Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 15:48:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Arteq chlipie zió³ka - prawda czy faÂłsz??  (Przeczytany 10845 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kot
Gość
« : Czerwiec 29, 2009, 20:41:33 »

To czemu Artku zapijasz siê zió³kiem jaskó³czym,skoro En-Ki jest wytworem czyjejœ wyobra¿ni.

Wierzysz przecie w dzia³anie zió³ka a naœmiewasz siê z autora ¿yciodajnej receptury,¿e jej autor nie istnieje.

Czemu chlipiesz wiĂŞc wywarek i rodzinĂŞ do tego przymuszasz?

Z jednej strony korzystasz a z drugiej wyÂśmiewasz.

To Âśmieszne.
arteq
Gość
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 30, 2009, 08:02:21 »

Rzuci³o Ci siê coœ na g³owê? Czy¿by samcio ca³kowicie pomiesza³ Ci w niej? ¯e niby ja chlipiê zió³ka i przymuszam rodzinê? samcio da³ Ci taki przekaz? mo¿e któryœ z kolegów, hê?
Zapewniam, ¿e nigdy nie wzi¹³em tych zió³ek do ust, tak samo jak i inni cz³onkowie mojej rodziny. Co do jego dzia³ania - nie wiem, nie przygl¹da³em siê tematowi [skutecznoœci dzia³ania] i w zwi¹zku z tym nie wypowiada³em sê ani za ani przeciw. Wiêc nie rozumiem o czym do mnie mówisz.

Zamin zaczniesz rozliczaÌ kogoœ z niby wypowiedzianych s³ów/ dokonanych czynów upewnij siê czy na pewno chodzi o dan¹ osobê, bo oœmieszasz siê. Chocia¿ nale¿a³oby siê ju¿ do tego przyzwyczaiÌ...
Thotal
Gość
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 30, 2009, 08:22:36 »

Arteq,
wszyscy wiedzÂą Âże chlipiesz zioÂła, nie wypieraj siĂŞ DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 30, 2009, 08:29:33 »

Nom jasne, ale co najwyÂżej chmielowe...  MrugniĂŞcie

Ale spokojnie czekam aÂż Kot wytÂłumaczy siĂŞ bliÂżej z wypowiedzianego kÂłamstwa i z zarzutĂłw o hipokryzjĂŞ. Czekam.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 30, 2009, 09:17:32 »

Ha ha ha  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech no to rozbawiliÂście mnie,usmiaÂłam siĂŞ do Âłez.
Solo gratulujĂŞ pomysÂłu !!!

Arteq jakie te " zió³ka" chlipiesz ? bo ja np. lubiê chlipaÌ zió³ka z rejonu ¯ywca Jêzyk

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 30, 2009, 09:28:38 »

z tego kota to jest chyba niez³e zió³ko ;P
wiki
Gość
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 30, 2009, 09:48:49 »

To czemu Artku zapijasz siê zió³kiem jaskó³czym,skoro En-Ki jest wytworem czyjejœ wyobra¿ni

Przecie¿ Enki nie wymysli³ jaskó³czego i to nie on pierwszy o tym pisa³ Uœmiech))) Ojciec Klimuszko jako pierwszy a moze i nie pierwszy zachwala³ w³aœciwoœci jaskó³czego Uœmiech))
Tak wiec zió³ko mog¹ piÌ zwolennicy Enki jak i zwolennicy koœció³a katolickiego Uœmiech mozna uznaÌ, ¿e jest polecane z 2 stron Uœmiech)))))
  A ja polecm chmiel, dziaÂła uspokajajÂąco i rozluÂźniajÂąco  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech wiĂŞksze iloÂści mogÂą nawet powodowaĂŚ odmienne stany ÂświadomoÂści  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam UÂśmiech
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 30, 2009, 10:23:33 »

Co jest bardzo niebezpieczne, mozna przeniesc sie w obloki, a woblokach to juz nie wiadomo co mozna spotkac, po powrocie na ziemie mozna widziec biale myszki i spotkac sie z diabelkiem, mysle ze ten diabelek tez bedzie wesoly.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2009, 10:24:16 wysłane przez Rafaela » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 30, 2009, 11:14:14 »

No wÂłaÂśnie, cieszĂŞ siĂŞ, Âże Wiki o tym wspomniaÂła o o. Klimuszko - ja jako sceptyk byÂłbym maÂło wiarygodny.

Tylko zastanawiam siĂŞ czy nie powinienem rĂłwniez obraziĂŚ siĂŞ o okreÂślenie "chlipaĂŚ". Rozumiem, Âże w przypadku nazwania chlipaniem popÂłakiwania byÂłoby ok. Natomiast czy nazwanie picia mianem chlipania nie podpada pod "zezwierzĂŞcenie" czÂłowieka? Wypada zapytaĂŚ forumowego experta, takÂże w tej dziedzinie - KiarĂŞ - wszak miaÂła do mnie Âżal o okreÂślenie marudzenia mianem pomiaukiwania... w przypadku... Kota DuÂży uÂśmiech

CieszĂŞ siĂŞ, Âże temat wywoÂłaÂł uÂśmiechy na twarzach i poprawiÂł choĂŚ na chwilĂŞ humor chociaÂż kilku osobom. LubiĂŞ ludzi z poczuciem humoru.

Szkoda tylko, ¿e Kot z powodu niechêci/nienawiœci uciek³ siê do k³amstwa i bezpodstawnych oskar¿eù o hipokryzjê. Mam nadziejê, ¿e zachowa siê odpowiedzialnie i wyt³umaczy siê z napisanych s³ów.

Thotal
Gość
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 30, 2009, 12:33:38 »

Chlipanie, to bezpoÂśredni sposĂłb pobierania pÂłynu do ust za pomocÂą jĂŞzyka. ByĂŚ moÂże, Âże jest to typowo zwierzĂŞcy sposĂłb picia, ale dotyczy on rĂłwnieÂż czÂłowieka.
Jeœli chodzi o zio³a, to jaskó³czego ziela na pewno nie "wymyœli³" Enki, tak samo jak katolicy nie mogli wymyœliÌ Boga, obydwa tematy nale¿¹ do ca³ej ludzkoœci i s¹ ogólno œwiatowym dobrem.

Mobius
Gość
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 30, 2009, 13:05:04 »

I tak kot zaliczyÂł wtopĂŞ tzw. falstart  UÂśmiech
kot
Gość
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 30, 2009, 13:27:46 »

Nigdy nie twierdzi³em Mobiusie,¿e En-Ki wymyœli³ jaskó³cze zielê.

Wiem o tym,¿e Ojciec Klimuszko dostrzeg³ wartoœÌ tego ziela.

Jednak to za spraw¹ En-KI wiêkszoœÌ forumowiczów pozna³o to zielê i jego lecznicze w³aœciwoœci.

Sama receptura-na szklankĂŞ wody ÂłyÂżeczka od herbaty,piĂŚ dwa razy dziennie przez trzy miesiÂące,miesiÂąc przerwy i dalej trzy miesiÂące piĂŚ-od En-Ki pochodzi.

Thotal
Gość
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 30, 2009, 13:45:23 »

Prawda? - czy faÂłsz?

Jaskó³cze ziele jest znane s³owianom od (prawie) zawsze...
Takie zio³a jak: mniszek lekarski(zwyk³y mlecz), jaskó³cze ziele, pokrzywa, skrzyp, kwiat czarnego bzu, ratowa³y i dalej ratuj¹ ¿ycie wielu ludziom, tu nie potrzebna jest wiara, tylko doœwiadczenie wielu pokoleù.

arteq
Gość
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 30, 2009, 14:29:59 »

hmm... a na temat wykÂłapanych oszczerstw ani sÂłowa...

SwojÂą drogÂą ciekawa walka musi toczyĂŚ siĂŞ w Kocie: czy doznaĂŚ upokorzenia z powodu przegranego starcia ze znienawidzonym/bardzo nielubianym forumowiczem i przyznaĂŚ siĂŞ do kÂłamstawa i odpowiedzialnie wypowiedzieĂŚ sÂłowo "przepraszam", czy teÂż uparcie - pomimo oczywistoÂści sytuacji i blamaÂżu - pogÂłabiaĂŚ go trwajÂąc w nim i daĂŚ siĂŞ poznaĂŚ jako oszczerca i gĂłwniarz.

Jest jeszcze 3 opcja - Kot jest juz tak wyprany z poczucia przyzwoitoÂści i odpowiedzialnosĂŚi za wÂłasne sÂłowa, Âże uwaÂża, Âże nic siĂŞ nie staÂło i na porzÂądku dziennym jest oczernianie. To juÂż wolaÂłbym aby pozostaÂł gĂłwniarzem.

Ze znanych, przyjaznych i ogólnie dostêpnych zió³ zapomnieliœcie jeszcze o pokrzywie.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 30, 2009, 14:43:12 »

Pokrzywa jest na piedestale DuÂży uÂśmiech

ByÂła, jest i bĂŞdzie!!!

Wystarczy poczytaĂŚ DuÂży uÂśmiech

arteq
Gość
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 30, 2009, 14:49:21 »

Tak, byÂła wymieniona - nie zauwaÂżyÂłem. Moja pomyÂłka.
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 30, 2009, 15:03:47 »

I nikt nie zaraportowaÂł - jak zwykle.
Out!
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: