Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 19:00:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 27 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Masz coÂś do mnie?!  (Przeczytany 206025 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #75 : Lipiec 29, 2009, 18:18:50 »

Koledzy UÂśmiech Chichot, przepraszam, Âże siĂŞ wtrÂącam, ale czegoÂś tutaj nie rozumiem. Szok

BlaBlaBla Chichot, przeczytaj to co do mnie napisaÂłeÂś na PW i wyjaÂśnij mi, czy ja mam moÂże zwidy? PÂłacz

Bo jak do tej pory to widzĂŞ, Âże kwitniesz na forum.

Nadal ÂżyczĂŞ Ci wszystkiego najlepszego, ale po co do mnie pisaÂłeÂś, skoro tego nie wypeÂłniÂłeÂś?

Czy zaszÂła jakaÂś nagÂła zmiana? JeÂżeli tak, to mnie o tym poinformuj (jak nie chcesz na forum to zrĂłb

to na PW), bo juÂż siĂŞ zaczynam gubiĂŚ w czym Ci ÂżyczyĂŚ powodzenia, czy na starej, czy na nowej

drodze Âżycia.

ÂŻyczĂŞ Ci jak dobrze wiesz, wszystkiego najlepszego i pozytywnego spojrzenia na Âświat, ale

doinformuj mnie o co Ci w tym Âżyciu chodzi. Buziak
BlaBlaBla
Gość
« Odpowiedz #76 : Lipiec 29, 2009, 18:19:44 »

CzÂłowieku to zacznij bo Âłamiesz regulamin nĂŞkajÂąc i obraÂżajÂąc innych + SPAM.

@ Barbarax
Dobrze jesteÂś poinformowana i z forum znikam ale chcĂŞ wyjaÂśniĂŚ tÂą cholernÂą sprawĂŞ bo ten czÂłowiek obraÂża innych ludzi i domagam siĂŞ sprawiedliwoÂści.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 18:21:50 wysłane przez BlaBlaBla » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #77 : Lipiec 29, 2009, 18:26:53 »

Blablabla, ja teÂż CiĂŞ kocham UÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #78 : Lipiec 29, 2009, 18:27:25 »

BlaBlaBla Chichot, dziĂŞkujĂŞ za informacjĂŞ. Buziak

Ja Wam obu ÂżyczĂŞ wszystkiego najlepszego, a czy Wy nie moglibyÂście sobie ÂżyczyĂŚ tego samego wzajemnie?

Pozdrawiam Was. DuÂży uÂśmiech
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #79 : Lipiec 29, 2009, 18:27:33 »

Blablabla odpuœÌ Du¿y uœmiech to siê szybko nie skoùczy podobno koty maj¹ kilka ¿yÌ to i tak nas wszystkich przetrzyma nawet Nibiru go nie ruszy Uœmiech
kot
Gość
« Odpowiedz #80 : Lipiec 29, 2009, 18:39:19 »

Ja my¶lê,¿e przedstawianie na forum co kilka dni nowych sesji odczytywanych z pisma maszynowego,którego do¶wiadczy³e¶ za spraw± Boga Baldura jest OBRA¯ANIEM FORUMOWICZÓW.

Ja my¶lê,¿e MANIPULOWANIE poprzez chêæ wp³yniêcia na opiniê forumowiczów drukuj±c wym¶lon± w chorej g³owie sesjê prywatn± z En-Ki jest OBRA¯ANIEM FORUMOWICZÓW.

KÂŁAMSTWEM chciaÂłeÂś przekonaĂŚ forumowiczĂłw do swoich racji,bo bez kÂłamstwa nie masz siÂły przebicia.

B³êdnie myœlisz,¿e jedynie k³amstwo wynieœÌ Ciê mo¿e na piedesta³ ale widzisz,jak to siê dla k³amstwa koùczy.Sukces trwa piêÌ minut i b³yskawicznie w pora¿kê siê zamienia.

Nie dawaj mi wiĂŞc kolego rad,gdy sam ze sobÂą masz pod gĂłrkĂŞ. UÂśmiech UÂśmiech
Byt
Gość
« Odpowiedz #81 : Lipiec 29, 2009, 19:26:30 »

No o takich rzeczach wzglêdem Mory nie wiedzia³em, mówiê o tych rozmowach z Baldurem. Dopiero w Google uda³o mi siê to znaleŸÌ. Mimo wszystko s¹dzê, jako ateista, ¿e prawdopodobieùstwo istnienia Baldura jest równe prawdopodobieùstwu istnieniu ucz³owieczonego Boga, Sameula, En-ki czy magicznych majtek, wiêc jako forumowicz nie czuje siê obra¿ony przez ¿adne z tych rzeczy. Mo¿e co najwy¿ej pojawiaÌ siê u mnie uœmiech w przypadku tych majtek, ale nie, na pewno nie czu³bym siê w jakiœ sposób obra¿ony.

Manipulacja i zmyœlanie to ju¿ jest jakiœ zarzut, ale ³eb mnie boli i idê siê przejœÌ, a w miêdzy czasie kocie gdybyœ streœci³ mi jak to wygl¹da³o by³bym zobowi¹zany. Mam nadziejê, ¿e po wyjaœnieniu Mory ju¿ wiesz, ¿e jestem zupe³nie inn¹ osob¹ i przestaniesz wy³adowywaÌ na mnie ¿ale posiadane w jego kierunku. Ja naprawdê nie proszê o wiele, tylko trochê szacunku, poniewa¿ z nikim na tym forum nie staram siê walczyÌ i nie uwa¿am ¿eby to by³a dobra forma powa¿nej dyskusji, która na tym forum powinna siê toczyÌ. Zwróci³em siê prywatnie do Moderatora w tej sprawie, ale nadal widzê brak reakcji. Ponawiam proœbê, niech ktoœ siê weŸmie wreszcie za porz¹dek na tym forum bo usuwanie postów czy wrzucanie ich do œmietnika niczemu nie zaradzi, potrzebny jest dialog z personami tego forum.

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 19:27:31 wysłane przez Byt » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #82 : Lipiec 29, 2009, 19:45:38 »

Cytat: Byt
Ponawiam proÂśbĂŞ, niech ktoÂś siĂŞ weÂźmie wreszcie za porzÂądek na tym forum bo usuwanie postĂłw czy wrzucanie ich do Âśmietnika niczemu nie zaradzi, potrzebny jest dialog z personami tego forum.

Tak wci¹¿ czyniê/czynimy. Mnie ju¿ niekiedy palce od klikania bol¹. Mam nadziejê, ze poskutkuje to, choÌ niektórych temperament jest trudny, niczym rozpêdzona lakomotywa, do zatrzymania.
Ale efekty poma³u je¿ chyba widaÌ, bo coraz mniej zaœmiecane s¹ inne tematy na forum, a ró¿nice zdaù przenosz¹ siê do tego w³aœnie miejsca.
MyÂślĂŞ, Âże to juÂż jakiÂś postĂŞp.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #83 : Lipiec 29, 2009, 20:01:14 »

Drodzy koledzy  Chichot
  Zwracam siĂŞ do was z prosba jako byÂły moderator tego forum. Jak widaĂŚ g³ówny administrator tego forum Tom1ek Âżadko tu zaglada,Solo drugi admin teÂż,jest jeszcze moderator globalny Hans Olo ,ktĂłry bywa czĂŞÂściej,ale nie na tyle czĂŞsto Âżeby pomĂłc w ciĂŞÂżkiej pracy Dariuszowi.SÂą teÂż moderatorzy pozostaÂłych dzia³ów mona11 ,ktĂłra wcale nie pokazuje siĂŞ na forum i Muszin ktĂłry wpada od czasu do czasu.Tak wiĂŞc widzicie Âże Darek pozostaÂł praktycznie sam na placu boju. PrzecieÂż sam nie moÂże wszystkiego ogarn¹Ì,bo jest to niemoÂżliwoÂściÂą,ale i tak moim skromnym zdanie doskonale sobie radzi.
Mam do was proÂśbĂŞ,uszanujcie jego pracĂŞ i starajcie siĂŞ nie zaÂśmiecaĂŚ forum spamami i offtopami,ja ze swojej strony teÂż obiecujĂŞ poprawĂŞ  DuÂży uÂśmiech
Pozdrawiam serdecznie chanell
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 20:03:30 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #84 : Lipiec 29, 2009, 20:05:53 »

DziĂŞki ogrome Chanell. UÂśmiech

Dziêkujê równie¿ wszystkim, którzy staraj¹ siê o mi³¹ atmosferê na forum nie tylko nie wdaj¹c siê w przepychanki, ale równie¿ uspokajaj¹c co poniektórych poprzez priv'a.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 20:08:47 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #85 : Lipiec 29, 2009, 21:15:55 »

Gdybym miaÂł takÂą opcjĂŞ, pewnie dawno byÂłby juÂż ban. Ja mogĂŞ tylko usuwaĂŚ posty, a teraz najlepiej jak bĂŞdziecie raportowaĂŚ magicznym przyciskiem, bo piszĂŞ magisterkĂŞ i rzadko wchodzĂŞ na forum. Jak proponujecie bana to do admina, bo tylko on ma dostĂŞp do tej opcji obecnie.
arteq
Gość
« Odpowiedz #86 : Lipiec 29, 2009, 21:26:28 »

Dalej z kÂłamstwem,krĂŞtactwem,oczernianiem innych (najlepiej nieobecnych)walczyĂŚ bĂŞdĂŞ. UÂśmiech MrugniĂŞcie
BezczelnoœÌ i gówniarstwo.
PrzypomnĂŞ Ci w tym momencie, Âże nadal wiszÂą w powietrzu Twoje kÂłamstwa odnoÂśnie mojego zachowania i czynĂłw z ktĂłrych nie raczyÂłeÂś siĂŞ wytÂłumaczyĂŚ. Nie raczyÂłeÂś bo udowodniÂłem Âże kÂłamaÂłeÂś i musiaÂłbyÂś przyznaĂŚ siĂŞ do tego kÂłamstwa - wiĂŞc uciekÂłeÂś od tematu.
WiĂŞc proponowaÂłbym nieco zawrzeĂŚ pysk gdy innym zarzucasz to czego sam siĂŞ wielokrotnie dopuszczasz.

Admina prosiÂłbym aby jednoznacznie wyjaÂśniÂł sprawĂŞ z domniemanymi klonami Mory - jeÂżeli jest to prawda - zblokowaĂŚ. JeÂżeli nie - niech Kot publicznie odszczeka ciÂągÂłe zarzuty tak jak publicznie wielokrotnie je powtarza. UkrĂłci to przepychanki i da nauczkĂŞ winowajcy.

Czyli podsumowujÂąc: niech kaÂżdy poniesie konsekwencje wÂłasnych czynĂłw.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #87 : Lipiec 29, 2009, 21:32:29 »

Cytat: HansOlo
bo piszĂŞ magisterkĂŞ i rzadko wchodzĂŞ na forum

Wiêc po³amania o³ówków.
Trzymam kciuki.

kot
Gość
« Odpowiedz #88 : Lipiec 29, 2009, 21:38:28 »

Z miÂłoÂściÂą Artusiu do bliÂźniego odnoÂś siĂŞ a on tak samo CiĂŞ postrzegaĂŚ bĂŞdzie. UÂśmiech UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #89 : Lipiec 29, 2009, 21:42:02 »

Gdybym miaÂł takÂą opcjĂŞ, pewnie dawno byÂłby juÂż ban. Ja mogĂŞ tylko usuwaĂŚ posty, a teraz najlepiej jak bĂŞdziecie raportowaĂŚ magicznym przyciskiem, bo piszĂŞ magisterkĂŞ i rzadko wchodzĂŞ na forum. Jak proponujecie bana to do admina, bo tylko on ma dostĂŞp do tej opcji obecnie.

Hans ÂżyczĂŞ ci sukcesĂłw ,a jak siĂŞ obronisz to stawiasz wszystkim forumowiczom JĂŞzyk
Powidzenia Chichot
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 21:45:07 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #90 : Lipiec 29, 2009, 21:48:16 »

Z miÂłoÂściÂą Artusiu do bliÂźniego odnoÂś siĂŞ a on tak samo CiĂŞ postrzegaĂŚ bĂŞdzie. UÂśmiech UÂśmiech
wujku "dobra rada" - zachowaj swoje zalecania w pierwszej kolejnoÂści dla siebie, wstaw je w miejsce hipokryzji. Gdy juÂż bĂŞdziesz sam siĂŞ do nich stosowaÂł wtedy dopiero prĂłbuj na innych.
Symeon
Gość
« Odpowiedz #91 : Lipiec 29, 2009, 22:04:27 »

Dalej z kłamstwem,krętactwem,oczernianiem innych (najlepiej nieobecnych)walczyć będę. UÂśmiech MrugniĂŞcie

Jeśli zwracam komuś uwagę,to ona nigdy nie dotyczy poglądów tylko krzywdzącego innych sposobu przedstawienia swoich racji.

Kocie, nie bądź śmieszny, czy ty masz rozdwojenie jaźni? Najpierw zwróć uwagę samemu sobie, żebyś nie pisał wiadomosci obrażających innych forumowiczów, w tym mnie, przypomne Ci co mi napisałeś ostatnio na forum:

No to se usuń swój post a o inne się nie martw,chyba,że pupowłazem jesteś i dopilnować sprawy musisz.

Twój mózg chyba upałami przegrzany i uszkodzony został.

Odezwij się,gdy dobrze już będzie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 22:04:48 wysłane przez Symeon » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #92 : Lipiec 29, 2009, 22:08:45 »

ChciaÂłem sprĂłbowaĂŚ na Tobie o Wielki.

Ty jesteÂś dobry i wiem,Âże potrafisz kochaĂŚ i wybaczaĂŚ,wiĂŞc wybacz mi proszĂŞ wszelkie zÂło,ktĂłrego doznaÂłeÂś ode mnie.

Wybaczysz? UÂśmiech UÂśmiech

=========================================================

Drogi Symeonie!!

Cieszy mnie,Âże czytasz to,co piszĂŞ.

NiedÂługo zaczniesz mnie cytowaĂŚ.

To mi pochlebia. UÂśmiech UÂśmiech

PoproszĂŞ o polÂączenie w jeden tych postĂłw,bo przez nieuwagĂŞ byÂłem zbyt szybki.

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2009, 13:57:26 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Byt
Gość
« Odpowiedz #93 : Lipiec 29, 2009, 22:13:20 »

piszĂŞ magisterkĂŞ
PomyÂślnoÂści.

Kocurze, skoùcz swoj¹ bataliê i odpuœÌ k¹œliwe odzywki. Proszê Ciê z ca³ego serca.
Co do "klonĂłw", spotkajmy siĂŞ wszyscy na Skypie, ja, Mora, kot i osoby zainteresowane i wszystko bĂŞdzie jasne.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 22:14:28 wysłane przez Byt » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #94 : Lipiec 29, 2009, 22:34:55 »

CzÂłowiek inteligentny wie, Âże moÂże byĂŚ grzeczny, albo zÂłoÂśliwy,dobry, albo przeciwny wszystkiemu i wszystkim....
Inteligencja pracuje dla wszystkich, a ci którzy potrafi± wykorzystaæ jej dobra wiedz±, ¿e najwa¿niejsza jest MI£O¦Æ

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Symeon
Gość
« Odpowiedz #95 : Lipiec 29, 2009, 22:43:19 »

Wybaczysz? UÂśmiech UÂśmiech

Ju¿ dawno Ci wybaczy³em, chce tylko, ¿ebyœ zrozumia³, ¿e Twoje obraŸliwe s³owa pod adresem ró¿nych osób nijak maj¹ siê do Twoich s³ów o walce z oczernianiem i krzywdzeniem innych.

NiedÂługo zaczniesz mnie cytowaĂŚ.

To mi pochlebia. UÂśmiech UÂśmiech

PrzecieÂż juÂż Cie zacytowaÂłem, ale nie cieszyÂłbym sie na Twoim miejscu z tego, Âże ktoÂś umieszcza Twoje wypowiedzi, ktĂłre jednak nie ÂświadczÂą o Tobie najlepiej UÂśmiech
kot
Gość
« Odpowiedz #96 : Lipiec 29, 2009, 22:50:03 »

CieszÂą mnie niektĂłre sÂłowa Twoje Symeonie.

Cytowane sÂą moje wypowiedzi,jako te negatywne ale myÂślĂŞ,Âże to z przyczyny niezrozumienia intencji moich. UÂśmiech UÂśmiech

Byt
Gość
« Odpowiedz #97 : Lipiec 29, 2009, 23:52:31 »

Myœlê, ¿e kot jest tworem Samuela, który ma nas sk³óciÌ, wystawiÌ na próbê Uœmiech Nie dajmy siê!
marek324
Gość
« Odpowiedz #98 : Lipiec 30, 2009, 07:00:27 »

rany boskie, rĂŞce z gaciami opadajÂą jak siĂŞ to czyta... a propo gaci - proponujĂŞ wrĂŞczyĂŚ zÂłote kalesony kotowi jako nagrodĂŞ za najbardziej spaczonÂą psychikĂŞ, no moÂże zaraz po kapÂłanie '718.
proponuje wogĂłle przestaĂŚ dyskutowaĂŚ z tym goÂściem, bo czegokolwiek siĂŞ nie powie on i tak przeÂłoÂży sobie to tak aby mu pasowaÂło - do Âściany siĂŞ nie gada, do papugi tymbardziej bo niczego konstruktywnego siĂŞ nie usÂłyszy.
nie przesadzajmy, kot nie jest niczyim wytworem, zwÂłaszcza samcia - chociaz dla niego byÂłoby to pochlebstwo.
jedynym rozwiÂązaniem zaistniaÂłej sytuacji jest lekcewaÂżenie goscia - z kimÂś takim siĂŞ poprostu nie wchodzi w dyskusjĂŞ, tymbardziej Âże to hipokryta. JuÂż w ktĂłrymÂś z poprzednich postĂłw zasugerowaÂłem aby sobie czÂłowiek pogadaÂł do swojej rĂŞki. moÂże mu odpowie... UÂśmiech ZresztÂą wcale bym siĂŞ nie zdziwiÂł gdyby usÂłyszaÂł gÂłosy. Pewnie juÂż siĂŞ one w nim odzywajÂą, kiedy wypowiedÂź kogokolwiek nie zgadza siĂŞ z jego sposobem widzenia Âświata. Wtedy jego wewnĂŞtrzny gÂłos mu podpowiada: - on kÂłamie, on kÂłamie...
Dyskusja z nim mo¿e trwaÌ w nieskoùczonoœÌ niczego konstruktywnego nie przynosz¹c, a jedynie nakrêcaj¹c sytuacjê. Ale nie ma siê co przejmowaÌ goœciem, wkrótce, jeœli ju¿ to nie nast¹pi³o ¿ycie go zweryfikuje. ZA tego co niestety widzê negatywnie...
kot
Gość
« Odpowiedz #99 : Lipiec 30, 2009, 08:09:41 »

Ty Marku masz racjĂŞ!! UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: