Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:59:42

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198780 razy)
0 u¿ytkowników i 49 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Byt
Go¶æ
« Odpowiedz #150 : Sierpieñ 05, 2009, 14:21:38 »

Mo¿e to wynika st±d, ¿e kiedy widzicie poprawe, nie mo¿ecie znie¶æ takiego stanu rzeczy i poprzez prowokacje wywo³ujecie na nowo konflikt.
Spójrz na historiê moich postów. Przynajmniej trzykrotnie nawo³ywa³em do tego aby kot siê uspokoi³, wrêcz b³aga³em. Wreszcie postanowi³em go ignorowaæ, wiêc nie opowiadaj pierdó³ przynajmniej Ty, bardzo Ciê proszê. Arteq z Mor± trochê kota ³echtaj±, ale ja od tego odbijam. Ich te¿ prosi³em ¿eby zignorowali kota.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 05, 2009, 14:22:23 wys³ane przez Byt » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #151 : Sierpieñ 05, 2009, 16:12:54 »

Cytat: arteq
Poniewa¿ nie otrzymali¶my Kocich dowodów na rzucone przez niego potwarze, apelujê do administracji co nastêpuje:
1. Za¿±danie od Kota tych¿e dowodów na podstawie których wysnu³ oskar¿enia.
2. W przypadku braku takowych - nakazanie oficjalnego przeproszenia [nie tam ¿adne "sorki, ¿artowa³em"] osób które oskar¿a³, do tego przyznanie odpowiedniej ilo¶ci punktów karnych [nie mi os±dzaæ ile]
3. W przypadku braku jasnych dowodów [nie przypuszczeñ] przy jednoczesnym braku rzeczowych przeprosin - ban/czasowy ban.

Odno¶nie Mory - ban/czasowy ban za jawne kpienie z regulaminu, który zakazuje POSIADANIA wielu kont, które zdarza³o siê, ¿e by³y wykorzystywane jednocze¶nie. Tak samo - ban - dla ka¿dego posiadacza wielu kont.

My¶lê, ¿e wniosek jest uczciwy, sprawiedliwy i ma oparcie w konkretnych zapisach regulaminu. Do tego - mam nadziejê - bêdzie zimnym prysznicem na rozpalone ³epetyny, nauczk± i przestrog± na przysz³o¶æ. Do tego mo¿e nieco nauczy niektóre osoby odpowiedzialno¶ci.   

1 - Jakiekolwiek dowody >Kot< bêdzie móg³ przedstawiæ  dopiero po powrocie adminów, je¶li w ogóle bêdzie mozliwe udowodnienie czegokolwiek wstecz.

2 - To samo z banami, to sprawa adminów.

3 - Przeprosiny pomawianych przez >Kota< to ju¿ jego indywidualna sprawa, a minusowanie za brak takowych przeprosin, no có¿ nie mnie wlepiaæ punkty karne za to ¿e kto¶ siê do tego nie poczówa. Mo¿e administracja bêdzie mia³a inne zdanie w tej sprawie.

Tak, równie¿ my¶lê ze uczciwie podszed³e¶ do sprawy.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 05, 2009, 16:13:39 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #152 : Sierpieñ 06, 2009, 07:46:20 »

kot: "Chcia³em aby Mora oczy¶ci³ siê z zarzutów. W jego to interesie jest."

Piszesz farmazony kocie. Tutaj zreszt± nie powiedzia³em nic nowego. Poprostu kontynuujesz dalej ich pisanie. W polskim prawie karnym istnieje instytucja domniemania niewinno¶ci. Oznacza to ¿e dopóki nie udowodnisz komu¶ winy - czyli zarzucanych mu czynów - taka osoba pozostaje niewinna.  Obowi±zek udowodnienia winy spoczywa na prokuratorze (oskar¿ycielu - a w tym przypadku tobie, bo to ty zarzucasz komu¶ winê). Koniec. Kropka.

Wiêc nie pisz ¿e to jest w interesie Mory. Jest to w twoim interesie aby nie wyj¶æ na hipokrytê. Kolejny zreszt± raz. I pewnie nie ostatni.

P.S. "Dyskusja to wojna. Kultura s³owna jest najwa¿niejsza. Zaraz po skuteczno¶ci!"
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 06, 2009, 12:25:06 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #153 : Sierpieñ 06, 2009, 18:57:58 »

Jak to siê mówi arteq dajcie mi cz³owieka a paragraf siê znajdzie. Mam obecnie jedno konto na forum i to udowodniê zreszt± zbanowanie mnie nie bêdzie s³uszne. Jak do tej pory(obecnie) ani na Morze ani na BlaBlaBla oraz £owcy nie z³ama³em regulaminu.

Zreszt± moich wszystkich postów które mo¿na znale¼æ na tym forum nie skasuje nikt i chyba to co chcê powiedzieæ nie zniknie nawet jak zostanê zbanowany.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 06, 2009, 18:58:37 wys³ane przez Mora » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #154 : Sierpieñ 06, 2009, 19:08:22 »

Jako "£owca" by³e¶ znakomitym redaktorem, czyta³em wszystko, bo by³e¶ NEUTRALNY.
B±d¼ dalej neutralny zawsze i wszêdzie, bez wzglêdu na ujawniony nick...

Serdecznie pozdrawiam - Thotal U¶miech
Byt
Go¶æ
« Odpowiedz #155 : Sierpieñ 07, 2009, 04:13:16 »

Skoñczcie t± nagonkê na siebie nawzajem. Ka¿dy z Was i ja i Ci którzy nie zamierzaj±. Ludzie! 3 lata ¿ycia na zosta³o do cholery!! :P
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 07, 2009, 04:13:33 wys³ane przez Byt » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #156 : Sierpieñ 11, 2009, 21:39:43 »

sam sobie zmontowale¶ tê formê "oskar¿enia", wycinaj±c z kontekstu moja wypowied¼ bêd±ca w formie pytania.

Widaæ taka jest domena waszego klubu - rzuciæ oszczerstwo i tyle.
To w³a¶nie jest oszczerstwo. A ja jeszcze nie przystapi³em do ¿adnego klubu.. wiêc i k³amstwo te¿ jest.

Jest te¿ mentalno¶æ Kalego: Bo jak siê by³o inkwizytorem, to siê wymaga³o dowodów na niewinno¶æ, a kiedy siê jest artek`iem to siê wymaga dowodów na "winno¶æ". Siê Wymaga, siê wymaga.

Cytat: Symeon
Dlaczego tak bardzo zale¿y Wam na opluwaniu i ci±g³ym dyskredytowaniu Ko¶cio³a i jego obroñców(..)
Alez mi nie zale¿y na tym. Gdzie¶ mimochodem podzieli³em siê pogl±dem i¿ katolicyzm jest filozofi± zbrodnicz±.. i siê zaczê³o. Arteq siê uaktywni³ z osobistymi wycieczkami, bo mu po przekalkulowaniu wysz³o, ze to o nim. Rozocz±³ przypuszczaæ agresywne ataki. Ale ja siê ludzi nie tyka³em, a wyrazi³em opiniê o systemie ¶wiatopogl±dowym, skutkach jego funkcjonowania.

Ach, wiêc nagle jest to zapytanie. Nie dziwi mnie taka postawa, nawet jej siê spodziewa³em - tego sposobu "obrony".
Sposób stary jak ¶wiat - rzuciæ b³otem bêd±c ubranym w rêkawiczki, a nastêpnie pokazywaæ czyste rêce.

¯enuj±ce - wcze¶niej g³o¶no siê mówi³o, insynuowa³o, a gdy przysz³o co do czego - "to nie tak, nie to mia³em na my¶li". Tacy duzi i odwa¿ni, a nagle jak ma³y Jasio, trudno, je¿eli takie s± Wasze standardy - niech bêdzie. Podobne zabiegi mo¿na zaobserwowaæ u niejakiego Palikota - on te¿ robi minê niewini±tka i rozk³ada rêce w ge¶cie niewinno¶ci - wszak zada³ tylko pytanie a nie stwierdzenie. Gównia¿erskie zabawy w grê s³ów. Moje standardy s± nieco inne - bardziej odpowiedzialne. Sytuacja jest dla mnie pewn± nauczk±, ¿e nie nale¿y traktowaæ Was zbytnio powa¿nie i oczekiwaæ honoru.

Tak, ten "rzucony mimochodem pogl±d" i¿ katolicyzm jest filozofi± zbrodnicz± wzi±³em jak najbardziej do siebie - jako katolik.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Sierpieñ 23, 2009, 21:11:58 »

Bezczelno¶ci± oczerniasz.

Bezczelno¶ci± jest zdrabianie imienia osoby,któr± obmawiasz.

Ogólnie jeste¶ bezczelny.

Do konkursu uczciwo¶ci nie namawiaj mnie,bo nie mogê z Twoj± siê przyrównywaæ.Mam do siebie szacunek typu tego,¿e nie chcê uczestniczyæ wiêcej w sytuacjach takich ,gdyz wiele tracê poddaj±c siê niepotrzebnym emocjom.

Ale mo¿emy otworzyæ nowy temat na przyk³ad:"Czy Ko¶ció³ Katolicki w Polsce dla mamony dzia³a,czy te¿ powo³any przez Boga zostal i zgodnie z Jego wol± kierowany jest?"

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #158 : Sierpieñ 23, 2009, 21:25:17 »

Zadam konkretne pytanie: w czym oczerniam? Jasno odpowiedz - bo zarzuci³e¶ mi oczernianie w konkretnym przypadku - nawo³ywaniu samcia do datków. Widzê niestety, ¿e ju¿ siê wijesz i próbujesz wywin±æ z odpowiedzialno¶ci.

Krótko: mówi³e¶ prawdê czy k³ama³e¶ z tym oczernianiem przeze mnie samcia?

I to nie jest ¿aden konkurs tylko wyja¶nienie kto tutaj k³amie. Ja uwa¿am, ¿e Ty i mam na to dowody. Sprawê postawi³em jasno i uczciwie - ka¿dy ponosi konsekwencje za wypowiedziane s³owa.

Nowy w±tek? Je¿eli chcesz otwieraj, je¿eli uznam, ¿e mam w nim co¶ do powiedzenia to wypowiem siê i bêdziemy mogli wtedy dyskutowaæ. Ale teraz i w tym w±tku rozmawiamy o czym¶ innym, wiêc nie uciekaj tylko doprowad¼my sprawê do koñca.

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #159 : Sierpieñ 23, 2009, 21:42:20 »

Ty nawet nie widzisz,co czynisz.

Kazdy uczestnik tego forum zna Twoje nastawienie do Projektu Cheops.

Ka¿dy widzi i czuje szyderstwo,wy¶miewanie,dogryzanie,niepotrzebne z³o¶liwe uwagi Twoje s± na porz±dku dziennym.

I ty mnie ¶miesz pytaæ gdzie wina Twoja?

Ty ca³y jeste¶ przesi±kniêty wrogo¶ci± nie tylko do PCh ale do wszystkiego,z czym niezgadza siê Twój Ko¶ció³.

Przez takich,jak Ty On coraz bardziej siê niemój robi,bo pycha Twoja i innych przedstawicieli rozrasta siê w mniemaniu,¿e bezkarno¶ci jeste¶cie przeznaczeni,bo kto sprzeciwi siê woli Boga?-Boga,w którego niewierzycie zapewne,bo kto móg³by na potepienie siê z premedytacj± naraziæ?Zreszt± tacy,jak Ty bez dowodów nie wierz± w nic.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #160 : Sierpieñ 23, 2009, 21:46:56 »

Prawda jest jedna dla obydwu przypadkow, i KRK i Samuel nawoluja do dawania datkow finansowych.
Kto z kogo czerpie przyklad? To inne zagadnienie, nie mniej jednak obyda przypadki sa idetyczne. Chodzi w nich o pieniadze.
Roznica? Samuel nawoluje , kaplani KRK podstawiaja tace pod nos wiernych, nie dawanie nie jest mile widziane.

Kiara U¶miech U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #161 : Sierpieñ 23, 2009, 21:56:20 »

I tu przyznam Kotowi racje, w jego slowach arteq jest bardzo duzo prawdy o Tobie. Gdybys nie wyzwolil z siebie tyle agresji w stosunku do wszystkich ktorzy maja inny swiatopoglad niz Ty, nie zaistnialo by na tym forum tyle odkryc bezprawia , falszu i okrucienstwa zwiazanego z KRK.
Ale widzisz "kij ma dwa konce" , tak wiec przyczyniles sie bardzo aktywnie do tej odslony i mysle ze nieswiadomie pomogles wielu mlodym ludziom zdjac ze swojej swiadomosci klamstwa doktrynalne.
Nie zblizyles ich do religji , dzieki Tobie oddalili sie od niej.
Zle to czy dobre? To juz kazdy oceni co jest jego dobrem.

Nie mniej jednak Stworca zapowiedzial iz kazde klamstwo odsloni swoja twarz, naprawde nie ma uprzywilejowanych , na ktorych ten wolal klamstwa przetrwa. Zatem dzieje sie, wracamy do korzeni klamstwa by je obejrzec i porownac z prawda.

kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 23, 2009, 21:57:10 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Sierpieñ 23, 2009, 22:14:48 »

Oczywi¶cie, ¿e znaj± moje nastawienie do pch bo siê z nim nie kryjê. Owszem bywam z³o¶liwy, u¿ywam czasami kpin, zdarza mi siê byæ zawziêtym czyli dogryzam - nie twierdzê, ¿e tego nie znajdziecie w moich postach. Uciekam siê czasami do tego aby lepiej unaoczniæ pewne sprawy. Nie broniê tego równie¿ w odniesieniu do mnie - byle opiera³o siê to na prawdziwych zdarzeniach. Ju¿ wielokrotnie Kocie proponowa³em - je¿eli k³amiê to poka¿cie gdzie, gdy pomimo konkretnego udowodnienia mi k³amstwa obstajê przy nim - zg³aszajcie do admina - poniosê konsekwencje. Wiêc zarzuty o poczuciu bezkarno¶ci s± chybione.
Zwróæ równie¿ uwagê na niekonsekwencjê swoich zarzutów: piszesz, ¿e jestem cz³onkiem KK [czyli w domy¶le wierzê w to co mówi± - równie¿ w dogmaty] a zaraz potem zarzucasz, ¿e bez dowodów w nic nie uwierzê.

Kocie, my¶lê, ¿e moje zachowanie w postach zosta³o wyjasnione/omówione. Jednak nie zmienia to faktu, ¿e oskar¿y³e¶ mnie o rzucenie oszczerstw w konkretnym przypadku. I tê sprawê chcê wyja¶niæ.

Kiaro, masz racjê - w obu przypadkach jest nawo³ywanie o datki, bo pomimo, ¿e ksi±dz nie mówi z ambony "dajcie na tacê" to fakt chodzenia z tac± po ko¶ciele mo¿na tak potraktowaæ. Uczciwie jednak muszê przyznaæ, ¿e ANI RAZU nie spotka³em siê z tym ¿eby w przypadku gdy nic nie dam [a to czêsty przypadek] ksi±dz spojrza³ siê krzywym na mnie krzywym okiem. Na Ciebie ³ypie?

Co do pch - pamiêtam jak pch podszed³ do deklaracji pomocy wolontariuszy w wykopaliskach - zamiast przyje¿d¿aæ i pracowaæ lepiej dajcie pieni±dze.

edit:
Kocie od kiedy bezczelno¶ci± jest zdrobnienie imienia? Czy gdy zdrabniamy czyje¶ imiê to jeste¶my wobec niego bezczelni? Przeszkadza³o niektórym [nie wiem komu personalnie] ¿e wyra¿am siê per "Lusia" - fakt nieco infantylnie, wiêc zaprzesta³em. Uwa¿am, ¿e "Lucynka" jest jak najbardziej dopuszczalne. Wszak na Ciebie o "artusia" czy "arteczka" nie oburza³em siê, prawda? Wiêc dlaczego piêtnujesz we mnie to czego sam siê dopuszczasz?

I nie obmawiam - mówiê wprost i publicznie co my¶lê na jej temat - ma mo¿liwo¶æ komentarza. Nie szepcê o moich zapatrywaniach nikomu na ucho, nie smarujê na PW. Je¿eli k³amiê - powtórzê jak mantrê - jestem gotów ponie¶æ konsekwencje.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 23, 2009, 22:21:48 wys³ane przez arteq » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #163 : Sierpieñ 23, 2009, 22:17:44 »

Czyli jak kto¶ prosi o datki,to jest ¼le?

Jak prosi siê o datki na dom opieki albo zwierzêta,to czy nale¿y siê przeciwstawiaæ temu i lampka czerwona w g³owie zapaliæ sie powinna?

Je¶li kto¶ jest s³aby i nie ma rozg³osu jak Ko¶ció³?- a zbiera siê na cel,to od razu odstrzeliæ go nale¿y?

Czy tylko silnych i znanych nale¿y promowaæ a biednych i s³abych na ³askê losu skazywaæ?

Co z³ego w tym,¿e kto¶ organizuje fundusze na cele,które w za³o¿eniu wznios³e s±?

Ko¶ció³ Katolicki ma takie uprawnienia i mimo potêgi finansowej i zaplecza swojego ca³y czas zbiera.

Wiêcej zbiera ni¿ potrzebuje.I choæ potencja³ pomocy do udzielenia jest ogromny-nie czyni tego.

Potrzeby w³asne i egoizm tworz± dystans do postrzegania misji,jako g³ównej roli powo³ania swego.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #164 : Sierpieñ 23, 2009, 22:31:47 »

Czyli jak kto¶ prosi o datki,to jest ¼le?

No i zaczynasz ju¿ uciekaæ. Sprawa dotyczy oskar¿enia mnie, ¿e dopu¶ci³em siê oszczerstwa twierdz±c, ¿e samcio nawo³ywa³ do datków - to mi zarzuci³e¶ i z tego mamy siê obaj rozliczyæ, czyli wyja¶niæ kto kogo oczerni³.

W tej krótkiej dyskusji nie by³o rozwa¿ane czy to ¼le czy dobrze [nawo³ywanie do datków] - to temat do dalszej dyskusji.

Wiêcej zbiera ni¿ potrzebuje.I choæ potencja³ pomocy do udzielenia jest ogromny-nie czyni tego.
Kocie, jeszcze z jednego siê nie rozliczy³e¶, a ju¿ kolejne k³amstwo. KRK niesie pomoc, wiêc to czyni. Jest wiele akcji jednorazowych [pomoc powodzianom, czy tez ofiarom kataklizmów - nawa³nice, burze] jak i d³ugofalowych - np. Caritas, misje.
Mo¿emy zastanawiaæ siê czy kilkaset milionów pomocy to du¿o czy tez ma³o [Caritas Polska 2008], lecz to namacalna pomoc - której to brak raczy³e¶ powy¿ej zarzuciæ.
Apelujê po raz kolejny - zanim co¶ klepniesz - zastanów siê i sprawd¼ czy siê nie o¶mieszasz.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 23, 2009, 22:33:38 wys³ane przez arteq » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #165 : Sierpieñ 23, 2009, 22:42:37 »

Niedopu¶ci³e¶ siê w tym przypadku oszczerstwa,wiêc nie manipuluj.

Dopu¶ci³e¶ siê szyderstwa,o czym napisa³em.

Pod³o¶ci± jest szydziæ ale nie dla ka¿dego.

Nie roz¶mieszaj mnie z t± dobroczynno¶ci±.

Na ca³ym ¦wiecie mafia uczestniczy w tym bardzo chlubnym czynieniu dobra,jednak tu o bilans chodzi.

Nie klep wiêc kleszko drogi nim zastanowisz siê,co piszesz.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #166 : Sierpieñ 23, 2009, 23:01:33 »

Ja jedynie zareagowa³em wcze¶niej na bezczelne próby Arteqa w oczernieniu Samuela,¿e za mamon± nawo³uje aby do PCh trafia³a.

Niedopu¶ci³e¶ siê w tym przypadku oszczerstwa,wiêc nie manipuluj.
Dopu¶ci³e¶ siê szyderstwa,o czym napisa³em.

Wyra¼nie u¿y³e¶ s³owa "oszczerstwo", a nie "szyderstwo" - wiêc nie zarzucaj mi, ¿e manipulujê. To Ty teraz - jak widaæ na za³±czonym obrazku - starasz siê manipulowaæ aby - jak przypuszczam - wykpiæ siê od odpowiedzialno¶ci. Jak obieca³em - doprowadzê sprawê do koñca. Aktualnie rozmawiam z Tob±, je¿eli dyskusja nie przyniesie skutków bêdê zmuszony porozmawiaæ z adminem.

S³ów: Niedopu¶ci³e¶ siê w tym przypadku oszczerstwa,wiêc nie manipuluj nie mogê uznaæ jako przyznania siê do winy b±d¼ przeprosin za rzucone oszczerstwo. Zabrak³o s³owa "przepraszam" oraz "k³ama³em rzucaj±c na ciebie oszczerstwo". My¶lê, ¿e sytuacja jest jasna.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #167 : Sierpieñ 23, 2009, 23:13:45 »

Dajesz niniejszym dowód,¿e ca³y czas manipulujesz.

Nawet cytat,który zamieszczasz ¶wiadczy o tym.

Brak argumentów zamazaæ chcesz podobieñstwem werbalnym wyrazów o zupe³nie w tym przypadku innym znaczeniu.

K³amstwo z premedytacj± bije od Ciebie stwierdzam wiêc.

Po bandzie chcesz mi wcisn±æ co¶ ale nic to.Taki ju¿ jeste¶.Nawet w dyskusji nie mogê Ciê po polsku opierdzieliæ,bo zaraz siê poskar¿ysz.

Je¶li Twoim orgazmem sprawa ma sie skoñczyæ,to j± doprowadzaj do koñca.

Fe!!

Bez udzia³u mojego niech to bêdzie pozwól.

Popraw siê proszê a wszystko w niepamiêc pójdzie. U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #168 : Sierpieñ 23, 2009, 23:33:27 »

Popo³udniu przedstawiê cytaty, ¿e samcio nawo³uje do datków na rzecz pch/D¦ i tym samym udowodniê, ¿e zarzucane mi przez Ciebie oszczerstwo [jak widaæ na za³±czonym cytacie w po¶cie wy¿ej] w tym temacie jest k³amstwem i oszczerstwem wobec mnie.

Kocie je¿eli naprawdê chcesz mnie opierdzieliæ, a obawiasz siê jedynie konsekwencji na forum - jestem gotów umo¿liwiæ Ci aby¶ powiedzia³ mi to bezpo¶rednio i prosto w oczy.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #169 : Sierpieñ 23, 2009, 23:43:35 »

Za bardzo wra¿liwy na smrody ¦wiata tego jestem aby naraziæ siê na chwilow± utratê piêkna,które mnie otacza.

To zapewne nie by³oby dla Ciebie mi³e spotkanie,wiêc dyskomfort Twój wp³yn±³by na mój.

Ale jak poprawisz siê,to czemu nie?

Jeszcze jedna owieczka nawrócona warta czasu po¶wiêcenia bêdzie.

Przybywaj zatem,gdy zrozumiesz to,o czym piszê.
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #170 : Sierpieñ 23, 2009, 23:49:23 »

Kocie, a ja my¶la³em, ¿e ju¿ zm±drza³e¶. Najpierw publicznie twierdzi³e¶, ¿e niektóre konta na forum s± za³o¿one przez Morê, Lindzie powiedzia³e¶, ¿e to by³ tylko taki ¿arcik, Byta do tej pory nie przeprosi³e¶. Pó¼niej obieca³e¶ Artq'owi, ze przedstawisz swoje wyliczenia czasu lotu Nibiru, Arteq przedstawi³ swoje, do których Ty wstawi³e¶ inn± wziêt± z sufitu prêdko¶æ, tak ¿eby koniecznie zmniejszyæ czas lotu Nibiru, a na koniec powiedzia³e¶, ¿e nie bêdziesz pokazywa³ swoich wyliczen, bo te Artq'a s± ok. Przecie¿ to jest ¿a³osne. Teraz nie chcia³e¶ przyjaæ propozycji Artq'a, bo wiedzia³e¶, ¿e mo¿esz przegraæ i bêdziesz musia³ przeprosiæ. Zachowujesz siê jak zwyk³y tchórz, trzeba nazywaæ rzeczy po imieniu.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #171 : Sierpieñ 23, 2009, 23:52:31 »

Ja nic niestety nie zmieni³em siê Symeonie drogi od miesi±ca przynajmniej lub trzech.

Przepraszam Ciebie i innych za to ale zbyt krótki okres to na poprawê by³.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #172 : Sierpieñ 24, 2009, 00:06:33 »

Cytat... "Za bardzo wra¿liwy na smrody ¦wiata tego jestem aby naraziæ siê na chwilow± utratê piêkna,które mnie otacza."

Kocie , prosisz o kulture na forum, stosuj ja tez  sam.
To jest bardzo obrazliwa wypowiedz.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2009, 00:07:37 wys³ane przez Kiara » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #173 : Sierpieñ 24, 2009, 00:12:44 »

A Ty Kiaro rozpaczliwie sprzymierzeñców szukasz?

Pomy¶l i postaraj siê wiêcej ¶wiat³a zobaczyæ w wypowiedzi mojej.

Interpretacja od Jako¶ci Twojej zale¿y.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #174 : Sierpieñ 24, 2009, 00:38:35 »

Za bardzo wra¿liwy na smrody ¦wiata tego jestem aby naraziæ siê na chwilow± utratê piêkna,które mnie otacza.

Jak widaæ nie za bardzo:

Kocie, a ja my¶la³em, ¿e ju¿ zm±drza³e¶. Najpierw publicznie twierdzi³e¶, ¿e niektóre konta na forum s± za³o¿one przez Morê, Lindzie powiedzia³e¶, ¿e to by³ tylko taki ¿arcik, Byta do tej pory nie przeprosi³e¶. Pó¼niej obieca³e¶ Artq'owi, ze przedstawisz swoje wyliczenia czasu lotu Nibiru, Arteq przedstawi³ swoje, do których Ty wstawi³e¶ inn± wziêt± z sufitu prêdko¶æ, tak ¿eby koniecznie zmniejszyæ czas lotu Nibiru, a na koniec powiedzia³e¶, ¿e nie bêdziesz pokazywa³ swoich wyliczen, bo te Artq'a s± ok.

Wydaje siê, ¿e zamiast od "smrodów" stroniæ to ci±gle zwady szukasz i k³amstwa wêszysz.
Nie wiem, ile siê mówi ¿e koty ¿yæ maj±? Z reszt± nie istotne, na nic im siê nie przydadz±, je¶li ca³y czas skakaæ bêd± z wiêkszej wysoko¶ci.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: