Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 02:27:02

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 27 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Masz coÂś do mnie?!  (Przeczytany 206042 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #200 : Sierpień 26, 2009, 18:57:36 »

Rozprawki o Jezusie przeniosÂłem tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2320.0

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #201 : Sierpień 30, 2009, 18:22:44 »

Szczerze mowiac wolala bym miec 100 razy kaplana za ziecia niz raz artqa.
Dlaczego? Bo kaplan jest CZLOWIEKIEM, ktory zmienia sie ewoluuje, doswiadcza , popelnia bledy, przyznaje sie do nich i wzrasta, moralnie, etycznie i duchowo.
Twoja opinia, Twoja wola. W kaÂżdym razie ja nie zauwaÂżyÂłem niestety "wzrostu" standardĂłw u 718. Jak rĂłwniez wolaÂłbym aby nikt na moim dziecku nie testowaÂł tego typu "wzrastania".

Natomiast arteq jest zacietrzewionym fanatykiem , ktory widzi swoj czubek , nosa i walczy ze wszystkimi , ktorzy osmielaja sie miec inny poglad niz on na falsz i oblude  w KRK.
Kiaro, wielokrotnie juÂż udowadniaÂłem Ci, Âże nie jestem fanatykiem. Nie podpadam pod tÂą definicjĂŞ. Byc moÂże jest to Twoje Âżyczenie, bo wtedy mogÂłabyÂś mnie Âłatwiej "usadziĂŚ".

Nie wazne ze czegos nie wiemy , kto wie wszystko? Nikt na ziemi. Wazne zebysmy ewoluowali poprzez dochodzaca do nas wiedze, a nie wsadzali jej kij w szprychy , by nie mogla dalej pojechac.
Wa¿ne, ale nie najwa¿niejsze. I jeszcze raz apelujê aby odró¿niaÌ znaczeniowo wiedzê od hipotez. Nie broniê nikomu dostêpu jak równiez rozpowszechniania wiedzy. Wolê jednak aby hipotez nie przyjmowaÌ jako prawdê, tym bardziej jezeli mamy do czynienia z poszlakami i to marnej jakoœci zamiast dowodów, bo wtedy ³atwo popeda³owaÌ na manowce. Czy nie zauwa¿asz, ¿e jedyne o co ustawicznie Ciê proszê to abyœ w³aœnie stosowa³a siê do w³asnych s³ów i nie twierdzia³, ¿e wiesz wszystko oraz to czego nie potrafisz udowodnic kaza³a nam przyjmowaÌ jako jedyn¹ prawdê.

A rodzice tej dziewczyny sa po prostu obludnymi chpokrytami , ktorzy obnosza sie ze swoja wiara i moralnoscia jak w niedzielnych strojach do kosciola.Po mszy w domu pokazuja swoja twarz , beztialskich tyranow , ktorzy zdolni sa nawet dopreparowania falszywych dowodow przeciw osobie nielubianej i nie akceptowanej.
No ale coz , nalezy ich gloryfikowac , przeciez wszystko w imie "dobra " corki.... Cool, a nie wlasnego konfortu posiadania ziecia , tak "kraczacego" jak oni.
Dziêkujê Kiaro za kolejne odkrycie prawdziwej twarzy. Tyle pisa³aœ o nieocenianiu, tyle o nie rzucaniu os¹dów - szczególnie nie sprawdzonych. A tutaj proszê - walisz epitetami/stwierdzeniami i to z tzw. "grubej rury". No chyba, ¿e przebywa³aœ z nimi d³u¿szy czas i to w ró¿nych okolicznoœciach [w koœciele, w domu, w pracy, wœród ich znajomych]... Oczywiœcie, ¿e nie przebywa³aœ, a strzykasz ¿ó³ci¹ i nienawiœci¹ o "uduchowiona" i "rozwiniêta" nauczycielko. Co z³ego zrobili Ci rodzice tej biednej dziewczyny? Jak widzê to wy³¹cznie tym, ¿e s¹ - zgodnie z info 718 - katolikami. hmmm... z tego co jednak widzia³em u Ciebie to niestety wystarczy... No i wcale ich nie gloryfikowa³em - jak manipulujesz - wyraŸnie potêpi³em k³¹mstwo którym byÌ mo¿e zamierzaja siê pos³u¿yÌ. Zastanawiam siê natomiast nad powodem a¿ takiej determinacji w "przegonieniu" 718, ¿e ojciec jest zdolny do tak nagannych kroków. ByÌ mo¿e uzywa proporcjonalnych œrodków co "przeciwnik".

Zauwa¿, ¿e ja napisa³em swoje przypuszczenia popieraj¹c je logicznymi argumentami, jednak nie znaj¹c dok³adnie sytuacji [rodziców] za³o¿y³em pewien "margines bezpieczeùstwa" w ocenie na ewentualne nieco inny wygl¹d spraw, dlatego u¿y³em s³ów "mo¿e" oraz "zapewne".

Ach, jeszcze ma³a uwaga - je¿eli ju¿ mieszasz kogoœ z b³otem przy u¿yciu pewnych s³ów - sprawdŸ ich poprawn¹ pisowniê.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #202 : Sierpień 30, 2009, 18:31:38 »

arteg Ty NIGDY nie zauwaÂżysz wzrostu Âżadnego u mnie, bo ja siedzĂŞ na szczycie drzewa gdy Ty nawet nie widzisz poÂłowy tego drzewa - mocne porĂłwnanie chyba ale jak najbardziej prawdziwe, nie myÂślĂŞ, juÂż tak abstrakcyjnie jak Ty i tyle...

718'
arteq
Gość
« Odpowiedz #203 : Sierpień 30, 2009, 18:46:19 »

Przyczyny mojej "Âślepoty" w postrzeganiu Twojego wzrostu uwaÂżam za odmienne do podanych przez Ciebie. Mam jednak nadziejĂŞ, Âże kiedyÂś bĂŞdĂŞ w stanie je zauwaÂżyĂŚ.
marek324
Gość
« Odpowiedz #204 : Sierpień 31, 2009, 08:49:17 »

Oooo! pojawiÂł siĂŞ mĂłj ulubiebieniec - kapeĂŚ 718 UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #205 : Sierpień 31, 2009, 09:55:22 »

Nick ma inny. Ironia, aluzja, uszczypliwoœÌ w celu unaocznienia pewnych spraw - rozumiem, ale czemu ma s³u¿yÌ bezmyœlna kpina? Zwyk³ym zaczepkom i prowokowaniem k³ótni o "pietruszkê"? Masz konkretne zarzuty/uwagi - napisz, poprzyj przyk³adami.

Po osobie zajmujÂącej eksponowane stanowisko ["dyrektora" firmy okreÂślanem jako lider w branÂży farmaceutycznej  MrugniĂŞcie  ] oczekiwaÂłem czegoÂś wiĂŞcej niÂż przedszkolne zaczepki...
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #206 : Sierpień 31, 2009, 10:28:08 »

Nick ma inny. Ironia, aluzja, uszczypliwoœÌ w celu unaocznienia pewnych spraw - rozumiem, ale czemu ma s³u¿yÌ bezmyœlna kpina? Zwyk³ym zaczepkom i prowokowaniem k³ótni o "pietruszkê"? Masz konkretne zarzuty/uwagi - napisz, poprzyj przyk³adami.

Po osobie zajmujÂącej eksponowane stanowisko ["dyrektora" firmy okreÂślanem jako lider w branÂży farmaceutycznej  MrugniĂŞcie  ] oczekiwaÂłem czegoÂś wiĂŞcej niÂż przedszkolne zaczepki...

zgadzam siê z Twoj¹ wypowiedzi¹, dlatego odj¹³em jeden pkt Markowi

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

marek324
Gość
« Odpowiedz #207 : Sierpień 31, 2009, 10:36:57 »

arteq, daj sobie spokĂłj - daÂłeÂś mi siĂŞ poznaĂŚ po paru ostatnich mesg. przesÂłanych na priva. dyskusjĂŞ z tobÂą uwaÂżam za bezcelowe co zresztÂą ci napisaÂłem
arteq
Gość
« Odpowiedz #208 : Sierpień 31, 2009, 10:48:14 »

O co prosiÂłem i jak byÂło - obaj wiemy. PoniewaÂż byÂła to Twoja prywatna korespondencja winien jestem dyskrecjĂŞ i dlatego nie bĂŞdĂŞ wyciÂągaÂł niczego z niej na forum ani teÂż snuÂł insynuacji.

DyskutowaĂŚ oczywiÂście ze mnÂą nie musisz, co jednak nie zabrania mi wypowiadaĂŚ wÂłasnego zdania na forum.
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #209 : Wrzesień 02, 2009, 06:13:43 »

By zakoĂączyĂŚ spĂłr pomiĂŞdzy forumowiczami Kot i Arteq :

Moim zdaniem zarzut "oczerniania" nie jest na tyle obraÂźliwy aby wymagaÂł jakiÂś szczegĂłlnych wzglĂŞdĂłw.
Jest natomiast sprawa zwiÂązana z samÂą wypowiedziÂą dotyczÂącÂą datkĂłw.

W tym wzglĂŞdzie Arteq wykazaÂł, Âże Kot nie miaÂł racji napinajÂąc siĂŞ, jakoby Samuel (En-Ki) nie nawoÂływaÂł do wsparcia finansowego caÂłego przedsiĂŞwziĂŞcia.

WnioskujĂŞ zatem aby Kot przyznaÂł siĂŞ (publicznie) do faktu, iÂż nie miaÂł racji i niesÂłusznie zarzuciÂł Artkowi "oczernianie" (moÂże jakieÂś "przepraszam" do tego?)

Na przysz³oœÌ proszê o unikanie takich utarczek - bo widzê, i¿ w innym w¹tku wzajemna niechêÌ znowu narasta Smutny

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

kot
Gość
« Odpowiedz #210 : Wrzesień 02, 2009, 08:13:47 »

Drogi Stolo!!

JesteÂś dalej pod wpÂływem manipulacji Artqa,skoro poraz kolejny inaczej niÂż trzeba przedstawiono Ci moje intencje.

Ja nigdy nie powiedziaÂłem,Âże En-Ki nie nawoÂływaÂł do wsparcia finansowego PCh.

Za co mam wiĂŞc przepraszaĂŚ i kogo?

Najpierw Arteq kÂłamaÂł,Âże nazwaÂłem go oszczercÂą.

OkazaÂło siĂŞ,Âże kÂłamaÂł.

Nie przeprosi³ mnie ale ja od niego nie chce przeprosin,bo one z³¹ energiê by mia³y.

Teraz wmawia mi siĂŞ,Âże ja twierdze,ze En-Ki nie prosiÂł nigdy o wsparcie.

To kolejne kÂłamstwo Artka.

Nie chcĂŞ zaznaczam Âżadnych przeprosin.

Jedynie,co powiedziaÂłem w jego kierunku,to to,Âże oczernia PCH i dodam,Âże wielu ludzi na tym

forum doÂświadczyÂło rĂłnieÂż tego wÂątpliwego od niego zaszczytu.

JeÂśli nie mam racji,to proszĂŞ o peÂłny cytat mojej wypowiedzi bez manipulacji.
arteq
Gość
« Odpowiedz #211 : Wrzesień 02, 2009, 09:40:17 »

Tak, to ja pierwszy u¿y³em s³owa "oszczerca" w dyskusji. kot uzy³ go dopiero póŸniej pisz¹c "s³usznie nazwa³eœ siebie oszczerc¹". U¿y³em s³owa "oszczerca" jako okreœlenie osoby dopuszczaj¹cej siê "oczerniania". S³owa "oczernianie" i "oszczerstwo" s¹ synonimami. W jêzyku polskim po prostu nie istnieje rzeczownik utworzony od czasownika "oczerniaÌ". Rzeczownik najblizszy zanczeniowo dla s³owa "oczerniaÌ" to w³aœnie "oszczerca" b¹dŸ "k³amca". Je¿eli macie obiekcje to proszê, spróbujcie utworzyÌ rzeczownik od s³owa "oczerniaÌ"... i od razu dodam, ¿e "oczerniacz" nie wystêpuje, mozna zaliczyÌ go co najwy¿ej do neologizmów. Dla prównania od rzeczownika "rybak" nie istnieje czasownik okreœlajacy czynnoœÌ - nie ma s³owa "rybaczyÌ", jest ³owiÌ. Dlamnie to oczywiste, byÌ moze nie dla wszystkich - byc mo¿e powinienem te wyjasnienia umiesciÌ wczeœniej w w¹tku. Tutaj lezy moja wina.
JeÂżeli uwaÂżacie, Âże nieprawidÂłowe i kÂłamliwe jest posÂłuÂżenie siĂŞ rzeczownikiem "oszczerca" jako nazwÂą osoby "oczerniajacej" innych to mozna przyjaĂŚ wtedy Âże kÂłamaÂłem, ale to tak samo jakby zarzuciĂŚ komus, Âże w poÂście osobĂŞ ÂłowiÂącÂą ryby nazwaÂł wÂłaÂśnie rybakiem, a we wczeÂśniejszej dyskusji to konkretne sÂłowo nie padÂło.
W kontekÂście tego Kot nie uÂżyÂł jako pierwszy tego konretnego sÂłowa "oszczerca" - zrobiÂłem to ja zgodnie z powyÂższymi wyjasnieniami.

Zwróce tylko uwagê na to, ¿e w nawiazaniu do zarzutów Kota wobec mnie, prosi³em o wyt³umaczenie siê ze s³owa "oczernia" [oszczerca - pad³o znacznie póŸniej], czego oczywiœcie nie zrobi³:
Zadam konkretne pytanie: w czym oczerniam? Jasno odpowiedz - bo zarzuci³eœ mi oczernianie w konkretnym przypadku - nawo³ywaniu samcia do datków. Widzê niestety, ¿e ju¿ siê wijesz i próbujesz wywin¹Ì z odpowiedzialnoœci.

KrĂłtko: mĂłwiÂłeÂś prawdĂŞ czy kÂłamaÂłeÂś z tym oczernianiem przeze mnie samcia?

S³ówa Kota:
Ja nigdy nie powiedziaÂłem,Âże En-Ki nie nawoÂływaÂł do wsparcia finansowego PCh.

Za co mam wiĂŞc przepraszaĂŚ i kogo?

sÂą bezczelne w nawiÂązaniu do jego wypowiedzi:
Ja jedynie zareagowaÂłem wczeÂśniej na bezczelne prĂłby Arteqa w oczernieniu Samuela,Âże za mamonÂą nawoÂłuje aby do PCh trafiaÂła.

tyle ode mnie. UwaÂżam, Âże dalszy komentarz ostatnich dwĂłch cytatĂłw jest caÂłkowicie zbĂŞdny.
marek324
Gość
« Odpowiedz #212 : Wrzesień 02, 2009, 12:24:12 »

No to witamy w kÂąciku prof. Miodka... UÂśmiech WykÂład wielce pouczajÂący aczkolwiek zupeÂłnie zbĂŞdny. Adwersarz i tak nie zrozumie, tÂłumaczÂą siĂŞ winni a karawana idzie dalej. Swoja drogÂą kiedy czyta siĂŞ twoje posty to czÂłowiek dochodzi do wniosku Âże musisz byĂŚ bardzo zakompleksionym albo bardzo niedowartoÂściowanym czÂłowiekiem.

Dowartoœciowujesz siebie czy starasz siê umoralniaÌ innych? Po ponad trzech tygodniach wróci³em z urlopu a ty jak zdarta p³yta nadajesz ci¹gle to samo. Nie zbrzyd³o ci? Gdybyœ by³ madrzejszy da³byœ spokój trzczym dyskusj¹ z kotem - sorry jakim dyskusjom, przecie¿ tego nie mo¿na nazwaÌ dyskusj¹, nawet dialogiem - to monolog, doœÌ kiepski zreszt¹.

A PANA moderatora poproszĂŞ o kolejny -1 punkcik za obraÂżanie na forum UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 02, 2009, 12:41:16 wysłane przez marek324 » Zapisane
Sobek
Gość
« Odpowiedz #213 : Wrzesień 02, 2009, 12:41:44 »

Ja nie jestem w temacie i nie mam zamiaru byĂŚ, bo mi siĂŞ wydaje, Âże gdybym nawet przeczytaÂł te dziewiĂŞĂŚ podstron, to by mi to nie wiele daÂło...

Artku, ciĂŞÂżko mi to przyznaĂŚ, ale stwierdzam, Âże swĂłj pesymizm "wyssaÂłeÂś razem z mlekiem matki" i mam nadziejĂŞ, Âże rĂłwnie stanowczo i pesymistycznie podchodzisz nie tylko do PCH, ale i do wszystkich dziedzin (swojego) Âżycia oraz caÂłego Âświata.

Kocie, fajnie Âże starasz siĂŞ broniĂŚ przed(trzeba to przyznaĂŚ) czasami nadmiernymi i niesÂłusznymi atakami ze strony "pesymistycznie nastawionych forumowiczĂłw". Wszystko fajnie i piĂŞknie, ale nie zauwaÂżyÂłeÂś, Âże stajÂąc "po stronie dobra" robisz to w negatywny sposĂłb. Chodzi mi o energiĂŞ, ktĂłrÂą dajesz z siebie prowadzÂąc dyskusjĂŞ na forum.

Aby zobrazowaĂŚ moje sÂłowa proponujĂŞ siĂŞ przyjrzeĂŚ karcie do gry Illuminati:

Edit:
podaje linka, bo obrazek mi sie nie wkleiÂł..

http://thetruthandlight.files.wordpress.com/2008/10/kill_for_peace.jpg

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 02, 2009, 19:30:58 wysłane przez Dariusz » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #214 : Wrzesień 02, 2009, 12:43:25 »

Arteq!!

Nadal kÂłamiesz.

Podobno ja mĂłwiÂłem,Âże En-Ki nigdy nie nawolywaÂł do wsparcia finansowego PCh.

To jest kÂłamstwo,Âże tak twierdziÂłem.

Nadal twierdzĂŞ,Âże oczerniasz PCh-choĂŚby w sposobie przekazywania informacji o proÂśbie wsparcia PCh.

SposĂłb,o ktĂłrym mĂłwiĂŞ ma na celu zasugerowanie,ze PCh dziaÂła dla pieniĂŞdzy a nie dla celu wyÂższego.

ZabierajÂąc gÂłos w tym temacie w ten wÂłaÂśnie sposĂłb oczerniasz PCh.

WiĂŞc twierdzenie moje,Âże oczerniasz jes jaknajbardziej aktualne.

Drogi Sobku!!

Ja mam œwiadomoœÌ negatywnej energii,która towarzyszy takim potyczkom.

DziaÂłajÂąc w tej ÂświadomoÂści mam przeÂświadczenie,Âże jednak warto poÂświĂŞciĂŚ coÂś aby efekt pewien uzyskaĂŚ.

JeÂśli nikt nie zareaguje na pewne zachowania,to stanÂą sie one normÂą i szanse na obiektywnÂą ocenĂŞ -przez cenzorĂłw artkowych zaprzepaszczona bĂŞdzie.

Kto zabierze gÂłos w sprawie,gdy taki cenzor opinii ludzkich zgani poglÂądy nasze i bezkarny wykosi caÂłe grono?

Nie jesteÂśmy bezbronnym stadkiem barankĂłw na odstrzaÂł poglÂądĂłw przeznaczonych.

PrzykÂładem jest wczorajsz potraktowanie Wiki,ktĂłra wrĂŞcz upodlona miaÂła zostaĂŚ przez takiego jednego cenzora za to,ze kawaÂłek swojego problemu szczerze przedstawiÂła.

ZrobiÂł to cenzor za jej poglÂądy.

JednoczeÂśnie opisujÂąc,jak on tÂą swojÂą kocha i kocha.

Jak on potrafi kochaĂŚ.

Nie twierdzĂŞ,Âże wszyscy na chamstwo powinni reagowaĂŚ podobnie do mnie.

Ale myÂślĂŞ,Âże dla rĂłwnowagi zapĂŞdy niektĂłrych trzeba gasiĂŚ,bo na gÂłowĂŞ nam niedÂługo narobiÂą bezwstydnie siĂŞ obnaÂżajac. UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 02, 2009, 13:07:32 wysłane przez kot » Zapisane
Symeon
Gość
« Odpowiedz #215 : Wrzesień 02, 2009, 13:14:15 »

Kocie, powinieneÂś siĂŞ przyznaĂŚ, Âże nie miaÂłeÂś racji. PrzecieÂż wczeÂśniej napisaÂłeÂś, Âże twierdzenie, Âże Samuel nawoÂłuje za mamonÂą dla PCh to oczernianie Samuela. Arteq wykazaÂł cytujÂąc kilka wypowidzi Samuela z sesji, Âże faktycznie nawoÂływaÂł do przekazywania pieniĂŞdzy dla PCh. WiĂŞc powinieneÂś postÂąpiĂŚ jak mĂŞÂżczyzna i przeprosiĂŚ.

Drogi Stolo!!

JesteÂś dalej pod wpÂływem manipulacji Artqa,skoro poraz kolejny inaczej niÂż trzeba przedstawiono Ci moje intencje.

SkÂąd my to znamy, najpierw Phirioori napisaÂł, Âże administracja/moderatorzy zostali przez nas ogÂłupieni, a teraz Ty piszesz, Âże Stolo zostaÂł przez Artqa zmanipulowany. Administracja i moderatorzy nie sÂą tak podatni na nasze wpÂływy.

kot
Gość
« Odpowiedz #216 : Wrzesień 02, 2009, 13:21:20 »

Wynika to z tego,Âże Arteq pisze do Stolo na mnie skargi a Stolo wymaga ode mnie wyjasnieĂą.

StÂąd ten tekst,bo to jest ciÂąg dalszy moich wyjaÂśnieĂą.

WczeÂśniejsze oskarÂżenia okazaÂły sie nieprawdziwe,wiĂŞc pojawiÂły sie nastĂŞpne.

StÂąd piszĂŞ do Stolo,Âże dalej jest pod wpÂływem...
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 02, 2009, 13:21:39 wysłane przez kot » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #217 : Wrzesień 02, 2009, 13:22:51 »

o rany, ale Âżenada...
arteq
Gość
« Odpowiedz #218 : Wrzesień 02, 2009, 13:48:46 »

PoprosiÂłem Ciebie o wytÂłumaczenie siĂŞ z zarzutĂłw skierowanych do mnie - nie zrobiÂłes tego, wiĂŞc poprosiÂłem Stolo o wyjasnienie - tyle. Co w tym dziwnego, Âże Stolo poprosiÂł CiĂŞ o wyjasnienia? To oczywiste jeÂżeli chce siĂŞ byc obiektywnym.

Kocie zamiast sugerowaĂŚ wpÂływy po prostu dyskutuj merytorycznie i tyle. Najpierw sam wielokrotnie szukasz zaczepek, potem uciekasz, a na koĂącu popÂłakujesz jak Ci to Âźle i wszyscy sÂą przeciw Tobie...

Sobek, to Twoja opinia, wiĂŞc nie powinieneÂś mieĂŚ przykroÂści i problemu z jej wygÂłoszeniem. PesymistÂą nie jestem, a pch po prostu w wielu miejscach kÂłamie.

Marek324 - wysmiaÂłes mnie porĂłwnujÂąc do Miodka - ok. Szkoda tylko, Âże potem nie odniosÂłes siĂŞ merytorycznie do wyjaÂśnieĂą, nie wskazaÂłes gdzie siĂŞ mylĂŞ. Ironia o minusach jest zbĂŞdna - przypuszczam, Âże doskonale wiesz kiedy obraÂżasz dla zasady np. "kapeĂŚ", a kiedy wyraÂżasz opiniĂŞ, nawet negatywnÂą czy zÂłoÂśliwÂą.
Szkoda, Âże nie jestem w stanie sprostaĂŚ "dyrektorskiemu" poziomowi dyskusji.

tyle ode mnie w temacie.

Symeon
Gość
« Odpowiedz #219 : Wrzesień 02, 2009, 13:50:08 »

WczeÂśniejsze oskarÂżenia okazaÂły sie nieprawdziwe,wiĂŞc pojawiÂły sie nastĂŞpne.

Masz na myÂśli Twoje oskarÂżenia pod adresem Byta, Marka i Lindy o to, Âże sÂą MorÂą? RzeczywiÂście okazaÂły siĂŞ nieprawdziwe, natomiast teraz pojawiÂło siĂŞ kolejne Twoje oskarÂżenie, tym razem pod adresem Artqa, Âże bezczelnie oczernia Samuela, mĂłwiÂąc prawdĂŞ.
kot
Gość
« Odpowiedz #220 : Wrzesień 02, 2009, 13:52:02 »

JesteÂś coraz bardziej..... .

Nie mogĂŞ tego napisaĂŚ,bo skarga bĂŞdzie i wyjaÂśnieniom moim nie bĂŞdzie koĂąca.

PodsumowujÂąc okazaÂło sie,Âże po prostu KÂłamiesz zarzucajac mi pewne sprawy.

KÂłamie kÂłamca. UÂśmiech UÂśmiech
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #221 : Wrzesień 02, 2009, 14:23:03 »

No to witamy w kÂąciku prof. Miodka... UÂśmiech WykÂład wielce pouczajÂący aczkolwiek zupeÂłnie zbĂŞdny. Adwersarz i tak nie zrozumie, tÂłumaczÂą siĂŞ winni a karawana idzie dalej. Swoja drogÂą kiedy czyta siĂŞ twoje posty to czÂłowiek dochodzi do wniosku Âże musisz byĂŚ bardzo zakompleksionym albo bardzo niedowartoÂściowanym czÂłowiekiem.
Ja ten "wyk³ad" postrzegam nieco inaczej. Arteq'a zawsze cechowa³a rzeczowoœÌ. Jak nikt inny potrafi dowieœÌ swoich racji popieraj¹c je mocnymi argumentami. Nie nazwa³abym tego t³umaczeniem siê winnego, on po prostu potrafi powiedzieÌ co ma na myœli i to racjonalnie poprzeÌ. W dyskusji bêdzie zawsze górowa³ nad kimœ, kto s³owa rzuca na wiatr. Przy czym zaznaczam (dla œwiêtego spokoju), ¿e nie nazywam w ten sposób Kota, bo problematyki sporu miêdzy nimi nie znam dok³adnie i wniosków z tego wyci¹gaÌ nie zamierzam.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #222 : Wrzesień 02, 2009, 14:44:42 »

radziÂłbym uwaÂżaĂŚ z wszelkimi uwagami co do moderowania

po pierwsze moderatorzy wykonujÂą olbrzymiÂą pracĂŞ by to forum wyglÂądaÂło porzÂądnie i byÂło czytelne

a po drugie - maj¹ ró¿ne pogl¹dy ale w mojej ocenie s¹ doœÌ obiektywni i trzeŸwo oceniaj¹ sytuacjê

jeœli ktoœ nie ma racji niech po prostu siê przyzna, przeprosi i poka¿e w ten sposób swoj¹ dojrza³oœÌ

pamiêtajcie ¿e "errare humanum est" i ka¿dy ma prawo do b³êdów
Thotal
Gość
« Odpowiedz #223 : Wrzesień 02, 2009, 14:51:56 »

RacjonalnoœÌ i rzeczowoœÌ Artqa jest wzorcem, którego nie poleci³bym nawet dzieciom swoich wrogów Du¿y uœmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #224 : Wrzesień 02, 2009, 14:59:34 »

hmmm jak dotÂąd arteq sprawia u mnie wraÂżenie bardzo racjonalnego rozmĂłwcy - logicznie kieruje siĂŞ argumentami (nigdy ad personam) i wyciÂąga poprawne wnioski z toczÂącej siĂŞ dyskusji

wtedy zazwyczaj adwersarz gubi trop, kluczy w dyskusji, szuka argumentĂłw zastĂŞpczych, atakuje osobĂŞ a nie poglÂądy itd

przykre to...
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: