Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:05:17

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198836 razy)
0 u¿ytkowników i 54 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Lipiec 13, 2009, 10:04:46 »

Moja prosba do wszystkich, badz dobry dla siebie a potem tez dla innych. Pozdrawiam Rafaela.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Lipiec 23, 2009, 18:59:05 »

Drogi Kamilu!!

Ca³kowicie popieram twoje zdanie zawarte w w±tkku "argumenty przeciw..." i skierowane do Bytu,czyli Mory.

Niezwykle rzadko siê zdarza aby kto¶ by³ tak bezczelny,¿e cytuje prywatn± korespondencje.

Napisa³em rzadko,bo znam kilka takich przypadków w wykonaniu jednego forumowicza.

Zgadnij o kim mówiê?

W³asnie!Mora kilkakrotnie ton±c w dyskusji cytowa³ prywatna korespondencjê chc±c pogr±¿yæ cytowan± osobê.

Dla niektórych ¶wirów(Byt za³o¿y³ w±tek "¦wirujê")nie istnieje tajemnica korespondencji.

Nic wiêc dziwnego,¿e Byt tak siê zachowa³ w ekstremalnej sytuacji,bo Byt,to MORA.

To jego typowe zachowanie.

Interesuje mnie reakcja dyrektora Marka,który jak widzê polubi³ kolegê Byta.

Czy on równie¿ zacytuje prywatna korespondencjê?

Drogi Moro.

Mam na oku ca³± Twoj± rodzinkê zalogowan± na tym forum. Du¿y u¶miech ::

Nie mogê poj±æ,czemu to robisz? Z politowaniem

kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Lipiec 23, 2009, 19:13:14 »

A moim zdaniem to po prostu nazywa siê uzale¿nienie i tyle,szkoda gadaæ.......
Z mojej strony chcia³em ciê przeprosiæ Kocie,za moje czasami ostre posty w których krytykowa³em ciê za to,¿e jeste¶ zwolennikiem PCH,i broni³em zachowania Mory,g³upio mi trochê,ale z drugiej strony warto jest czasami dostaæ nauczkê
Jak to mówi± lepiej pó¼no ni¿ wcale.....
Pozdrawaim
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #28 : Lipiec 23, 2009, 19:13:28 »

Wszystko, wszystkim, ale obrazanie jest niedopuszczalne.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Lipiec 23, 2009, 19:20:28 »

Kocie, piêknie to opisa³e¶, ale przecie¿ te kolejne klony Mory same uk³adaj± siê w oczywist±

uk³adankê.

To chyba przynajmniej wiêkszo¶æ forumowiczów rozpoznaje zanim kolejny klon otworzy usta.

Kocie, ja mogê poj±æ czemu on to robi - po prostu go to bawi.

A wiêc bawmy siê wszyscy sytuacj± zamiast wymieniaæ "uprzejmo¶ci".  Mrugniêcie

Pozdrawiam wszystkich - Ciebie Kocie równie¿. Chichot Chichot
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Lipiec 23, 2009, 19:24:30 »

Ja nie pamiêtam ju¿ Kamilu tych,jak piszesz ostrych postów Twoich w kierunku moim,wiêc nie przejmuj siê nimi. U¶miech

Gdyby nie dar zapominania wydarzeñ niekomfortowych,to umarlibysmy ze zgryzoty. U¶miech

Zrób tak,jak ja.

Zapomnij i ju¿ siê nie przejmuj. Mrugniêcie
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Lipiec 23, 2009, 21:56:54 »

Kocie, mo¿na przebaczaæ, ale nie mo¿na ca³kowicie zapominaæ  Jêzyk U¶miech

Ca³a historia jest po to, ¿eby¶my wyci±gali wnioski z minionych wydarzeñ i ¿eby¶my mogli uczyæ siê

na b³êdach z przesz³osci.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Lipiec 23, 2009, 22:20:55 »

Faktów bêdacych cz±stk± historii grupy ludzi niepowinno sie zapominaæ.

Wrêcz przeciwnie-nale¿y zapisywaæ.

Wymiana pogl±dów na tym forum,jako nieistotna nieprzejdzie do historii ludzko¶ci.

O lokalnych spiêciach po latach porozmawiamy raczej z u¶miechem wspominaj±c pozytywnie wszystkie emocje.

Nie jeste¶my chyba wrogami sobie?

Raczej z racji nadmiaru energii sie tylko przekomarzamy.

To,co tu na forum siê dzieje dla zdecydowanej wiêkszo¶ci z nas nie ma wiêkszego wp³ywu na dalsze losy.
Raczej mi³o spêdzamy czas i przy okazji wiedzy troszkê po³ykamy.

A ¿ycie potoczy sie dalej.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 23, 2009, 23:14:33 wys³ane przez kot » Zapisane
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Lipiec 25, 2009, 13:12:26 »

Marku324, je¿eli to bujda, to czemu tych klonów jest coraz wiêcej? Nic dziwnego, ¿e im siê wszystko miesza.

Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie coraz to nowsze klony. Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Lipiec 25, 2009, 15:55:40 »

Niech w koñcu wypowie siê admin na temat tych 'klonów" - wtedy wszystko siê oka¿e.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Lipiec 27, 2009, 07:09:45 »

Przy³anczam siê do wypowiedzi artqa: niech wypowie siê admin

Oj Barabarax, Barabarax, ciêzko siê rozmawia z lud¼mi, którzy jak ju¿ co¶ sobie wbij± do g³owy to staj± siê "szczelni" na inne argumenty U¶miech Po co te Twoje sugestie, podteksty, itd... zreszt± jak przelecia³em po postach nie tylko mi inputujecie bycie Mor±, Zmor± lub kim¶ tam jeszcze. Po co? Czy za wszelk± cenê ¶wiat musi byæ zgodny z Twoim ¶wiatopogl±dem bo jak nie to bêdziesz go naginaæ aby by³o po twojemu? W tym aspekcie macie z kotem wiele wspólnego... tylko to raczej nie jest powód do dumy.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2009, 08:23:02 wys³ane przez marek324 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #36 : Lipiec 27, 2009, 09:13:56 »

Marek 324 U¶miech
Nie wkurzaj siê na Basiê bo to fajna  i mi³a babka U¶miech Poprostu Mora vel Milon vel £owca ,tak nam namiesza³ ¿e  doszukujemy siê go w ka¿dym nowym u¿ytkowniku. To fajny ,m±dry ch³opak który z jaki¶ powodów ci±gle nas sprawdza.Widocznie takie ma zadanie do spe³nienia i ja go za to nie winiê. Thotal napisa³ o nim m±dre i ciep³e s³owa ,które jako¶ tak mniej wiêcej brzmia³y ; jako £owca sie zmieni³,stara³ siê byæ bezstronnym i nie atakowa³ ludzi jak w porzednich wcieleniach. Myslê ¿e to prawa i nastepne wcieleni Marcina bedzie jeszcze lepsze Chichot

Natmiast ciebie jako¶ nie pos±dzam ¿e jeste¶ Mor± ,ty mi pasujesz na kogo¶ innego ,ale jeszcze za wcze¶nie ¿ebym ci powiedzia³am na kogo Jêzyk
Pozdrawiam serdecznie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Lipiec 27, 2009, 09:20:20 »

Witaj chanell, niestety czas nie ma tutaj wp³ywu na twoje podejrzenia. Wcze¶niej czy pó¼niej i tak mnie do nikogo "nieprzy³atasz" bo zupe³nie szczerze, nie mieli¶my siê jeszcze okazji poznaæ pomijaj±c te kilka uprzejmo¶ci które wymienili¶my U¶miech

Ja równie¿ Ciebie serdecznie pozdrawiam
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Lipiec 27, 2009, 10:14:05 »

Marek k³amie i w konia Was robi.

Skoñczy siê tak,¿e jak ³owca bêdzie chwalony,bo postaæ to niezwykle pozytywna by³a-takie ma opinie w dziale nieobecno¶ci.

Zapomina siê jednak,¿e postaæ na k³amstwie zbudowana pozytywna byæ nie Mo¿e.

Nietak panie DYREKTORZE ? U¶miech Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2009, 10:14:54 wys³ane przez kot » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Lipiec 27, 2009, 10:31:36 »

Na twój temat kocie siê juz wypowiedzia³em i powtarzaæ siê nie bêdê - to tak delikatnie powiedziane co o tobie my¶lê. Odezwê siê do ciebie jeszcze jeden, jedyny raz - po ¦wiêtach Bo¿ego Narodzenia 2012 roku, o ile bêdziesz mia³ na tyle w sobie odwagi aby jeszcze na tym forum siê pojawiæ, w co osobiscie szczerze w±tpiê.
To ¿e kto¶ usilnie stara siê wierzyæ w jakie¶ brednie dziadunia i babuni, bo nie dorós³ do posiadania samodzielnego i obiektywnego zdania to jedno - robienie z siebie idioty nie jest w Polsce karane.
Ale narzucanie swojego zdania innym i robienie wody z mózgu byæ mo¿e innym, zagubionym osobom to ju¿ zupe³nie co¶ innego. A przecie¿ ty tak w³a¶nie robisz, z ka¿dym kto siê nie zgadza z twoim "ma³ym rozumkiem"

I nie dopisuj z³o¶liwie stanowiska, bo tu okre¶lê to bezpo¶rednio i dobitnie, je¶te¶ z³o¶liwym gówniarzem któremu w ¿yciu oprócz w³asnych bajda-fantazji nic nie wychodzi. I starasz siê sprowadzaæ innych do swojego poziomu, zamiast pomy¶leæ nad tym co inni maj± do powiedzenia.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Lipiec 27, 2009, 10:37:38 »

Niestety DYREKTORKU morowe klony d³ugo nie ¿yj±,wiêc nie martw siê o tak odleg³± przysz³o¶c.

Pozdrawiam Ciê serdecznie.

Napisz coæ ciekawego o farmaceutykach,które Twój licz±cy siê w Polsce kombinat produkuje.

Oczywi¶cie nie w tym dziale.

Jeszcze raz Ciê pozdrawiam!! U¶miech U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #41 : Lipiec 27, 2009, 13:53:18 »

Obaj panowie zadeklarowali zakoñczenie tych przepychanek, czyli spokój ju¿?
Nastêpne takie ekscesy bêdê musia³ inaczej traktowaæ.
Pozdrawiam

BlaBlaBla
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Lipiec 27, 2009, 18:11:29 »

marek324 to nie Mora bo Mora to ja a jak nie wierzysz to admin lub moderator mog± sprawdziæ IP i porównaæ.

Marku i wybacz ¿e przez mnie masz nie przyjemno¶ci bo widocznie teraz tak niestety bêdzie ¿e now± broni± bêdzie wszystkich "innych i nowych" nazywaæ Mora.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Lipiec 27, 2009, 21:03:25 »

Wed³ug mnie - i mówiê to bez jakiejkolwiek z³o¶ci - najwy¿szy czas poblokowaæ pewne IP.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #44 : Lipiec 27, 2009, 21:09:29 »

My¶lê, ze to zakoñczy ten "rozdzia³" definitywnie.
Mora napisa³ do mnie i pozwoli³ mi zamie¶ciæ swój priv na forum:

Cytat: MoraBlaBlaBla
Cze¶æ Dariuszu.
Chcia³em siê po¿egnaæ[definitywnie] i mam nadziejê ¿e pomo¿esz mi udowodniæ ¿e marek i kto¶ tam jeszcze kogo oni obwiniaj± ¿e to niby ja to nie jestem ja[tak jest naprawdê] tylko to konto jest moje jedyne na tym forum.

Lubiê ciê i liczê ¿e zrobisz porz±dek z tymi lud¼mi bo i tak jeste¶ za ³agodny a cierpi± na tym inni.

¯egnaj
Mora

Po zapytaniu, czy mogê to zacytowaæ, napisa³:

Mo¿esz i uwierz mi ¿e ju¿ mnie nie zobaczysz. Naprawdê mam teraz ...
dalszej czê¶ci nie wstawiam, bo jest ju¿ bardziej prywatna.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2009, 21:10:04 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Lipiec 27, 2009, 21:32:46 »

Dlaczego ja temu cz³owiekowi nie wierzê?
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Lipiec 27, 2009, 21:35:10 »

Bo samemu zdarza³o Ci siê pisaæ k³amstwa?
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Lipiec 27, 2009, 21:45:22 »

Dlatego,¿e do koñca gra.

Jest jeszcze jedna zagadka.

Czemu nie zarejestrowa³ siê teraz jako Mora,tylko BlaBlaBla?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Lipiec 27, 2009, 21:49:02 »

To nie jest tematem tego topiku.
Koñczymy z tym

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Lipiec 27, 2009, 21:54:12 »

Napisze tutaj aby nie za¶miecaæ w±tków. Na pocz±tku mia³em ochotê odpowiedzieæ niejakiemu Phio..i w tonie jego wypowiedzi i tak jak sobie zas³u¿y³, ale jednak nie warto. Zrobiê to spokojnie i powstrzymam siê od mocniejszych s³ów.

Ze smutkiem stwierdzam, ¿e mamy tutaj prawdziw± wylêgarniê "wybitno¶ci". Niestety wybitno¶ciami s± jak siê okazuje wy³±cznie we w³asnym mniemaniu. Wielu rzeczom siê spokojnie przys³uchujê, na pewnych siê nie znam, natomiast pewne mogê zweryfikowaæ i wychodzi mi, ¿e s± to brednie. Po przekroczeniu pewnej "masy krytycznej" niektórych wypocin mówiê - ok, sprawdzam. No i wtedy siê zaczyna. "Osobisto¶ci" podnosz± larum i uciekaj±. Niektórzy - na co dzieñ karmi±cy nas tysi±cami s³ów "wiedzy" - milkn± gdy dochodzi do niewygodnych pytañ - to wersja light. Bywa, ¿e wykrêcaj± siê "nie chce mi siê", "nie teraz". Niestety popadaj± równie¿ w amok. Nie dosyæ, ¿e nie zamierzaj± podaæ dowodów na swoje "m±dro¶ci" to w¶ciekle atakuj± zapewne maj±c nadziejê, ¿e krzykiem zag³usz± pytanie. ¯a³osne.
Zauwa¿y³em, ¿e poziom "niechêci" jest proporcjonalny do poczucia "wielko¶ci", posiadanej "wiedzy" jak te¿ [o zgrozo!] poziomu "rozwoju" duchowego przez delikwenta. Na dodatek wmawiaj± innym, ¿e s± mniej "zaawansowani" na ¶cie¿ce rozwoju lub jeszcze siê nie przebudzili i nie doro¶li do nowej ery. Powiem szczerze - je¿eli oni maj± byæ reprezentantami t±ej "wspania³ej nowej ery" to ja kategorycznie podziêkujê i wolê pozostaæ "niedorozwojem".

Wielokrotnie przekona³em siê, ¿e tak± niechêci± wykazuj± siê osoby które po prostu ³¿± i wstawiaj± g³odne kawa³ki. Zasada stara jak ¶wiat: "po owocach ich poznacie" znowu sprawdzi³a siê.
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: