Byt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #100 : Sierpień 01, 2009, 01:28:45 » |
|
kot nie wiem czy Tobie ktoœ p³aci za to ¿ebyœ ludziom dogryza³ na tym forum, czy masz po prostu jakichœ przerost ambicji i swojego ego, dziwie siê sobie samemu, ¿e w ogóle przejmujê siê takim fanatycznym zerem jak Ty, ale chcê Ci powiedzieÌ, ¿e mimo Twoich chorych ambicji nie opuszczê tego forum bo widocznie na tym Ci zale¿y. Co wiêcej, nie zni¿ê siê do Twojego poziomu dlatego od tego momentu zignoruj¹ ka¿d¹ Twoj¹ kolejn¹ wiadomoœÌ. Wysy³aj sobie wiadomoœci, pieprz dyrdyma³y na temat tego, ¿e ja to Mora, mam to w dupie. Wyprowadzi³eœ mnie z równowagi, a jestem bardzo spokojnym cz³owiekiem, dlatego potraktowa³em Ciê krótko na PW. Trzymaj siê.
Moderatorom i administratorom gratuluje podejœcia i totalnego braku reakcji na to co wyczynia ten osobnik. Ja osobiœcie nie mam ju¿ si³y z nim dyskutowaÌ i je¿eli ktoœ z Was pofatyguje siê do historii moich postów to zobaczy, ¿e prosi³em kilkukrotnie o to aby siê uspokoi³ staraj¹c siê zakoùczyÌ jego bezsensown¹ krucjatê przeciwko Morze, która przez jego bezgraniczn¹ wiarê w przekonanie, ¿e ja to u¿ytkownik Mora, odbija siê na mnie - bezskutecznie. Mam serdecznie doœÌ jego jadu, cynizmu i kierowanej w moj¹ stronê nienawiœci, która w rzeczywistoœci skierowana jest w stronê Mory. Je¿eli gdzieœ przesadzi³em to bardzo przepraszam, ale zeŸli³ mnie ten goœÌ okrutnie. Je¿eli tak ma wygl¹daÌ egzekwowanie regulaminu na powa¿nym forum z szerokim spektrum istotnej i g³êbiej wiedzy do dyskutowania to przepraszam bardzo, ale szybko zejdzie ono na psy i to w dodatku przez rozszczekane koty. Je¿eli choÌ trochê zale¿y Wam - moderatorom i administratorom - na kulturalnej i rzeczowej dyskusji na tym forum to bardzo proszê, zadzia³ajcie na tego cz³owieka bo nie obra¿a i atakuje tylko mnie osobiœcie co od tej chwili postaram siê ignorowaÌ, ale i innych u¿ytkowników o czym mowa by³a w poprzednich postach tego w¹tku. Nie chodzi o to ¿eby go banowaÌ czy dodawaÌ mu jakieœ punkty, s¹dzê, ¿e po pierwsze wyjaœnienie sprawy z Mor¹ poprzez sprawdzenie adresów IP oraz spokojna dyskusja - Wasza z kotem, doprowadzi do tego, ¿e siê uspokoi. Ja jestem skory do dyskusji z kotem, ale je¿eli ten cz³owiek ignoruje moje kilkukrotne proœby, a wrêcz b³agania o spokój dyskusji i zaprzestanie czynienia fanaberii to przepraszam bardzo, ale w Don Kichota nie mam zamiaru siê bawiÌ, a tak to rzeczywiœcie wzglêdem kota wygl¹da.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 01, 2009, 01:41:16 wysłane przez Byt »
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #101 : Sierpień 03, 2009, 08:56:36 » |
|
To chyba jest odpowiednie miejsce do napisania o tym co mi siê nie podoba. Obserwuj¹c to forum ju¿ prawie miesi¹c, zauwa¿y³em, ¿e niektóre nicki, mimo pewnych ró¿nic (nawet p³ci) pisz¹/wypowiadaj¹ siê w bardzo podobny sposób, co wzbudza podejrzenie, ¿e s¹ to klony. Zaobserwowa³em takie powi¹zania u ró¿nych grup u¿ytkowników (przeciwników jak i zwolenników projektu), tak wiêc nikt kto oszukuje, nie powinien czuÌ siê bezpiecznie, niezale¿nie od tego czy obecnie padaj¹ na kogoœ podejrzenia czy nie, bo administrator mo¿e to sprawdziÌ i ja przy³¹czam sie do apelu, ¿eby wkoùcu za³atwi³ t¹ sprawe, bo ta mistyfikacja ze strony nieuczniwych u¿ytkowników wprowadza tylko zamêt na forum. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #102 : Sierpień 03, 2009, 10:07:43 » |
|
ToÌ ju¿ o to prosi³em - o wyjaœnienie tej¿e sprawy, która robi siê ju¿ mocno uwierajaca. Dopuszczam tak¹ mo¿liwoœÌ - wystêpowania klonów - co do pewnych nicków/nicka mam powa¿ne przekonanie, ¿e to klon, lecz nie chcê rzucaÌ oskar¿eù bez upewnienia siê. W ka¿dym razie tylko admini maj¹ mo¿liwoœci dok³adnego sprawdzenia. Winni powinni ponieœÌ konsekwencje, bez wzglêdu na pogl¹dy i zapatrywania.
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #103 : Sierpień 03, 2009, 10:27:00 » |
|
ToÌ ju¿ o to prosi³em - o wyjaœnienie tej¿e sprawy, która robi siê ju¿ mocno uwierajaca. Dopuszczam tak¹ mo¿liwoœÌ - wystêpowania klonów - co do pewnych nicków/nicka mam powa¿ne przekonanie, ¿e to klon, lecz nie chcê rzucaÌ oskar¿eù bez upewnienia siê. W ka¿dym razie tylko admini maj¹ mo¿liwoœci dok³adnego sprawdzenia. Winni powinni ponieœÌ konsekwencje, bez wzglêdu na pogl¹dy i zapatrywania.
Wiem, ¿e o to prosi³eœ, w³aœnie dlatego napisa³em, ¿e przy³¹czam siê do apelu. Im wiêcej osób na to zwraca uwage, tym wiêksze prawdopodobieùstwo, ¿e ten problem zostanie rozwi¹zany. Ja mam podejrzenia nie tylko wobec niektórych przeciwników PCH, którzy o klonowanie s¹ pos¹dzani wyj¹tkowo "hucznie", ale TAK¯E wobec zwolenników, którzy - z tego co czyta³em w innym w¹tku - zostali ju¿ w przesz³oœci przy³apani na tym nieuczciwym procederze.
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #104 : Sierpień 03, 2009, 11:41:31 » |
|
rĂłwnieÂż siĂŞ pod tym podpisuje, obiema rĂŞcyma i nogami toÂże 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #105 : Sierpień 03, 2009, 23:08:27 » |
|
RĂŞce i cyce opadajÂą...  Wszyscy zamieniajÂą siĂŞ nicami, nikt juÂż nie wie kim jest, dobrze Âże mi Ptak pozostaÂł w garÂści - Jemu wierzĂŞ...  Pozdrawiam wszystkich, tych bez wÂłasnej toÂżsamoÂści rĂłwnieÂż - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #106 : Sierpień 03, 2009, 23:28:01 » |
|
Wszyscy zamieniajÂą siĂŞ nicami, nikt juÂż nie wie kim jest, dobrze Âże mi Ptak pozostaÂł w garÂści - Jemu wierzĂŞ...  Thotal, dlaczego ten w garÂści z duÂżej litery? CzyÂżbyÂś coÂś insynuowaÂł?  MiÂłych snĂłw z ptakiem w garÂści! 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2009, 23:29:16 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #107 : Sierpień 03, 2009, 23:48:05 » |
|
Kocie, wyobraÂź sobie, Âże moÂżna zajmowaĂŚ siĂŞ kilkoma sprawami jednoczeÂśnie. Co do wyliczeĂą - pochwal siĂŞ swoimi.
Uczciwie ostrzegam, Âże jeÂżeli nie przedstawisz dowodĂłw na swoje oskarÂżenia co do mnogoÂści nickĂłw pewnych osĂłb oficjalnie zawnioskujĂŞ do admina o wyciÂągniĂŞcie konsekwencji. Tak jak mĂłwiÂłem "zabawa" siĂŞ koĂączy.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #108 : Sierpień 04, 2009, 00:15:46 » |
|
Pamiêtaj Arteczku,¿e jak mieczem wojujesz,to od miecza zginiesz. Co zasiewasz,to zbierzesz. Jeœli kpisz sobie z tego prawa,to biada Ci. Nikt nigdy w ogieù za forumowego Artqa nie pójdzie, czynisz jedynie spustoszenie a wydaje Ci siê,¿e o prawdê walczysz,podczas gdy nikt nawet nie czyta Twoich z³oœliwoœci. Wydaje Ci siê,¿e przyjació³ masz.Rozejrzyj siê. NIKT Twojej prawdy nie pokocha. Zostaniesz kiedyœ sam-ca³kiem sam i bez ¿adnych szans,jak pewna pieœù treœÌ piêkn¹ niesie. Czemu nastawienie Twoje jest tak selektywne,¿e przeszkadzaÌ jednym a wtórowaÌ innym musisz nie zwa¿aj¹c na to,¿e nikt Ci zaszkodziÌ nie chce. Nikt nie narusza interesów Twoich ale tu o coœ innego chodzi. Nastawienie do ludzi trzeba mieÌ pozytywne,trzeba im przychylnym byÌ,nie powinno sie ich swoj¹ miar¹ oceniaÌ a raczej dobrych intencji wygl¹daÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 00:32:43 wysłane przez kot »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #109 : Sierpień 04, 2009, 07:38:29 » |
|
tak kocie: przychylnoœÌ, akceptacja, pozytywne nastawienie, tolerancja, mi³oœÌ do bliŸniego... to wszystko u ciebie wystêpuje. Szkoda tylko ¿e nie widzisz ¿e wystêpujê tylko w stosunku do samego siebie lub tobie podobnych. Ale tak to ju¿ jest jak coœ cz³owieka zaœlepia
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #110 : Sierpień 04, 2009, 08:08:24 » |
|
tak kocie: przychylnoœÌ, akceptacja, pozytywne nastawienie, tolerancja, mi³oœÌ do bliŸniego... to wszystko u ciebie wystêpuje. Szkoda tylko ¿e nie widzisz ¿e wystêpujê tylko w stosunku do samego siebie lub tobie podobnych. Ale tak to ju¿ jest jak coœ cz³owieka zaœlepia
Marku a skÂąd Ty to wiesz? znasz osobiÂście Kota? hm..... jak Âłatwo ludzie oceniajÂą nie majÂąc bladego pojĂŞcia o drugiej osobie.....prykre ale niestety powszechne...... Pozdrawiam  )
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #111 : Sierpień 04, 2009, 09:06:59 » |
|
wiki: skÂąd ja to wiem? bo cztam co on pisze. i w przeciwieĂąstwie do ciebie staram siĂŞ to obiektywnie oceniĂŚ. Takie sÂą jego wypowiedzi i nie podwaÂżaj tego. I nie pozdrawiaj mnie za kaÂżdym razem bo od takiej pseudo miÂłoÂści do wszystkich ludzi aÂż mnie mdli. Sorry, ale gdyby rozwĂłj ludzkoÂści podyktowany byÂł takimi sÂłodkami osobami, kochajÂącymi i tolerancyjnymi dla wszystkich to czÂłowiek dalej byÂłby w epoce kamienia Âłupanego. MoÂże to i smutne, ale rozwĂłj czÂłowieka to historia przysÂłowiowego seksu, wÂładzy i pieniĂŞdzy. A motorem napĂŞdowym jest wojna. Gdyby nie to nie miaÂłabyÂś Âżadnej okazji publicznie wyrazic swoich myÂśli tak jak robisz to obecnie, gdyÂż protoplasta Internetu - powstaÂły w latach 60 XX wieku ARPANET powstaÂł na potrzeby armii.
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #112 : Sierpień 04, 2009, 09:47:51 » |
|
Marku to Ci napiszĂŞ, Âże bardo siĂŞ mylisz, a ocena na podstawie kilku postĂłw w necie jest pÂłytka i nie majÂąca nic wspĂłlnego z rzeczywistoÂściÂą tak jest bardzo czĂŞsto. Ty domagajÂący sie prawdy.... Ty pokrzywdzony, poniewaÂż sÂłusznie/niesÂłusznie posÂądzony.... a jednoczeÂśnie posÂądzajÂący hihhi sorki ale to mnie bardzo bawi i Âśmieszy  ) PodwaÂżam TwojÂą wypowiedÂź poniewaÂż mam do tego podstawy, a Ty nie  Pozdrowionka z jaskini  )))
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #113 : Sierpień 04, 2009, 09:56:01 » |
|
Kocie, TwojÂą ÂśpiewkĂŞ znam i daruj sobie. Jak zwykle nie odniosÂłeÂś siĂŞ rzeczowo do mojego postu.
PoproszĂŞ po raz ostatni: podaj dowody, Âże BlaBlaBla, Byt i marek to ta sama fizycznie osoba. KrĂłtko i na temat. JeÂżeli je masz to zostanÂą zbanowani, jeÂżeli nie, to powinieneÂś zarobiĂŚ stosowne punkty karne i przeprosiĂŚ.
Wiki, zarzut jak mniemam dotyczy równie¿ i mnie - otó¿ oceniam postawê Kota na forum na podstawie wypowiedzi i zachowaù. Nie wiem jaki jest prywatnie [uzasadnione jest podejrzenie, ¿e zbytnio siê nie ró¿ni od forumowego], ale chêtnie siê dowiem...
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #114 : Sierpień 04, 2009, 09:59:26 » |
|
Arteq mylisz siê nawet przez myœl mi nie przep³yn¹³eœ:)) Pozdrawiam  )
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #115 : Sierpień 04, 2009, 10:06:37 » |
|
wiki: "Ty domagajÂący sie prawdy.... Ty pokrzywdzony, poniewaÂż sÂłusznie/niesÂłusznie posÂądzony...." Czy ja cokolwiek takiego napisaÂłem? Czy dopowiadasz sobie? Wiesz jak jest z gÂłuchym - czego nie usÂłyszy to sobie dopowie. ZresztÂą czego moÂżna siĂŞ spodziewaĂŚ po kimÂś kto sobie w awatara smoczycĂŞ wstawia? Znaczy to jest twoja druga, wewnĂŞtrzna natura? Wiesz co, nawet nie wiem jak z kimÂś takim dyskutowaĂŚ 
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #116 : Sierpień 04, 2009, 10:21:01 » |
|
 sam napisa³eœ, ¿e przy³¹czasz siê do apelu o prwdê dotycz¹c¹ nicków Mory, a pos¹dza³ Ciebie Kocurek  )) równie¿ siê pod tym podpisuje, obiema rêcyma i nogami to¿e Drogi Moro!(Bycie i Marku243)
Nie bijcie mnie proszĂŞ Was.
Tak wiĂŞc Mreczku drukowanymi: wiki: "Ty domagajÂący sie prawdy.... Ty pokrzywdzony, poniewaÂż sÂłusznie/niesÂłusznie posÂądzony...." chodziÂło mi o ( "Ty domagajÂący sie prawdy....) domagaÂłeÂś sie wyjaÂśnienia i prawdy o nickach... rozumiesz??? Ty pokrzywdzony, poniewaÂż sÂłusznie/niesÂłusznie posÂądzony...." cytat umieszczony wyÂżej Kot posÂądziÂł CiĂŞ sÂłusznie lub nie sÂłusznie tego nie wiem  )) Teraz rozumiesz o co mi chodziÂło  ) A smoczyca to moÂże tytlko pragnienie..........a moÂże jeszcze coÂś innego  ) Pozdrowionka:)) Tak samo z gÂłuchym jak i ze Âślepym 
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #117 : Sierpień 04, 2009, 10:48:34 » |
|
ApelowaÂłem o jednoznaczne i kategoryczne wyjaÂśnienie sprawy nikĂłw. Prawda. Natomiast wybacz, ale posÂądzenia kota spÂływajÂą po mnie jak woda po kaczce. Ale kaÂżdy sobie interpretuje tak jak mu wygodnie. Natomiast stierdzenie: : "Ty pokrzywdzony, poniewaÂż sÂłusznie/niesÂłusznie posÂądzony...." zalatujÂą mi epikÂą biblijnÂą, i wybacz - jestem od tego jak najdalej.
Nazwijmy jednak rzeczy po imieniu: jak to jest drodzy zwolennicy PCH, jego zagorzali wyznawcy i obroĂący - jak to jest kiedy waszÂą wiarÂą, umusÂłem i ciaÂłem zawÂładneÂła SEKTA? Bo innaczej juÂż tego nie moÂżna nazwaĂŚ
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 10:48:45 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #118 : Sierpień 04, 2009, 10:58:59 » |
|
ApelowaÂłem o jednoznaczne i kategoryczne wyjaÂśnienie sprawy nikĂłw. Prawda. Natomiast wybacz, ale posÂądzenia kota spÂływajÂą po mnie jak woda po kaczce. Ale kaÂżdy sobie interpretuje tak jak mu wygodnie. Natomiast stierdzenie: : "Ty pokrzywdzony, poniewaÂż sÂłusznie/niesÂłusznie posÂądzony...." zalatujÂą mi epikÂą biblijnÂą, i wybacz - jestem od tego jak najdalej.
Nazwijmy jednak rzeczy po imieniu: jak to jest drodzy zwolennicy PCH, jego zagorzali wyznawcy i obroĂący - jak to jest kiedy waszÂą wiarÂą, umusÂłem i ciaÂłem zawÂładneÂła SEKTA? Bo innaczej juÂż tego nie moÂżna nazwaĂŚ
A kto i gdzie napisaÂł, Âże jestem zwolennikiem PCH? bo teraz to Ty sobie dopowiadasz 
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #119 : Sierpień 04, 2009, 11:02:51 » |
|
"Nazwijmy jednak rzeczy po imieniu: jak to jest drodzy zwolennicy..." - jakbyœ czyta³a z uwag¹ i zrozumieniem to przeczy³abyœ ¿e jest napisane: jak to jest drodzy zwolennicy... czyli wy, ogólnie zwolennicy PCh a nie jak to jest wilki, ¿e zaw³adne³a tob¹ sekta? Ale wiesz jak to mówi¹: uderz w stó³ a norzyce siê odezw¹. Mo¿e trafi³em w sedno jaskó³eczko 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 11:11:43 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #120 : Sierpień 04, 2009, 11:12:36 » |
|
Przepraszam, nie zauwa¿y³am, ¿e nastêpny post jest juz nie do mnie  ) mój b³¹d  sekty s¹ wszêdzie zaczynaj¹c od ka¿dego wyznania religijnego i nie dotyczy to tylko zwolenników, ale równie¿ przeciwników...ka¿dego ow³adania coœ innego
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #121 : Sierpień 04, 2009, 11:37:19 » |
|
tak, masz racjĂŞ - niektĂłrych naprzykÂład owÂładneÂła chĂŞĂŚ pouczania  Ale rozumiem skÂąd to siĂŞ bierze - od ENKO-nauczyciela 
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #122 : Sierpień 04, 2009, 11:47:20 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 11:48:15 wysłane przez wiki »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #123 : Sierpień 04, 2009, 12:45:10 » |
|
tak jaskó³eczko 
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #124 : Sierpień 04, 2009, 18:20:53 » |
|
Kocie, TwojÂą ÂśpiewkĂŞ znam i daruj sobie. Jak zwykle nie odniosÂłeÂś siĂŞ rzeczowo do mojego postu.
PoproszĂŞ po raz ostatni: podaj dowody, Âże BlaBlaBla, Byt i marek to ta sama fizycznie osoba. KrĂłtko i na temat. JeÂżeli je masz to zostanÂą zbanowani, jeÂżeli nie, to powinieneÂś zarobiĂŚ stosowne punkty karne i przeprosiĂŚ.
Wiki, zarzut jak mniemam dotyczy równie¿ i mnie - otó¿ oceniam postawê Kota na forum na podstawie wypowiedzi i zachowaù. Nie wiem jaki jest prywatnie [uzasadnione jest podejrzenie, ¿e zbytnio siê nie ró¿ni od forumowego], ale chêtnie siê dowiem...
Dowodem na to,Âże Blablabla,czyli Mora krĂŞci jest to,Âże sie zmyÂł kolejny raz po angielsku,podczas,gdy zaleÂżaÂło mu na porĂłwnaniu pewnych adresĂłw. Ja mu wyjaÂśniÂłem na czym polega jego kombinacja i dlaczego jako blebleble siĂŞ zarejestrowaÂł. ChcÂąc bezpiecznie klona wprowadziĂŚ musiaÂł odwrĂłciĂŚ uwagĂŞ i zarejestrowaĂŚ siebie na innym komputerze niÂż klon.On nie mĂłgÂł z czyjegos komputera jako Mora siĂŞ zarejestrowaĂŚ ,bo nick Mora jest zajĂŞty.Jakie jest inne wyjaÂśnienie i czemu od razu przyznaÂł,Âże blebleble jest MorÂą? Zarejestrowal siĂŞ wiĂŞc na przykÂład w komputerze kolegi z bloku,jako blebleble od razu wyjaÂśniajÂąc,Âże blebleble jest MorÂą. Niezgrabnie mu to wyszÂło ale nie byÂło innego wyjÂścia i trzeba byÂło to tak wÂłaÂśnie zakombinowac. Nawet niektĂłre teksty na proÂśbĂŞ mĂłgÂł kolega pisaĂŚ. Z jego morowego natomiast komputera nadawaĂŚ bĂŞdzie jego klon. Kto to taki? DomyÂślam siĂŞ ale pozostawiam to dla siebie. Jedno jest pewne. Mora nadal nadaje. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 18:28:24 wysłane przez kot »
|
|
|
|
|
|