Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:17:35

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: WSPOLCZESNA HISTORIA SWIATA PISANA SW. GEOMETRIA......  (Przeczytany 63451 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Listopad 02, 2012, 11:34:40 »

O kurcze, ty by siê zgodzi³o z pewnym moim odczuciem, ¿e "jest tu obecny jaki¶ drugi rodzaj energii, którego nie rozumiem, nie potrafiê zdefiniowaæ".

W trakcie pomiarów radiestezyjnych mia³em silne odczucie, ¿e energia w tym miejscu jest "wielopoziomowa/wielosk³adnikowa", tzn. to co na ziemi, nie koniecznie pokrywa siê z tym co pod ziemi± albo w powietrzu.

To bardziej skomplikowana sprawa ni¿ my¶lisz o to miejsce, o dostêp do niego  w przestrzeni tocz± siê walki ,czasowo mo¿na odebraæ te¿ nak³adanie energii Haarpu, usi³owania  blokowania p³yn±cej energii z kosmosu.
Mo¿esz te¿ odbieraæ strumieñ kosmiczny który ma po³±czenie przez to miejsce z j±drem ziemi on mo¿e byæ silniejszy lub s³abszy zale¿nie od przep³ywu energii.

S± jeszcze inne czynniki ale....

Natomiast piramidka na wodzie... piramida to symbol wiedzy , idealnie okr±g³a wyspa ( jak dawno temu Santorini) to symbol kwiatu ¿ycia , ziarna ¿ycia , które w odpowiednim czasie astronomicznym ( dlatego nazywa siê roboczo wysp± astronomów)  mia³a byæ zap³odniona depozytem wiedzy z piramidki i energi± kosmiczna , by daæ wzorzec ¿ycia "nowemu cz³owiekowi"..... ale piramidka nie jest ca³a , ma wyciêta z siebie czê¶æ, czyli nie jest wzorcem wiedzy kompletnej , nie mo¿e nast±piæ zap³odnienie wiedza ca³kowit±.
No to o co chodzi? jaki wzorzec nowego cz³owieka mia³ byæ powo³any do istnienia? Kto stworzy³ taki program?

Kto pobiera³ ca³y czas energiê z tego miejsca, kto stworzy³ obrót wiru w kierunku odwrotnym do wskazówek zegara i ci±gn± ³ energiê z ziemi, blokowa³a jej przep³yw do j±dra?

I jeszcze jedna sprawa ten sztuczny staw , czy jak wolisz jezioro, ma specjalne  u³o¿enie dna powoduj±ce tworzenie siê wirów i bardzo silnej energii wody.

Kiara U¶miech U¶miech
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #76 : Listopad 02, 2012, 15:04:19 »

cyt Kiara

I jeszcze jedna sprawa ten sztuczny staw , czy jak wolisz jezioro, ma specjalne  u³o¿enie dna powoduj±ce tworzenie siê wirów i bardzo silnej energii wody.

To pierwszy stopien, od tego zaczyna sie budowe takich ogromnych modeli przestrzennych.
Sama symbolika to tylko czesc, wazna jest kolejnosc nakladania sie elementow nosnych (glownych, bazowych).

Na niebieskiej tablicy podane sa okreslenia tekstowe i symboliczne 12 "filarow", wg mnie odczyt nalezy zaczynac od dolu listy.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Listopad 02, 2012, 15:36:28 »

Gdzie¶ na forum by³y tematy zwi±zane z energi± wody i filmiki o facecie który opracowa³ system ukszta³towania dna tak by woda mia³a naturalna moc energetyczn± i by³a ¿ywa wod±. Ta wiedza jest wykorzystana w budowie tego jeziorka , ma ono bardzo silne pr±dy wodne utrzymuj±ce sta³y poziom energii w nim. Pytanie tylko dlaczego to zrobiono , dlaczego zainwestowano wiele milionów ( wówczas franko) w t± bioarchitektórê?
Kto posiada³  wiedzê o tym miejscu i do czego chcia³ j± wykorzystaæ, komu zale¿a³o a¿ tak na zaistnieniu tej budowli i¿ dokona³ takiego przedsiêwziêcia?

Czê¶ci± tej odpowiedzi s± udzia³owcy w budowie inwestorzy materialni oficjalni i nieoficjalni i oczywi¶cie projektanci.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Kate , tak tworzy siê od podstaw czyli od pierwszej czakry na ziemi, czakry ¿ycia. Czakrê ¿ycia symbolizuje ko³o z piêcioma ramionami czyli pentagram Venus.
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2012, 15:39:19 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Listopad 02, 2012, 21:00:44 »

Ciesze sie, ze zrozumialas moje przeslanie.
Informacje szczegolowe dostepne sa na forum sw. geometrii (wracaj!!)
Wtedy podyskutujemy uczciwie.

Tyle interesujacych watkow czeka!

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Listopad 04, 2012, 13:52:03 »

Informacja dla wszystkich sfrustrowanych i wystraszonych domys³em i¿ jestem obecna pod innym nickiem na forum ¶w. geometria.... nie nie jestem nie by³am nigdy oprócz Kiara i nie zamierzam byæ.
Nigdy na ¿adnym innym forum nie u¿ywa³am innego nicku jak Kiara i nie zamierzam go zmieniæ.
Naprawdê nie musicie siê trz±¶æ ze strachu i¿ tam wrócê i zacznê pisaæ rzeczy , które wam siê w g³owach nie mieszcz±...... wystraszeni frustraci mog± spaæ spokojnie....

Kate dziêkuje za zaproszenie ale nie. Je¿eli chcesz ze mn± podyskutowaæ o jakim¶ interesuj±cym Ciê temacie to , tu proszê.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 13:53:20 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Listopad 04, 2012, 19:05:13 »

Informacja dla wszystkich sfrustrowanych i wystraszonych domys³em i¿ jestem obecna pod innym nickiem na forum ¶w. geometria.... nie nie jestem nie by³am nigdy oprócz Kiara i nie zamierzam byæ.....(..)  wystraszeni frustraci mog± spaæ spokojnie....

"frustraci" CI dziêkuj± i wdziêczni s± dozgonnie Du¿y u¶miech

A nie jest to tak czasem, ¿e siê po prostu boisz tego co by Twoje "prawdy" powali³o z ¿elazn± konsekwencj± nieub³aganej logiki i tym co p³ynie z Natury , z samego rdzenia rzeczywisto¶ci ?

Czy nie dlatego siê ,Kiaro , wys³ugujesz takimi zwrotami jak " wystraszeni frustraci" .... ?

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Listopad 05, 2012, 19:34:07 »

Hm jak na kogo¶ kogo nie ma mocne wrêcz bym rzek³ materialne Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #82 : Listopad 26, 2012, 22:35:47 »

Cergy jeszcze raz - ciekawe zdjęcie z efektami (celowo wstawiam takie duże, choć z dopasowaną rozdzielczością)

Adres zdjęcia: http://pliczek.net/download.php?id=39496

I teraz tak - poprosiłem profesjonalistów o opinie na temat zdjęcia (osoby te profesjonalnie zajmują się obróbką obrazów cyfrowych), oto co zauważyli:

1. jaśniejszy łuk schodzący z lewego górnego rogu - efekt błędu soczewki
2. dwie fioletowe plamy w prawej części nieba, tuż nad trawnikiem - błędy optyki aparatu.
3. biała smuga w centrum nieba - typowa smuga kondensacyjna przelatującego samolotu.
4. biała kropka na niebie w linii prostej mniej więcej w połowie pomiędzy fioletową plamą a smugą samolotu - i tu zagwozdka, biały obiekt niewiadomego pochodzenia, który "otoczony" jest jakimś ciemniejszym polem, zostawia wokół siebie wyraźny ciemny obraz.

W razie czego chętnym udostępnię zdjęcie w oryginalnej jakości HD.
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2012, 22:36:33 wys³ane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
Strony: 1 2 3 [4] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: