Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:48:57

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198695 razy)
0 u¿ytkowników i 41 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Byt
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Sierpieñ 01, 2009, 01:28:45 »

kot nie wiem czy Tobie kto¶ p³aci za to ¿eby¶ ludziom dogryza³ na tym forum, czy masz po prostu jakich¶ przerost ambicji i swojego ego, dziwie siê sobie samemu, ¿e w ogóle przejmujê siê takim fanatycznym zerem jak Ty, ale chcê Ci powiedzieæ, ¿e mimo Twoich chorych ambicji nie opuszczê tego forum bo widocznie na tym Ci zale¿y. Co wiêcej, nie zni¿ê siê do Twojego poziomu dlatego od tego momentu zignoruj± ka¿d± Twoj± kolejn± wiadomo¶æ. Wysy³aj sobie wiadomo¶ci, pieprz dyrdyma³y na temat tego, ¿e ja to Mora, mam to w dupie. Wyprowadzi³e¶ mnie z równowagi, a jestem bardzo spokojnym cz³owiekiem, dlatego potraktowa³em Ciê krótko na PW. Trzymaj siê.

Moderatorom i administratorom gratuluje podej¶cia i totalnego braku reakcji na to co wyczynia ten osobnik. Ja osobi¶cie nie mam ju¿ si³y z nim dyskutowaæ i je¿eli kto¶ z Was pofatyguje siê do historii moich postów to zobaczy, ¿e prosi³em kilkukrotnie o to aby siê uspokoi³ staraj±c siê zakoñczyæ jego bezsensown± krucjatê przeciwko Morze, która przez jego bezgraniczn± wiarê w przekonanie, ¿e ja to u¿ytkownik Mora, odbija siê na mnie - bezskutecznie. Mam serdecznie do¶æ jego jadu, cynizmu i kierowanej w moj± stronê nienawi¶ci, która w rzeczywisto¶ci skierowana jest w stronê Mory. Je¿eli gdzie¶ przesadzi³em to bardzo przepraszam, ale ze¼li³ mnie ten go¶æ okrutnie. Je¿eli tak ma wygl±daæ egzekwowanie regulaminu na powa¿nym forum z szerokim spektrum istotnej i g³êbiej wiedzy do dyskutowania to przepraszam bardzo, ale szybko zejdzie ono na psy i to w dodatku przez rozszczekane koty. Je¿eli choæ trochê zale¿y Wam - moderatorom i administratorom - na kulturalnej i rzeczowej dyskusji na tym forum to bardzo proszê, zadzia³ajcie na tego cz³owieka bo nie obra¿a i atakuje tylko mnie osobi¶cie co od tej chwili postaram siê ignorowaæ, ale i innych u¿ytkowników o czym mowa by³a w poprzednich postach tego w±tku. Nie chodzi o to ¿eby go banowaæ czy dodawaæ mu jakie¶ punkty, s±dzê, ¿e po pierwsze wyja¶nienie sprawy z Mor± poprzez sprawdzenie adresów IP oraz spokojna dyskusja - Wasza z kotem, doprowadzi do tego, ¿e siê uspokoi. Ja jestem skory do dyskusji z kotem, ale je¿eli ten cz³owiek ignoruje moje kilkukrotne pro¶by, a wrêcz b³agania o spokój dyskusji i zaprzestanie czynienia fanaberii to przepraszam bardzo, ale w Don Kichota nie mam zamiaru siê bawiæ, a tak to rzeczywi¶cie wzglêdem kota wygl±da.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 01, 2009, 01:41:16 wys³ane przez Byt » Zapisane
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Sierpieñ 03, 2009, 08:56:36 »

To chyba jest odpowiednie miejsce do napisania o tym co mi siê nie podoba.
Obserwuj±c to forum ju¿ prawie miesi±c, zauwa¿y³em, ¿e niektóre nicki, mimo pewnych ró¿nic (nawet p³ci) pisz±/wypowiadaj± siê w bardzo podobny sposób, co wzbudza podejrzenie, ¿e s± to klony. Zaobserwowa³em takie powi±zania u ró¿nych grup u¿ytkowników (przeciwników jak i zwolenników projektu), tak wiêc nikt kto oszukuje, nie powinien czuæ siê bezpiecznie, niezale¿nie od tego czy obecnie padaj± na kogo¶ podejrzenia czy nie, bo administrator mo¿e to sprawdziæ i ja przy³±czam sie do apelu, ¿eby wkoñcu za³atwi³ t± sprawe, bo ta mistyfikacja ze strony nieuczniwych u¿ytkowników wprowadza tylko zamêt na forum.
Pozdrawiam
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Sierpieñ 03, 2009, 10:07:43 »

Toæ ju¿ o to prosi³em - o wyja¶nienie tej¿e sprawy, która robi siê ju¿ mocno uwierajaca. Dopuszczam tak± mo¿liwo¶æ - wystêpowania klonów - co do pewnych nicków/nicka mam powa¿ne przekonanie, ¿e to klon, lecz nie chcê rzucaæ oskar¿eñ bez upewnienia siê. W ka¿dym razie tylko admini maj± mo¿liwo¶ci dok³adnego sprawdzenia. Winni powinni ponie¶æ konsekwencje, bez wzglêdu na pogl±dy i zapatrywania.   
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Sierpieñ 03, 2009, 10:27:00 »

Toæ ju¿ o to prosi³em - o wyja¶nienie tej¿e sprawy, która robi siê ju¿ mocno uwierajaca. Dopuszczam tak± mo¿liwo¶æ - wystêpowania klonów - co do pewnych nicków/nicka mam powa¿ne przekonanie, ¿e to klon, lecz nie chcê rzucaæ oskar¿eñ bez upewnienia siê. W ka¿dym razie tylko admini maj± mo¿liwo¶ci dok³adnego sprawdzenia. Winni powinni ponie¶æ konsekwencje, bez wzglêdu na pogl±dy i zapatrywania.  

Wiem, ¿e o to prosi³e¶, w³a¶nie dlatego napisa³em, ¿e przy³±czam siê do apelu. Im wiêcej osób na to zwraca uwage, tym wiêksze prawdopodobieñstwo, ¿e ten problem zostanie rozwi±zany.
Ja mam podejrzenia nie tylko wobec niektórych przeciwników PCH, którzy o klonowanie s± pos±dzani wyj±tkowo "hucznie", ale TAK¯E wobec zwolenników, którzy - z tego co czyta³em w innym w±tku - zostali ju¿ w przesz³o¶ci przy³apani na tym nieuczciwym procederze.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Sierpieñ 03, 2009, 11:41:31 »

równie¿ siê pod tym podpisuje, obiema rêcyma i nogami to¿e U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #105 : Sierpieñ 03, 2009, 23:08:27 »

Rêce i cyce opadaj±... Du¿y u¶miech
Wszyscy zamieniaj± siê nicami, nikt ju¿ nie wie kim jest, dobrze ¿e mi Ptak pozosta³ w gar¶ci - Jemu wierzê... Du¿y u¶miech

Pozdrawiam wszystkich, tych bez w³asnej to¿samo¶ci równie¿ - Thotal U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Sierpieñ 03, 2009, 23:28:01 »

Wszyscy zamieniaj± siê nicami, nikt ju¿ nie wie kim jest, dobrze ¿e mi Ptak pozosta³ w gar¶ci - Jemu wierzê... Du¿y u¶miech

Thotal, dlaczego ten w gar¶ci z du¿ej litery? Czy¿by¶ co¶ insynuowa³?   Z politowaniem

Mi³ych snów z ptakiem w gar¶ci! Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 03, 2009, 23:29:16 wys³ane przez ptak » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Sierpieñ 03, 2009, 23:48:05 »

Kocie, wyobra¼ sobie, ¿e mo¿na zajmowaæ siê kilkoma sprawami jednocze¶nie. Co do wyliczeñ - pochwal siê swoimi.

Uczciwie ostrzegam, ¿e je¿eli nie przedstawisz dowodów na swoje oskar¿enia co do mnogo¶ci nicków pewnych osób oficjalnie zawnioskujê do admina o wyci±gniêcie konsekwencji. Tak jak mówi³em "zabawa" siê koñczy.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Sierpieñ 04, 2009, 00:15:46 »

Pamiêtaj Arteczku,¿e jak mieczem wojujesz,to od miecza zginiesz.

Co zasiewasz,to zbierzesz.

Je¶li kpisz sobie z tego prawa,to biada Ci.

Nikt nigdy w ogieñ za forumowego Artqa nie pójdzie, czynisz jedynie spustoszenie a wydaje Ci siê,¿e o prawdê walczysz,podczas gdy nikt nawet nie czyta Twoich z³o¶liwo¶ci.

Wydaje Ci siê,¿e przyjació³ masz.Rozejrzyj siê.

NIKT Twojej prawdy nie pokocha.

Zostaniesz kiedy¶ sam-ca³kiem sam i bez ¿adnych szans,jak pewna pie¶ñ tre¶æ piêkn± niesie.

Czemu nastawienie Twoje jest tak selektywne,¿e przeszkadzaæ jednym a wtórowaæ innym musisz nie zwa¿aj±c na to,¿e nikt Ci zaszkodziæ nie chce.

Nikt nie narusza interesów Twoich ale tu o co¶ innego chodzi.

Nastawienie do ludzi trzeba mieæ pozytywne,trzeba im przychylnym byæ,nie powinno sie ich swoj± miar± oceniaæ a raczej dobrych intencji wygl±daæ. U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2009, 00:32:43 wys³ane przez kot » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Sierpieñ 04, 2009, 07:38:29 »

tak kocie: przychylno¶æ, akceptacja, pozytywne nastawienie, tolerancja, mi³o¶æ do bli¼niego... to wszystko u ciebie wystêpuje. Szkoda tylko ¿e nie widzisz ¿e wystêpujê tylko w stosunku do samego siebie lub tobie podobnych. Ale tak to ju¿ jest jak co¶ cz³owieka za¶lepia
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Sierpieñ 04, 2009, 08:08:24 »

tak kocie: przychylno¶æ, akceptacja, pozytywne nastawienie, tolerancja, mi³o¶æ do bli¼niego... to wszystko u ciebie wystêpuje. Szkoda tylko ¿e nie widzisz ¿e wystêpujê tylko w stosunku do samego siebie lub tobie podobnych. Ale tak to ju¿ jest jak co¶ cz³owieka za¶lepia

Marku a sk±d Ty to wiesz? znasz osobi¶cie Kota? hm..... jak ³atwo ludzie oceniaj± nie maj±c bladego pojêcia o drugiej osobie.....prykre ale niestety powszechne......

Pozdrawiam U¶miech)
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #111 : Sierpieñ 04, 2009, 09:06:59 »

wiki: sk±d ja to wiem? bo cztam co on pisze. i w przeciwieñstwie do ciebie staram siê to obiektywnie oceniæ. Takie s± jego wypowiedzi i nie podwa¿aj tego. I nie pozdrawiaj mnie za ka¿dym razem bo od takiej pseudo mi³o¶ci do wszystkich ludzi a¿ mnie mdli.
Sorry, ale gdyby rozwój ludzko¶ci podyktowany by³ takimi s³odkami osobami, kochaj±cymi i tolerancyjnymi dla wszystkich to cz³owiek dalej by³by w epoce kamienia ³upanego.
Mo¿e to i smutne, ale rozwój cz³owieka to historia przys³owiowego seksu, w³adzy i pieniêdzy. A motorem napêdowym jest wojna. Gdyby nie to nie mia³aby¶ ¿adnej okazji publicznie wyrazic swoich my¶li tak jak robisz to obecnie, gdy¿ protoplasta Internetu - powsta³y w latach 60 XX wieku ARPANET powsta³ na potrzeby armii.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Sierpieñ 04, 2009, 09:47:51 »

Marku to Ci napiszê, ¿e bardo siê mylisz, a ocena na podstawie kilku postów w necie jest p³ytka i nie maj±ca nic wspólnego z rzeczywisto¶ci± tak jest bardzo czêsto.
Ty domagaj±cy sie prawdy....
Ty pokrzywdzony, poniewa¿ s³usznie/nies³usznie pos±dzony....

a jednocze¶nie pos±dzaj±cy hihhi sorki ale to mnie bardzo bawi i ¶mieszy U¶miech)

Podwa¿am Twoj± wypowied¼ poniewa¿ mam do tego podstawy, a Ty nie U¶miech

Pozdrowionka  z jaskini  U¶miech)))

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Sierpieñ 04, 2009, 09:56:01 »

Kocie, Twoj± ¶piewkê znam i daruj sobie. Jak zwykle nie odnios³e¶ siê rzeczowo do mojego postu.

Poproszê po raz ostatni: podaj dowody, ¿e BlaBlaBla, Byt i marek to ta sama fizycznie osoba. Krótko i na temat.
Je¿eli je masz to zostan± zbanowani, je¿eli nie, to powiniene¶ zarobiæ stosowne punkty karne i przeprosiæ. 

Wiki, zarzut jak mniemam dotyczy równie¿ i mnie - otó¿ oceniam postawê Kota na forum na podstawie wypowiedzi i zachowañ. Nie wiem jaki jest prywatnie [uzasadnione jest podejrzenie, ¿e zbytnio siê nie ró¿ni od forumowego], ale chêtnie siê dowiem...
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Sierpieñ 04, 2009, 09:59:26 »

Arteq mylisz siê nawet przez my¶l mi nie przep³yn±³e¶:))

Pozdrawiam U¶miech)
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Sierpieñ 04, 2009, 10:06:37 »

wiki: "Ty domagaj±cy sie prawdy....
Ty pokrzywdzony, poniewa¿ s³usznie/nies³usznie pos±dzony...."

Czy ja cokolwiek takiego napisa³em? Czy dopowiadasz sobie? Wiesz jak jest z g³uchym - czego nie us³yszy to sobie dopowie. Zreszt± czego mo¿na siê  spodziewaæ po kim¶ kto sobie w awatara smoczycê wstawia? Znaczy to jest twoja druga, wewnêtrzna natura? Wiesz co, nawet nie wiem jak z kim¶ takim dyskutowaæ U¶miech
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Sierpieñ 04, 2009, 10:21:01 »

Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
sam napisa³e¶, ¿e przy³±czasz siê do apelu o prwdê dotycz±c± nicków Mory, a pos±dza³ Ciebie  Kocurek  U¶miech))
równie¿ siê pod tym podpisuje, obiema rêcyma i nogami to¿e
Drogi Moro!(Bycie i Marku243)

Nie bijcie mnie proszê Was.

Tak wiêc Mreczku drukowanymi:

wiki: "Ty domagaj±cy sie prawdy....

chodzi³o mi o ( "Ty domagaj±cy sie prawdy....) domaga³e¶ sie wyja¶nienia i prawdy o nickach... rozumiesz???
cytat umieszczony wy¿ej Kot pos±dzi³ Ciê s³usznie lub nie s³usznie tego nie wiem U¶miech))
Teraz rozumiesz o co mi chodzi³o U¶miech)

A smoczyca to mo¿e tytlko pragnienie..........a mo¿e jeszcze co¶ innego U¶miech)

Pozdrowionka:))

Tak samo z g³uchym jak i ze ¶lepym  Mrugniêcie Mrugniêcie
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Sierpieñ 04, 2009, 10:48:34 »

Apelowa³em o jednoznaczne i kategoryczne wyja¶nienie sprawy ników. Prawda. Natomiast wybacz, ale pos±dzenia kota sp³ywaj± po mnie jak woda po kaczce. Ale ka¿dy sobie interpretuje tak jak mu wygodnie.
Natomiast stierdzenie: : "Ty pokrzywdzony, poniewa¿ s³usznie/nies³usznie pos±dzony...." zalatuj± mi epik± biblijn±, i wybacz - jestem od tego jak najdalej.

Nazwijmy jednak rzeczy po imieniu: jak to jest drodzy zwolennicy PCH, jego zagorzali wyznawcy i obroñcy - jak to jest kiedy wasz± wiar±, umus³em i cia³em zaw³adne³a SEKTA? Bo innaczej ju¿ tego nie mo¿na nazwaæ
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2009, 10:48:45 wys³ane przez marek324 » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Sierpieñ 04, 2009, 10:58:59 »

Apelowa³em o jednoznaczne i kategoryczne wyja¶nienie sprawy ników. Prawda. Natomiast wybacz, ale pos±dzenia kota sp³ywaj± po mnie jak woda po kaczce. Ale ka¿dy sobie interpretuje tak jak mu wygodnie.
Natomiast stierdzenie: : "Ty pokrzywdzony, poniewa¿ s³usznie/nies³usznie pos±dzony...." zalatuj± mi epik± biblijn±, i wybacz - jestem od tego jak najdalej.

Nazwijmy jednak rzeczy po imieniu: jak to jest drodzy zwolennicy PCH, jego zagorzali wyznawcy i obroñcy - jak to jest kiedy wasz± wiar±, umus³em i cia³em zaw³adne³a SEKTA? Bo innaczej ju¿ tego nie mo¿na nazwaæ

A kto i gdzie napisa³, ¿e jestem zwolennikiem PCH? bo teraz to Ty sobie dopowiadasz U¶miech
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Sierpieñ 04, 2009, 11:02:51 »

"Nazwijmy jednak rzeczy po imieniu: jak to jest drodzy zwolennicy..." - jakby¶ czyta³a z uwag± i zrozumieniem to przeczy³aby¶ ¿e jest napisane: jak to jest drodzy zwolennicy... czyli wy, ogólnie zwolennicy PCh a nie jak to jest wilki, ¿e zaw³adne³a tob± sekta?
Ale wiesz jak to mówi±: uderz w stó³ a norzyce siê odezw±. Mo¿e trafi³em w sedno jaskó³eczko U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2009, 11:11:43 wys³ane przez marek324 » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Sierpieñ 04, 2009, 11:12:36 »

Przepraszam, nie zauwa¿y³am, ¿e nastêpny post jest juz nie do mnie U¶miech) mój b³±d U¶miech

sekty s± wszêdzie zaczynaj±c od ka¿dego wyznania religijnego i nie dotyczy to tylko zwolenników, ale równie¿ przeciwników...ka¿dego ow³adania co¶ innego U¶miech

marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Sierpieñ 04, 2009, 11:37:19 »

tak, masz racjê - niektórych naprzyk³ad ow³adne³a chêæ pouczania U¶miech Ale rozumiem sk±d to siê bierze - od ENKO-nauczyciela U¶miech
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Sierpieñ 04, 2009, 11:47:20 »

Jestem tu więc dla równowagi. dlatego aby mogły zobaczyć że istnieje inny, bardziej racjonalny nurt który nazywa się zdrowym rozsądkiem.

Szok Szok Szok
 tak więc słuchajmy zdrowego rozsądku, ale kadży swojego U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2009, 11:48:15 wys³ane przez wiki » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Sierpieñ 04, 2009, 12:45:10 »

tak jaskó³eczko U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Sierpieñ 04, 2009, 18:20:53 »

Kocie, Twoj± ¶piewkê znam i daruj sobie. Jak zwykle nie odnios³e¶ siê rzeczowo do mojego postu.

Poproszê po raz ostatni: podaj dowody, ¿e BlaBlaBla, Byt i marek to ta sama fizycznie osoba. Krótko i na temat.
Je¿eli je masz to zostan± zbanowani, je¿eli nie, to powiniene¶ zarobiæ stosowne punkty karne i przeprosiæ. 

Wiki, zarzut jak mniemam dotyczy równie¿ i mnie - otó¿ oceniam postawê Kota na forum na podstawie wypowiedzi i zachowañ. Nie wiem jaki jest prywatnie [uzasadnione jest podejrzenie, ¿e zbytnio siê nie ró¿ni od forumowego], ale chêtnie siê dowiem...

Dowodem na to,¿e Blablabla,czyli Mora krêci jest to,¿e sie zmy³ kolejny raz po angielsku,podczas,gdy zale¿a³o mu na porównaniu pewnych adresów.

Ja mu wyja¶ni³em na czym polega jego kombinacja i dlaczego jako blebleble siê zarejestrowa³.

Chc±c bezpiecznie klona wprowadziæ musia³ odwróciæ uwagê i zarejestrowaæ siebie na innym

komputerze ni¿ klon.On nie móg³ z czyjegos komputera jako Mora siê zarejestrowaæ ,bo nick Mora

jest zajêty.Jakie jest inne wyja¶nienie i czemu od razu przyzna³,¿e blebleble jest Mor±?

Zarejestrowal siê wiêc na przyk³ad w komputerze kolegi z bloku,jako blebleble od razu wyja¶niaj±c,¿e

blebleble jest Mor±.

Niezgrabnie mu to wysz³o ale nie by³o innego wyj¶cia i trzeba by³o to tak w³a¶nie zakombinowac.

Nawet niektóre teksty na pro¶bê móg³ kolega pisaæ.

Z jego morowego natomiast komputera nadawaæ bêdzie jego klon.

Kto to taki?

Domy¶lam siê ale pozostawiam to dla siebie.

Jedno jest pewne.

Mora nadal nadaje. U¶miech Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2009, 18:28:24 wys³ane przez kot » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: