arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #450 : Październik 07, 2009, 19:10:35 » |
|
Nie wiem, jego zapytaj do czego byÂło mu to potrzebne. ZadeklarowaÂłem kiedyÂś, Âże nie bĂŞdĂŞ unikaÂł odpowiedzi na pytania i wywiÂązujĂŞ siĂŞ z tego.
Koliberek33, 718 uÂżyÂł sÂłowa "kÂłamaĂŚ", a z wypowiedziÂą zwracaÂł siĂŞ takÂże do mnie uÂżywajÂąc na poczÂątku postu mojego nicka, a nastĂŞpnie zaimka "wy".
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #451 : Październik 07, 2009, 21:12:43 » |
|
ciekawoœÌ do pierwszy stopieù do PIEK£A by³em ciekaw. tyle nie kpiê ale chcia³em siê upewniÌ - zaskoczy³eœ mnie jednak, coœ innego podejrzewa³em, mamy paŸdziernik - X, maj to V - tak sobie na g³os myœlê... 718'
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
|
« Odpowiedz #452 : Październik 08, 2009, 09:37:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #453 : Październik 08, 2009, 12:04:07 » |
|
Mimo proÂśby do admina nie uzyskaÂłem odpowiedzi na temat statystyk odwiedzin tego tematu, wobec czego sam policzyÂłem. Pierwsze miejsce i zÂłoty medal - Kotek 70 wpisĂłw Drugie miejsce "sreberko" - Arteq 60 wpisĂłw Trzecie miejsce wskaÂże admin... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
|
« Odpowiedz #454 : Październik 08, 2009, 14:11:34 » |
|
To siĂŞ chÂłopak napracowaÂł Trzeba doceniĂŚ. Za te statystyki powinien dostaĂŚ brÂąz
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #455 : Październik 08, 2009, 15:04:12 » |
|
Nie dostanie, ma za malo JADU... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #456 : Październik 08, 2009, 15:59:56 » |
|
Wiki! MogÂłaÂś oddaĂŚ gÂłos w ankiecie na "Nie",dodaĂŚ coÂś od siebie i po sprawie. I jeÂśli nie obchodzÂą CiĂŞ moje posty to po co o nich dyskutujesz,tym bardziej podczas mojej nieobecnoÂści?
PS-Najlepiej jakbyÂś juÂż nie odpisywaÂła.....
Kamil
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Email
|
|
« Odpowiedz #457 : Październik 08, 2009, 17:16:26 » |
|
Nie dostanie, ma za malo JADU...
Eee tam, masz szansĂŞ Po prostu niektĂłrzy potrafiÂą zachowaĂŚ pozory kulturalnego zachowania, a inni siĂŞ nie cackajÂą i mĂłwiÂą wszystko prosto z mostu.
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
|
« Odpowiedz #458 : Październik 08, 2009, 17:32:32 » |
|
DokÂładnie jak pisze janneth,jak to siĂŞ mĂłwi "pod pÂłaszczykiem"
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Email
|
|
« Odpowiedz #459 : Październik 08, 2009, 19:30:35 » |
|
DokÂładnie tego okreÂślenia mi brakowaÂło... DziĂŞki Mobius
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #460 : Październik 08, 2009, 23:16:59 » |
|
Nie dostanie, ma za malo JADU... Pozdrawiam - Thotal Spoko, myœlê, ¿e zas³u¿y³eœ - choÌby za "eksperckie" nauczanie o poskramianiu "ego", samemu maj¹c z tym kolosalne k³opoty. wcale nie chcia³am go straszyÌ, tylko uœwiadomiÌ brak taktu, a nie obchodz¹ mnie sprawy Kamila, obchodzi mnie natomiast jak ktoœ próbuje zdyskredytowaÌ i oœmieszyÌ drug¹ osobê, ale Ty i tak wiesz lepiej. Nie, nie uwa¿am, ¿e wiem lepiej bo nie siedzê w Twojej g³owie - dlatego u¿y³em s³owa "najprawdopodobniej", które to s³owo zmienia kontekst wypowiedzi ze stwierdzenia w mocne przypuszczenie. Tak ja to odebra³em i tak opisa³em. I powinnaœ siê mo¿e okreœliÌ czy sprawy 771: 1. obchodz¹ Ciê 2. nie obchodz¹ 3. nie obchodz¹, ale... 4 obchodz¹ w pewnych przypadkach Bêdzie mia³ ch³opak jasnoœÌ wtedy.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #461 : Październik 09, 2009, 08:42:24 » |
|
A to ciekawe, pokazuj¹c Arteqowe przeœladowania, nêkania i notoryczne dokuczanie innym forumowiczom dowiadujê siê o sobie, ¿e niby mam coœ wstydliwego pod p³aszczykiem i okropne ego Kiedyœ kr¹¿y³ dowcip o zmaganiu siê komputerów. Amerykaùski zada³ pytanie, ile bochenków chleba przypada na g³owê w Rosji, a w odpowiedzi us³ysza³.. - a u was murzynów morduj¹. Podobn¹ reakcjê zaobserwowa³em tu, i nie wa¿ne s¹ z³oœliwoœci Artqa, tylko fakt, ¿e ktoœ œmia³ je zauwa¿yÌ, trzeba takiego kogoœ œci¹gn¹Ì do poziomu dyskusji o niczym a o problemie zapomnieÌ. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #462 : Październik 09, 2009, 11:07:39 » |
|
Thotal, ale dlaczego mnie siê czepiasz? Najpierw aby udowodniÌ moj¹ "k³ótliwoœÌ" zada³eœ sobie trud policzenia wpisów w tym w¹tku z których wysz³o, ¿e... jednak przoduje Kot. Dlaczego wiêc zaczynasz ode mnie? Hmmm... a mo¿e powiesz, ¿e biedak po prostu siê broni...
CzyÂżby z powodu ogromnej niechĂŞci spowodowanej podawanie licznych przykÂładĂłw, Âże osoby kreujace siĂŞ na tym forum jako "wspaniaÂłe" wcale takimi nie sÂą [przynajmniej w wykazywanej czeÂści]? Dlatego, Âże rĂłwnieÂż wspomiaÂłem o Twoich naukach o "ego" w ktĂłrych kreowaÂłeÂś siĂŞ na osobĂŞ doskonale sobie z tym radzÂąca? ZdajĂŞ sobie sprawĂŞ, Âże to wÂłaÂśnie Was zÂłoÂści we mnie najbardziej, nienawidzicie tego bo osmielam siĂŞ wskazywaĂŚ rysy i pekniĂŞcia na Waszym kreowanym z takÂąpieczoÂłowitoÂściÂą obliczu. Nie negujĂŞ niczego dla samego negowania - proszĂŞ o wyjasnienia, argumenty i dowody na to, Âże Wasze sÂłowa/postawy sÂą prawdziwe. Niestety w wielu przypadkach w zamian w swej bezsilnoÂści i zÂłoÂści strzykacie jadem. Rozumiem ten mechanizm samoobrony. Np. wrogiem Chanell staÂłem siĂŞ po tym jak poprosiÂłem jÂą o rozliczenie siĂŞ z dobrowalonie zÂłoÂżonej przez niÂą deklaracji [ktĂłra to w czasie jej skÂładania miaÂła byĂŚ z jej strony argumentem "za"]. StaÂło siĂŞ niestety inaczej niÂż myÂślaÂła, znalazÂła siĂŞ w niewygodnej dla siebie sytuacji. SÂłowa nie dotrzymaÂła, staÂła siĂŞ niewiarygodna [wolaÂła poswiĂŞciĂŚ dobre imiĂŞ na rzecz pch] - ale Âświadomie lub podÂświadomie to mnie obarczyÂła za swojÂą "wpadkĂŞ" - tak jakbym ja oszukaÂł. Od tamtej pory jej stosunek do mnie zmieniÂł siĂŞ, pomimo, Âże ja siĂŞ nie zmieniÂłem.
Owszem uÂżywam ironii aby jaÂśniej ukazaĂŚ obÂłudĂŞ. JeÂżeli juz mam coÂś do kogoÂś popieram przykÂładem. Dlaczego z tym nie jesteÂście w stanie dyskutowaĂŚ tylko ochoczo [nie zabraniam tego] sypiecie ogĂłlnikami?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #463 : Październik 09, 2009, 11:18:51 » |
|
Moje uœwiadamianie sadystycznych zapêdów nie jest spowodowane nienawiœci¹, tak mo¿e oceniaÌ tylko ktoœ, kto sam ma zaszczepion¹ w sobie nienawiœÌ i dlatego odbiera œwiat wed³ug w³asnych wartoœci. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #464 : Październik 09, 2009, 11:37:30 » |
|
Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Znowu sÂłowa jedno - zachwowanie drugie. Z tymi sadystycznymi zapĂŞdami to mocno przesadziÂłeÂś.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #465 : Październik 09, 2009, 13:57:11 » |
|
Arteq,nie traktujê ciê jak wroga,faktem jest ¿e unikam dyskusji z Tob¹ i omijam ciê szerokim ³ukiem,nie chc¹c wchodzic ci w drogê,bo nie mam tyle elokwencji co ty ,¿eby z Tob¹ dyskutowaÌ.Jesteœ w tym dobry muszê przyznaÌ.Powiem ci dlaczego tak jest,otó¿ czujê siê wtedy jak wywo³ana do tablicy bez przygotowania,jak uczennica z belfrem. Mo¿e to mocne co teraz napiszê,ale czujê siê molestowana psychicznie i uwierz mi ¿e wiem co to s³owo znaczy. Uwa¿am ciê za m¹drego cz³owieka ,ale czasem przesadzasz z wylewaniem jadu tu na forum.Czasem trzeba zacisn¹Ì zêby i tylko czytaÌ,ale ty wolisz walkê ( na argumenty) by³bys dobrym wojownikiem W wielu kwestiach zgadzam siê z tob¹ w 100% ale w wielu nie.Jednak w walce na argumenty nie mam z tob¹ szans,bo nie ma we mnie ducha walki,ducha wojownika.Wiêc daruj sobie ci¹g³e wypominanie mi mojej deklaracji.Pisa³am ju¿ na ten temat i nie mam zamiaru dalej o tym dyskutowaÌ.Ty poprostu uwielbiasz potyczki s³owne a ja juz nie dam siê wci¹gn¹Ì w bezsensown¹ dyskusjê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2009, 19:01:17 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #466 : Październik 09, 2009, 17:20:46 » |
|
Eckhart Tolle w ksi¹¿ce "Praktykowanie potêgi teraŸniejszoœci" pisze tak: "Na przyk³ad weŸmy tak trywialn¹ i pozornie normaln¹ rzecz jak nawykowa potrzeba posiadania racji w sporze. Obrona mentalnej pozycji, z któr¹ siê identyfikujesz spowodowana jest lêkiem ego przed œmierci¹. Uto¿samiasz siê ze stanowiskiem, ¿e jesteœ w b³êdzie, twoje oparte na umyœle poczucie siebie, jest powa¿nie zagro¿one unicestwieniem. A wiêc ty jako ego, nie mo¿esz pozwoliÌ sobie na to, aby siê myliÌ. ByÌ w b³êdzie - znaczy umrzeÌ. Z tego powodu toczono wiele wojen, a niezliczona iloœÌ zwi¹zków zosta³a zerwana." Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #467 : Październik 09, 2009, 17:55:34 » |
|
ZdajĂŞ sobie sprawĂŞ, Âże to wÂłaÂśnie Was zÂłoÂści we mnie najbardziej, nienawidzicie tego bo osmielam siĂŞ wskazywaĂŚ rysy i pekniĂŞcia na Waszym kreowanym z takÂąpieczoÂłowitoÂściÂą obliczu.Owszem uÂżywam ironii aby jaÂśniej ukazaĂŚ obÂłudĂŞ. JeÂżeli juz mam coÂś do kogoÂś popieram przykÂładem. Dlaczego z tym nie jesteÂście w stanie dyskutowaĂŚ tylko ochoczo [nie zabraniam tego] sypiecie ogĂłlnikami?
Czy koliberek jest tak¿e w tych Wy? To wiedz Artequ, ¿e koliberek, ani tego tam..., ani Ciebie, ani nikogo tu i wogóle, nie nienawidzi. Za bardzo siebie lubi, by sobie móg³ na to pozwoliÌ. A pieczo³owitoœÌ Twoja iœcie zdumiewaj¹ca. A jak to by³o z t¹ belk¹ i Ÿb³em w oku?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2009, 18:03:59 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #468 : Październik 09, 2009, 18:08:05 » |
|
Thotal, jak rozumiem powoÂłujesz siĂŞ teraz na Tolle'a po to aby... mieĂŚ racjĂŞ w sporze? ;]
Mój zwi¹zek ma siê dobrze, ba - nawet coraz lepiej. Wolê u¿ywaÌ si³y argumentów, a nie argumentu si³y - wiêc i wojny odpadaj¹. I czêsto zak³adam, ¿e mogê siê myliÌ - abym nabra³ pewnoœci w danym przypadku - wystarczy aby ktoœ wykaza³ moj¹ "mylnoœÌ". Mój œwiat nie koùczy siê w momencie gdy zdarzy siê pomy³ka.
K33 - aleÂż jestem Âświadomy swoich wad i nie wypieram siĂŞ ich, np. stosowania ironii, czy tego, Âże czaszami sÂławetne ego wyziera... Co do skÂładu "Wy" czasami swoim zachowaniem siĂŞ zaÂłapujesz.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #469 : Październik 09, 2009, 18:19:00 » |
|
K33 - aleÂż jestem Âświadomy swoich wad i nie wypieram siĂŞ ich, np. stosowania ironii, czy tego, Âże czaszami sÂławetne ego wyziera... Co do skÂładu "Wy" czasami swoim zachowaniem siĂŞ zaÂłapujesz.
...ano, wyzieraj¹ z nas ró¿ne takowe draùstwa i draùstewka. Z nas, pomimo wszystko, a nie tylko z was... A propos za³apywania, to nawet wiem, kiedy siê za³apujê, a kiedy nie.... Z pozdrowionkiem: k33
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2009, 18:23:08 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #470 : Październik 09, 2009, 18:38:37 » |
|
A moje ego wci¹¿ mi gada Artqu, Âże jesteÂś cholernie nudnym facetem i nie waÂżne z racjÂą, czy bez. To byÂła ocena, by nie byÂło wÂątpliwoÂści … My ptak, nie lubimy nudziarzy!
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #471 : Październik 10, 2009, 17:54:39 » |
|
No tak, czytam cie Janneth i poznaje cie. Jestes silna w mowie, ciekawa jestem jak wygladasz w czynie. Narazie nikt cie tu nie chwali, za to powalasz kazdego kto ci wpadnie w rece. Takie osoby jak ty , to ja w moim zyciu omijam z daleka. Powinnas znac takie powiedzeie, jestes przeciesz tak inteligentna i ulozona ze zgoda buduje, niezgoda rojnuje. Tak sie tu krecisz, ze momentami masz zawroty glowy, bo w koncu nie wiesz co jest wogole grane. A jesli chodzi o znajomosci, to nie jest twoja sprawa, borujesz wszedzie gdzie sie da i przeswietlasz kazdego kto ci wpadnie w rece. Rob tak dalej, do naszej rodziny nie nalezysz i nie powinno cie obchodzic czy ludzie sie dobrze rozumia i jak mysla, jakie sa grupy i kto z kim. Wiem jedno ze nikt nikogo nie zmusza do wypowiedzi, dla kazdego jest miejsce i kazdy ma prawo wypowiedziec sie jak mu serce i wiadomosci pozwalaja. Jak ci sie tu nie podoba, to zmien forum. Czy myslisz ze inni ludzie pozwolom sobie aby ktos ciagle mieszal i rozpatrywal kto i co. Wyobraz sobie ze ja tez umiem powiedziec w oczy co mysle, zycie mnie nauczylo ze ludzie ktorzy duzo mowia w praktyce nie wiele robia, ale doskonale umia mieszac i tworzyc zla atmosfere.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Email
|
|
« Odpowiedz #472 : Październik 10, 2009, 18:41:04 » |
|
No tak, czytam cie Janneth i poznaje cie. Jestes silna w mowie, ciekawa jestem jak wygladasz w czynie. Narazie nikt cie tu nie chwali, za to powalasz kazdego kto ci wpadnie w rece. Takie osoby jak ty , to ja w moim zyciu omijam z daleka.
Mylisz siê. Mo¿e i na co dzieù w ¿yciu realnym omijasz je z daleka, ale tutaj wiecznie czujê Twój oddech na plecach. Popatrz, ¿e nawet tutaj, w temacie nie przeznaczonym do oceny mojej postawy, musisz mnie skrytykowaÌ. Palce by Ci przecie¿ odpad³y, gdybyœ przynajmniej jeden dzieù powstrzyma³a siê od uwag w moj¹ stronê. By³am dla Ciebie mi³a, mia³am do Ciebie szacunek ze wzglêdu na wiek, ale ten warunek ju¿ dawno znikn¹³. Teraz, gdy dostrzegam Twoj¹ stronniczoœÌ, czujê ju¿ wy³¹cznie zdegustowanie. Je¿eli jesteœ taka sprawiedliwa w ocenach, to powiedz mi - czemu nie skarcisz ptaszysk za ich z³oœliwe rymowanki? Czemu przymykasz oko na wybryki tych, których za forumow¹ rodzinê uwa¿asz? Swoich kryjesz, innych ganisz. ¯al mi takich ludzi, jak Ty. Rzadko kiedy piszesz o w³asnych spostrze¿eniach, za zwyczaj podpinasz siê pod cudze, tak jak to wczoraj zrobi³aœ w w¹tku "Masz coœ do mnie'. Jesteœ hipokrytk¹ do kwadratu, a Twój wiek nie jest w tym wyj¹tkowym przypadku ¿adnym wskaŸnikiem doœwiadczenia. Chcia³aœ gorzkie s³owa i masz. Wczorajsza rozmowa jak zawsze nie dotyczy³a Ciebie, prawie nigdy Ciebie nie dotyczy. Ale gdzie pojawi siê Janneth, musisz pojawiÌ siê Ty, dodaÌ nie-swoje opinie i komentarze, pogroziÌ palcem, a potem narzekaÌ, ¿e ta czarna pantera to taka niebezpieczna i k³ótliwa. Nie zauwa¿y³aœ ju¿ jednak, ¿e wiedŸmom nie wystarczy³a krótka i rzeczowa wymiana zdaù, swoje pyskówki urz¹dza³y ca³¹ noc i dzisiejsze przedpo³udnie wbijaj¹c swoje szpony raz w moj¹, raz w Lindy osobê. To ju¿ Ciê nie interesuje, to jest w porz¹dku. Ja w ogóle wczoraj przesta³am z nimi rozmawiaÌ. To jest w³aœnie klasa, jakiej nie maj¹. ZawrzeÌ meritum w jednym zdaniu i odpuœciÌ, je¿eli nie dotrze do adresata. Nie w iloœci postów jednak si³a, a w ich jakoœci. A jakoœÌ.... Tuwimem bym tego nie nazwa³a. Zabaw¹ tym bardziej. Linda wczoraj pokaza³a, ¿e ka¿dego staÌ na k¹œliwe rymowanki rodem z piaskownicy. A jesli chodzi o znajomosci, to nie jest twoja sprawa, borujesz wszedzie gdzie sie da i przeswietlasz kazdego kto ci wpadnie w rece. Rob tak dalej, do naszej rodziny nie nalezysz i nie powinno cie obchodzic czy ludzie sie dobrze rozumia i jak mysla, jakie sa grupy i kto z kim.
Powiem to jeszcze raz, choÌ ju¿ Ci o tym pisa³am. Wasza "rodzina" jest funta k³aków warta. Relacje w niej bêd¹ aktualne tylko do momentu, kiedy ktoœ siê z kimœ nie zgodzi, gdy ktoœ oœmieli siê mieÌ w³asne zdanie sprzeczne z reszt¹ popleczników. Na forum nie szukam ani przyjació³ ani rodziny. Je¿eli Ty to robisz, to serdecznie wspó³czujê pustki w ¿yciu osobistym. Jak ci sie tu nie podoba, to zmien forum.
I vice versa
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2009, 18:44:20 wysłane przez janneth »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #473 : Październik 10, 2009, 19:12:25 » |
|
Droga Janneth,ty masz nie tylko ze mna problemy, nie wiem z kim nie masz problemow. Jesli chodzi o moje ptaszyska i reszte, to prosze zostaw nasz wszystkich w spokoju, jesli maja ochote, to niech rymuja swoje odpowiedzi, nie kazdy to potrafi. Jesli codzi o Linde, jest to osoba z wlasnym bardzo silnym charakterem i glebokimi wiadomosciami, czego o tobie nie mozna powiedziec. Ja nie zauwazylam aby ktos kogos zmuszal do wypowiedzi , kazdy kto pisze, pisze wedlug siebie. Ja osobiscie lubie wszystkich forumowiczow, bo kazdy ma swoja osobowosc, co daje charakter forum. Tutaj kazdy ma szanse poglebic swoja wiedze, podzielic sie swoimi wiadomosciami, wyrazic swoje odczucia, i tak jest dobrze. Uwazam za bardzo pozytywne, ze potrafia tez z humorem pisac. Na forum jestesmy w roznym wieku, jak dotad chetnie czytam wypowiedzi duzo mlodszych ludzi i zawsze ciesze sie jesli cos nowego moge sie nauczyc od mlodszych kolegow. Uwazam ze kazdy ma swoj charakter i swoja godnosc, ocenianie i obdarowanie szacunkiem nalezy sie kazdemu obojetnie od wieku, wyksztalcenia i umiejetnosci. Zaznaczam jeszcze raz, ze na tym forum kazdy ma prawo dla swojego miejsca, ty tez ale z zachowaniem respektu dla swoich kolegow i kolezanek. To czy ja czytam Tuwima, czy Puszkima, czy Marksa i Engelsa to jest tylko moja prywatna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich maÂło
Email
|
|
« Odpowiedz #474 : Październik 10, 2009, 19:25:03 » |
|
Je¿eli ktokolwiek na forum ma problemy, to chyba Ty Rafaelo, je¿eli wiecznie s¹dzisz, ¿e ktoœ Ciê obra¿a, krytykuje i atakuje. Ja nie mam problemów, nie zwracam uwagi na czyjeœ opinie na mój temat, je¿eli nie widzê w nich powi¹zaù z rzeczywistoœci¹. Jakoœ to nie ja zawsze lamentujê i p³aczê, jak mi moderator minusa daje (aa! pewnie to dlatego, ¿e jeszcze ¿adnego nie dosta³am - przypadek?), nie ja te¿ denerwujê siê jak mi piaskownicê czy rymowanki zamykaj¹ i nie ja podwa¿am autorytet administratorów mówi¹c, ¿e ich praca jest zbêdna, a nawet ogranicza swobodê wypowiedzi. Regulamin forum pozwala na wypowiedzi kulturalne, a kultury w Twoich doszukaÌ siê ju¿ od dawna nie mogê. To samo z Twoimi psiapsió³ami.
Z reszt¹ Rafaelo... Piêkny wieczór jest, och³où nieco, wyjdŸ na spacer, spójrz w niebo i policz gwiazdy. Ja ju¿ dzisiaj z Tob¹ dyskusji toczyÌ nie zamierzam, zbyt nisko upad³ poziom jak dla mnie. Gdybyœ jeszcze by³a osob¹ m³odsz¹ to nie mia³abym sobie za z³e, ¿e w takim tonie ona przebiega. Jednak¿e w zaistnia³ej sytuacji pragnê odci¹Ì siê od tej polemiki, poniewa¿ mam wra¿enie, ¿e niepotrzebnie obie marnujemy swój cenny czas. W tym jednym zgadzamy siê na pewno.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2009, 19:26:26 wysłane przez janneth »
|
|
|
|
|
|