Barbarax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #75 : Lipiec 29, 2009, 18:18:50 » |
|
Koledzy  , przepraszam, Âże siĂŞ wtrÂącam, ale czegoÂś tutaj nie rozumiem.  BlaBlaBla  , przeczytaj to co do mnie napisaÂłeÂś na PW i wyjaÂśnij mi, czy ja mam moÂże zwidy?  Bo jak do tej pory to widzĂŞ, Âże kwitniesz na forum. Nadal ÂżyczĂŞ Ci wszystkiego najlepszego, ale po co do mnie pisaÂłeÂś, skoro tego nie wypeÂłniÂłeÂś? Czy zaszÂła jakaÂś nagÂła zmiana? JeÂżeli tak, to mnie o tym poinformuj (jak nie chcesz na forum to zrĂłb to na PW), bo juÂż siĂŞ zaczynam gubiĂŚ w czym Ci ÂżyczyĂŚ powodzenia, czy na starej, czy na nowej drodze Âżycia. ÂŻyczĂŞ Ci jak dobrze wiesz, wszystkiego najlepszego i pozytywnego spojrzenia na Âświat, ale doinformuj mnie o co Ci w tym Âżyciu chodzi. 
|
|
|
|
|
|
|
BlaBlaBla
Gość
|
 |
« Odpowiedz #76 : Lipiec 29, 2009, 18:19:44 » |
|
CzÂłowieku to zacznij bo Âłamiesz regulamin nĂŞkajÂąc i obraÂżajÂąc innych + SPAM.
@ Barbarax Dobrze jesteÂś poinformowana i z forum znikam ale chcĂŞ wyjaÂśniĂŚ tÂą cholernÂą sprawĂŞ bo ten czÂłowiek obraÂża innych ludzi i domagam siĂŞ sprawiedliwoÂści.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 18:21:50 wysłane przez BlaBlaBla »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #77 : Lipiec 29, 2009, 18:26:53 » |
|
Blablabla, ja teÂż CiĂŞ kocham  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #78 : Lipiec 29, 2009, 18:27:25 » |
|
BlaBlaBla  , dziĂŞkujĂŞ za informacjĂŞ.  Ja Wam obu ÂżyczĂŞ wszystkiego najlepszego, a czy Wy nie moglibyÂście sobie ÂżyczyĂŚ tego samego wzajemnie? Pozdrawiam Was. 
|
|
|
|
|
|
|
zodiakus71
Gość
|
 |
« Odpowiedz #79 : Lipiec 29, 2009, 18:27:33 » |
|
Blablabla odpuœÌ  to siê szybko nie skoùczy podobno koty maj¹ kilka ¿yÌ to i tak nas wszystkich przetrzyma nawet Nibiru go nie ruszy 
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #80 : Lipiec 29, 2009, 18:39:19 » |
|
Ja myÂślĂŞ,Âże przedstawianie na forum co kilka dni nowych sesji odczytywanych z pisma maszynowego,ktĂłrego doÂświadczyÂłeÂś za sprawÂą Boga Baldura jest OBRAÂŻANIEM FORUMOWICZĂW. Ja myÂślĂŞ,Âże MANIPULOWANIE poprzez chĂŞĂŚ wpÂłyniĂŞcia na opiniĂŞ forumowiczĂłw drukujÂąc wymÂślonÂą w chorej gÂłowie sesjĂŞ prywatnÂą z En-Ki jest OBRAÂŻANIEM FORUMOWICZĂW. KÂŁAMSTWEM chciaÂłeÂś przekonaĂŚ forumowiczĂłw do swoich racji,bo bez kÂłamstwa nie masz siÂły przebicia. B³êdnie myÂślisz,Âże jedynie kÂłamstwo wynieœÌ CiĂŞ moÂże na piedestaÂł ale widzisz,jak to siĂŞ dla kÂłamstwa koĂączy.Sukces trwa piĂŞĂŚ minut i bÂłyskawicznie w poraÂżkĂŞ siĂŞ zamienia. Nie dawaj mi wiĂŞc kolego rad,gdy sam ze sobÂą masz pod gĂłrkĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Byt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #81 : Lipiec 29, 2009, 19:26:30 » |
|
No o takich rzeczach wzglêdem Mory nie wiedzia³em, mówiê o tych rozmowach z Baldurem. Dopiero w Google uda³o mi siê to znaleŸÌ. Mimo wszystko s¹dzê, jako ateista, ¿e prawdopodobieùstwo istnienia Baldura jest równe prawdopodobieùstwu istnieniu ucz³owieczonego Boga, Sameula, En-ki czy magicznych majtek, wiêc jako forumowicz nie czuje siê obra¿ony przez ¿adne z tych rzeczy. Mo¿e co najwy¿ej pojawiaÌ siê u mnie uœmiech w przypadku tych majtek, ale nie, na pewno nie czu³bym siê w jakiœ sposób obra¿ony.
Manipulacja i zmyœlanie to ju¿ jest jakiœ zarzut, ale ³eb mnie boli i idê siê przejœÌ, a w miêdzy czasie kocie gdybyœ streœci³ mi jak to wygl¹da³o by³bym zobowi¹zany. Mam nadziejê, ¿e po wyjaœnieniu Mory ju¿ wiesz, ¿e jestem zupe³nie inn¹ osob¹ i przestaniesz wy³adowywaÌ na mnie ¿ale posiadane w jego kierunku. Ja naprawdê nie proszê o wiele, tylko trochê szacunku, poniewa¿ z nikim na tym forum nie staram siê walczyÌ i nie uwa¿am ¿eby to by³a dobra forma powa¿nej dyskusji, która na tym forum powinna siê toczyÌ. Zwróci³em siê prywatnie do Moderatora w tej sprawie, ale nadal widzê brak reakcji. Ponawiam proœbê, niech ktoœ siê weŸmie wreszcie za porz¹dek na tym forum bo usuwanie postów czy wrzucanie ich do œmietnika niczemu nie zaradzi, potrzebny jest dialog z personami tego forum.
Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 19:27:31 wysłane przez Byt »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #82 : Lipiec 29, 2009, 19:45:38 » |
|
Ponawiam proœbê, niech ktoœ siê weŸmie wreszcie za porz¹dek na tym forum bo usuwanie postów czy wrzucanie ich do œmietnika niczemu nie zaradzi, potrzebny jest dialog z personami tego forum. Tak wci¹¿ czyniê/czynimy. Mnie ju¿ niekiedy palce od klikania bol¹. Mam nadziejê, ze poskutkuje to, choÌ niektórych temperament jest trudny, niczym rozpêdzona lakomotywa, do zatrzymania. Ale efekty poma³u je¿ chyba widaÌ, bo coraz mniej zaœmiecane s¹ inne tematy na forum, a ró¿nice zdaù przenosz¹ siê do tego w³aœnie miejsca. Myœlê, ¿e to ju¿ jakiœ postêp.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #83 : Lipiec 29, 2009, 20:01:14 » |
|
Drodzy koledzy  Zwracam siê do was z prosba jako by³y moderator tego forum. Jak widaÌ g³ówny administrator tego forum Tom1ek ¿adko tu zaglada,Solo drugi admin te¿,jest jeszcze moderator globalny Hans Olo ,który bywa czêœciej,ale nie na tyle czêsto ¿eby pomóc w ciê¿kiej pracy Dariuszowi.S¹ te¿ moderatorzy pozosta³ych dzia³ów mona11 ,która wcale nie pokazuje siê na forum i Muszin który wpada od czasu do czasu.Tak wiêc widzicie ¿e Darek pozosta³ praktycznie sam na placu boju. Przecie¿ sam nie mo¿e wszystkiego ogarn¹Ì,bo jest to niemo¿liwoœci¹,ale i tak moim skromnym zdanie doskonale sobie radzi. Mam do was proœbê,uszanujcie jego pracê i starajcie siê nie zaœmiecaÌ forum spamami i offtopami,ja ze swojej strony te¿ obiecujê poprawê  Pozdrawiam serdecznie chanell
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 20:03:30 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #84 : Lipiec 29, 2009, 20:05:53 » |
|
Dziêki ogrome Chanell.  Dziêkujê równie¿ wszystkim, którzy staraj¹ siê o mi³¹ atmosferê na forum nie tylko nie wdaj¹c siê w przepychanki, ale równie¿ uspokajaj¹c co poniektórych poprzez priv'a.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 20:08:47 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Hans Olo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #85 : Lipiec 29, 2009, 21:15:55 » |
|
Gdybym miaÂł takÂą opcjĂŞ, pewnie dawno byÂłby juÂż ban. Ja mogĂŞ tylko usuwaĂŚ posty, a teraz najlepiej jak bĂŞdziecie raportowaĂŚ magicznym przyciskiem, bo piszĂŞ magisterkĂŞ i rzadko wchodzĂŞ na forum. Jak proponujecie bana to do admina, bo tylko on ma dostĂŞp do tej opcji obecnie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #86 : Lipiec 29, 2009, 21:26:28 » |
|
Dalej z k³amstwem,krêtactwem,oczernianiem innych (najlepiej nieobecnych)walczyÌ bêdê.  BezczelnoœÌ i gówniarstwo. Przypomnê Ci w tym momencie, ¿e nadal wisz¹ w powietrzu Twoje k³amstwa odnoœnie mojego zachowania i czynów z których nie raczy³eœ siê wyt³umaczyÌ. Nie raczy³eœ bo udowodni³em ¿e k³ama³eœ i musia³byœ przyznaÌ siê do tego k³amstwa - wiêc uciek³eœ od tematu. Wiêc proponowa³bym nieco zawrzeÌ pysk gdy innym zarzucasz to czego sam siê wielokrotnie dopuszczasz. Admina prosi³bym aby jednoznacznie wyjaœni³ sprawê z domniemanymi klonami Mory - je¿eli jest to prawda - zblokowaÌ. Je¿eli nie - niech Kot publicznie odszczeka ci¹g³e zarzuty tak jak publicznie wielokrotnie je powtarza. Ukróci to przepychanki i da nauczkê winowajcy. Czyli podsumowuj¹c: niech ka¿dy poniesie konsekwencje w³asnych czynów.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #87 : Lipiec 29, 2009, 21:32:29 » |
|
bo piszê magisterkê i rzadko wchodzê na forum Wiêc po³amania o³ówków. Trzymam kciuki.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #88 : Lipiec 29, 2009, 21:38:28 » |
|
Z miÂłoÂściÂą Artusiu do bliÂźniego odnoÂś siĂŞ a on tak samo CiĂŞ postrzegaĂŚ bĂŞdzie. 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #89 : Lipiec 29, 2009, 21:42:02 » |
|
Gdybym miaÂł takÂą opcjĂŞ, pewnie dawno byÂłby juÂż ban. Ja mogĂŞ tylko usuwaĂŚ posty, a teraz najlepiej jak bĂŞdziecie raportowaĂŚ magicznym przyciskiem, bo piszĂŞ magisterkĂŞ i rzadko wchodzĂŞ na forum. Jak proponujecie bana to do admina, bo tylko on ma dostĂŞp do tej opcji obecnie.
Hans ÂżyczĂŞ ci sukcesĂłw ,a jak siĂŞ obronisz to stawiasz wszystkim forumowiczom  Powidzenia 
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 21:45:07 wysłane przez Dariusz »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #90 : Lipiec 29, 2009, 21:48:16 » |
|
Z miÂłoÂściÂą Artusiu do bliÂźniego odnoÂś siĂŞ a on tak samo CiĂŞ postrzegaĂŚ bĂŞdzie.  wujku "dobra rada" - zachowaj swoje zalecania w pierwszej kolejnoÂści dla siebie, wstaw je w miejsce hipokryzji. Gdy juÂż bĂŞdziesz sam siĂŞ do nich stosowaÂł wtedy dopiero prĂłbuj na innych.
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #91 : Lipiec 29, 2009, 22:04:27 » |
|
Dalej z kłamstwem,krętactwem, oczernianiem innych (najlepiej nieobecnych)walczyć będę.  Jeśli zwracam komuś uwagę,to ona nigdy nie dotyczy poglądów tylko krzywdzącego innych sposobu przedstawienia swoich racji.
Kocie, nie bądź śmieszny, czy ty masz rozdwojenie jaźni? Najpierw zwróć uwagę samemu sobie, żebyś nie pisał wiadomosci obrażających innych forumowiczów, w tym mnie, przypomne Ci co mi napisałeś ostatnio na forum: No to se usuń swój post a o inne się nie martw,chyba,że pupowłazem jesteś i dopilnować sprawy musisz. Twój mózg chyba upałami przegrzany i uszkodzony został.
Odezwij się,gdy dobrze już będzie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 22:04:48 wysłane przez Symeon »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #92 : Lipiec 29, 2009, 22:08:45 » |
|
ChciaÂłem sprĂłbowaĂŚ na Tobie o Wielki. Ty jesteÂś dobry i wiem,Âże potrafisz kochaĂŚ i wybaczaĂŚ,wiĂŞc wybacz mi proszĂŞ wszelkie zÂło,ktĂłrego doznaÂłeÂś ode mnie. Wybaczysz?  ========================================================= Drogi Symeonie!! Cieszy mnie,Âże czytasz to,co piszĂŞ. NiedÂługo zaczniesz mnie cytowaĂŚ. To mi pochlebia.  PoproszĂŞ o polÂączenie w jeden tych postĂłw,bo przez nieuwagĂŞ byÂłem zbyt szybki. ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2009, 13:57:26 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Byt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #93 : Lipiec 29, 2009, 22:13:20 » |
|
piszê magisterkê Pomyœlnoœci. Kocurze, skoùcz swoj¹ bataliê i odpuœÌ k¹œliwe odzywki. Proszê Ciê z ca³ego serca. Co do "klonów", spotkajmy siê wszyscy na Skypie, ja, Mora, kot i osoby zainteresowane i wszystko bêdzie jasne.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2009, 22:14:28 wysłane przez Byt »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #94 : Lipiec 29, 2009, 22:34:55 » |
|
CzÂłowiek inteligentny wie, Âże moÂże byĂŚ grzeczny, albo zÂłoÂśliwy,dobry, albo przeciwny wszystkiemu i wszystkim.... Inteligencja pracuje dla wszystkich, a ci ktĂłrzy potrafiÂą wykorzystaĂŚ jej dobra wiedzÂą, Âże najwaÂżniejsza jest MIÂŁOÂŚĂPozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #95 : Lipiec 29, 2009, 22:43:19 » |
|
Wybaczysz?  Ju¿ dawno Ci wybaczy³em, chce tylko, ¿ebyœ zrozumia³, ¿e Twoje obraŸliwe s³owa pod adresem ró¿nych osób nijak maj¹ siê do Twoich s³ów o walce z oczernianiem i krzywdzeniem innych. Nied³ugo zaczniesz mnie cytowaÌ. To mi pochlebia.  Przecie¿ ju¿ Cie zacytowa³em, ale nie cieszy³bym sie na Twoim miejscu z tego, ¿e ktoœ umieszcza Twoje wypowiedzi, które jednak nie œwiadcz¹ o Tobie najlepiej 
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #96 : Lipiec 29, 2009, 22:50:03 » |
|
CieszÂą mnie niektĂłre sÂłowa Twoje Symeonie. Cytowane sÂą moje wypowiedzi,jako te negatywne ale myÂślĂŞ,Âże to z przyczyny niezrozumienia intencji moich. 
|
|
|
|
|
|
|
Byt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #97 : Lipiec 29, 2009, 23:52:31 » |
|
Myœlê, ¿e kot jest tworem Samuela, który ma nas sk³óciÌ, wystawiÌ na próbê  Nie dajmy siê!
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #98 : Lipiec 30, 2009, 07:00:27 » |
|
rany boskie, rêce z gaciami opadaj¹ jak siê to czyta... a propo gaci - proponujê wrêczyÌ z³ote kalesony kotowi jako nagrodê za najbardziej spaczon¹ psychikê, no mo¿e zaraz po kap³anie '718. proponuje wogóle przestaÌ dyskutowaÌ z tym goœciem, bo czegokolwiek siê nie powie on i tak prze³o¿y sobie to tak aby mu pasowa³o - do œciany siê nie gada, do papugi tymbardziej bo niczego konstruktywnego siê nie us³yszy. nie przesadzajmy, kot nie jest niczyim wytworem, zw³aszcza samcia - chociaz dla niego by³oby to pochlebstwo. jedynym rozwi¹zaniem zaistnia³ej sytuacji jest lekcewa¿enie goscia - z kimœ takim siê poprostu nie wchodzi w dyskusjê, tymbardziej ¿e to hipokryta. Ju¿ w którymœ z poprzednich postów zasugerowa³em aby sobie cz³owiek pogada³ do swojej rêki. mo¿e mu odpowie...  Zreszt¹ wcale bym siê nie zdziwi³ gdyby us³ysza³ g³osy. Pewnie ju¿ siê one w nim odzywaj¹, kiedy wypowiedŸ kogokolwiek nie zgadza siê z jego sposobem widzenia œwiata. Wtedy jego wewnêtrzny g³os mu podpowiada: - on k³amie, on k³amie... Dyskusja z nim mo¿e trwaÌ w nieskoùczonoœÌ niczego konstruktywnego nie przynosz¹c, a jedynie nakrêcaj¹c sytuacjê. Ale nie ma siê co przejmowaÌ goœciem, wkrótce, jeœli ju¿ to nie nast¹pi³o ¿ycie go zweryfikuje. ZA tego co niestety widzê negatywnie...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #99 : Lipiec 30, 2009, 08:09:41 » |