Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:52:20

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198721 razy)
0 u¿ytkowników i 49 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #425 : Pa¼dziernik 04, 2009, 08:06:01 »

Witaj Kiaro! Masz racje, troche pieszczot tez sie nalezy tu wszystkim, tylko nie wiadomo czy zechca.
Drogie Panie, ja z mi³± chêci± pieszczoty przyjmê U¶miech U¶cisk chocia¿, mi³e s³owo - wystarczy to i nadto.

Ca³ujê r±czki,
Byt U¶miech

A jakie lubisz pieszczoty Bycie? Mrugniêcie U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 04, 2009, 08:06:23 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Byt
Go¶æ
« Odpowiedz #426 : Pa¼dziernik 04, 2009, 17:25:09 »

Ró¿ne dzikie i namiêtne Kiaro U¶miech

Byt, zarumieniony U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #427 : Pa¼dziernik 04, 2009, 20:08:44 »

S³uchaj 718, je¿eli masz nadziejê, ¿e dalej bêdzie udawa³o Ci siê uprawiaæ swoje ¿a³osne gierki polegaj±ce na obra¿aniu kogos w poscie i szybkim go usuwaniu w celu zatarcia ¶ladów to siê mylisz. Wtedy Ci to siê nie udawa³o i teraz te¿ tak bêdzie. Wbij to sobie do g³owy, ¿e istnieje co¶ takiego jak "cytuj wiadomo¶æ" oraz "magiczny" przycisk na klawiaturze - "print screen". I nie wywiniesz siê z tego, a bior±c pod uwagê Twoje osi±gniêcia -46 pkt, mo¿esz wylecieæ z tego forum.
pomijam, ¿e takie zachowanie jest zwyczajnym tchórzostwem i gówniarzeri±.

Ten ostatni raz jeszcze Ci darujê.

edit - dopisek:
okaza³o siê, ¿e to Darek usun±³ post, wiêc moje zarzuty w tej konkretnej sytuacji s± bezzasadne. Moje wyja¶nienie - trzy posty ni¿ej.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 04, 2009, 20:28:52 wys³ane przez arteq » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #428 : Pa¼dziernik 04, 2009, 20:17:33 »

o 718, miej sie na bacznosci, albo lepiej zostan w piaskownicy, najwyzej sie troche pobawisz. Hetnych do zabawy tutaj tez napewno znajdziesz, nie musisz sie bac ze ci ktos obetnie uszy.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #429 : Pa¼dziernik 04, 2009, 20:21:17 »

Cytat: arteq
S³uchaj 718, je¿eli masz nadziejê, ¿e dalej bêdzie udawa³o Ci siê uprawiaæ swoje ¿a³osne gierki polegaj±ce na obra¿aniu kogos w poscie i szybkim go usuwaniu w celu zatarcia ¶ladów to siê mylisz

To ja usun±³em te posty.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #430 : Pa¼dziernik 04, 2009, 20:26:27 »

W takim razie cofam i przepraszam za oskar¿enie. Tak samo jak stwierdzenie W TEJ KONKRETNEJ SYTUACJI o tchórzostwo i gówniarzerkê.

Na okoliczno¶æ ³agodz±c± mogê podaæ, ¿e wcze¶niej 718 wielokrotnie dopuszcza³ siê takowych czynów. Tak¿e Darek zadzia³a³ wyj±tkowo szybko. Ale co powiedzia³em to powiedzia³em - biorê za to odpowiedzialno¶æ - st±d przeprosiny.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #431 : Pa¼dziernik 05, 2009, 21:15:21 »

Artku, nie myslalam ze cos takiego przezyje, super. Dobry balsam na moje serce, trzeba miec zawsze nadzieje.

Myslalam ze potrafisz tylko atakowac.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 06, 2009, 11:41:25 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #432 : Pa¼dziernik 06, 2009, 11:37:08 »

Nie rozumiem co takiego niezwyk³ego napisa³em?
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #433 : Pa¼dziernik 06, 2009, 16:21:42 »

Mam pro¶bê do admina o przedstawienie statystyk, kto jest najczêstszym bywalcem tego tematu.

Z góry dziêkujê - Thotal U¶miech
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #434 : Pa¼dziernik 06, 2009, 16:51:43 »

Ciê¿ko Thotal o takie (sprawiedliwe)statystyki bo niektórzy zwolennicy projektu s± czêsto pomijani, jak choæby kot który najczê¶ciej na forum offtopuje tematy,a czêsto ci którzy go w zwi±zku z tym upominaj± czy dadz± siê wci±gn±æ w dyskusjê nie na temat s± upominani,tak¿e.....
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #435 : Pa¼dziernik 06, 2009, 17:15:02 »

To siê ju¿ powoli robi ¿a³osne... Jak Arteq siê k³óci, to jest ¼le, jak przeprasza to wyj¶æ z podziwu nie mo¿ecie. Ale ¿eby to nie wygl±da³o a¿ tak cacy, to b³agania do admina o statystyki kto siê najwiêcej k³óci.
Wy! Wy siê najwiêcej k³ócicie. Prowokujecie, skandalizujecie, sprowadzacie tematy do offtopów, a potem p³acze i lament, bo kto¶ ma czelno¶æ Wam odpowiedzieæ w niekoniecznie takim tonie, jakby¶cie sobie tego ¿yczyli.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #436 : Pa¼dziernik 06, 2009, 19:48:44 »

Witam!
Chcia³em siê dowiedzieæ kto i dlaczego umie¶ci³ mój temat po³±czony z ankiet± w ¶mietniku?
Ankietê ustawi³em na 10 dni,kto¶ ju¿ odda³ g³os (nie by³em to ja) i mia³em nadziejê,¿e dziêki tej ankiecie dowiem siê jakie zdanie maj± na ten temat forumowicze.
Wyra¼nie zaznaczy³em,ze w  przypadku mojej pora¿ki odejdê z forum na zawsze.
Przecie¿ ankieta by³a anonimowa,napisa³em równie¿,ze jestem otwarty na dyskusje w tym temacie i my¶lê,¿e przez tych 10 dni poprzez moje uzasadnienia postara³ bym siê przychyliæ szalê zwyciêstwa na swoj± korzy¶æ,wiec postulujê o jak najszybsze przywrócenie tematu do Hydeparku

PS
Droga Wiki-w za³o¿onym przez mnie w±tku napisa³a¶,ze "jakbym siê poczu³ jakby Kiara za³o¿y³a w±tek i g³osowanie - czy Kamil ma problemy z.......

Wiec proszê Ciê -dokoñcz.
Ja nie napisa³em w ankiecie- Czy Kiara ma problemy z .......
Przedstawi³em konkretny zarzut.

Co¶Co¶?
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 06, 2009, 19:57:28 wys³ane przez kamil771 » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #437 : Pa¼dziernik 06, 2009, 20:11:20 »

Janneth, to ja sie zachwycam Atkiem, to jest moja sprawa. Dobrze by bylo abys troche postarala sie o lepsza atmosfere,
Tam gdzie pokazuje sie to czarne zwieze, to nikt nie ma do smiechu.
Moze bysmy troche zaczeli rozluzniac atmosfere. Ludzie, gdzie jest wasza milosc, rozwoj duchowy, szacunek jednego do drugiego. Szukacie miejsca na swiecie, w taki sposob to nic z tego nie wyjdzie. Zamiast jeden drugiemu pomagac, to jeden drugiego chce tylko rujnowac. Na tym forum powinien kazdy z nas i ci co dojda  znalezc miejsce dla siebie. Kazdy z nas ma swoja wartosc i prosze , naprawde bardzo prosze skonczcie tymi wojnami, a postarajcie sie o dobra sympatyczna atmosfere.
Pozdrawiam was wszystkich Rafaela.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #438 : Pa¼dziernik 06, 2009, 20:12:15 »

Kamilu, napisa³em Ci na pw, ze to ja usun±³em ten watek.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 06, 2009, 21:04:19 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #439 : Pa¼dziernik 06, 2009, 20:52:36 »

Masz Ci los... Rafaelo, znowu Ci siê wydajê, ¿e Ciê atakujê. Przeczytaj jeszcze raz co napisa³am. Nie wymieni³am Twojego imienia, nie mówiê ¿e ¼le ¿e siê "zachwycasz" tylko ¿e ¼le ¿e jest to dla Ciebie nowo¶æ.
Jeste¶ tak bardzo uprzedzona do niektórych osób, ¿e kompletnie przesta³a¶ zauwa¿aæ, jakie s± naprawdê. Co dziwnego jest w tym, ¿e kto¶ przeprasza? Czy to nie jest dla Ciebie normaln± warto¶ci±? Zwyk³ym zachowaniem? Czy to nie oznacza, ¿e ten kto¶ jest po prostu w porz±dku, ¿e umie przyznaæ siê do b³êdu?
Czy to, ¿e przeprosiny Arteq'a tak bardzo Ciê zaskoczy³y, nie ¶wiadczy o tym, ¿e mia³a¶ na jego temat wyrobion± opiniê, która nie zgadza siê z jego zachowaniem? On siê nie zacz±³ dzisiaj tak zachowywaæ, je¿eli kto¶ go u¶wiadomi b±d¼ sam zrozumie, ¿e jest w b³êdzie to potrafi siê do tego przyznaæ, potrafi przeprosiæ. W przeciwieñstwie do wielu osób tutaj, które maj± na jego temat takie samo zdanie jak Ty.
I mnie te¿ proszê nie wyzywaj od awanturników. Nie ka¿dy widz±cy czarn± pumê trzêsie portkami. Moje komentarze i opinie wydawane s± na podstawie informacji, jakich mi udzielacie. Nigdy nie atakujê dyskutanta jako cz³owieka, nawet czasami nie zwracam uwagi na to, kim jest autor cytatu do jakiego siê odnoszê.
Polemizujê z pogl±dem, je¿eli jest dla mnie z³y b±d¼ niemoralny, to mo¿na powiedzieæ, ¿e w jaki¶  sposób atakujê pogl±d.
Nie cz³owieka.
Oburzeni s± ci, którzy przyjmuj± moj± opiniê jako osobisty atak. Tak jak Ty czujesz siê zawsze dotkniêta moimi s³owami. Nie tylko moimi. Ju¿ nie raz wielu musia³o Ciê przepraszaæ i t³umaczyæ, ¿e nie to co odebra³a¶, mia³o na my¶li.
Dlatego napisa³am ostatnio, ¿e jest mi przykro, ¿e czujesz siê wiecznie przez kogo¶ zagro¿ona.
¯adne inne zdanie nie powinno Ciê dotykaæ oprócz tego, które masz Ty sama na w³asny temat.
Inaczej mówi±c - w czyich¶ opiniach najbardziej boli Ciê to, ¿e s± zgodne z odczuwanym przez Ciebie dyskomfortem, a nie s± zgodne z Twoimi oczekiwaniami.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #440 : Pa¼dziernik 06, 2009, 21:03:28 »

No ,sprawa jest calkiem prosta, lezy na twoim, masz racje i powiem ci rob tak dalej. Zycze ci powodzenia. Rafaela
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #441 : Pa¼dziernik 06, 2009, 22:33:25 »

No ,sprawa jest calkiem prosta, lezy na twoim, masz racje i powiem ci rob tak dalej. Zycze ci powodzenia. Rafaela

...coby siê nie zrealizowa³o, bo wypowiedziane, choæ z odwrotn±, ale za to czyst± intencj±; to wyra¼nie  napiszê :

nie rób tak nigdy wiêcej czarna pantero!. Bo, nawet i pantery takie bardzo czarne i du¿e wpadaj± w do³ki, co se kopi± same,  zw³aszcza z takim samozaparciem jak powy¿ej i jeszcze powy¿ej i jeszcze powy¿ej... widaæ. Szok
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 06, 2009, 23:52:04 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
frosk24
Go¶æ
« Odpowiedz #442 : Pa¼dziernik 07, 2009, 00:51:20 »

mam ma³e pytanko do Pana PHIRIOORI czy nie chcia³by Pan zmieniæ nick na SY-LA-BA  Du¿y u¶miech Chichot
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #443 : Pa¼dziernik 07, 2009, 10:34:49 »

Drogi Kamilu stawiaj±c te kilka kropek nie mia³am nic szczególnego na my¶li, mo¿na tam wstawiæ wszystko o co z innym forumowiczem poró¿ni³y siê Twoje zdania .

Pozdrawiam U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #444 : Pa¼dziernik 07, 2009, 11:33:45 »

Z tego co zrozumia³em Kamil771 jest gotowy na wstawienie w miejsce kropek konkretnych uwag. Nie zamierza przed tym uciekaæ.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #445 : Pa¼dziernik 07, 2009, 11:57:22 »

Arteq i czemu to niby ma s³u¿yæ, bo nie rozumiem?   to niech sobie wstawi co chce, mnie to nie obchodzi, wyrazi³am tylko swoje zdanie na temat jego w±tku i tyle, a wy jak sprawia wam to przyjemno¶æ roztrz±sajcie i analizujcie to jak tylko chcecie Mrugniêcie

Pozdrawiam U¶miech

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #446 : Pa¼dziernik 07, 2009, 12:39:42 »

arteq kiedy OSTATNI raz by³e¶ u spowiedzi? bo tak grzeszysz, ¿e hohohoho

ale napisz szczerze - jak na spowiedzi Chichot

chyba, ¿e wy katolicy macie takie zasady, ¿e ci±gle k³amiecie?!

¿eby jasne by³o - nie pytam o TRE¦Æ ale o to czy pamiêtasz w ogóle kiedy by³e¶...

buziaczki U¶miech

Kap³an 718
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #447 : Pa¼dziernik 07, 2009, 17:07:13 »

Arteq i czemu to niby ma s³u¿yæ, bo nie rozumiem?   to niech sobie wstawi co chce, mnie to nie obchodzi, wyrazi³am tylko swoje zdanie na temat jego w±tku i tyle, a wy jak sprawia wam to przyjemno¶æ roztrz±sajcie i analizujcie to jak tylko chcecie Mrugniêcie
Temu, ¿e swoim postem najprawdopodobniej chcia³a¶ nieco "nastraszyæ" 771 aby uzna³, ¿e jego propozycja jest chybiona. On natomiast podj±³ "wyzwanie" bez mrugniêcia okiem i zaproponowa³ u¶ci¶lenie Twojej propozycji.
Nie rozumiem dlaczego Twoja wypowied¼ w temacie jest wyra¿eniem pogl±du, natomiast moja wypowied¼ jest ju¿ roztrz±saniem. No i skoro Ciê to nie obchodzi to po co wypowiedzi? Czêsto zabierasz g³os w sprawach które Ciê nie obchodz±?

718, pomimo, ¿e kpisz, odpowiem:
maj.

I katolicy, prawdziwi katolicy maj± nieco odmienne zasady od Twoich.
I wska¿ mi gdzie i w czym k³amiê, albo wycofaj insynuacjê.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #448 : Pa¼dziernik 07, 2009, 17:39:00 »

Rzecz siê rozbija o to, ¿e jest k³amanie, oraz zak³amanie ( nie bezpo¶rednie k³amanie). Bezpo¶rednio Artqu, to jeste¶ prawdziwy, nierzadko a¿ do bólu, ale prawdziwy! Z³y

U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 07, 2009, 17:39:24 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #449 : Pa¼dziernik 07, 2009, 18:30:00 »

718, pomimo, ¿e kpisz, odpowiem:
maj.

Heh, dobre ...
I co to da³o, ¿e 718 dowiedzia³ siê kiedy by³e¶ u spowiedzi ?.. !
Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: