Sobek
Gość
|
|
« Odpowiedz #275 : Wrzesień 03, 2009, 18:22:56 » |
|
ProponowaÂłbym najpierw dowiedzieĂŚ siĂŞ o co w tym sporze miĂŞdzy Artqiem a Kotem chodzi. Arteg w innym temacie przypomniaÂł, Âże Samuel nawoÂływaÂł do przekazywania datkĂłw dla PCh, po czym Kot napisaÂł, Âże Arteq oczerniÂł tymi sÂłowami Samuela (rozgÂłosiÂł o Samuelu nieprawdziwe informacje).
fakt jest taki, ze Samcio w sesjach nie raz nawoÂływaÂł do przekazywania datkĂłw, tylko Âże mogĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ, Âże problem nie polegaÂł na tym, Âże Artek to przypomniaÂł, tylko raczej to wypomniaÂł
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #276 : Wrzesień 03, 2009, 18:28:37 » |
|
JeÂżeli Samuel zachĂŞcaÂł ludzi do skÂładania darowizn na rzecz wykopalisk, to ja w tym nic zÂłego nie widzĂŞ, bo zawsze gdzieÂśtam co roku jest skÂładany raport finansowy w dziaÂłalnoÂści pch i pewnie moÂżna mieĂŚ do niego wglÂąd!
ciekawe gdzie te raporty sÂą? w tajnym sejfie Lucyny? ;P
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #277 : Wrzesień 03, 2009, 18:30:25 » |
|
W³aœnie chcia³em zaproponowaÌ aby Symeon przesta³ pieprzyÌ,tylko zaj¹³ siê czymœ pozytywnym.
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
|
« Odpowiedz #278 : Wrzesień 03, 2009, 18:31:29 » |
|
A poza tym, gdyby Arteq pilnie ÂśledziÂł PCh, to wiedziaÂłby, Âże konta w pewnym momencie zostanÂą zamkniĂŞte - no i Arteq moÂże byĂŚ caÂły szczĂŞÂśliwy, bo juÂż nikt z PCh nie bĂŞdzie nawoÂływaÂł o "mamonĂŞ", pozostanie jedynie ...............kk.
A moÂże przez niego przemawia bĂłl, Âże kasa pÂłynie do PCh zamiast do............w/w?
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #279 : Wrzesień 03, 2009, 18:35:02 » |
|
obawiam siĂŞ Âże konta zostanÂą zamkniĂŞte wraz z przeÂłoÂżonymi Pch ;P
|
|
|
|
|
|
|
Sobek
Gość
|
|
« Odpowiedz #280 : Wrzesień 03, 2009, 18:37:36 » |
|
Widzisz kolego: nie znamy siê, ale ju¿ wiem czym siê ró¿nimy.... Tobie opierasz siê na ironicznych odpowiedziach, które s¹ subiektywne Ja opieram siê na obiektywiŸmie, który jest dla mnie najwa¿niejszy ale z obiektywizmem bywa tak, ¿e nie jest to dar nabyty, lecz wrodzony wszystkie informacje na ten temat mozesz znaleŸÌ na: http://www.krs-online.com.pl/i sorki za poni¿szy cytat z tej stronki, ale nie moge siê oprzeÌ Odnalezienie danych na temat organizacji i firm, zweryfikowanie informacji o kontrahencie nigdy nie by³o tak proste.
Szukajcie, a znajdziecie
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #281 : Wrzesień 03, 2009, 18:48:32 » |
|
ProponowaÂłbym najpierw dowiedzieĂŚ siĂŞ o co w tym sporze miĂŞdzy Artqiem a Kotem chodzi. Arteg w innym temacie przypomniaÂł, Âże Samuel nawoÂływaÂł do przekazywania datkĂłw dla PCh, po czym Kot napisaÂł, Âże Arteq oczerniÂł tymi sÂłowami Samuela (rozgÂłosiÂł o Samuelu nieprawdziwe informacje).
fakt jest taki, ze Samcio w sesjach nie raz nawoÂływaÂł do przekazywania datkĂłw, tylko Âże mogĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ, Âże problem nie polegaÂł na tym, Âże Artek to przypomniaÂł, tylko raczej to wypomniaÂł PodniosÂłeÂś mnie na duchu,drogi Sobku,Âże jako jeden z nielicznych na tym forum pochyliÂłeÂś siĂŞ i odczytaÂłeÂś moje intencje. Kolega Symeon nie zadaÂł sobie trudu,by przeczytac w czym rzecz jest. Twierdzi,Âże potrafi czytaĂŚ ze zrozumieniem ale jednoczeÂśnie jego wypowiedÂź dowodzi,Âże tak nie jest. Nie waÂłkujmy tego tematu wiĂŞc,bo dziesiĂŞc razy nie bĂŞdĂŞ powtarzaÂł o co mi chodzi zwÂłaszcza,Âże sÂłowa moje do Artqa kierowaÂłem i wiĂŞcej do niego pisaĂŚ nie mam potrzeby.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #282 : Wrzesień 03, 2009, 19:22:40 » |
|
i Arteq moÂże byĂŚ caÂły szczĂŞÂśliwy, bo juÂż nikt z PCh nie bĂŞdzie nawoÂływaÂł o "mamonĂŞ", pozostanie jedynie ...............kk.
A moÂże przez niego przemawia bĂłl, Âże kasa pÂłynie do PCh zamiast do............w/w? Daruj sobie perfidne insynuacje. I powtĂłrzĂŞ: nawoÂływaÂł? - nawoÂływaÂł. Dlatego kÂłamstwo pozostaje kÂłamstwem bez wzglĂŞdu na dorabianie teorii do niego. I moÂże w koĂącu Kot zdecydowaÂłby siĂŞ na jasne zasady: oburzaÂł siĂŞ, Âże nie uÂżyÂł KONKRETNEGO sÂłowa "oszczerca" [ok, tÂłumaczyÂłem dlaczego postawiÂłem znak rĂłwnoÂści], tylko dlaczego teraz zaczyna glĂŞdziĂŚ o intencjach a nie bazuje na KONKRETNYCH sÂłowach? JeÂżeli natomiast posÂłuÂżymy siĂŞ "intencjami" to Kot wypada jeszcze gorzej.
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #283 : Wrzesień 03, 2009, 19:27:45 » |
|
Widzisz kolego: nie znamy siê, ale ju¿ wiem czym siê ró¿nimy.... Tobie opierasz siê na ironicznych odpowiedziach, które s¹ subiektywne Ja opieram siê na obiektywiŸmie, który jest dla mnie najwa¿niejszy ale z obiektywizmem bywa tak, ¿e nie jest to dar nabyty, lecz wrodzony wszystkie informacje na ten temat mozesz znaleŸÌ na: http://www.krs-online.com.pl/i sorki za poni¿szy cytat z tej stronki, ale nie moge siê oprzeÌ Odnalezienie danych na temat organizacji i firm, zweryfikowanie informacji o kontrahencie nigdy nie by³o tak proste.
Szukajcie, a znajdziecie a jaki KRS ma Pch?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #284 : Wrzesień 03, 2009, 19:29:24 » |
|
Intencjami nie rĂłwnaj sie ze mnÂą proszĂŞ,bo wspĂłlnego mianownika nie znajdziesz.
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
|
« Odpowiedz #285 : Wrzesień 03, 2009, 19:32:26 » |
|
Artqu, a dlaczego przemilcza³eœ pierwsz¹ czêœÌ mojego postu, przecie¿ tam pisze to, co powinno
CiĂŞ wreszcie uszczĂŞÂśliwiĂŚ i zakoĂączyĂŚ dyÂżurny temat "zbierania kasy na PCH".
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #286 : Wrzesień 03, 2009, 19:39:40 » |
|
Val Dee, PCH jest potocznÂą nazwÂą. Informacji musisz szukaĂŚ odnoÂśnie fundacji Daru ÂŚwiatowida. Przed oblicze sÂądu nie trafiÂą poniewaÂż w Âświetle prawa nie dopuszczajÂą siĂŞ przestĂŞpstwa - w statucie fundacji "dziwnie" nie ma nic na temat osÂłon, orionczykĂłw, nibiru i biegania z mumiÂą faraona po pustyni w celu umieszczenia w sarkofagu. W statucie jest o archeologi.
OczywiÂście Kocie - nie jestem w stanie i nie chcĂŞ schodziĂŚ do Twojego "mianownika".
Barbarax - bo nie uszczêœliwi. Z tego co mi wiadomo to nie wyci¹gaj¹ si³¹ pieni¹¿ków od ludzi - ludzie daj¹ dobrowolnie. Co by mog³o mnie uszczêœliwiÌ to aby wszyscy ludzie byli w stanie dostrzec liczne k³amstwa i manipulacje [w sesjach - a na tym bazuje pch] których dopuszczaj¹ siê ludzie z PCH/DŒ. Ale spokojnie - czas dzia³a na korzyœÌ prawdy i pogr¹¿a PCH/DŒ - coraz wiêcej niewype³nionych proroctw...
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 19:41:51 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #287 : Wrzesień 03, 2009, 19:54:07 » |
|
Piszesz Artqu,Âże "schodziĂŚ"do mojego mianownika nie jesteÂś w stanie. Odpowiem tak: Kto siĂŞ Artqu wywyÂższa-zostanie poniÂżony. PamiĂŞtaj o tym.Ja chĂŞtnie tÂą wyÂższoÂśc TwojÂą uznajĂŞ alebowiem: Kto siĂŞ poniÂża zostanie.....
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #288 : Wrzesień 03, 2009, 19:59:06 » |
|
ÂŚwiĂŞte sÂłowa - ale nie ma w nich miejsca na perfidiĂŞ.
Tak - œwiadomie napisa³em "zejœÌ" poniewa¿ tak musia³bym zrobiÌ aby wykazywaÌ pewne Twoje widoczne na tym forum zachowania, np. - brak odpowiedzialnoœci za wypowiedziane s³owa i wykrêcanie siê z nich, brak umiejêtnoœci przyznania siê do b³êdu, fanatyczne podejœcie do pewnych spraw.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #289 : Wrzesień 03, 2009, 20:00:38 » |
|
Dlatego wy¿szy jesteœ Artqu i s³usznie wy¿szoœÌ sw¹ podkreœlasz.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 20:01:57 wysłane przez kot »
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
|
« Odpowiedz #290 : Wrzesień 03, 2009, 20:07:20 » |
|
Artqu, ale Kot to nie Twoja œcie¿ka rozwoju. IdŸ po prostu.....swoj¹ drog¹, a Kota ju¿ sobie odpuœÌ, skoro on Ciê œci¹ga w dó³. Wszyscy Ci ¿yczymy wszystkiego najlepszego. .......Kotu oczywiœcie równie¿ .
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #291 : Wrzesień 03, 2009, 20:07:23 » |
|
Postaram siê jeszcze raz "bardziej wykazaÌ" i uci¹Ì pogawêdkê - ku uciesze innych forumowiczów. Je¿eli zdecydujesz siê na rozmowê w oparciu o konkrety chêtnie siê przy³¹czê.
edit: skoro pojawiÂł siĂŞ na mojej ÂścieÂżce to zapewne w jakimÂś celu, podejrzewam, Âże dla rozwiniĂŞcia pewnych cech i pozytywnej weryfikacji innych oraz spostrzeÂżeĂą.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 20:11:08 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
|
« Odpowiedz #292 : Wrzesień 03, 2009, 20:10:28 » |
|
Artqu, a nie pomyÂślaÂłeÂś, Âże Twoje konkrety sÂą konkretami............dla Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #293 : Wrzesień 03, 2009, 20:14:36 » |
|
Moje przekonania s¹ moimi przekonaniami byÌ mo¿e podzielanymi przez pewne osoby, ale fakty [konkrety] pozostaj¹ faktami dla wszystkich. Np. wschód s³oùca pozostanie zawsze wschodem - s³oùce wy³ania siê zza horyzontu - i nikt nie mo¿e temu zaprzeczyÌ. Zgodzê sie natomiast, ¿e dla wielu osób mo¿e oznaczaÌ ró¿ne rzeczy - pora wstawania, pora spoczynku, radoœÌ z kolejnego dnia b¹dŸ smutek dla osoby w depresji. Dziêkujê.
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
|
« Odpowiedz #294 : Wrzesień 03, 2009, 20:24:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #295 : Wrzesień 03, 2009, 20:32:38 » |
|
Arteq sam bêd¹c w "dole" próbuje wszystkich œci¹gn¹Ì do "siebie", taka jego rola... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #296 : Wrzesień 03, 2009, 20:35:18 » |
|
Artqu, a nie pomyÂślaÂłeÂś, Âże Twoje konkrety sÂą konkretami............dla Ciebie.
konkret jest konkretem absolutnym - nie podlegajÂącym subiektywnym ocenom konkretem jest np Âże piszĂŞ ten o post wieczorem i z tym nie da siĂŞ dyskutowaĂŚ o jakich innych konkretach mowa?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #297 : Wrzesień 03, 2009, 20:40:03 » |
|
A takich,Âże dla jednych konkret to dwie kulki lodowe w wafelku.lub ciastko a dla innych konkret to schabowy z koÂściÂą plus kapustka plus tÂłuczone ziemniaczki prosto z wody tÂłuszczykiem polane dla naprzykÂładu.
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
|
« Odpowiedz #298 : Wrzesień 03, 2009, 20:41:12 » |
|
Tak, masz racjê, konkret je¿eli jest konkretem to....jest konkretem jak najbardziej, ale nie nie musi byÌ nim coœ, co dana osoba uwa¿a za konkret. Tak jest w przypadku Artqa, który uznaje za konkret tylko i wy³¹cznie to.......co on sam uznaje.
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #299 : Wrzesień 03, 2009, 20:43:50 » |
|
a co jest "niekonkretem"? proszĂŞ o przykÂład
kot - co to ma byĂŚ za argument? mylne postrzeganie i operowanie pojĂŞciami to nie najlepszy sposĂłb na dyskusjĂŞ
|
|
|
|
|
|
|
|