Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:18:20

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198495 razy)
0 u¿ytkowników i 42 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #375 : Wrzesieñ 22, 2009, 15:35:27 »

My¶lê, ¿e chodzi o to aby nazwaæ rzeczy po imieniu: oszusta - oszustem, wiarê - wiar±, g³upotê  - g³upot±, a rzetelno¶æ - rzetelno¶ci±.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #376 : Wrzesieñ 22, 2009, 16:27:51 »

A jak ja napiszê, ¿e zwyk³y masa¿ miê¶ni lub krêgos³upa jest wprowadzaniem innego natê¿enia energii do os³abionych (energetycznie) komórek, to mi uwierzycie?
A jak podam fakty dotycz±ce opiekowania siê ro¶linami, które du¿o lepiej funkcjonuj± u ludzi troszcz±cych siê, to mi uwierzycie?

Granica wiary jest bardzo cienka, ci którzy potrafi± przez ni± przej¶æ, wiedz± "o co chodzi"...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech

to jest akurat udowodnione naukowo Mrugniêcie

na ro¶linki wp³ywa te¿ pozytywnie:
- puszczanie klasycznej muzyki
- przemawianie do nich
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #377 : Wrzesieñ 22, 2009, 17:52:12 »

W³a¶nie rozmawiamy o naukowo do¶wiadczalnym procesie pojmowania WIARY.
Brak Ci wiary?
Przestañ wierzyæ w to, co ci wmówiono, zacznij wierzyæ w to, co sam zrozumiesz i pojmiesz jako duchowe JA.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
kubraczek
Go¶æ
« Odpowiedz #378 : Wrzesieñ 22, 2009, 21:20:46 »

My¶lê, ¿e chodzi o to aby nazwaæ rzeczy po imieniu: ...

i w³a¶nie o tych "imionach" wcze¶niej nabazgra³em parê zdañ...wiem ¿e by³y one ma³o czytelne bo do prawdy trudno jest za pomoc± s³ów/etykiet wyraziæ to co siê czuje. Nie mniej jednak...koledzy/kole¿anki nie przesz³o Wam kiedy¶ przez my¶l, ¿e wyrazy którymi siê pos³ugujemy nie odzwierciedlaj± w pe³ni naszych przekonañ/uczuæ/my¶li? Ja mam takie uczucie, dla MNIE zawsze czego¶ im brakuje...ale jak ju¿ wcze¶niej gdzie¶ wspomnia³em mam na to sposoba - tzw. czuja Mrugniêcie
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #379 : Wrzesieñ 23, 2009, 18:16:27 »

Mr Kocie
Wpisuj±c "pewne zdanie" w wyszukiwarce google,mo¿na bardzo szybko odnale¼æ fora internetowe na których mowa jest o PCH i o pani L.£.
Wielu u¿ytkownikom puszczaj± nerwy  dla przyk³adu
http://nedds.pl/topic/80295-koniec-wiata/page__st__100

Jego te¿ podasz do s±du?

Kocie,daj sobie spokój,dobrze wiesz,ze nie masz racji i kogo chcesz straszyæ?
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #380 : Wrzesieñ 23, 2009, 18:36:32 »

Niewiele mnie interesuje przytoczony link.

Ja nie bêdê nikogo do S±du podawa³ ale mog³aby to osoba pomówiona uczyniæ a wtedy Kamilu juz nie

bêdziesz taki rezolutny.

Je¶li mi nie wierzysz Kamilu,to taty lub mamy zapytaj o to.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #381 : Wrzesieñ 23, 2009, 18:44:48 »

Niewiele mnie interesuje przytoczony link.

Ja nie bêdê nikogo do S±du podawa³ ale mog³aby to osoba pomówiona uczyniæ a wtedy Kamilu juz nie

bêdziesz taki rezolutny.

Je¶li mi nie wierzysz Kamilu,to taty lub mamy zapytaj o to.

Prawda boli?
I dobrze! Ma boleæ!
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #382 : Wrzesieñ 23, 2009, 18:48:54 »

Nie Kamilu!!

Prawda nie boli i nie mo¿e boleæ.

Biada temu,kogo boli ona.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #383 : Wrzesieñ 23, 2009, 20:42:50 »

Jak mam do czynienia ze szczeniakiem, który musi siê ponapinaæ na forum... jego posta siê ignoruje... zobaczysz jak szybko opu¶ci forum... bo mu napinka nie wysz³a Mrugniêcie Czasami te¿ mo¿na byæ dla takiego wyj±tkowo przemi³ym wtedy go¶æ dêbieje kompletnie Chichot

Je¶li masz do mnie jakie¶ zarzuty to je przedstaw a nastêpnie udowodnij,¿e nie mam racji lub k³amiê.
Ja nie ¿a³ujê swoich s³ów,móg³bym to napisaæ jeszcze raz,i uwa¿am,¿e by³y to s³owa jak najbardziej s³uszne....

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 23, 2009, 20:43:27 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #384 : Wrzesieñ 23, 2009, 21:24:10 »

Mniaaaa³, mniaaaa³ ju¿ wyluzowa³e¶ ? A jak nie to mo¿e chcesz melisy?
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #385 : Wrzesieñ 27, 2009, 21:27:21 »

Szanowny kolego "Obiektyw"

Nie jestem osob± która lubi zwracaæ komu¶ uwagê, ale szacunek do pracy nale¿y siê nawet ¶mieciarzowi, który walcz±c z przeciwno¶ciami losu stara siê zapewniæ sobie byt. Ka¿de spo³eczeñstwo, lokalne czy nie szanuje siê nawzajem w wypowiedziach oraz kontaktach. Nie znam Twojej osoby na tyle dobrze aby móc wiêcej siê wypowiadaæ jednak szanujmy siê nawzajem, a szczególnie czas moderatorów, którzy nie maj± p³acone jak to siê mówi "wdowim groszem" za swoj± pracê, aby to "co¶" co jest dla wielu miejscem spotkañ nie by³o czym¶ innym jak tylko "czym¶" dla postronnych osób.

pzd Maciej
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #386 : Pa¼dziernik 01, 2009, 19:53:00 »

Haha U¶miech Moim zdaniem szuka uwagi. Jak kiedy¶ inni postrzegali Morê jako zwracaj±cego na siebie uwagê, tak teraz Phi to robi. Jedyna ró¿nica to to, ¿e Mora mia³ w tym jaki¶ cel. Jaki cel ma Phi?
Urosn±æ w oczach wariatów, którzy dadz± wiarê jego s³owom.

Najlepszym sposobem jest go ignorowaæ. Ja to robiê i dopiero jak go zacytowa³e¶ to siê dowiedzia³am, co on znowu wymy¶la U¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #387 : Pa¼dziernik 01, 2009, 20:06:40 »

Ja nie uwa¿am aby teksty Naszego kolegi by³y ¿a³osne.

One s± intryguj±ce.

Interesuj± mnie i liczê,¿e c.d.n. U¶miech Mrugniêcie
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #388 : Pa¼dziernik 01, 2009, 20:12:35 »

Kocie, a nie lepiej obejrzeæ Supermana?

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #389 : Pa¼dziernik 01, 2009, 20:13:41 »

Hm aby zrozumieæ Phi mo¿e zacz±æ od Pana Hermes Trismegistos i jego twórczo¶ci jest naprawdê ciekawa ale i zarazem trudna.

¼ród³o:
http://www.eioba.pl/hermes/articles
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #390 : Pa¼dziernik 01, 2009, 20:16:05 »

Dry - je¿eli wszystkie jego wypowiedzi s± wyrazem jego twórczo¶ci to nale¿a³oby wiêkszo¶æ jego postów uznaæ za offtop. Niech pisze ch³opak w Wierszach albo nowy temat za³o¿y. A najlepiej niech spisze swoje my¶li i wy¶le do jakiego¶ wydawnictwa. Naprawdê nie ka¿dy musi padaæ ofiar± czytania jego wymys³ów. Id±c do ksiêgarni wybieram odpowiedni± pó³kê i na niej szukam interesuj±cych mnie tytu³ów. Jaki¶ porz±dek musi byæ.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #391 : Pa¼dziernik 01, 2009, 20:21:01 »

Janneth je¶li rozmawiam z obcokrajowcem to albo siê staram go zrozumieæ albo nie. Wybór nale¿y do nas, te¿ nie widzi mi siê czasami jak widzê lub s³yszê pewne rzeczy, które wprowadzaj± dysonans. Ale có¿ ¿ycie jak powiedzia³em wcze¶niej jest przenikaniem naszych ¶wiatów.

Co do "merytoryczno¶ci" wypowiedzi s± odpowiednie osoby na tym forum, które robi± porz±dek z moimi i innych wypowiedziami.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #392 : Pa¼dziernik 01, 2009, 20:22:34 »

Kocie, a nie lepiej obejrzeæ Supermana?

Pogodziæ nale¿y wszystkie przyjemno¶ci. U¶miech Mrugniêcie
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #393 : Pa¼dziernik 01, 2009, 20:24:50 »

a dla Diab³a ogarek Mrugniêcie
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #394 : Pa¼dziernik 01, 2009, 21:53:32 »

Dla niektórych problem zaczyna siê tam, gdzie posty zmuszaj± do my¶lenia... Chichot Wiêc zamiast pomy¶leæ, (co nie musi siê udaæ od razu; a samo ju¿ pytanie sobie zadane poprzez niepe³ne zrozumienie drugiego, to zaczyn odpowiedzi...) proponuj± "kastracjê", coby w³asnej niemo¿no¶ci nie objawiæ wszem i wobec. Du¿y u¶miech

Afro
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #395 : Pa¼dziernik 01, 2009, 22:01:54 »

Kastracja podnosi skalê d¼wiêku ... podobno, ale empirycznie nie dowiodê tego na swoim przyk³adzie Mrugniêcie 
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 01, 2009, 22:05:43 wys³ane przez Dry007 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #396 : Pa¼dziernik 01, 2009, 22:16:42 »

Thotal, odpowied¼ z w±tku "s±d ostateczny" tutaj zamieszczam - w tamtym w±tku by³by to off.

Phi mówi³ o ludziach. W±tek nie ja za³o¿y³em tylko mod akurat tak podzieli³ poprzedni.

Jadu? Potrafiê byæ niewygodny w d±¿eniu do wyja¶nienia/zweryfikowania stawianych na forum tez i uparty w tym d±¿eniu. Pos³ugujê siê te¿ czasami ironi± w celu unaocznienia pewnych postaw i pogl±dów. Lubiê tez nazywaæ rzeczy po imieniu, wprost - szczególnie negatywne. Skoro to nazywasz "jadem"... Destrukcja? Pewnie zdarza mi siê do niej przyczyniaæ gdy tezy stoj± na glinianych nogach, gdyby by³y mocne moja "destrukcja" sp³ywa³aby po nich jak przys³owiowa woda po kaczce. Je¿eli przyczyniam siê do os³abienia wiary w brednie których nie potraficie/nie chcecie udowodniæ to autentycznie siê cieszê.
Widzisz Thotal, jestem ¶wiadomy swojego zachowania - pozytywów jak i wad i w przeciwieñstwie do Ciebie jestem najzwyczajniej prawdziwy - nie wypieram siê ich. Nie udajê kogo¶ kim nie jestem - a to powszechne zjawisko na tym forum w¶ród osób które s± "rozwiniête" i "uduchowione" - oczywi¶cie najbardziej we w³asnym mniemaniu. Wasze s³owa mówi± co innego, a czyny co innego.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #397 : Pa¼dziernik 01, 2009, 22:22:41 »

Kastracja podnosi skalê d¼wiêku ... podobno, ale empirycznie nie dowiodê tego na swoim przyk³adzie Mrugniêcie 

I tak Ci  wci±¿ z "martwych" powstaj± Niezniszczalni! Czyli, ¿e niebezpiecznie kastrowaæ jest!
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #398 : Pa¼dziernik 01, 2009, 22:25:24 »

Nie kastruj brat swego jak i siebie samego.
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #399 : Pa¼dziernik 01, 2009, 22:28:56 »

"Wy" to by³o do mnie i mojego drugiego Ja Mrugniêcie Koliberku
Strony: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: