Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:01:26

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198802 razy)
0 u¿ytkowników i 56 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #475 : Pa¼dziernik 10, 2009, 20:37:03 »

Nawet nie wiesz jak jestes zalosna i prymitywna, na takie choroby niestety nie ma lekarstwa. Ja ponizac ciebie nie bede,
a co mam dzisiaj robic, to niestety ale sama zadecyduje.

Ps. Jest takie powiedzenie: kto pod kim dolki kopie ten sam wpada, uwazaj lepiej z ta grypa i odstrzeleniem.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2009, 20:52:22 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #476 : Pa¼dziernik 10, 2009, 21:51:17 »

Przywróci³em temat do u¿ytku ze wzglêdu na niemal natychmiastowe "za¶miecanie" innych w±tków. Wszystkie rymowanki przenios³em do ni¿ej wskazanego w±tku.

Wszelkie niejasno¶ci wobec siebie, wyra¿ane wierszem, proszê pisaæ tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3827.0
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2009, 21:58:54 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #477 : Pa¼dziernik 11, 2009, 01:14:01 »

Widzê, ¿e nerwy siê wkradaj±, wypijcie sobie melisê i siê uspokójcie bo z³o¶æ urodzie szkodzi.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #478 : Pa¼dziernik 11, 2009, 11:14:48 »

Widzê, ¿e nerwy siê wkradaj±, wypijcie sobie melisê i siê uspokójcie bo z³o¶æ urodzie szkodzi.

Tak tu siê z tob± zgodzê Symeonie U¶miech To jakie¶ jedno wielkie nieporozumienie moje panie. Chyba wzajemnie ¿le odebra³y¶cie swoje posty.Niestety na forum nie da siê odczuæ ani us³yszeæ g³osu,nie s³ychaæ ¿e siê ma dobre intencje,ani nie s³ychaæ troski w g³osie.My¶lê ¿e st±d te nieporozumienie miêdzy wami drogie panie U¶miech Zakopcie prosze topór wojenny.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #479 : Pa¼dziernik 11, 2009, 12:07:09 »

Witaj Chanel, masz racje mamy dzisiaj piekny jesienny dzien, trzeba troche tankowac sloneczko i piekno zlotej jesieni.
Nie wszyscy lubia spokuj i dobra atmosfere wokolo siebie, nie wspominajac juz o wymianie rymowanek. Taki jest ten swiat
ze na  naszej drodze spotykamy ludzi o roznych charakterach, jedni przygarniaja inni odpychaja. Tak wiec niech kazdy idzie swoja droga. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i zycze ladnego jesiennego popoludnia Rafaela.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #480 : Pa¼dziernik 11, 2009, 12:15:42 »

mamy dzisiaj piekny jesienny dzien, trzeba troche tankowac sloneczko i piekno zlotej jesieni.

U mnie leje jak z cebra od samego rana.......
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #481 : Pa¼dziernik 11, 2009, 12:21:59 »

Droga Janneth,ty masz nie tylko ze mna problemy, nie wiem z kim nie masz problemow. Jesli chodzi o moje ptaszyska i reszte, to prosze zostaw nasz wszystkich w spokoju, jesli maja ochote, to niech rymuja swoje odpowiedzi, nie kazdy to potrafi.
Zgadza siê - nie ka¿dy tak potrafi kaleczyæ ojczysty jêzyk i wsadzaæ bana³y w nonsensowne pseudozdania... ja rozumiem licencia poetica ale takie wierszyki to dzieciaki w podstawówce by wy¶mia³y ;P

No ale jak na poziom "autorów" to i tak ca³kiem nie¼le... mo¿e kiedy¶ siê za³api± do jakiej¶ osiedlowej ekipy hiphopowej - czego im z ca³ego serca ¿yczê U¶miech

Co do reszty - to rzeczywi¶cie na forum istniej± kó³ka wzajemnej adoracji i nakrêcania siebie... A poniewa¿ ka¿de kó³ko jest zamkniête wiêc i tutaj "odmienni" s± izolowani, o¶mieszani itd... (syndrom "malowanego ptaka"). Wydaje mi siê, ¿e Janneth ma na tyle siln± osobowo¶æ, ¿e do ¿adnego kó³ka nie przyst±pi³aby (co by ograniczy³o jej indywidualno¶æ) - innym powodem jest "nie chcia³bym byæ w grupie która by mnie zechcia³a" (to metafora - jak kto¶ du¿o czyta to zrozumie) ;P

A u mnie te¿ pada i barowy nastrój panuje.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 11, 2009, 12:22:15 wys³ane przez Val Dee » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #482 : Pa¼dziernik 11, 2009, 14:30:26 »

Banalne Valdee, leje jak wó³ do karety...

Pozdrawiam - Thotal Du¿y u¶miech
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #483 : Pa¼dziernik 11, 2009, 17:28:58 »

Nawet nie wiesz jak jestes zalosna i prymitywna, na takie choroby niestety nie ma lekarstwa. Ja ponizac ciebie nie bede,
a co mam dzisiaj robic, to niestety ale sama zadecyduje.

Nie potrafisz normalnie porozmawiaæ? Napisa³am Ci wczoraj, ¿e nie ma sensu kontynuacji tej bezowocnej rozmowy, prosi³am o uspokojenie siê, och³oniêcie... Co dosta³am w zamian? Nastêpn± porcjê codziennej dawki nieuzasadnionej zawi¶ci.
¯eby ju¿ nie za¶miecaæ tematu, postanowi³am napisaæ do Ciebie pojednawczego PW. Mia³am nadziejê, ¿e mo¿e prywatna rozmowa odwiedzie Ciê od wypisywania eufemizmów na mój temat. I co? Nic!
¯adnego dialogu, ¿adnego wyja¶nienia, ¿adnej rozmowy prywatnie nie prowadzisz. Jedyne, do czego jeste¶ zdolna to publiczne wyzywanie ludzi, którzy przecie¿ Tobie bezpo¶rednio w niczym nie zawinili.
Na pocz±tku ignorowa³am Twoje zaczepki, dobrze o tym wiesz. Gdzie siê nie pojawi³am, pojawi³a¶ siê Ty. Czasem przeprasza³am, bo jak zwykle wszystko odbiera³a¶ personalnie, czasem sprawê postanowi³am przemilczeæ. Ale ile mo¿na ignorowaæ? Ile razy mam jeszcze przymykaæ oczy na Twoje k±¶liwe uwagi i tanie zaczepki?
Albo siê wreszcie prze³amiesz i opowiesz mi o swoich pretensjach do mnie bez zbêdnych z³o¶liwo¶ci albo nie bêdziesz ju¿ wiêcej narzekaæ na to, ¿e pantera jest niebezpieczna i zadzieranie z ni± mo¿e siê ¼le skoñczyæ.
Przypominasz mi stra¿aka piromana, najpierw ogieñ podk³adasz, a potem pierwsza lecisz gasiæ i win± obarczasz kogo¶ innego.
Mam nadziejê, ¿e zrozumiesz wreszcie, ¿e Ci nie wadzê i mo¿e nawet o¶mielisz siê odpisaæ na moj± wiadomo¶æ.
To ju¿ bêdzie naprawdê milowy krok. Rafaela przyjmie wyci±gniêt± do niej d³oñ Janneth'ki.
Chcesz spokoju? Przyczyñ siê do tego!

Val Dee, dla Ciebie mam tylko jedno s³owo, ale wiêcej by³oby ju¿ zbêdne. Dziêkujê.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #484 : Pa¼dziernik 11, 2009, 18:38:20 »

Tak Jannet przyjmuje twoja reke i zycze ci duzo zadowolenia na tym forum.
                                            Rafaela
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #485 : Pa¼dziernik 11, 2009, 23:16:18 »

Jak wyt³umaczyæ "silnemu", ¿e jego si³a (umys³u)polega na braku serca?...
Jak wyt³umaczyæ "s³abemu", ¿e jego si³a serca zawsze pokona iluzjê umys³u?...

Wszyscy odpowiemy sobie na pytania, ka¿dy na swój sposób...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #486 : Pa¼dziernik 18, 2009, 19:54:11 »

Czy uwa¿asz, ¿e w tym w±tku, w którymkolwiek miejscu odezwa³em siê do Ciebie chamsko? Je¿eli tak to w którym?
czy to do mnie Co¶ Bo je¶li tak ,to nigdy siê do mnie chamsko nie odezwa³e¶,co najwy¿ej zaczepnie,ale to juz inna bajka.
Tak Chanell, pytanie by³o skierowane do Ciebie i Barbarax. Skierowane do Was poniewa¿ 718 zarzuci³ mi chamstwo - nazwa³ mnie chamem - w stosunku do kobiet na tym forum w w±tku o pf. Autentycznie nie widzia³em gdzie co¶ takiego mog³em pope³niæ, wiêc dla upewnienia siê pyta³em i Was.
Jak widaæ 718 nie wykazuje ¿adnej poprawy i l¿y bezpodstawnie.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #487 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:04:16 »

Cytat: arteq

My¶lê ze jednak trochê wykazuje, zerknij do postu nr 65 w temacie o pf-ach.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #488 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:13:49 »

Cytat: arteq
My¶lê ze jednak trochê wykazuje, zerknij do postu nr 65 w temacie o pf-ach.

Darek, kpisz sobie w ¿ywe oczy? Jaka poprawa? Gdzie tutaj widzisz poprawê:
przepraszam artqa, ¿e siê chamsko zachowuje i niech ma to na uwadze, ¿e jest tak widziany tu na forum - nie tylko przeze mnie...
To s± przeprosiny? 718 nie przeprasza, lecz sobie kpi i podtrzymuje swoje k³amstwo [zarzuci³ mi bycie chamem bo niby chamsko odnios³em siê do kobiet w w±tku. Niestety dla 718, one same nie potrafi± wskazaæ mojego chamstwa, tak¿e sam 718 o to poproszony równie¿ nie potrafi].
Kpi sobie, bo "przeprasza" za to, ¿e jestem chamski... U¿y³ s³owa "zachowuje" - wskazuje na moje zachowania, a nie "zachowujê" - które wskazywa³oby, ¿e ma na my¶li swoje.
Tak samo jak [dla przyk³adu] najpierw nazwa³bym Ciebie g³upkiem, a potem "przeprosi³" mówi±c: "przepraszam, ¿e jestes g³upkiem". Uwa¿asz to za przeprosiny?
Darek, ju¿ da³e¶ pokaz swojej stronniczo¶ci w stosunku do 718, ale proszê, miej jaki¶ umiar i nieco przyzwoito¶ci.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #489 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:13:55 »

nie nazwa³bym artqa chamem bezpodstawnie, a kto mnie zna wie jaki mam stosunek nawet do z³ego wyra¿enia siê o KOBIETACH i do kobiet - tak, jestem obroñc± s³abszej p³ci, przeszkadza to komu¶?

718'
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #490 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:18:51 »

Artqu, pyta³e¶ Chanell (i ona Ci odpowiedzia³a), wiêc nie pisz: "one same nie potrafi± wskazaæ mojego chamstwa".
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #491 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:20:07 »

To wska¿ mi gdzie chamsko w w±tku o pf odnios³em siê do kobiet - konkretnie, cytat. Nawet o to zapytane - Chanell nie potrafi -  wskazaæ tego co k³amliwie i podle insynuujesz, wrêæz przeciwnie mówi, ¿e nigdy nie zwraca³em siê do niej chamsko.

Skoro nadal k³amliwie brniesz w temat to oczekujê jednoznacznego wskazania cytatu lub przyznania siê do k³amstwa. I nie chowaj siê za plecy Darka.

Do tego powiedz nam ³askawie czy mam przytoczyæ Twoje "przepe³nione szacunkiem" wypowiedzi kierowane do kobiet? ¯aden z Ciebie obroñca, mogê to wykazaæ.

OK Barbarax, wiêc Chanell nie potrafi³a wskazaæ. Dlatego jak napisa³em - pytanie by³o skierowane do Was dwóch - i oczekujê na Twoj± jednoznaczn±, wypowied¼. Unikanie jej bêdê traktowa³ na równi z niemo¿liwo¶ci± wskazania przez Ciebie cytatu w którym w w±tku pf zwracam siê do Ciebie po chamsku.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 20:23:34 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #492 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:28:01 »

arteq, chyba bóg ciê opu¶ci³ je¶li my¶lisz, ¿e jeste¶ w stanie mnie przestraszyæ! swojego zdania nie zmieniê i tyle, chcesz siê zachowaæ jak dziecko? proszê bardzo ale zmieñ piaskownicê...

718'
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #493 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:32:04 »

Nikogo nie zamierzam straszyæ. Natomiast wykazujê bezpodstawne oskar¿enia i ob³udê.
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #494 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:41:22 »

Artqu, nie zadawa³e¶ mi takiego pytania i nie zmuszaj mnie do odpowiedzi na niezadane pytanie.
O co Ty walczysz ze wszystkimi?
Przeczytaj G³ówn± Zasadê Regulaminu:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5.0
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #495 : Pa¼dziernik 18, 2009, 20:54:11 »

Ale¿ pyta³em Barbarax:
Czy uwa¿asz, ¿e w tym w±tku, w którymkolwiek miejscu odezwa³em siê do Ciebie chamsko? Je¿eli tak to w którym?
czy to do mnie Co¶ Bo je¶li tak ,to nigdy siê do mnie chamsko nie odezwa³e¶,co najwy¿ej zaczepnie,ale to juz inna bajka.
Tak Chanell, pytanie by³o skierowane do Ciebie i Barbarax. Skierowane do Was poniewa¿ 718 zarzuci³ mi chamstwo - nazwa³ mnie chamem - w stosunku do kobiet na tym forum w w±tku o pf. Autentycznie nie widzia³em gdzie co¶ takiego mog³em pope³niæ, wiêc dla upewnienia siê pyta³em i Was.
Mam nadziejê, ¿e odpowied¼ nie stanowi dla Ciebie problemu.

I dlaczego odwo³ujesz siê do starszego regulaminu, a nie najnowszego?
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 20:58:05 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #496 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:00:06 »

EDIT@ aktualnie nie ma regulaminu chwilowo, bo stary tomka jest wycofany a nowego nie ma - wiêc arteq nie wiem do czego pijesz...

718'
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 21:03:08 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #497 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:08:35 »

A to dziwne - bo w zak³adce regulamin - wyra¼nie jest zawarta jego tre¶æ której nikt - poza Tob± w tej chwili - ale to siê ca³kowicie nie liczy - oficjalnie nie negowa³ i nie znosi³.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #498 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:10:06 »

mam ma³y ¿al za brednie które wt³aczasz ludziom do g³owy.
Tak, 789 postów tu da³em. Same brednie.
Ty natomiast ponad 2100, i cotakiego tutaj powiedzia³e¶ inspiruj±cego??? Ci±gle to samo-czyli NIC.
Poza tym nie mierz innych swoj± miar±. To ¿e sam wt³aczasz jak paciorek te swoje nieustanne oceny i projekcje nie znaczy ¿e "wt³aczanie" stanie siê norm± na tym forum.

Wt³aczaj sobie naiwniakom w ¶wi±tyni, je¶li znajdziesz frajerów, co ci j± wybuduj±. ot, co!

Nie oszukujmy siê.. poczyta³es na forum Leszka o psychomanipulacji, o dezinformacji, o socjotechnice i tak sobie tu æwiczysz jak najety zdajesiê... tam sa dosyæ dobrze opisane te twoje niewyszukane "mantry".

¦mieszy mnie ¿e Twoja kreacja wspania³o¶ci i niepowtarzalno¶ci tak ³atwo rozpada siê w gruz [skoro ju¿ o nim mówimy]
Nie wiem, co tam sobie wykreowa³e¶ w g³owie i co ci siê teraz w zwi±zku z tym rozpada, 
Ale mi³o mi, ¿e dostrzegasz we mnie wspania³o¶c i niepowtarzalno¶æ.

Szkoda tylko ¿e jeste¶ taki zazdrosny  Du¿y u¶miech Ale skoro Cie to ¶mieszy, to nie jest tak ¼le.

koniec offtopa!

Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #499 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:19:58 »

Artqu, co do Regulaminu, to bez wzglêdu na jego aktualno¶æ, ka¿dy bêdzie zawiera³ informacjê, ¿e to Administrator ma g³os decyduj±cy, a nie pojedynczy forumowicz.
Natomiast co do zadania mi pytania, to dalej twierdzê, ¿e w po¶cie 78 zada³e¶ je Chanell, a nie mnie, wiêc nie wymuszaj odpowiedzi.
Ju¿ pisa³am, ¿e odezwa³am siê w obronie Admina i nie zamierzam wdawaæ siê z Tob± w jakiekolwiek dyskusje. To tyle .
Strony: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: