Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 11, 2025, 12:56:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Masz coÂś do mnie?!  (Przeczytany 206147 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #425 : Październik 04, 2009, 08:06:01 »

Witaj Kiaro! Masz racje, troche pieszczot tez sie nalezy tu wszystkim, tylko nie wiadomo czy zechca.
Drogie Panie, ja z mi³¹ chêci¹ pieszczoty przyjmê Uœmiech Uœcisk chocia¿, mi³e s³owo - wystarczy to i nadto.

CaÂłujĂŞ rÂączki,
Byt UÂśmiech

A jakie lubisz pieszczoty Bycie? MrugniĂŞcie UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2009, 08:06:23 wysłane przez Kiara » Zapisane
Byt
Gość
« Odpowiedz #426 : Październik 04, 2009, 17:25:09 »

Ró¿ne dzikie i namiêtne Kiaro Uœmiech

Byt, zarumieniony UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #427 : Październik 04, 2009, 20:08:44 »

S³uchaj 718, je¿eli masz nadziejê, ¿e dalej bêdzie udawa³o Ci siê uprawiaÌ swoje ¿a³osne gierki polegaj¹ce na obra¿aniu kogos w poscie i szybkim go usuwaniu w celu zatarcia œladów to siê mylisz. Wtedy Ci to siê nie udawa³o i teraz te¿ tak bêdzie. Wbij to sobie do g³owy, ¿e istnieje coœ takiego jak "cytuj wiadomoœÌ" oraz "magiczny" przycisk na klawiaturze - "print screen". I nie wywiniesz siê z tego, a bior¹c pod uwagê Twoje osi¹gniêcia -46 pkt, mo¿esz wylecieÌ z tego forum.
pomijam, Âże takie zachowanie jest zwyczajnym tchĂłrzostwem i gĂłwniarzeriÂą.

Ten ostatni raz jeszcze Ci darujĂŞ.

edit - dopisek:
okaza³o siê, ¿e to Darek usun¹³ post, wiêc moje zarzuty w tej konkretnej sytuacji s¹ bezzasadne. Moje wyjaœnienie - trzy posty ni¿ej.

« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2009, 20:28:52 wysłane przez arteq » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #428 : Październik 04, 2009, 20:17:33 »

o 718, miej sie na bacznosci, albo lepiej zostan w piaskownicy, najwyzej sie troche pobawisz. Hetnych do zabawy tutaj tez napewno znajdziesz, nie musisz sie bac ze ci ktos obetnie uszy.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #429 : Październik 04, 2009, 20:21:17 »

Cytat: arteq
SÂłuchaj 718, jeÂżeli masz nadziejĂŞ, Âże dalej bĂŞdzie udawaÂło Ci siĂŞ uprawiaĂŚ swoje ÂżaÂłosne gierki polegajÂące na obraÂżaniu kogos w poscie i szybkim go usuwaniu w celu zatarcia ÂśladĂłw to siĂŞ mylisz

To ja usun¹³em te posty.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #430 : Październik 04, 2009, 20:26:27 »

W takim razie cofam i przepraszam za oskarÂżenie. Tak samo jak stwierdzenie W TEJ KONKRETNEJ SYTUACJI o tchĂłrzostwo i gĂłwniarzerkĂŞ.

Na okolicznoœÌ ³agodz¹c¹ mogê podaÌ, ¿e wczeœniej 718 wielokrotnie dopuszcza³ siê takowych czynów. Tak¿e Darek zadzia³a³ wyj¹tkowo szybko. Ale co powiedzia³em to powiedzia³em - biorê za to odpowiedzialnoœÌ - st¹d przeprosiny.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #431 : Październik 05, 2009, 21:15:21 »

Artku, nie myslalam ze cos takiego przezyje, super. Dobry balsam na moje serce, trzeba miec zawsze nadzieje.

Myslalam ze potrafisz tylko atakowac.
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2009, 11:41:25 wysłane przez Rafaela » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #432 : Październik 06, 2009, 11:37:08 »

Nie rozumiem co takiego niezwykÂłego napisaÂłem?
Thotal
Gość
« Odpowiedz #433 : Październik 06, 2009, 16:21:42 »

Mam proÂśbĂŞ do admina o przedstawienie statystyk, kto jest najczĂŞstszym bywalcem tego tematu.

Z gĂłry dziĂŞkujĂŞ - Thotal UÂśmiech
Mobius
Gość
« Odpowiedz #434 : Październik 06, 2009, 16:51:43 »

Ciê¿ko Thotal o takie (sprawiedliwe)statystyki bo niektórzy zwolennicy projektu s¹ czêsto pomijani, jak choÌby kot który najczêœciej na forum offtopuje tematy,a czêsto ci którzy go w zwi¹zku z tym upominaj¹ czy dadz¹ siê wci¹gn¹Ì w dyskusjê nie na temat s¹ upominani,tak¿e.....
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #435 : Październik 06, 2009, 17:15:02 »

To siê ju¿ powoli robi ¿a³osne... Jak Arteq siê k³óci, to jest Ÿle, jak przeprasza to wyjœÌ z podziwu nie mo¿ecie. Ale ¿eby to nie wygl¹da³o a¿ tak cacy, to b³agania do admina o statystyki kto siê najwiêcej k³óci.
Wy! Wy siê najwiêcej k³ócicie. Prowokujecie, skandalizujecie, sprowadzacie tematy do offtopów, a potem p³acze i lament, bo ktoœ ma czelnoœÌ Wam odpowiedzieÌ w niekoniecznie takim tonie, jakbyœcie sobie tego ¿yczyli.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #436 : Październik 06, 2009, 19:48:44 »

Witam!
Chcia³em siê dowiedzieÌ kto i dlaczego umieœci³ mój temat po³¹czony z ankiet¹ w œmietniku?
AnkietĂŞ ustawiÂłem na 10 dni,ktoÂś juÂż oddaÂł gÂłos (nie byÂłem to ja) i miaÂłem nadziejĂŞ,Âże dziĂŞki tej ankiecie dowiem siĂŞ jakie zdanie majÂą na ten temat forumowicze.
WyraÂźnie zaznaczyÂłem,ze w  przypadku mojej poraÂżki odejdĂŞ z forum na zawsze.
Przecie¿ ankieta by³a anonimowa,napisa³em równie¿,ze jestem otwarty na dyskusje w tym temacie i myœlê,¿e przez tych 10 dni poprzez moje uzasadnienia postara³ bym siê przychyliÌ szalê zwyciêstwa na swoj¹ korzyœÌ,wiec postulujê o jak najszybsze przywrócenie tematu do Hydeparku

PS
Droga Wiki-w zaÂłoÂżonym przez mnie wÂątku napisaÂłaÂś,ze "jakbym siĂŞ poczuÂł jakby Kiara zaÂłoÂżyÂła wÂątek i gÂłosowanie - czy Kamil ma problemy z.......

Wiec proszĂŞ CiĂŞ -dokoĂącz.
Ja nie napisaÂłem w ankiecie- Czy Kiara ma problemy z .......
PrzedstawiÂłem konkretny zarzut.

CoÂśCoÂś?
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2009, 19:57:28 wysłane przez kamil771 » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #437 : Październik 06, 2009, 20:11:20 »

Janneth, to ja sie zachwycam Atkiem, to jest moja sprawa. Dobrze by bylo abys troche postarala sie o lepsza atmosfere,
Tam gdzie pokazuje sie to czarne zwieze, to nikt nie ma do smiechu.
Moze bysmy troche zaczeli rozluzniac atmosfere. Ludzie, gdzie jest wasza milosc, rozwoj duchowy, szacunek jednego do drugiego. Szukacie miejsca na swiecie, w taki sposob to nic z tego nie wyjdzie. Zamiast jeden drugiemu pomagac, to jeden drugiego chce tylko rujnowac. Na tym forum powinien kazdy z nas i ci co dojda  znalezc miejsce dla siebie. Kazdy z nas ma swoja wartosc i prosze , naprawde bardzo prosze skonczcie tymi wojnami, a postarajcie sie o dobra sympatyczna atmosfere.
Pozdrawiam was wszystkich Rafaela.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #438 : Październik 06, 2009, 20:12:15 »

Kamilu, napisa³em Ci na pw, ze to ja usun¹³em ten watek.
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2009, 21:04:19 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #439 : Październik 06, 2009, 20:52:36 »

Masz Ci los... Rafaelo, znowu Ci siê wydajê, ¿e Ciê atakujê. Przeczytaj jeszcze raz co napisa³am. Nie wymieni³am Twojego imienia, nie mówiê ¿e Ÿle ¿e siê "zachwycasz" tylko ¿e Ÿle ¿e jest to dla Ciebie nowoœÌ.
Jesteœ tak bardzo uprzedzona do niektórych osób, ¿e kompletnie przesta³aœ zauwa¿aÌ, jakie s¹ naprawdê. Co dziwnego jest w tym, ¿e ktoœ przeprasza? Czy to nie jest dla Ciebie normaln¹ wartoœci¹? Zwyk³ym zachowaniem? Czy to nie oznacza, ¿e ten ktoœ jest po prostu w porz¹dku, ¿e umie przyznaÌ siê do b³êdu?
Czy to, ¿e przeprosiny Arteq'a tak bardzo Ciê zaskoczy³y, nie œwiadczy o tym, ¿e mia³aœ na jego temat wyrobion¹ opiniê, która nie zgadza siê z jego zachowaniem? On siê nie zacz¹³ dzisiaj tak zachowywaÌ, je¿eli ktoœ go uœwiadomi b¹dŸ sam zrozumie, ¿e jest w b³êdzie to potrafi siê do tego przyznaÌ, potrafi przeprosiÌ. W przeciwieùstwie do wielu osób tutaj, które maj¹ na jego temat takie samo zdanie jak Ty.
I mnie teÂż proszĂŞ nie wyzywaj od awanturnikĂłw. Nie kaÂżdy widzÂący czarnÂą pumĂŞ trzĂŞsie portkami. Moje komentarze i opinie wydawane sÂą na podstawie informacji, jakich mi udzielacie. Nigdy nie atakujĂŞ dyskutanta jako czÂłowieka, nawet czasami nie zwracam uwagi na to, kim jest autor cytatu do jakiego siĂŞ odnoszĂŞ.
PolemizujĂŞ z poglÂądem, jeÂżeli jest dla mnie zÂły bÂądÂź niemoralny, to moÂżna powiedzieĂŚ, Âże w jakiÂś  sposĂłb atakujĂŞ poglÂąd.
Nie czÂłowieka.
Oburzeni sÂą ci, ktĂłrzy przyjmujÂą mojÂą opiniĂŞ jako osobisty atak. Tak jak Ty czujesz siĂŞ zawsze dotkniĂŞta moimi sÂłowami. Nie tylko moimi. JuÂż nie raz wielu musiaÂło CiĂŞ przepraszaĂŚ i tÂłumaczyĂŚ, Âże nie to co odebraÂłaÂś, miaÂło na myÂśli.
Dlatego napisaÂłam ostatnio, Âże jest mi przykro, Âże czujesz siĂŞ wiecznie przez kogoÂś zagroÂżona.
ÂŻadne inne zdanie nie powinno CiĂŞ dotykaĂŚ oprĂłcz tego, ktĂłre masz Ty sama na wÂłasny temat.
Inaczej mĂłwiÂąc - w czyichÂś opiniach najbardziej boli CiĂŞ to, Âże sÂą zgodne z odczuwanym przez Ciebie dyskomfortem, a nie sÂą zgodne z Twoimi oczekiwaniami.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #440 : Październik 06, 2009, 21:03:28 »

No ,sprawa jest calkiem prosta, lezy na twoim, masz racje i powiem ci rob tak dalej. Zycze ci powodzenia. Rafaela
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #441 : Październik 06, 2009, 22:33:25 »

No ,sprawa jest calkiem prosta, lezy na twoim, masz racje i powiem ci rob tak dalej. Zycze ci powodzenia. Rafaela

...coby siĂŞ nie zrealizowaÂło, bo wypowiedziane, choĂŚ z odwrotnÂą, ale za to czystÂą intencjÂą; to wyraÂźnie  napiszĂŞ :

nie rĂłb tak nigdy wiĂŞcej czarna pantero!. Bo, nawet i pantery takie bardzo czarne i duÂże wpadajÂą w doÂłki, co se kopiÂą same,  zwÂłaszcza z takim samozaparciem jak powyÂżej i jeszcze powyÂżej i jeszcze powyÂżej... widaĂŚ. Szok
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2009, 23:52:04 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
frosk24
Gość
« Odpowiedz #442 : Październik 07, 2009, 00:51:20 »

mam maÂłe pytanko do Pana PHIRIOORI czy nie chciaÂłby Pan zmieniĂŚ nick na SY-LA-BA  DuÂży uÂśmiech Chichot
wiki
Gość
« Odpowiedz #443 : Październik 07, 2009, 10:34:49 »

Drogi Kamilu stawiaj¹c te kilka kropek nie mia³am nic szczególnego na myœli, mo¿na tam wstawiÌ wszystko o co z innym forumowiczem poró¿ni³y siê Twoje zdania .

Pozdrawiam UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #444 : Październik 07, 2009, 11:33:45 »

Z tego co zrozumiaÂłem Kamil771 jest gotowy na wstawienie w miejsce kropek konkretnych uwag. Nie zamierza przed tym uciekaĂŚ.
wiki
Gość
« Odpowiedz #445 : Październik 07, 2009, 11:57:22 »

Arteq i czemu to niby ma sÂłuÂżyĂŚ, bo nie rozumiem?   to niech sobie wstawi co chce, mnie to nie obchodzi, wyraziÂłam tylko swoje zdanie na temat jego wÂątku i tyle, a wy jak sprawia wam to przyjemnoœÌ roztrzÂąsajcie i analizujcie to jak tylko chcecie MrugniĂŞcie

Pozdrawiam UÂśmiech

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #446 : Październik 07, 2009, 12:39:42 »

arteq kiedy OSTATNI raz byÂłeÂś u spowiedzi? bo tak grzeszysz, Âże hohohoho

ale napisz szczerze - jak na spowiedzi Chichot

chyba, Âże wy katolicy macie takie zasady, Âże ciÂągle kÂłamiecie?!

¿eby jasne by³o - nie pytam o TRE¦Æ ale o to czy pamiêtasz w ogóle kiedy by³e¶...

buziaczki UÂśmiech

KapÂłan 718
arteq
Gość
« Odpowiedz #447 : Październik 07, 2009, 17:07:13 »

Arteq i czemu to niby ma sÂłuÂżyĂŚ, bo nie rozumiem?   to niech sobie wstawi co chce, mnie to nie obchodzi, wyraziÂłam tylko swoje zdanie na temat jego wÂątku i tyle, a wy jak sprawia wam to przyjemnoœÌ roztrzÂąsajcie i analizujcie to jak tylko chcecie MrugniĂŞcie
Temu, ¿e swoim postem najprawdopodobniej chcia³aœ nieco "nastraszyÌ" 771 aby uzna³, ¿e jego propozycja jest chybiona. On natomiast podj¹³ "wyzwanie" bez mrugniêcia okiem i zaproponowa³ uœciœlenie Twojej propozycji.
Nie rozumiem dlaczego Twoja wypowiedÂź w temacie jest wyraÂżeniem poglÂądu, natomiast moja wypowiedÂź jest juÂż roztrzÂąsaniem. No i skoro CiĂŞ to nie obchodzi to po co wypowiedzi? CzĂŞsto zabierasz gÂłos w sprawach ktĂłre CiĂŞ nie obchodzÂą?

718, pomimo, Âże kpisz, odpowiem:
maj.

I katolicy, prawdziwi katolicy majÂą nieco odmienne zasady od Twoich.
I wskaÂż mi gdzie i w czym kÂłamiĂŞ, albo wycofaj insynuacjĂŞ.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #448 : Październik 07, 2009, 17:39:00 »

Rzecz siĂŞ rozbija o to, Âże jest kÂłamanie, oraz zakÂłamanie ( nie bezpoÂśrednie kÂłamanie). BezpoÂśrednio Artqu, to jesteÂś prawdziwy, nierzadko aÂż do bĂłlu, ale prawdziwy! ZÂły

UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2009, 17:39:24 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Silver
Gość
« Odpowiedz #449 : Październik 07, 2009, 18:30:00 »

718, pomimo, Âże kpisz, odpowiem:
maj.

Heh, dobre ...
I co to daÂło, Âże 718 dowiedziaÂł siĂŞ kiedy byÂłeÂś u spowiedzi ?.. !
Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: