Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:30:21

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198585 razy)
0 u¿ytkowników i 42 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Sierpieñ 04, 2009, 19:52:36 »

Mora

IP: 85.14.85.118

Proszê konto BlaBlaBla skasowa³em a mia³o dok³adnie takie samo IP jak to które podajê powy¿ej i widaæ je gdyby sobie admin sprawdzi³.

Twoje teorie spiskowe Kocie dotycz±ce mojej osoby to tylko twoje wymys³y i ob³êd który ciê otacza. Powtarzam po raz ostatni na tym forum jest jedno konto(by³o nim BlaBlaBla) teraz jest to Mora ¿eby wszystko by³o jasne. Marek i Byt to ca³kowicie inne osoby oraz twoje oskar¿enia wobec nich powiniene¶ odszczekaæ bo jakby¶ nie wiedzia³ to jest brak szacunku.

Niestety czemu musi tak byæ ¿e z³o otacza mnie we ¿yciu prywatnym jak i tutaj na forum? Czy wy ludzie chocia¿ raz nie mogliby¶cie przestaæ?

Bitwa któr± wy prowadzicie trwa a problemy rzeczywiste które otacza ten ¶wiat zesz³y na drugi plan. Kocie jeste¶ z³y w sposób jaki piszesz do mnie i ludzi podobnych mi to brak mi³o¶ci. Zapomnia³e¶ pos³uchaæ Enkiego a i Znaku ¿ycia nie otrzymasz.

Zabawne jest to ¿e jeste¶ na tyle s³aby ¿e sam nie potrafisz walczyæ tylko potrzebujesz przewodnika.

Ba powiem Ci wiêcej bêdziesz umiera³ dok³adnie tak samo jak ja bêdê. ¯adnej ochrony, pierniczenia opêtanych ludzi nie uratuje tego ¶wiata. Bêdê mia³ ogromn± satysfakcjê gdy w koñcu poczujesz siê jaka jest prawda, wiem ¿e wtedy zrozumiesz ¿e istot± projektu cheops jest z³o i u³uda w luksusie. Utopi nie zbudujecie.

Trudno jest siê przyznaæ do b³êdu.

Trudno jest Mi samemu powiedzieæ ¿e jestem hipokryt± i czasami oszukiwa³em. Moje wieczne powroty i odej¶cia. Jak to nazwali¶cie "zabaw±". Przepraszam znowu.

Moim jedynym celem jest prawda. Mam inne metody ni¿ takie jakie by¶cie chcieli fakt ¼le zrobi³em. Nienawidzicie mnie trudno ale takich "prób" i "testów" nie bêdzie wiêcej. Chcia³em tylko pomóc i u¶wiadomiæ oraz nauczyæ innych i ocaliæ przed z³em.

Nie chce wybaczenia bo i tak na nie zas³uguje na to. Niech to co ma byæ jest takie jakie jest a sprawa tych rzekomych klonów itd. powinna zostaæ szybko rozwi±zana.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2009, 20:08:52 wys³ane przez Mora » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #126 : Sierpieñ 04, 2009, 20:24:53 »

Mora!

A kto zak³ada³ w przesz³o¶ci klony oszukuj±c tym samym wszystkich?

Kto sesje chanellingowe z Bogiem Baldurem drukowa³?

Kto prywatn± sesjê z Enki spreparowa³ aby wy¿ebraæ b³êdne opinie na jej temat?

I Ty twierdzisz,¿e to ja jestem z³y a Ty ten dobry masz byæ?

To moja wina ,¿e ca³y czas gierki swoje chcesz wprowadzaæ?

Pamiêtasz nauki,które od Boga Baldura przekazywa³e¶?-Tylko z prawd± ¿yæ nale¿y.

Czy tak wygl±da prawda,¿e robisz sobie jaja z ludzi wprowadzaj±c ich w b³±d?

Po co kasowa³e¶ w takim razie konto Blablabla?

Mo¿e je zarejestruj ponownie i wtedy kto¶ porówna adresy.

Moja reakcja wynika z oburzenia Twoim zachowaniem a nie z tego,¿e bezinteresownie z³em zionê do Ciebie.

Zapracowa³e¶ sobie na ten brak zaufania.

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #127 : Sierpieñ 04, 2009, 20:34:04 »

K³amiesz.

T³umaczy³em jakie by³y moje cele i motywacje.
Channeling z Baldurem wymys³ tak ale mia³o to wam pokazaæ jak ³atwo mo¿na zrobiæ sobie taki "projekt" i nikt nawet siê nie po³apie w tym. Wiele osób uwierzy³o w te przekazy. Przeprosi³em i potem przyzna³em siê do b³êdu.

Potem zmy¶lona prywatna sesja z Enkim.
Cel by³ jeden próba podrobienia Enkiego i sprawdzenie czy a¿ tak naiwni jeste¶cie. Gdybym siê naprawdê postara³ nie odró¿niliby¶cie czy napisa³ to Mora, Enki czy ktokolwiek inny.

Uwa¿am siebie za dobrego cz³owieka bo tak powinno byæ powinni¶my wierzyæ w dobro które ka¿dy ma w sobie. Konto BlaBlaBla skasowa³em bo by³o pod innym nickiem a wysuwa³e¶ ró¿ne teorie dlaczego to nie Mora a BlaBlaBla jest moim nickiem. Widaæ takiemu elegancikowi jak ty nie dogodzisz bo po prostu k³amiesz w tym co piszesz poczytaj swoje posty i zachowanie w stosunku do innych forumowiczów bo mo¿e nie by³e¶ wtedy sob±.

Gierki widocznie lubisz gry... tak ty to nazywasz a dla mnie jest to zupe³nie co innego. Jest to bardzo powa¿na sprawa.

Jak dla mnie powiedzia³e¶ swoje i chyba wystarczy teraz ³adnie jak kotek poczekasz a¿ pan Stolo sprawdzi IP z panem Markiem i Bytem i zobaczymy co wtedy powiesz...

Jak dla mnie znam wielu ludzi i wszyscy Ci którzy zachowuj± siê podobnie jak Ty nie zas³uguj± na dyskusje ze mn±. Wolê trzymaæ siê od takich ludzi z daleka. Tak¿e powodzenia bo bêdzie Ci potrzebne.

Widzia³em wczoraj(jak siê nie mylê) na forum Stola jak narazie cisza a szkoda.

« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2009, 20:35:33 wys³ane przez Mora » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #128 : Sierpieñ 04, 2009, 20:41:33 »

Pisa³am do Solo w innej sprawie (w sprawie za³±czników) i odpisa³ mi ¿e jest na wakacjach .Jak wróci to zajmie siê forum.Nie wiem czy mnie nie ochrzani za to ¿e wypapla³am tê wiadomo¶æ  Zawstydzony

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Sierpieñ 04, 2009, 20:42:42 »

Pisa³am do Solo w innej sprawie (w sprawie za³±czników) i odpisa³ mi ¿e jest na wakacjach .Jak wróci to zajmie siê forum.Nie wiem czy mnie nie ochrzani za to ¿e wypapla³am tê wiadomo¶æ  Zawstydzony

Aha dziêki chanell. Widocznie Bal z udzia³em kota bêdzie trwa³ dalej szkoda ¿e Tomek nie loguje. :/
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Sierpieñ 04, 2009, 20:48:36 »

To,¿e t³umaczy³e¶ pobódki k³amstwa swojego nie rozgrzesza Ciê w ¿aden sposób i k³amc± pozostajesz nadal.

Bandyta w s±dzie tez stara siê usprawiedliwiæ dokonane zbrodnie ale bandyt± pozostaje ju¿ do koñca ¿ycia.

Nie mów wiêc z zarzutem do mnie,¿e k³amiê,bo Ty k³amstwem pos³ugujesz siê na codzieñ,wiêc naganne to dla Ciebie nie jest.

Ten zarzut od Ciebie brzmi ¶miesznie.

Ponawiam pro¶bê,by¶ zarejestrowa³ Blebleble aby porównaæ adresy.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Sierpieñ 04, 2009, 20:50:12 »

Ponawiam pro¶bê,by¶ zarejestrowa³ Blebleble aby porównaæ adresy.

Próbujesz mnie podpu¶ciæ czy co? Dobrze wiesz ¿e je¿eli bêdê mieæ dwa konta zostanê zbanowany.

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Sierpieñ 04, 2009, 20:53:46 »

Za³ó¿ dla oczyszczenia sie z zarzutów,na co masz dowód w postaci tej korespondencji.

Nie korzystaj z drugiego konta ale niech bêdzie czynne.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #133 : Sierpieñ 04, 2009, 20:58:44 »

Niestety dzisiaj siê chyba nie bêdê móg³ zarejestrowaæ.

http://images43.fotosik.pl/174/2e0396f559634aa8med.jpg
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #134 : Sierpieñ 04, 2009, 20:59:04 »

Lubie czarne koty zw³aszcza te z zielonymi oczkami ,mam ma³± pro¶bê Kocie  Z politowaniem odpu¶æ sobie trochê plisss... Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #135 : Sierpieñ 04, 2009, 21:00:56 »

Ale¿ nie Chanell zostaw niech wielki detektyw bawi siê dalej ale jego zabawa za nie d³ugo siê skoñczy.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Sierpieñ 04, 2009, 21:04:15 »

Chcia³em aby Mora oczy¶ci³ siê z zarzutów.

W jego to interesie jest.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #137 : Sierpieñ 04, 2009, 21:12:30 »

Taki eksperyment przeprowad¼cie gdy który¶ z adminów bêdzie na forum, na te chwilê odpu¶æcie sobie juz.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Sierpieñ 04, 2009, 21:17:47 »

Poproszê po raz ostatni: podaj dowody, ¿e BlaBlaBla, Byt i marek to ta sama fizycznie osoba. Krótko i na temat.Je¿eli je masz to zostan± zbanowani, je¿eli nie, to powiniene¶ zarobiæ stosowne punkty karne i przeprosiæ. 

Dowodem na to,¿e Blablabla,czyli Mora krêci jest to,¿e sie zmy³ kolejny raz po angielsku,podczas,gdy zale¿a³o mu na porównaniu pewnych adresów.

Pyszczy³e¶, ¿e Mora = Blablabla = byt = marek324. Nie prosi³em Ciê o dowody, ¿e Mora = blaBlaBla - to akurat dla mnie oczywiste. Wyra¼nie prosi³em aby¶ poda³ dowody, ¿e Mora/Blablabla = byt = marek324. Dowody proszê.

Cytat: Kot
Nawet niektóre teksty na pro¶bê móg³ kolega pisaæ.
Z jego morowego natomiast komputera nadawaæ bêdzie jego klon.
Kto to taki?
Domy¶lam siê ale pozostawiam to dla siebie.
Ale¿ ju¿ Ci mówi³em - te wywody powy¿ej to s± jedynie przypuszczenie, a nie dowody. Trzeba by³o te przypuszczenie zatrzymaæ dla siebie a¿ do czasu zdobycia dowodów lub jasno wyartyku³owaæ, ¿e s± to jedynie przypuszczenia. Artyku³uj±c oskar¿enia nie mówi³e¶, ¿e s± to jedynie lu¼ne przypuszczenia. Da³e¶ d...y z Lind±, potem g³upkowato próbuj±c wykazaæ, ze by³ to ¿art. ¯arty siê skoñczy³y, wiêc teraz dawaj dowody. Wiêc jeszcze raz: proszê o dowody potwierdzaj±ce Twoje [byæ mo¿e szkaluj±ce niewinnych] tezy.

Zarzuty o próbê robienia z forumowiczów wa³ów przez Morê przy wykorzystaniu Baldura - przyjmujê i uwa¿am za uzasadnion±. Kto uwierzy³ to uwierzy³, kto przy okazji siê o¶mieszy³ ten o¶mieszy³, a kto twierdzi³, ¿e to przekrêt to twierdzi³. Ale to ca³kowicie odmienna sprawa od sprawy "klonów"

Druga sprawa - uwa¿am, ¿e Mora kpi sobie z forumowiczów zak³adaj±c lipne konta - za to powinien zostaæ zbanowany - zreszt± w my¶l regulaminu. Do tego Mora nadal k³amiesz i nie jeste¶ konsekwentny - ile¿ to razy zapowiada³e¶ i zapewnia³e¶ o definitywnym odej¶ciu z forum - nawet ostatnimi czasy. Dla jasno¶ci - nie przymuszam i nie zachêcam do tego, ale nie zmienia to faktu, ¿e Twoje s³owo nie jest nic warte.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Sierpieñ 04, 2009, 21:22:48 »

Mora nadal k³amiesz i nie jeste¶ konsekwentny - ile¿ to razy zapowiada³e¶ i zapewnia³e¶ o definitywnym odej¶ciu z forum - nawet ostatnimi czasy. Dla jasno¶ci - nie przymuszam i nie zachêcam do tego, ale nie zmienia to faktu, ¿e Twoje s³owo nie jest nic warte.
Nie k³amie. Niech kot dostanie za swoje i chcê pokazaæ ¿e mam tylko jedno konto na tym forum a gdy ju¿ sprawa siê wyja¶ni.

Powiemy sobie BajBaj raz na zawsze.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Sierpieñ 04, 2009, 21:24:17 »

Mora, Co Kot to Kot, co Ty to Ty.
Dwa krótkie pytania:
1. Zapewnia³e¶, ¿e definitywnie odchodzisz z forum?
2. Odesz³e¶?
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Sierpieñ 04, 2009, 21:26:50 »

1. Tak
2. Nie

Sam na PW ¿±da³e¶ ode mnie wyja¶nieñ a teraz masz pretensje ¿e jeszcze tu jestem?
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Sierpieñ 04, 2009, 21:29:24 »

Nie ¿±da³em - to raz. Dwa - dane s³owo jest danym s³owem. Powtórzê jeszcze raz: nie mam pretensji ¿e jeste¶ - to nie moja decyzja i nie mnie dotyczy, nie ja namawia³em do niej czy nawet sugerowa³em, wskazujê jedynie na brak konsekwencji i ³amanie obietnic co dla mnie jest k³amstwem.
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #143 : Sierpieñ 04, 2009, 21:30:39 »

Jak widaæ najpopularniejszy temat to - ''masz co¶ do mnie''.

¦wiadczy to wyra¼nie o poziomie tego forum, które jest poprostu ¿a³osne.
Jacy ludzie takie forum.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 04, 2009, 21:32:16 wys³ane przez Silver » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Sierpieñ 04, 2009, 21:41:25 »

Jest mnóstwo tematów Silverze do wyboru.

Echo nie szaleje w nich a dyskusja siê toczy.

Czemu wiêc niesie Ciê do dzia³u tego,skoro Ci nie odpowiada?

On jest szczelnie wyt³umiony i chyba nie musisz siê z jego powodu rozpraszaæ.

Byt
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Sierpieñ 05, 2009, 04:20:11 »

Marku a sk±d Ty to wiesz? znasz osobi¶cie Kota? hm..... jak ³atwo ludzie oceniaj± nie maj±c bladego pojêcia o drugiej osobie.....prykre ale niestety powszechne......

Marku to Ci napiszê, ¿e bardo siê mylisz, a ocena na podstawie kilku postów w necie jest p³ytka i nie maj±ca nic wspólnego z rzeczywisto¶ci± tak jest bardzo czêsto.

Przeczytaj wypowiedzi kota. Je¿eli "W realu" jest w porz±dku, to znaczy, ¿e w Internecie lub wy³±cznie na tym forum odstawia celowo lub dla w³asnej przyjemno¶ci co¶ takiego, ¿e ju¿ s³ów brakuje, a ju¿ zup³enie przy totalnym braku rekacji ze strony w³adz forum, a nikt nie ma ochoty tego tutaj zno¶ciæ. Powiedz mi co to za cz³owiek, a nawet nie cz³owiek, u¿ytkownik, którego prosi siê kilkukrotnie i zachowanie spokoju i pewnego poziomu dyskusji, a on robi na przekór?

Mora, Co Kot to Kot, co Ty to Ty.
Dwa krótkie pytania:
1. Zapewnia³e¶, ¿e definitywnie odchodzisz z forum?
2. Odesz³e¶?

1. Tak
2. Nie

Hehehe

Jak widaæ najpopularniejszy temat to - ''masz co¶ do mnie''.

¦wiadczy to wyra¼nie o poziomie tego forum, które jest poprostu ¿a³osne.
Jacy ludzie takie forum.
Silver, ca³y "syf" na tym forum nakrêca kot, poniewa¿ nie potrafi siê uspokoiæ. Kiedy ju¿ widzê, ¿e jest poprawa, za chwilê znowu oskar¿enia, k±¶liwe teksty i chamstwo. Rêce cz³owiekowi opadaj±, dlatego nie pozostaje nic innego jak ignorowaæ tego osobnika do przyjazdu administracji, która mam nadziejê zajmie siê ca³± spraw±, a nie omieszkam na ten temat porozmawiaæ z administratorem osobi¶cie.

P.S. Mora, daj spokój z tematem, olej go¶cia bo to nie ma sensu. Za nied³ugo wszyscy na forum oka¿± siê Twoimi klonami. Podejrzewam, ¿e kot ma ju¿ nad ³ó¿kiem blaclistê, tarczê z nickami i rzuca w nie lotkami U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 05, 2009, 04:27:29 wys³ane przez Byt » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #146 : Sierpieñ 05, 2009, 08:29:02 »

No to siê ubawi³em U¶miech

kocie, wiesz jak to siê nazywa? to co ciê drêczy nazywa siê mani± prze¶ladowcz±. niestety U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 05, 2009, 09:19:27 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Sierpieñ 05, 2009, 09:54:17 »

Jak chcecie zakoñczyæ t± k³ótnie skoro ca³y czas jedna ze stron konfliktu prowokuje drug±.

Kiedy ju¿ widzê, ¿e jest poprawa, za chwilê znowu oskar¿enia, k±¶liwe teksty i chamstwo.

Mo¿e to wynika st±d, ¿e kiedy widzicie poprawe, nie mo¿ecie znie¶æ takiego stanu rzeczy i poprzez prowokacje wywo³ujecie na nowo konflikt.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #148 : Sierpieñ 05, 2009, 10:32:10 »

Poniewa¿ nie otrzymali¶my Kocich dowodów na rzucone przez niego potwarze, apelujê do administracji co nastêpuje:
1. Za¿±danie od Kota tych¿e dowodów na podstawie których wysnu³ oskar¿enia.
2. W przypadku braku takowych - nakazanie oficjalnego przeproszenia [nie tam ¿adne "sorki, ¿artowa³em"] osób które oskar¿a³, do tego przyznanie odpowiedniej ilo¶ci punktów karnych [nie mi os±dzaæ ile]
3. W przypadku braku jasnych dowodów [nie przypuszczeñ] przy jednoczesnym braku rzeczowych przeprosin - ban/czasowy ban.

Odno¶nie Mory - ban/czasowy ban za jawne kpienie z regulaminu, który zakazuje POSIADANIA wielu kont, które zdarza³o siê, ¿e by³y wykorzystywane jednocze¶nie. Tak samo - ban - dla ka¿dego posiadacza wielu kont.

My¶lê, ¿e wniosek jest uczciwy, sprawiedliwy i ma oparcie w konkretnych zapisach regulaminu. Do tego - mam nadziejê - bêdzie zimnym prysznicem na rozpalone ³epetyny, nauczk± i przestrog± na przysz³o¶æ. Do tego mo¿e nieco nauczy niektóre osoby odpowiedzialno¶ci. 
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 05, 2009, 10:36:30 wys³ane przez arteq » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #149 : Sierpieñ 05, 2009, 10:35:23 »

Symeonie, ja siê nie k³ócê - jedynie podsumowa³em pewien fragment wypowiedzi które tutaj przeczyta³em. Nawet nie jest on agresywny, mo¿na go okre¶liæ mianem diagnozy U¶miech

A teraz z innej beczki, jakby niezwi±zanej z tematem - ale co tam, pasuje wszêdzie.
Zaleg³a jaka¶ taka cisza... rzek³bym grobowa U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 05, 2009, 11:51:23 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: