Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:36:57

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198336 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #275 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:22:56 »

Proponowa³bym najpierw dowiedzieæ siê o co w tym sporze miêdzy Artqiem a Kotem chodzi. Arteg w innym temacie przypomnia³, ¿e Samuel nawo³ywa³ do przekazywania datków dla PCh, po czym Kot napisa³, ¿e Arteq oczerni³ tymi s³owami Samuela (rozg³osi³ o Samuelu nieprawdziwe informacje).

fakt jest taki, ze Samcio w sesjach nie raz nawo³ywa³ do przekazywania datków, tylko ¿e mogê siê za³o¿yæ, ¿e problem nie polega³ na tym, ¿e Artek to przypomnia³, tylko raczej to wypomnia³ Mrugniêcie
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #276 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:28:37 »

Je¿eli Samuel zachêca³ ludzi do sk³adania darowizn na rzecz wykopalisk, to ja w tym nic z³ego nie widzê, bo zawsze gdzie¶tam co roku jest sk³adany raport finansowy w dzia³alno¶ci pch i pewnie mo¿na mieæ do niego wgl±d!

ciekawe gdzie te raporty s±?
w tajnym sejfie Lucyny? ;P
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #277 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:30:25 »

W³a¶nie chcia³em zaproponowaæ aby Symeon przesta³ pieprzyæ,tylko zaj±³ siê czym¶ pozytywnym.
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #278 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:31:29 »

A poza tym, gdyby Arteq pilnie ¶ledzi³ PCh, to wiedzia³by, ¿e konta w pewnym momencie zostan± zamkniête - no i Arteq mo¿e byæ ca³y szczê¶liwy, bo ju¿ nikt z PCh nie bêdzie nawo³ywa³ o "mamonê", pozostanie jedynie ...............kk.

A mo¿e przez niego przemawia ból, ¿e kasa p³ynie do PCh zamiast do............w/w?
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #279 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:35:02 »

obawiam siê ¿e konta zostan± zamkniête wraz z prze³o¿onymi Pch ;P
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #280 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:37:36 »

Widzisz kolego: nie znamy siê, ale ju¿ wiem czym siê ró¿nimy....
Tobie opierasz siê na ironicznych odpowiedziach, które s± subiektywne
Ja opieram siê na obiektywi¼mie, który jest dla mnie najwa¿niejszy
ale z obiektywizmem bywa tak, ¿e nie jest to dar nabyty, lecz wrodzony Mrugniêcie

wszystkie informacje na ten temat mozesz znale¼æ na:

http://www.krs-online.com.pl/

i sorki za poni¿szy cytat z tej stronki, ale nie moge siê oprzeæ U¶miech
Odnalezienie danych na temat organizacji i firm, zweryfikowanie informacji o kontrahencie nigdy nie by³o tak proste.

Szukajcie, a znajdziecie Chichot
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #281 : Wrzesieñ 03, 2009, 18:48:32 »

Proponowa³bym najpierw dowiedzieæ siê o co w tym sporze miêdzy Artqiem a Kotem chodzi. Arteg w innym temacie przypomnia³, ¿e Samuel nawo³ywa³ do przekazywania datków dla PCh, po czym Kot napisa³, ¿e Arteq oczerni³ tymi s³owami Samuela (rozg³osi³ o Samuelu nieprawdziwe informacje).

fakt jest taki, ze Samcio w sesjach nie raz nawo³ywa³ do przekazywania datków, tylko ¿e mogê siê za³o¿yæ, ¿e problem nie polega³ na tym, ¿e Artek to przypomnia³, tylko raczej to wypomnia³ Mrugniêcie

Podnios³e¶ mnie na duchu,drogi Sobku,¿e jako jeden z nielicznych na tym forum pochyli³e¶ siê i odczyta³e¶ moje intencje.

Kolega Symeon nie zada³ sobie trudu,by przeczytac w czym rzecz jest.

Twierdzi,¿e potrafi czytaæ ze zrozumieniem ale jednocze¶nie jego wypowied¼  dowodzi,¿e tak nie jest.

Nie wa³kujmy tego tematu wiêc,bo dziesiêc razy nie bêdê powtarza³ o co mi chodzi zw³aszcza,¿e s³owa moje do Artqa kierowa³em i wiêcej do niego pisaæ nie mam potrzeby.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #282 : Wrzesieñ 03, 2009, 19:22:40 »

i Arteq mo¿e byæ ca³y szczê¶liwy, bo ju¿ nikt z PCh nie bêdzie nawo³ywa³ o "mamonê", pozostanie jedynie ...............kk.

A mo¿e przez niego przemawia ból, ¿e kasa p³ynie do PCh zamiast do............w/w?

Daruj sobie perfidne insynuacje.

I powtórzê: nawo³ywa³? - nawo³ywa³. Dlatego k³amstwo pozostaje k³amstwem bez wzglêdu na dorabianie teorii do niego.
I mo¿e w koñcu Kot zdecydowa³by siê na jasne zasady: oburza³ siê, ¿e nie u¿y³ KONKRETNEGO s³owa "oszczerca" [ok, t³umaczy³em dlaczego postawi³em znak równo¶ci], tylko dlaczego teraz zaczyna glêdziæ o intencjach a nie bazuje na KONKRETNYCH s³owach?
Je¿eli natomiast pos³u¿ymy siê "intencjami" to Kot wypada jeszcze gorzej.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #283 : Wrzesieñ 03, 2009, 19:27:45 »

Widzisz kolego: nie znamy siê, ale ju¿ wiem czym siê ró¿nimy....
Tobie opierasz siê na ironicznych odpowiedziach, które s± subiektywne
Ja opieram siê na obiektywi¼mie, który jest dla mnie najwa¿niejszy
ale z obiektywizmem bywa tak, ¿e nie jest to dar nabyty, lecz wrodzony Mrugniêcie

wszystkie informacje na ten temat mozesz znale¼æ na:

http://www.krs-online.com.pl/

i sorki za poni¿szy cytat z tej stronki, ale nie moge siê oprzeæ U¶miech
Odnalezienie danych na temat organizacji i firm, zweryfikowanie informacji o kontrahencie nigdy nie by³o tak proste.

Szukajcie, a znajdziecie Chichot

a jaki KRS ma Pch?
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #284 : Wrzesieñ 03, 2009, 19:29:24 »

Intencjami nie równaj sie ze mn± proszê,bo wspólnego mianownika nie znajdziesz.

Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #285 : Wrzesieñ 03, 2009, 19:32:26 »

Artqu, a dlaczego przemilcza³e¶ pierwsz± czê¶æ mojego postu, przecie¿ tam pisze to, co powinno

Ciê wreszcie uszczê¶liwiæ i zakoñczyæ dy¿urny temat "zbierania kasy na PCH".
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #286 : Wrzesieñ 03, 2009, 19:39:40 »

Val Dee, PCH jest potoczn± nazw±. Informacji musisz szukaæ odno¶nie fundacji Daru ¦wiatowida. Przed oblicze s±du nie trafi± poniewa¿ w ¶wietle prawa nie dopuszczaj± siê przestêpstwa - w statucie fundacji "dziwnie" nie ma nic na temat os³on, orionczyków, nibiru i biegania z mumi± faraona po pustyni w celu umieszczenia w sarkofagu. W statucie jest o archeologi.

Oczywi¶cie Kocie - nie jestem w stanie i nie chcê schodziæ do Twojego "mianownika".

Barbarax - bo nie uszczê¶liwi. Z tego co mi wiadomo to nie wyci±gaj± si³± pieni±¿ków od ludzi - ludzie daj± dobrowolnie. Co by mog³o mnie uszczê¶liwiæ to aby wszyscy ludzie byli w stanie dostrzec liczne k³amstwa i manipulacje [w sesjach - a na tym bazuje pch] których dopuszczaj± siê ludzie z PCH/D¦. Ale spokojnie - czas dzia³a na korzy¶æ prawdy i pogr±¿a PCH/D¦ - coraz wiêcej niewype³nionych proroctw...
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 03, 2009, 19:41:51 wys³ane przez arteq » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #287 : Wrzesieñ 03, 2009, 19:54:07 »

Piszesz Artqu,¿e "schodziæ"do mojego mianownika nie jeste¶ w stanie.

Odpowiem tak:

Kto siê Artqu wywy¿sza-zostanie poni¿ony.

Pamiêtaj o tym.Ja chêtnie t± wy¿szo¶c Twoj± uznajê alebowiem:

Kto siê poni¿a zostanie.....

U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #288 : Wrzesieñ 03, 2009, 19:59:06 »

¦wiête s³owa - ale nie ma w nich miejsca na perfidiê.

Tak - ¶wiadomie napisa³em "zej¶æ" poniewa¿ tak musia³bym zrobiæ aby wykazywaæ pewne Twoje widoczne na tym forum zachowania, np. - brak odpowiedzialno¶ci za wypowiedziane s³owa i wykrêcanie siê z nich, brak umiejêtno¶ci przyznania siê do b³êdu, fanatyczne podej¶cie do pewnych spraw.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #289 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:00:38 »

Dlatego wy¿szy jeste¶ Artqu i s³usznie wy¿szo¶æ sw± podkre¶lasz.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 03, 2009, 20:01:57 wys³ane przez kot » Zapisane
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #290 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:07:20 »

Artqu, ale Kot to nie Twoja ¶cie¿ka rozwoju.

Id¼ po prostu.....swoj± drog±, a Kota ju¿ sobie odpu¶æ, skoro on Ciê ¶ci±ga w dó³.

Wszyscy Ci ¿yczymy wszystkiego najlepszego. U¶miech.......Kotu oczywi¶cie równie¿ U¶miech.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #291 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:07:23 »

Postaram siê jeszcze raz "bardziej wykazaæ" i uci±æ pogawêdkê - ku uciesze innych forumowiczów. Je¿eli zdecydujesz siê na rozmowê w oparciu o konkrety chêtnie siê przy³±czê.

edit: skoro pojawi³ siê na mojej ¶cie¿ce to zapewne w jakim¶ celu, podejrzewam, ¿e dla rozwiniêcia pewnych cech i pozytywnej weryfikacji innych oraz spostrze¿eñ.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 03, 2009, 20:11:08 wys³ane przez arteq » Zapisane
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #292 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:10:28 »

Artqu, a nie pomy¶la³e¶, ¿e Twoje konkrety s± konkretami............dla Ciebie.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #293 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:14:36 »

Moje przekonania s± moimi przekonaniami byæ mo¿e podzielanymi przez pewne osoby, ale fakty [konkrety] pozostaj± faktami dla wszystkich.
Np. wschód s³oñca pozostanie zawsze wschodem - s³oñce wy³ania siê zza horyzontu - i nikt nie mo¿e temu zaprzeczyæ. Zgodzê sie natomiast, ¿e dla wielu osób mo¿e oznaczaæ ró¿ne rzeczy - pora wstawania, pora spoczynku, rado¶æ z kolejnego dnia b±d¼ smutek dla osoby w depresji.
Dziêkujê.
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #294 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:24:54 »

No tak, ale ja mówi³am o Twoich konkretach, a wiêc........lepiej chyba poczytaæ sobie forum, bo jak z tego wynika Artqu, ja te¿ Ciê ¶ci±gam w dó³. A wiêc powodzenia. U¶miech Chichot Du¿y u¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #295 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:32:38 »

Arteq sam bêd±c w "dole" próbuje wszystkich ¶ci±gn±æ do "siebie", taka jego rola...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #296 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:35:18 »

Artqu, a nie pomy¶la³e¶, ¿e Twoje konkrety s± konkretami............dla Ciebie.

konkret jest konkretem absolutnym - nie podlegaj±cym subiektywnym ocenom

konkretem jest np ¿e piszê ten o post wieczorem

i z tym nie da siê dyskutowaæ U¶miech

o jakich innych konkretach mowa?
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #297 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:40:03 »

A takich,¿e dla jednych konkret to dwie kulki lodowe w wafelku.lub ciastko a dla innych konkret to

schabowy z ko¶ci± plus kapustka plus t³uczone ziemniaczki prosto z wody t³uszczykiem polane

dla naprzyk³adu. Mrugniêcie Chichot Du¿y u¶miech
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #298 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:41:12 »

Tak, masz racjê, konkret je¿eli jest konkretem to....jest konkretem jak najbardziej, ale nie nie musi byæ nim co¶, co dana osoba uwa¿a za konkret.
Tak jest w przypadku Artqa, który uznaje za konkret tylko i wy³±cznie to.......co on sam uznaje.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #299 : Wrzesieñ 03, 2009, 20:43:50 »

a co jest "niekonkretem"?
proszê o przyk³ad

kot - co to ma byæ za argument?
mylne postrzeganie i operowanie pojêciami to nie najlepszy sposób na dyskusjê
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: