Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:31:42

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198592 razy)
0 u¿ytkowników i 42 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #250 : Wrzesieñ 02, 2009, 19:18:17 »

Artqu i Val Dee, a oto odpowied¼ dla Was i Wam podobnych forumowiczów - kurcze, chyba czekaj± nas jakie¶ zmiany i dotyczy to ka¿dego z nas.
Je¿eli tego nie dostrzegacie, to ju¿ Wasz problem.

Zatem wiec ¿yczê Wam wszystkiego najlepszego i trzymam za Was kciuki. Chichot Du¿y u¶miech
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #251 : Wrzesieñ 02, 2009, 19:19:42 »

Artqu i Val Dee, a oto odpowied¼ dla Was i Wam podobnych forumowiczów - kurcze, chyba czekaj± nas jakie¶ zmiany i dotyczy to ka¿dego z nas.
Je¿eli tego nie dostrzegacie, to ju¿ Wasz problem.

Zatem wiec ¿yczê Wam wszystkiego najlepszego i trzymam za Was kciuki. Chichot Du¿y u¶miech

mnie na pewno czeka zmiana w ¿yciu
dziewczyna coraz czê¶ciej wspomina co¶ o ¶lubie ;P

dziêkujê U¶miech
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #252 : Wrzesieñ 02, 2009, 19:31:44 »

No widzisz, ju¿ jest jaki¶ pozytyw w Twoim ¿yciu.

Tak wiec trzymam za Ciebie kciuki na nowej drodze ¿ycia i ¿yczê, aby zapocz±tkowa³o to pozytywne nastawienie do ¶wiata i ludzi. Buziak
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #253 : Wrzesieñ 02, 2009, 19:33:11 »

Val Dee - nic tylko siê ¿eniæ! Kiary nie s³uchaæ, ma³¿eñstwo - wspania³a rzecz U¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #254 : Wrzesieñ 02, 2009, 19:39:08 »

e tam do tego jeszcze co najmniej dwa lata ;P

a w moim ¿yciu jest bardzo du¿o pozytywów U¶miech
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #255 : Wrzesieñ 02, 2009, 19:45:02 »

e tam do tego jeszcze co najmniej dwa lata ;P

U¶miech To samo sobie powtarzam od co najmniej siedmiu. Ale kiedy¶ przyjdzie ten dzieñ i bêdzie bardzo radosny.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #256 : Wrzesieñ 02, 2009, 20:17:35 »

Cytat: janeth
nic tylko siê ¿eniæ!

¯eñcie siê, ¿eñcie m³odzie¿y, po co macie mieæ lepiej ni¿ my?  Du¿y u¶miech Mrugniêcie

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #257 : Wrzesieñ 02, 2009, 20:31:04 »

Darku, a czy Twoja ¿ona czyta to forum? Jêzyk
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #258 : Wrzesieñ 03, 2009, 11:39:18 »

On oczernia³ mówi±c,¿e Samuel nawo³uje do wp³acania mamony.

Kocie, przecie¿ Ty ju¿ po raz drugi bezczelnie k³amiesz. Oczerniaæ to znaczy rozglaszaæ o kim¶ nieprawdziwe informacje, w celu przedstawienia go w z³ym ¶wietle. Wiêc zarzucasz Artqowi, ¿e rozg³asza o Samuelu NIEPRAWDZIWE informacje, ¿e nawo³uje do finansowania PCh. Jak wszyscy ju¿ wiedz±, Samuel NAMAWIA£ do FINANSOWANIA projektu, wystarczy przeczytaæ fragmenty sesji.
Wiêc zarzucasz Arqowi k³amstwo, które de facto k³amstwem nie jest i z uporem maniaka starasz siê siebie wybieliæ, ¿eby tylko nie przyznaæ siê do b³êdu. Ju¿ nawet sam administrator zwróci³ Ci uwagê. Mo¿e przypomnimy Twoje k³amstwa na tym forum: zarzucenie Artqowi, ¿e "chlipie zió³ka", zarzut pod adresem Byta, Marka i Lindy, ¿e sa Mor± i ostani zarzut pod adresem Arrqa, ¿e k³amie na temat Samuela. Wszystkie wymienione zarzuty okaza³y siê nieprawdziwe, nikogo oprócz Lindy (wyt³umaczy³e¶ jej, ¿e to by³ taki ¿arcik) nie przeprosi³e¶ za swoje k³amliwe wypowiedzi. Nie wiem czy to wszystkie "grzechy", których sie dopu¶ci³e¶ na tym forum, ale i tak te 3 k³amstwa ¶wiadcz± tylko ¼le o Tobie.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #259 : Wrzesieñ 03, 2009, 12:19:01 »

gadu... gadu... a ty mino³ w³a¶nie kolejny miesi±c jak s± wstrzymane prace wykopaliskowe w Hawarze. Przypominam, mamy w³asnie wrzesieñ... i co? No w³a¶nie. I nic! U¶miech Nie ma wykopalisk, nie ma nibiru, s± tylko trzcze pogaduchy... i tak ju¿ zostanie na tym forum. Ku zadowoleniu jednych, ku rozgoryczeniu drugich. Jak to w ¿yciu.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #260 : Wrzesieñ 03, 2009, 12:27:02 »

Nie martw sie, tak mialo byc , wszystko zgodne z planem Stworcy , nie Samuela. Nie mniej jednak odkrycia beda , tylko nie z gloria i planem Samuela i nie dla wykorzystania przez niego artefaktow.
Co to to nie!
To nie samuel wlada caloksztaltem stworzenia ( na szczescie) , On nie ma mocy powstrzymac ewolucje ( na szczescie nie), nie pomoga piekne slowa , pod , ktorymi jest okrutny plan zniewolenia ludzkosci, na szczescie!

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 03, 2009, 12:29:47 wys³ane przez Kiara » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #261 : Wrzesieñ 03, 2009, 12:49:49 »

Symeonie!!

Ty nic nie zrozumia³e¶ z tego,co wczoraj by³o pisane.

Wybacz wiêc,¿e zignorujê twój po¶cik.

Poszukaj sobie kogo¶ innego do tej beznadziejnej blablaniny.
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #262 : Wrzesieñ 03, 2009, 13:25:45 »

U¶miech
Wybacz wiêc,¿e zignorujê twój po¶cik.

Poszukaj sobie kogo¶ innego do tej beznadziejnej blablaniny.

U¶miech
No i bardzo dobrze.Potwierdza sie to o czym ju¿ wczesniej pisa³am....nie wazne co sie pisze ,ale kto pisze....Posty jednych forumowiczów sa dok³adnie analizowane,drugim wszystko uchodzi bezkarnie...I tak masz cierpiwosc w odpieraniu ataków... Chichot Chichot :DDo kazdego mozna sie przyczepic ,tylko po co ? ....Ten w±tek rozrós³  sie juz i tak bardzo.... Chichot Chichot Chichot

Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #263 : Wrzesieñ 03, 2009, 14:00:47 »

Kocie, zapewniam Cie, ¿e umiem czytaæ ze zrozumieniem. To co napisa³e¶ by³o prob± zbagatelizowania Twojego k³amstwa. Najgorsze jest to, ¿e Ty chyba nawet nie zrozumia³e¶ swojego blêdu i nadal piszesz o oczernianiu. Skoro tak bardzo lubisz bezczelnie ³gaæ -  co ju¿ wielokrotnie potwierdzi³e¶ na forum - to nadal to rób, ale zapewniam Cie, ¿e k³amstwo ma krótkie nogi. Wzi±wszy pod uwagê Twój charakter, nie wró¿ê Ci ¶wietlanej przysz³o¶ci.
Lindo, liczy siê to, co siê pisze. Kot ponad wszelk± w±tpliwo¶c dopu¶ci³ siê wiele razy k³amstwa, byæ mo¿e niepotrzebnie siê t± spraw± tyle czasu zajmuje, ale nie w³±cza³bym siê w to, gdyby nie kolejna próba wybielania kota. Moje posty mo¿esz nazywaæ sobie atakami, ale czy¿ nie s± one uzasadnione?
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #264 : Wrzesieñ 03, 2009, 14:05:50 »

Masz racjê Symeonie.

Ca³y czas pope³niam b³êdy ale mo¿e uda mi sie jako¶ w pozytywn± stronê odmieniæ. U¶miech Mrugniêcie
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #265 : Wrzesieñ 03, 2009, 16:41:35 »

Panowie,tracicie niepotrzebnie energiê na przepychanki.Czy ta gra s³ów jest taka wa¿na dla was ? To zakrawa na wojnê forumow±,a przecie¿ powinni¶my siê stawaæ lepsi,bardziej wyrozumiali,¿eby nie powiedzieæ kochani Chichot
Przecie¿ mamy siê uczyc mi³osci i tolerancji,a wy jak te koguty skaczecie sobie do garde³.
Poniewa¿ wszyscy,no prawie wszyscy skacz± na Kota ,to ja zrobie inaczej. Tak trzymaj Kocie,tylko proszê ciê nie daj siê sprowokowaæ ,a przede wszystkim nie traæ energii na k³ótnie i nie obra¿aj nikogo.Twoja wiara jest godna podziwu,ja nie mam niestety tyle odwagi .

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #266 : Wrzesieñ 03, 2009, 17:12:46 »

Chanell, trzeba zwracaæ uwagê na czyje¶ niew³a¶ciwe zachowania. Niezale¿nie czy lubimy dan± osobê czy nie. Niestety relatywizm moralny da siê czasem zauwa¿yæ na tym forum.
Ja te¿ jestem do wszystkich pozytywnie nastawiony, ale czasem zachowanie coponiektórych forumowiczów mnie zwyczajnie dra¿ni. Je¶li kogo¶ upominam to robie to dla jego dobra. K³amstwa blokuj± rozwój cz³owieka.
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #267 : Wrzesieñ 03, 2009, 17:21:29 »

Symeonie, to tak jakby¶ chcia³ byæ nauczycielem, a takiego ju¿ tutaj mieli¶my.
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #268 : Wrzesieñ 03, 2009, 17:37:03 »

Barbarax, nie widzê nic z³ego w uczeniu ludzi dobrych manier.

Zdaje mi siê, ¿e to umniejszanie winy Kota jest spowodowane niechêci± PChowców do Artqa, który chce rozliczyæ PCh ze sk³adanych obietnic. Atak Kota na Artqa moim zdaniem jest dla PChowców pozytywny i nie wa¿ne jakimi ¶rodkami, poniewa¿ cel - jakim jest os³abienie powa¿nego przeciwnika PCh - te ¶rodki u¶wiêca.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 03, 2009, 17:57:21 wys³ane przez Symeon » Zapisane
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #269 : Wrzesieñ 03, 2009, 17:38:59 »

A masz pewno¶æ, ¿e jeste¶ odpowiednim nauczycielem?
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #270 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:01:37 »

Nie mam pewno¶ci, ale kiedy widzê k³amstwa Kota droga Barbarox, to musze reagowaæ, tym bardziej, ¿e prawie wszystko mu uchodzi p³azem. Sam oczernia ludzi, czyli rozg³asza nieprawdziwe informacje, stawiaj±ce kogo¶ w z³ym ¶wietle. Nie mo¿na tak krzywdziæ ludzi. Trzeba byæ naprawdê ¶lepym/¶lep±, ¿eby nie zauwa¿yæ tych wszystkich k³amstw.
[edit] Jeszcze chcia³em dodaæ, ¿e Wasze próby bagatelizowania sprawy nic nie dadz±, poniewa¿ prawda jest po naszej stronie, na co s± twarde, niepodwa¿alne dowody.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 03, 2009, 18:03:43 wys³ane przez Symeon » Zapisane
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #271 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:03:49 »

Sobek, to Twoja opinia, wiêc nie powiniene¶ mieæ przykro¶ci i problemu z jej wyg³oszeniem.

Nigdy nie mam z niczym problemu, a przykro¶æ mi sprawiaj± niusy z kraju i ze ¶wiata, które codziennie ogl±dam w wiadomo¶ciach...

Pesymist± nie jestem, a pch po prostu w wielu miejscach k³amie.

Hmm... mo¿e siê czepiam, ale k³amaæ mog± ludzie a nie "trzy literki"... Pewnie zaraz zrobisz mi wywód odno¶nie tych¿e k³amstw, ale oszczêd¼ sobie - nie po to cytujê Twoje s³owa - aby siê ich czepiaæ.

Mam dla Ciebie lepsz± propozycjê:

http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article440124/Sekta_ostrzega_Jaszczury_atakuja.html

Je¿eli dla Ciebie Andrzej W. to Lucyfer w ludzkiej skórze, a Lucyna £. jego matka, to kim musieliby byæ dla Ciebie ludzie, którzy dopiero potrafi± omamiæ ludzi tylko i wy³±cznie dla kasy.

Je¿eli Samuel zachêca³ ludzi do sk³adania darowizn na rzecz wykopalisk, to ja w tym nic z³ego nie widzê, bo zawsze gdzie¶tam co roku jest sk³adany raport finansowy w dzia³alno¶ci pch i pewnie mo¿na mieæ do niego wgl±d!

Natomiast jak bardzo trzeba byæ za¶lepionym, aby uwierzyæ w pierdy wyppisane w tym artykule U¶miech))
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #272 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:15:17 »

Je¿eli Samuel zachêca³ ludzi do sk³adania darowizn na rzecz wykopalisk, to ja w tym nic z³ego nie widzê, bo zawsze gdzie¶tam co roku jest sk³adany raport finansowy w dzia³alno¶ci pch i pewnie mo¿na mieæ do niego wgl±d!

Proponowa³bym najpierw dowiedzieæ siê o co w tym sporze miêdzy Artqiem a Kotem chodzi. Arteg w innym temacie przypomnia³, ¿e Samuel nawo³ywa³ do przekazywania datków dla PCh, po czym Kot napisa³, ¿e Arteq oczerni³ tymi s³owami Samuela (rozg³osi³ o Samuelu nieprawdziwe informacje).
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #273 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:18:25 »

Barbarax, nie widzê nic z³ego w uczeniu ludzi dobrych manier.

lekcja dobrych manier powinna mieæ numer 2, a lekcj± numer 1 jest lekcja POKORY i proponujê zacz±æ j± od samego siebie...

Atak Kota na Artqa moim zdaniem jest dla PChowców pozytywny i nie wa¿ne jakimi ¶rodkami, poniewa¿ cel - jakim jest os³abienie powa¿nego przeciwnika PCh - te ¶rodki u¶wiêca.

Nie zgodzê siê z Tob±, poniewa¿ ATAK oznacza agresjê i negatywne emocje, a co za tym p³ynie - równie¿ negatywn± energiê. Je¿eli kto¶  - niewa¿ne - popiera, nie popiera tego czym siê zajmuje pch i wydziela z siebie negatywne uczucia\energie, to zas³uguje na potêpienie.

Nie rozumiem troche ludzi, którzy siedz± na tym forum... Czy s± za, czy s± przeciw, to nic nie robi±, tylko k³uc± siê i spieraj± miêdzy sob±:
- czy samcio jest z³y czy nie
- Czy Lucynie £. chodzi tylko o kasiore czy nie
- Czy pch "k³amie w wielu miejscach", czy nie...

Ludzie, mo¿e zajmijcie siê sob± wreszcie.... Bo niewa¿ne czy w 2012 cos siê stanie, czy nie - wa¿na jest przemiana duchowa, któr± ka¿dy z nas powinien przej¶æ, niezale¿nie czy za trzy lata co¶ siê stanie, czy nie..

Wa¿ne jest aby odnale¼æ w sobie samego siebie i mi³o¶æ do Boga...

, czy¿ nie......?
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #274 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:21:51 »

Symeon, Arteq i Kot ju¿ dawno zapomnieli o potyczkach i robi± ju¿ co¶ innego, a Ty wci±¿ rozdrapujesz temat!!!

I Ty chcesz innych uczyæ dobrych manier?
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: