Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:26:10

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198547 razy)
0 u¿ytkowników i 38 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« : Lipiec 01, 2009, 12:33:27 »

...
wiêc zamiast za¶miecaæ k³utniami forum tu przenosimy siê ze swymi bol±czkami. Je¶li komu¶ siê jadnak zapomni o tym w±tku, nieomieszkamy jego przytyki przenie¶æ w odpowiednie miejsce.
My¶lê, ze pomo¿e ten temat wielu forumowiczom, poza tym nie ma potrzeby przenosiæ do ¶miwtnika, z którego niezmiernie trudno cokolwiek odzyskaæ.
Darek

Proponujê powstrzymaæ siê od u¿ywania pewnych s³ów - oczywi¶cie chodzi o wulgaryzmy. Swoj± opiniê mo¿na wyraziæ w bardziej kulturalny sposób. Je¿eli tego nie potrafisz to wróæ gdy siê poduczysz.
Przekleñstwa w ¿aden sposób nie nadaj± wiêkszej wagi Twojej opinii - wrêcz przeciwnie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2009, 18:39:30 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Hutier
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Lipiec 01, 2009, 18:39:36 »

Kto da³ ci prawo obra¿ania PCH?Rozumiem,¿e mo¿e ci siê nie podobaæ to wszystko.Jednak¿e twoja odpowiedz odzwierciedla to kim jeste¶.Nawet je¿eli uwa¿asz PCH za sektê móg³by¶ przedstawiæ swoj± opiniê bardziej klarownie.
Tyle ode mnie.
Trel
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Lipiec 01, 2009, 20:05:04 »

To ja kulturalnie :-).

MrPawello gdy widze człowieka ktory drwiną próbuje dowodzić swoich pogładów widze zwykłe społeczne zero,które za pomocą zera próbuje kpić z czegoś czego skrytyklować sesnsownie swoim zerem nie potrafi.A to co masz do powiedzenia innym gdy ich krytykujesz,jest adekwatne do tego kim naprawde jesteś.Wiec sam sobie odpowiedz na pytanie kim jest człowiek próbujacy za pomocą zerowych argumentów kpić z innych.

Jakby tego było mało,bo przecież głupota jest wrodzona a nie nabyta i to ta trwała a o takowej tu dyskutuje.To gdy widze takie argumenty zerowe,ktorych jedynym wyrazem jest drwina i nic poza nią nie przekazują i widze pomocne im epitety i wulgaryzmy to oczywistym faktem jest dla mnie ze nie tylko osoba operujaca takimi argumentami jest kimś powyzej,to jeszcze jest skrajnie bezsilna w swoim zerowym argumencie i całkowicie nieceniaca zadnego swojego słowa gdyż podkresla je wulgarami,tudziez epitetami by nadac im wyrazu.Efekt jest oczywisty panie MrPawello,taka społeczna jednostka to zagubione,bezsilne i nic nie znaczace swoją wiedzą stworzenie próbujace głosno krzyczec by ktoś zwrócił na nie uwage.Co wiecej liczace na fakt,ze może ktoś p[rzestraszy sie jego chamstwa i zdesperowania i ukozy sie przed jego ogromem krzyku.Nic mylnego,gdyz w społeczenstwie sa jednostki o wyższej wartosci niż taki osobnik i jedyna reakcją na jego zachowanie jest nie tylko wybuch smiechu,ale co wiecej dolanie oliwy do ognia by taki człowiek pokazał gdzie koncza sie granice jego głupoty i zerowej wiedzy.Wiec ponownie cie zapytam kim jesteś Co¶??

Oczywiscie ludzi nie mozna oceniac po jednym poscie i niegrzecznym by było mieszac z błotem takiego człowieka.Ale widzisz ja naleze do ludzi wyznajacych prosta zasade.Gdy ktoś nie ma szacunku dla ludzi,dla ich uczuć i dla tego co dla nich bardzo wazne nawet jezeli uwaza ze to jest głupie,płytkie wrecz chore zasługuje na takie samo traktowanie jak sam traktuje innych.Dlatego też uwazam ze MrPawello nie tylko nie dorosłeś do rozmowy z ludzmi z których uwarzasz za chorych i głupich ale sam niestety jesteś wiele szczebli nizej od tych osób.Czego przez własna głupote i pyche poprostu jeszcze nie zauwazyłeś.Mam nadzieje ze dobrze sie z tym czujesz,bo niechciałbym w zaden sposób robić ci przykrosci ani krzywdy.Poprostu mówie o rzeczach oczywistych a to co wyzej napisałem jest wystarczająca argumentacją mojego uzasadnienia.

Na koniec niestety zmuszony bende skrytykowac twoje bardzo ograniczone merytoryczne wiadomosci.Otóz chrzest naprawde wymyslił kler i naprawde jest on zakazany przez Biblie.O czym w bibli jest wyraznie napisane.Mówiac tak bys zrozumiał,kler łamie prawo bibli chrzcząc ludzi.Biblia nakazuje przyjecie krztu w wieku dorosłym i tylko i wyłacznie przed Bogiem bez koniecznosci udziału osób trzecich i informowania o tym kogokolwiek.Ale tak to jest jak sie chce uchodzić za merytorycznie sensownego i nie zna sie informacji a opiera swoja wiedze na zasłyszaniu i fantazji.Zreszta reszta twego postu jest identyczna i nie ma tu o czym nawet dyskutowac.

Z powazaniem z czystej grzecznosci :-).
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2009, 20:10:32 wys³ane przez Trel » Zapisane
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Lipiec 01, 2009, 20:19:53 »

.Otóz chrzest naprawde wymysli³ kler i naprawde jest on zakazany przez Biblie.O czym w bibli jest wyraznie napisane.Mówiac tak bys zrozumia³,kler ³amie prawo bibli chrzcz±c ludzi.Biblia nakazuje przyjecie krztu w wieku doros³ym i tylko i wy³acznie przed Bogiem bez koniecznosci udzia³u osób trzecich i informowania o tym kogokolwiek.Ale tak to jest jak sie chce uchodziæ za merytorycznie sensownego i nie zna sie informacji a opiera swoja wiedze na zas³yszaniu i fantazji.Zreszta reszta twego postu jest identyczna i nie ma tu o czym nawet dyskutowac.

Z powazaniem z czystej grzecznosci :-).

czy aby na pewno?

Jezus da³ Aposto³om nakaz: „Id¼cie wiêc i nauczajcie wszystkie narody, udzielaj±c im chrztu w imiê Ojca i Syna, i Ducha ¦wiêtego” (Mt 28,19-20).
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Lipiec 05, 2009, 15:28:08 »

Sam ju¿ nie wiem co jest bardziej kiepskie - sama sesja czy te¿ niektóre komentarze do niej...
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2009, 18:39:56 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Lipiec 05, 2009, 17:51:21 »

Bo nastawiony Artusiu jeste¶ na Krytykê.

Chodzi Ci tylko o to aby krytykowaæ i nic wiêcj.

Fajnie pozytywnego jest co¶ zobaczyæ ale w Twoim przypadku nie da rady inaczej oceniaæ bo Ty ¿ywisz siê tym co z³e a g³odny jeste¶ zwykle bardzo.

U¶miech U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Lipiec 05, 2009, 17:53:39 »

Oj g³odny,
Ale wierzê, ¿e i jemu kiedy¶ przejdzie Mrugniêcie

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Lipiec 05, 2009, 18:09:48 »

Oj nie przejdzie!!

Wiarê w ludzi mam ale ten przypadek jest beznadziejny.
 U¶miech U¶miech

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Lipiec 05, 2009, 19:13:47 »

Kocie, po ostatniej wtopie i zarzutach z których siê nie raczy³e¶ wyt³umaczyæ wypada³oby nieco zawrzeæ jadaczkê.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Lipiec 05, 2009, 19:45:25 »

Czy to Ciebie odmieni Artusiu?

Je¶li moja jadaczka ma wplyw pozytywny mieæ na Ciebie Artusiu,to ja j± u¿ywaæ bêdê zgodnie z Twoj± instrukcj±.

U¶miech U¶miech
£owca
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Lipiec 07, 2009, 18:51:39 »

¯e tak powiem. Po co ten temat?
Kolejne k³ótnie i tyle.
Móg³bym siê do³±czyæ i wylaæ swoje ¿ale tutaj ale to i tak nic nie zmieni bo osio³ pozostanie os³em nawet jak mu siê ogoñ utnie.

Zamkn±æ i Wyrzuciæ ten temat.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Lipiec 07, 2009, 18:59:17 »

popieram pomys³

ten temat przyniesie wiêcej szkody ni¿ po¿ytku
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Lipiec 07, 2009, 19:19:47 »

Zamkn±æ i Wyrzuciæ ten temat.

Jak ju¿ napisa³em, temat utworzy³emby tu wyja¶niaæ swoje bol±czki, nieporozumienia. Pewnie, ¿e nie chodzi mi p to by ka¿dy tu uskutecznia³ swoje niesnaski.
Zdecydowana wiêkszo¶æ z nas potrafi ugry¼æ siê w jêzyk, przemilczeæ pewne zaj¶cia, jednak s± i tacy, którzy z byle powodu wszczynaj± zawieruchê, ¶miec±c gdzie tylko siê da. Wiêc od teraz mag± wyja¶niæ sobie niektóre prawdy w tym miejscu.
Oczywi¶cie, je¶li ogó³ forumowiczów uzna, ¿e temat nie powinien istnieæ wtedy go usunê.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Lipiec 07, 2009, 21:23:01 »

Temat mo¿na zamkn±æ, ale czy mo¿na zlikwidowaæ chêæ rywalizacji, dominacji albo zwyk³ej potrzeby wyró¿nienienia siê od innych?
Niech siê ch³opcy ró¿ni±, niech im ego dokuczy do takiego stopnia, a¿ siê na chwilê uspokoj±...

POzdrawiam - Thotal U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #14 : Lipiec 07, 2009, 22:30:24 »

nie zamykaj!!!!! Niech siê tu wy¿ywaj± krzykacze U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Lipiec 08, 2009, 10:56:11 »

Mi³o siê Was z boku obserwuje.

No i jak widaæ ka¿dy siê okre¶la wed³ug w³asnych warto¶ci.

Darku, to dobry w±tek. Utrzymaj go.

Za pewnymi osobami jeszcze kibicujê, ale jak tutaj widaæ, pop³ynê³y ju¿ na ca³ego.

Pozdrawiam wszystkich.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Lipiec 12, 2009, 08:16:33 »

Mora,czyli £owca.

Mam do¶æ twoich debilnych gierek.

Ty nie jeste¶ dieciaku mê¿czyzn±.

Ty dzieiciuchem jeste¶ niegodnym tego forum.

Od dawna obserwujê cie i powiem ci,¿e nie jestes godny pomocy.

Z czyst± premedytacj± bawisz siê (ja równie¿)twoimi debilnymi pomys³ami.

Chcesz aby ci wspó³czuæ.

Niezas³ugujesz na to.
Ty zas³uggujesz jedynie na potêpienie.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Lipiec 12, 2009, 09:28:22 »

Kocie , nie potepiaj tak pochopnie, nikt nie zasluguje na potepienie. Kazdy ma odmienna droge rozwojowa a na niej zdarzenia, niezbedne dla niego.
Ja , ty inni , nie wiemy dlaczego takie, ale skoro sa to sa niezbedne wybrane przez ta osobe i Stworce dla niej. Chcesz potepiac Stworce?
Jezeli z jakiegos powodu jest Ci nie po drodze z kims, to nie idz droga jego systemu wartosci , idz wlasna. To wystarczy.
Dopuki Czlowiek , nie nauczy sie kochac  drugiego Czlowieka, Czlowiekiem w pelni nie stanie sie.
Pelnia  Czlowieczenstwa  to MILOSC BEZWARUNKOWA, AKCEPTACJA ODMIENNOSCI.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 12:20:36 wys³ane przez Kiara » Zapisane
£owca
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Lipiec 12, 2009, 11:16:35 »

Mora,czyli £owca.

Mam do¶æ twoich debilnych gierek.

Ty nie jeste¶ dieciaku mê¿czyzn±.

Ty dzieiciuchem jeste¶ niegodnym tego forum.

Od dawna obserwujê cie i powiem ci,¿e nie jestes godny pomocy.

Z czyst± premedytacj± bawisz siê (ja równie¿)twoimi debilnymi pomys³ami.

Chcesz aby ci wspó³czuæ.

Niezas³ugujesz na to.
Ty zas³uggujesz jedynie na potêpienie.

Ul¿y³e¶ sobie obra¿aj±c mnie?

Jestem cz³owiekiem i nie zas³uguje na potêpienie tak samo jak Ty. Dziwi mnie fakt ¿e tak cholernie dobry jeste¶ ¿e wierzysz Enkiemu a nie S£UCHASZ go.

Wiesz jaka ró¿nica jest miêdzy mn± a Tob±?
Taka ¿e ja robiê co chcê i wiem ¿e czasami ¼le i potem ¿a³ujê a Ty za to robisz to co kto¶ ci ka¿e choæby pod¶wiadomie. Tak¿e ró¿nica wieku nas dzieli bo ty nie chcesz mnie zrozumieæ ani nie s³uchasz tego co chce przekazaæ. Zreszt± kto mnie s³ucha? Skoro w Realu rzadko kto s³ucha tego co mówiê to sobie piszê na tym forum a mam do tego prawo takie samo jak Ty.

Dla mnie nie jest to zabawa traktuje to raczej jako pewien sposób poznania ludzi. Ciekawi mnie to smuci i dziwi ¿e ludzie u¿ywaj± tak ma³o intelektu który im pan bóg niby da³ a tym bardziej woln± wolê skoro s³uchaj± jakiego¶ DUCHA.

Czy jeste¶cie na tyle s³abi ¿e nie potraficie sami kreowaæ swojego losu?

I po raz który¶ pytam po co ten temat? ¯eby kto¶ taki jak kot mnie obra¿a³?

Serdeczne dziêki.

kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Lipiec 12, 2009, 13:03:35 »

Mi równie¿ £owca przypomina³ Morê,ale my¶la³em,¿e tak tylko mi siê wydajê nawet nic o tym nie wspomina³em, czy naprawdê nikt inny siê nie domy¶li³ tylko ja i Kot???

Ale Kocie kilka s³ów do ciebie,
Kim ty jeste¶,¿e wyznaczasz kto jest godny tego forum a kto nie,ka¿dy ma takie samo prawo aktywnie uczestniczyæ w ¿yciu forum,nie zale¿nie czy jest za czy przeciw pCH.
Mora zrobi³ bardzo du¿o dla tego forum i nadal robi, i wyzywanie od "dzieciaków" jest tu nie na miejscu,a poza tym,robi siê ju¿ to nudne.
Ciekawe czy o tobie nikt nie powie "dzieciak,który heroicznie broni³ pCH" kiedy ów projekt  przypieczêtuje  swoj± klêskê.
Przyj±³e¶ na tym forum rolê zwolennika,
Wiêc zamiast obra¿aæ innych,po¶wiêæ czas na poszukanie argumentów i dowodów przemawiaj±cych za s³uszno¶ci±  s³ów  En-kiego i sensu misji pCH które móg³by¶ u¿yæ w merytorycznych dyskusjach ze sceptykami,albo przyznaj siê do pora¿ki i nie przeci±gaj tego dalej w czasie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 13:06:06 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Lipiec 12, 2009, 14:31:04 »

Witam,
Temat jest wed³ug mnie zupe³nie niepotrzebny, wywo³uje tylko k³ótnie, a to dzia³a na nas destrukcyjnie, wiêc powinni¶cie siê pogodziæ. Ka¿demu sie zdarza powiedzieæ pod wp³ywem emocji kilka przykrych s³ów za du¿o, ale pó¼niej trzeba przeprosiæ i nie brn±æ dalej w nienawi¶æ, bo to Was zniszczy.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Lipiec 12, 2009, 20:42:07 »

Cytat: Symeon
Temat jest wed³ug mnie zupe³nie niepotrzebny, wywo³uje tylko k³ótnie

temat zosta³ utworziny po g³ównie to, by przeno¶æ tu wszelkie k³ótnie z innych w±tków.
A ¿e kto¶ przy okazji tu sobie wyjawi kilka prawd wiary, to chyba lepsze ni¿ ¶miecenie w szêdzie tam, gdzie powinno byæ czysto.

£owca
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Lipiec 12, 2009, 20:50:27 »

Serdecznie Ci dziêkuje Dariuszu.

Normalnie skacze z rado¶ci czy znowu ma siê tu zrobiæ prawdziwy grill ¿eby kto¶ w koñcu zareagowa³ na to?

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Lipiec 12, 2009, 21:23:58 »

Jak napisa³em, mam nadziejê, ¿e je¶li ju¿ kto¶ gdzie¶ ma siê prztykaæ, to w³a¶nie tu. Dziêki temu mo¿e wreszcie forum bêdzie przej¿ystrze (czytaæ nale¿y - przyja¼niejsze) dla innych, zw³aszca nowicjuszy.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Lipiec 12, 2009, 22:19:33 »

Dodatkowo mo¿na urz±dziæ bitwy po lekcjach, za harcówk±... :d
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: