Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #475 : Październik 10, 2009, 20:37:03 » |
|
Nawet nie wiesz jak jestes zalosna i prymitywna, na takie choroby niestety nie ma lekarstwa. Ja ponizac ciebie nie bede, a co mam dzisiaj robic, to niestety ale sama zadecyduje.
Ps. Jest takie powiedzenie: kto pod kim dolki kopie ten sam wpada, uwazaj lepiej z ta grypa i odstrzeleniem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2009, 20:52:22 wysłane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #476 : Październik 10, 2009, 21:51:17 » |
|
PrzywrĂłciÂłem temat do uÂżytku ze wzglĂŞdu na niemal natychmiastowe "zaÂśmiecanie" innych wÂątkĂłw. Wszystkie rymowanki przeniosÂłem do niÂżej wskazanego wÂątku.
Wszelkie niejasnoÂści wobec siebie, wyraÂżane wierszem, proszĂŞ pisaĂŚ tu:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3827.0
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2009, 21:58:54 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Symeon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #477 : Październik 11, 2009, 01:14:01 » |
|
Widzê, ¿e nerwy siê wkradaj¹, wypijcie sobie melisê i siê uspokójcie bo z³oœÌ urodzie szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #478 : Październik 11, 2009, 11:14:48 » |
|
Widzê, ¿e nerwy siê wkradaj¹, wypijcie sobie melisê i siê uspokójcie bo z³oœÌ urodzie szkodzi.
Tak tu siĂŞ z tobÂą zgodzĂŞ Symeonie  To jakieÂś jedno wielkie nieporozumienie moje panie. Chyba wzajemnie Âżle odebraÂłyÂście swoje posty.Niestety na forum nie da siĂŞ odczuĂŚ ani usÂłyszeĂŚ gÂłosu,nie sÂłychaĂŚ Âże siĂŞ ma dobre intencje,ani nie sÂłychaĂŚ troski w gÂłosie.MyÂślĂŞ Âże stÂąd te nieporozumienie miĂŞdzy wami drogie panie  Zakopcie prosze topĂłr wojenny.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #479 : Październik 11, 2009, 12:07:09 » |
|
Witaj Chanel, masz racje mamy dzisiaj piekny jesienny dzien, trzeba troche tankowac sloneczko i piekno zlotej jesieni. Nie wszyscy lubia spokuj i dobra atmosfere wokolo siebie, nie wspominajac juz o wymianie rymowanek. Taki jest ten swiat ze na naszej drodze spotykamy ludzi o roznych charakterach, jedni przygarniaja inni odpychaja. Tak wiec niech kazdy idzie swoja droga. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i zycze ladnego jesiennego popoludnia Rafaela.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #480 : Październik 11, 2009, 12:15:42 » |
|
mamy dzisiaj piekny jesienny dzien, trzeba troche tankowac sloneczko i piekno zlotej jesieni.
U mnie leje jak z cebra od samego rana.......
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #481 : Październik 11, 2009, 12:21:59 » |
|
Droga Janneth,ty masz nie tylko ze mna problemy, nie wiem z kim nie masz problemow. Jesli chodzi o moje ptaszyska i reszte, to prosze zostaw nasz wszystkich w spokoju, jesli maja ochote, to niech rymuja swoje odpowiedzi, nie kazdy to potrafi.
Zgadza siê - nie ka¿dy tak potrafi kaleczyÌ ojczysty jêzyk i wsadzaÌ bana³y w nonsensowne pseudozdania... ja rozumiem licencia poetica ale takie wierszyki to dzieciaki w podstawówce by wyœmia³y ;P No ale jak na poziom "autorów" to i tak ca³kiem nieŸle... mo¿e kiedyœ siê za³api¹ do jakiejœ osiedlowej ekipy hiphopowej - czego im z ca³ego serca ¿yczê  Co do reszty - to rzeczywiœcie na forum istniej¹ kó³ka wzajemnej adoracji i nakrêcania siebie... A poniewa¿ ka¿de kó³ko jest zamkniête wiêc i tutaj "odmienni" s¹ izolowani, oœmieszani itd... (syndrom "malowanego ptaka"). Wydaje mi siê, ¿e Janneth ma na tyle siln¹ osobowoœÌ, ¿e do ¿adnego kó³ka nie przyst¹pi³aby (co by ograniczy³o jej indywidualnoœÌ) - innym powodem jest "nie chcia³bym byÌ w grupie która by mnie zechcia³a" (to metafora - jak ktoœ du¿o czyta to zrozumie) ;P A u mnie te¿ pada i barowy nastrój panuje.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2009, 12:22:15 wysłane przez Val Dee »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #482 : Październik 11, 2009, 14:30:26 » |
|
Banalne Valdee, leje jak wó³ do karety... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #483 : Październik 11, 2009, 17:28:58 » |
|
Nawet nie wiesz jak jestes zalosna i prymitywna, na takie choroby niestety nie ma lekarstwa. Ja ponizac ciebie nie bede, a co mam dzisiaj robic, to niestety ale sama zadecyduje.
Nie potrafisz normalnie porozmawiaÌ? Napisa³am Ci wczoraj, ¿e nie ma sensu kontynuacji tej bezowocnej rozmowy, prosi³am o uspokojenie siê, och³oniêcie... Co dosta³am w zamian? Nastêpn¹ porcjê codziennej dawki nieuzasadnionej zawiœci. ¯eby ju¿ nie zaœmiecaÌ tematu, postanowi³am napisaÌ do Ciebie pojednawczego PW. Mia³am nadziejê, ¿e mo¿e prywatna rozmowa odwiedzie Ciê od wypisywania eufemizmów na mój temat. I co? Nic! ¯adnego dialogu, ¿adnego wyjaœnienia, ¿adnej rozmowy prywatnie nie prowadzisz. Jedyne, do czego jesteœ zdolna to publiczne wyzywanie ludzi, którzy przecie¿ Tobie bezpoœrednio w niczym nie zawinili. Na pocz¹tku ignorowa³am Twoje zaczepki, dobrze o tym wiesz. Gdzie siê nie pojawi³am, pojawi³aœ siê Ty. Czasem przeprasza³am, bo jak zwykle wszystko odbiera³aœ personalnie, czasem sprawê postanowi³am przemilczeÌ. Ale ile mo¿na ignorowaÌ? Ile razy mam jeszcze przymykaÌ oczy na Twoje k¹œliwe uwagi i tanie zaczepki? Albo siê wreszcie prze³amiesz i opowiesz mi o swoich pretensjach do mnie bez zbêdnych z³oœliwoœci albo nie bêdziesz ju¿ wiêcej narzekaÌ na to, ¿e pantera jest niebezpieczna i zadzieranie z ni¹ mo¿e siê Ÿle skoùczyÌ. Przypominasz mi stra¿aka piromana, najpierw ogieù podk³adasz, a potem pierwsza lecisz gasiÌ i win¹ obarczasz kogoœ innego. Mam nadziejê, ¿e zrozumiesz wreszcie, ¿e Ci nie wadzê i mo¿e nawet oœmielisz siê odpisaÌ na moj¹ wiadomoœÌ. To ju¿ bêdzie naprawdê milowy krok. Rafaela przyjmie wyci¹gniêt¹ do niej d³où Janneth'ki. Chcesz spokoju? Przyczyù siê do tego! Val Dee, dla Ciebie mam tylko jedno s³owo, ale wiêcej by³oby ju¿ zbêdne. Dziêkujê.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #484 : Październik 11, 2009, 18:38:20 » |
|
Tak Jannet przyjmuje twoja reke i zycze ci duzo zadowolenia na tym forum. Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #485 : Październik 11, 2009, 23:16:18 » |
|
Jak wytÂłumaczyĂŚ "silnemu", Âże jego siÂła (umysÂłu)polega na braku serca?... Jak wytÂłumaczyĂŚ "sÂłabemu", Âże jego siÂła serca zawsze pokona iluzjĂŞ umysÂłu?... Wszyscy odpowiemy sobie na pytania, kaÂżdy na swĂłj sposĂłb... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #486 : Październik 18, 2009, 19:54:11 » |
|
Czy uwaÂżasz, Âże w tym wÂątku, w ktĂłrymkolwiek miejscu odezwaÂłem siĂŞ do Ciebie chamsko? JeÂżeli tak to w ktĂłrym? czy to do mnie  Bo jeÂśli tak ,to nigdy siĂŞ do mnie chamsko nie odezwaÂłeÂś,co najwyÂżej zaczepnie,ale to juz inna bajka. Tak Chanell, pytanie byÂło skierowane do Ciebie i Barbarax. Skierowane do Was poniewaÂż 718 zarzuciÂł mi chamstwo - nazwaÂł mnie chamem - w stosunku do kobiet na tym forum w wÂątku o pf. Autentycznie nie widziaÂłem gdzie coÂś takiego mogÂłem popeÂłniĂŚ, wiĂŞc dla upewnienia siĂŞ pytaÂłem i Was. Jak widaĂŚ 718 nie wykazuje Âżadnej poprawy i lÂży bezpodstawnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #487 : Październik 18, 2009, 20:04:16 » |
|
Jak widaĂŚ 718 nie wykazuje Âżadnej poprawy i lÂży bezpodstawnie. MyÂślĂŞ ze jednak trochĂŞ wykazuje, zerknij do postu nr 65 w temacie o pf-ach.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #488 : Październik 18, 2009, 20:13:49 » |
|
Jak widaĂŚ 718 nie wykazuje Âżadnej poprawy i lÂży bezpodstawnie. MyÂślĂŞ ze jednak trochĂŞ wykazuje, zerknij do postu nr 65 w temacie o pf-ach. Darek, kpisz sobie w Âżywe oczy? Jaka poprawa? Gdzie tutaj widzisz poprawĂŞ: przepraszam artqa, Âże siĂŞ chamsko zachowuje i niech ma to na uwadze, Âże jest tak widziany tu na forum - nie tylko przeze mnie... To sÂą przeprosiny? 718 nie przeprasza, lecz sobie kpi i podtrzymuje swoje kÂłamstwo [zarzuciÂł mi bycie chamem bo niby chamsko odniosÂłem siĂŞ do kobiet w wÂątku. Niestety dla 718, one same nie potrafiÂą wskazaĂŚ mojego chamstwa, takÂże sam 718 o to poproszony rĂłwnieÂż nie potrafi]. Kpi sobie, bo "przeprasza" za to, Âże jestem chamski... UÂżyÂł sÂłowa "zachowuje" - wskazuje na moje zachowania, a nie "zachowujĂŞ" - ktĂłre wskazywaÂłoby, Âże ma na myÂśli swoje. Tak samo jak [dla przykÂładu] najpierw nazwaÂłbym Ciebie gÂłupkiem, a potem "przeprosiÂł" mĂłwiÂąc: "przepraszam, Âże jestes gÂłupkiem". UwaÂżasz to za przeprosiny? Darek, juÂż daÂłeÂś pokaz swojej stronniczoÂści w stosunku do 718, ale proszĂŞ, miej jakiÂś umiar i nieco przyzwoitoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #489 : Październik 18, 2009, 20:13:55 » |
|
nie nazwaÂłbym artqa chamem bezpodstawnie, a kto mnie zna wie jaki mam stosunek nawet do zÂłego wyraÂżenia siĂŞ o KOBIETACH i do kobiet - tak, jestem obroĂącÂą sÂłabszej pÂłci, przeszkadza to komuÂś?
718'
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #490 : Październik 18, 2009, 20:18:51 » |
|
Artqu, pytaÂłeÂś Chanell (i ona Ci odpowiedziaÂła), wiĂŞc nie pisz: "one same nie potrafiÂą wskazaĂŚ mojego chamstwa".
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #491 : Październik 18, 2009, 20:20:07 » |
|
To wskaÂż mi gdzie chamsko w wÂątku o pf odniosÂłem siĂŞ do kobiet - konkretnie, cytat. Nawet o to zapytane - Chanell nie potrafi - wskazaĂŚ tego co kÂłamliwie i podle insynuujesz, wrĂŞĂŚz przeciwnie mĂłwi, Âże nigdy nie zwracaÂłem siĂŞ do niej chamsko.
Skoro nadal kÂłamliwie brniesz w temat to oczekujĂŞ jednoznacznego wskazania cytatu lub przyznania siĂŞ do kÂłamstwa. I nie chowaj siĂŞ za plecy Darka.
Do tego powiedz nam Âłaskawie czy mam przytoczyĂŚ Twoje "przepeÂłnione szacunkiem" wypowiedzi kierowane do kobiet? ÂŻaden z Ciebie obroĂąca, mogĂŞ to wykazaĂŚ.
OK Barbarax, wiĂŞc Chanell nie potrafiÂła wskazaĂŚ. Dlatego jak napisaÂłem - pytanie byÂło skierowane do Was dwĂłch - i oczekujĂŞ na TwojÂą jednoznacznÂą, wypowiedÂź. Unikanie jej bĂŞdĂŞ traktowaÂł na rĂłwni z niemoÂżliwoÂściÂą wskazania przez Ciebie cytatu w ktĂłrym w wÂątku pf zwracam siĂŞ do Ciebie po chamsku.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 20:23:34 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #492 : Październik 18, 2009, 20:28:01 » |
|
arteq, chyba bĂłg ciĂŞ opuÂściÂł jeÂśli myÂślisz, Âże jesteÂś w stanie mnie przestraszyĂŚ! swojego zdania nie zmieniĂŞ i tyle, chcesz siĂŞ zachowaĂŚ jak dziecko? proszĂŞ bardzo ale zmieĂą piaskownicĂŞ...
718'
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #493 : Październik 18, 2009, 20:32:04 » |
|
Nikogo nie zamierzam straszyĂŚ. Natomiast wykazujĂŞ bezpodstawne oskarÂżenia i obÂłudĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #494 : Październik 18, 2009, 20:41:22 » |
|
Artqu, nie zadawa³eœ mi takiego pytania i nie zmuszaj mnie do odpowiedzi na niezadane pytanie. O co Ty walczysz ze wszystkimi? Przeczytaj G³ówn¹ Zasadê Regulaminu: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5.0
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #495 : Październik 18, 2009, 20:54:11 » |
|
AleÂż pytaÂłem Barbarax: Czy uwaÂżasz, Âże w tym wÂątku, w ktĂłrymkolwiek miejscu odezwaÂłem siĂŞ do Ciebie chamsko? JeÂżeli tak to w ktĂłrym? czy to do mnie  Bo jeÂśli tak ,to nigdy siĂŞ do mnie chamsko nie odezwaÂłeÂś,co najwyÂżej zaczepnie,ale to juz inna bajka. Tak Chanell, pytanie byÂło skierowane do Ciebie i Barbarax. Skierowane do Was poniewaÂż 718 zarzuciÂł mi chamstwo - nazwaÂł mnie chamem - w stosunku do kobiet na tym forum w wÂątku o pf. Autentycznie nie widziaÂłem gdzie coÂś takiego mogÂłem popeÂłniĂŚ, wiĂŞc dla upewnienia siĂŞ pytaÂłem i Was. Mam nadziejĂŞ, Âże odpowiedÂź nie stanowi dla Ciebie problemu. I dlaczego odwoÂłujesz siĂŞ do starszego regulaminu, a nie najnowszego?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 20:58:05 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #496 : Październik 18, 2009, 21:00:06 » |
|
EDIT@ aktualnie nie ma regulaminu chwilowo, bo stary tomka jest wycofany a nowego nie ma - wiĂŞc arteq nie wiem do czego pijesz...
718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 21:03:08 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #497 : Październik 18, 2009, 21:08:35 » |
|
A to dziwne - bo w zak³adce regulamin - wyraŸnie jest zawarta jego treœÌ której nikt - poza Tob¹ w tej chwili - ale to siê ca³kowicie nie liczy - oficjalnie nie negowa³ i nie znosi³.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #498 : Październik 18, 2009, 21:10:06 » |
|
mam ma³y ¿al za brednie które wt³aczasz ludziom do g³owy. Tak, 789 postów tu da³em. Same brednie. Ty natomiast ponad 2100, i cotakiego tutaj powiedzia³eœ inspiruj¹cego??? Ci¹gle to samo-czyli NIC. Poza tym nie mierz innych swoj¹ miar¹. To ¿e sam wt³aczasz jak paciorek te swoje nieustanne oceny i projekcje nie znaczy ¿e "wt³aczanie" stanie siê norm¹ na tym forum. Wt³aczaj sobie naiwniakom w œwi¹tyni, jeœli znajdziesz frajerów, co ci j¹ wybuduj¹. ot, co! Nie oszukujmy siê.. poczyta³es na forum Leszka o psychomanipulacji, o dezinformacji, o socjotechnice i tak sobie tu Ìwiczysz jak najety zdajesiê... tam sa dosyÌ dobrze opisane te twoje niewyszukane "mantry". Œmieszy mnie ¿e Twoja kreacja wspania³oœci i niepowtarzalnoœci tak ³atwo rozpada siê w gruz [skoro ju¿ o nim mówimy] Nie wiem, co tam sobie wykreowa³eœ w g³owie i co ci siê teraz w zwi¹zku z tym rozpada, Ale mi³o mi, ¿e dostrzegasz we mnie wspania³oœc i niepowtarzalnoœÌ. Szkoda tylko ¿e jesteœ taki zazdrosny  Ale skoro Cie to œmieszy, to nie jest tak Ÿle. koniec offtopa!
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #499 : Październik 18, 2009, 21:19:58 » |
|
Artqu, co do Regulaminu, to bez wzglêdu na jego aktualnoœÌ, ka¿dy bêdzie zawiera³ informacjê, ¿e to Administrator ma g³os decyduj¹cy, a nie pojedynczy forumowicz. Natomiast co do zadania mi pytania, to dalej twierdzê, ¿e w poœcie 78 zada³eœ je Chanell, a nie mnie, wiêc nie wymuszaj odpowiedzi. Ju¿ pisa³am, ¿e odezwa³am siê w obronie Admina i nie zamierzam wdawaÌ siê z Tob¹ w jakiekolwiek dyskusje. To tyle .
|
|
|
|
|
|
|
|