Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 11, 2025, 13:26:28

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 27 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Masz coÂś do mnie?!  (Przeczytany 206149 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« : Lipiec 01, 2009, 12:33:27 »

...
wiêc zamiast zaœmiecaÌ k³utniami forum tu przenosimy siê ze swymi bol¹czkami. Jeœli komuœ siê jadnak zapomni o tym w¹tku, nieomieszkamy jego przytyki przenieœÌ w odpowiednie miejsce.
MyÂślĂŞ, ze pomoÂże ten temat wielu forumowiczom, poza tym nie ma potrzeby przenosiĂŚ do Âśmiwtnika, z ktĂłrego niezmiernie trudno cokolwiek odzyskaĂŚ.
Darek

Proponujê powstrzymaÌ siê od u¿ywania pewnych s³ów - oczywiœcie chodzi o wulgaryzmy. Swoj¹ opiniê mo¿na wyraziÌ w bardziej kulturalny sposób. Je¿eli tego nie potrafisz to wróÌ gdy siê poduczysz.
PrzekleĂąstwa w Âżaden sposĂłb nie nadajÂą wiĂŞkszej wagi Twojej opinii - wrĂŞcz przeciwnie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2009, 18:39:30 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Hutier
Gość
« Odpowiedz #1 : Lipiec 01, 2009, 18:39:36 »

Kto daÂł ci prawo obraÂżania PCH?Rozumiem,Âże moÂże ci siĂŞ nie podobaĂŚ to wszystko.JednakÂże twoja odpowiedz odzwierciedla to kim jesteÂś.Nawet jeÂżeli uwaÂżasz PCH za sektĂŞ mĂłgÂłbyÂś przedstawiĂŚ swojÂą opiniĂŞ bardziej klarownie.
Tyle ode mnie.
Trel
Gość
« Odpowiedz #2 : Lipiec 01, 2009, 20:05:04 »

To ja kulturalnie :-).

MrPawello gdy widze człowieka ktory drwiną próbuje dowodzić swoich pogładów widze zwykłe społeczne zero,które za pomocą zera próbuje kpić z czegoś czego skrytyklować sesnsownie swoim zerem nie potrafi.A to co masz do powiedzenia innym gdy ich krytykujesz,jest adekwatne do tego kim naprawde jesteś.Wiec sam sobie odpowiedz na pytanie kim jest człowiek próbujacy za pomocą zerowych argumentów kpić z innych.

Jakby tego było mało,bo przecież głupota jest wrodzona a nie nabyta i to ta trwała a o takowej tu dyskutuje.To gdy widze takie argumenty zerowe,ktorych jedynym wyrazem jest drwina i nic poza nią nie przekazują i widze pomocne im epitety i wulgaryzmy to oczywistym faktem jest dla mnie ze nie tylko osoba operujaca takimi argumentami jest kimś powyzej,to jeszcze jest skrajnie bezsilna w swoim zerowym argumencie i całkowicie nieceniaca zadnego swojego słowa gdyż podkresla je wulgarami,tudziez epitetami by nadac im wyrazu.Efekt jest oczywisty panie MrPawello,taka społeczna jednostka to zagubione,bezsilne i nic nie znaczace swoją wiedzą stworzenie próbujace głosno krzyczec by ktoś zwrócił na nie uwage.Co wiecej liczace na fakt,ze może ktoś p[rzestraszy sie jego chamstwa i zdesperowania i ukozy sie przed jego ogromem krzyku.Nic mylnego,gdyz w społeczenstwie sa jednostki o wyższej wartosci niż taki osobnik i jedyna reakcją na jego zachowanie jest nie tylko wybuch smiechu,ale co wiecej dolanie oliwy do ognia by taki człowiek pokazał gdzie koncza sie granice jego głupoty i zerowej wiedzy.Wiec ponownie cie zapytam kim jesteś CoÂś??

Oczywiscie ludzi nie mozna oceniac po jednym poscie i niegrzecznym by było mieszac z błotem takiego człowieka.Ale widzisz ja naleze do ludzi wyznajacych prosta zasade.Gdy ktoś nie ma szacunku dla ludzi,dla ich uczuć i dla tego co dla nich bardzo wazne nawet jezeli uwaza ze to jest głupie,płytkie wrecz chore zasługuje na takie samo traktowanie jak sam traktuje innych.Dlatego też uwazam ze MrPawello nie tylko nie dorosłeś do rozmowy z ludzmi z których uwarzasz za chorych i głupich ale sam niestety jesteś wiele szczebli nizej od tych osób.Czego przez własna głupote i pyche poprostu jeszcze nie zauwazyłeś.Mam nadzieje ze dobrze sie z tym czujesz,bo niechciałbym w zaden sposób robić ci przykrosci ani krzywdy.Poprostu mówie o rzeczach oczywistych a to co wyzej napisałem jest wystarczająca argumentacją mojego uzasadnienia.

Na koniec niestety zmuszony bende skrytykowac twoje bardzo ograniczone merytoryczne wiadomosci.Otóz chrzest naprawde wymyslił kler i naprawde jest on zakazany przez Biblie.O czym w bibli jest wyraznie napisane.Mówiac tak bys zrozumiał,kler łamie prawo bibli chrzcząc ludzi.Biblia nakazuje przyjecie krztu w wieku dorosłym i tylko i wyłacznie przed Bogiem bez koniecznosci udziału osób trzecich i informowania o tym kogokolwiek.Ale tak to jest jak sie chce uchodzić za merytorycznie sensownego i nie zna sie informacji a opiera swoja wiedze na zasłyszaniu i fantazji.Zreszta reszta twego postu jest identyczna i nie ma tu o czym nawet dyskutowac.

Z powazaniem z czystej grzecznosci :-).
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2009, 20:10:32 wysłane przez Trel » Zapisane
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #3 : Lipiec 01, 2009, 20:19:53 »

.OtĂłz chrzest naprawde wymysliÂł kler i naprawde jest on zakazany przez Biblie.O czym w bibli jest wyraznie napisane.MĂłwiac tak bys zrozumiaÂł,kler Âłamie prawo bibli chrzczÂąc ludzi.Biblia nakazuje przyjecie krztu w wieku dorosÂłym i tylko i wyÂłacznie przed Bogiem bez koniecznosci udziaÂłu osĂłb trzecich i informowania o tym kogokolwiek.Ale tak to jest jak sie chce uchodziĂŚ za merytorycznie sensownego i nie zna sie informacji a opiera swoja wiedze na zasÂłyszaniu i fantazji.Zreszta reszta twego postu jest identyczna i nie ma tu o czym nawet dyskutowac.

Z powazaniem z czystej grzecznosci :-).

czy aby na pewno?

Jezus daÂł ApostoÂłom nakaz: „IdÂźcie wiĂŞc i nauczajcie wszystkie narody, udzielajÂąc im chrztu w imiĂŞ Ojca i Syna, i Ducha ÂŚwiĂŞtego” (Mt 28,19-20).
arteq
Gość
« Odpowiedz #4 : Lipiec 05, 2009, 15:28:08 »

Sam juÂż nie wiem co jest bardziej kiepskie - sama sesja czy teÂż niektĂłre komentarze do niej...
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2009, 18:39:56 wysłane przez Dariusz » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #5 : Lipiec 05, 2009, 17:51:21 »

Bo nastawiony Artusiu jesteÂś na KrytykĂŞ.

Chodzi Ci tylko o to aby krytykowaĂŚ i nic wiĂŞcj.

Fajnie pozytywnego jest coÂś zobaczyĂŚ ale w Twoim przypadku nie da rady inaczej oceniaĂŚ bo Ty Âżywisz siĂŞ tym co zÂłe a gÂłodny jesteÂś zwykle bardzo.

UÂśmiech UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #6 : Lipiec 05, 2009, 17:53:39 »

Oj gÂłodny,
Ale wierzĂŞ, Âże i jemu kiedyÂś przejdzie MrugniĂŞcie

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
kot
Gość
« Odpowiedz #7 : Lipiec 05, 2009, 18:09:48 »

Oj nie przejdzie!!

WiarĂŞ w ludzi mam ale ten przypadek jest beznadziejny.
 UÂśmiech UÂśmiech

arteq
Gość
« Odpowiedz #8 : Lipiec 05, 2009, 19:13:47 »

Kocie, po ostatniej wtopie i zarzutach z ktĂłrych siĂŞ nie raczyÂłeÂś wytÂłumaczyĂŚ wypadaÂłoby nieco zawrzeĂŚ jadaczkĂŞ.
kot
Gość
« Odpowiedz #9 : Lipiec 05, 2009, 19:45:25 »

Czy to Ciebie odmieni Artusiu?

JeÂśli moja jadaczka ma wplyw pozytywny mieĂŚ na Ciebie Artusiu,to ja jÂą uÂżywaĂŚ bĂŞdĂŞ zgodnie z TwojÂą instrukcjÂą.

UÂśmiech UÂśmiech
ÂŁowca
Gość
« Odpowiedz #10 : Lipiec 07, 2009, 18:51:39 »

ÂŻe tak powiem. Po co ten temat?
Kolejne k³ótnie i tyle.
Móg³bym siê do³¹czyÌ i wylaÌ swoje ¿ale tutaj ale to i tak nic nie zmieni bo osio³ pozostanie os³em nawet jak mu siê ogoù utnie.

Zamkn¹Ì i WyrzuciÌ ten temat.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #11 : Lipiec 07, 2009, 18:59:17 »

popieram pomysÂł

ten temat przyniesie wiĂŞcej szkody niÂż poÂżytku
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Lipiec 07, 2009, 19:19:47 »

Zamkn¹Ì i WyrzuciÌ ten temat.

Jak juÂż napisaÂłem, temat utworzyÂłemby tu wyjaÂśniaĂŚ swoje bolÂączki, nieporozumienia. Pewnie, Âże nie chodzi mi p to by kaÂżdy tu uskuteczniaÂł swoje niesnaski.
Zdecydowana wiêkszoœÌ z nas potrafi ugryŸÌ siê w jêzyk, przemilczeÌ pewne zajœcia, jednak s¹ i tacy, którzy z byle powodu wszczynaj¹ zawieruchê, œmiec¹c gdzie tylko siê da. Wiêc od teraz mag¹ wyjaœniÌ sobie niektóre prawdy w tym miejscu.
Oczywiœcie, jeœli ogó³ forumowiczów uzna, ¿e temat nie powinien istnieÌ wtedy go usunê.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #13 : Lipiec 07, 2009, 21:23:01 »

Temat mo¿na zamkn¹Ì, ale czy mo¿na zlikwidowaÌ chêÌ rywalizacji, dominacji albo zwyk³ej potrzeby wyró¿nienienia siê od innych?
Niech siê ch³opcy ró¿ni¹, niech im ego dokuczy do takiego stopnia, a¿ siê na chwilê uspokoj¹...

POzdrawiam - Thotal UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #14 : Lipiec 07, 2009, 22:30:24 »

nie zamykaj!!!!! Niech siĂŞ tu wyÂżywajÂą krzykacze UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #15 : Lipiec 08, 2009, 10:56:11 »

MiÂło siĂŞ Was z boku obserwuje.

No i jak widaĂŚ kaÂżdy siĂŞ okreÂśla wedÂług wÂłasnych wartoÂści.

Darku, to dobry wÂątek. Utrzymaj go.

Za pewnymi osobami jeszcze kibicujĂŞ, ale jak tutaj widaĂŚ, popÂłynĂŞÂły juÂż na caÂłego.

Pozdrawiam wszystkich.
kot
Gość
« Odpowiedz #16 : Lipiec 12, 2009, 08:16:33 »

Mora,czyli ÂŁowca.

Mam doœÌ twoich debilnych gierek.

Ty nie jesteÂś dieciaku mĂŞÂżczyznÂą.

Ty dzieiciuchem jesteÂś niegodnym tego forum.

Od dawna obserwujĂŞ cie i powiem ci,Âże nie jestes godny pomocy.

Z czystÂą premedytacjÂą bawisz siĂŞ (ja rĂłwnieÂż)twoimi debilnymi pomysÂłami.

Chcesz aby ci wspó³czuÌ.

NiezasÂługujesz na to.
Ty zasÂługgujesz jedynie na potĂŞpienie.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #17 : Lipiec 12, 2009, 09:28:22 »

Kocie , nie potepiaj tak pochopnie, nikt nie zasluguje na potepienie. Kazdy ma odmienna droge rozwojowa a na niej zdarzenia, niezbedne dla niego.
Ja , ty inni , nie wiemy dlaczego takie, ale skoro sa to sa niezbedne wybrane przez ta osobe i Stworce dla niej. Chcesz potepiac Stworce?
Jezeli z jakiegos powodu jest Ci nie po drodze z kims, to nie idz droga jego systemu wartosci , idz wlasna. To wystarczy.
Dopuki Czlowiek , nie nauczy sie kochac  drugiego Czlowieka, Czlowiekiem w pelni nie stanie sie.
Pelnia  Czlowieczenstwa  to MILOSC BEZWARUNKOWA, AKCEPTACJA ODMIENNOSCI.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 12:20:36 wysłane przez Kiara » Zapisane
ÂŁowca
Gość
« Odpowiedz #18 : Lipiec 12, 2009, 11:16:35 »

Mora,czyli ÂŁowca.

Mam doœÌ twoich debilnych gierek.

Ty nie jesteÂś dieciaku mĂŞÂżczyznÂą.

Ty dzieiciuchem jesteÂś niegodnym tego forum.

Od dawna obserwujĂŞ cie i powiem ci,Âże nie jestes godny pomocy.

Z czystÂą premedytacjÂą bawisz siĂŞ (ja rĂłwnieÂż)twoimi debilnymi pomysÂłami.

Chcesz aby ci wspó³czuÌ.

NiezasÂługujesz na to.
Ty zasÂługgujesz jedynie na potĂŞpienie.

UlÂżyÂłeÂś sobie obraÂżajÂąc mnie?

Jestem czÂłowiekiem i nie zasÂługuje na potĂŞpienie tak samo jak Ty. Dziwi mnie fakt Âże tak cholernie dobry jesteÂś Âże wierzysz Enkiemu a nie SÂŁUCHASZ go.

Wiesz jaka ró¿nica jest miêdzy mn¹ a Tob¹?
Taka ¿e ja robiê co chcê i wiem ¿e czasami Ÿle i potem ¿a³ujê a Ty za to robisz to co ktoœ ci ka¿e choÌby podœwiadomie. Tak¿e ró¿nica wieku nas dzieli bo ty nie chcesz mnie zrozumieÌ ani nie s³uchasz tego co chce przekazaÌ. Zreszt¹ kto mnie s³ucha? Skoro w Realu rzadko kto s³ucha tego co mówiê to sobie piszê na tym forum a mam do tego prawo takie samo jak Ty.

Dla mnie nie jest to zabawa traktuje to raczej jako pewien sposĂłb poznania ludzi. Ciekawi mnie to smuci i dziwi Âże ludzie uÂżywajÂą tak maÂło intelektu ktĂłry im pan bĂłg niby daÂł a tym bardziej wolnÂą wolĂŞ skoro sÂłuchajÂą jakiegoÂś DUCHA.

Czy jesteÂście na tyle sÂłabi Âże nie potraficie sami kreowaĂŚ swojego losu?

I po raz ktĂłryÂś pytam po co ten temat? ÂŻeby ktoÂś taki jak kot mnie obraÂżaÂł?

Serdeczne dziĂŞki.

kamil771
Gość
« Odpowiedz #19 : Lipiec 12, 2009, 13:03:35 »

Mi rĂłwnieÂż ÂŁowca przypominaÂł MorĂŞ,ale myÂślaÂłem,Âże tak tylko mi siĂŞ wydajĂŞ nawet nic o tym nie wspominaÂłem, czy naprawdĂŞ nikt inny siĂŞ nie domyÂśliÂł tylko ja i Kot???

Ale Kocie kilka s³ów do ciebie,
Kim ty jesteÂś,Âże wyznaczasz kto jest godny tego forum a kto nie,kaÂżdy ma takie samo prawo aktywnie uczestniczyĂŚ w Âżyciu forum,nie zaleÂżnie czy jest za czy przeciw pCH.
Mora zrobiÂł bardzo duÂżo dla tego forum i nadal robi, i wyzywanie od "dzieciakĂłw" jest tu nie na miejscu,a poza tym,robi siĂŞ juÂż to nudne.
Ciekawe czy o tobie nikt nie powie "dzieciak,ktĂłry heroicznie broniÂł pCH" kiedy Ăłw projekt  przypieczĂŞtuje  swojÂą klĂŞskĂŞ.
Przyj¹³eœ na tym forum rolê zwolennika,
WiĂŞc zamiast obraÂżaĂŚ innych,poÂświĂŞĂŚ czas na poszukanie argumentĂłw i dowodĂłw przemawiajÂących za sÂłusznoÂściÂą  s³ów  En-kiego i sensu misji pCH ktĂłre mĂłgÂłbyÂś uÂżyĂŚ w merytorycznych dyskusjach ze sceptykami,albo przyznaj siĂŞ do poraÂżki i nie przeciÂągaj tego dalej w czasie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 13:06:06 wysłane przez kamil771 » Zapisane
Symeon
Gość
« Odpowiedz #20 : Lipiec 12, 2009, 14:31:04 »

Witam,
Temat jest wed³ug mnie zupe³nie niepotrzebny, wywo³uje tylko k³ótnie, a to dzia³a na nas destrukcyjnie, wiêc powinniœcie siê pogodziÌ. Ka¿demu sie zdarza powiedzieÌ pod wp³ywem emocji kilka przykrych s³ów za du¿o, ale póŸniej trzeba przeprosiÌ i nie brn¹Ì dalej w nienawiœÌ, bo to Was zniszczy.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Lipiec 12, 2009, 20:42:07 »

Cytat: Symeon
Temat jest wed³ug mnie zupe³nie niepotrzebny, wywo³uje tylko k³ótnie

temat zosta³ utworziny po g³ównie to, by przenoœÌ tu wszelkie k³ótnie z innych w¹tków.
A Âże ktoÂś przy okazji tu sobie wyjawi kilka prawd wiary, to chyba lepsze niÂż Âśmiecenie w szĂŞdzie tam, gdzie powinno byĂŚ czysto.

ÂŁowca
Gość
« Odpowiedz #22 : Lipiec 12, 2009, 20:50:27 »

Serdecznie Ci dziĂŞkuje Dariuszu.

Normalnie skacze z radoÂści czy znowu ma siĂŞ tu zrobiĂŚ prawdziwy grill Âżeby ktoÂś w koĂącu zareagowaÂł na to?

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Lipiec 12, 2009, 21:23:58 »

Jak napisaÂłem, mam nadziejĂŞ, Âże jeÂśli juÂż ktoÂś gdzieÂś ma siĂŞ prztykaĂŚ, to wÂłaÂśnie tu. DziĂŞki temu moÂże wreszcie forum bĂŞdzie przejÂżystrze (czytaĂŚ naleÂży - przyjaÂźniejsze) dla innych, zwÂłaszca nowicjuszy.

arteq
Gość
« Odpowiedz #24 : Lipiec 12, 2009, 22:19:33 »

Dodatkowo moÂżna urzÂądziĂŚ bitwy po lekcjach, za harcĂłwkÂą... :d
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: