Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 08:58:47

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: I co dalej ze ÂŚl꿹 ?  (Przeczytany 51952 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #25 : Lipiec 22, 2010, 23:51:16 »

Nie wiem dokÂładnie ale faktem jest,Âże prof.Limisiewicz jest z wykopalisk
bardzo zadowolony.Problemem jest jak wiadomo brak pieni¹¿ków na dalsze
dziaÂłania oraz zgoda na nie koÂścioÂła. UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #26 : Lipiec 23, 2010, 00:00:29 »

Janusz,
powtĂłrzĂŞ pytanie Chanell, kiedy powstaÂło to nagranie?

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
JACK
Gość
« Odpowiedz #27 : Lipiec 23, 2010, 05:49:32 »

ByÂłem w tym roku na szczycie ÂŚlĂŞÂży chyba z 3-4 razy.
KoÂśció³ek byÂł  zamkniĂŞty.
ÂŻadnych prac nie prowadzono.
Mo¿na wspi¹Ì siê na kratê zabezpieczaj¹c¹ g³ówne wejœcie do koœcio³a i
przez wybity górny œwietlik nad drzwiami g³ównymi zobaczyÌ aktualny stan wykopalisk.
WidaĂŚ caÂłkiem sporo.
Jedno jest raczej pewne.
Koœció³ raczej tego nie zasypie, bo za du¿o "fajnych" rzeczy znaleziono dotychczas.

Moim skromnym sÂłowiaĂąskim zdaniem lepsze  sÂą pradawne ruiny naszych przodkĂłw,
 niÂż poniemiecki  przybytek sakralny z XIX wieku.
KoÂścioÂłowi raczej trudno bĂŞdzie to zasypaĂŚ.
Mog¹ natomiast opóŸniaÌ bieg rzeczy.
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #28 : Lipiec 24, 2010, 22:42:13 »

Oba filmiki pochodzÂą z 3 listopada 2009 roku.
Gdyby znalaz³y siê pieni¹¿ki, to powsta³o by muzeum
''Smoka - Sfinksa'' na szczycie ÂŚlĂŞÂży i oczywiÂście zwiĂŞkszyÂła turystyka.

WedÂług miejscowych legend to tutaj na gĂłrze czeka na ratunek
zaklĂŞta w smoczycĂŞ ksiĂŞÂżniczka.Tego, kto pomoÂże jej przywrĂłciĂŚ
ludzkÂą postaĂŚ czeka wielkie bogactwo ukryte w ruinach zamku.
Jak dotÂąd nie znalazÂł siĂŞ taki ÂśmiaÂłek. MrugniĂŞcie
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #29 : Lipiec 24, 2010, 23:02:41 »

Ta Smoczyca kojarzy siĂŞ gatunkowo z Jaszczurami, wiĂŞc moÂże nie warto jej odczarowywaĂŚ?  CoÂś
east
Gość
« Odpowiedz #30 : Lipiec 24, 2010, 23:37:12 »

janusz piszesz 
"WedÂług miejscowych legend to tutaj na gĂłrze czeka na ratunek
zaklĂŞta w smoczycĂŞ ksiĂŞÂżniczka.Tego, kto pomoÂże jej przywrĂłciĂŚ
ludzkÂą postaĂŚ czeka wielkie bogactwo ukryte w ruinach zamku."

MuszĂŞ CiĂŞ zapytaĂŚ, czy znane sÂą Ci jakieÂś powiÂązania ÂŚlĂŞÂży z Ayers Rock /ULURU , ÂświĂŞtÂą gĂłrÂą AborygenĂłw ?
Wed³ug badaczki i energoterapeutki Ewy May podobno góry te s¹ œciœle ze sob¹ powi¹zane poprzez rezonans energetyczny ( ta sama czêstotliwoœÌ przenoszenia wibracji).
Nawet legendy jakby siĂŞ ze sobÂą uzupeÂłniajÂą. Ewa May podaje, Âże wedÂług legendy australijskiej  ...
 PlemiĂŞ Anangu, ktĂłre jest opiekunem tej gĂłry, mĂłwi w legendach, Âże TysiÂące lat temu wielkie czerwone, kosmiczne jajo spadÂło tu na ziemiĂŞ z nieba i rozbiÂło siĂŞ na dwie czĂŞÂści. Jedna czêœÌ wbiÂła siĂŞ w ziemiĂŞ (kamieĂą siĂŞga ok. 9km w g³¹b i ma ok. 9 km obwodu - jest to monolit). Reszta kamienia rozsypaÂła siĂŞ w proch i pokryÂła ziemiĂŞ robiÂąc jÂą czerwonÂą. A byÂło to jajo pojazdem z gwiazd, w ktĂłrym przybyÂła na ziemiĂŞ rodzina Istot o biaÂłej skĂłrze. Matka i ojciec nie wytrzymali warunkĂłw ziemskich i szybko umarli, ale ich dzieci siĂŞ zaadoptowaÂły wÂśrĂłd plemienia. Nauczyli oni plemiĂŞ wielu poÂżytecznych rzeczy (tajemnych oczywiÂście).

Interesuj¹ce i zbie¿ne w tych legendach s¹ odnoœniki do smoczego ( gadziego ) oraz definitywnie pozaziemskiego pochodzenia obu gór. Œlê¿ê równie¿ kojarzy siê z aktywnoœci¹ ufo a tak¿e traktuje siê jako ewenement geograficzny. ULURU w Australii to upad³e "jajo" statku kosmicznego którym przyby³y na Ziemiê bia³e geny - bia³e istoty.
Nie tylko wÂśrĂłd AborygenĂłw kr¹¿¹  opowieÂści o biaÂłych "bogach", ale rĂłwnieÂż w pÂłd Ameryce, Polinezji, w Azji.
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #31 : Lipiec 26, 2010, 21:32:02 »

Witaj East. UÂśmiech
OglÂądaÂłem film, ''W poszukiwaniu aborygeĂąskich bogĂłw'' i dlatego
znam legendy zwiÂązanie z Uluru.Pani Ewa jest miÂłoÂśniczkÂą ÂŚlĂŞÂży i
ma du¿¹ wiedzê na jej temat.Warto aby nakrêci³a film o naszej
sÂłowiaĂąskiej gĂłrze.
ÂŚlĂŞÂża i caÂły jej masyw, jako miejsce, wchodzi w skÂład struktury,ktĂłrÂą okreÂśla siĂŞ
mianem ''drĂłg smokĂłw''.Jest to wiedza o energiach okreÂślanych dawniej tellurycznymi.
StaroÂżytni umieli te siÂły natury wykorzystaĂŚ.KapÂłani egipscy poprzez ich celowe
potĂŞgowanie stosowali je, do poprawy energii duchowej i fizycznej czÂłowieka.
Wiedzieli, Âże ewolucja Âżycia na naszej planecie jest rĂłwnieÂż wynikiem dziaÂłania
na siÂły ziemi, niewidzialnych ''potĂŞg kosmicznych''.Dlatego badali kosmos i jego
oddziaÂływanie na strukturĂŞ energetycznÂą Ziemi.
Wiecej na ten temat mo¿na przeczytaÌ w ksi¹¿ce ''Energia Piramid'' Manfreda
Dimde.
http://www.lideria.pl/Energia-piramid-Staroegipskie-zrodlo-mlodosci-Eksperymenty-i-cwiczenia/sklep/opis?nr=83996#o
MoÂże ÂślĂŞÂżaĂąskie ''muzeum smoka'', zwrĂłciÂło by bliÂższÂą uwagĂŞ ludzkÂą na legendy
i spowodowaÂło zrozumienie ukrytej w nich prawdy.SzczegĂłlnie w czasach kiedy
tzw.''brudna energia''-smog, niszczy nasze Âśrodowisko.StaroÂżytnÂą ''moc smoczÂą''
warto by znowu umiejĂŞtnie wykorzystaĂŚ do budowy enklaw okreÂślanych kiedyÂś ''Edenami''. MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2010, 21:34:49 wysłane przez janusz » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #32 : Lipiec 27, 2010, 17:10:22 »

Witaj janusz
A to ciekawie prawisz.
Czy struktura okreÂślana jako "drogi smokĂłw" ma coÂś wspĂłlnego z sieciÂą geomantycznÂą Ziemi ? SieĂŚ ta podobno zbiega siĂŞ w Wielkiej Piramidzie, a jej wĂŞzÂły znajdujÂą siĂŞ w kluczowych miejscach znanych kultĂłw na Ziemi.

Czy jest mo¿liwe, ¿e Œlê¿a stanowi integraln¹ czêœÌ tej sieci ?

To¿samo¶æ tej sieci jest zagadk±, ale okre¶lenie "drogi smoków" wynikaj±ce z legend, rzuca³oby wiêcej ¶wiat³a i to ¶wiat³a w kierunku gadziego pochodzenia tej konstrukcji. Wed³ug wielu legend rozsianych po ca³ej Ziemi bia³a rasa pochodzi z gwiazd i jest uwa¿ana za bardzo star±, królewsk± liniê rodow±. To bardzo stare legendy i trudno doszukiwaæ siê w nich prawd, ale wydaje mi siê, ¿e nawet, gdyby za³o¿yæ ich dok³adno¶æ przekazu, to bia³a rasa mia³a raczej S£U¯YÆ ewolucji ludzko¶ci, ni¿ jej przewodniczyæ i ni± rz±dziæ. Dzisiaj nawet kap³añska s³u¿ba czêsto jest mylona z przewodzeniem stadu owiec, a co dopiero mówiæ o staro¿ytnych , szcz±tkowych przekazach ... ech.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #33 : Lipiec 27, 2010, 22:25:50 »

ÂŚlĂŞÂża, Wawel, Ostra Brama w Wilnie, to sÂą nasze najbliÂższe ogromne miejsca mocy...
Na Wawelu Smok grasuje do dziÂś MrugniĂŞcie, a pozostaÂłe miejsca czekajÂą na procedury ekshumacyjne...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #34 : Lipiec 28, 2010, 17:01:40 »

Mili paĂąstwo, do dyskusji o miejscach mocy zapraszam do tego wÂątku:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=202.0

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #35 : Lipiec 28, 2010, 21:47:27 »

To prawda, zeszliÂśmy z tematu. UÂśmiech
Wykopaliska na ÂŚlĂŞÂży  bĂŞdÂą napewno dalej prowadzone.
Prof.Limisiewicz jest zaangaÂżowany w badania archeologiczne
tej gĂłry od 40 lat i wÂątpiĂŞ aby z nich zrezygnowaÂł.

<a href="http://www.youtube.com/v/AYL97gUn0aE&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;fs=1&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/AYL97gUn0aE&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;fs=1&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;480&quot; height=&quot;385&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/AYL97gUn0aE&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;fs=1&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/AYL97gUn0aE&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;fs=1&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;480&quot; height=&quot;385&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;</a>
szamas
Gość
« Odpowiedz #36 : Kwiecień 03, 2011, 10:36:43 »

Witam wszystkich na forum UÂśmiech
to mój pierwszy post tutaj, więc napisze coś o sobie, trafiłem na forum ze względu na zamiłowanie do ŚLĘŻY osobiście byłem na niej 2 razy w sylwestra 2009/2010 razem z kuzynem i 2010/2011 już sam bo obiecałem ŚLĘŻY że wróce za rok po pierwszym wypadzie ujżałem to co nie sądziłem że tam zobacze:D całą noc spędziłem poza miejscami uczęstrzanymi przez ludzi oglądając tzw przeze mnie "świątynie" UÂśmiech Ogólnie interesuje się wszystkim co ma przydomek niemożliwe , paranormalne itp runy, tarot, numerologia, praktyki szamańskie itp.
Wracam do tematu rozmowy Odczuwając moc ŚLĘŻY i jej eteryczną "inteligentną" strone po tym co mnie spotkało, z tego co wyczytałem na forum jest problem z pracami bo kościół sie niezgadza na kopanie, druga strona według mnie polega na tym że ŚLĘŻA nie chce jeszcze ujawnić swoich sekretów i gdy przyjdzie odpowiedni momęt to kościółek runie i droga do kopania pozostanie otwarta Chichot przecież nie jeden kościół na górze był stawiany za czasów chrześcijan i nie przetrwał.   
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2011, 10:54:42 wysłane przez szamas » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #37 : Kwiecień 03, 2011, 10:45:32 »

My rĂłwnieÂż CiĂŞ witamy. DuÂży uÂśmiech
Fakt, iÂż przywitaÂłeÂś nas  tym wÂątku Âświadczy o Twoim zainteresowaniu ÂŚl꿹?

szamas
Gość
« Odpowiedz #38 : Kwiecień 03, 2011, 12:42:49 »

Przywita³em w tym watku bo gdzie¶ musia³em zacz±c U¶miech a akurat mam swoje zdanie co do wykopalisk na ¦LʯY i powodzach czemu nie idzie co¶ jak ma i¶æ U¶miech zbieram wszelkie informacje z ni± zwi±zane wiec uzna³em te forum za ciekawe:)
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #39 : Kwiecień 03, 2011, 13:04:49 »

Cytat: szames
a akurat mam swoje zdanie co do wykopalisk na ¦LʯY i powodzach czemu nie idzie co¶ jak ma i¶æ U¶miech

Podziel siĂŞ wiĂŞc z nami swymi spostrzeÂżeniami. DuÂży uÂśmiech

Cytat: zbieram
wszelkie informacje z niÂą zwiÂązane wiec uznaÂłem te forum za ciekawe:)

Tymi równie¿. Z >Januszem< bêdziecie tworzyÌ zgrany zespó³ w tym temacie. Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2011, 13:05:11 wysłane przez Dariusz » Zapisane

szamas
Gość
« Odpowiedz #40 : Kwiecień 04, 2011, 20:53:40 »

Wiadomo ¿e po za problemami formalnymi i tym ¿e nie ma pozwolenia na dalsze kopanie ze wzdlêdu na to ¿e koœció³ek mo¿e run¹Ì (osobiœcie s¹dze ¿e i tak runie, to mo¿e byÌ kluczem do dalszego kopania), a weg³ug mnie to Œlê¿a nie chce odkryÌ jeszcze swoich tajemnic jak w tej legêdzie: "Przed wielu laty pewien mieszkaniec Sobótki wybra³ siê na Œlê¿ê po chrust. Chodzi³ d³ugo po lesie, a¿ pod ma³¹ sosenk¹ zauwa¿y³ otwór, w którym coœ b³yszcza³o. Zaciekawiony rozgarn¹³ rêkami ziemiê i przekona³ siê, ¿e to z³oto tak b³yszczy. By³o go tam bardzo du¿o. Mê¿czyzna zabra³ tyle z³ota, ile tylko móg³ unieœÌ. Ale to by³o mu za ma³o. Zapragn¹³ wszystko posiadaÌ. W obawie, by ktoœ nie dobra³ siê do skarbu zamaskowa³ otwór. I to tak dobrze, ¿e sam nie móg³ go odnaleŸÌ gdy po paru godzinach wróci³ do lasu z wielkim worem. Odt¹d chciwiec nieustannie snu³ siê po lesie szukaj¹c utraconego skarbu, a¿ wreszcie s³uch po nim zagin¹³.
Inni ludzie te¿ szukali œlê¿aùskich skarbów, ale bez powodzenia. [Duch Œlê¿y dobrze chroni swe tajemnice. Starzy ludzie mówi¹, ¿e aby odnaleŸÌ skarb, trzeba czyste serce mieÌ.]" Czyste nie koniecznie chodzi o brak chciwoœci itp. Raczej o to czy jesteœ "godny" dostaÌ coœ od Œlê¿y co ma w sobie schowana nie dla ka¿dego, bo to nie byle pole gdzie mo¿esz iœÌ i kopac:D
ptak
Gość
« Odpowiedz #41 : Lipiec 07, 2011, 14:12:57 »

Cytat: tomtom
Prace blokuje biskup nie dajÂąc zezwolenia (w domyÂśle abp. Marian Go³êbiowski)   

Wydaje mi siê, ¿e tajne macki siêgaj¹ dalej na zachód i poza decyzyjnoœÌ biskupa.
ÂŚlĂŞÂża ma swoich Âżywych  ZÂły ZÂły straÂżnikĂłw.   
ptak
Gość
« Odpowiedz #42 : Lipiec 07, 2011, 15:53:26 »

Witaj tomtom,
To teÂż ale nawet nasi nie chcÂą ruszaĂŚ tego ÂśmierdzÂącego jaja.

Najbardziej jednak ÂśmierdzÂą nieczyste rĂŞce i umysÂły.
Jaja same w sobie niewinne… same siĂŞ nie zniosÂły… a bywajÂą nawet zÂłote…   MrugniĂŞcie

RĂłwnieÂż pozdrawiam ciepÂło  UÂśmiech 
Kiara
Gość
« Odpowiedz #43 : Lipiec 07, 2011, 16:51:30 »

A Wam ciÂągle w gÂłowach bogactwo i wory zÂłota. Po co? Po co chcecie to zÂłoto skoro juÂż niedÂługo w trakcie przekraczania wymiaru zabierzecie tylko to co niesiecie w swoich wnĂŞtrzach.

Nikt z tej ziemi nie zabierze nic materialnego , nic!
O co wiĂŞc chcecie prowadziĂŚ te walki?

Trzeba zabraĂŚ wzorce dobra i moc energetycznÂą , bo zmaterializujecie wszystko co zapisane bĂŞdzie w Was co wypracowaliÂście swoim rozwojem.
O co wiĂŞc ta walka? O zÂłudzenia?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #44 : Lipiec 07, 2011, 17:15:50 »

Cytat: Kiara
A Wam ciÂągle w gÂłowach bogactwo i wory zÂłota.

Wam, czyli komu? Na jakiej podstawie twierdzisz, co w naszych gÂłowach?
Bo w mojej na pewno nie znajdziesz tego, co prĂłbujesz przeÂłoÂżyĂŚ ze swojej.
Mam inne marzenia, niÂż wory zÂłota...  UÂśmiech I tak naprawdĂŞ niewiele mnie obchodzi co pod ÂŚl꿹 zakopane.
Nie wiem teÂż o jakich walkach piszesz? Kto chce je prowadziĂŚ?

Rzutowanie na innych wÂłasnych wydumek nie jest rozsÂądne ani mÂądre.
CzyÂżby ÂźrĂłdÂłem tych poczynaĂą byÂła Twoja wiedza?  DuÂży uÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2011, 17:30:08 wysłane przez ptak » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #45 : Lipiec 07, 2011, 18:27:31 »

Ptaku czytaj ze zrozumieniem proszĂŞ , jeÂżeli nie potrafisz poproÂś o wytÂłumaczenie zanim zaczniesz snucie insynuacji i  kolejne oskarÂżenia.

Na temat dokopania siê do skarbów Œlê¿y wypowiada siê kilka osób w tym temacie ( st¹d liczba mnoga) , walka nie na wspó³czesn¹ broù , ale jednak walka o mo¿liwoœÌ dostania siê do wszelakich materialnych skarbów , które kryje ziemia.
Od kopania na cudzym polu przez Œlê¿ê do kopania w ro¿nych miejscach w Egipcie , nawet op³aconego œmierci¹ kilku m³odych ludzi.
To nie sÂą bÂłache sprawy jeÂżeli ludzie poddajÂą siĂŞ woli jakichÂś podszeptĂłw ( chcÂąc wydostaĂŚ jakieÂś skarby ) tworzÂących   nawet Âśmiertelne konsekwencje.
Dalsze kopanie w ÂŚlĂŞÂżaĂąskim koÂścioÂłku teÂż groziÂło wypadkiem. Zatem jaka jest skala wartoÂści? Co jest waÂżniejsze od ludzkiego Âżycia?

Dyskutujemy o tych poszukiwaczach chc¹cych zagarn¹Ì owe skarby od pocz¹tku zaistnienia forum.
SÂą bowiem ludzie ktĂłrzy za pieniÂądze zrobiÂą wszystko jak rĂłwnieÂż tacy ktĂłrzy dla korzyÂści osobistych zrobiÂą wszystko.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2011, 20:12:29 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #46 : Lipiec 07, 2011, 19:06:30 »

Cytat: Kiara
Na temat dokopania siĂŞ do skarbĂłw ÂŚlĂŞÂży wypowiada siĂŞ kilka osĂłb w tym temacie ( stÂąd liczba mnoga)

Kiaro, liczbê mnog¹ odró¿niam od pojedynczej, ale prosi³am Ciê o wskazanie w czyich g³owach
(z tych paru osób, które tu dyskutuj¹) jest wci¹¿ bogactwo i wory pieniêdzy?
I na jakiej podstawie tak sÂądzisz? Chyba wyraziÂłam siĂŞ jasno? A Ty gmatwasz.  DuÂży uÂśmiech

Pisanie o zakopanych skarbach nie jest jednoznaczne z ich po¿¹daniem. Czy¿byœ s¹dzi³a inaczej?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #47 : Lipiec 07, 2011, 20:08:37 »

Odpowiedz znajdziesz w poprzednich postach starszych i mÂłodszych , bowiem kontekst wykopania bogactw  z ziemi jest tam powtarzajÂącym siĂŞ tematem.
Ludzie wyraŸnie okreœlaj¹ swoje intencjê dokopywania siê do ró¿nych ukrytych w ziemi skarbów , zainteresowanie tym tematem pod tym wzglêdem..
Wybacz ale ja nie jestem ich sekretark¹ spisuj¹c¹ szczegó³owo , kto czego pragnie w czyich g³owach co siê mieœci.
Zatem nie zadawaj mi proszĂŞ takich pytaĂą.
Chcesz to szukaj.

Kto jest zainteresowany i szuka ten znajduje odpowiedzi.

Pisanie o skarbach jeszcze o niczym nie Âświadczy , angaÂżowanie siĂŞ czynne bez wzglĂŞdu na konsekwencje , juÂż tak i to bardzo.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2011, 20:17:15 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #48 : Lipiec 07, 2011, 21:00:19 »

Odpowiedz znajdziesz w poprzednich postach starszych i mÂłodszych , bowiem kontekst wykopania bogactw  z ziemi jest tam powtarzajÂącym siĂŞ tematem.
Ludzie wyraŸnie okreœlaj¹ swoje intencjê dokopywania siê do ró¿nych ukrytych w ziemi skarbów , zainteresowanie tym tematem pod tym wzglêdem..
Wybacz ale ja nie jestem ich sekretark¹ spisuj¹c¹ szczegó³owo , kto czego pragnie w czyich g³owach co siê mieœci.
Zatem nie zadawaj mi proszĂŞ takich pytaĂą.
Chcesz to szukaj.

Kto jest zainteresowany i szuka ten znajduje odpowiedzi.

Pisanie o skarbach jeszcze o niczym nie Âświadczy , angaÂżowanie siĂŞ czynne bez wzglĂŞdu na konsekwencje , juÂż tak i to bardzo.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

WiĂŞcej wiary Kiaro w ludzi.
I naucz siĂŞ ich kochaĂŚ. Tak po prostu.  UÂśmiech  WĂłwczas dostrzeÂżesz w ich gÂłowach coÂś wiĂŞcej niÂż tylko wory pieniĂŞdzy.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #49 : Lipiec 07, 2011, 22:48:30 »

Skarb najwiêkszy ka¿dy niesie we w³asnym sercu , jest nim jego m¹droœÌ i tam nale¿a³o by szukaÌ wiedzy , bowiem w nim s¹ odpowiedzi na wszystkie pytania.

A te ukryte w ziemi skarby?
Nie one majÂą nas przemieniaĂŚ , a dobro ktĂłrym  zapisujemy kolejne dni naszego Âżycia.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2011, 22:49:28 wysłane przez Kiara » Zapisane
Strony: 1 [2] 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: