arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #375 : Wrzesień 22, 2009, 15:35:27 » |
|
Myœlê, ¿e chodzi o to aby nazwaÌ rzeczy po imieniu: oszusta - oszustem, wiarê - wiar¹, g³upotê - g³upot¹, a rzetelnoœÌ - rzetelnoœci¹.
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #376 : Wrzesień 22, 2009, 16:27:51 » |
|
A jak ja napiszê, ¿e zwyk³y masa¿ miêœni lub krêgos³upa jest wprowadzaniem innego natê¿enia energii do os³abionych (energetycznie) komórek, to mi uwierzycie? A jak podam fakty dotycz¹ce opiekowania siê roœlinami, które du¿o lepiej funkcjonuj¹ u ludzi troszcz¹cych siê, to mi uwierzycie? Granica wiary jest bardzo cienka, ci którzy potrafi¹ przez ni¹ przejœÌ, wiedz¹ "o co chodzi"... Pozdrawiam - Thotal  to jest akurat udowodnione naukowo  na roœlinki wp³ywa te¿ pozytywnie: - puszczanie klasycznej muzyki - przemawianie do nich
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #377 : Wrzesień 22, 2009, 17:52:12 » |
|
WÂłaÂśnie rozmawiamy o naukowo doÂświadczalnym procesie pojmowania WIARY. Brak Ci wiary? PrzestaĂą wierzyĂŚ w to, co ci wmĂłwiono, zacznij wierzyĂŚ w to, co sam zrozumiesz i pojmiesz jako duchowe JA. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
kubraczek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #378 : Wrzesień 22, 2009, 21:20:46 » |
|
Myœlê, ¿e chodzi o to aby nazwaÌ rzeczy po imieniu: ... i w³aœnie o tych "imionach" wczeœniej nabazgra³em parê zdaù...wiem ¿e by³y one ma³o czytelne bo do prawdy trudno jest za pomoc¹ s³ów/etykiet wyraziÌ to co siê czuje. Nie mniej jednak...koledzy/kole¿anki nie przesz³o Wam kiedyœ przez myœl, ¿e wyrazy którymi siê pos³ugujemy nie odzwierciedlaj¹ w pe³ni naszych przekonaù/uczuÌ/myœli? Ja mam takie uczucie, dla MNIE zawsze czegoœ im brakuje...ale jak ju¿ wczeœniej gdzieœ wspomnia³em mam na to sposoba - tzw. czuja 
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #379 : Wrzesień 23, 2009, 18:16:27 » |
|
Mr Kocie Wpisuj¹c "pewne zdanie" w wyszukiwarce google,mo¿na bardzo szybko odnaleŸÌ fora internetowe na których mowa jest o PCH i o pani L.£. Wielu u¿ytkownikom puszczaj¹ nerwy dla przyk³adu http://nedds.pl/topic/80295-koniec-wiata/page__st__100Jego te¿ podasz do s¹du? Kocie,daj sobie spokój,dobrze wiesz,ze nie masz racji i kogo chcesz straszyÌ?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #380 : Wrzesień 23, 2009, 18:36:32 » |
|
Niewiele mnie interesuje przytoczony link.
Ja nie bĂŞdĂŞ nikogo do SÂądu podawaÂł ale mogÂłaby to osoba pomĂłwiona uczyniĂŚ a wtedy Kamilu juz nie
bĂŞdziesz taki rezolutny.
JeÂśli mi nie wierzysz Kamilu,to taty lub mamy zapytaj o to.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #381 : Wrzesień 23, 2009, 18:44:48 » |
|
Niewiele mnie interesuje przytoczony link.
Ja nie bĂŞdĂŞ nikogo do SÂądu podawaÂł ale mogÂłaby to osoba pomĂłwiona uczyniĂŚ a wtedy Kamilu juz nie
bĂŞdziesz taki rezolutny.
JeÂśli mi nie wierzysz Kamilu,to taty lub mamy zapytaj o to.
Prawda boli? I dobrze! Ma boleĂŚ!
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #382 : Wrzesień 23, 2009, 18:48:54 » |
|
Nie Kamilu!!
Prawda nie boli i nie moÂże boleĂŚ.
Biada temu,kogo boli ona.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #383 : Wrzesień 23, 2009, 20:42:50 » |
|
Jak mam do czynienia ze szczeniakiem, który musi siê ponapinaÌ na forum... jego posta siê ignoruje... zobaczysz jak szybko opuœci forum... bo mu napinka nie wysz³a Mrugniêcie Czasami te¿ mo¿na byÌ dla takiego wyj¹tkowo przemi³ym wtedy goœÌ dêbieje kompletnie Chichot
Jeœli masz do mnie jakieœ zarzuty to je przedstaw a nastêpnie udowodnij,¿e nie mam racji lub k³amiê. Ja nie ¿a³ujê swoich s³ów,móg³bym to napisaÌ jeszcze raz,i uwa¿am,¿e by³y to s³owa jak najbardziej s³uszne....
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2009, 20:43:27 wysłane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
t0m3k12
Gość
|
 |
« Odpowiedz #384 : Wrzesień 23, 2009, 21:24:10 » |
|
MniaaaaÂł, mniaaaaÂł juÂż wyluzowaÂłeÂś ? A jak nie to moÂże chcesz melisy?
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Gość
|
 |
« Odpowiedz #385 : Wrzesień 27, 2009, 21:27:21 » |
|
Szanowny kolego "Obiektyw"
Nie jestem osobÂą ktĂłra lubi zwracaĂŚ komuÂś uwagĂŞ, ale szacunek do pracy naleÂży siĂŞ nawet Âśmieciarzowi, ktĂłry walczÂąc z przeciwnoÂściami losu stara siĂŞ zapewniĂŚ sobie byt. KaÂżde spoÂłeczeĂąstwo, lokalne czy nie szanuje siĂŞ nawzajem w wypowiedziach oraz kontaktach. Nie znam Twojej osoby na tyle dobrze aby mĂłc wiĂŞcej siĂŞ wypowiadaĂŚ jednak szanujmy siĂŞ nawzajem, a szczegĂłlnie czas moderatorĂłw, ktĂłrzy nie majÂą pÂłacone jak to siĂŞ mĂłwi "wdowim groszem" za swojÂą pracĂŞ, aby to "coÂś" co jest dla wielu miejscem spotkaĂą nie byÂło czymÂś innym jak tylko "czymÂś" dla postronnych osĂłb.
pzd Maciej
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #386 : Październik 01, 2009, 19:53:00 » |
|
Haha  Moim zdaniem szuka uwagi. Jak kiedyœ inni postrzegali Morê jako zwracaj¹cego na siebie uwagê, tak teraz Phi to robi. Jedyna ró¿nica to to, ¿e Mora mia³ w tym jakiœ cel. Jaki cel ma Phi? Urosn¹Ì w oczach wariatów, którzy dadz¹ wiarê jego s³owom. Najlepszym sposobem jest go ignorowaÌ. Ja to robiê i dopiero jak go zacytowa³eœ to siê dowiedzia³am, co on znowu wymyœla 
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #387 : Październik 01, 2009, 20:06:40 » |
|
Ja nie uwaÂżam aby teksty Naszego kolegi byÂły ÂżaÂłosne. One sÂą intrygujÂące. InteresujÂą mnie i liczĂŞ,Âże c.d.n. 
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #388 : Październik 01, 2009, 20:12:35 » |
|
Kocie, a nie lepiej obejrzeĂŚ Supermana?
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Gość
|
 |
« Odpowiedz #389 : Październik 01, 2009, 20:13:41 » |
|
Hm aby zrozumieÌ Phi mo¿e zacz¹Ì od Pana Hermes Trismegistos i jego twórczoœci jest naprawdê ciekawa ale i zarazem trudna. Ÿród³o: http://www.eioba.pl/hermes/articles
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #390 : Październik 01, 2009, 20:16:05 » |
|
Dry - je¿eli wszystkie jego wypowiedzi s¹ wyrazem jego twórczoœci to nale¿a³oby wiêkszoœÌ jego postów uznaÌ za offtop. Niech pisze ch³opak w Wierszach albo nowy temat za³o¿y. A najlepiej niech spisze swoje myœli i wyœle do jakiegoœ wydawnictwa. Naprawdê nie ka¿dy musi padaÌ ofiar¹ czytania jego wymys³ów. Id¹c do ksiêgarni wybieram odpowiedni¹ pó³kê i na niej szukam interesuj¹cych mnie tytu³ów. Jakiœ porz¹dek musi byÌ.
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Gość
|
 |
« Odpowiedz #391 : Październik 01, 2009, 20:21:01 » |
|
Janneth jeœli rozmawiam z obcokrajowcem to albo siê staram go zrozumieÌ albo nie. Wybór nale¿y do nas, te¿ nie widzi mi siê czasami jak widzê lub s³yszê pewne rzeczy, które wprowadzaj¹ dysonans. Ale có¿ ¿ycie jak powiedzia³em wczeœniej jest przenikaniem naszych œwiatów.
Co do "merytorycznoÂści" wypowiedzi sÂą odpowiednie osoby na tym forum, ktĂłre robiÂą porzÂądek z moimi i innych wypowiedziami.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #392 : Październik 01, 2009, 20:22:34 » |
|
Kocie, a nie lepiej obejrzeĂŚ Supermana?
PogodziĂŚ naleÂży wszystkie przyjemnoÂści. 
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Gość
|
 |
« Odpowiedz #393 : Październik 01, 2009, 20:24:50 » |
|
a dla DiabÂła ogarek 
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #394 : Październik 01, 2009, 21:53:32 » |
|
Dla niektĂłrych problem zaczyna siĂŞ tam, gdzie posty zmuszajÂą do myÂślenia...  WiĂŞc zamiast pomyÂśleĂŚ, (co nie musi siĂŞ udaĂŚ od razu; a samo juÂż pytanie sobie zadane poprzez niepeÂłne zrozumienie drugiego, to zaczyn odpowiedzi...) proponujÂą "kastracjĂŞ", coby wÂłasnej niemoÂżnoÂści nie objawiĂŚ wszem i wobec. 
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Gość
|
 |
« Odpowiedz #395 : Październik 01, 2009, 22:01:54 » |
|
Kastracja podnosi skalĂŞ dÂźwiĂŞku ... podobno, ale empirycznie nie dowiodĂŞ tego na swoim przykÂładzie
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2009, 22:05:43 wysłane przez Dry007 »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #396 : Październik 01, 2009, 22:16:42 » |
|
Thotal, odpowiedÂź z wÂątku "sÂąd ostateczny" tutaj zamieszczam - w tamtym wÂątku byÂłby to off.
Phi mĂłwiÂł o ludziach. WÂątek nie ja zaÂłoÂżyÂłem tylko mod akurat tak podzieliÂł poprzedni.
Jadu? Potrafiê byÌ niewygodny w d¹¿eniu do wyjaœnienia/zweryfikowania stawianych na forum tez i uparty w tym d¹¿eniu. Pos³ugujê siê te¿ czasami ironi¹ w celu unaocznienia pewnych postaw i pogl¹dów. Lubiê tez nazywaÌ rzeczy po imieniu, wprost - szczególnie negatywne. Skoro to nazywasz "jadem"... Destrukcja? Pewnie zdarza mi siê do niej przyczyniaÌ gdy tezy stoj¹ na glinianych nogach, gdyby by³y mocne moja "destrukcja" sp³ywa³aby po nich jak przys³owiowa woda po kaczce. Je¿eli przyczyniam siê do os³abienia wiary w brednie których nie potraficie/nie chcecie udowodniÌ to autentycznie siê cieszê. Widzisz Thotal, jestem œwiadomy swojego zachowania - pozytywów jak i wad i w przeciwieùstwie do Ciebie jestem najzwyczajniej prawdziwy - nie wypieram siê ich. Nie udajê kogoœ kim nie jestem - a to powszechne zjawisko na tym forum wœród osób które s¹ "rozwiniête" i "uduchowione" - oczywiœcie najbardziej we w³asnym mniemaniu. Wasze s³owa mówi¹ co innego, a czyny co innego.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #397 : Październik 01, 2009, 22:22:41 » |
|
Kastracja podnosi skalê dŸwiêku ... podobno, ale empirycznie nie dowiodê tego na swoim przyk³adzie I tak Ci wci¹¿ z "martwych" powstaj¹ Niezniszczalni! Czyli, ¿e niebezpiecznie kastrowaÌ jest!
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Gość
|
 |
« Odpowiedz #398 : Październik 01, 2009, 22:25:24 » |
|
Nie kastruj brat swego jak i siebie samego.
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Gość
|
 |
« Odpowiedz #399 : Październik 01, 2009, 22:28:56 » |