Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:32:07

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Masz co¶ do mnie?!  (Przeczytany 198597 razy)
0 u¿ytkowników i 46 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #500 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:27:25 »

nie nazwa³bym artqa chamem bezpodstawnie, a kto mnie zna wie jaki mam stosunek nawet do z³ego wyra¿enia siê o KOBIETACH i do kobiet - tak, jestem obroñc± s³abszej p³ci, przeszkadza to komu¶?

718'
mi to przeszkadza bo ja nie rozró¿niam p³ci na s³absz± i mocniejsz±...
Dry007
Go¶æ
« Odpowiedz #501 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:30:11 »

nie nazwa³bym artqa chamem bezpodstawnie, a kto mnie zna wie jaki mam stosunek nawet do z³ego wyra¿enia siê o KOBIETACH i do kobiet - tak, jestem obroñc± s³abszej p³ci, przeszkadza to komu¶?

718'
mi to przeszkadza bo ja nie rozró¿niam p³ci na s³absz± i mocniejsz±...

S³owo nie ma p³ci
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #502 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:30:36 »

Nie oszukujmy siê.. poczyta³es na forum Leszka o psychomanipulacji, o dezinformacji, o socjotechnice i tak sobie tu æwiczysz jak najety zdajesiê... tam sa dosyæ dobrze opisane te twoje niewyszukane "mantry".
W³a¶nie oszukujesz insynuacjami, bo na forum Leszka nawet nie zajrza³em. I niczego tutaj nie æwiczê.
Phi, mylisz siê. Nie jestem zazdrosny i nie zamierzam Ci odbieraæ - jak to pieszczotliwie okre¶li³e¶ - "frajerów". Chcia³bym aby mieli szansê przejrzeæ na oczy. Racz zauwa¿yæ, ¿e nikomu nie nakazujê aby wierzyli w to czy w tamto - zachêcam natomaist do przemy¶leñ i weryfikacji, co Ciebie niesamowicie piecze. Tyle.

Barbarax, trzymam za s³owo o tym niewdawaniu siê w dyskusje. Mam nadziejê, ¿e nie dotyczy to wy³±cznie tej sytuacji - gdzie albo musia³aby¶ sk³amaæ albo pomóc mi udowodniæ oszczerstwa 718.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #503 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:34:31 »

Ja nie rozumiem jak taki cham i prostak jak Kap³an nagle sta³ siê guru... mo¿e kto¶ to wyt³umaczy mi - wie¶niakowi z Koziej Wólki?
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #504 : Pa¼dziernik 18, 2009, 21:36:45 »

Artqu, mam na my¶li obecn± sytuacjê. Nie musisz trzymaæ mnie za s³owo, bo to ja bêdê decydowa³a kiedy i w jakiej sytuacji siê odezwê.
Pozdrawiam Ciê serdecznie. Chichot
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #505 : Pa¼dziernik 18, 2009, 22:04:22 »

Val Dee jak zd±¿y³e¶ pewnie zauwa¿yæ chamstwo kap³ana co niektórym imponuje (dla nich to bezpo¶rednie wyra¿anie my¶li) dlatego tak go broni± przy ka¿dej okazji.

Barbarax broni wszystkich co od pocz±tku atakuj± i obra¿aj± u¿ytkowników jak kot czy kap³an,toleruje chamstwo ,tylko dlatego ¿e s± z "jej podwórka" Do tego obraca co chwila kota ogonem twierdz±c ¿e osoby które próbuj± dyskutowaæ popieraj±c swoje zdanie argumentami zaczynaj± te "zaczepki"
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #506 : Pa¼dziernik 18, 2009, 22:27:02 »

Rzeczywi¶cie, zbyt daleko to zaczyna zbaczaæ.
Dlatego zwracam siê do Kap³ana by jednoznacznie wskaza³ powód (miejsce w którym >arteq< tak wyrazi³ siê o kobietach) dla którego nazwa³ >artqa< "chamem". Takie odnoszenie siê do innych forumowiczów jest naruszeniem regulaminu, dlatego podaj powód swego zachowania lub przepro¶ >artqa<, tym razem powa¿nie, w przeciwnym przypadku bêdê musia³ - choæ staram siê tego unikaæ, przyznaæ Ci punkt ujemny.

Podobnie >Val Dee<, je¶li tak pozostawisz tê sprawê z postu nr 503.

Pozdrawiam wszystkich.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #507 : Pa¼dziernik 18, 2009, 22:30:55 »

jestem chamski NO I Co¶??

masz z tym problem? ja nie mam, jestem kontrowersyjny i czy to znaczy, ¿e jaki¶ pseudo admin tomek (z powodu sprzeczki naszej na pw) musi mi dawaæ hurtem -20 PF?!

zastanówmy siê gdzie jest granica, kole¶ sobie nie poradzi³ i tyle, odszed³ i...

i na tym skoñczê lepiej Jêzyk

718'

sam siê przyzna³ ale jeszcze poszukam i podam przykladów wiêcej

albo to:
jak to powiedzia³ Burak Obama

CHANGE... YES, WE CAN!

U¶miech
Czy wy¶miewanie siê z czyjego¶ nazwiska i przeinaczenie go jest oznak± kultury?

widzê, ¿e dalej tutaj ¼le mnie siê traktuje - co chwilê minus siê pojawia, a za kilka znowu ban - wygodnie widaæ modom i pseudo-adminowi!

¿a³osne to jest bo jestem na forum w tej czy innej postaci od czasu gdy hance-solance siê jeszcze o PCh nie ¶ni³o nawet...

z reszt±, mniejsza z wami i waszym ¶miesznym LOLowym i ROTFLowym forum...

718'
a to?
nikt inny nie pozwoli³ sobie w taki sposób skrytykowaæ ...

a to:
oj Symeon,bzdura! ojcem k³amstwa jest KO¦CIÓ£ KATOLICKI, a pierwszym z nich by³ PAWE£ (w Torze okre¶lony jako "rzygacz k³amstwa"), to ze ¶w. Piotrem to taka ¶ciema "medialna", niestety ale u podstawy KK le¿y morderstwo i to nie jedno...

do ksiê¿y w zasadzie nic nie mam - nie wiedz±, ¿e grzesz± ale do "¶wiêtych" ³bów tak, tych na ¶wieczniku - to s± prawdziwi przestêpcy - oskar¿am ich o ok³amywanie setek milionów ludzi na ca³ym globie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a s³owa Jezusa? oni zapomnieli kim on jest! - dla nich to JEZU$ - niestety...

718'

to ju¿ chyba szczyt...
mam szukaæ wiêcej?
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 22:39:37 wys³ane przez Val Dee » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #508 : Pa¼dziernik 18, 2009, 22:42:25 »

nie zamierzam Ci odbieraæ - jak to pieszczotliwie okre¶li³e¶ - "frajerów".
A gdzie ja co¶ takiego niby mia³em napisaæ? OTO DOWÓD TWOJE PERFIDNEJ wprost manipulacji.

Tylko czy przypadkiem artek nie Ty jeste¶ ostatnim, któremu by³by¶ w stanie
daæ szanse przejrzec na oczy

A jak nie czyta³e¶ u Leszka, to poczytaj, bo mo¿e robisz co¶ rutynowo - i po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy.
zachêcam natomaist do przemy¶leñ i weryfikacji
To mnie akurat nie piecze,
Zreszta ty tego tak za bardzo nie robisz.
Raczej zajmujesz siê kryptoagresj± w stosunku do tych, którzy prezentuj± cokolwiek, co nie pasuje do twoich wyobra¿eñ.

Wiesz, jest tu wiêcej osób, które nie podzielaj± moich pogl±dów, czy te¿  nie w pe³ni sie zgadzaj± z wieloma sprawami.. i jako¶ mnie to nie piecze. Oni u¿ywj± argumentów merytorycznych, co czyni³o ROZMOWÊ ciekaw± i nie raz mnie stawiali 'pod ¶cian±'.
A Ty przekraczasz pewne granice perfidii. PERFIDII, bo argumentów merytorycznych Ci brak.
Zosta³ Ci atak per saldo.
 By³ czas ¿e myslalem, ¿e robisz to nieswiadomie, jako wyraz kalectwa, spowodowanego przez pewne programy, które oferuj± Ci co robi± katolicyzm. Ale teraz widze ¿e to jest upodobanie kalectwa i tkwienia w tym.

szkoda mi na to czasu
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2009, 23:23:06 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #509 : Pa¼dziernik 19, 2009, 08:16:41 »

na pro¶bê Darka i równie¿ Thotala - przepraszam artqa...

i proponuje zakoñczyæ temat ju¿...

bez odbioru

718'
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2009, 09:04:15 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #510 : Pa¼dziernik 19, 2009, 09:19:34 »

Artqu, mam na my¶li obecn± sytuacjê. Nie musisz trzymaæ mnie za s³owo, bo to ja bêdê decydowa³a kiedy i w jakiej sytuacji siê odezwê.
Barbarax, sama zaczynasz siê gubiæ w swoich s³owach, proszê:
Ju¿ pisa³am, ¿e odezwa³am siê w obronie Admina i nie zamierzam wdawaæ siê z Tob± w jakiekolwiek dyskusje. To tyle .
Tak, to tyle w temacie "mówi³am, ¿e...".

A gdzie ja co¶ takiego niby mia³em napisaæ? OTO DOWÓD TWOJE PERFIDNEJ wprost manipulacji.
Manipulacji? By³em przekonany, ¿e w kontek¶cie Twojej wypowiedzi tym mianem raczysz okre¶laæ osoby ³api±ce informacjê bez zastanowienia siê nad ich prawdziwo¶ci±, tylko w oparciu o w±tpliwy autorytet [Twoja sugestia abym szuka³ frajerów w ¶wi±tyni], proszê:
Wt³aczaj sobie naiwniakom w ¶wi±tyni, je¶li znajdziesz frajerów, co ci j± wybuduj±. ot, co!
Wiêc czym ró¿ni³yby siê osoby którym wt³acza³bym naiwno¶ci [unikaj±c jak ognia weryfikacji] od tych którym Ty usi³ujesz wt³aczaæ w kleconej przez Ciebie na tym forum auto-swi±tyni?
To tyle w kwestii manipulacji.

A jak nie czyta³e¶ u Leszka, to poczytaj, bo mo¿e robisz co¶ rutynowo - i po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Zaraz, zaraz. Przed chwil± twierdzi³e¶, ¿e w³a¶nie z tamt±d czerpiê widomo¶ci/umiejêtno¶ci, twierdzi³e¶ to z pewno¶ci±, nawet pad³o nawet co¶ o "oszukiwaniu", proszê:
Nie oszukujmy siê.. poczyta³es na forum Leszka o psychomanipulacji, o dezinformacji, o socjotechnice i tak sobie tu æwiczysz jak najety zdaje siê... tam sa dosyæ dobrze opisane te twoje niewyszukane "mantry".
Takie przedstawianie sytuacji mo¿na w³asnie okre¶liæ mianem manipulacji [która mi zarzucasz i to w wersji hard, czyli "perfidnej"] b±d¼ oszustwem. Zabrak³o s³owa "oszuka³em" b±d¼ "myli³em" siê, ale i tak cieszy mnie, ¿e nie tkwisz uparcie w k³amstwie.

Oni u¿ywj± argumentów merytorycznych, co czyni³o ROZMOWÊ ciekaw± i nie raz mnie stawiali 'pod ¶cian±'. A Ty przekraczasz pewne granice perfidii. PERFIDII, bo argumentów merytorycznych Ci brak.
Phi, daj spokój. Ty zarzucasz mi bark argumentów? Przecie¿ swoje w±tpliwo¶ci argumentowa³em. To Ty nigdy nie raczy³e¶ podaæ rozs±dnych argumentów czy dowodów, a na sugestie weryfikacji zaczynasz toczyæ pianê. Wybacz, ale nie mo¿na uznaæ za argumenty to, ¿e "Ty tak twierdzisz" lub to, ¿e zaczynasz siê straszliwie miotaæ gdy pada s³owo "sprawdzam" - a to jedyne Twoje "argumenty". Taka postawa w ¿aden sposób nie dodaje wiarygodno¶ci.
S³ów o kalcetwie, programach nie bêdê ju¿ komentowa³ bo to tylko Twoje s³owa, które jak zwykle padaj± gdy o¶mielam siê dociekaæ "prawdziwo¶ci" Twoich s³ów.

Czy nadal uwa¿acie, ¿e u 718 nast±pi³a znaczna poprawa? Czy o tym przekonuje Was równie¿ jego powy¿szy post? By³ poproszony jedynie o argumenty potwierdzaj±ce jego zarzuty. Przecie¿ móg³ to zrobiæ jak np. Val Dee. Tylko, ¿e trzeba mieæ ku temu mo¿liwo¶ci/podstawy.
Zosta³ wyreklamowany z 47 pf, dlatego teraz mo¿e praktycznie bezkarnie kpiæ sobie z kar porz±dkowych - prosz±c o minusa. My¶lê, ¿e sytuacja wygl±da³aby nieco inaczej gdyby minus o którego prosi nie by³by pierwszym lecz juz 48 na jego koncie. Ale to Wy usilnie zapewniali¶cie o jego zmianie, ja twierdzi³em, ¿e to tylko utwierdzi go w poczuciu bezkarno¶ci...   

edit: w nawi±zaniu do przeprosin 718 - do których zosta³ poniek±d przymuszony - zaznaczony kursyw± tekst, móg³by mieæ lzejszy wyd¼wiêk [by³ napisany gdy 718 szed³ w zaparte, ponawiajaæ oskarzenia]. natomaist zawarte w nim tre¶ci podtrzymuje.  
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2009, 09:25:48 wys³ane przez arteq » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #511 : Pa¼dziernik 19, 2009, 14:06:19 »

Cytat: PHIRIOORI  Pa¼dziernik 18, 2009, 23:42:25
Manipulacji? By³em przekonany, ¿e w kontek¶cie Twojej wypowiedzi tym mianem raczysz okre¶laæ osoby ³api±ce informacjê bez zastanowienia siê nad ich prawdziwo¶ci±, tylko w oparciu o w±tpliwy autorytet [Twoja sugestia abym szuka³ frajerów w ¶wi±tyni], proszê:
Cytat: PHIRIOORI  Pa¼dziernik 18, 2009, 22:10:06
Wt³aczaj sobie naiwniakom w ¶wi±tyni, je¶li znajdziesz frajerów, co ci j± wybuduj±. ot, co!
Wiêc czym ró¿ni³yby siê osoby którym wt³acza³bym naiwno¶ci [unikaj±c jak ognia weryfikacji] od tych którym Ty usi³ujesz wt³aczaæ w kleconej przez Ciebie na tym forum auto-swi±tyni?
To tyle w kwestii manipulacji.
To ¿e zywisz b³êdne przekonania - nie upowa¿nia cie do manipulacji moimi wypowiedziami.
Ja nic nie usi³uje ..to po pierwsze.
Chcesz zabroniæ ludziom swobodnej expresji, bo to co odkrywaj± .. najwyra¼niej jako¶ Ciebie piecze.
Nie jeste¶ tu ani merytoryczny, ani logiczny - a jedynie propagandowy i demagogiczny.
Po drugie, nikomu nie proponowa³em tu "unikania jak ognia" weryfikacji czegokolwiek.
Mozesz przecie¿ sobie weryfikowac, co chcesz.
Ale nie wymagaj ode mnie bym realizowa³ jakiekolwiek Twoje experymenty, które z mojego punktu widzenia nic dla mnie nie wnosz±. Bo to niegrzeczne i chamskie.

Cos odjecha³e¶ ch³opcze z  t± "auto - swi±tyni±" ..ale to JEDYNIE reprezentacja TWOICH APARATÓW POJECIOWYCH, za których UBUSTWO odpowiedzialno¶cia USI£UJESZ OBCI¡¯AÆ INNYCH; tu : mnie.
To sprzeczne wobec Twoich ZAPIEWAÑ o odpowiedzialno¶ci.

---
Cytat: PHIRIOORI  Pa¼dziernik 18, 2009, 23:42:25
Zaraz, zaraz. Przed chwil± twierdzi³e¶, ¿e w³a¶nie z tamt±d czerpiê widomo¶ci/umiejêtno¶ci, twierdzi³e¶ to z pewno¶ci±, nawet pad³o nawet co¶ o "oszukiwaniu", proszê:
Cytat: PHIRIOORI  Pa¼dziernik 18, 2009, 22:10:06
Nie oszukujmy siê.. poczyta³es na forum Leszka o psychomanipulacji, o dezinformacji, o socjotechnice i tak sobie tu æwiczysz jak najety zdaje siê... tam sa dosyæ dobrze opisane te twoje niewyszukane "mantry".
Takie przedstawianie sytuacji mo¿na w³asnie okre¶liæ mianem manipulacji [która mi zarzucasz i to w wersji hard, czyli "perfidnej"] b±d¼ oszustwem. Zabrak³o s³owa "oszuka³em" b±d¼ "myli³em" siê, ale i tak cieszy mnie, ¿e nie tkwisz uparcie w k³amstwie.
To by³a forma ironii.
Nie upieram siê ze to czyta³e¶. Nazywam po imieniu, co robisz w istocie tu na forum... i dodajê, ¿e ten mechanizm funkcjonowania opisany jest w formie naukowej tam, gdzie odsy³am. Tak jest intencja.
Je¶li siê nie zorioentowa³e¶. Spróbowa³em zej¶æ do twojej stylistyki.
Zabrak³o s³owa "oszuka³em" b±d¼ "myli³em" siê
By³o s³owo "zdaje siê" - ale mo¿e chcesz mnie zobowi±zaæ do u¿ywania s³ów 'jedynie za pozwoleniem' pana artura. To juz przesz³o wszelkie granice!!! Je¶li masz potrzebê, by INNI mówili PISALI i MYSLELI to , co TY chcesz... to sobie to nagraj, napisa- apotem czytaj , s³uchaj.
Widze ¿e nie dopuszczasz do swojej wyobra¼ni mo¿liwo¶ci kontaktu z ¿ywymi lud¼mi.
Ale to nie powód, zeby od razu ich "zabijaæ", gdy nieopatrznie na nich natrafisz, aby tym sposobem dostosowaæ ich do swojej normy.

Nie jest moj± intencj± badanie twoich osobistych do¶wiadczeñ. Bo mnie po prostu nie interesujesz, jako
postaæ. Dlaczego?.. bo jeste¶ powtarzalny, mechaniczny i przewidywalny.
Wystarczy Ciê trochênapromieniowac.. i jak nakrecona sprê¿ynka wykonasz okreslone programy. nuuuda veritas.

---

Ty zarzucasz mi bark argumentów? Przecie¿ swoje w±tpliwo¶ci argumentowa³em. To Ty nigdy nie raczy³e¶ podaæ rozs±dnych argumentów czy dowodów, a na sugestie weryfikacji zaczynasz toczyæ pianê. Wybacz, ale nie mo¿na uznaæ za argumenty to, ¿e "Ty tak twierdzisz" lub to, ¿e zaczynasz siê straszliwie miotaæ gdy pada s³owo "sprawdzam"
Niessamowita jest ³atwo¶c, za jaka dokonujesz obracania kota ogonem. To ¶wiadczy o Twojej moralno¶ci.
W jednym siê zgadzamy: po owocach mo¿na uzyskaæ poznanie warto¶ci czego¶.
Jako¶ dziwne ¿e dostrzegamy ca³kiem inne owoce.

Najzabawniejsze jest to , ¿e s³owo "sprawdzam" pada w kwestiach nie zwi±zanych z 'g³ównym tematem omówienia' nigdy. Raczej jest to szukanie miejsc, w które mo¿naby ewentualnie wykorzystaæ, jako w±tpliwy dowód mojej niewiarygodno¶ci. Dzia³asz instrumentalnie - i to widaæ. I widz± to te¿ inni.
(z wy³aczeniem twojej dru¿yny zakonników, wyt³aczanych z matrycy, dla wzmocnienia ilo¶ciowego wra¿enia).
Przejrzyj ch³opczyku skalê tematów, zakres.. oraz zakres swoich sprawdzeñ - i to na czym Ty siê koncentrujesz.
Ale¿ mozesz sobie sprawdzac do woli - przecie¿ ci ju¿ odpowiedzia³em.
Tylko rób to  na swój koszt i w swoim ¶wiecie. A ode mnie siê odklej. Ja siê nie miotam ch³opcze,
ja mam niesmak i nieprzyjemno¶æ byæ podmiotem takich ingerencji, które uprawiacie w tym swoim "kó³ku ró¿añcowym".
Nie musisz siê doktoryzowaæ z moich prywatnych do¶wiadczeñ, bo one s± jedynie marginalnym dodatkiem do tematów omówienia, które postawi³em na forum.

I tak nie zrobicie ze mnie aktora w waszej kolejnej chorej bajce. Nie zagram wam ni chrystusa, ani diab³a, ni zbawiciela ni demona.Ani innych bochaterów wypaczonych opowie¶ci. Wiêc daj sobie spokój z experymentowaniem na mojej prywatno¶ci.

Lepiej Obud¼ siê facet z tego, do czego jeste¶ tu u¿ywany Mrugniêcie)) przez ró¿ne si³y ponad Twoim zrozumieniem.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2009, 15:02:23 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #512 : Pa¼dziernik 19, 2009, 15:16:27 »

"Ch³opcze", "ch³opczyku"? Zapytaj siê Leszka [skoro opisuje pewne zjawiska] o czym ¶wiadczy u¿ywanie tego typu zwrotów w dyskusji [szczególnie co chwilê powtarzanych]. I proszê Phi, we¼ siê tak nie naprê¿aj bo pêkniesz.
Naprawdê a¿ tak bol± Ciê moje s³owa? Tak niezno¶ne jest nazywanie rzeczy po imieniu gdy chodzi o Twoje zachowanie? W kwestii przewidywalno¶ci - to dobrze, ¿e jestem przewidywalny, autentycznie cieszy mnie to. Czy jednak wiesz, ¿e Ty tak¿e jeste¶ przewidywalny?
W trosce o to aby¶ nie nabawi³ siê wrzodów [których to, oczywi¶cie, samouleczenia dokona³by¶ w mgnieniu oka] postaram siê wypowiadaæ bardziej stonowanie.

Nie zamierzam i nie chcê na nikim eksperymentowaæ, naprawdê nie stanowisz dla mnie jakiegos znacz±cego problemu czy powodu do zmartwieñ - chyba zbytnio sobie pochlebiasz pos±dzaj±c mnie o to - po prostu mówiê co widzê i czujê, tyle.

I robi siê nu¿±ce sugerowanie jaki¶ kó³ek ró¿añcowych, przynale¿no¶ci do dru¿yn zakonników, etc. Naprawde nie rozumiem co to ma wspólnego z tre¶ci± moich wypowiedzi? Phi, rozumiem, ze nienawidzisz kk, ale prosze - staraj siêtrzymac jaki¶ przyzowity poziom, nawet podczas wylewania ¿ali.   

A, ironia to ironia, k³amstwo to k³amstwo. I nadal zamiast argumentów - pokrzykiwania.
W kwesti przyjmowania poziomu stylistyki nie bêdê siê wypowiada³.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #513 : Pa¼dziernik 19, 2009, 15:31:16 »

PHIRIOORI jest jednym z najbardziej ciekawych u¿ytkowników, docieka ci±gle wszystkiego i analizuje a tacy jak ty artqu - wys³annicy KK tego nie lubicie, oj ja wiem JAK BARDZO!!!

718'
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #514 : Pa¼dziernik 19, 2009, 15:33:58 »

Nie daj siê arteq.  Du¿y u¶miech

==============================

PHIRIOORI jest jednym z najbardziej ciekawych u¿ytkowników, docieka ci±gle wszystkiego i analizuje a tacy jak ty artqu - wys³annicy KK tego nie lubicie, oj ja wiem JAK BARDZO!!!

718'

718, "templariuszu", odpu¶æ Mu.U¶miech(artqowi)
I tu siê w tej kwestii bardzo mylisz. Tak¿e jestem z wiary KK, i nie przeszkadza mi to. Jêzyk
Choæ ju¿ od 4 lat do ko¶cio³a nie chodzê.
Pozdrawiam.
Ps.
Czy znasz "Chain of Minerva 2012? ( W sumie to przekaz Nostradamusa o poje¿dzie i ksiê¿niczce , oraz templariuszach.)  Mrugniêcie

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2009, 19:56:16 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #515 : Pa¼dziernik 19, 2009, 15:49:50 »

Komandosie scal posty po zrobi± Ci to na si³ê Jêzyk

a tak na serio, nie mam w sumie nic do katolików, mam do katolika artqa i jemu podobnych inkwizytorów...

718'
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #516 : Pa¼dziernik 19, 2009, 16:49:54 »

Mo¿esz rozwin±æ "inkwizytorów"  ?
Bo nie widzê by arteq kogokolwiek na tym forum nawraca³ na si³ê ,czy w ogóle nawraca³.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2009, 16:50:58 wys³ane przez Mobius » Zapisane
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #517 : Pa¼dziernik 19, 2009, 17:55:25 »

Kolejn± wa¿n± rzecz± która powinno siê wprowadziæ(je¿eli uznacie regulamin który zaproponowa³em) to zamkn±æ albo najlepiej usun±æ ten temat.

3.3 Je¶li dyskusja przerodzi siê w prywatn± wymianê pogl±dów, kontynuuj j± poza forum poczt± e-mail.(Dopisek: Lub Prywatne Wiadomo¶ci na forum)

3.1 Ignoruj posty - u¿ytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na takie posty tylko zachêc± do dalszej niepo¿±danej dzia³alno¶ci. Wystarczy, ¿e zg³osisz problem administratorowi.

¦wiêty nie jestem ale widzê pewn± zale¿no¶æ. Ten temat to doskona³e miejsce do spamowania, 20 stron postów to dopiero co¶, w ¿yciu takiego spamu nie widzia³em. A wszyscy którzy maj± problem powinni przenie¶æ dyskusjê na PW b±d¼ email, gg lub jakikolwiek inny komunikator(Chat jest na forum).

Jak do tej pory wolna amerykanka w tym temacie to powszechno¶æ. Dariuszu upomnienia nie pomog±. ;]
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #518 : Pa¼dziernik 19, 2009, 18:11:55 »

jeste¶ tutaj widaæ nowy Mora w tym temacie - TEN temat temu s³u¿y a nikt nie bêdzie braæ pod uwagê Twojego regulaminu - to logiczne...

718'
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #519 : Pa¼dziernik 19, 2009, 18:20:54 »

Nie, nie jestem nowy przeczyta³em kilka stron tego tematu i wiem co tutaj piszecie.
TEN temat temu s³u¿y
Czyli potwierdzasz moje s³owa i¿ temat s³u¿y...
Ten temat to doskona³e miejsce do spamowania

Temat niczemu nie s³u¿y jak nabijaniu postów, wzajemne obra¿aniu siê i wywlekaniu wszystkiego na wierzch. 5000 tysiêcy wy¶wietleñ tego tematu, có¿ za zainteresowanie.

Czy uwa¿acie ¿e niema ciekawszych tematów do rozmów? Wolicie tu siedzieæ i siê k³óciæ?(Bo to co tutaj piszecie nie mo¿na nazwaæ dyskusj±). Zamiast po¶wiêciæ energiê na co¶ bardziej konstruktywnego marnujecie j± tutaj na gadanie która do niczego nie prowadzi...

Pozdro
Mora
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #520 : Pa¼dziernik 19, 2009, 18:49:29 »

Ciekawe! nigdy tu nic nie pisa³em, bo uwa¿am ¿e szkoda czasu.
Ale raz siê przemog³em.. tzn do odpowiedzi, artkowi (bo wczeeniej olewa³em)
wiêc wywali³em kilka kwestii.

A tu wpada Mora.. i nagle mu w±tek przeszkadza. U¶miech)))
Nautilius te¿ mu nagle przeszkadza... no inech sprawdze..

A fakt.. raz sie pozytywnie nt. nautilusa wyrazi³em (bodaj¿e w po¶cie dot. programu w pytanie na ¶niadanie)

Zobaczymy, czy jak siê pozytywnie wyrazê o ... hmmm... dajmynato:
..Kogo proponujesz kap³an 718 ?..

..zobaczymy jak siê nagonka rozwija U¶miech)) ..
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #521 : Pa¼dziernik 19, 2009, 19:27:20 »

mam co¶ do Kiary, Dariusza, Stolo - LUBIÊ ICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Du¿y u¶miech

dawaæ nagonkê, no czekam! obróæmy ten temat o 180 stopni U¶miech

Ciebie te¿ PHI lubiê za to, ¿e zaczynasz dr±¿yæ tam gdzie inni koñcz±...

718'
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #522 : Pa¼dziernik 19, 2009, 19:27:42 »

Temat niczemu nie s³u¿y jak nabijaniu postów, wzajemne obra¿aniu siê i wywlekaniu wszystkiego na wierzch. 5000 tysiêcy wy¶wietleñ tego tematu, có¿ za zainteresowanie.

Czy uwa¿acie ¿e niema ciekawszych tematów do rozmów? Wolicie tu siedzieæ i siê k³óciæ?(Bo to co tutaj piszecie nie mo¿na nazwaæ dyskusj±). Zamiast po¶wiêciæ energiê na co¶ bardziej konstruktywnego marnujecie j± tutaj na gadanie która do niczego nie prowadzi...
Mora

Mora, to nie tak. Temat rzeczywi¶cie s³u¿y, daje mo¿liwo¶æ przejrzenia siê w lustrze i przynajmniej zastanowienia siê nad sob±. Jest to miejsce konfrontacji z w³asnymi niedoskona³o¶ciami, tym cenniejsze, ¿e ¿ywe, po¶ród emocji i uczuæ.

Pozwala to na wyrzucenie ¶mieci na ¶rodek pokoju, a nie zamiatanie pod dywan. A wiadomo, jak widzi siê stertê ¶mieci, trzeba to uprz±tn±æ. I tu rola procesu, rozeznania, asymilacji, transformacji …

Najlepszy dowód, ¿e co¶ z nami nie tak, gdy konfrontacja z innymi boli. To sygna³ do wejrzenia w siebie i uleczenia pewnych sfer. Oczywi¶cie, je¿eli jest gotowo¶æ. Ale nawet gdy jej brak, udzia³ w 'tym' przyspieszy dochodzenie do tej gotowo¶ci.

W uzdrawianiu bior± udzia³ nie tylko sami zainteresowani,  tak¿e czytaj±cy. St±d frekwencja. Niejeden odnajduje tu jakie¶ aspekty siebie.
W temacie tym wszyscy jeste¶my terapeutami i uzdrawianymi. Taka kole¿eñska przys³uga.  Mrugniêcie

Dlatego nie ma co siê obra¿aæ, bo to domena ego, nie duszy. Dusza czerpie tylko profity, o ile naby³a ju¿ pewien stopieñ m±dro¶ci.

Pozdrawiam

Ps. Miejscami jest naprawdê zabawnie, mimo pozornego dramatyzmu.  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2009, 19:34:37 wys³ane przez ptak » Zapisane
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #523 : Pa¼dziernik 19, 2009, 20:03:07 »

A fakt.. raz sie pozytywnie nt. nautilusa wyrazi³em (bodaj¿e w po¶cie dot. programu w pytanie na ¶niadanie)

Tak siê sk³ada,¿e wystêp "cyrkowców" z nautilusa w tym programie by³ tylko potwierdzeniem ich amatorszczyzny......
A wrogów maj± coraz wiêcej.....wiêc....
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #524 : Pa¼dziernik 19, 2009, 20:16:28 »

718, kiedy¶ ju¿ napisano, ¿e nale¿ê do jaki¶ bojówek kk i przys³ano mnie tutaj - niestety ju¿ nie potrafiono przytoczyæ jaki¶ sensownych dowodów, ba - ¿adnych dowodów, jak rozumiem Ty nimi dysponujesz. Wiêc ¶mia³o - czekam na ich ujawnienie.
To samo tyczy inkwizytora - wska¿ mi proszê gdzie kogo¶ przymuszam aby zosta³ katolikiem? Gdzie komukolwiek gro¿ê?
Lubiê ludzi dociekliwych, sam staram siê takim byæ - ale zaraz podnosicie larum gdy to czyniê - szczególnie w tedy gdy dotyczy to Waszych teorii.

Co do Twojego "oj ja wiem" to wielokrotnie zarzekasz siê, ¿e co¶ wiesz, ¿e co¶ widzisz. Pó¼niej udowadnia Ci siê, ¿e najzwyczajniej k³amiesz - np. ostatnia sytuacja z "chamem". Tak samo jak teraz z wys³annikiem i inkwizytorem. Ale spokojnie, dam Ci szansê udowodniæ te stwierdzenia.
Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: