Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:12:10

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198452 razy)
0 u¿ytkowników i 34 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #450 : Pa¼dziernik 07, 2009, 19:10:35 »

Nie wiem, jego zapytaj do czego by³o mu to potrzebne. Zadeklarowa³em kiedy¶, ¿e nie bêdê unika³ odpowiedzi na pytania i wywi±zujê siê z tego.

Koliberek33, 718 u¿y³ s³owa "k³amaæ", a z wypowiedzi± zwraca³ siê tak¿e do mnie u¿ywaj±c na pocz±tku postu mojego nicka, a nastêpnie zaimka "wy".
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #451 : Pa¼dziernik 07, 2009, 21:12:43 »

ciekawo¶æ do pierwszy stopieñ do PIEK£A Z³y

by³em ciekaw. tyle

nie kpiê ale chcia³em siê upewniæ - zaskoczy³e¶ mnie jednak, co¶ innego podejrzewa³em, mamy pa¼dziernik - X, maj to V  - tak sobie na g³os my¶lê...

718'
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #452 : Pa¼dziernik 08, 2009, 09:37:30 »

Temu, ¿e swoim postem najprawdopodobniej chcia³a¶ nieco "nastraszyæ" 771 aby uzna³, ¿e jego propozycja jest chybiona. On natomiast podj±³ "wyzwanie" bez mrugniêcia okiem i zaproponowa³ u¶ci¶lenie Twojej propozycji.
Nie rozumiem dlaczego Twoja wypowied¼ w temacie jest wyra¿eniem pogl±du, natomiast moja wypowied¼ jest ju¿ roztrz±saniem. No i skoro Ciê to nie obchodzi to po co wypowiedzi? Czêsto zabierasz g³os w sprawach które Ciê nie obchodz±?

Szok Szok Szok Szok  Co¶ Co¶ Co¶

wcale nie chcia³am go straszyæ, tylko u¶wiadomiæ brak taktu, a nie obchodz± mnie sprawy Kamila, obchodzi mnie natomiast jak kto¶ próbuje zdyskredytowaæ i o¶mieszyæ drug± osobê, ale Ty i tak wiesz lepiej.

Pozdrawiam U¶miech

Postaraj siê czasem tylko czasem zrozumieæ innych, bez oceniania i klasyfikowania a bêdzie Ci l¿ej.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #453 : Pa¼dziernik 08, 2009, 12:04:07 »

Mimo pro¶by do admina nie uzyska³em odpowiedzi na temat statystyk odwiedzin tego tematu, wobec czego sam policzy³em.

Pierwsze miejsce i z³oty medal
- Kotek    70 wpisów

Drugie miejsce "sreberko"
- Arteq    60 wpisów

Trzecie miejsce wska¿e admin...

Pozdrawiam - Thotal Du¿y u¶miech
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #454 : Pa¼dziernik 08, 2009, 14:11:34 »

To siê ch³opak napracowa³ Chichot Trzeba doceniæ.
Za te statystyki powinien dostaæ br±z U¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #455 : Pa¼dziernik 08, 2009, 15:04:12 »

Nie dostanie, ma za malo JADU...

Pozdrawiam - Thotal Mrugniêcie
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #456 : Pa¼dziernik 08, 2009, 15:59:56 »

Wiki!
Mog³a¶ oddaæ g³os w ankiecie na "Nie",dodaæ co¶ od siebie i po sprawie.
I je¶li nie obchodz± Ciê moje posty to po co o nich dyskutujesz,tym bardziej podczas mojej nieobecno¶ci?

PS-Najlepiej jakby¶ ju¿ nie odpisywa³a.....

Kamil
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #457 : Pa¼dziernik 08, 2009, 17:16:26 »

Eee tam, masz szansê Mrugniêcie Po prostu niektórzy potrafi± zachowaæ pozory kulturalnego zachowania, a inni siê nie cackaj± i mówi± wszystko prosto z mostu.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #458 : Pa¼dziernik 08, 2009, 17:32:32 »

Dok³adnie jak pisze janneth,jak to siê mówi "pod p³aszczykiem"  Mrugniêcie
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #459 : Pa¼dziernik 08, 2009, 19:30:35 »

Dok³adnie tego okre¶lenia mi brakowa³o... Dziêki Mobius Mrugniêcie

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #460 : Pa¼dziernik 08, 2009, 23:16:59 »

Pozdrawiam - Thotal Mrugniêcie
Spoko, my¶lê, ¿e zas³u¿y³e¶ - choæby za "eksperckie" nauczanie o poskramianiu "ego", samemu maj±c z tym kolosalne k³opoty.

wcale nie chcia³am go straszyæ, tylko u¶wiadomiæ brak taktu, a nie obchodz± mnie sprawy Kamila, obchodzi mnie natomiast jak kto¶ próbuje zdyskredytowaæ i o¶mieszyæ drug± osobê, ale Ty i tak wiesz lepiej.
Nie, nie uwa¿am, ¿e wiem lepiej bo nie siedzê w Twojej g³owie - dlatego u¿y³em s³owa "najprawdopodobniej", które to s³owo zmienia kontekst wypowiedzi ze stwierdzenia w mocne przypuszczenie. Tak ja to odebra³em i tak opisa³em.
I powinna¶ siê mo¿e okre¶liæ czy sprawy 771:
1. obchodz± Ciê
2. nie obchodz±
3. nie obchodz±, ale...
4 obchodz± w pewnych przypadkach

Bêdzie mia³ ch³opak jasno¶æ wtedy.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #461 : Pa¼dziernik 09, 2009, 08:42:24 »

A to ciekawe, pokazuj±c Arteqowe prze¶ladowania, nêkania i notoryczne dokuczanie innym forumowiczom dowiadujê siê o sobie, ¿e niby mam co¶ wstydliwego pod p³aszczykiem i okropne ego Du¿y u¶miech

Kiedy¶ kr±¿y³ dowcip o zmaganiu siê komputerów.
Amerykañski zada³ pytanie, ile bochenków chleba przypada na g³owê w Rosji, a w odpowiedzi us³ysza³..
- a u was murzynów morduj±.

Podobn± reakcjê zaobserwowa³em tu, i nie wa¿ne s± z³o¶liwo¶ci Artqa, tylko fakt, ¿e kto¶ ¶mia³ je zauwa¿yæ, trzeba takiego kogo¶ ¶ci±gn±æ do poziomu dyskusji o niczym a o problemie zapomnieæ.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #462 : Pa¼dziernik 09, 2009, 11:07:39 »

Thotal, ale dlaczego mnie siê czepiasz? Najpierw aby udowodniæ moj± "k³ótliwo¶æ" zada³e¶ sobie trud policzenia wpisów w tym w±tku z których wysz³o, ¿e... jednak przoduje Kot. Dlaczego wiêc zaczynasz ode mnie? Hmmm... a mo¿e powiesz, ¿e biedak po prostu siê broni...

Czy¿by z powodu ogromnej niechêci spowodowanej podawanie licznych przyk³adów, ¿e osoby kreujace siê na tym forum jako "wspania³e" wcale takimi nie s± [przynajmniej w wykazywanej cze¶ci]? Dlatego, ¿e równie¿ wspomia³em o Twoich naukach o "ego" w których kreowa³e¶ siê na osobê doskonale sobie z tym radz±ca? Zdajê sobie sprawê, ¿e to w³a¶nie Was z³o¶ci we mnie najbardziej, nienawidzicie tego bo osmielam siê wskazywaæ rysy i pekniêcia na Waszym kreowanym z tak±pieczo³owito¶ci± obliczu. Nie negujê niczego dla samego negowania - proszê o wyjasnienia, argumenty i dowody na to, ¿e Wasze s³owa/postawy s± prawdziwe. Niestety w wielu przypadkach w zamian w swej bezsilno¶ci i z³o¶ci strzykacie jadem. Rozumiem ten mechanizm samoobrony.
Np. wrogiem Chanell sta³em siê po tym jak poprosi³em j± o rozliczenie siê z dobrowalonie z³o¿onej przez ni± deklaracji [która to w czasie jej sk³adania mia³a byæ z jej strony argumentem "za"]. Sta³o siê niestety inaczej ni¿ my¶la³a, znalaz³a siê w niewygodnej dla siebie sytuacji. S³owa nie dotrzyma³a, sta³a siê niewiarygodna [wola³a poswiêciæ dobre imiê na rzecz pch] - ale ¶wiadomie lub pod¶wiadomie to mnie obarczy³a za swoj± "wpadkê" - tak jakbym ja oszuka³. Od tamtej pory jej stosunek do mnie zmieni³ siê, pomimo, ¿e ja siê nie zmieni³em.

Owszem u¿ywam ironii aby ja¶niej ukazaæ ob³udê. Je¿eli juz mam co¶ do kogo¶ popieram przyk³adem. Dlaczego z tym nie jeste¶cie w stanie dyskutowaæ tylko ochoczo [nie zabraniam tego] sypiecie ogólnikami?
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #463 : Pa¼dziernik 09, 2009, 11:18:51 »

Moje u¶wiadamianie sadystycznych zapêdów nie jest spowodowane nienawi¶ci±, tak mo¿e oceniaæ tylko kto¶, kto sam ma zaszczepion± w sobie nienawi¶æ i dlatego odbiera ¶wiat wed³ug w³asnych warto¶ci.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #464 : Pa¼dziernik 09, 2009, 11:37:30 »

Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Znowu s³owa jedno - zachwowanie drugie. Z tymi sadystycznymi zapêdami to mocno przesadzi³e¶.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #465 : Pa¼dziernik 09, 2009, 13:57:11 »

Arteq,nie traktujê ciê jak wroga,faktem jest ¿e unikam dyskusji z Tob± i omijam ciê szerokim ³ukiem,nie chc±c wchodzic ci w drogê,bo nie mam tyle elokwencji  co ty ,¿eby z Tob± dyskutowaæ.Jeste¶ w tym dobry muszê przyznaæ.Powiem ci dlaczego tak jest,otó¿ czujê siê wtedy jak wywo³ana do tablicy bez przygotowania,jak uczennica z belfrem. Mo¿e to mocne co teraz napiszê,ale czujê siê molestowana psychicznie i uwierz mi ¿e wiem co to s³owo znaczy.
Uwa¿am ciê za m±drego cz³owieka ,ale czasem przesadzasz z wylewaniem jadu tu na forum.Czasem trzeba zacisn±æ zêby i tylko czytaæ,ale ty wolisz walkê ( na argumenty) by³bys dobrym wojownikiem U¶miech
W wielu kwestiach zgadzam siê z tob± w 100% ale w wielu nie.Jednak w walce na argumenty nie mam z tob± szans,bo nie ma we mnie ducha walki,ducha wojownika.Wiêc daruj sobie ci±g³e wypominanie mi mojej deklaracji.Pisa³am ju¿ na ten temat i nie mam zamiaru dalej o tym dyskutowaæ.Ty poprostu uwielbiasz potyczki s³owne a ja juz nie dam siê wci±gn±æ w bezsensown± dyskusjê.  Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2009, 19:01:17 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #466 : Pa¼dziernik 09, 2009, 17:20:46 »

Eckhart Tolle w ksi±¿ce "Praktykowanie potêgi tera¼niejszo¶ci" pisze tak:

"Na przyk³ad we¼my tak trywialn± i pozornie normaln± rzecz jak nawykowa potrzeba posiadania racji w sporze. Obrona mentalnej pozycji, z któr± siê identyfikujesz spowodowana jest lêkiem ego przed ¶mierci±. Uto¿samiasz siê ze stanowiskiem, ¿e jeste¶ w b³êdzie, twoje oparte na umy¶le poczucie siebie, jest powa¿nie zagro¿one unicestwieniem. A wiêc ty jako ego, nie mo¿esz pozwoliæ sobie na to, aby siê myliæ. Byæ w b³êdzie - znaczy umrzeæ. Z tego powodu toczono wiele wojen, a niezliczona ilo¶æ zwi±zków zosta³a zerwana."

koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #467 : Pa¼dziernik 09, 2009, 17:55:34 »

Zdajê sobie sprawê, ¿e to w³a¶nie Was z³o¶ci we mnie najbardziej, nienawidzicie tego bo osmielam siê wskazywaæ rysy i pekniêcia na Waszym kreowanym z tak±pieczo³owito¶ci± obliczu.Owszem u¿ywam ironii aby ja¶niej ukazaæ ob³udê. Je¿eli juz mam co¶ do kogo¶ popieram przyk³adem. Dlaczego z tym nie jeste¶cie w stanie dyskutowaæ tylko ochoczo [nie zabraniam tego] sypiecie ogólnikami?

Czy koliberek jest tak¿e w tych Wy? To wiedz Artequ, ¿e koliberek, ani tego tam..., ani Ciebie, ani nikogo tu i wogóle, nie nienawidzi. Za bardzo siebie lubi, by sobie móg³ na to pozwoliæ.  U¶miech

A pieczo³owito¶æ Twoja i¶cie zdumiewaj±ca. A jak to by³o z t± belk± i ¼b³em w oku?

Afro
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2009, 18:03:59 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #468 : Pa¼dziernik 09, 2009, 18:08:05 »

Thotal, jak rozumiem powo³ujesz siê teraz na Tolle'a po to aby... mieæ racjê w sporze?  ;]

Mój zwi±zek ma siê dobrze, ba - nawet coraz lepiej.
Wolê u¿ywaæ si³y argumentów, a nie argumentu si³y - wiêc i wojny odpadaj±.
I czêsto zak³adam, ¿e mogê siê myliæ - abym nabra³ pewno¶ci w danym przypadku - wystarczy aby kto¶ wykaza³ moj± "mylno¶æ".
Mój ¶wiat nie koñczy siê w momencie gdy zdarzy siê pomy³ka.

K33 - ale¿ jestem ¶wiadomy swoich wad i nie wypieram siê ich, np. stosowania ironii, czy tego, ¿e czaszami s³awetne ego wyziera...
Co do sk³adu "Wy" czasami swoim zachowaniem siê za³apujesz.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #469 : Pa¼dziernik 09, 2009, 18:19:00 »

K33 - ale¿ jestem ¶wiadomy swoich wad i nie wypieram siê ich, np. stosowania ironii, czy tego, ¿e czaszami s³awetne ego wyziera...
Co do sk³adu "Wy" czasami swoim zachowaniem siê za³apujesz.

...ano, wyzieraj± z nas ró¿ne takowe  drañstwa i drañstewka. Z³y Z nas, pomimo wszystko, a nie tylko z was...

A propos za³apywania, to nawet wiem, kiedy siê za³apujê, a kiedy nie.... Mrugniêcie

Z pozdrowionkiem:
k33
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2009, 18:23:08 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #470 : Pa¼dziernik 09, 2009, 18:38:37 »

A moje ego wci±¿ mi gada Artqu, ¿e jeste¶ cholernie nudnym facetem i nie wa¿ne z racj±, czy bez.
To by³a ocena, by nie by³o w±tpliwo¶ci …  Du¿y u¶miech

My ptak, nie lubimy nudziarzy!  Chichot
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #471 : Pa¼dziernik 10, 2009, 17:54:39 »

No tak, czytam cie Janneth i poznaje cie. Jestes silna w mowie, ciekawa jestem jak wygladasz w czynie. Narazie nikt cie tu nie chwali, za to powalasz kazdego kto ci wpadnie w rece. Takie osoby jak ty , to ja w moim zyciu omijam z daleka. Powinnas znac takie powiedzeie, jestes przeciesz tak inteligentna i ulozona ze zgoda buduje, niezgoda rojnuje. Tak sie tu krecisz, ze momentami masz zawroty glowy, bo w koncu nie wiesz co jest wogole grane.
A jesli chodzi o znajomosci, to nie jest twoja sprawa, borujesz wszedzie gdzie sie da i przeswietlasz kazdego kto ci wpadnie
w rece. Rob tak dalej, do naszej rodziny nie nalezysz i nie powinno cie obchodzic czy ludzie sie dobrze rozumia i jak mysla, jakie sa grupy i kto z kim. Wiem jedno ze nikt nikogo nie zmusza do wypowiedzi, dla kazdego jest miejsce i kazdy ma prawo wypowiedziec sie jak mu serce i wiadomosci pozwalaja. Jak ci sie tu nie podoba, to zmien forum. Czy myslisz ze inni ludzie
pozwolom sobie aby ktos ciagle mieszal i rozpatrywal kto i co. Wyobraz sobie ze ja tez umiem powiedziec w oczy co mysle,
zycie mnie nauczylo ze ludzie ktorzy duzo mowia w praktyce nie wiele robia, ale doskonale umia mieszac i tworzyc zla atmosfere.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #472 : Pa¼dziernik 10, 2009, 18:41:04 »

No tak, czytam cie Janneth i poznaje cie. Jestes silna w mowie, ciekawa jestem jak wygladasz w czynie. Narazie nikt cie tu nie chwali, za to powalasz kazdego kto ci wpadnie w rece. Takie osoby jak ty , to ja w moim zyciu omijam z daleka.

Mylisz siê. Mo¿e i na co dzieñ w ¿yciu realnym omijasz je z daleka, ale tutaj wiecznie czujê Twój oddech na plecach. Popatrz, ¿e nawet tutaj, w temacie nie przeznaczonym do oceny mojej postawy, musisz mnie skrytykowaæ.
Palce by Ci przecie¿ odpad³y, gdyby¶ przynajmniej jeden dzieñ powstrzyma³a siê od uwag w moj± stronê.
By³am dla Ciebie mi³a, mia³am do Ciebie szacunek ze wzglêdu na wiek, ale ten warunek ju¿ dawno znikn±³. Teraz, gdy dostrzegam Twoj± stronniczo¶æ, czujê ju¿ wy³±cznie zdegustowanie.
Je¿eli jeste¶ taka sprawiedliwa w ocenach, to powiedz mi - czemu nie skarcisz ptaszysk za ich z³o¶liwe rymowanki? Czemu przymykasz oko na wybryki tych, których za forumow± rodzinê uwa¿asz? Swoich kryjesz, innych ganisz. ¯al mi takich ludzi, jak Ty. Rzadko kiedy piszesz o w³asnych spostrze¿eniach, za zwyczaj podpinasz siê pod cudze, tak jak to wczoraj zrobi³a¶ w w±tku "Masz co¶ do mnie'. Jeste¶ hipokrytk± do kwadratu, a Twój wiek nie jest w tym wyj±tkowym przypadku ¿adnym wska¼nikiem do¶wiadczenia. Chcia³a¶ gorzkie s³owa i masz.
Wczorajsza rozmowa jak zawsze nie dotyczy³a Ciebie, prawie nigdy Ciebie nie dotyczy. Ale gdzie pojawi siê Janneth, musisz pojawiæ siê Ty, dodaæ nie-swoje opinie i komentarze, pogroziæ palcem, a potem narzekaæ, ¿e ta czarna pantera to taka niebezpieczna i k³ótliwa. Nie zauwa¿y³a¶ ju¿ jednak, ¿e wied¼mom nie wystarczy³a krótka i rzeczowa wymiana zdañ, swoje pyskówki urz±dza³y ca³± noc i dzisiejsze przedpo³udnie wbijaj±c swoje szpony raz w moj±, raz w Lindy osobê. To ju¿ Ciê nie interesuje, to jest w porz±dku. Ja w ogóle wczoraj przesta³am z nimi rozmawiaæ. To jest w³a¶nie klasa, jakiej nie maj±. Zawrzeæ meritum w jednym zdaniu i odpu¶ciæ, je¿eli nie dotrze do adresata. Nie w ilo¶ci postów jednak si³a, a w ich jako¶ci.
A jako¶æ.... Tuwimem bym tego nie nazwa³a. Zabaw± tym bardziej. Linda wczoraj pokaza³a, ¿e ka¿dego staæ na k±¶liwe rymowanki rodem z piaskownicy.

A jesli chodzi o znajomosci, to nie jest twoja sprawa, borujesz wszedzie gdzie sie da i przeswietlasz kazdego kto ci wpadnie
w rece. Rob tak dalej, do naszej rodziny nie nalezysz i nie powinno cie obchodzic czy ludzie sie dobrze rozumia i jak mysla, jakie sa grupy i kto z kim.

Powiem to jeszcze raz, choæ ju¿ Ci o tym pisa³am. Wasza "rodzina" jest funta k³aków warta. Relacje w niej bêd± aktualne tylko do momentu, kiedy kto¶ siê z kim¶ nie zgodzi, gdy kto¶ o¶mieli siê mieæ w³asne zdanie sprzeczne z reszt± popleczników.
Na forum nie szukam ani przyjació³ ani rodziny. Je¿eli Ty to robisz, to serdecznie wspó³czujê pustki w ¿yciu osobistym.

Jak ci sie tu nie podoba, to zmien forum.

I vice versa Chichot
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2009, 18:44:20 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #473 : Pa¼dziernik 10, 2009, 19:12:25 »

Droga Janneth,ty masz nie tylko ze mna problemy, nie wiem z kim nie masz problemow. Jesli chodzi o moje ptaszyska i reszte, to prosze zostaw nasz wszystkich w spokoju, jesli maja ochote, to niech rymuja swoje odpowiedzi, nie kazdy to potrafi.
Jesli codzi o Linde, jest to osoba z wlasnym bardzo silnym charakterem i glebokimi wiadomosciami, czego o tobie nie mozna powiedziec. Ja nie zauwazylam aby ktos kogos zmuszal do wypowiedzi , kazdy kto pisze, pisze wedlug siebie. Ja osobiscie lubie wszystkich forumowiczow, bo kazdy ma swoja osobowosc, co daje charakter forum. Tutaj kazdy ma szanse poglebic swoja wiedze, podzielic sie swoimi wiadomosciami, wyrazic swoje odczucia, i tak jest dobrze. Uwazam za bardzo pozytywne, ze potrafia tez z humorem pisac. Na forum jestesmy w roznym wieku, jak dotad chetnie czytam wypowiedzi duzo mlodszych
ludzi i zawsze ciesze sie jesli cos nowego moge sie nauczyc od mlodszych kolegow. Uwazam ze kazdy ma swoj charakter i swoja godnosc, ocenianie i obdarowanie szacunkiem nalezy sie kazdemu obojetnie od wieku, wyksztalcenia i umiejetnosci.
Zaznaczam jeszcze raz, ze na tym forum kazdy ma prawo dla swojego miejsca, ty tez ale z zachowaniem respektu dla swoich
kolegow i kolezanek. To czy ja czytam Tuwima, czy Puszkima, czy Marksa i Engelsa to jest tylko moja prywatna sprawa.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #474 : Pa¼dziernik 10, 2009, 19:25:03 »

Je¿eli ktokolwiek na forum ma problemy, to chyba Ty Rafaelo, je¿eli wiecznie s±dzisz, ¿e kto¶ Ciê obra¿a, krytykuje i atakuje. Ja nie mam problemów, nie zwracam uwagi na czyje¶ opinie na mój temat, je¿eli nie widzê w nich powi±zañ z rzeczywisto¶ci±. Jako¶ to nie ja zawsze lamentujê i p³aczê, jak mi moderator minusa daje (aa! pewnie to dlatego, ¿e jeszcze ¿adnego nie dosta³am - przypadek?), nie ja te¿ denerwujê siê jak mi piaskownicê czy rymowanki zamykaj± i nie ja podwa¿am autorytet administratorów mówi±c, ¿e ich praca jest zbêdna, a nawet ogranicza swobodê wypowiedzi.
Regulamin forum pozwala na wypowiedzi kulturalne, a kultury w Twoich doszukaæ siê ju¿ od dawna nie mogê.
To samo z Twoimi psiapsió³ami.

Z reszt± Rafaelo... Piêkny wieczór jest, och³oñ nieco, wyjd¼ na spacer, spójrz w niebo i policz gwiazdy.
Ja ju¿ dzisiaj z Tob± dyskusji toczyæ nie zamierzam, zbyt nisko upad³ poziom jak dla mnie.
Gdyby¶ jeszcze by³a osob± m³odsz± to nie mia³abym sobie za z³e, ¿e w takim tonie ona przebiega.
Jednak¿e w zaistnia³ej sytuacji pragnê odci±æ siê od tej polemiki, poniewa¿ mam wra¿enie, ¿e niepotrzebnie obie marnujemy swój cenny czas. W tym jednym zgadzamy siê na pewno.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2009, 19:26:26 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: