Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 20:24:20

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 27 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Masz coÂś do mnie?!  (Przeczytany 206029 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #250 : Wrzesień 02, 2009, 19:18:17 »

Artqu i Val Dee, a oto odpowiedÂź dla Was i Wam podobnych forumowiczĂłw - kurcze, chyba czekajÂą nas jakieÂś zmiany i dotyczy to kaÂżdego z nas.
JeÂżeli tego nie dostrzegacie, to juÂż Wasz problem.

Zatem wiec ÂżyczĂŞ Wam wszystkiego najlepszego i trzymam za Was kciuki. Chichot DuÂży uÂśmiech
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #251 : Wrzesień 02, 2009, 19:19:42 »

Artqu i Val Dee, a oto odpowiedÂź dla Was i Wam podobnych forumowiczĂłw - kurcze, chyba czekajÂą nas jakieÂś zmiany i dotyczy to kaÂżdego z nas.
JeÂżeli tego nie dostrzegacie, to juÂż Wasz problem.

Zatem wiec ÂżyczĂŞ Wam wszystkiego najlepszego i trzymam za Was kciuki. Chichot DuÂży uÂśmiech

mnie na pewno czeka zmiana w Âżyciu
dziewczyna coraz czĂŞÂściej wspomina coÂś o Âślubie ;P

dziĂŞkujĂŞ UÂśmiech
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #252 : Wrzesień 02, 2009, 19:31:44 »

No widzisz, juÂż jest jakiÂś pozytyw w Twoim Âżyciu.

Tak wiec trzymam za Ciebie kciuki na nowej drodze Âżycia i ÂżyczĂŞ, aby zapoczÂątkowaÂło to pozytywne nastawienie do Âświata i ludzi. Buziak
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #253 : Wrzesień 02, 2009, 19:33:11 »

Val Dee - nic tylko siê ¿eniÌ! Kiary nie s³uchaÌ, ma³¿eùstwo - wspania³a rzecz Uœmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #254 : Wrzesień 02, 2009, 19:39:08 »

e tam do tego jeszcze co najmniej dwa lata ;P

a w moim Âżyciu jest bardzo duÂżo pozytywĂłw UÂśmiech
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #255 : Wrzesień 02, 2009, 19:45:02 »

e tam do tego jeszcze co najmniej dwa lata ;P

UÂśmiech To samo sobie powtarzam od co najmniej siedmiu. Ale kiedyÂś przyjdzie ten dzieĂą i bĂŞdzie bardzo radosny.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #256 : Wrzesień 02, 2009, 20:17:35 »

Cytat: janeth
nic tylko siĂŞ ÂżeniĂŚ!

ÂŻeĂącie siĂŞ, ÂżeĂącie mÂłodzieÂży, po co macie mieĂŚ lepiej niÂż my?  DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #257 : Wrzesień 02, 2009, 20:31:04 »

Darku, a czy Twoja Âżona czyta to forum? JĂŞzyk
Symeon
Gość
« Odpowiedz #258 : Wrzesień 03, 2009, 11:39:18 »

On oczerniaÂł mĂłwiÂąc,Âże Samuel nawoÂłuje do wpÂłacania mamony.

Kocie, przecieÂż Ty juÂż po raz drugi bezczelnie kÂłamiesz. OczerniaĂŚ to znaczy rozglaszaĂŚ o kimÂś nieprawdziwe informacje, w celu przedstawienia go w zÂłym Âświetle. WiĂŞc zarzucasz Artqowi, Âże rozgÂłasza o Samuelu NIEPRAWDZIWE informacje, Âże nawoÂłuje do finansowania PCh. Jak wszyscy juÂż wiedzÂą, Samuel NAMAWIAÂŁ do FINANSOWANIA projektu, wystarczy przeczytaĂŚ fragmenty sesji.
Wiêc zarzucasz Arqowi k³amstwo, które de facto k³amstwem nie jest i z uporem maniaka starasz siê siebie wybieliÌ, ¿eby tylko nie przyznaÌ siê do b³êdu. Ju¿ nawet sam administrator zwróci³ Ci uwagê. Mo¿e przypomnimy Twoje k³amstwa na tym forum: zarzucenie Artqowi, ¿e "chlipie zió³ka", zarzut pod adresem Byta, Marka i Lindy, ¿e sa Mor¹ i ostani zarzut pod adresem Arrqa, ¿e k³amie na temat Samuela. Wszystkie wymienione zarzuty okaza³y siê nieprawdziwe, nikogo oprócz Lindy (wyt³umaczy³eœ jej, ¿e to by³ taki ¿arcik) nie przeprosi³eœ za swoje k³amliwe wypowiedzi. Nie wiem czy to wszystkie "grzechy", których sie dopuœci³eœ na tym forum, ale i tak te 3 k³amstwa œwiadcz¹ tylko Ÿle o Tobie.
marek324
Gość
« Odpowiedz #259 : Wrzesień 03, 2009, 12:19:01 »

gadu... gadu... a ty minoÂł wÂłaÂśnie kolejny miesiÂąc jak sÂą wstrzymane prace wykopaliskowe w Hawarze. Przypominam, mamy wÂłasnie wrzesieĂą... i co? No wÂłaÂśnie. I nic! UÂśmiech Nie ma wykopalisk, nie ma nibiru, sÂą tylko trzcze pogaduchy... i tak juÂż zostanie na tym forum. Ku zadowoleniu jednych, ku rozgoryczeniu drugich. Jak to w Âżyciu.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #260 : Wrzesień 03, 2009, 12:27:02 »

Nie martw sie, tak mialo byc , wszystko zgodne z planem Stworcy , nie Samuela. Nie mniej jednak odkrycia beda , tylko nie z gloria i planem Samuela i nie dla wykorzystania przez niego artefaktow.
Co to to nie!
To nie samuel wlada caloksztaltem stworzenia ( na szczescie) , On nie ma mocy powstrzymac ewolucje ( na szczescie nie), nie pomoga piekne slowa , pod , ktorymi jest okrutny plan zniewolenia ludzkosci, na szczescie!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 12:29:47 wysłane przez Kiara » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #261 : Wrzesień 03, 2009, 12:49:49 »

Symeonie!!

Ty nic nie zrozumiaÂłeÂś z tego,co wczoraj byÂło pisane.

Wybacz wiĂŞc,Âże zignorujĂŞ twĂłj poÂścik.

Poszukaj sobie kogoÂś innego do tej beznadziejnej blablaniny.
Linda
Gość
« Odpowiedz #262 : Wrzesień 03, 2009, 13:25:45 »

UÂśmiech
Wybacz wiĂŞc,Âże zignorujĂŞ twĂłj poÂścik.

Poszukaj sobie kogoÂś innego do tej beznadziejnej blablaniny.

UÂśmiech
No i bardzo dobrze.Potwierdza sie to o czym juÂż wczesniej pisaÂłam....nie wazne co sie pisze ,ale kto pisze....Posty jednych forumowiczĂłw sa dokÂładnie analizowane,drugim wszystko uchodzi bezkarnie...I tak masz cierpiwosc w odpieraniu atakĂłw... Chichot Chichot :DDo kazdego mozna sie przyczepic ,tylko po co ? ....Ten wÂątek rozrĂłsÂł  sie juz i tak bardzo.... Chichot Chichot Chichot

Symeon
Gość
« Odpowiedz #263 : Wrzesień 03, 2009, 14:00:47 »

Kocie, zapewniam Cie, Âże umiem czytaĂŚ ze zrozumieniem. To co napisaÂłeÂś byÂło probÂą zbagatelizowania Twojego kÂłamstwa. Najgorsze jest to, Âże Ty chyba nawet nie zrozumiaÂłeÂś swojego blĂŞdu i nadal piszesz o oczernianiu. Skoro tak bardzo lubisz bezczelnie ÂłgaĂŚ -  co juÂż wielokrotnie potwierdziÂłeÂś na forum - to nadal to rĂłb, ale zapewniam Cie, Âże kÂłamstwo ma krĂłtkie nogi. WziÂąwszy pod uwagĂŞ TwĂłj charakter, nie wró¿ê Ci Âświetlanej przyszÂłoÂści.
Lindo, liczy siê to, co siê pisze. Kot ponad wszelk¹ w¹tpliwoœc dopuœci³ siê wiele razy k³amstwa, byÌ mo¿e niepotrzebnie siê t¹ spraw¹ tyle czasu zajmuje, ale nie w³¹cza³bym siê w to, gdyby nie kolejna próba wybielania kota. Moje posty mo¿esz nazywaÌ sobie atakami, ale czy¿ nie s¹ one uzasadnione?
kot
Gość
« Odpowiedz #264 : Wrzesień 03, 2009, 14:05:50 »

Masz racjĂŞ Symeonie.

Ca³y czas pope³niam b³êdy ale mo¿e uda mi sie jakoœ w pozytywn¹ stronê odmieniÌ. Uœmiech Mrugniêcie
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #265 : Wrzesień 03, 2009, 16:41:35 »

Panowie,tracicie niepotrzebnie energiê na przepychanki.Czy ta gra s³ów jest taka wa¿na dla was ? To zakrawa na wojnê forumow¹,a przecie¿ powinniœmy siê stawaÌ lepsi,bardziej wyrozumiali,¿eby nie powiedzieÌ kochani Chichot
PrzecieÂż mamy siĂŞ uczyc miÂłosci i tolerancji,a wy jak te koguty skaczecie sobie do gardeÂł.
Poniewa¿ wszyscy,no prawie wszyscy skacz¹ na Kota ,to ja zrobie inaczej. Tak trzymaj Kocie,tylko proszê ciê nie daj siê sprowokowaÌ ,a przede wszystkim nie traÌ energii na k³ótnie i nie obra¿aj nikogo.Twoja wiara jest godna podziwu,ja nie mam niestety tyle odwagi .

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Symeon
Gość
« Odpowiedz #266 : Wrzesień 03, 2009, 17:12:46 »

Chanell, trzeba zwracaĂŚ uwagĂŞ na czyjeÂś niewÂłaÂściwe zachowania. NiezaleÂżnie czy lubimy danÂą osobĂŞ czy nie. Niestety relatywizm moralny da siĂŞ czasem zauwaÂżyĂŚ na tym forum.
Ja teÂż jestem do wszystkich pozytywnie nastawiony, ale czasem zachowanie coponiektĂłrych forumowiczĂłw mnie zwyczajnie draÂżni. JeÂśli kogoÂś upominam to robie to dla jego dobra. KÂłamstwa blokujÂą rozwĂłj czÂłowieka.
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #267 : Wrzesień 03, 2009, 17:21:29 »

Symeonie, to tak jakbyÂś chciaÂł byĂŚ nauczycielem, a takiego juÂż tutaj mieliÂśmy.
Symeon
Gość
« Odpowiedz #268 : Wrzesień 03, 2009, 17:37:03 »

Barbarax, nie widzĂŞ nic zÂłego w uczeniu ludzi dobrych manier.

Zdaje mi siĂŞ, Âże to umniejszanie winy Kota jest spowodowane niechĂŞciÂą PChowcĂłw do Artqa, ktĂłry chce rozliczyĂŚ PCh ze skÂładanych obietnic. Atak Kota na Artqa moim zdaniem jest dla PChowcĂłw pozytywny i nie waÂżne jakimi Âśrodkami, poniewaÂż cel - jakim jest osÂłabienie powaÂżnego przeciwnika PCh - te Âśrodki uÂświĂŞca.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 17:57:21 wysłane przez Symeon » Zapisane
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #269 : Wrzesień 03, 2009, 17:38:59 »

A masz pewnoœÌ, ¿e jesteœ odpowiednim nauczycielem?
Symeon
Gość
« Odpowiedz #270 : Wrzesień 03, 2009, 18:01:37 »

Nie mam pewnoÂści, ale kiedy widzĂŞ kÂłamstwa Kota droga Barbarox, to musze reagowaĂŚ, tym bardziej, Âże prawie wszystko mu uchodzi pÂłazem. Sam oczernia ludzi, czyli rozgÂłasza nieprawdziwe informacje, stawiajÂące kogoÂś w zÂłym Âświetle. Nie moÂżna tak krzywdziĂŚ ludzi. Trzeba byĂŚ naprawdĂŞ Âślepym/ÂślepÂą, Âżeby nie zauwaÂżyĂŚ tych wszystkich kÂłamstw.
[edit] Jeszcze chciaÂłem dodaĂŚ, Âże Wasze prĂłby bagatelizowania sprawy nic nie dadzÂą, poniewaÂż prawda jest po naszej stronie, na co sÂą twarde, niepodwaÂżalne dowody.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 18:03:43 wysłane przez Symeon » Zapisane
Sobek
Gość
« Odpowiedz #271 : Wrzesień 03, 2009, 18:03:49 »

Sobek, to Twoja opinia, wiĂŞc nie powinieneÂś mieĂŚ przykroÂści i problemu z jej wygÂłoszeniem.

Nigdy nie mam z niczym problemu, a przykroœÌ mi sprawiaj¹ niusy z kraju i ze œwiata, które codziennie ogl¹dam w wiadomoœciach...

PesymistÂą nie jestem, a pch po prostu w wielu miejscach kÂłamie.

Hmm... moÂże siĂŞ czepiam, ale kÂłamaĂŚ mogÂą ludzie a nie "trzy literki"... Pewnie zaraz zrobisz mi wywĂłd odnoÂśnie tychÂże kÂłamstw, ale oszczĂŞdÂź sobie - nie po to cytujĂŞ Twoje sÂłowa - aby siĂŞ ich czepiaĂŚ.

Mam dla Ciebie lepszÂą propozycjĂŞ:

http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article440124/Sekta_ostrzega_Jaszczury_atakuja.html

Je¿eli dla Ciebie Andrzej W. to Lucyfer w ludzkiej skórze, a Lucyna £. jego matka, to kim musieliby byÌ dla Ciebie ludzie, którzy dopiero potrafi¹ omamiÌ ludzi tylko i wy³¹cznie dla kasy.

JeÂżeli Samuel zachĂŞcaÂł ludzi do skÂładania darowizn na rzecz wykopalisk, to ja w tym nic zÂłego nie widzĂŞ, bo zawsze gdzieÂśtam co roku jest skÂładany raport finansowy w dziaÂłalnoÂści pch i pewnie moÂżna mieĂŚ do niego wglÂąd!

Natomiast jak bardzo trzeba byĂŚ zaÂślepionym, aby uwierzyĂŚ w pierdy wyppisane w tym artykule UÂśmiech))
Symeon
Gość
« Odpowiedz #272 : Wrzesień 03, 2009, 18:15:17 »

JeÂżeli Samuel zachĂŞcaÂł ludzi do skÂładania darowizn na rzecz wykopalisk, to ja w tym nic zÂłego nie widzĂŞ, bo zawsze gdzieÂśtam co roku jest skÂładany raport finansowy w dziaÂłalnoÂści pch i pewnie moÂżna mieĂŚ do niego wglÂąd!

ProponowaÂłbym najpierw dowiedzieĂŚ siĂŞ o co w tym sporze miĂŞdzy Artqiem a Kotem chodzi. Arteg w innym temacie przypomniaÂł, Âże Samuel nawoÂływaÂł do przekazywania datkĂłw dla PCh, po czym Kot napisaÂł, Âże Arteq oczerniÂł tymi sÂłowami Samuela (rozgÂłosiÂł o Samuelu nieprawdziwe informacje).
Sobek
Gość
« Odpowiedz #273 : Wrzesień 03, 2009, 18:18:25 »

Barbarax, nie widzĂŞ nic zÂłego w uczeniu ludzi dobrych manier.

lekcja dobrych manier powinna mieÌ numer 2, a lekcj¹ numer 1 jest lekcja POKORY i proponujê zacz¹Ì j¹ od samego siebie...

Atak Kota na Artqa moim zdaniem jest dla PChowcĂłw pozytywny i nie waÂżne jakimi Âśrodkami, poniewaÂż cel - jakim jest osÂłabienie powaÂżnego przeciwnika PCh - te Âśrodki uÂświĂŞca.

Nie zgodzĂŞ siĂŞ z TobÂą, poniewaÂż ATAK oznacza agresjĂŞ i negatywne emocje, a co za tym pÂłynie - rĂłwnieÂż negatywnÂą energiĂŞ. JeÂżeli ktoÂś  - niewaÂżne - popiera, nie popiera tego czym siĂŞ zajmuje pch i wydziela z siebie negatywne uczucia\energie, to zasÂługuje na potĂŞpienie.

Nie rozumiem troche ludzi, ktĂłrzy siedzÂą na tym forum... Czy sÂą za, czy sÂą przeciw, to nic nie robiÂą, tylko kÂłucÂą siĂŞ i spierajÂą miĂŞdzy sobÂą:
- czy samcio jest zÂły czy nie
- Czy Lucynie ÂŁ. chodzi tylko o kasiore czy nie
- Czy pch "kÂłamie w wielu miejscach", czy nie...

Ludzie, mo¿e zajmijcie siê sob¹ wreszcie.... Bo niewa¿ne czy w 2012 cos siê stanie, czy nie - wa¿na jest przemiana duchowa, któr¹ ka¿dy z nas powinien przejœÌ, niezale¿nie czy za trzy lata coœ siê stanie, czy nie..

Wa¿ne jest aby odnaleŸÌ w sobie samego siebie i mi³oœÌ do Boga...

, czyÂż nie......?
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #274 : Wrzesień 03, 2009, 18:21:51 »

Symeon, Arteq i Kot ju¿ dawno zapomnieli o potyczkach i robi¹ ju¿ coœ innego, a Ty wci¹¿ rozdrapujesz temat!!!

I Ty chcesz innych uczyĂŚ dobrych manier?
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: