Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 07:06:18

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 27 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Masz coÂś do mnie?!  (Przeczytany 206010 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #25 : Lipiec 13, 2009, 10:04:46 »

Moja prosba do wszystkich, badz dobry dla siebie a potem tez dla innych. Pozdrawiam Rafaela.
kot
Gość
« Odpowiedz #26 : Lipiec 23, 2009, 18:59:05 »

Drogi Kamilu!!

CaÂłkowicie popieram twoje zdanie zawarte w wÂątkku "argumenty przeciw..." i skierowane do Bytu,czyli Mory.

Niezwykle rzadko siĂŞ zdarza aby ktoÂś byÂł tak bezczelny,Âże cytuje prywatnÂą korespondencje.

NapisaÂłem rzadko,bo znam kilka takich przypadkĂłw w wykonaniu jednego forumowicza.

Zgadnij o kim mĂłwiĂŞ?

W³asnie!Mora kilkakrotnie ton¹c w dyskusji cytowa³ prywatna korespondencjê chc¹c pogr¹¿yÌ cytowan¹ osobê.

Dla niektĂłrych ÂświrĂłw(Byt zaÂłoÂżyÂł wÂątek "ÂŚwirujĂŞ")nie istnieje tajemnica korespondencji.

Nic wiĂŞc dziwnego,Âże Byt tak siĂŞ zachowaÂł w ekstremalnej sytuacji,bo Byt,to MORA.

To jego typowe zachowanie.

Interesuje mnie reakcja dyrektora Marka,ktĂłry jak widzĂŞ polubiÂł kolegĂŞ Byta.

Czy on rĂłwnieÂż zacytuje prywatna korespondencjĂŞ?

Drogi Moro.

Mam na oku ca³¹ Twoj¹ rodzinkê zalogowan¹ na tym forum. Du¿y uœmiech ::

Nie mogê poj¹Ì,czemu to robisz? Z politowaniem

kamil771
Gość
« Odpowiedz #27 : Lipiec 23, 2009, 19:13:14 »

A moim zdaniem to po prostu nazywa siĂŞ uzaleÂżnienie i tyle,szkoda gadaĂŚ.......
Z mojej strony chciaÂłem ciĂŞ przeprosiĂŚ Kocie,za moje czasami ostre posty w ktĂłrych krytykowaÂłem ciĂŞ za to,Âże jesteÂś zwolennikiem PCH,i broniÂłem zachowania Mory,gÂłupio mi trochĂŞ,ale z drugiej strony warto jest czasami dostaĂŚ nauczkĂŞ
Jak to mówi¹ lepiej póŸno ni¿ wcale.....
Pozdrawaim
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #28 : Lipiec 23, 2009, 19:13:28 »

Wszystko, wszystkim, ale obrazanie jest niedopuszczalne.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #29 : Lipiec 23, 2009, 19:20:28 »

Kocie, piĂŞknie to opisaÂłeÂś, ale przecieÂż te kolejne klony Mory same ukÂładajÂą siĂŞ w oczywistÂą

ukÂładankĂŞ.

To chyba przynajmniej wiêkszoœÌ forumowiczów rozpoznaje zanim kolejny klon otworzy usta.

Kocie, ja mogê poj¹Ì czemu on to robi - po prostu go to bawi.

A wiĂŞc bawmy siĂŞ wszyscy sytuacjÂą zamiast wymieniaĂŚ "uprzejmoÂści".  MrugniĂŞcie

Pozdrawiam wszystkich - Ciebie Kocie rĂłwnieÂż. Chichot Chichot
kot
Gość
« Odpowiedz #30 : Lipiec 23, 2009, 19:24:30 »

Ja nie pamiĂŞtam juÂż Kamilu tych,jak piszesz ostrych postĂłw Twoich w kierunku moim,wiĂŞc nie przejmuj siĂŞ nimi. UÂśmiech

Gdyby nie dar zapominania wydarzeĂą niekomfortowych,to umarlibysmy ze zgryzoty. UÂśmiech

ZrĂłb tak,jak ja.

Zapomnij i juÂż siĂŞ nie przejmuj. MrugniĂŞcie
Symeon
Gość
« Odpowiedz #31 : Lipiec 23, 2009, 21:56:54 »

Kocie, moÂżna przebaczaĂŚ, ale nie moÂżna caÂłkowicie zapominaĂŚ  JĂŞzyk UÂśmiech

CaÂła historia jest po to, ÂżebyÂśmy wyciÂągali wnioski z minionych wydarzeĂą i ÂżebyÂśmy mogli uczyĂŚ siĂŞ

na b³êdach z przesz³osci.
kot
Gość
« Odpowiedz #32 : Lipiec 23, 2009, 22:20:55 »

FaktĂłw bĂŞdacych czÂąstkÂą historii grupy ludzi niepowinno sie zapominaĂŚ.

WrĂŞcz przeciwnie-naleÂży zapisywaĂŚ.

Wymiana poglÂądĂłw na tym forum,jako nieistotna nieprzejdzie do historii ludzkoÂści.

O lokalnych spiĂŞciach po latach porozmawiamy raczej z uÂśmiechem wspominajÂąc pozytywnie wszystkie emocje.

Nie jesteÂśmy chyba wrogami sobie?

Raczej z racji nadmiaru energii sie tylko przekomarzamy.

To,co tu na forum siĂŞ dzieje dla zdecydowanej wiĂŞkszoÂści z nas nie ma wiĂŞkszego wpÂływu na dalsze losy.
Raczej miÂło spĂŞdzamy czas i przy okazji wiedzy troszkĂŞ poÂłykamy.

A Âżycie potoczy sie dalej.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 23, 2009, 23:14:33 wysłane przez kot » Zapisane
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #33 : Lipiec 25, 2009, 13:12:26 »

Marku324, jeÂżeli to bujda, to czemu tych klonĂłw jest coraz wiĂŞcej? Nic dziwnego, Âże im siĂŞ wszystko miesza.

Pozdrawiam wszystkich, a szczegĂłlnie coraz to nowsze klony. MrugniĂŞcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #34 : Lipiec 25, 2009, 15:55:40 »

Niech w koĂącu wypowie siĂŞ admin na temat tych 'klonĂłw" - wtedy wszystko siĂŞ okaÂże.
marek324
Gość
« Odpowiedz #35 : Lipiec 27, 2009, 07:09:45 »

PrzyÂłanczam siĂŞ do wypowiedzi artqa: niech wypowie siĂŞ admin

Oj Barabarax, Barabarax, ciĂŞzko siĂŞ rozmawia z ludÂźmi, ktĂłrzy jak juÂż coÂś sobie wbijÂą do gÂłowy to stajÂą siĂŞ "szczelni" na inne argumenty UÂśmiech Po co te Twoje sugestie, podteksty, itd... zresztÂą jak przeleciaÂłem po postach nie tylko mi inputujecie bycie MorÂą, ZmorÂą lub kimÂś tam jeszcze. Po co? Czy za wszelkÂą cenĂŞ Âświat musi byĂŚ zgodny z Twoim ÂświatopoglÂądem bo jak nie to bĂŞdziesz go naginaĂŚ aby byÂło po twojemu? W tym aspekcie macie z kotem wiele wspĂłlnego... tylko to raczej nie jest powĂłd do dumy.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2009, 08:23:02 wysłane przez marek324 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #36 : Lipiec 27, 2009, 09:13:56 »

Marek 324 UÂśmiech
Nie wkurzaj siĂŞ na BasiĂŞ bo to fajna  i miÂła babka UÂśmiech Poprostu Mora vel Milon vel ÂŁowca ,tak nam namieszaÂł Âże  doszukujemy siĂŞ go w kaÂżdym nowym uÂżytkowniku. To fajny ,mÂądry chÂłopak ktĂłry z jakiÂś powodĂłw ciÂągle nas sprawdza.Widocznie takie ma zadanie do speÂłnienia i ja go za to nie winiĂŞ. Thotal napisaÂł o nim mÂądre i ciepÂłe sÂłowa ,ktĂłre jakoÂś tak mniej wiĂŞcej brzmiaÂły ; jako ÂŁowca sie zmieniÂł,staraÂł siĂŞ byĂŚ bezstronnym i nie atakowaÂł ludzi jak w porzednich wcieleniach. MyslĂŞ Âże to prawa i nastepne wcieleni Marcina bedzie jeszcze lepsze Chichot

Natmiast ciebie jakoÂś nie posÂądzam Âże jesteÂś MorÂą ,ty mi pasujesz na kogoÂś innego ,ale jeszcze za wczeÂśnie Âżebym ci powiedziaÂłam na kogo JĂŞzyk
Pozdrawiam serdecznie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
marek324
Gość
« Odpowiedz #37 : Lipiec 27, 2009, 09:20:20 »

Witaj chanell, niestety czas nie ma tutaj wp³ywu na twoje podejrzenia. Wczeœniej czy póŸniej i tak mnie do nikogo "nieprzy³atasz" bo zupe³nie szczerze, nie mieliœmy siê jeszcze okazji poznaÌ pomijaj¹c te kilka uprzejmoœci które wymieniliœmy Uœmiech

Ja rĂłwnieÂż Ciebie serdecznie pozdrawiam
kot
Gość
« Odpowiedz #38 : Lipiec 27, 2009, 10:14:05 »

Marek kÂłamie i w konia Was robi.

SkoĂączy siĂŞ tak,Âże jak Âłowca bĂŞdzie chwalony,bo postaĂŚ to niezwykle pozytywna byÂła-takie ma opinie w dziale nieobecnoÂści.

Zapomina siĂŞ jednak,Âże postaĂŚ na kÂłamstwie zbudowana pozytywna byĂŚ nie MoÂże.

Nietak panie DYREKTORZE ? UÂśmiech MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2009, 10:14:54 wysłane przez kot » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #39 : Lipiec 27, 2009, 10:31:36 »

Na twĂłj temat kocie siĂŞ juz wypowiedziaÂłem i powtarzaĂŚ siĂŞ nie bĂŞdĂŞ - to tak delikatnie powiedziane co o tobie myÂślĂŞ. OdezwĂŞ siĂŞ do ciebie jeszcze jeden, jedyny raz - po ÂŚwiĂŞtach BoÂżego Narodzenia 2012 roku, o ile bĂŞdziesz miaÂł na tyle w sobie odwagi aby jeszcze na tym forum siĂŞ pojawiĂŚ, w co osobiscie szczerze wÂątpiĂŞ.
To Âże ktoÂś usilnie stara siĂŞ wierzyĂŚ w jakieÂś brednie dziadunia i babuni, bo nie dorĂłsÂł do posiadania samodzielnego i obiektywnego zdania to jedno - robienie z siebie idioty nie jest w Polsce karane.
Ale narzucanie swojego zdania innym i robienie wody z mĂłzgu byĂŚ moÂże innym, zagubionym osobom to juÂż zupeÂłnie coÂś innego. A przecieÂż ty tak wÂłaÂśnie robisz, z kaÂżdym kto siĂŞ nie zgadza z twoim "maÂłym rozumkiem"

I nie dopisuj zÂłoÂśliwie stanowiska, bo tu okreÂślĂŞ to bezpoÂśrednio i dobitnie, jeÂśteÂś zÂłoÂśliwym gĂłwniarzem ktĂłremu w Âżyciu oprĂłcz wÂłasnych bajda-fantazji nic nie wychodzi. I starasz siĂŞ sprowadzaĂŚ innych do swojego poziomu, zamiast pomyÂśleĂŚ nad tym co inni majÂą do powiedzenia.
kot
Gość
« Odpowiedz #40 : Lipiec 27, 2009, 10:37:38 »

Niestety DYREKTORKU morowe klony d³ugo nie ¿yj¹,wiêc nie martw siê o tak odleg³¹ przysz³oœc.

Pozdrawiam CiĂŞ serdecznie.

Napisz coĂŚ ciekawego o farmaceutykach,ktĂłre TwĂłj liczÂący siĂŞ w Polsce kombinat produkuje.

OczywiÂście nie w tym dziale.

Jeszcze raz CiĂŞ pozdrawiam!! UÂśmiech UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #41 : Lipiec 27, 2009, 13:53:18 »

Obaj panowie zadeklarowali zakoĂączenie tych przepychanek, czyli spokĂłj juÂż?
NastĂŞpne takie ekscesy bĂŞdĂŞ musiaÂł inaczej traktowaĂŚ.
Pozdrawiam

BlaBlaBla
Gość
« Odpowiedz #42 : Lipiec 27, 2009, 18:11:29 »

marek324 to nie Mora bo Mora to ja a jak nie wierzysz to admin lub moderator mogÂą sprawdziĂŚ IP i porĂłwnaĂŚ.

Marku i wybacz Âże przez mnie masz nie przyjemnoÂści bo widocznie teraz tak niestety bĂŞdzie Âże nowÂą broniÂą bĂŞdzie wszystkich "innych i nowych" nazywaĂŚ Mora.
arteq
Gość
« Odpowiedz #43 : Lipiec 27, 2009, 21:03:25 »

WedÂług mnie - i mĂłwiĂŞ to bez jakiejkolwiek zÂłoÂści - najwyÂższy czas poblokowaĂŚ pewne IP.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #44 : Lipiec 27, 2009, 21:09:29 »

MyÂślĂŞ, ze to zakoĂączy ten "rozdziaÂł" definitywnie.
Mora napisaÂł do mnie i pozwoliÂł mi zamieÂściĂŚ swĂłj priv na forum:

Cytat: MoraBlaBlaBla
CzeœÌ Dariuszu.
ChciaÂłem siĂŞ poÂżegnaĂŚ[definitywnie] i mam nadziejĂŞ Âże pomoÂżesz mi udowodniĂŚ Âże marek i ktoÂś tam jeszcze kogo oni obwiniajÂą Âże to niby ja to nie jestem ja[tak jest naprawdĂŞ] tylko to konto jest moje jedyne na tym forum.

LubiĂŞ ciĂŞ i liczĂŞ Âże zrobisz porzÂądek z tymi ludÂźmi bo i tak jesteÂś za Âłagodny a cierpiÂą na tym inni.

ÂŻegnaj
Mora

Po zapytaniu, czy mogĂŞ to zacytowaĂŚ, napisaÂł:

MoÂżesz i uwierz mi Âże juÂż mnie nie zobaczysz. NaprawdĂŞ mam teraz ...
dalszej czĂŞÂści nie wstawiam, bo jest juÂż bardziej prywatna.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2009, 21:10:04 wysłane przez Dariusz » Zapisane

kot
Gość
« Odpowiedz #45 : Lipiec 27, 2009, 21:32:46 »

Dlaczego ja temu czÂłowiekowi nie wierzĂŞ?
arteq
Gość
« Odpowiedz #46 : Lipiec 27, 2009, 21:35:10 »

Bo samemu zdarzaÂło Ci siĂŞ pisaĂŚ kÂłamstwa?
kot
Gość
« Odpowiedz #47 : Lipiec 27, 2009, 21:45:22 »

Dlatego,Âże do koĂąca gra.

Jest jeszcze jedna zagadka.

Czemu nie zarejestrowaÂł siĂŞ teraz jako Mora,tylko BlaBlaBla?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Lipiec 27, 2009, 21:49:02 »

To nie jest tematem tego topiku.
KoĂączymy z tym

arteq
Gość
« Odpowiedz #49 : Lipiec 27, 2009, 21:54:12 »

Napisze tutaj aby nie zaœmiecaÌ w¹tków. Na pocz¹tku mia³em ochotê odpowiedzieÌ niejakiemu Phio..i w tonie jego wypowiedzi i tak jak sobie zas³u¿y³, ale jednak nie warto. Zrobiê to spokojnie i powstrzymam siê od mocniejszych s³ów.

Ze smutkiem stwierdzam, ¿e mamy tutaj prawdziw¹ wylêgarniê "wybitnoœci". Niestety wybitnoœciami s¹ jak siê okazuje wy³¹cznie we w³asnym mniemaniu. Wielu rzeczom siê spokojnie przys³uchujê, na pewnych siê nie znam, natomiast pewne mogê zweryfikowaÌ i wychodzi mi, ¿e s¹ to brednie. Po przekroczeniu pewnej "masy krytycznej" niektórych wypocin mówiê - ok, sprawdzam. No i wtedy siê zaczyna. "Osobistoœci" podnosz¹ larum i uciekaj¹. Niektórzy - na co dzieù karmi¹cy nas tysi¹cami s³ów "wiedzy" - milkn¹ gdy dochodzi do niewygodnych pytaù - to wersja light. Bywa, ¿e wykrêcaj¹ siê "nie chce mi siê", "nie teraz". Niestety popadaj¹ równie¿ w amok. Nie dosyÌ, ¿e nie zamierzaj¹ podaÌ dowodów na swoje "m¹droœci" to wœciekle atakuj¹ zapewne maj¹c nadziejê, ¿e krzykiem zag³usz¹ pytanie. ¯a³osne.
ZauwaÂżyÂłem, Âże poziom "niechĂŞci" jest proporcjonalny do poczucia "wielkoÂści", posiadanej "wiedzy" jak teÂż [o zgrozo!] poziomu "rozwoju" duchowego przez delikwenta. Na dodatek wmawiajÂą innym, Âże sÂą mniej "zaawansowani" na ÂścieÂżce rozwoju lub jeszcze siĂŞ nie przebudzili i nie doroÂśli do nowej ery. Powiem szczerze - jeÂżeli oni majÂą byĂŚ reprezentantami tÂąej "wspaniaÂłej nowej ery" to ja kategorycznie podziĂŞkujĂŞ i wolĂŞ pozostaĂŚ "niedorozwojem".

Wielokrotnie przekona³em siê, ¿e tak¹ niechêci¹ wykazuj¹ siê osoby które po prostu ³¿¹ i wstawiaj¹ g³odne kawa³ki. Zasada stara jak œwiat: "po owocach ich poznacie" znowu sprawdzi³a siê.
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: