Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:06:19

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198413 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Lipiec 29, 2009, 18:18:50 »

Koledzy U¶miech Chichot, przepraszam, ¿e siê wtr±cam, ale czego¶ tutaj nie rozumiem. Szok

BlaBlaBla Chichot, przeczytaj to co do mnie napisa³e¶ na PW i wyja¶nij mi, czy ja mam mo¿e zwidy? P³acz

Bo jak do tej pory to widzê, ¿e kwitniesz na forum.

Nadal ¿yczê Ci wszystkiego najlepszego, ale po co do mnie pisa³e¶, skoro tego nie wype³ni³e¶?

Czy zasz³a jaka¶ nag³a zmiana? Je¿eli tak, to mnie o tym poinformuj (jak nie chcesz na forum to zrób

to na PW), bo ju¿ siê zaczynam gubiæ w czym Ci ¿yczyæ powodzenia, czy na starej, czy na nowej

drodze ¿ycia.

¯yczê Ci jak dobrze wiesz, wszystkiego najlepszego i pozytywnego spojrzenia na ¶wiat, ale

doinformuj mnie o co Ci w tym ¿yciu chodzi. Buziak
BlaBlaBla
Go¶æ
« Odpowiedz #76 : Lipiec 29, 2009, 18:19:44 »

Cz³owieku to zacznij bo ³amiesz regulamin nêkaj±c i obra¿aj±c innych + SPAM.

@ Barbarax
Dobrze jeste¶ poinformowana i z forum znikam ale chcê wyja¶niæ t± cholern± sprawê bo ten cz³owiek obra¿a innych ludzi i domagam siê sprawiedliwo¶ci.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 18:21:50 wys³ane przez BlaBlaBla » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Lipiec 29, 2009, 18:26:53 »

Blablabla, ja te¿ Ciê kocham U¶miech

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Lipiec 29, 2009, 18:27:25 »

BlaBlaBla Chichot, dziêkujê za informacjê. Buziak

Ja Wam obu ¿yczê wszystkiego najlepszego, a czy Wy nie mogliby¶cie sobie ¿yczyæ tego samego wzajemnie?

Pozdrawiam Was. Du¿y u¶miech
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Lipiec 29, 2009, 18:27:33 »

Blablabla odpu¶æ Du¿y u¶miech to siê szybko nie skoñczy podobno koty maj± kilka ¿yæ to i tak nas wszystkich przetrzyma nawet Nibiru go nie ruszy U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Lipiec 29, 2009, 18:39:19 »

Ja my¶lê,¿e przedstawianie na forum co kilka dni nowych sesji odczytywanych z pisma maszynowego,którego do¶wiadczy³e¶ za spraw± Boga Baldura jest OBRA¯ANIEM FORUMOWICZÓW.

Ja my¶lê,¿e MANIPULOWANIE poprzez chêæ wp³yniêcia na opiniê forumowiczów drukuj±c wym¶lon± w chorej g³owie sesjê prywatn± z En-Ki jest OBRA¯ANIEM FORUMOWICZÓW.

K£AMSTWEM chcia³e¶ przekonaæ forumowiczów do swoich racji,bo bez k³amstwa nie masz si³y przebicia.

B³êdnie my¶lisz,¿e jedynie k³amstwo wynie¶æ Ciê mo¿e na piedesta³ ale widzisz,jak to siê dla k³amstwa koñczy.Sukces trwa piêæ minut i b³yskawicznie w pora¿kê siê zamienia.

Nie dawaj mi wiêc kolego rad,gdy sam ze sob± masz pod górkê. U¶miech U¶miech
Byt
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Lipiec 29, 2009, 19:26:30 »

No o takich rzeczach wzglêdem Mory nie wiedzia³em, mówiê o tych rozmowach z Baldurem. Dopiero w Google uda³o mi siê to znale¼æ. Mimo wszystko s±dzê, jako ateista, ¿e prawdopodobieñstwo istnienia Baldura jest równe prawdopodobieñstwu istnieniu ucz³owieczonego Boga, Sameula, En-ki czy magicznych majtek, wiêc jako forumowicz nie czuje siê obra¿ony przez ¿adne z tych rzeczy. Mo¿e co najwy¿ej pojawiaæ siê u mnie u¶miech w przypadku tych majtek, ale nie, na pewno nie czu³bym siê w jaki¶ sposób obra¿ony.

Manipulacja i zmy¶lanie to ju¿ jest jaki¶ zarzut, ale ³eb mnie boli i idê siê przej¶æ, a w miêdzy czasie kocie gdyby¶ stre¶ci³ mi jak to wygl±da³o by³bym zobowi±zany. Mam nadziejê, ¿e po wyja¶nieniu Mory ju¿ wiesz, ¿e jestem zupe³nie inn± osob± i przestaniesz wy³adowywaæ na mnie ¿ale posiadane w jego kierunku. Ja naprawdê nie proszê o wiele, tylko trochê szacunku, poniewa¿ z nikim na tym forum nie staram siê walczyæ i nie uwa¿am ¿eby to by³a dobra forma powa¿nej dyskusji, która na tym forum powinna siê toczyæ. Zwróci³em siê prywatnie do Moderatora w tej sprawie, ale nadal widzê brak reakcji. Ponawiam pro¶bê, niech kto¶ siê we¼mie wreszcie za porz±dek na tym forum bo usuwanie postów czy wrzucanie ich do ¶mietnika niczemu nie zaradzi, potrzebny jest dialog z personami tego forum.

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 19:27:31 wys³ane przez Byt » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #82 : Lipiec 29, 2009, 19:45:38 »

Cytat: Byt
Ponawiam pro¶bê, niech kto¶ siê we¼mie wreszcie za porz±dek na tym forum bo usuwanie postów czy wrzucanie ich do ¶mietnika niczemu nie zaradzi, potrzebny jest dialog z personami tego forum.

Tak wci±¿ czyniê/czynimy. Mnie ju¿ niekiedy palce od klikania bol±. Mam nadziejê, ze poskutkuje to, choæ niektórych temperament jest trudny, niczym rozpêdzona lakomotywa, do zatrzymania.
Ale efekty poma³u je¿ chyba widaæ, bo coraz mniej za¶miecane s± inne tematy na forum, a ró¿nice zdañ przenosz± siê do tego w³a¶nie miejsca.
My¶lê, ¿e to ju¿ jaki¶ postêp.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #83 : Lipiec 29, 2009, 20:01:14 »

Drodzy koledzy  Chichot
  Zwracam siê do was z prosba jako by³y moderator tego forum. Jak widaæ g³ówny administrator tego forum Tom1ek ¿adko tu zaglada,Solo drugi admin te¿,jest jeszcze moderator globalny Hans Olo ,który bywa czê¶ciej,ale nie na tyle czêsto ¿eby pomóc w ciê¿kiej pracy Dariuszowi.S± te¿ moderatorzy pozosta³ych dzia³ów mona11 ,która wcale nie pokazuje siê na forum i Muszin który wpada od czasu do czasu.Tak wiêc widzicie ¿e Darek pozosta³ praktycznie sam na placu boju. Przecie¿ sam nie mo¿e wszystkiego ogarn±æ,bo jest to niemo¿liwo¶ci±,ale i tak moim skromnym zdanie doskonale sobie radzi.
Mam do was pro¶bê,uszanujcie jego pracê i starajcie siê nie za¶miecaæ forum spamami i offtopami,ja ze swojej strony te¿ obiecujê poprawê  Du¿y u¶miech
Pozdrawiam serdecznie chanell
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 20:03:30 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #84 : Lipiec 29, 2009, 20:05:53 »

Dziêki ogrome Chanell. U¶miech

Dziêkujê równie¿ wszystkim, którzy staraj± siê o mi³± atmosferê na forum nie tylko nie wdaj±c siê w przepychanki, ale równie¿ uspokajaj±c co poniektórych poprzez priv'a.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 20:08:47 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Lipiec 29, 2009, 21:15:55 »

Gdybym mia³ tak± opcjê, pewnie dawno by³by ju¿ ban. Ja mogê tylko usuwaæ posty, a teraz najlepiej jak bêdziecie raportowaæ magicznym przyciskiem, bo piszê magisterkê i rzadko wchodzê na forum. Jak proponujecie bana to do admina, bo tylko on ma dostêp do tej opcji obecnie.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Lipiec 29, 2009, 21:26:28 »

Dalej z k³amstwem,krêtactwem,oczernianiem innych (najlepiej nieobecnych)walczyæ bêdê. U¶miech Mrugniêcie
Bezczelno¶æ i gówniarstwo.
Przypomnê Ci w tym momencie, ¿e nadal wisz± w powietrzu Twoje k³amstwa odno¶nie mojego zachowania i czynów z których nie raczy³e¶ siê wyt³umaczyæ. Nie raczy³e¶ bo udowodni³em ¿e k³ama³e¶ i musia³by¶ przyznaæ siê do tego k³amstwa - wiêc uciek³e¶ od tematu.
Wiêc proponowa³bym nieco zawrzeæ pysk gdy innym zarzucasz to czego sam siê wielokrotnie dopuszczasz.

Admina prosi³bym aby jednoznacznie wyja¶ni³ sprawê z domniemanymi klonami Mory - je¿eli jest to prawda - zblokowaæ. Je¿eli nie - niech Kot publicznie odszczeka ci±g³e zarzuty tak jak publicznie wielokrotnie je powtarza. Ukróci to przepychanki i da nauczkê winowajcy.

Czyli podsumowuj±c: niech ka¿dy poniesie konsekwencje w³asnych czynów.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #87 : Lipiec 29, 2009, 21:32:29 »

Cytat: HansOlo
bo piszê magisterkê i rzadko wchodzê na forum

Wiêc po³amania o³ówków.
Trzymam kciuki.

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #88 : Lipiec 29, 2009, 21:38:28 »

Z mi³o¶ci± Artusiu do bli¼niego odno¶ siê a on tak samo Ciê postrzegaæ bêdzie. U¶miech U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #89 : Lipiec 29, 2009, 21:42:02 »

Gdybym mia³ tak± opcjê, pewnie dawno by³by ju¿ ban. Ja mogê tylko usuwaæ posty, a teraz najlepiej jak bêdziecie raportowaæ magicznym przyciskiem, bo piszê magisterkê i rzadko wchodzê na forum. Jak proponujecie bana to do admina, bo tylko on ma dostêp do tej opcji obecnie.

Hans ¿yczê ci sukcesów ,a jak siê obronisz to stawiasz wszystkim forumowiczom Jêzyk
Powidzenia Chichot
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 21:45:07 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Lipiec 29, 2009, 21:48:16 »

Z mi³o¶ci± Artusiu do bli¼niego odno¶ siê a on tak samo Ciê postrzegaæ bêdzie. U¶miech U¶miech
wujku "dobra rada" - zachowaj swoje zalecania w pierwszej kolejno¶ci dla siebie, wstaw je w miejsce hipokryzji. Gdy ju¿ bêdziesz sam siê do nich stosowa³ wtedy dopiero próbuj na innych.
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #91 : Lipiec 29, 2009, 22:04:27 »

Dalej z kłamstwem,krętactwem,oczernianiem innych (najlepiej nieobecnych)walczyć będę. U¶miech Mrugniêcie

Jeśli zwracam komuś uwagę,to ona nigdy nie dotyczy poglądów tylko krzywdzącego innych sposobu przedstawienia swoich racji.

Kocie, nie bądź śmieszny, czy ty masz rozdwojenie jaźni? Najpierw zwróć uwagę samemu sobie, żebyś nie pisał wiadomosci obrażających innych forumowiczów, w tym mnie, przypomne Ci co mi napisałeś ostatnio na forum:

No to se usuń swój post a o inne się nie martw,chyba,że pupowłazem jesteś i dopilnować sprawy musisz.

Twój mózg chyba upałami przegrzany i uszkodzony został.

Odezwij się,gdy dobrze już będzie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 22:04:48 wys³ane przez Symeon » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Lipiec 29, 2009, 22:08:45 »

Chcia³em spróbowaæ na Tobie o Wielki.

Ty jeste¶ dobry i wiem,¿e potrafisz kochaæ i wybaczaæ,wiêc wybacz mi proszê wszelkie z³o,którego dozna³e¶ ode mnie.

Wybaczysz? U¶miech U¶miech

=========================================================

Drogi Symeonie!!

Cieszy mnie,¿e czytasz to,co piszê.

Nied³ugo zaczniesz mnie cytowaæ.

To mi pochlebia. U¶miech U¶miech

Poproszê o pol±czenie w jeden tych postów,bo przez nieuwagê by³em zbyt szybki.

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2009, 13:57:26 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Byt
Go¶æ
« Odpowiedz #93 : Lipiec 29, 2009, 22:13:20 »

piszê magisterkê
Pomy¶lno¶ci.

Kocurze, skoñcz swoj± bataliê i odpu¶æ k±¶liwe odzywki. Proszê Ciê z ca³ego serca.
Co do "klonów", spotkajmy siê wszyscy na Skypie, ja, Mora, kot i osoby zainteresowane i wszystko bêdzie jasne.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 22:14:28 wys³ane przez Byt » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #94 : Lipiec 29, 2009, 22:34:55 »

Cz³owiek inteligentny wie, ¿e mo¿e byæ grzeczny, albo z³o¶liwy,dobry, albo przeciwny wszystkiemu i wszystkim....
Inteligencja pracuje dla wszystkich, a ci którzy potrafi± wykorzystaæ jej dobra wiedz±, ¿e najwa¿niejsza jest MI£O¦Æ

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Lipiec 29, 2009, 22:43:19 »

Wybaczysz? U¶miech U¶miech

Ju¿ dawno Ci wybaczy³em, chce tylko, ¿eby¶ zrozumia³, ¿e Twoje obra¼liwe s³owa pod adresem ró¿nych osób nijak maj± siê do Twoich s³ów o walce z oczernianiem i krzywdzeniem innych.

Nied³ugo zaczniesz mnie cytowaæ.

To mi pochlebia. U¶miech U¶miech

Przecie¿ ju¿ Cie zacytowa³em, ale nie cieszy³bym sie na Twoim miejscu z tego, ¿e kto¶ umieszcza Twoje wypowiedzi, które jednak nie ¶wiadcz± o Tobie najlepiej U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #96 : Lipiec 29, 2009, 22:50:03 »

Ciesz± mnie niektóre s³owa Twoje Symeonie.

Cytowane s± moje wypowiedzi,jako te negatywne ale my¶lê,¿e to z przyczyny niezrozumienia intencji moich. U¶miech U¶miech

Byt
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Lipiec 29, 2009, 23:52:31 »

My¶lê, ¿e kot jest tworem Samuela, który ma nas sk³óciæ, wystawiæ na próbê U¶miech Nie dajmy siê!
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Lipiec 30, 2009, 07:00:27 »

rany boskie, rêce z gaciami opadaj± jak siê to czyta... a propo gaci - proponujê wrêczyæ z³ote kalesony kotowi jako nagrodê za najbardziej spaczon± psychikê, no mo¿e zaraz po kap³anie '718.
proponuje wogóle przestaæ dyskutowaæ z tym go¶ciem, bo czegokolwiek siê nie powie on i tak prze³o¿y sobie to tak aby mu pasowa³o - do ¶ciany siê nie gada, do papugi tymbardziej bo niczego konstruktywnego siê nie us³yszy.
nie przesadzajmy, kot nie jest niczyim wytworem, zw³aszcza samcia - chociaz dla niego by³oby to pochlebstwo.
jedynym rozwi±zaniem zaistnia³ej sytuacji jest lekcewa¿enie goscia - z kim¶ takim siê poprostu nie wchodzi w dyskusjê, tymbardziej ¿e to hipokryta. Ju¿ w którym¶ z poprzednich postów zasugerowa³em aby sobie cz³owiek pogada³ do swojej rêki. mo¿e mu odpowie... U¶miech Zreszt± wcale bym siê nie zdziwi³ gdyby us³ysza³ g³osy. Pewnie ju¿ siê one w nim odzywaj±, kiedy wypowied¼ kogokolwiek nie zgadza siê z jego sposobem widzenia ¶wiata. Wtedy jego wewnêtrzny g³os mu podpowiada: - on k³amie, on k³amie...
Dyskusja z nim mo¿e trwaæ w nieskoñczono¶æ niczego konstruktywnego nie przynosz±c, a jedynie nakrêcaj±c sytuacjê. Ale nie ma siê co przejmowaæ go¶ciem, wkrótce, je¶li ju¿ to nie nast±pi³o ¿ycie go zweryfikuje. ZA tego co niestety widzê negatywnie...
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Lipiec 30, 2009, 08:09:41 »

Ty Marku masz racjê!! U¶miech U¶miech
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: