoj¹ œwi¹tyniê Salomona, on nie kaza³ wszystkie swoje dzieci na przestrzeni wieków? "Tylko niewierz¹cy w tym obszarze jest jedno w bezbo¿noœci", ciê¿ko, ciê¿ko, te s³owa mnichów, ale jest szczery prawda, mo¿na jedynie mówiÌ znawstwem.

Bez Cassandra, ptaki nieszczêœcia, oni nieustannie przypominaj¹ cz³owieka do ruiny, i by³oby nieuchronne. I dodaj¹ z ogromnym uœmiechem po¿yczek wspó³czucia ", chyba ¿e cz³owiek zamienia". Maj¹ nawet znajomych, którzy podró¿uj¹ po ca³ym œwiecie do powiedzenia. Najbardziej zdumiewaj¹ce jest to, ¿e nigdy nie mainstreamowe media o tym rozmawiaÌ, jeœli siê nie œmiaÌ. Przez astrologów i soothsayers innych wobec konkurencyjnych og³osiÌ prognozy uruchamiania, ¿e nikt nie zada³ sobie trudu, by sprawdziÌ!

INNE ROSES

Wynalazca katedr Rose zacz¹³ rysowaÌ jak wiele zrobiÌ ró¿e niedawno. To by³ pierwszy Rose religijnych budowli Pary¿a. Najbardziej podstawowym jest Rose do 10 oddzia³ów (2x5). Nastêpnie, pocz¹wszy od wielkiego dzie³a by³ w stanie narysowaÌ wzros³a do 13 oddzia³ów, których centrum jest piramida w Luwrze, a które znajduj¹ siê na polach.

BiorÂąc mapĂŞ Francji, okazaÂło siĂŞ, Âże elektrownie jÂądrowe sÂą ustalane zgodnie z koncentrycznych gwiazd z 6 oddzia³ów. Bez wchodzenia do tej wyrafinowanej fabuÂły, widzimy, Âże dwa a nawet trzy zakÂłady znajdujÂą siĂŞ na liniach prostych. A niektĂłre emitujÂą hyppothèse Âże to bĂŞdzie zanurzona czêœÌ gĂłry lodowej, ktĂłra byÂłaby "fantastyczne maszyny", ktĂłre mogÂłyby dziaÂłaĂŚ na klimat, na psychikĂŞ ...

"Hypoyhèse", mĂłwiÂą, i rajoutent "jesteÂśmy po prostu biedni mnisi, nie zostaÂły zweryfikowane". I dlaczego z "Matki BoÂżej"? Nawet religijnych, ktĂłrzy stwierdzili, Âże duÂżo mĂłwi siĂŞ o Âśredniowiecznych rycerzy niedawno, dajÂąc wiele szczegó³ów ich wszczĂŞcia. Warto wspomnieĂŚ, Âże w momencie wszczĂŞcia byÂło rycerstwo i rycerz jest oficjalnie poÂświĂŞcony NajÂświĂŞtszej Maryi Panny. "Notre Dame pewien, Âże nie staĂŚ krzywoprzysiĂŞstwo. Dla Boga i mojej pani" (jego dama Maryja). I jeden z dawnych mnichĂłw dodajÂąc zÂłoÂśliwie: "Oni majÂą nam wzi¹Ì diabÂła za Boga". Nie naleÂży myliĂŚ!

Ilustracje: Christian Michel Soulier "ROSE Matki BoÂżej"

Od czasu odkrycia Ró¿y, które znajduj¹ siê na katedrach, zasada zosta³a zastosowana do innych budynków. Tak wiêc, Rose, który obejmuje budynki, które s¹ bieguny wiary katolickiej. Na mapie Pary¿a narysowaÌ okr¹g o promieniu 25 cm, centrum jest skrzy¿owanie z nawy katedry Notre Dame. Centrum, wyci¹gn¹Ì dwa proste, jeden w kierunku Najœwiêtszego Serca Pana Jezusa, drugi w kierunku kaplicy Rue du Bac (chór z dwóch budynków bêd¹cych punktem przeciêcia linii). Zauwa¿, ¿e te dwie linie tworz¹ k¹t prosty. Mo¿na ³atwo, za pomoc¹ kompasu i linijki aby narysowaÌ gwiazdê z 10 ramionami (2 razy po 5 oddzia³ów) z boków i osi automatycznie po³¹czy ró¿ne budynki lub koœcio³y. Zauwa¿, ¿e jest czêœci¹ wzros³a koœció³ Sainte Genevieve, nie Pantheon. Uwaga Sanktuarium Chrystusa Króla, który zosta³ dostarczony do m³otów w 1952 roku, zosta³a ona zbudowana tu¿ przed wojn¹ na proœbê Chrystusa jako ma³y zakonnicy, siostry Oliva, który przekaza³ teren i plany (ledwo zna³ przeczytaÌ, ¿e by³ przeœladowany przez ca³e swoje ¿ycie).

Po pod³¹czeniu wielkie dzie³o, zwracamy k¹t równoramienny, którego dwa boki umo¿liwiaj¹ œledzenie gwiazdy na 13 oddzia³ów, w centrum znajduje siê w Luwrze piramidy. Na tej dzia³ce znajduje siê Panteon, budynki Wielkiego Dzie³a ... Stosuj¹c tê sam¹ zasadê do elektrowni j¹drowych odkrywamy now¹ gwiazdê wzros³a sk³ada siê z szeœciu oddzia³ów. Szansa nie mo¿na powo³ywaÌ siê!

Ale œlady ró¿owe diffrÊrentes mieÌ punkty po³¹czenia, mo¿emy sobie wyobraziÌ, ¿e jest to podstaw¹ "maszyna", która wykorzystuj¹c Telluric i kosmiczne si³y, wchodz¹ w drgania w okreœlonym czasie. Wszystkie te budynki s¹ zbudowane na obu punktach na silne przeniesienie i tak skupiaÌ siê wokó³ pewnych wydarzeù astralnych ... ?

TAJNE katedry

W wiekach XII i XIII Templariusze zostali zakoĂączeniu budowy katedr Francji. BiorÂąc mapĂŞ Francji i bĂŞdziemy oznaczaĂŚ wzglĂŞdne poÂłoÂżenie katedrach Abbeville, Amiens, Bayeux, Chartres, Evreux, Le Mans, ParyÂżu, Rouen Reims i otrzymujemy dokÂładnÂą konfiguracjĂŞ konstelacji dziewicÂą. Istnieje 93 katedry zbudowane we Francji pod wzglĂŞdem liczby zÂłotych, a ich relacja do konstelacji pozostaje do odkrycia. Ich architektura, a szczegĂłlnie ksztaÂłt kopuÂły zostaÂły przekazane swojÂą energiĂŞ ...

http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=fr&u=http://secretebase.free.fr/complots/edifices/edifices.htm&ei=hcFvT7GjBsLH0QWim9WNAg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CDkQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dsekret%2BAxe%2BMajeur%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DkDK%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26channel%3Ds%26prmd%3Dimvns

* nie wiem  tylko czy nazwy Katedry Naszej Pani ( taki jest oryginaÂł we Francji( zamieniano na Matki BoÂżej Âświadomie czy nie Âświadomie?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2012, 02:37:12 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #59 : Październik 26, 2012, 12:50:30 »

"ÂŚwiÂątynia naszych czasĂłw".... 88 hektarĂłw bio- architektury w Cergy, czakra mocy ziemi aktywna  w "czasach ostatecznych" ... tak naprawdĂŞ w tym miejscu rozgrywa siĂŞ  jeszcze wiĂŞkszosĂŚ  g³ównych wydarzeĂą energetycznych dotyczÂących ziemi.

Miejsce publiczne odkryte , pilnie strzeÂżone ale nie ujawniane szerokim masom, punkt centralny  osi ziemi w ustawieniu kÂątowym w stosunku do g³ównego strumienia energetycznego w grudniu  2012 jest wÂłaÂśnie w Cergy. ChociaÂż to nie to miejsce odegra tÂą najwaÂżniejszÂą rolĂŞ w  dla nowych czasĂłw. 12 kolumn  ma niezmiernie istotnÂą  i ciekawÂą symbolikĂŞ, miĂŞdzy nimi przebiega oÂś centralna ziemi   wyznaczajÂąca pracĂŞ energii jej biegunĂłw.

Sztucznie zbudowane jezioro z okrÂąg³¹ wyspÂą symbolizujÂącÂą kobiece jajeczko, ktĂłre we wÂłaÂściwym momencie ma byĂŚ zapÂłodnione energetycznie....  i wiele innych szczegó³ów architektonicznych precyzyjnie zaplanowanych i zbudowanych to sekrety tego miejsca.
Francja to jedna z wielu tajemnic  Europy dawnej i wspó³czesnej, Âżeby odkodowaĂŚ przyszÂłoœÌ , trzeba poznaĂŚ wspó³czesnoœÌ, przeszÂłoœÌ jest tylko uÂłatwieniem odczytĂłw.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2012, 14:57:07 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #60 : Październik 31, 2012, 21:37:27 »

Witamy w Âświecie zagadek, moÂże coÂś siĂŞ jeszcze znajdzie w bardzo ciekawy sposĂłb?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #61 : Listopad 01, 2012, 11:03:15 »

Cergy - L'axe Majeur - Po co Francuz buduje piramidĂŞ w 1990 roku naszej ery ?

http://pliczek.net/download.php?id=39242

http://pliczek.net/download.php?id=39244

http://pliczek.net/download.php?id=39245

http://pliczek.net/download.php?id=39246

http://pliczek.net/download.php?id=39247

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Kate
Gość
« Odpowiedz #62 : Listopad 01, 2012, 11:16:56 »

Witaj barneyos, ale u mnie nie pokazuja sie zdjecia, czyzby techniczne problemy wrocily, czy jest na to jakis trik?
Pozdrawiam.

Edit:

Pojawily sie! Ale dlugo trwalo ladowanie! Niech to bedzie wskazowka dla innych uzytkownikow, trzeba poczekac.
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2012, 11:17:59 wysłane przez Kate » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

« Odpowiedz #63 : Listopad 01, 2012, 11:33:51 »

zdjęcia są w HD jakości, ale i tak przycięte, o standardowo mają ekstremalnie dużą rozdzielczość, po to, by każdy mógł sobie popatrzeć dokładnie na to, czego nie widać na pierwszy rzut oka. Jeśli będą problemy, to rozdzielczość zmniejszę do normalnych rozmiarów. Czas wgrywania zależy od rodzaju łącza z internetem - zwykła Neostrada 1MB wystarcza - brak opóźnień.

Tym francuskim budowniczym był Francois Mitterand - czy ważnym jest, że był masonem ?
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2012, 11:35:12 wysłane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
Kiara
Gość
« Odpowiedz #64 : Listopad 01, 2012, 11:44:29 »

Najwaleczniejszy tym miejscu jest ta mala okrÂągÂła wysepka na tym sztucznie zbudowanym stawie i to co jest pod tym ogromnym placem szczegulnie w przestrzeni kolumn.
Piramidka odgrywa swoja rolê ale nie jest najistotniejsza, ca³y kompleks to 12 architektonicznych obiektów tworz¹cych ca³oœÌ budowli, przez œrodek biegnie oœ czasu i przestrzeni. mo¿e jest ktoœ kto potrafi komputerowo j¹ przeprowadziÌ przez ziemie i zobaczy co na niej jest w ro¿nych miejscach?

Punkt miĂŞdzy kolumnami zaznacza trzeciÂą czakrĂŞ ziemi , czakrĂŞ mocy aktywnÂą teraz i pracujÂącÂą mocno, przez niÂą pÂłynie energia z kosmosu do jÂądra ziemi i caÂły czas je zasila. Pewne dni w roku sÂą szczegĂłlnymi dla tego miejsca bowiem tu koncentrujÂą siĂŞ energie z kosmiczne, to miejsce byÂło przygotowane jako centralne w planie ciemnych siÂł w opcji powtĂłrzenia po raz piÂąty Ludzkiej niewoli w III wymiarze. Plan ten jest nieaktualny , ziemia poszÂła innÂą drogÂą zatem miejsce straciÂło swojÂą planowanÂą  rangĂŞ jest waÂżne i istotne jako  aktywny czakram ziemi ale nie jako punkt wyznaczajÂący dopuszczalnÂą moc energetycznÂą jÂądra ziemi i przekaÂźnik naszej energii dla naszych wÂładcĂłw.

Ich plan daÂł ciaÂła juz dawno temu nie ograbiajÂą nas z energii przez czakrĂŞ mocy ziemi jak dawniej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Kate
Gość
« Odpowiedz #65 : Listopad 01, 2012, 11:47:56 »

Kiara
ca³y kompleks to 12 architektonicznych obiektów tworz¹cych ca³oœÌ budowli

Czy moglabys opisac te 12 obiektow, ze zdjec trudno zajarzyc. Czy do obiektow wliczasz np. staw i drzewa, czy tylko budowle?

Kiara
Gość
« Odpowiedz #66 : Listopad 01, 2012, 11:58:53 »

zdjêcia s¹ w HD jakoœci, ale i tak przyciête, o standardowo maj¹ ekstremalnie du¿¹ rozdzielczoœÌ, po to, by ka¿dy móg³ sobie popatrzeÌ dok³adnie na to, czego nie widaÌ na pierwszy rzut oka. Jeœli bêd¹ problemy, to rozdzielczoœÌ zmniejszê do normalnych rozmiarów. Czas wgrywania zale¿y od rodzaju ³¹cza z internetem - zwyk³a Neostrada 1MB wystarcza - brak opóŸnieù.

Tym francuskim budowniczym byÂł Francois Mitterand - czy waÂżnym jest, Âże byÂł masonem ?

Nie tylko on , on byÂł kolejnym budowniczym, warto wiedzieĂŚ iÂż on zainwestowaÂł okoÂło 15 milionĂłw euro w osuszanie terenu pod sfinksem i Piramidami w Gizie. jak widaĂŚ bez wielkiego efektu.

Wa¿ne jest ¿e by³ masonem tak samo jak fakt i¿ wiêkszoœÌ ( je¿eli nie wszyscy) znacz¹cy politycy s¹ masonami, bez tego nie mieli by tych pozycji.

A to tylko taka ciekawostka zwi¹zana z Cergy .... Pontoise istnieje jako czêœÌ Cergy i jako oddzielna miejscowoœÌ s¹ ze sob¹ po³¹czone.
cerg- to inaczej krÂąg , koÂło w staro celtyckim.

Nicolas Flamel

Nicolas Flamel takÂże Nicholas Flamel (ur. 1330 w Pontoise, zm.1418 w ParyÂżu), francuski alchemik, prawnik i pisarz przysiĂŞgÂły.

Zgodnie z legend¹ Flamel by³ jednym z pierwszych alchemików w Europie[potrzebne Ÿród³o], interesowa³ siê praktykami alchemicznymi Egipcjan, Greków i w mniejszym stopniu Arabów. Legenda oparta na pismach samego Flamela g³osi, ¿e jako pierwszy stworzy³ kamieù filozoficzny: substancjê zmieniaj¹c¹ m. in. metal w czyste z³oto oraz g³ówny sk³adnik eliksiru d³ugowiecznoœci. Jego ¿ona, Perenelle, przez 20 lat pomaga³a Flamelowi w odczytaniu manuskryptu alchemicznego, jednak wysi³ki te nie zosta³y zwieùczone sukcesem. Antoine Lavoisier, osiemnastowieczny chemik francuski, obali³ metodami naukowymi trwaj¹ce kilkaset lat przekonanie, ¿e mo¿na metodami chemicznymi przemieniÌ jeden pierwiastek w inny (obecnie wiemy, ¿e taki proces jest mo¿liwy w przemianach j¹drowych).

Dziêki pochodz¹cemu z 1416 roku testamentowi mieszczanina mo¿liwe jest oszacowanie wielkoœci i Ÿród³a jego maj¹tku. Przypuszcza siê, i¿ zacz¹tek swojej fortuny zdoby³ on po roku 1394 dziêki udzia³owi w podejrzanych aferach finansowych zwi¹zanych z wygnaniem ¯ydów z Pary¿a. G³ównym zajêciem Flamela by³a jednak spekulacja mieszkaniowa: budowa³ on na œwie¿o w³¹czonych w obrêb murów miejskich przedmieœciach domy czynszowe, wynajmuj¹c znajduj¹ce siê w nich mieszkania poszukuj¹cym dachu nad g³ow¹ ubogim Pary¿anom. Podobnie postêpowa³ z przejêtymi istniej¹cymi ju¿, lecz opuszczonymi b¹dŸ zrujnowanymi budynkami. Postêpowanie to, które XV-wieczny kronikarz Guillebert de Metz nazwa³ dzia³alnoœci¹ charytatywn¹, by³o w istocie skutecznym sposobem na pomna¿anie maj¹tku. We wspomnianym ju¿ testamencie Nicolas Flamel zapisa³ ka¿demu ze trzydziestu swoich lokatorów pewn¹ sumê ja³mu¿ny, któr¹ ci mieli potr¹ciÌ sobie z czynszu.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Flamel
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2012, 12:02:42 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #67 : Listopad 01, 2012, 12:04:38 »

Kiara
ca³y kompleks to 12 architektonicznych obiektów tworz¹cych ca³oœÌ budowli

Czy moglabys opisac te 12 obiektow, ze zdjec trudno zajarzyc. Czy do obiektow wliczasz np. staw i drzewa, czy tylko budowle?

OpiszĂŞ ale moÂże najpierw nich podzieli siĂŞ swoimi odczuciami barneyos nie chcĂŞ go zdominowaĂŚ.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. przeanalizuj sobie to....

http://secretebase.free.fr/complots/edifices/axemajeur/axemajeur.htm

http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=fr&u=http://secretebase.free.fr/complots/edifices/axemajeur/axemajeur.htm&ei=R8NtT__SNoW7hAfLtOGTBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCUQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://secretebase.free.fr/complots/edifices/axemajeur/axemajeur.htm%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D8t6%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26channel%3Ds%26prmd%3Dimvns

http://secretebase.free.fr/secretebase.htm
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2012, 12:16:11 wysłane przez Kiara » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

« Odpowiedz #68 : Listopad 01, 2012, 12:19:49 »

http://pliczek.net/download.php?id=39250

http://pliczek.net/download.php?id=39251

Wyspa

http://pliczek.net/download.php?id=39252

Więcej na:

http://www.axe-majeur.net/-1-VidIntroAxeMaj.html
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2012, 12:35:29 wysłane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

Kiara
Gość
« Odpowiedz #69 : Listopad 01, 2012, 13:23:24 »

kate tu masz bardzo Âładnie wyeksponowane te 12 obiektĂłw.

http://www.axe-majeur.net/-1-VidIntroAxeMaj.html
Jednak ¿eby zrozumieÌ ukryte znaczenie ca³oœci trzeba zrozumieÌ sens mistyczny ca³okszta³tu tej bioarchitektóry, jest ona wa¿na ale ³¹czy siê z innymi obiektami na ziemi. Reprezentuje mê¿czyznê oraz nowo tworzonego cz³owieka.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
barneyos

GawĂŞdziarz

« Odpowiedz #70 : Listopad 01, 2012, 15:18:50 »

...

Punkt między kolumnami zaznacza trzecią czakrę ziemi , czakrę mocy aktywną teraz i pracującą mocno, przez nią płynie energia z kosmosu do jądra ziemi i cały czas je zasila.

...

Ha, zaczyna coś tu pasować, moje pomiary radiestezyjne wykazały, iż przed kolumnami (patrząc od jeziora), miejsce promieniuje radiestezyjnym kolorem pomarańczowym i fioletowym, zaś za kolumnami kolorem żółtym i fioletowym.

Znaczy to, że w kolumnach następuje "przewartościowanie" z pomarańczu (czakra 2) na żółty (czakra 3). Również w tym kierunku rośnie energia - najniższa na wyspie / piramidzie, najwyższa u zwieńczenia (iglica i półkole mieszkalne). Przy tych kolumnach cały czas widzę słowo Filtr - muszę to przerobić jeszcze. Dużo dzieje się nad kolumnami (zachęcam do uważnego patrzenia)

Iglica - [Edit: wieża pomiędzy półokrągłymi domami] powoduje zmianę kierunku (kąta) przepływu energii.

« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2012, 17:15:23 wysłane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

Kiara
Gość
« Odpowiedz #71 : Listopad 01, 2012, 16:21:32 »

Co nazywasz iglicÂą?  Kolumny to rĂłwnieÂż anteny miedzy nimi w nocy przechodzi laserowy zielony promieĂą emitowany z wierzy miĂŞdzy domami ( ostatnio wy³¹czony ), energetyczny  odczyt zaczyna siĂŞ od strony jeziora.

Ta konstrukcja jest na planie cz³owieka, laser to symbol energii z 3 oka to skaner rzeczywistoœci, g³owa jest tam gdzie pó³okr¹g³e bloki mieszkalne.
nie wiem czy zauwa¿y³eœ i odczyta³eœ mêskoœÌ tego tworu. Bia³a droga miêdzy czerwonym konstrukcjami to droga mêskiej spermy maj¹cej zap³odniÌ nowym.... ( kobiece jajeczko w wodach ) wyspa na jeziorze.

Symboliczna piramida wiedzy ( nie pe³na czyli nie X a Y- mêskoœÌ) ma wyznaczaÌ dominacjê "nowego cz³owieka" w postaci aspektu mêskiego. I tu nie wa¿ne kobieta czy mê¿czyzna , wa¿na jest dominuj¹ca osobowoœÌ pó³kuli mózgowej.
Same ciekawostki , jest ich du¿o wiêcej w ca³ym mieœcie bowiem ono ca³e jest po³¹czone z tym obiektem.

CERGY czytane od tyÂłu to YGREC

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2012, 16:22:58 wysłane przez Kiara » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

« Odpowiedz #72 : Listopad 01, 2012, 18:52:49 »

Ja to raczej odebrałem tak:

piramida to jajnik, wyspa to macica

Energia płynie od dołu w górę, duża korzyść dla osób mieszkających w półokręgu.

Półokręgi - dlaczego w tę stronę skierowane - patrząc od dołu - tworzą naczynie, kielich, w środku wieża, czym się ma napełnić ?

Zupełnie odwrotnie wieża Eiffla, tam przez zielone łączki trafiasz na kopułę (ma chronić ?) - półkoliste budynki odwrócone w drugą stronę.

Kolumny to filtr - coś filtrują - jeśli granica między czakrą 2 i 3 to ma to sens. Idźmy dalej - gdzie w dole osi (Axe - oś) jest czakra I (poza Cergy oczywiście - Giza ?) - gdzie przejście 1 do 2, analogicznie w górę - gdzie następne granice i następne czakry ?

Na razie w ogóle nie wiem do czego przypasować:

sad owocowy i widok pełnego miłości ojca, który pomiędzy drzewami-słupkami bramki - trenował przyszłego bramkarskiego mistrza,

oraz

4 wieże - po dwie z każdej strony - na dachach 4 kwadratowych bloków mieszkalnych.
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2012, 18:56:28 wysłane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

Kiara
Gość
« Odpowiedz #73 : Listopad 01, 2012, 23:34:29 »

Ja to raczej odebraÂłem tak:

piramida to jajnik, wyspa to macica

Energia p³ynie od do³u w górê, du¿a korzyœÌ dla osób mieszkaj¹cych w pó³okrêgu.

Pó³okrêgi - dlaczego w tê stronê skierowane - patrz¹c od do³u - tworz¹ naczynie, kielich, w œrodku wie¿a, czym siê ma nape³niÌ ?

Zupe³nie odwrotnie wie¿a Eiffla, tam przez zielone ³¹czki trafiasz na kopu³ê (ma chroniÌ ?) - pó³koliste budynki odwrócone w drug¹ stronê.

Kolumny to filtr - coÂś filtrujÂą - jeÂśli granica miĂŞdzy czakrÂą 2 i 3 to ma to sens. IdÂźmy dalej - gdzie w dole osi (Axe - oÂś) jest czakra I (poza Cergy oczywiÂście - Giza ?) - gdzie przejÂście 1 do 2, analogicznie w gĂłrĂŞ - gdzie nastĂŞpne granice i nastĂŞpne czakry ?

Na razie w ogĂłle nie wiem do czego przypasowaĂŚ:

sad owocowy i widok peÂłnego miÂłoÂści ojca, ktĂłry pomiĂŞdzy drzewami-sÂłupkami bramki - trenowaÂł przyszÂłego bramkarskiego mistrza,

oraz

4 wieÂże - po dwie z kaÂżdej strony - na dachach 4 kwadratowych blokĂłw mieszkalnych.

Ja mam inne zdanie na temat tej piramidy w wodzie, jak dla mnie to jest symbolika  plemnika i to mocno zaakcentowana osobowoÂściÂą mĂŞskÂą.

Energia p³ynie od do³u w górê, du¿a korzyœÌ dla osób mieszkaj¹cych w pó³okrêgu.

Tak jest zaprojektowany ten obiekt Âżeby energia pÂłynĂŞÂła w tÂą stronĂŞ w obiegu materialnym istotnie tak jest ale w obiegu przestrzennym juÂż nie.
Jak staniesz miêdzy kolumnami poczujesz odwrotny kierunek przep³ywu energii, ona p³ynie w dó³ do ziemi.

Pó³okrêgi - dlaczego w tê stronê skierowane - patrz¹c od do³u - tworz¹ naczynie, kielich, w œrodku wie¿a, czym siê ma nape³niÌ ?

Ona siê nie nape³nia³a , ona s³u¿y³a do przekazywania energii w kosmos, opró¿nia³a zbiornik , którym by³y te pó³kole.

Zupe³nie odwrotnie wie¿a Eiffla, tam przez zielone ³¹czki trafiasz na kopu³ê (ma chroniÌ ?) - pó³koliste budynki odwrócone w drug¹ stronê.

Bardzo jestem ciekawa Twoich spostrzeÂżeĂą i odczuĂŚ na wierzy Eiffla, ona ma zupeÂłnie innÂą rolĂŞ w tej bajce.

Kolumny to filtr - coÂś filtrujÂą - jeÂśli granica miĂŞdzy czakrÂą 2 i 3 to ma to sens.

Raczej skup siĂŞ na tym co jest pod nimi.....
W normalnym ukÂładzie energetycznym 12 kolumn ( 12 gwiazd - domĂłw zodiakalnych lub czakr ) powinno byĂŚ wokó³ gÂłowy, te sÂą wokó³ 3 czakry. Czyli zmniejszono obieg energii z pozycji 7 czakr do 3 czakr i oddzielono dwie  energetyczne czĂŞÂści czÂłowieka . SpowodowaÂło to czĂŞÂściowÂą blokadĂŞ w rozwoju uczuciowym i taki model chciano wykreowaĂŚ dla kolejnej epoki 26 tys lat. Jest to energetyczna  blokada miĂŞdzy fizycznoÂściÂą a duchowoÂściÂą we wzorcu.

IdÂźmy dalej - gdzie w dole osi (Axe - oÂś) jest czakra I (poza Cergy oczywiÂście - Giza ?)

Nie.. czakra I jest w naszych czasach w Krakowie, tam jest czakra Âżycia, Giza jest III czakrÂą , czakra mocy ale dla innych czasĂłw , dla innego ustawienia ziemi w stosunku do czakr poza fizycznych. Dla roÂżnych  epok sÂą aktywne decydujÂące czakry w innych miejscach ziemi.

Musisz wiedzieĂŚ iÂż ten ukÂład i zestrojenie z innym ustawieniem ziemi w kosmosie to plan ciemnej strony, ale wszystko siĂŞ zmieniÂło i zostaÂło dokonane przesuniĂŞcie ustawienia osi ziemi. czakra mocy jest ta sama ( bo jest wyjÂściowa) ale inne punkty energetyczne przygotowywane do finaÂłu przez ciemnych juÂż nie odgrywajÂą planowanej dla nich roli.
NastÂąpiÂło przestawienie wzorca do pierwotnego ustawienia dlatego grajÂą teraz g³ówna rolĂŞ inne czakramy i  punkty energetyczne  na ziemi.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2012, 00:09:14 wysłane przez Kiara » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

« Odpowiedz #74 : Listopad 02, 2012, 07:51:37 »

O kurcze, ty by siĂŞ zgodziÂło z pewnym moim odczuciem, Âże "jest tu obecny jakiÂś drugi rodzaj energii, ktĂłrego nie rozumiem, nie potrafiĂŞ zdefiniowaĂŚ".

W trakcie pomiarĂłw radiestezyjnych miaÂłem silne odczucie, Âże energia w tym miejscu jest "wielopoziomowa/wieloskÂładnikowa", tzn. to co na ziemi, nie koniecznie pokrywa siĂŞ z tym co pod ziemiÂą albo w powietrzu.

Wie¿ê Eiffla odbieram negatywnie, odkry³em tam m.in. pewien poziom promieniowania rakotwórczego.

Pzdr barneyos   Cool

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: