Byt
Gość
|
|
« Odpowiedz #150 : Sierpień 05, 2009, 14:21:38 » |
|
Mo¿e to wynika st¹d, ¿e kiedy widzicie poprawe, nie mo¿ecie znieœÌ takiego stanu rzeczy i poprzez prowokacje wywo³ujecie na nowo konflikt. Spójrz na historiê moich postów. Przynajmniej trzykrotnie nawo³ywa³em do tego aby kot siê uspokoi³, wrêcz b³aga³em. Wreszcie postanowi³em go ignorowaÌ, wiêc nie opowiadaj pierdó³ przynajmniej Ty, bardzo Ciê proszê. Arteq z Mor¹ trochê kota ³echtaj¹, ale ja od tego odbijam. Ich te¿ prosi³em ¿eby zignorowali kota.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2009, 14:22:23 wysłane przez Byt »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #151 : Sierpień 05, 2009, 16:12:54 » |
|
Poniewa¿ nie otrzymaliœmy Kocich dowodów na rzucone przez niego potwarze, apelujê do administracji co nastêpuje: 1. Za¿¹danie od Kota tych¿e dowodów na podstawie których wysnu³ oskar¿enia. 2. W przypadku braku takowych - nakazanie oficjalnego przeproszenia [nie tam ¿adne "sorki, ¿artowa³em"] osób które oskar¿a³, do tego przyznanie odpowiedniej iloœci punktów karnych [nie mi os¹dzaÌ ile] 3. W przypadku braku jasnych dowodów [nie przypuszczeù] przy jednoczesnym braku rzeczowych przeprosin - ban/czasowy ban.
OdnoÂśnie Mory - ban/czasowy ban za jawne kpienie z regulaminu, ktĂłry zakazuje POSIADANIA wielu kont, ktĂłre zdarzaÂło siĂŞ, Âże byÂły wykorzystywane jednoczeÂśnie. Tak samo - ban - dla kaÂżdego posiadacza wielu kont.
Myœlê, ¿e wniosek jest uczciwy, sprawiedliwy i ma oparcie w konkretnych zapisach regulaminu. Do tego - mam nadziejê - bêdzie zimnym prysznicem na rozpalone ³epetyny, nauczk¹ i przestrog¹ na przysz³oœÌ. Do tego mo¿e nieco nauczy niektóre osoby odpowiedzialnoœci. 1 - Jakiekolwiek dowody >Kot< bêdzie móg³ przedstawiÌ dopiero po powrocie adminów, jeœli w ogóle bêdzie mozliwe udowodnienie czegokolwiek wstecz. 2 - To samo z banami, to sprawa adminów. 3 - Przeprosiny pomawianych przez >Kota< to ju¿ jego indywidualna sprawa, a minusowanie za brak takowych przeprosin, no có¿ nie mnie wlepiaÌ punkty karne za to ¿e ktoœ siê do tego nie poczówa. Mo¿e administracja bêdzie mia³a inne zdanie w tej sprawie. Tak, równie¿ myœlê ze uczciwie podszed³eœ do sprawy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2009, 16:13:39 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
marek324
Gość
|
|
« Odpowiedz #152 : Sierpień 06, 2009, 07:46:20 » |
|
kot: "ChciaÂłem aby Mora oczyÂściÂł siĂŞ z zarzutĂłw. W jego to interesie jest."
Piszesz farmazony kocie. Tutaj zresztÂą nie powiedziaÂłem nic nowego. Poprostu kontynuujesz dalej ich pisanie. W polskim prawie karnym istnieje instytucja domniemania niewinnoÂści. Oznacza to Âże dopĂłki nie udowodnisz komuÂś winy - czyli zarzucanych mu czynĂłw - taka osoba pozostaje niewinna. ObowiÂązek udowodnienia winy spoczywa na prokuratorze (oskarÂżycielu - a w tym przypadku tobie, bo to ty zarzucasz komuÂś winĂŞ). Koniec. Kropka.
Wiêc nie pisz ¿e to jest w interesie Mory. Jest to w twoim interesie aby nie wyjœÌ na hipokrytê. Kolejny zreszt¹ raz. I pewnie nie ostatni.
P.S. "Dyskusja to wojna. Kultura sÂłowna jest najwaÂżniejsza. Zaraz po skutecznoÂści!"
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2009, 12:25:06 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #153 : Sierpień 06, 2009, 18:57:58 » |
|
Jak to siĂŞ mĂłwi arteq dajcie mi czÂłowieka a paragraf siĂŞ znajdzie. Mam obecnie jedno konto na forum i to udowodniĂŞ zresztÂą zbanowanie mnie nie bĂŞdzie sÂłuszne. Jak do tej pory(obecnie) ani na Morze ani na BlaBlaBla oraz ÂŁowcy nie zÂłamaÂłem regulaminu.
Zreszt¹ moich wszystkich postów które mo¿na znaleŸÌ na tym forum nie skasuje nikt i chyba to co chcê powiedzieÌ nie zniknie nawet jak zostanê zbanowany.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2009, 18:58:37 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #154 : Sierpień 06, 2009, 19:08:22 » |
|
Jako "ÂŁowca" byÂłeÂś znakomitym redaktorem, czytaÂłem wszystko, bo byÂłeÂś NEUTRALNY. BÂądÂź dalej neutralny zawsze i wszĂŞdzie, bez wzglĂŞdu na ujawniony nick... Serdecznie pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Byt
Gość
|
|
« Odpowiedz #155 : Sierpień 07, 2009, 04:13:16 » |
|
SkoĂączcie tÂą nagonkĂŞ na siebie nawzajem. KaÂżdy z Was i ja i Ci ktĂłrzy nie zamierzajÂą. Ludzie! 3 lata Âżycia na zostaÂło do cholery!! :P
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 07, 2009, 04:13:33 wysłane przez Byt »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #156 : Sierpień 11, 2009, 21:39:43 » |
|
sam sobie zmontowaleœ tê formê "oskar¿enia", wycinaj¹c z kontekstu moja wypowiedŸ bêd¹ca w formie pytania. WidaÌ taka jest domena waszego klubu - rzuciÌ oszczerstwo i tyle. To w³aœnie jest oszczerstwo. A ja jeszcze nie przystapi³em do ¿adnego klubu.. wiêc i k³amstwo te¿ jest. Jest te¿ mentalnoœÌ Kalego: Bo jak siê by³o inkwizytorem, to siê wymaga³o dowodów na niewinnoœÌ, a kiedy siê jest artek`iem to siê wymaga dowodów na "winnoœÌ". Siê Wymaga, siê wymaga. Dlaczego tak bardzo zale¿y Wam na opluwaniu i ci¹g³ym dyskredytowaniu Koœcio³a i jego obroùców(..) Alez mi nie zale¿y na tym. Gdzieœ mimochodem podzieli³em siê pogl¹dem i¿ katolicyzm jest filozofi¹ zbrodnicz¹.. i siê zaczê³o. Arteq siê uaktywni³ z osobistymi wycieczkami, bo mu po przekalkulowaniu wysz³o, ze to o nim. Rozocz¹³ przypuszczaÌ agresywne ataki. Ale ja siê ludzi nie tyka³em, a wyrazi³em opiniê o systemie œwiatopogl¹dowym, skutkach jego funkcjonowania. Ach, wiêc nagle jest to zapytanie. Nie dziwi mnie taka postawa, nawet jej siê spodziewa³em - tego sposobu "obrony". Sposób stary jak œwiat - rzuciÌ b³otem bêd¹c ubranym w rêkawiczki, a nastêpnie pokazywaÌ czyste rêce. ¯enuj¹ce - wczeœniej g³oœno siê mówi³o, insynuowa³o, a gdy przysz³o co do czego - "to nie tak, nie to mia³em na myœli". Tacy duzi i odwa¿ni, a nagle jak ma³y Jasio, trudno, je¿eli takie s¹ Wasze standardy - niech bêdzie. Podobne zabiegi mo¿na zaobserwowaÌ u niejakiego Palikota - on te¿ robi minê niewini¹tka i rozk³ada rêce w geœcie niewinnoœci - wszak zada³ tylko pytanie a nie stwierdzenie. Gównia¿erskie zabawy w grê s³ów. Moje standardy s¹ nieco inne - bardziej odpowiedzialne. Sytuacja jest dla mnie pewn¹ nauczk¹, ¿e nie nale¿y traktowaÌ Was zbytnio powa¿nie i oczekiwaÌ honoru. Tak, ten "rzucony mimochodem pogl¹d" i¿ katolicyzm jest filozofi¹ zbrodnicz¹ wzi¹³em jak najbardziej do siebie - jako katolik.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #157 : Sierpień 23, 2009, 21:11:58 » |
|
BezczelnoÂściÂą oczerniasz.
BezczelnoÂściÂą jest zdrabianie imienia osoby,ktĂłrÂą obmawiasz.
OgĂłlnie jesteÂś bezczelny.
Do konkursu uczciwoÂści nie namawiaj mnie,bo nie mogĂŞ z TwojÂą siĂŞ przyrĂłwnywaĂŚ.Mam do siebie szacunek typu tego,Âże nie chcĂŞ uczestniczyĂŚ wiĂŞcej w sytuacjach takich ,gdyz wiele tracĂŞ poddajÂąc siĂŞ niepotrzebnym emocjom.
Ale mo¿emy otworzyÌ nowy temat na przyk³ad:"Czy Koœció³ Katolicki w Polsce dla mamony dzia³a,czy te¿ powo³any przez Boga zostal i zgodnie z Jego wol¹ kierowany jest?"
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #158 : Sierpień 23, 2009, 21:25:17 » |
|
Zadam konkretne pytanie: w czym oczerniam? Jasno odpowiedz - bo zarzuci³eœ mi oczernianie w konkretnym przypadku - nawo³ywaniu samcia do datków. Widzê niestety, ¿e ju¿ siê wijesz i próbujesz wywin¹Ì z odpowiedzialnoœci.
KrĂłtko: mĂłwiÂłeÂś prawdĂŞ czy kÂłamaÂłeÂś z tym oczernianiem przeze mnie samcia?
I to nie jest Âżaden konkurs tylko wyjaÂśnienie kto tutaj kÂłamie. Ja uwaÂżam, Âże Ty i mam na to dowody. SprawĂŞ postawiÂłem jasno i uczciwie - kaÂżdy ponosi konsekwencje za wypowiedziane sÂłowa.
Nowy wÂątek? JeÂżeli chcesz otwieraj, jeÂżeli uznam, Âże mam w nim coÂś do powiedzenia to wypowiem siĂŞ i bĂŞdziemy mogli wtedy dyskutowaĂŚ. Ale teraz i w tym wÂątku rozmawiamy o czymÂś innym, wiĂŞc nie uciekaj tylko doprowadÂźmy sprawĂŞ do koĂąca.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #159 : Sierpień 23, 2009, 21:42:20 » |
|
Ty nawet nie widzisz,co czynisz.
Kazdy uczestnik tego forum zna Twoje nastawienie do Projektu Cheops.
KaÂżdy widzi i czuje szyderstwo,wyÂśmiewanie,dogryzanie,niepotrzebne zÂłoÂśliwe uwagi Twoje sÂą na porzÂądku dziennym.
I ty mnie Âśmiesz pytaĂŚ gdzie wina Twoja?
Ty ca³y jesteœ przesi¹kniêty wrogoœci¹ nie tylko do PCh ale do wszystkiego,z czym niezgadza siê Twój Koœció³.
Przez takich,jak Ty On coraz bardziej siĂŞ niemĂłj robi,bo pycha Twoja i innych przedstawicieli rozrasta siĂŞ w mniemaniu,Âże bezkarnoÂści jesteÂście przeznaczeni,bo kto sprzeciwi siĂŞ woli Boga?-Boga,w ktĂłrego niewierzycie zapewne,bo kto mĂłgÂłby na potepienie siĂŞ z premedytacjÂą naraziĂŚ?ZresztÂą tacy,jak Ty bez dowodĂłw nie wierzÂą w nic.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #160 : Sierpień 23, 2009, 21:46:56 » |
|
Prawda jest jedna dla obydwu przypadkow, i KRK i Samuel nawoluja do dawania datkow finansowych. Kto z kogo czerpie przyklad? To inne zagadnienie, nie mniej jednak obyda przypadki sa idetyczne. Chodzi w nich o pieniadze. Roznica? Samuel nawoluje , kaplani KRK podstawiaja tace pod nos wiernych, nie dawanie nie jest mile widziane. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #161 : Sierpień 23, 2009, 21:56:20 » |
|
I tu przyznam Kotowi racje, w jego slowach arteq jest bardzo duzo prawdy o Tobie. Gdybys nie wyzwolil z siebie tyle agresji w stosunku do wszystkich ktorzy maja inny swiatopoglad niz Ty, nie zaistnialo by na tym forum tyle odkryc bezprawia , falszu i okrucienstwa zwiazanego z KRK. Ale widzisz "kij ma dwa konce" , tak wiec przyczyniles sie bardzo aktywnie do tej odslony i mysle ze nieswiadomie pomogles wielu mlodym ludziom zdjac ze swojej swiadomosci klamstwa doktrynalne. Nie zblizyles ich do religji , dzieki Tobie oddalili sie od niej. Zle to czy dobre? To juz kazdy oceni co jest jego dobrem. Nie mniej jednak Stworca zapowiedzial iz kazde klamstwo odsloni swoja twarz, naprawde nie ma uprzywilejowanych , na ktorych ten wolal klamstwa przetrwa. Zatem dzieje sie, wracamy do korzeni klamstwa by je obejrzec i porownac z prawda. kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2009, 21:57:10 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #162 : Sierpień 23, 2009, 22:14:48 » |
|
Oczywiœcie, ¿e znaj¹ moje nastawienie do pch bo siê z nim nie kryjê. Owszem bywam z³oœliwy, u¿ywam czasami kpin, zdarza mi siê byÌ zawziêtym czyli dogryzam - nie twierdzê, ¿e tego nie znajdziecie w moich postach. Uciekam siê czasami do tego aby lepiej unaoczniÌ pewne sprawy. Nie broniê tego równie¿ w odniesieniu do mnie - byle opiera³o siê to na prawdziwych zdarzeniach. Ju¿ wielokrotnie Kocie proponowa³em - je¿eli k³amiê to poka¿cie gdzie, gdy pomimo konkretnego udowodnienia mi k³amstwa obstajê przy nim - zg³aszajcie do admina - poniosê konsekwencje. Wiêc zarzuty o poczuciu bezkarnoœci s¹ chybione. ZwróÌ równie¿ uwagê na niekonsekwencjê swoich zarzutów: piszesz, ¿e jestem cz³onkiem KK [czyli w domyœle wierzê w to co mówi¹ - równie¿ w dogmaty] a zaraz potem zarzucasz, ¿e bez dowodów w nic nie uwierzê.
Kocie, myÂślĂŞ, Âże moje zachowanie w postach zostaÂło wyjasnione/omĂłwione. Jednak nie zmienia to faktu, Âże oskarÂżyÂłeÂś mnie o rzucenie oszczerstw w konkretnym przypadku. I tĂŞ sprawĂŞ chcĂŞ wyjaÂśniĂŚ.
Kiaro, masz racjĂŞ - w obu przypadkach jest nawoÂływanie o datki, bo pomimo, Âże ksiÂądz nie mĂłwi z ambony "dajcie na tacĂŞ" to fakt chodzenia z tacÂą po koÂściele moÂżna tak potraktowaĂŚ. Uczciwie jednak muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże ANI RAZU nie spotkaÂłem siĂŞ z tym Âżeby w przypadku gdy nic nie dam [a to czĂŞsty przypadek] ksiÂądz spojrzaÂł siĂŞ krzywym na mnie krzywym okiem. Na Ciebie Âłypie?
Co do pch - pamiĂŞtam jak pch podszedÂł do deklaracji pomocy wolontariuszy w wykopaliskach - zamiast przyjeÂżdÂżaĂŚ i pracowaĂŚ lepiej dajcie pieniÂądze.
edit: Kocie od kiedy bezczelnoÂściÂą jest zdrobnienie imienia? Czy gdy zdrabniamy czyjeÂś imiĂŞ to jesteÂśmy wobec niego bezczelni? PrzeszkadzaÂło niektĂłrym [nie wiem komu personalnie] Âże wyraÂżam siĂŞ per "Lusia" - fakt nieco infantylnie, wiĂŞc zaprzestaÂłem. UwaÂżam, Âże "Lucynka" jest jak najbardziej dopuszczalne. Wszak na Ciebie o "artusia" czy "arteczka" nie oburzaÂłem siĂŞ, prawda? WiĂŞc dlaczego piĂŞtnujesz we mnie to czego sam siĂŞ dopuszczasz?
I nie obmawiam - mówiê wprost i publicznie co myœlê na jej temat - ma mo¿liwoœÌ komentarza. Nie szepcê o moich zapatrywaniach nikomu na ucho, nie smarujê na PW. Je¿eli k³amiê - powtórzê jak mantrê - jestem gotów ponieœÌ konsekwencje.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2009, 22:21:48 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #163 : Sierpień 23, 2009, 22:17:44 » |
|
Czyli jak ktoÂś prosi o datki,to jest Âźle?
Jak prosi siĂŞ o datki na dom opieki albo zwierzĂŞta,to czy naleÂży siĂŞ przeciwstawiaĂŚ temu i lampka czerwona w gÂłowie zapaliĂŚ sie powinna?
Jeœli ktoœ jest s³aby i nie ma rozg³osu jak Koœció³?- a zbiera siê na cel,to od razu odstrzeliÌ go nale¿y?
Czy tylko silnych i znanych naleÂży promowaĂŚ a biednych i sÂłabych na ÂłaskĂŞ losu skazywaĂŚ?
Co zÂłego w tym,Âże ktoÂś organizuje fundusze na cele,ktĂłre w zaÂłoÂżeniu wzniosÂłe sÂą?
Koœció³ Katolicki ma takie uprawnienia i mimo potêgi finansowej i zaplecza swojego ca³y czas zbiera.
WiĂŞcej zbiera niÂż potrzebuje.I choĂŚ potencjaÂł pomocy do udzielenia jest ogromny-nie czyni tego.
Potrzeby w³asne i egoizm tworz¹ dystans do postrzegania misji,jako g³ównej roli powo³ania swego.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #164 : Sierpień 23, 2009, 22:31:47 » |
|
Czyli jak ktoÂś prosi o datki,to jest Âźle? No i zaczynasz juÂż uciekaĂŚ. Sprawa dotyczy oskarÂżenia mnie, Âże dopuÂściÂłem siĂŞ oszczerstwa twierdzÂąc, Âże samcio nawoÂływaÂł do datkĂłw - to mi zarzuciÂłeÂś i z tego mamy siĂŞ obaj rozliczyĂŚ, czyli wyjaÂśniĂŚ kto kogo oczerniÂł. W tej krĂłtkiej dyskusji nie byÂło rozwaÂżane czy to Âźle czy dobrze [nawoÂływanie do datkĂłw] - to temat do dalszej dyskusji. WiĂŞcej zbiera niÂż potrzebuje.I choĂŚ potencjaÂł pomocy do udzielenia jest ogromny-nie czyni tego. Kocie, jeszcze z jednego siĂŞ nie rozliczyÂłeÂś, a juÂż kolejne kÂłamstwo. KRK niesie pomoc, wiĂŞc to czyni. Jest wiele akcji jednorazowych [pomoc powodzianom, czy tez ofiarom kataklizmĂłw - nawaÂłnice, burze] jak i dÂługofalowych - np. Caritas, misje. MoÂżemy zastanawiaĂŚ siĂŞ czy kilkaset milionĂłw pomocy to duÂżo czy tez maÂło [Caritas Polska 2008], lecz to namacalna pomoc - ktĂłrej to brak raczyÂłeÂś powyÂżej zarzuciĂŚ. ApelujĂŞ po raz kolejny - zanim coÂś klepniesz - zastanĂłw siĂŞ i sprawdÂź czy siĂŞ nie oÂśmieszasz.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2009, 22:33:38 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #165 : Sierpień 23, 2009, 22:42:37 » |
|
NiedopuÂściÂłeÂś siĂŞ w tym przypadku oszczerstwa,wiĂŞc nie manipuluj.
DopuÂściÂłeÂś siĂŞ szyderstwa,o czym napisaÂłem.
PodÂłoÂściÂą jest szydziĂŚ ale nie dla kaÂżdego.
Nie rozÂśmieszaj mnie z tÂą dobroczynnoÂściÂą.
Na caÂłym ÂŚwiecie mafia uczestniczy w tym bardzo chlubnym czynieniu dobra,jednak tu o bilans chodzi.
Nie klep wiĂŞc kleszko drogi nim zastanowisz siĂŞ,co piszesz.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #166 : Sierpień 23, 2009, 23:01:33 » |
|
Ja jedynie zareagowa³em wczeœniej na bezczelne próby Arteqa w oczernieniu Samuela,¿e za mamon¹ nawo³uje aby do PCh trafia³a. Niedopuœci³eœ siê w tym przypadku oszczerstwa,wiêc nie manipuluj. Dopuœci³eœ siê szyderstwa,o czym napisa³em. WyraŸnie u¿y³eœ s³owa "oszczerstwo", a nie "szyderstwo" - wiêc nie zarzucaj mi, ¿e manipulujê. To Ty teraz - jak widaÌ na za³¹czonym obrazku - starasz siê manipulowaÌ aby - jak przypuszczam - wykpiÌ siê od odpowiedzialnoœci. Jak obieca³em - doprowadzê sprawê do koùca. Aktualnie rozmawiam z Tob¹, je¿eli dyskusja nie przyniesie skutków bêdê zmuszony porozmawiaÌ z adminem. S³ów: Niedopuœci³eœ siê w tym przypadku oszczerstwa,wiêc nie manipuluj nie mogê uznaÌ jako przyznania siê do winy b¹dŸ przeprosin za rzucone oszczerstwo. Zabrak³o s³owa "przepraszam" oraz "k³ama³em rzucaj¹c na ciebie oszczerstwo". Myœlê, ¿e sytuacja jest jasna.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #167 : Sierpień 23, 2009, 23:13:45 » |
|
Dajesz niniejszym dowód,¿e ca³y czas manipulujesz. Nawet cytat,który zamieszczasz œwiadczy o tym. Brak argumentów zamazaÌ chcesz podobieùstwem werbalnym wyrazów o zupe³nie w tym przypadku innym znaczeniu. K³amstwo z premedytacj¹ bije od Ciebie stwierdzam wiêc. Po bandzie chcesz mi wcisn¹Ì coœ ale nic to.Taki ju¿ jesteœ.Nawet w dyskusji nie mogê Ciê po polsku opierdzieliÌ,bo zaraz siê poskar¿ysz. Jeœli Twoim orgazmem sprawa ma sie skoùczyÌ,to j¹ doprowadzaj do koùca. Fe!! Bez udzia³u mojego niech to bêdzie pozwól. Popraw siê proszê a wszystko w niepamiêc pójdzie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #168 : Sierpień 23, 2009, 23:33:27 » |
|
Popo³udniu przedstawiê cytaty, ¿e samcio nawo³uje do datków na rzecz pch/DŒ i tym samym udowodniê, ¿e zarzucane mi przez Ciebie oszczerstwo [jak widaÌ na za³¹czonym cytacie w poœcie wy¿ej] w tym temacie jest k³amstwem i oszczerstwem wobec mnie.
Kocie jeÂżeli naprawdĂŞ chcesz mnie opierdzieliĂŚ, a obawiasz siĂŞ jedynie konsekwencji na forum - jestem gotĂłw umoÂżliwiĂŚ Ci abyÂś powiedziaÂł mi to bezpoÂśrednio i prosto w oczy.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #169 : Sierpień 23, 2009, 23:43:35 » |
|
Za bardzo wraÂżliwy na smrody ÂŚwiata tego jestem aby naraziĂŚ siĂŞ na chwilowÂą utratĂŞ piĂŞkna,ktĂłre mnie otacza.
To zapewne nie by³oby dla Ciebie mi³e spotkanie,wiêc dyskomfort Twój wp³yn¹³by na mój.
Ale jak poprawisz siĂŞ,to czemu nie?
Jeszcze jedna owieczka nawrĂłcona warta czasu poÂświĂŞcenia bĂŞdzie.
Przybywaj zatem,gdy zrozumiesz to,o czym piszĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
|
« Odpowiedz #170 : Sierpień 23, 2009, 23:49:23 » |
|
Kocie, a ja myœla³em, ¿e ju¿ zm¹drza³eœ. Najpierw publicznie twierdzi³eœ, ¿e niektóre konta na forum s¹ za³o¿one przez Morê, Lindzie powiedzia³eœ, ¿e to by³ tylko taki ¿arcik, Byta do tej pory nie przeprosi³eœ. PóŸniej obieca³eœ Artq'owi, ze przedstawisz swoje wyliczenia czasu lotu Nibiru, Arteq przedstawi³ swoje, do których Ty wstawi³eœ inn¹ wziêt¹ z sufitu prêdkoœÌ, tak ¿eby koniecznie zmniejszyÌ czas lotu Nibiru, a na koniec powiedzia³eœ, ¿e nie bêdziesz pokazywa³ swoich wyliczen, bo te Artq'a s¹ ok. Przecie¿ to jest ¿a³osne. Teraz nie chcia³eœ przyjaÌ propozycji Artq'a, bo wiedzia³eœ, ¿e mo¿esz przegraÌ i bêdziesz musia³ przeprosiÌ. Zachowujesz siê jak zwyk³y tchórz, trzeba nazywaÌ rzeczy po imieniu.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #171 : Sierpień 23, 2009, 23:52:31 » |
|
Ja nic niestety nie zmieniÂłem siĂŞ Symeonie drogi od miesiÂąca przynajmniej lub trzech.
Przepraszam Ciebie i innych za to ale zbyt krĂłtki okres to na poprawĂŞ byÂł.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #172 : Sierpień 24, 2009, 00:06:33 » |
|
Cytat... "Za bardzo wraÂżliwy na smrody ÂŚwiata tego jestem aby naraziĂŚ siĂŞ na chwilowÂą utratĂŞ piĂŞkna,ktĂłre mnie otacza." Kocie , prosisz o kulture na forum, stosuj ja tez sam. To jest bardzo obrazliwa wypowiedz. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2009, 00:07:37 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #173 : Sierpień 24, 2009, 00:12:44 » |
|
A Ty Kiaro rozpaczliwie sprzymierzeĂącĂłw szukasz?
PomyÂśl i postaraj siĂŞ wiĂŞcej ÂświatÂła zobaczyĂŚ w wypowiedzi mojej.
Interpretacja od JakoÂści Twojej zaleÂży.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
|
« Odpowiedz #174 : Sierpień 24, 2009, 00:38:35 » |
|
Za bardzo wraÂżliwy na smrody ÂŚwiata tego jestem aby naraziĂŚ siĂŞ na chwilowÂą utratĂŞ piĂŞkna,ktĂłre mnie otacza.
Jak widaÌ nie za bardzo: Kocie, a ja myœla³em, ¿e ju¿ zm¹drza³eœ. Najpierw publicznie twierdzi³eœ, ¿e niektóre konta na forum s¹ za³o¿one przez Morê, Lindzie powiedzia³eœ, ¿e to by³ tylko taki ¿arcik, Byta do tej pory nie przeprosi³eœ. PóŸniej obieca³eœ Artq'owi, ze przedstawisz swoje wyliczenia czasu lotu Nibiru, Arteq przedstawi³ swoje, do których Ty wstawi³eœ inn¹ wziêt¹ z sufitu prêdkoœÌ, tak ¿eby koniecznie zmniejszyÌ czas lotu Nibiru, a na koniec powiedzia³eœ, ¿e nie bêdziesz pokazywa³ swoich wyliczen, bo te Artq'a s¹ ok.
Wydaje siĂŞ, Âże zamiast od "smrodĂłw" stroniĂŚ to ciÂągle zwady szukasz i kÂłamstwa wĂŞszysz. Nie wiem, ile siĂŞ mĂłwi Âże koty ÂżyĂŚ majÂą? Z resztÂą nie istotne, na nic im siĂŞ nie przydadzÂą, jeÂśli caÂły czas skakaĂŚ bĂŞdÂą z wiĂŞkszej wysokoÂści.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
|